Etorebka- część V - Strona 138 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-06, 17:03   #4111
martini.
Zakorzenienie

Dot.: Etorebka- część V

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
To moje pierwsze doswiadczenie tego typu, ale obawiam sie, ze masz racje
Jaki koncert?
Ja mam z maminsynkiem doświadczenie jedno - żyję z nim pod jednym dachem dwadzieścia kilka lat już i wiem, że to się nigdy nie zmienia. Wręcz przeciwnie, potem jest gorzej, bo przecież mamusia nie młodnieje, więc trzeba jej jeszcze bardziej pomagać. I uwierz mi, to się przekłada na całą rodzinę, więc nie tylko chodzi o Ciebie, jeśli myślisz o nim poważnie. Ja wiem, że to życie nie dla mnie

A koncert Raya Wilsona z orkiestrą Nic to, ze w pon zaliczenie, na które nie umiem, że w śr egzam, na który nie umiem. Jakoś to będzie
martini. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 17:12   #4112
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
Tu już musisz sama wiedzieć jak bardzo Ci na nim zależy. A poza byciem maminsynkiem ma jakieś poważne wady? Pamiętajmy o tym, że nie ma ludzi idealnych...
"Wychowywanie" nie jest aż takie straszne, jeśli się naprawdę kocha i widzi się sesns swoich działań pedagogicznych
Wady...Wiesz Dominique mi sie wydaje ze to co mi najbardziej przeszkadza to nie tyle wady, co przyzwyczajenia i kwestia jego wychowania I nasze skrajne poglady na to jak powinien wygladac zwiazek i zycie w zwiazku...
Przypominam: to jedynak ( jest egoistyczny i nie potrafi sie dzielic ) i maminsynek. Tak wiec matka go nauczyla, ze w domu to kobieta sprzata, pierze, gotuje, wychowuje dzieci... A ja mam calkiem inne podejscie - mieszkacie razem - to dzielicie sie obowiazkami Tak wiec moj Tz w domu nie robi nic mimo tysiaca rozmow i jego obiecanek, ze bedzie sprzatal ( owszem robi to - posprzata laskawie jeden pokoj raz na jakis miesiac...) A z wad: jest bardzo skapy ( przyklad z ostatnich dni: "Nie przyjade po ciebie, bo mi szkoda na benzyne..." Ale przyklady mozna mnozyc i mnozyc...) Skapy do tego stopnia, ze chociaz mielismy wspolne pieniadze to juz mamy osobne, bo mi wypominal jakis drozszy szampon czy tusz do rzes...Tu tez obwiniam jego matke - straszna zyla, wiec jaki on ma byc... Dominiue moglabym pisac i pisac, ale nie chce zasmiecac watku...
Kiedys myslalam, ze moze to jest zwiazek na przyszlosc, ale jezeli komus przez 20-kilka lat wpajano pewne zachowania i ktory zyl w swiecie calkiem innych wartosci, to co ja teraz moge... Widze jakies zmiany, ale tez widze, ze pewnych rzeczy on po prostu nie zmieni

A zeby nie bylo, ze nie na temat: torebki musze przed nim chowac do szafy, bo nie tyle, ze to komentuje ale on sie po prostu wscieka, jak mozna kupowac torebki za tyle pieniedzy...

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
a on mieszka z mamusią czy z Tobą?
Mieszkamy razem - wyrwalam go ze szponow mamuski Nawet nie chce mowic ile razy dziennie wydzwaniala... Zreszta dziewczyny to jest dluuuuuuuuuuuuga historia, nie na ten watek
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 17:13   #4113
assicka
Zakorzenienie

hm.. chwilę mnie nie było i mam 10 stron do przejrzenia
pięknie
ale dziś pisałam ostatni (przynajmniej mam taką nadzieję ) egzamin w tej sesji

tylko w oczy rzuciło mi się piękne zdanie dodeczki"

