|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 | ||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
Szkołę też mam gdzieś. Ostatnio zrobiłam sobie 4 dni wolnego, które wykorzystałam na naukę. O angielski się nie boję, ale tej biologii jest tak dużo... Mam zamiar uwinąć się z całym Operonem do końca lutego, a potem tylko testy, testy, testy. Progi też mam wysokie, toteż o olewaniu nie mam mowy. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17019069]jak dobrze że ferie dopiero przede mną racja. ale czasem mam już dośc . teraz z rodzeństwa,które zostało w domu jestem najstarsza i czasem szlak mnie trafia jak mi na górze biegają a ja chcę się uczyc. no ale wystarczy że krzyknę to cicho są . lubię sobie na nich ponarzekac ale nie zamieniłam bym ich na nikogo innego. pamiętam jak we wakacje młodsi jeździli na różne kolonie to przez pierwszy tydzień taki spokój było.cicho wkoło,ale już w drugim tygodniu brakowało mi ich .[/QUOTE] Też się cieszę. Jeszcze tylko tydzień (który i tak będzie luźny, bo studniówka się zbliża.) i feriee ! Ja też nie zamienię moich diabełków rodzonych na nikogo innego. Żremy się nawzajem, o wszystko (o nic), ale jedno za drugim w ogień by skoczyło. ![]() Cytat:
Chciałabym też do UK. Wymowę szlifować, no i na własne oczy zobaczyć te przeceny, o których wszyscy mówią, jak tylko wracają .A jakie ciasto? ![]() Mam gitarę w domu. I nie umiem na niej grać. Stoi sobie teraz oparta o szafę. Biedna taka, nieużywana i zapomniana. _____ Przepraszam za moje nieobecności, ale ta nauka... bardzo pochłonęła mnie i mój czas. Ogólnie to do maja. Urządzę sobie słodkie 4miesięczne obijanko .
|
|
#3692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Każe mi coś zrobić, ale musi posprzątać jeszcze po mnie. Cytat:
Tak ino pobrzdękolić jakąś melodyjkę umiem. |
||
|
|
|
#3693 | |||||
|
Konto usunięte
|
juz za tydzień
Cytat:
![]() Cytat:
![]() tak patrzę to ta Twoja miejscowosc jest jakoś oddalona ok 120km od miasta mojego brata ![]() a czemu nie będziesz już kierowcą ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() weeźź pożycz mi. zawsze chciałam się nauczyc a nie mam gitary. ;* |
|||||
|
|
|
#3694 | ||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Na co? ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17025106]współczuję. ja miałam ospę w pierwszej klasie liceum. masakra. wysypało mnie porządnie. i potwonie swędziało. no i małe blizny mam przy biuście bo drapałam :d heh.[/QUOTE] Ja to miałam w drugiej podstawówki ![]() Siedzę i jem piernika made by mama Tż moja dieta |
||
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17025106]
Harry [/QUOTE] Teraz to też bym nie ruszyła, ale kiedyś Chciałam iść do szkoły do Hogwartu Zboki ! ![]() To był taki mrożony lodzik |
|
|
|
#3696 | ||
|
Konto usunięte
|
o Harry'ego to też szybko przeczytałam
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17025106]juz za tydzień [/QUOTE] Cytat:
co prawda ja mam jeszcze przez tydzień, ale chciałabym mieć jeszcze jeden wolnego Cytat:
![]() za to młoda dobrze gra, nawet dostała na święta nową gitarkę Muszę przyznać, że bab słabość do chłopaków grających na gitarze ![]() i dobrze, bo mój chłopak też gra ![]() wstyd się przyznać, ale w swoje 11 urodziny miałam nadzieję, że przyleci do mnie jakaś sowa z zaproszeniem do Hogwartu
|
||
|
|
|
#3697 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tego peronu 9 i 3/4 (czy ile to tam było) szukałyście na dworcach ?
