![]() |
#3211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Cześć ![]() Ja też jestem za jesli chodzi o namiary na pocztę dla Zwiesa ![]()
#3212 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() wrocilam juz do Jeleniej ![]() macie kawalek wczorajszego koncertu ![]() http://www.youtube.com/watch?v=Rs8V9qYA508
![]() ![]() |
![]() |
#3213 |
Raczkowanie
|
Czy to jak zwykle ja mam problem z netem i tylko mi wizaż zamula?
Nie było mnie trochę czasu, bo moja promotorka się obudziła, że w czerwcu licencjat musi się obronić i pogoniła nas do roboty. Póki co zrobiłam co miałam zrobić i mam wolne ![]() Nadrobiłam Was, ale nie wiem co mam pisać ![]() ---------- Dopisano o 19:33 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- arrakis i co będzie z tym B.? Edytowane przez Kania21 Czas edycji: 2010-02-07 o 18:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3214 |
Zakorzenienie
|
1. też jestem za wtajemniczeniem Zwiesa
![]() 2. robiłam kotlety z ziemniakami i papryką ![]() 3. szef... chce zobaczyć indeks ![]() 4. nie wiem, czemu nie ma tego na poczcie, wcześniej było ![]() spadam wywiesić pranie ![]() całuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3215 |
Zakorzenienie
|
nie wiem, nic pewnie.....
prawie nie gadalismy ze soba, bo on zajety byl, uczyl sie czy cos.... nie przyjedzie do mnei z ta kolezanka w marcu wiec sie dopiero zobacyzmy na jej urodzinach pod koniec marca, w maju z nami w gory nie pojedzie bo nie lubi po gorach chodzic.... ogolnie nie wiem - odpuszcze sobie go chyba bo to nie ma sensu... ![]()
![]() |
#3216 |
Raczkowanie
|
Z tego co piszesz to chyba rzeczywiście lepiej odpuścić. Dobrze, że nie daje Ci jakiejś złudnej nadziei i nie zwodzi Cię niepotrzebnie. A może jeszcze z nim porozmawiaj czy coś między Wami może być, bo może on jest po prostu nieśmiały??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3217 |
Zakorzenienie
|
no ale zeby byc niesmiałym az do tego stopnia?
![]() a tak w ogole, to zaczełam sie zastanawiac nad naszym watkiem... przeciez to jest swietny temat na magisterke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3218 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No nie wiem czy można, ale fajnie by było się dowiedzieć na czym się stoi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak mam z nim porozmawiac? nie znamy sie az tak dobrze - mam przyjechac nastepnym razem i ni z tego ni z owego zapytac czy mu sie podobam? raczej bezsensu.... nas nigdy nic nie laczylo zeby tak bezposrednio rozmawiac...
![]() ![]() |
![]() |
#3221 | |
Raczkowanie
|
Oj za filozofią to ja też nie przepadam. a socjologia to dla mnie kolejna nauka o wszystkim i o niczym.
---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3222 |
Zakorzenienie
|
Doszłam do wniosku, że mój TŻ jest kochany jak jest zmęczony
![]() ![]() ![]() ja: brakuje mi Ciebie M: damy radę ja: no ale ja mówię że MI Ciebie brakuje więc to chyba chodzi o to czy ja dam radę czy nie (no tak no, chciałam usłyszeć że jemu też ![]() M: tak, bo mi Ciebie niby nie brakuje ja: a brakuje? M: mhmmmmm ja: bardzo czy tylko troszkę? M: tak troszkę bardzo Później mu powiedziałam, że mi się śniło, że dziecko urodziłam (mówię Wam, masakra... obudziłam się bo mnie aż brzuch bolał od "parcia" i w ogóle zapłakana byłam.... no KOSZMAR). A TŻ co? W śmiech... Więc pytam: ja: no i z czego ha? M: a nic.... tak tylko sobie pomyślałem.... ja: co? M: przyzwyczajaj się ![]() ja: ej, to nie było śmieszne M: ale dzieci mi i tak będziesz rodzić więc... no przyzwyczajaj się Wnioskuję że chyba nadal mnie trochę lubi i chyba nadal chce się ze mną ożenić ![]()
![]() |
#3223 |
Zakorzenienie
|
też jestem za Zwiesiem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3224 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3225 |
Raczkowanie
|
hejka
![]() podczytuje was codziennie ale od piątku mój Tż jest u mnie i jakoś nie mam kiedy pisać ![]() właśnie polazł z moim psem na spacer ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3226 |
Raczkowanie
|
dziewczyny
![]() że nawet nie ma zamiaru myśleć o ślubie, ale gdybym byłam tak i siaka to może. powiedziałam koniec. czuję się strasznie zraniona. |
![]() ![]() |
![]() |
#3227 |
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=AQE3TQYfuXY
http://www.youtube.com/watch?v=vaP8_TZSTA4 http://www.youtube.com/watch?v=Rs8V9qYA508 3 piosenki z wczorajszego koncertu ![]() jakosc srednia bo aparatem nagrywane ---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:51 ---------- kiwi ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:55 ---------- kiwi, opowiadaj... ![]()
![]() |
#3229 |
Raczkowanie
|
rozmawiałam z nim na spokojnie. i mówię mu że potrzebuje ciepła miłość męża ustatkowania, że w moim domu nie było nigdy miłości, że stale kłótnie. mówił że rozumie. potem zasugerował że za porządna jestem, że powinnam kłócić się z rodzicami i na noce do niego przyjeżdżać i zostawać tygodniami bo on musi sprawdzić czy sie nadaję na żonę. i on nie myśli o ślubie i go to denerwuję. jest mi smutno dał mi odejść, byle nigdy ślubu nie było. chociaż wiem już na czym stoję.
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3230 |
Zakorzenienie
|
kiwi, jak to?
#3231 |
Raczkowanie
|
nie umiem opisać mojego bólu, zaufałam mu, kochałam, dbałam, oddałam całe serce, poświęcałam, wierzyłam ;( wszystko runęło. nie godna byłam być jego żoną ;(
|
![]() ![]() |
![]() |
#3232 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cham;/ uwazam, ze dobrze sie stało, ze nic pomiedzy wami nie było.. chocby ze wzgledu na to rozstanie... a nie ma zadnych szans zeby to jakos odbudowac?? on juz tak definitywnie sie rozstał?
![]() |
#3233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Może zbyt dużo na raz sobie powiedzieliście?
![]() |
#3234 | |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
![]() Ja po weekendzie w pracy i teraz tydzień na urlopie ![]() Tylko jeszcze sesja nie dokończona, proszę o kciuki jutro o 11!!! ostatni egzamin na który nie uczyłam się praktycznie nic ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3235 |
Raczkowanie
|
raczej już nie, będąc z nim stale bym miała żal. i ta świadomość że nigdy nie będę idealna by być jego żoną. nie chce być tak traktowana . mam dobre serduszko, jego strata. ---------- Dopisano o 21:08 ---------- Poprzedni post napisano o 21:06 ---------- nie no, na zamieszkanie razem też nie zasługuję. mam sama przyjeźdzać do niego i zostawać u niego w domu i wracać też sama, jego mamusia też dzwoniła do mnie ze jak chce być żoną to mam przyjeżdżać do niego. takie warunkowa miłość ja dziękuję. |
![]() ![]() |
![]() |
#3236 |
Zadomowienie
|
Kiwi... <przytul> Trzymaj się
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3237 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3238 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Kiwi ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3239 |
Raczkowanie
|
płakać mi się chcę, prawdziwą miłość poznajesz w potrzebie. ;( dzieki Bogu że teraz przejrzałam na oczy, a jak by było dziecko i by nie chciał zobowiązań, ech...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3240 |
Zakorzenienie
|
Kiwi, to chyba nawet lepiej. Wiem że Ci ciężko, w końcu wiązałaś z Nim swoje nadzieje. Ale skoro jemu zależało na 'luźniejszym' związku, bez jakiejś przyszłości i "za porządna jestem, że powinnam kłócić się z rodzicami i na noce do niego przyjeżdżać i zostawać tygodniami bo on musi sprawdzić czy sie nadaję na żonę" to coś z Nim jest nie tak. Z tobą jest najbardziej wszystko w porządku. Jego argument że musi Cię sprawdzić nie przemawia do mnie. Dawniej ludzie brali ślub nie mieszkając wcześniej ze sobą i potrafili stworzyć szczęśliwe małżeństwo.
Powinnaś być dumna że z rodzicami ci się wszystko układa! To facet nie był Ciebie wart, a nie na odwrót. Ostatnio dużo się kłóciliście, nie potrafiliście ze sobą od dawna rozmawiać,a przecież porozumienie między chłopakiem a dziewczyną jest bardzo ważne! Wiadomo seks też jest, ale nie jest najważniejszy. W pierwszej kolejności miłość, rozmowa. Skoro dla niego nie było to takie istotne to lepiej dla Ciebie. Ułożysz sobie życie od nowa!! |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:36.