Cytat:
Napisane przez dodeczka84 Pokaż wiadomość
Karola
czy nie za wiele jest w życiu szarych dni, by jeszcze tym, którym są przypisane kolory, je odbierać?
pięknie powiedziane
idę odrabiać zaległości
Stary 2010-02-06, 17:19   #4114
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Wady...Wiesz Dominique mi sie wydaje ze to co mi najbardziej przeszkadza to nie tyle wady, co przyzwyczajenia i kwestia jego wychowania I nasze skrajne poglady na to jak powinien wygladac zwiazek i zycie w zwiazku...
Przypominam: to jedynak ( jest egoistyczny i nie potrafi sie dzielic ) i maminsynek. Tak wiec matka go nauczyla, ze w domu to kobieta sprzata, pierze, gotuje, wychowuje dzieci... A ja mam calkiem inne podejscie - mieszkacie razem - to dzielicie sie obowiazkami Tak wiec moj Tz w domu nie robi nic mimo tysiaca rozmow i jego obiecanek, ze bedzie sprzatal ( owszem robi to - posprzata laskawie jeden pokoj raz na jakis miesiac...) A z wad: jest bardzo skapy ( przyklad z ostatnich dni: "Nie przyjade po ciebie, bo mi szkoda na benzyne..." Ale przyklady mozna mnozyc i mnozyc...) Skapy do tego stopnia, ze chociaz mielismy wspolne pieniadze to juz mamy osobne, bo mi wypominal jakis drozszy szampon czy tusz do rzes...Tu tez obwiniam jego matke - straszna zyla, wiec jaki on ma byc... Dominiue moglabym pisac i pisac, ale nie chce zasmiecac watku...
Kiedys myslalam, ze moze to jest zwiazek na przyszlosc, ale jezeli komus przez 20-kilka lat wpajano pewne zachowania i ktory zyl w swiecie calkiem innych wartosci, to co ja teraz moge... Widze jakies zmiany, ale tez widze, ze pewnych rzeczy on po prostu nie zmieni

A zeby nie bylo, ze nie na temat: torebki musze przed nim chowac do szafy, bo nie tyle, ze to komentuje ale on sie po prostu wscieka, jak mozna kupowac torebki za tyle pieniedzy...

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ----------

Mieszkamy razem - wyrwalam go ze szponow mamuski Nawet nie chce mowic ile razy dziennie wydzwaniala... Zreszta dziewczyny to jest dluuuuuuuuuuuuga historia, nie na ten watek
To faktycznie dużo punktów zapalnych jest. A widzisz jakąś poprawę od czasu, gdy zamieszkał z Tobą? Jak długo jesteście razem i jak długo mieszkacie?
Mój mąż też był/jest () mocno uzależniony emocjonalnie od matki, też jedynak, ale wychowanie przynosi rezultaty Jednak nie jest bardzo egoistyczny, nie jest skąpy, do obowiązków domowych się może nie garnie, ale wie, że musi to zrobić i kropka.
Tak więc jest nadzieja, że Twój w końcu też załapie - o ile chce...

Już to, że zamieszkał z Tobą to krok naprzód - ale nie odwalaj w domu roboty za niego dla świętego spokoju. Jeśli posprząta źle - spokojnie poucz i niech od razu poprawi - broń Boże, żebyś Ty! Bo sie przyzwyczai i wszystko zrobi na odwal się, bo i tak Ty poprawisz po nim...

Edytowane przez Dominiique
Czas edycji: 2010-02-06 o 17:21
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 17:22   #4115
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
Ja mam z maminsynkiem doświadczenie jedno - żyję z nim pod jednym dachem dwadzieścia kilka lat już i wiem, że to się nigdy nie zmienia. Wręcz przeciwnie, potem jest gorzej, bo przecież mamusia nie młodnieje, więc trzeba jej jeszcze bardziej pomagać. I uwierz mi, to się przekłada na całą rodzinę, więc nie tylko chodzi o Ciebie, jeśli myślisz o nim poważnie. Ja wiem, że to życie nie dla mnie