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3698 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3699 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() bierzemy samą wałówkę, bo ciuchy i tak sobie kupimy hihimusisz nauczyć się pić, skoro nawet po grzańcu główka boli ![]() okładka z tej książki Cytat:
mi się podobały takie spódniczki bombki o kolorze malinowym z wielką kokardą z przodu, ale na all były powyżej 80zł. miałam lecieć na święta to mówię kupię sobie, ale nie poleciałam ![]() a na all już nie ma ja chcę ![]() zaraz się rzuci na Ciebie stado nie wiesz co czynisz Kobieto! ![]() moja siostra, która jest menagerką restauracji w Tesco mówi, że tak. rzadko kiedy nie miała pieniędzy, chociaż teraz jak zarabia pokaźną sumkę, to mówi, że nie dałaby rady przeżyć za tamte pieniądze, kiedy zaczynała pracując na kasie w tej samej restauracji.- rozpuściła się siostrunia ![]() jest jedyną polką w tej sieci restauracji na tak wysokim stanowisku(moja krew )mówi, że nawet na zmywaku można nieźle zarobi(czyt. wystarczająco na moje potrzeby )
|
|
#3700 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() oczywiście same ciuchy ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17025106] a mnie też weźmiesz ? ![]() tak patrzę to ta Twoja miejscowosc jest jakoś oddalona ok 120km od miasta mojego brata ![]() a czemu nie będziesz już kierowcą ![]() [/QUOTE] wezmę tam się Shakespeare urodził ![]() taka typowo turystyczna miejscowość. baaaardzo śliczna, zadbana. chodziłam sobie z sis wieczorem do parku na taką bajkową karuzelę(jak znajdę foto, to mogę chętnym wysłać ), leżałyśmy na trawie i wiadomo, wiele ludzi to się zaśmiecało.poszłam rano i co? wszystko czyściutkie że łooo ![]() i wiele czangów tam jest(w UK Polacy tak mówią na Chińczyków), ciągle chodzą z kamerkami i robią wszystkiemu zdjęcia ![]() 120km to nie dużo jak na tamtejsze autostrady, drogi szybkiego ruchu jak marzenie znajomy miał urodziny, wszyscy drinkowali i w ogóle ![]() a ja? musiałam odwieźć tego, tamtego i owego Cytat:
!głodnemu chleb na myśli sama się naucz ![]() musiałam na dwie części rozłożyć-emotki
|
|
#3701 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3702 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3703 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ja tylko z ilością mam problemy zawsze ;p Tak myślałam
|
|
|
|
|
#3704 | ||||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17007367]
dostałam sms-a : egzamin w czwartek aż mi serce zaczęło bic szybciej i odczułam lekki stres . będzie dobrze Kamila ..[/QUOTE]![]() Cytat:
![]() ja kiedyś miałam tak jak dziewczyny, dostawałam na miesiąc jakąs tam kasę, rozporządzałam sobie nią, zdarzało się, że za tą kwotę kupowałam sobie też jakieś jedzenie właśnie, z tż chodziliśmy na jakieś pizze, czy coś razem gotowaliśmy. a jak potrzebowałam więcej to dostawałam, może to dlatego, że nigdy nie chciałam mega wielkich sum. że nigdy nie traktowałam ich jak studnia bez dna. a teraz po prostu jest problem z kasą, a moje korki sa drogie. wiec mam mocno zacisniętego pasa, ale za 3 miesiace sie juz to skonczy, i zamiast na korki wydac wreszcie COS SOBIE KUPIE. brakuje mi takiej przyjemnosci małej ![]() też mam taki tryb teraz, ja tak po prostu preferuję a nie wstawanie o 6:38 ![]() Cytat:
