|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#901 |
Konto usunięte
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#902 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Czesc ! dopeiro wstalam po balu
![]() matrucha nie zgadzam sie nabten zolty ![]() ![]() Moja chrzestna ma te meble largo i zadowolona ![]() SSR no i kurde obcasem sobie zorbilm dziure w tej sukience ![]() ![]() domiks mleko mozna spokojnie mrozic, poczytaj sobie w necie. |
![]() ![]() |
![]() |
#903 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Zakorzenienie
|
no to jest bez sensu
![]() ---------- Dopisano o 13:49 ---------- Poprzedni post napisano o 13:49 ---------- rossette ja nie mam pojecia jak to zrobic ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny dziś chodziłam z mamą po sklepach na mieście... totalna kaszanka!!!
Wczoraj byłam na bazarach no to oprócz tobołka z owocami nic nie przyniosłam... tragedia!!! Dziś chodziłam za jakimiś spodniami , które by mnie nie uciskały bo w tych co teraz chodzę to się dopinam ale jestem ściśnięta. Ja od zawsze miałam taką lekką oponkę na brzuchu ale teraz jelita mi się podsunęły do góry na dole robi mi się okrąglinka i zwykłe Jeansy mnie trochę obciskają... Wkleję Wam link powiedzcie co o nich myślicie...http://moda.allegro.pl /item909877661_jeansy_dla_ przyszlej_mamy_dzire_r_xl .html No i cena przystępna , bo u mnie w sklepach "specjalistycznych" to od 150 zł są one. |
![]() ![]() |
![]() |
#907 |
Wtajemniczenie
|
![]() |
#908 |
Zakorzenienie
|
Mona_ja my niedługo po ślubie kupowaliśmy aparat, z tym, że przeznaczyliśmy na to większą sumę. Zdecydowaliśmy się na Canona Power Shot SX110 IS. My daliśmy za niego coś około 800 zł, ale teraz jest jeszcze tańszy
http://www.euro.com.pl/kompakty/cano...FcwWzAodHlgBGQ Generalnie rozglądaliśmy się za jakimś Kodakiem, bo wcześniej mieliśmy i był całkiem niezły (a to taki mały kompakcik był), ale Kodak się strasznie skaszanił brzydko mówiąc. O mało co byśmy kupili jednego, ale na szczęście coś nas podkusiło, żeby sprawdzić jak to u niego z ostrością i co? ![]() ![]() Daisy fajne spodnie, ja bym brała. Chociaż jak zależy Ci na czymś tańszym, to na allegro też znajdziesz. Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2010-02-06 o 14:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#909 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
daysy fajne te spodnie ![]() ![]() iwka i macie tam swoje mieszkanko? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Zakorzenienie
|
kochanie u mnie nie ma H&M, będzie chyba za 2 lata jak rozbudują galerię... wiem że tam są super ubrania i w ogóle i ciążowe... A ja najbliższy H&M mam w Radomiu albo Krakowie, nie mam samochodu więc dla mnie to była by cała wyprawa... np.pociągiem z Tż to nieźle bym dołożyła do interesu...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() U mnie na tej wiosce tez nie ma HM ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Wtajemniczenie
|
hej
Daysy ja kupowałam w Tęczy , chociaż powiem ci że są dość drogie bo ja dałam własnie gdzieś w granicach 150 zł ale gatunkowo super , dzinsy , czy materiałowe , ale kiedyś byłam na bazarach i w tych sklepach co są zadaszone na bazarach jest też sklep z ciuchami ciążowymi i tam widziałam gdzies w granicach 60 zł jeśli się nie myle też fajne , tylko ja już miałam a drugie nie były mi potrzebne ale fajne były może tam spróbuj a ja dzisiaj ciężka noc tż wrócił o 3:30 w nocy myślałam że go ![]() ![]() ![]() mama dzisiaj u mnie była kupiła młodemu fajny komplecik tylko taki już duży no i oczywiście niebieski , miałam dzisiaj wyjśc z młodym na spacer ale pogoda do bani , kurcze a już chciałam wyjść z nim i z tż tak rodzinnie by to było a tu ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
![]() ![]() |
![]() |
#913 | ||
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() ![]() Iwka ładniutka kuchania ![]() My remontujemy naszą koło 2 lat ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() atomufka pijem za miesiąc! ![]()
![]() |
#914 |
Zakorzenienie
|
Idę sobie do Emipku przynajmniej to jest u mnie... :P
Umówiłam się z mamą ... zajrzę do Was później. Kasiaher a napisz mi dokładnie gdzie? Tu u polaków na jeansach??? Czy gdzie bo nie bardzo wiem, byłam wczoraj na bazarach i szukałam stoisk ciążowych i żadnegfo nie znalazłam a dodam , że niezła ze mnie bazarówa... bo kto chodzi na bazary ten długo w zdrowiu żyje ale to jak przyjdę to Wam opiszę na czym polega ten fenomen.
http://abcslubu.pl/suwak/11_06_2008_31_12_2007_68.png http://suwaczki.waszslub.pl/img-2009082201801830.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73lazf6xwo.png Edytowane przez Daysy85 Czas edycji: 2010-02-06 o 14:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#915 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#916 |
Zakorzenienie
|
Widze że temat o gospodarowaniu tak wiec My też robimy zakupy na cały tydzień , żeby w tyg kupować tylko świeży chleb. Dzieki temu zawsze sie mieszcze w przeznaczonej sumie a jak robiłam zakupy w tyg to zawsze wydawałam sporo.
Dziewczyny ja mam takie pytanko jak wy to robicie ze na zakupy w PL wydajecie po 150 zł na tydzien ? Ja jak przyjezdzam do domu to cholera 100 zł to mi idzie na masło , sery,jarzyny, jakies owoc, picie ,jajka, mleko a gdzie tam miesa , jakas wędlina. Wy nie gotujecie codzinnie?? Bo u mnie to codzinnie musi byc obiad. Jestem pełna podziwu dla was ze tak u miecie robic zakupy w takiej kwocie. strippi kochana jak sie czujesz ??? ![]() ![]()
25.07.2009 - Nasz Cudowny Dzień - Ślub ![]() http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200304251135.png 17.11.2010 urodził sie nasz Skarbek ![]() Edytowane przez Sysunia_d Czas edycji: 2010-02-06 o 14:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#917 |
Zakorzenienie
|
Ano tak
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#918 |
Zakorzenienie
|
sysunia jak ja gotuje no na dwa dni lub trzy. A musze sprwadzic ile tygodniowo wydajemy na jedzenie. bo nie rozdzielamy tego w ten spposob, sumujejy w ogole wydatki. Wiec ci za tydzien napisze
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#919 |
Zakorzenienie
|
sysunia ja tez podziwiam dziewczyny.Bo jak pytalam mamy ile wydaje na jedzenie miesiecznie na 3 osoby to powiedziala mi ze ok 15oo zl ,dodam ze moja siostra tylko tam sypia wiec w sumie to idzie glownie na mame i tate...Co prawda nie kupuje jakis najtanszych wedlin czy miesa-bo tato jest po zawale i moze jedynie takie "lepsze "wedliny czyli drozsze,no ale poza tym jakichs rarytasow nie jadaja
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2010-02-06 o 14:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
Hej wszystkim
![]() Dziękuję bardzo za trzymane kciuki i gratulacje Do szpitala pojechałam po 10:00. Na izbie przyjęć czekałam ponad godzinę. Skurcze były co 5 minut, ale nie bolały mocno ( dlatego na forum mogłam pisać) po przyjęciu na oddział zrobiono mi KTG i badanie...wyszło, że jest 4-5cm rozwarcia. Kazali iść do pokoju było koło 13:00. Zapoznałam się z laskami i brechtałyśmy opowiadając historie ![]() Przyjechał mój mąż. Skurcze takie prawdziwe zaczęły się po 14:30. O 17:00 zaczęła się faza parcia, a o 17:35 Julka była na świecie ![]() 3200G ważyła i 53długa. Dostała 10pkt. Nie nacinali mnie, ani nie pękłam ![]() Poród trwał 3 godziny. Mąż był przy mnie ![]() Cudowne uczucie jak mi ją położyli na brzuchu. Zapomniałam o wszystkim bólu ![]() ![]() ![]() Były chwile załamania zwłaszcza między 7-8cm rozwarcia i schodzącą główką. Hehehe chciałam iść do domu ![]() ![]() ![]() Malutka to wielki ssak hehe ciągle chce być przy cycku ![]() Jest prześliczna i spokojna. Śpi po 4 godziny, budzi się na jedzenie i dalej idzie spać. Wyszliśmy po 3 dobach. Malutka ma lekkie zabarwienie żółte, ale nie wymaga naświetlania. Zdjęcia dodam później, bo mam tylko na telefonie. Zrobię małej jak wstanie ![]()
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2010-02-06 o 14:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#921 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#923 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam nadzieję, że uda nam się miesięcznie zamknąć w 500 zł, obiady też będę gotować na 2 dni, więc może styknie. Na razie zapisuję ile wydajemy i na koniec miesiąca podliczę. Generalnie to jestem trochę przerażona kosztami tego wszystkiego. Za "panienki" na utrzymaniu rodziców w ogóle się tego nie odczuwało, a teraz miesięcznie (zimą) na rachunki wydajemy około 1000 zł, w tym dojazdy do pracy. Mieszkamy z rodzicami, więc opłaty dzielimy na pół (mniej więcej). Do tego jedzenie teraz nam dojdzie i już jednej wypłaty nie ma. A jak utrzymać się jeszcze jak ma się małe dziecko i kredyt ![]() Cytat:
![]() Czekam na zdjęcia Julki. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#924 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moi rodzice na 2 osoby wydają miesięcznie gdzies okolo 1200 zł I tak jak u Ciebie nie jedza super ekstra rzeczy ale mama stara sie kupiwać np ciut lepsze wedliny ze wzgledu na problemy jelitowe. Ja ci powiem ze mnie to przeraża człowiek zarobi 1200 zł i tyle musi wydac na jedzenie a ja sie pytam gdzie reszta opłatności , przeciez jeszcze trzeba sobie kupic od czasu do czasu jakieś kosmetyk , ciuch, buta, wyjsc gdzies ![]() Kliwia bede czekac - zrobi sie nam taka mała sonda ![]() Bzyczka 600 -700 zł to bardzo ladnie - ciekawe czy ja bym umiała tak żyć bo troszke odwykłam - choć tu w Uk też jedzenie jest drogie ale sa lepsze promocje wiec można za dana kwotke kupic ciut wiecej tak ze nie wydasz starsznie duzo a kupisz w sumie sporo. jednak tez trezba zyc oszczednie.
![]() |
#925 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() jak dorwe skaner to pokaze ci oco chodzi z tym zoltym ![]() hmm nawet nie wiedzialam ze tu jest taka mozliwosc.. ale co czytasz od dolu? Cytat:
ale ogolnie sa znosne ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() czesem jakies pyzy z miesem takie mrozone ale i kotlecik i spagetti ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#926 |
Zakorzenienie
|
moja teściowa ma 700zł emerytury więc po opłatach na jedzenie zostaje jej 200zł maks. Fakt że jest jedna, ale też nie jada najgorszych rzeczy bo ma problemy żołądkowe. Wcześniej jej pomagaliśmy ale teraz nie dajemy rady.
![]() |
#927 | |
Wtajemniczenie
|
Nie, wynajmowane, ale się zastanawiamy jak długo chcemy tu zostać, bo jeśli jeszcze parę lat, to opłaca się kupić mieszkanie/dom niż wynajmować. Są duże dopłaty do odsetek, dodatek do kupna pierwszego mieszkania. Zobaczymy.
Żeby było śmiesznie, to w większości mieszkań które oglądaliśmy do wynajęcia kuchnie były w tym stylu, białe lub szare/kremowe. Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#928 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#929 |
Konto usunięte
|
Treść usunięta
Edytowane przez 201803111825 Czas edycji: 2010-02-06 o 15:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#930 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie ma za co ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.