|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
ale jak Perła była mała to też jej pedigree junior kupowałam. ![]() no i teraz czasami też, ale tylko dlatego junior bo ona nie lubi tych wielkich kawałków karmy.. a junior jest drobna.. i taką też drobną kupujemy w zoologicznym. ciekawe jakiej rasy jest Twoja Sonia..i czy będzie duża . Cytat:
ciekawe może być. szkoda, że mi się ferie kończą ![]() obejrzałabym. Powiem Tżetowi żeby ściągnął. to obejrzymy w sobotę następną. Cytat:
błyszczy się i jest taka mięciutka.
|
|
#3662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To jest jakaś mieszanina ras, jak rodzice dziś ją zabrali do dziadków na wieś, to dziadek podobno mówił, że ona ma coś z psa myśliwskiego. I wiele osób mówi, że będzie duża. a jak będzie, to siłą rzeczy trzeba będzie ją oddać na wieś, bo co to za życie dla dużego psa w bloku..?Jutro dam zdjęcie.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
Mój Oskar jadł od zawsze suchą karmą. Oczywiście dostaje jakieś mięsa, kiełbasy itd. Ale on jest trochę wrażliwy, bo np. kurczaka jeść nie może, jest uczulony. Potem wypróżnia się biedak krwią. A zawsze tak prosi, żeby mu dać.
Pamiętam kiedyś jak nie mógł zamknąć pyszczka i wydawałoby się, że mu kość stanęła. Rodzice byli z nim u weta, zrobili mu prześwietlenie, ale nic tam nie miał. Albo przez wiele lat nie miał z tyłu na "plecach" koło ogona sierści, łuszczyło mu się to itd. Miał leczenie u weta i w ogóle, nic nie skutkowało, ale teraz jakoś z rok nie ma tego, nie wiem jak to zniknęło. Wykąpałam go, popsikałam fiprexem i potem mu zniknęło kompletnie. Ale moja kol. ma tego samego psa, z tej samej hodowli (Oskara brat) i też mieli ten problem. Z tym jajkiem, to rozbić je do karmy?? A nie zachoruje? mama przyszła trochę nie trzeźwa, sąsiadka ma na nią zły wpływ nie no niech sobie odreaguje.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-02-06 o 22:41 |
|
|
|
#3664 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Obejrzał wcześniej, ale zostawił dla mnie, bo stwierdził, że ja lubię "takie filmy" no i dzisiaj ze mną oglądał znowu ![]() idę spać. Do jutra dziewczyny
Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-02-06 o 23:07 |
|
|
|
|
#3665 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tzn. ja same żółtko daję, ale czasami jak się trafi, że w drodze do domu nam się jajko zbije to tato całe oddaje Perle.jaka mama Cytat:
mój takie lubi idę spać ;** dobranoc Szkraby ;*
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
Też idę spać.
Słodkich snów ;**
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#3667 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ;*
|
#3668 |
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() Mało mnie tu było, wczoraj w ogóle praktycznie, ale nie mam czasu wczoraj nauka, później poza domem (btw. w te kręgle to jestem całkiem niezła raz nawet udało mi się zwalić wszystkie kręgle ) i już nie miałam siły nigdzie wchodzić i pisać. A dziś niestety nauka .. ehh przykro mi to pisać, ale ja z natury jestem strasznie łatwo-stresującą się osobą i za każdym razem jak myśle o pięknych majowych dniach, to prawie palpitacji dostaję dlatego siedzę i uczę się, żeby potem nie walić głową w ścianę, że czegoś nie zrobiłam, a mogłam... tylko mi się nie chciało. Mam już gdzieś szkołę, historię i inne dupne przedmioty, które na nic mi się już przydadzą, chcę po prostu zrobić to, co muszę. Niestety, mam dość wysokie 'progi', jeśli chodzi o to, gdzie chcę iść.. i po prostu muszę nad tym usiąść, przemóc się i COŚ robić. Ciężko się tak przestawić nagle.. no ale trudno.Ehh musiałam się wygadać Co nie znaczy oczywiście, że wchodzić tu nie będę, bo będę na pewno Z matematyki od jutra zaczynamy już powtórkę od poczatku, na szczęście. Dobra to ja idę do ang.
|
|
#3669 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja tak samo. od jutra będę tylko na chwilę wieczorem.. ułożyłam sobie plan dnia i chcę go przestrzegać. przynajmniej w kwestii nauki. z matmy już dawno (4 stycznia) skończyliśmy program i zaczęliśmy powtórki (ogólnie to od września mamy powtórki.. jedna godzina w tygodniu jest przeznaczona na zadania powtórzeniowe od 1 kl) ale wkurza mnie to.. bo ciągle robimy zadania dla rozszerzenia dzień dobry ;* zaraz jadę z tatą na plac poćwiczyć jazdę na śniegu. wiem, że późno, ale lepiej późno niż wcale. no. także. do miłego ;*
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Gnioty ;***
Cytat:
Też ambitnie sobie postanowiłam się uczyć, już tak na poważnie. Jest luty, deklaracja ostateczna złożona, najwyższa pora. Dziś już mam za sobą słówka z ang. nie chcę potem w przeszłości żałować, tak samo jak Ty, tylko że ja mam na myśli bardziej odległą przyszłość - gdy już będę szukać pracy. Teraz przykładowo żałuję, że w gimnazjum W OGÓLE (uwierzcie mi, w ogóle) się nie uczyłam. tyle co z lekcji wyniosłam, a słuchałam tylko na tych przedmiotach, które mnie interesowały. Co z resztą? jechałam na ściągach. a jako ciekawostkę podam, że wcale nie wyszłam na tym źle, bo ze średnią 4,4 na koniec trzeciej klasy bodajże.Gdyby w naszych szkołach było tak jak w USA, że nie możnaby było ściągać [tam nikt tego nie robi, bo za próbę ściągania łatwo wylecieć ze szkoły i nikt nie będzie słuchał głupich tłumaczeń, że ja tylko zajrzałem, a nic nie spisałem..], to na pewno miałabym kilka lat temu inne podejście do nauki. A miałam wybitnie olewcze. Szał na zostanie w przyszłości kimś ogarnął mnie dopiero w liceum i to też nie na początku. A wiem, że nie będę kimś, jeśli sama sobie na to nie zapracuję. ![]() Więc lecę ogarnąć Przedwiośnie ;**
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-02-07 o 12:03 |
|
|
|
|
#3671 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
. teraz z rodzeństwa,które zostało w domu jestem najstarsza i czasem szlak mnie trafia jak mi na górze biegają a ja chcę się uczyc. no ale wystarczy że krzyknę to cicho są . lubię sobie na nich ponarzekac ale nie zamieniłam bym ich na nikogo innego. pamiętam jak we wakacje młodsi jeździli na różne kolonie to przez pierwszy tydzień taki spokój było.cicho wkoło,ale już w drugim tygodniu brakowało mi ich . Cytat:
Cytat:
no i z geografii zaczęliśmy powtórki. ja to nie umiem dostosowac się do planu, próbowałam kiedyś ![]() dzień dobryy ;* zaczęłam parę dni temu czytac "Dżumę" . no i powiem szczerze że ksiązka wciągnęła mnie miłego dnia ;* |
||||
|
|
|
#3672 |
|
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17019069]jak dobrze że ferie dopiero przede mną
zaczęłam parę dni temu czytac "Dżumę" . no i powiem szczerze że ksiązka wciągnęła mnie miłego dnia ;*[/QUOTE] kiedy Ci się zaczynają? Mnie też wciągnęła "Dżuma" ![]() Jestem z siebie dumna, bo przeczytałam "Kamienie na szaniec" w trzy dni Jutro pójdę z Młodą (niestety nie wiem gdzie obecnie jest biblioteka w mojej wiosze) wypożyczyć "rok 1984" bo na historii będziemy pisać sprawdzian z tej książki ![]() Mamuśka robi dzisiaj imieniny, będzie wyżerka
|
|
|
|
#3673 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Cytat:
Obiad robię
|
|
|
|
|
#3674 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17009261] ![]() siostra w Hiszpani. brat w Anglii i to Jego żona lubi Czarodziejki ![]() no i trójka rodzeństwa jest w domu . także mam dużą ,wesołą rodzinkę ![]() no nie które piosenki są rzeczywiście fajne [/QUOTE]To rzeczywiście ![]() Tytułowe Mów mi dobrze Cytat:
![]() Tak jak mi za tydzień ![]() ---------- Dopisano o 13:54 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Pamiętam jak przed kupieniem 5 czytałam 1-4 w kilka dni, to nie jadłam, nie spałam, tylko czytałam.
|
||
|
|
|
#3675 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
?Cytat:
![]() Cytat:
![]() Stratford-upon-Avon to już mój prawie 2. dom ![]() tyle razy tam byłam u siostry i taty, że czuję się tam pewnie, swobodnie i bezpiecznie. miacho znam dobrze ![]() i tyle osób z mojej miejscowości tam jest, że ło ![]() i jest mój ukochany New Look i Primark(ah te bluzki i inne ciuchy za półtora funta z przeceny) Cytat:
![]() ja jazdę po lodzie i śniegu mam opanowane ![]() hey;* nie było mnie wczoraj, bo rano pojechałam z TŻta siostrą na zakupy, potem spędziłam czas z nim i pojechaliśmy do clubu ![]() nigdy więcej nie będę kierowcą idę odpocząć ![]() milego dnia;*
|
|
#3676 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Weź mnie ze sobą ![]() 4 469 post ![]()
|
|
|
|
|
#3677 |
|
Zadomowienie
|
taaa nie
przyznać się nie chcesz ![]() żaden problem siostra ma dom swój, więc znajdzie dla nas miejsce ![]() zboczuch (<- Ty ta upadająca )
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
A mnie, a mnie?
|
|
|
|
#3679 |
|
Zadomowienie
|
|
#3680 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To ołkej, już mam wakacje zaplanowane ![]() Znowu leżę ? avek to mi się z 11 minut kojarzy. Edytowane przez Karmenka Czas edycji: 2010-02-07 o 14:54 |
|
|
|
|
#3681 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Mi się za tydzień kończą i po feriach planuję brać się ostro do roboty ![]() ![]() Cytat:
Ja poluję na kieckę z Primarka na all, ale drogo jest trochę Zrobiłam dzisiaj ciasto Chcecie kawałeczek?
|
|
#3682 |
|
Raczkowanie
|
hej! mi jeszcze tydzień ferii pozostał
potem mam zamiar wziąć się do nauki szczególnie z niemieckiego i biologii. Bo z matmy cały czas chodzę na zajęcia dodatkowe i cały czas materiał powtarzamy. Jaki temat wybrałyście do prezentacji z polskiego? I już zaczęłyście coś przygotowywać?A w UK dobrze płacą, jeśli chodzi o pracę? ---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:05 ---------- Jasne, że chcę Jakie ciacho piekłaś?
|
#3683 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17019069]jak dobrze że ferie dopiero przede mną
[/QUOTE] A pff.. ![]() Cytat:
Chłopacy pamiętam wtedy się śmieli i mówili, że nie czyta Harry'ego Pottera, tylko Chorego Swetra. A co na obiad ;>? ![]() ![]() A mi też. Się pytasz?!
|
|
|
|
#3684 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Takie o "Pyszne wilgotne ciasto czekoladowe z masą serową" Rzeczywiście jest pyszne ![]() To proszę bardzo<ciacho> (czemu nie ma takiej emotki )Cytat:
Inna koleżanka z klasy czyta jakieś książki fantasty po niemiecku
|
|
#3686 |
|
Raczkowanie
|
Ja dzisiaj gofry robiłam, bo zapomniałam jakieś mięcho do rosołu kupić
tak w ogóle to nie lubię gotować zup i się babrać z tymi mięchami ![]() Wzięłam niedawno pożyczyłam dwie ostatnie części Harrego Pottera. Przeczytałam może z 30 stron 6 części i oddałam do biblioteki tyle było z mojego czytania.
Edytowane przez eredia Czas edycji: 2010-02-07 o 15:33 |
|
|
|
#3687 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale moja mama tego bardzo nie lubi. Bo po pierwsze kuchnia wygląda jak po wybuchu bomby a po drugie czasem moich wynalazków się nie da zjeść, tylko wywalić trzeba |
|
|
|
|
#3688 |
|
Raczkowanie
|
Też lubię pichcić w kuchni
tylko nie lubię robić nic z mięsem, bo nie lubię mięsa, już będzie 3 lata jak mięsa nie jem ![]() Idę zaraz pożempolić na gitarze xD
Edytowane przez eredia Czas edycji: 2010-02-07 o 15:41 |
|
|
|
#3689 |
|
Wtajemniczenie
|
Idę obejrzeć "Rewers".
|
#3690 | ||
|
Zakorzenienie
|
omegą. na zimowych byłam z rodzicami w takiej wsi pod moją miejscowością. dokładnie to 1,5km za znakiem z nazwą mojej miejscowości rodzice pytali czy mi się miejsce podoba (bo chcą dom tam wybudować, tylko jeszcze przetargu na działkę nie było a już ponad pół roku czekają) .. jeżu, zakochałam się miejsce na skarpie.. i widać panoramę miasta.. i w oddali lotnisko.. jak samoloty startują.. cisza i spokój. mama już snuje plany, że będzie miała swoje kury i króliki ![]() ![]() Cytat:
a mi się już kończą jutro do szkoły. a moja G. właśnie mi napisała, że ma ... OSPĘ ![]() jestem skazana na tydzień samotności w ławce ! ja mam oddać we wtorek konspekt pracy mam na razie jakieś nieskładne części tej pracy. ![]() świetnie. pewnie jutro się za to zabiorę, o 22:00. Cytat:
u mnie to samo kuchnia jak po wybuchu ![]() i mama zawsze mówi, że gotuję to ja dobrze, ale że bruuuuuudzę.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:16.

nie no niech sobie odreaguje. 

wczoraj nauka, później poza domem (btw. w te kręgle to jestem całkiem niezła
raz nawet udało mi się zwalić wszystkie kręgle
a jako ciekawostkę podam, że wcale nie wyszłam na tym źle, bo ze średnią 4,4 na koniec trzeciej klasy bodajże.

kiedy Ci się zaczynają? 

a już ponad pół roku czekają) .. jeżu, zakochałam się