Cytat:
z tymi pedigree itd. dla kotów też, chodzi o to, że one mają tylko 4% zawartości mięsa a reszta to na wiZOOżu poczytaj Martyna Cytat:
dziś rano tak sobie myślałam, po tych naszych wizażowych rozmowach o pracy, że może pojade do Glasgow znowu? śliczne miejsce, Primarki, New Looki i inne pod dostatkiem... I też całkiem dobrze znam... hm. Tylko nie wiem jak to zorganiozwać, bo nie mam tam znajomości zbyt poważnych, a przez biura to już mówiłam, że sie boję troche. Poza tym, nawet nie wiem czy by bylo coś. możesz mnie wziac tez ze soba ![]() |
||||
|
|
|
#3705 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale sama chcesz wyjechać ? czy z TŻ? pewnie moja sis to ma nosa i wynajduje promocje ![]() często lecę za 1zł, albo za 10zł ![]() niby tanie linie lotnicze to żaden luksus, ale ja mi to obojętne ![]() byle by się przedostać z punktu A do B ![]() Cytat:
![]() nie martw się ćwiczenia czynią mistrza
|
|
#3706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zwaliłby, że nie ma pieniędzy, języka nie umie na tyle. czasem chciałabym, żeby on był taki... odważny w tego typu rzeczach. od razu mi byłoby łatwiej, bo ja potrzebuję takiego wsparcia obok, żeby raźniej było. a jak już to jest, to ja od razu chętna do wszystkiego. no co Ty, za 1 zł wow ![]() gdzie ona znajduje takie cuda ![]() to ja już też szukam torby ![]() ---------- Dopisano o 18:54 ---------- Poprzedni post napisano o 18:53 ---------- ach, i wtedy mi nie zacytowało, ale teraz sobie przypomniałam, że któraś pytała (znowu nie wiem kto ) jaka ankietę trzeba było wypełnić, żeby mieć zniżkę na kręgle - ankietę skąd dowiedziało się o Hula Kula (ta kręgielnia) ![]() i maila podać
|
|
|
|
|
#3707 |
|
Raczkowanie
|
Potrzebuje znaleźć opis/"interpretacje" obrazu:
-Eugene Delacroix Łódź Dantego Z góry dziekuje za wszelką pomoc ![]() Edytowane przez Justys0321 Czas edycji: 2010-02-07 o 19:02 |
|
|
|
#3708 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Chętnie się z Wami podzielę ciachem ![]() A tak w ogóle jak bilety za 1 lub 10 zł ? Skąd ? ![]() Weź mnie ze sobą do UK ![]()
|
|
#3709 | |
|
Zakorzenienie
|
u mnie tak samo
dobra, ja się śmieję, a jak HP czytałam to mi się Harry śnił po nocach ![]() ja tak mam,że mam baaaardzo bujną wyobraźnię. Jak czytam ksiażkę to sobie wszystko wyobrażam dokładnie, jestem jakby uczestnikiem tych wydarzeń.. a potem przechodzę wielkie rozczarowanie bo jak wychodzi do kina film... to zawsze dobierają takich aktorów którzy mi się nie pokrywają z wizją w książce.Harry Potter, Edward Cullen itp. toć ba. Harry by przyleciał garbusem z Ronem Cytat:
i nie musisz płacić tych opłat lotniskowych itd? bo czasami jest tak, że bilet 1zł, a 100zł opłat. chociaż to i tak się opłaca a tanie linie lotnicze - przecież nie trzeba luksusu na 4 czy 5h lotu. ![]() gorzej jak się leci gdzieś dalej. ja sobie nie wyobrażam lecieć LOTem do USA. ![]() 11h, a dostajesz tylko kocyk, poduszkę i zatyczki do uszu za cenę.. khym,khym. ja leciałam Air France.. o połowę taniej, a miałam komputer zainstalowany w siedzeniu przede mną.. jakieś nowe filmy do obejrzenia (niestety nie było po polsku,ale po angielsku), nowe albumy muzyczne do przesłuchania, stacje radiowe, jakieś gierki.. to szło wysiedzieć tyle godzin.
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#3710 |
|
Zakorzenienie
|
hej;*
jestem na bieżąco, ale nie miałam kiedy dzisiaj cytować. No to tak: Dorota za 1zł, czy nawet 10 zł. WOW super!Marta, też mam obawy przed jakimś biurem, które organizuje wyjazdy (boję się, że trafię do jakiegoś haremu). Dlatego bardzo bym chciała, żeby kuzyn załatwił mi pracę w Danii, albo jak nie to będę musiała pogadać z kuzynką, która jest w Norwegii (chociaż z nią już długo nie utrzymuję kontaktu). Co prawda mam kuzyna w Anglii, ale on z żoną też nie pracuje, także podziękuję. Dziwni są jak dla mnie. Bez znajomości jest ciężko. Harrego nie lubię i nigdy nie lubiłam. Co do gitary to mam taką jedną, bez strun. Kiedyś chciałam ją naprawić, ale dałam sobie spokój, nie dla mnie takie pstrykanie w struny. ___ w ogóle bardzo się cieszę, bo 12.02 z USA przylatuje przyjaciel/chłopak siostry i razem 18 będą lecieć tam. Kamień z serca mi spadł, że nie będzie sama, bo leci pierw do Niemiec, potem do Houston, a na końcu do Phoenix. Siostra w tajemnicy mi powiedziała, że ma on dla mnie kubek z ASPCA , załatwił u znajomego. Jakoś rok temu jak tu był to mówiłam mu, że bardzo bym chciała tam pracować i w ogóle lubię ten program. Pamiętliwa bestia. ![]() ed. i wiecie co. Pamiętacie jak się żaliłam, że bateria w laptopie mi nie działa i włącza się jakiś outlook. Cudowne uzdrowienie, bateria od wczoraj działa
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2010-02-07 o 19:49 |
|
|
|
#3711 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() no właśnie z kims mi się kojarzyła ta miejscowosc bo kiedyś miałam na ang.lekcje o Shakespeare . . no to git ![]() no jo. tak to jest jak jesteś kierowcą... Cytat:
![]() a np.jakimi liniami ? czytam i czytam to 'Dzumę' aż z ciekawości szukam stron opisujących tą chorobę. słowka z angielskiego opanowane.można isc spokojnie spac
|
||
|
|
|
#3712 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Dziewczyny, widziałyście protest na Ukrainie przeciwko głosowi Janukowycza? Feministki z gołymi piersiami protestowały. ale małe miały. ![]() Edit: a jakiś internauta napisał pod artykułem o tych feministkach: Tylko żeby Szczuka nie wpadła na taki pomysł.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-02-07 o 20:15 |
||
|
|
|
#3713 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
prawie codziennie śledzi promocje ![]() szukaj, szukaj i ogóry kiszone już pakuj Cytat:
![]() ![]() kurde, też chciałabym tak. bo jak patrzę na te wszystkie ceny biletów to masakra ![]() a np.jakimi liniami ? [/QUOTE] czasami mi przysyła ![]() odpowiem hurtowo ![]() a więc: Wizz Air, Ryanair. wolę pierwsze, bo w środku samolot jest w tonacji fioletowej ale w tej drugiej linii częściej są jakieś promocje Cytat:
gdy są takie promocje to oni narzucają miejsce i termin odlotu. najczęściej sis zamawia jakiś miesiąc przed, bo dzień przed cena by już tyle nie wynosiła. ale miałaś bombowo jaka wygoda ja najczęściej w czasie lotu albo jem, albo śpię . mój tata najczęściej pije whisky(chyba się troszkę boi ). lot trwa ok.2h
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-02-07 o 20:26 |
|||
|
|
|
#3714 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3716 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to świetnie, ojacje. to rzeczywiście się opłaca właśnie, w LOT to trzeba za WSZYSTKO płacić. za posiłek, za szampana, za kanapkę ![]() a my mieliśmy trzy posiłki w cenie..i jeszcze możliwość wyboru..że np. wege, albo dla jaroszy, bezglutenowy, śródziemnomorski.. i w ogóle tyle tego było, że się chyba z pół godziny zastanawialiśmy ale klasa, naprawdę. za połowę ceny tego co LOT żąda. a masz wygodę i klasę. co rusz babki przychodziły z bagietkami (ale rzygam na samą myśl), szampanem, gorącymi napojami, zimnymi.. w ogóle w drodze powrotnej przyszedł do nas jakiś tam kierownik lotu i coś zaczął pierniczyć (po angielsku), że on ma babcię w Polsce i się śmiał z naszego nazwiska i imienia mojej mamy (Grażyna), a jak nazwisko mam to chyba wiecie, przynajmniej większość ![]() i próbował to przeczytać i się ciągle brechtał.Ewa, a Twoja siostra leci na ferie do USA? faaajnie.
|
|
#3717 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() imię i nazwisko Twojej mamy może być takim testem językowym dla obcokrajowców Jeśli nie połamią sobie języka, to już dobrze mówi po polsku na TVNie jest komedia małżeńska |
|
|
|
|
#3718 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogóle to dużo osób przekręca moje nazwisko, jak mnie to denerwuje Albo jak jeszcze ó zamiast u walną to już masakra. Kiedyś tak zaadresowany list przyszedł. Jak dzwonię do lekarza czy gdzieś się umówić to trzy razy muszę powtarzać. |
|
|
|
|
#3719 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobra dobra, tak myślałam, że Ty ![]() słyszałam, ale nie podziwiałam Cytat:
), i kurna, bilety kupiłyśmy miesiąc wcześniej a ceny takie ![]() a na początku, tak z 4 miesiące przed odlotem były po 500 zł ![]() jak Ty mówisz o 1 zł to i tak, te 500 to duzo, a myślałam, że to niewiele ![]() swoją drogą pewnie przez kryzys i tak już nie ma takich promocji? kiedy ostatnio taką dobrą złapała? ja pamiętam jak miałam awersję do Pottera, już wszedł film a ja sie zapierałam, że nie idę ![]() w końcu poszłam, a potem pochłonęłam wszystkie książki. nie wiem na której części skończyłam. ostatnio tak sobie myślałam, że bym z chęcią przeczytała te nowe, ale jakoś tak, nie ciągnie mnie ![]() z tym to u mnie trochę tak, jak ze zmierzchem
|
||
|
|
|
#3720 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
moje nazwisko też ma różne kombinacje, choc wydawałoby się że jest proste. m.in problem czy napisac przez 't' czy przez 'd'. ja to muszę czasem przeliterowac a wogóle jak przychodzą do nas pocztówki na święta z życzeniami, wtedy to można sie pośmiac pójdę już spac ;* dobranoooc |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:16.

wczoraj nauka, później poza domem (btw. w te kręgle to jestem całkiem niezła
raz nawet udało mi się zwalić wszystkie kręgle
) i już nie miałam siły nigdzie wchodzić i pisać.
dlatego siedzę i uczę się, żeby potem nie walić głową w ścianę, że czegoś nie zrobiłam, a mogłam... tylko mi się nie chciało. Mam już gdzieś szkołę, historię i inne dupne przedmioty, które na nic mi się już przydadzą, chcę po prostu zrobić to, co muszę. Niestety, mam dość wysokie 'progi', jeśli chodzi o to, gdzie chcę iść.. i po prostu muszę nad tym usiąść, przemóc się i COŚ robić. Ciężko się tak przestawić nagle.. no ale trudno.
. teraz z rodzeństwa,które zostało w domu jestem najstarsza i czasem szlak mnie trafia jak mi na górze biegają a ja chcę się uczyc. no ale wystarczy że krzyknę to cicho są 

kiedy Ci się zaczynają?

a już ponad pół roku czekają) .. jeżu, zakochałam się 

aż mi serce zaczęło bic szybciej i odczułam lekki stres
..[/QUOTE]
i rozsadzają takim małym psom szybko wątrobę.