A koncert Raya Wilsona z orkiestrą Nic to, ze w pon zaliczenie, na które nie umiem, że w śr egzam, na który nie umiem. Jakoś to będzie
No to zyczymy udanej zabawy
Masz racje martini - ja juz slyszalam, jak jego matka przebakiwala, ze jest powaznie chora... Oczywiscie klamala, ale synus wierzyl, wyzywal sie na mnie, siedzial ciagle z matka w domu i nie mial czasu na spotkania Bo "matke ma sie tylko jedna". I tu juz nie chodzi o moje uczucia do niego - ale swiadomosc, ze on zawsze postawi matke na pierwszym miejscu sprawia, ze nie widze go nie tyle jako meza, ale jako ojca dla moich dzieci Dlatego mowie czas pokaze jak bedzie...
Stary 2010-02-06, 17:38   #4116
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
chyba wydajsze swoje pieniądze, a nie jego więc co mu do tego?
Cytat:
No to zyczymy udanej zabawy
Masz racje martini - ja juz slyszalam, jak jego matka przebakiwala, ze jest powaznie chora... Oczywiscie klamala, ale synus wierzyl, wyzywal sie na mnie, siedzial ciagle z matka w domu i nie mial czasu na spotkania Bo "matke ma sie tylko jedna". I tu juz nie chodzi o moje uczucia do niego - ale swiadomosc, ze on zawsze postawi matke na pierwszym miejscu sprawia, ze nie widze go nie tyle jako meza, ale jako ojca dla moich dzieci Dlatego mowie czas pokaze jak bedzie...
matka jak widać nadal nie rozumie, że syn ma dziewczynę i własne życie..
gra na emocjach... poważna sprawa..
może z nią trzebaby porozmawiać, bo to od niej wszystko wychodzi...
ale znając życie to by się poskarżyła synusiowi jaka to Ty zła kobieta jesteś ..
jedynactwo dla synków to najgorsza sprawa, jesli matka nie potrafi wychować go odpowiednio ..

Edytowane przez pronunciation
Czas edycji: 2010-02-06 o 17:40
pronunciation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 17:42   #4117
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Dominiique Pokaż wiadomość
To faktycznie dużo punktów zapalnych jest. A widzisz jakąś poprawę od czasu, gdy zamieszkał z Tobą? Jak długo jesteście razem i jak długo mieszkacie?
Mój mąż też był/jest () mocno uzależniony emocjonalnie od matki, też jedynak, ale wychowanie przynosi rezultaty Jednak nie jest bardzo egoistyczny, nie jest skąpy, do obowiązków domowych się może nie garnie, ale wie, że musi to zrobić i kropka.
Tak więc jest nadzieja, że Twój w końcu też załapie - o ile chce...

Już to, że zamieszkał z Tobą to krok naprzód - ale nie odwalaj w domu roboty za niego dla świętego spokoju. Jeśli posprząta źle - spokojnie poucz i niech od razu poprawi - broń Boże, żebyś Ty! Bo sie przyzwyczai i wszystko zrobi na odwal się, bo i tak Ty poprawisz po nim...
Zdradz mi swoje tajemnice wychowania facetow
Jestesmy okolo 3,5 roku - na poczatku mieszkalismy razem, ale jego matka mu kazala zlozyc papiery o prace u niego w miescie ( bo mieszkalismy gdzie indziej ). No i potem sie okazalo, ze go przyjeli, a ze byla to praca dobrze platna, wiec sie spakowal i wrocil mieszkac z mamusia... I tu powinna sie zakonczyc nasza historia, ale bylam glupia i naiwna i ciagnelismy ten zwiazek na odleglosc przez jakies 1,5 roku... Wkoncu stwierdzilam, ze to nie dla mnie - chce mieszkac z matka niech mieszka i z nia uklada zycie. No i rozstalismy sie, ale on nie dawal spokoju, mowil, ze mialam racje, ze zwiazek tak nie powinien wygladac, ze niepotrzebnie podejmowal ta prace. No i znow mieszkamy razem. Chyba oboje myslelismy, ze wkoncu wszystko sie ulozy, ale chyba mam za duzy zal, ze mnie wtedy zostawil, i boje sie, ze znow to zrobi... Poza tym dochodza jego zachowania...I jakos nie moze byc miedzy nami dobrze...

Dominique - ostatnio mieszkanie nie bylo sprzatane miesiac!!!!! Stwierdzilam (tak jak ty radzisz ), ze nie bede za niego tego robic i co mialam: w domu wielki syf, ktorego zniesc nie moglam Stwierdzil, ze nie bedzie sprzatal, bo "pracuje i studiuje" ( tu tez zwalam wszystko na jego matke, bo u nich w domu nie zauwazylam, zeby sie dbalo o mieszkanie.. ). On jest chyba niereformowalny...

---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ----------

Cytat:
chyba wydajsze swoje pieniądze, a nie jego więc co mu do tego?

matka jak widać nadal nie rozumie, że syn ma dziewczynę i własne życie..
gra na emocjach... poważna sprawa..
może z nią trzebaby porozmawiać, bo to od niej wszystko wychodzi...
ale znając życie to by się poskarżyła synusiowi jaka to Ty zła kobieta jesteś ..
No wlasnie....

Ja jego matke widzialam zaledwie kilka razy - mieszkamy w innych miastach. Za pierwszym razem powiedziala, ze ja nie bede nocowac pod jej dachem... A przez caly czas moich studiow mowila mu: "Zobaczysz - skonczy studia i cie zastawi..."
Stary 2010-02-06, 18:02   #4118
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jego matke widzialam zaledwie kilka razy - mieszkamy w innych miastach. Za pierwszym razem powiedziala, ze ja nie bede nocowac pod jej dachem... A przez caly czas moich studiow mowila mu: "Zobaczysz - skonczy studia i cie zastawi..."
no to bardzo miłe przywitanie ..
odnośnie sprzątania to jemu nie przeszkadza syf? nie widzi tego?
Stary 2010-02-06, 18:15   #4119
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
no to bardzo miłe przywitanie ..
odnośnie sprzątania to jemu nie przeszkadza syf? nie widzi tego?
Tzn. nie powiedziala mi tego wprost, ale zawolala Tz-ta i go o tym poinformowala, a on mi pozniej przekazal...Swoja droga mogl to zachowac dla siebie, bo bardzo mnie to zniechecilo do tej "pani"...

---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ----------

Jemu nie przeszkasz syf Tak jak mowilam - zauwazylam, ze u niego w rodzinie nikt nie ma zmyslu estetycznego I nie dbaja o mieszkanie
Stary 2010-02-06, 18:20   #4120
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Tzn. nie powiedziala mi tego wprost, ale zawolala Tz-ta i go o tym poinformowala, a on mi pozniej przekazal...Swoja droga mogl to zachowac dla siebie, bo bardzo mnie to zniechecilo do tej "pani"...
no tak mamusia jest wyrocznią w każdej kwestii...
nie próbował przekonać jej do Ciebie?
Stary 2010-02-06, 18:37   #4121
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
no tak mamusia jest wyrocznią w każdej kwestii...
nie próbował przekonać jej do Ciebie?
Chyba nie Zreszta mi sie wydaje, ze to by nic nie zmienilo - toksyczna mamuska i tyle... Nie potrafila wychowac syna do zycia z inna kobieta albo i nie chciala... Kiedys sie smialam z maminsynkow, a teraz na wlasnej skorze sie przekonuje jaki to jest dramat byc z kims takim

I uwierzcie mi nie mam na co liczyc, ze kiedys dostane od niego torebke
Stary 2010-02-06, 18:46   #4122
CharLizZie
Zakorzenienie

Właśnie kliknęłam szarą anę, mam nadzieję, że będę zadowolona obawiam się trochę zamka...

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
CharLizZie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 18:50   #4123
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez CharLizZie Pokaż wiadomość
Właśnie kliknęłam szarą anę, mam nadzieję, że będę zadowolona obawiam się trochę zamka...
Ty sie ciesz, ze sobie ja przed odbiorem obejrzysz, a nie tak jak mi ostatnio - przyslali wadliwa torebke A zamek sie wyrobi
Stary 2010-02-06, 19:11   #4124
monia1748
Raczkowanie

http://etorebka.pl/s03.php?f=0211#

widziała ją może któraś z Was na żywo?
monia1748 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 19:12   #4125
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:

Ojj wspólczuje Ci Karolag naprawdę ... może to będzie dobijające, ale czytając to co napisałaś widziałam same przeciwieństwa mojego TŻ . Sam jest jedynakiem, ale ani skąpy, ani nadmiernie przywiązany do rodzicow . Nawet czasami mam wrażenie, że jest za dobry bo np. woli mi kupić torebkę niż sobie cokolwiek.
Zastanawiam sie ile Ty tak jest wytrzymasz. Nie rozumiem też czemu chowasz torebki. Myślę, że właśnie powinnaś je pokazywać ... skoro kupujesz to za swoje pieniądze to nie rozumiem co mu do tego - Twoja sprawa na co je wydajesz.

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 19:13   #4126
BBlondyneczkAA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monia1748 Pokaż wiadomość
http://etorebka.pl/s03.php?f=0211#

widziała ją może któraś z Was na żywo?
w katalogu sa jej fotki mi osobiscie ona sie nie podoba

Zakochana
BBlondyneczkAA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 19:48   #4127
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Mnie tez wszyscy biora za mlodsza... I czesto mnie prosza o dowod - juz przywyklam Ale ja rowniez uwazam, ze to bardzo dobrze - lepiej wygladac mlodziej niz starzej
Mnie tez, ale czasem mnie to wkurza, ze traktują mnie jak małolatę A ja mam przeciez parwie 30 lat na karku

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Kochane jeszcze tylko 22 dni do nowej kolekcji !!

Cytat:
A czemu nie chcesz wychodzic za maz?
Powiem szczerze, ze mi tez sie do tego nie spieszy... I jakos odpowiedniego kandydata brak... W ogole dochodze do wniosku, ze faceci sa beeeeeeeeeeznadziejni i jak wy tu czasami piszecie o swoich to sie zastanawiam skad wy takich fajnych bierzecie? Nie wiem, moze ja po prostu mam pecha do facetow...
Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Dziewczyny a ja mam takie pytanie. Co kupujecie swoim TŻ na walentynki
Ja zamówiłam koszulkę z napisem (wczoraj odebrałam i kurde zrobili nie tak jak chciałam Zrobię likier kawowy (czekam na butelkę ) i moze ciasto w kształcie serca.
Ale jak na chwilę obecną to nci bym mu nie dała, bo znowu mnei denerwuje W końcu była dziś okazja żebyśmy spędzili więcej czasu ze sobą, to sę umówił z kolegami
Do tego wynajął dziś mieszkanie na drugim końcu miasta więc będzie nas dzielić więcej niż obecne 50 m Skończy sie pdowożenie do/z pracy, do/ze szkoły, szybkeie spotkania na np. pół godzinki

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 20:12   #4128
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Ty sie ciesz, ze sobie ja przed odbiorem obejrzysz, a nie tak jak mi ostatnio - przyslali wadliwa torebke A zamek sie wyrobi
A co jest nie tak z zamkiem w Anie?

"Tak, jestem szczęśliwa,
i brak mi tylko dzwoneczka u szyi, który by brzęczał nad tobą, gdy śpisz."
Szymborska
Danula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 20:14   #4129
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam koszulkę z napisem (wczoraj odebrałam i kurde zrobili nie tak jak chciałam Zrobię likier kawowy (czekam na butelkę ) i moze ciasto w kształcie serca.
Ale jak na chwilę obecną to nci bym mu nie dała, bo znowu mnei denerwuje W końcu była dziś okazja żebyśmy spędzili więcej czasu ze sobą, to sę umówił z kolegami
Do tego wynajął dziś mieszkanie na drugim końcu miasta więc będzie nas dzielić więcej niż obecne 50 m Skończy sie pdowożenie do/z pracy, do/ze szkoły, szybkeie spotkania na np. pół godzinki
a jaki napis zamówiłaś?
Stary 2010-02-06, 20:19   #4130
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
a jaki napis zamówiłaś?
Z przodu: Aniołem nie jestem
z tyłu: ale Ona i tak mnie kocha

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 20:20   #4131
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Ojj wspólczuje Ci Karolag naprawdę ... może to będzie dobijające, ale czytając to co napisałaś widziałam same przeciwieństwa mojego TŻ . Sam jest jedynakiem, ale ani skąpy, ani nadmiernie przywiązany do rodzicow . Nawet czasami mam wrażenie, że jest za dobry bo np. woli mi kupić torebkę niż sobie cokolwiek.
Zastanawiam sie ile Ty tak jest wytrzymasz. Nie rozumiem też czemu chowasz torebki. Myślę, że właśnie powinnaś je pokazywać ... skoro kupujesz to za swoje pieniądze to nie rozumiem co mu do tego - Twoja sprawa na co je wydajesz.
Nie wiem ile jeszcze wytrzymam Czas pokaze...
Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
w katalogu sa jej fotki mi osobiscie ona sie nie podoba
Mi rowniez
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Mnie tez, ale czasem mnie to wkurza, ze traktują mnie jak małolatę A ja mam przeciez parwie 30 lat na karku

Świetny pomysl na prezent Szkoda tylko, ze ja piec nie potrafie
Cytat:
Napisane przez Danula Pokaż wiadomość
A co jest nie tak z zamkiem w Anie?
On sie chyba tak "faluje" przez co moga byc problemy z zasuwaniem...
Stary 2010-02-06, 20:24   #4132
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Nie wiem ile jeszcze wytrzymam Czas pokaze...

Mi rowniez

Świetny pomysl na prezent Szkoda tylko, ze ja piec nie potrafie

On sie chyba tak "faluje" przez co moga byc problemy z zasuwaniem...
A to ja trafiłam na taki prosty

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-02-06, 20:30   #4133
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
A to ja trafiłam na taki prosty
Dziewczyny kiedys pialy, ze wlasnie sa 2 wersje: prosta i "falujaca"
Stary 2010-02-06, 20:34   #4134
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Mam nadzieję, że mój będzie prosty, przekonam się w środę

www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu
Stary 2010-02-06, 20:39   #4135
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Pochwal sie jak juz ja bedziesz miala
Stary 2010-02-06, 20:58   #4136
Danula
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Cytat:
Pochwal sie jak juz ja bedziesz miala
Ej no znając moje "szczęście" to się cieszę że trafiłam wersję prosto-zamkową Oj tak pochwal się ładnie grzecznie, zdjątko z każdej strony ma być
Iduś nosiłaś już swoją Saphire? Wygodna jest? Tak się przymierzam do zakupu tylko czekam aż z ceny zejdzie

"Tak, jestem szczęśliwa,
Szymborska
Stary 2010-02-06, 21:02   #4137
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
Widze, ze jestes z Krakowa, moze przy odbiorze osobistym ogladnelabys kokardkową lizzy? Jestem ciekawa jak sie prezentuje na zywo
Stary 2010-02-06, 21:06   #4138
Sparta
Wtajemniczenie

CharLizZie nic sie nie martw, widziałam torebkę na żywo i z zamkiem nic a nic nie powinno być nie tak ogladałam też wężowe nowośći naprawdę na żywo wygląda spoko, skóra się nie błyszczy jak to sie może wydawać się na zdjęciu, jest delikatna i bardzo zgrabna!!!
Sparta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 21:13   #4139
CharLizZie
Zakorzenienie

Cytat:
Ej no znając moje "szczęście" to się cieszę że trafiłam wersję prosto-zamkową Oj tak pochwal się ładnie grzecznie, zdjątko z każdej strony ma być
Znając moje szczęście to wole nawet nie myśleć co nie tak może być z moją a fotki zrobię, oczywiście.

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
Widze, ze jestes z Krakowa, moze przy odbiorze osobistym ogladnelabys kokardkową lizzy? Jestem ciekawa jak sie prezentuje na zywo
mnie też kokardkowa lizzy intryguje , więc jeśli nie zapomnę i tylko będę mieć czas to obejrzę i zdam relacje. Ze zdjęć ze strony wydaje się świetna, a torebki na łańcuszku, bądź pikowańce to niestety moja słabość

Cytat:
Napisane przez Sparta Pokaż wiadomość
CharLizZie nic sie nie martw, widziałam torebkę na żywo i z zamkiem nic a nic nie powinno być nie tak ogladałam też wężowe nowośći naprawdę na żywo wygląda spoko, skóra się nie błyszczy jak to sie może wydawać się na zdjęciu, jest delikatna i bardzo zgrabna!!!
Dziękuję za słowa otuchy. Zawsze mam taki stres kiedy coś zamawiam i mogę zobaczyć na żywo dopiero przy odbiorze...
Mówisz o tych z załączników? podoba mi się ta pierwsza, ale wzór dość odważny... na nią też muszę zerknąć

Edytowane przez CharLizZie
Czas edycji: 2010-02-06 o 21:17
Stary 2010-02-06, 21:15   #4140
mmm87
Zadomowienie

Cytat:
W mojej Anie (też szarej ) zamek jest prosty, tylko trochę się zacina, ale już go rozruszałam.
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości