Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 266 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-06, 13:17   #7951
horo
Zakorzenienie

GG do horo
Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
No to niedobrze

Myślę, że piersi ma dobrze zrobione, dr jest dobrym specjalistą i wątpię, żeby było coś nie tak. Po prostu muszą się ułożyć....a na to potrzeba czasu Jak do nas wróci to 'zaciągnę' ją do mojego albumu, w którym straszy.
A odnośnie zastrzeżeń do dr, pielęgniarek i ogólnie całej kliniki...no cóż myślę, że niesmak pozostał...
też tak uważam ... jeszcze sie wyrównają
a co do piel, to o coś poprosily jedną z nich, a gdy ta odmówila, to dziewczyny powiedzialy, ze placą i wymagaja
i na to uslyszaly "mi nie placicie"

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 13:21   #7952
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
ma mentory 300 HP + swoja sporą i śliczna wyjsciówkę (wszystkie widzialysmy )
a mówila, ze jedna pierś jest większa od drugiej... i jedna jest wyżej, a druga niżej
faktycznie przypomniałam sobie wyjściówke miała sliczną..moze to za krótki czas od zabiegu ale niech pogada z dr to może ją uspokoi

Cytat:
No to niedobrze

A odnośnie zastrzeżeń do dr, pielęgniarek i ogólnie całej kliniki...no cóż myślę, że niesmak pozostał...
oj ja też miałam szczykawe maupiastą..

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Cytat:
ze placą i wymagaja
hehe to w sumie niech sie cieszą że tylko tak to sie skończyło a nie dolaniem furosemidu do porannej kaffki

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 13:30   #7953
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Miskaa78 Pokaż wiadomość
faktycznie przypomniałam sobie wyjściówke miała sliczną..moze to za krótki czas od zabiegu ale niech pogada z dr to może ją uspokoi
JUż jej mowiłam, zeby dopadla doktorka i zamęczyla pytanaimi, bo on naprawdę jest wyjatkowo malomówny

Cytat:
hehe to w sumie niech sie cieszą że tylko tak to sie skończyło a nie dolaniem furosemidu do porannej kaffki
to rzeczywiscie
polili mowiłą, zę to jest normalny szpital, tylko z oddzialem chirurgii plastycznej... moze piel. "motają" się pomiedzy oddzialami i stad takie ich podejscie do sprawy

Jak ja bylam op, to piel byly przecudowne ... spokojne, wrażliwe, wyrozumiale... wszystkie, bez wyjatku
dziewczynę na lóżku obok mnie to czasem mialam ochotę wywieźć na korytarz, a te biedne piguly musialy znosić jej fochy i zyczenia co do środków przeciwbolowych... co poł godziny darla mordę, ze chce morfinę

Stary 2010-02-06, 13:36   #7954
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość

Ja wiem,ja wiem Słyszałam ze robiły u niego bjiusty bliżniaczki syjamskie -dostały po 255ccx2,czy to sie liczy?

moja wspoltowarzyszka niedoli przesiedziała noc w toalecie razem z wspomnianą maupiastą...na mnie nie starczyło jej juz chyba sił a może i ochoty..

Stary 2010-02-06, 13:50   #7955
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Cytat:

Zaga narzekała na sensacje zołądkowe,znam juz chyba przyczyne -była niegrzeczna to coś jej dosypali ,przyznawaj sie kobito jakie rozrywki im zafundowałaś ze cie tak potraktowali?
mimi44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 14:05   #7956
Samiii
Zadomowienie

Cytat:

moja wspoltowarzyszka niedoli przesiedziała noc w toalecie razem z wspomnianą maupiastą...na mnie nie starczyło jej juz chyba sił a może i ochoty..
a co jej było po tym odsysaniu wszystkiego co się da jak to powiedział anestezjolog?

miałaś niemiłą pielęgniarkę...???
jej, myślałam, ze one wszyskie są takie kochane ja ta co mi się trafiła

a poza tym
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 14:25   #7957
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
a co jej było po tym odsysaniu wszystkiego co się da jak to powiedział anestezjolog?

miałaś niemiłą pielęgniarkę...???
jej, myślałam, ze one wszyskie są takie kochane ja ta co mi się trafiła

a poza tym
jej poprostu tam było wygodnie i nie chciala do łóżka sie kłaść, nic ją nie ciągnęlo ani nie bolalo wtedy - w ogóle była strasznie wesoła i sympatyczna dziewczyna
ale fakt co sie ruszyła to z tych dziurek jej leciało okrutnie i pielegniarka musiała ją przebierac, posciel zmieniac i myc podłoge
a myslałam ze juz Ci opowiadałam jaka franca dla mnie była.."pani to mnie nie widziała wczesniej jak tu byłam czy teraz zaczelo dopiero boleć"

Stary 2010-02-06, 14:45   #7958
anna_ivy
Zadomowienie

Misia, ja przez Ciebie to same mandaty bede placic No ale od czego jest Nimbus 2010

Cytat:

nie no jak tak patrze to po 3mm z każdej strony wejdzie ale czy więcej kurde chyba nie..noo
abstrahując - czy u MISZCZA ma ktoś 520??
ma, nie ma ... owszem maja koncoweczke z tej piecsetki, czyli po 20cc na cycunia I starczy!!! Bo jak to powiedzial Maly Ksiaze (chyba byl, troche róziowy ) "najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu" ... i tego sie Kochane trzymajmy

Cytat:
Witam wszystkie

Przed chwilka dzwonila do mnie Polili.
i... jest niestety baaardzo rozczarowana... efektem operacji, Doktorem i pielęgniarkami
Mowi, zę piersi ma krzywo i różnej wielkości... Doktorek ja lekceważy... pielęgniarki podkreślaja, ze po co mają "skakać", skoro to nie im placi
W szpitalu kilka sytuacji, które nie powinny mieć miejsca (np. brak implantow dla pacjentki)
Zreszta opisze dokladniej jak juz do nas wroci,... z relacją i fotkami

Przekazuję tylko info, bo... akurat ja poznalam Doktorka w innej klinice i z tej dobrej strony
Strasznie to przykre ... mam nadzieje, ze Polili szybko do nas wroci i bedzie w lepszym nastroju Mowia, ze ryba psuje sie od glowy i to szef narzuca standardy ... mam nadzieje, ze w tym przypadku to tylko bledy i nieudolnosc w zarzadzaniu zespolem, a nie przyklad fatalnych standardow obslugi pacjenta plynacy z gory ...

Cytat:
a broma w ogóle Ci tak, o, powiedział, że proszę przyjsć za parę miec to pogadamy, zadnej propozycji nie dał wkładek większych...?
łobuz!
Sami, jak zobaczylam Misie , to tez zadna wieksza wkladka nie chodzila mi po glowie Nie mniej widzialam tez Jej fote zrobiona po urodzeniu coreczki ... noooooo moge powiedziec, ze cyc miala konkretny, z pelnym wypelnieniem przodow

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
a ja czekam na odpowiedź doktora, co z operacją
treleczku, ja Cie prosze ... usmiechnij sie, mysl pozytywnie i zastosuje te afirmacje, ktore radzila Mimi

Cytat:
oj ja też miałam szczykawe maupiastą..
a mnie sie trafil Aniol W nocy, co otworzylam oko widzialam jak sie pochyla i cos mi takiego fajnego wciska w wenflonik ... oj jakie to bylo faaaajne, jak bujalo po tym, jaki odlocik Na poranna zmiane tez przyszla super! Uzbroila mnie w nereczke, gore ligliny, potem kolejna nereczke i znowu ligline i znowu nereczke i jeszcze jedna nereczke ... no miooodzio Troche sie martwila, ze taki niejadek jestem, a tyle nereczek zuzywam

Cytat:
polili mowiłą, zę to jest normalny szpital, tylko z oddzialem chirurgii plastycznej... moze piel. "motają" się pomiedzy oddzialami i stad takie ich podejscie do sprawy
no ale co ma piernik do wiatraka ... Polili chyba tam nie siedzi na rachunek NFZ, nie?
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 14:52   #7959
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
ma, nie ma ... owszem maja koncoweczke z tej piecsetki, czyli po 20cc na cycunia I starczy!!! Bo jak to powiedzial Maly Ksiaze (chyba byl, troche róziowy ) "najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu" ... i tego sie Kochane trzymajmy
no nie do końca, na wyraźne życzenie potrafi włożyć i 700cc

Cytat:
a mnie sie trafil Aniol W nocy, co otworzylam oko widzialam jak sie pochyla i cos mi takiego fajnego wciska w wenflonik ... oj jakie to bylo faaaajne, jak bujalo po tym, jaki odlocik Na poranna zmiane tez przyszla super! Uzbroila mnie w nereczke, gore ligliny, potem kolejna nereczke i znowu ligline i znowu nereczke i jeszcze jedna nereczke ... no miooodzio Troche sie martwila, ze taki niejadek jestem, a tyle nereczek zuzywam
to chyba nam się trafiły te same

Cytat:
Polili chyba tam nie siedzi na rachunek NFZ, nie?
na nfz to chyba tylko zmniejszają...
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 14:54   #7960
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
no nie do końca, na wyraźne życzenie potrafi włożyć i 700cc
co Ty powiesz??? potrafi???
Stary 2010-02-06, 15:01   #7961
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Misia,
a ja właśnie buszowalam po Twoim albumiku
cycusie sa śliczne, duuuze ..,.a jeszcze jak mówisz, ze masz pomiędzy nimi odstęp 1 cm, to... nie da rady zamontować 520 ... nawet przy 460 chyba byloby zbyt duze ryzyko oderwania skory od mostka a wtedy mialabyś jeden wielki przod a nie dwie cudne piersi
musialabyś poszukać czegoś z taką samą srednicą, ale jeszcze większą projekcją ... czyli nagorki odpadają...
... może mentor UHP 480 cc

ps. ja bym jednak takich cudeniek nie ruszala

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2010-02-06 o 15:02
Stary 2010-02-06, 15:15   #7962
trelek_
Rozeznanie

Ania

Cytat:
Bo jak to powiedzial Maly Ksiaze (chyba byl, troche róziowy ) "najwazniejsze jest niewidoczne dla oczu" ... i tego sie Kochane trzymajmy
facet mojej kumpeli mawiał, że małe jest piękne, a to co się nie mieści w dłoni jest marnotrawstwem takie chyba różowe motto życiowe

Dr odpisał, że mam się leczyć domowymi sposobami.
I jeszcze w dniu op zdecydujemy o rodzaju cięcia,
bo chyba jednak wolę na otoczce
(jak Misi wszedł spory żelek przez otoczkę to może i mi wejdzie )

Idę dalej walczyć ze sprzątaniem, bo co trochę ogarnę wszystko to małoletnia na nowo porządki robi Zajrzę wieczorkiem.

moje 360cc
trelek_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 15:23   #7963
Miskaa78
Kazar Lady

Ania jesteś

Horo ja tak narazie sobie pisze żadne decyzje jeszcze nie zapadły ale w razie co to sie przygotuję

tak patrze i patrze i linijke biore no 1cm jest a czasem sprawia wrazenie wiekszego odstepu..jak kupie stanik o strukturze zbliżającej to może i goopie myśli odejdą bo narazie te cycole takie mało ruchome..

Edytowane przez Miskaa78
Czas edycji: 2010-02-06 o 15:26
Stary 2010-02-06, 15:31   #7964
asionek31
Rozeznanie

GG do asionek31

witam w ten piekny sloneczny dzionek

Cytat:
Goście położeni spać, więc mogę straszyć po nocach

Dziękuję Asionek, to bardzo miłe co napisałaś...aż tak się ciepło na sercu zrobiło... Czy jestem tutaj potrzebna...może tak, a może nie....
A odnośnie wrażliwości...trafiłaś w samo sedno...I ona mi chyba jednak nie pomaga
na pewno tak

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Z mila checia . Moze w Baden-Baden Mozna powiedziec, ze bedziemy mialy po rowno
szczerze powiem , ze Baden nie znam ... znaczy tylko przejezdnie bylam ale czemu nie , moze na wiosne jak juz ladnie cieplo bedzie

Cytat:
Napisane przez _mysza_ Pokaż wiadomość
wracam do Was na chwilke, jestem zbyt odretwiala zeby czytac zaleglosci
czy to dretwienie piersi jest normalne?
bo w sumie to mi dokucza i klucie w lewej piersi u gory
ide jeszcze spac i zajrze pozniej
P.S- jest 400cc i to bez wysilku, a bylam na stawiona na konwersacje w tej kwestii
rozmiar biustonosza pooperacyjnego 75d i w zasadzie sie w niego nie mieszcze
buzki
w takim razie kuruj sie i tak jak dziewczyny pisza , napewno wszystko przejdzie , to sa pierwsze i najciezsze dni super ciesze sie bardzo razem z Toba , ze juz masz nowe piersi

Cytat:
Witam wszystkie

Przed chwilka dzwonila do mnie Polili.
i... jest niestety baaardzo rozczarowana... efektem operacji, Doktorem i pielęgniarkami
Mowi, zę piersi ma krzywo i różnej wielkości... Doktorek ja lekceważy... pielęgniarki podkreślaja, ze po co mają "skakać", skoro to nie im placi
W szpitalu kilka sytuacji, które nie powinny mieć miejsca (np. brak implantow dla pacjentki)
Zreszta opisze dokladniej jak juz do nas wroci,... z relacją i fotkami

Przekazuję tylko info, bo... akurat ja poznalam Doktorka w innej klinice i z tej dobrej strony
hmmm troszke dziwne ... moze rzeczywiscie ma to cos wspolnego z tym , ze szpital jest normalny w kazdym razie takie rzeczy nie powinny miec miejsca w koncu to dosc kosztowna "impreza " ... i nalezy sie opieka , a pielegniarki jakby nie bylo wyplaty dostaja wlasnie dzieki pacjentka wiec co za glupi tekst z tym "wy mi nie placicie "
szkoda Polili , ze akurat jej sie trafilo tyle przykrosci ...
asionek31 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 15:32   #7965
Miskaa78
Kazar Lady

Trelek - czyli dobre wiadomości lecz sie domowymi bezalkoholowymi nalewkami i za pare dni bedzie wielki dzień
a co do cięcia - ja mam dość duże otoczki bo jestem po karmieniu ale faktycznie to cięcie jest dla mnie super mimo tego że wciąż czucie jest w fazie powrotu..zaczynam czuć blizny podczas masażu więc prędzej czy później to czucie całkiem wróci..

Stary 2010-02-06, 15:57   #7966
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez trelek_ Pokaż wiadomość
Dr odpisał, że mam się leczyć domowymi sposobami.
I jeszcze w dniu op zdecydujemy o rodzaju cięcia,
bo chyba jednak wolę na otoczce .

tez sie ostatnio leczylam domowymi sposobami m.in grzaneczka wg Samii Baaaardzo mi pomogla ... a jak gardlo znieczulala

treleczku, ja tez mam na otoczkach. Doktorek mowil, ze przejdzie przez nie 400cc moze nawet troche wiecej, a ja gupol jeden wzielam tylko 360cc Gdyby mnie szybciej z roziu wywalili, to obnosilabym sie z 4 z przodu, a tak???
Stary 2010-02-06, 16:02   #7967
anna_ivy
Zadomowienie

A teraz foteczka na poprawe nastroje jesli ktoras z Was mysli, ze ma za duza przerwe miedzy piersiami

Edytowane przez anna_ivy
Czas edycji: 2010-02-08 o 18:23
Stary 2010-02-06, 16:08   #7968
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
A teraz foteczka na poprawe nastroje jesli ktoras z Was mysli, ze ma za duza przerwe miedzy piersiami
OMG
przyznaj maczałas w tej fotce palce

Stary 2010-02-06, 16:09   #7969
anna_ivy
Zadomowienie

W styczniowym Fitenss Authority jest relacja foto z wyborow Fitness Miss Models. To takie kobietki, ktore cwicza bardzo delikatnie, o niewielkiej rzezbie ciala i zazwyczaj wzroscie miedzy 155 cm a 165 cm. Oczywiscie tak z 90% z podrasowanymi biustami. Z wymiarow wynika , ze maja tam ok. 89 - 93 cm. Nie mniej, pierwsze co sie rzuca w oczy, to wiekszosc ma okraglaski i wiekszosc doprawdy duza autostrade pomiedzy ... W bikini nie wyglada to fajnie

to taki maly off byl

---------- Dopisano o 16:09 ---------- Poprzedni post napisano o 16:08 ----------

Cytat:
OMG
przyznaj maczałas w tej fotce palce
Kochana, jakbym maczala to juz po calosci Jeden cycek bylby pod pacha, a drugi rezydowal na szyi
Stary 2010-02-06, 16:13   #7970
Miskaa78
Kazar Lady

eee jak ja napne mięśnie klaty ( te które posiadam) to też mi cycki na boki uciekają..

Stary 2010-02-06, 16:16   #7971
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
eee jak ja napne mięśnie klaty ( te które posiadam) to też mi cycki na boki uciekają..
bez takich
ale one nie napinaja, bo to nie konkurs Fitness Sylwetkowy (ktory jest obrzydliwy ), tylko lasek co np. trenuja tylko tenis, albo siatkowke, albo od czasu do czasu chodza na silke. Nie napinaly miesni, tylko paradowaly w kostiumach po wybiegu ... I te piersi to takie marne mialy ... no coz jaki konkurs takie piersi, bo wygrana za I miesjec bylo 1.500 zeta
Nawet na jeden zelek nie starczy
Stary 2010-02-06, 16:24   #7972
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
I te piersi to takie marne mialy ... no coz jaki konkurs takie piersi, bo wygrana za I miesjec bylo 1.500 zeta

Stary 2010-02-06, 16:28   #7973
pysia222
Zakorzenienie

Cytat:
bez takich
ale one nie napinaja, bo to nie konkurs Fitness Sylwetkowy (ktory jest obrzydliwy ), tylko lasek co np. trenuja tylko tenis, albo siatkowke, albo od czasu do czasu chodza na silke. Nie napinaly miesni, tylko paradowaly w kostiumach po wybiegu ... I te piersi to takie marne mialy ... no coz jaki konkurs takie piersi, bo wygrana za I miesjec bylo 1.500 zeta
dobre
Stary 2010-02-06, 16:28   #7974
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez asionek31 Pokaż wiadomość
witam w ten piekny sloneczny dzionek
witaj asionek
i ania ... trelek , Samii ... i kto tam jeszcze doszedl

ooo... i pysia

Edytowane przez horo
Czas edycji: 2010-02-06 o 16:31
Stary 2010-02-06, 16:30   #7975
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
witaj asionek

Horo, pysia buzia wielka
Stary 2010-02-06, 16:33   #7976
pysia222
Zakorzenienie

[QUOTE=Miskaa78;16994929]a pysia tylko o zwykłe sucharki i krakersy pytała, dobrze że ja o łososia..:r otfl:

Zgadza sie zwykle sucharki i krakersy normalnie teraz to chyba sie poplacze nic bede suszone jablka wcinac

---------- Dopisano o 16:33 ---------- Poprzedni post napisano o 16:32 ----------

hej aniu
Stary 2010-02-06, 16:35   #7977
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
witaj asionek

ooo... i pysia
no nie
nikt nikt nikt
NIKT mnie dzis nie wita

Stary 2010-02-06, 16:37   #7978
pysia222
Zakorzenienie

Misiu
Stary 2010-02-06, 16:39   #7979
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
no nie
nikt nikt nikt
NIKT mnie dzis nie wita
Misiu,
słoneczko
Ciebie to oczywiste, ze witamy... z samego ranka

Stary 2010-02-06, 16:54   #7980
Miskaa78
Kazar Lady

nie ma to jak sie sama upomnieć

http://www.youtube.com/watch?v=05PwZDSEzfE

strasznie to lubie, choć ma tyle lat

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości