|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Etorebka- część V
Cytat:
A koncert Raya Wilsona z orkiestrą Nic to, ze w pon zaliczenie, na które nie umiem, że w śr egzam, na który nie umiem. Jakoś to będzie
|
|
#4112 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Przypominam: to jedynak ( jest egoistyczny i nie potrafi sie dzielic ) i maminsynek. Tak wiec matka go nauczyla, ze w domu to kobieta sprzata, pierze, gotuje, wychowuje dzieci... A ja mam calkiem inne podejscie - mieszkacie razem - to dzielicie sie obowiazkami Kiedys myslalam, ze moze to jest zwiazek na przyszlosc, ale jezeli komus przez 20-kilka lat wpajano pewne zachowania i ktory zyl w swiecie calkiem innych wartosci, to co ja teraz moge... Widze jakies zmiany, ale tez widze, ze pewnych rzeczy on po prostu nie zmieni A zeby nie bylo, ze nie na temat: torebki musze przed nim chowac do szafy, bo nie tyle, ze to komentuje ale on sie po prostu wscieka, jak mozna kupowac torebki za tyle pieniedzy... ![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- Mieszkamy razem - wyrwalam go ze szponow mamuski Nawet nie chce mowic ile razy dziennie wydzwaniala... Zreszta dziewczyny to jest dluuuuuuuuuuuuga historia, nie na ten watek
|
|
|
|
|
#4113 | |
|
Zakorzenienie
|
hm.. chwilę mnie nie było i mam 10 stron do przejrzenia
![]() pięknie ![]() ale dziś pisałam ostatni (przynajmniej mam taką nadzieję ) egzamin w tej sesji ![]() tylko w oczy rzuciło mi się piękne zdanie dodeczki" Cytat:
idę odrabiać zaległości
|
|
|
#4114 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Mój mąż też był/jest ( ) mocno uzależniony emocjonalnie od matki, też jedynak, ale wychowanie przynosi rezultaty Jednak nie jest bardzo egoistyczny, nie jest skąpy, do obowiązków domowych się może nie garnie, ale wie, że musi to zrobić i kropka.Tak więc jest nadzieja, że Twój w końcu też załapie - o ile chce... Już to, że zamieszkał z Tobą to krok naprzód - ale nie odwalaj w domu roboty za niego dla świętego spokoju. Jeśli posprząta źle - spokojnie poucz i niech od razu poprawi - broń Boże, żebyś Ty! Bo sie przyzwyczai i wszystko zrobi na odwal się, bo i tak Ty poprawisz po nim... Edytowane przez Dominiique Czas edycji: 2010-02-06 o 17:21 |
|
|
|
|
#4115 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Masz racje martini - ja juz slyszalam, jak jego matka przebakiwala, ze jest powaznie chora... Oczywiscie klamala, ale synus wierzyl, wyzywal sie na mnie, siedzial ciagle z matka w domu i nie mial czasu na spotkania Bo "matke ma sie tylko jedna". I tu juz nie chodzi o moje uczucia do niego - ale swiadomosc, ze on zawsze postawi matke na pierwszym miejscu sprawia, ze nie widze go nie tyle jako meza, ale jako ojca dla moich dzieci |
|
|
|
|
#4116 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
gra na emocjach... poważna sprawa.. może z nią trzebaby porozmawiać, bo to od niej wszystko wychodzi... ale znając życie to by się poskarżyła synusiowi jaka to Ty zła kobieta jesteś .. ![]() jedynactwo dla synków to najgorsza sprawa, jesli matka nie potrafi wychować go odpowiednio ..
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-02-06 o 17:40 |
||||
|
|
|
#4117 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jestesmy okolo 3,5 roku - na poczatku mieszkalismy razem, ale jego matka mu kazala zlozyc papiery o prace u niego w miescie ( bo mieszkalismy gdzie indziej ). No i potem sie okazalo, ze go przyjeli, a ze byla to praca dobrze platna, wiec sie spakowal i wrocil mieszkac z mamusia... I tu powinna sie zakonczyc nasza historia, ale bylam glupia i naiwna i ciagnelismy ten zwiazek na odleglosc przez jakies 1,5 roku... Wkoncu stwierdzilam, ze to nie dla mnie - chce mieszkac z matka niech mieszka i z nia uklada zycie. No i rozstalismy sie, ale on nie dawal spokoju, mowil, ze mialam racje, ze zwiazek tak nie powinien wygladac, ze niepotrzebnie podejmowal ta prace. No i znow mieszkamy razem. Chyba oboje myslelismy, ze wkoncu wszystko sie ulozy, ale chyba mam za duzy zal, ze mnie wtedy zostawil, i boje sie, ze znow to zrobi... Poza tym dochodza jego zachowania...I jakos nie moze byc miedzy nami dobrze... Dominique - ostatnio mieszkanie nie bylo sprzatane miesiac!!!!! Stwierdzilam (tak jak ty radzisz ), ze nie bede za niego tego robic i co mialam: w domu wielki syf, ktorego zniesc nie moglam Stwierdzil, ze nie bedzie sprzatal, bo "pracuje i studiuje" ( tu tez zwalam wszystko na jego matke, bo u nich w domu nie zauwazylam, zeby sie dbalo o mieszkanie.. ). On jest chyba niereformowalny...---------- Dopisano o 17:42 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
Ja jego matke widzialam zaledwie kilka razy - mieszkamy w innych miastach. Za pierwszym razem powiedziala, ze ja nie bede nocowac pod jej dachem... A przez caly czas moich studiow mowila mu: "Zobaczysz - skonczy studia i cie zastawi..." |
||
|
|
|
#4118 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odnośnie sprzątania to jemu nie przeszkadza syf? nie widzi tego?
|
|
#4119 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- Jemu nie przeszkasz syf |
|
|
|
|
#4120 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie próbował przekonać jej do Ciebie?
|
|
#4121 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() I uwierzcie mi nie mam na co liczyc, ze kiedys dostane od niego torebke |
|
|
|
|
#4122 |
|
Zakorzenienie
|
Właśnie kliknęłam szarą anę, mam nadzieję, że będę zadowolona
obawiam się trochę zamka...
|
#4123 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4124 |
|
Raczkowanie
|
http://etorebka.pl/s03.php?f=0211#
widziała ją może któraś z Was na żywo?
|
|
|
|
#4125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojj wspólczuje Ci Karolag naprawdę . Sam jest jedynakiem, ale ani skąpy, ani nadmiernie przywiązany do rodzicow . Nawet czasami mam wrażenie, że jest za dobry bo np. woli mi kupić torebkę niż sobie cokolwiek. Zastanawiam sie ile Ty tak jest wytrzymasz. Nie rozumiem też czemu chowasz torebki. Myślę, że właśnie powinnaś je pokazywać ... skoro kupujesz to za swoje pieniądze to nie rozumiem co mu do tego - Twoja sprawa na co je wydajesz .
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi osobiscie ona sie nie podoba
|
|
#4127 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
) i moze ciasto w kształcie serca.Ale jak na chwilę obecną to nci bym mu nie dała, bo znowu mnei denerwuje Do tego wynajął dziś mieszkanie na drugim końcu miasta więc będzie nas dzielić więcej niż obecne 50 m Skończy sie pdowożenie do/z pracy, do/ze szkoły, szybkeie spotkania na np. pół godzinki
|
|
#4128 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4129 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4131 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Czas pokaze...Mi rowniez Cytat:
On sie chyba tak "faluje" przez co moga byc problemy z zasuwaniem... |
||
|
|
|
#4132 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4133 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4134 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że mój będzie prosty, przekonam się w środę
|
|
#4135 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Iduś nosiłaś już swoją Saphire? Wygodna jest? Tak się przymierzam do zakupu tylko czekam aż z ceny zejdzie
|
|
|
#4137 | |
|
catch me if I fall.
|
Cytat:
Jestem ciekawa jak sie prezentuje na zywo
|
|
|
#4138 |
|
Wtajemniczenie
|
CharLizZie nic sie nie martw, widziałam torebkę na żywo i z zamkiem nic a nic nie powinno być nie tak
ogladałam też wężowe nowośći naprawdę na żywo wygląda spoko, skóra się nie błyszczy jak to sie może wydawać się na zdjęciu, jest delikatna i bardzo zgrabna!!! |
|
|
|
#4139 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a fotki zrobię, oczywiście.Cytat:
, więc jeśli nie zapomnę i tylko będę mieć czas to obejrzę i zdam relacje. Ze zdjęć ze strony wydaje się świetna, a torebki na łańcuszku, bądź pikowańce to niestety moja słabość Cytat:
. Zawsze mam taki stres kiedy coś zamawiam i mogę zobaczyć na żywo dopiero przy odbiorze...Mówisz o tych z załączników? podoba mi się ta pierwsza, ale wzór dość odważny... na nią też muszę zerknąć
wege www.pomooc.pl> ustaw sobie na stronę startową, pajacyk, pusta miska, wszystko w jednym miejscu Edytowane przez CharLizZie Czas edycji: 2010-02-06 o 21:17 |
|||
|
|
|
#4140 |
|
Zadomowienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:27.

) egzamin w tej sesji
Stwierdzil, ze nie bedzie sprzatal, bo "pracuje i studiuje" ( tu tez zwalam wszystko na jego matke, bo u nich w domu nie zauwazylam, zeby sie dbalo o mieszkanie..

A zamek sie wyrobi