Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :) - Strona 111 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-07, 21:20   #3301
Grapefrutka
Zakorzenienie

Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Zanim nadrobię, to zapraszam Was na maila
moje guru Ty

motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 21:20   #3302
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Zwies Pokaż wiadomość
Wysłałam się

Zdjęcia z balu w hofburgu (Wiedeń) - dostałam zaproszenie od programu

Miałam problemy z sukienką - jestem karzeł 160cm zrostu, byłam w szpilkach i ciągle się deptałam :/
Powiem dwie rzeczy:
1. jesteś podobna do mojej koleżanki z liceum
2. ..... masz czym oddychać

A i jeszcze trzecia rzecz- gdzie do pierona jasnego TŻ??
(nie nie chcemy jego danych osobowych tylko zdjęcie- może po nim nie trafimy kom jest, gdzie mieszka i jaki ma PIN do karty od bankomatu)
Stary 2010-02-07, 21:21   #3303
rusałka_1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez *Insane Pokaż wiadomość
A ja miałam koszmarny dzień i w ogóle koszmarny weekend, ale rozwodzić się nie będę heh
chcę do Gdyni
brakuje mi tego poczucia, że mogę wyjść w nocy z domu i będę miała do kogo iść, gdzie spać, komu się w rękaw wyryczeć
w takim razie może chociaż wyżal się tutaj będzie lżej

Jaś, 22.10.2013 r.

rusałka_1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 21:22   #3304
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
ad. 1 "siema maleńki, co byś powiedział na randeczkę?" Nie no, przepraszam, głupi żart. Niekoniecznie musi być to tak bezpośrednio, możesz po prostu spytać czy wybrałby się z Tobą do kina/ na ciacho. I po reakcji będziesz mniej więcej wiedziała czego się możesz spodziewać.

ad.2 to akurat ma chyba najmniejsze znaczenie

ad.3 moim zdaniem normalnie by to wyglądało... tak, jakbyście się sobą nagle zaczęli interesować i zaczęli częściej spotykać...
1. dobre do kina czy gdzies nie pojdzie, zreszta ja tam przyjezdzam do kolezanki wiec raczej nie wyjde z nim sama nigdzie - nawet do sklepu mi sie go nie udalo wyciagnac bo nie chcialo mu sie wychodzic i z kolezanka poszlam w koncu...
3. chodzi mi o to, ze gdyby to nie poszlo po mojej mysli to byloby dosc niezrecznie a nie jakbysmy sie zaczeli spotykac - wtedy to ok by bylo raczej...

Cytat:
Napisane przez madziamacius8786 Pokaż wiadomość
wiesz jakie jest jedyne wyjście ?? POMOC koleżanki powiedz jej żeby go podpytała co sądzi o Tobie ,czy mu się podobasz.
no myslalysmy o tym - ale to tez ciezko z tym bedzie - on od razu zacznie cos podejrzewac jak ona zacznie go nagle o mnie wypytywac - oni bardzo malo ze soba rozmawiaja...
Stary 2010-02-07, 21:23   #3305
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Wysłałam się

Zdjęcia z balu w hofburgu (Wiedeń) - dostałam zaproszenie od programu

Miałam problemy z sukienką - jestem karzeł 160cm zrostu, byłam w szpilkach i ciągle się deptałam :/
bardzo fajna z Ciebie dziewuszka

Cytat:
A ja miałam koszmarny dzień i w ogóle koszmarny weekend, ale rozwodzić się nie będę heh
chcę do Gdyni
brakuje mi tego poczucia, że mogę wyjść w nocy z domu i będę miała do kogo iść, gdzie spać, komu się w rękaw wyryczeć
Kochanie tylko nie rozklejać mi się tu masz gdzie iść,masz gdzie spać,masz Tża niedobry bo niedobry ale JEST

Cytat:
ad. 1 "siema maleńki, co byś powiedział na randeczkę?" Nie no, przepraszam, głupi żart. Niekoniecznie musi być to tak bezpośrednio, możesz po prostu spytać czy wybrałby się z Tobą do kina/ na ciacho. I po reakcji będziesz mniej więcej wiedziała czego się możesz spodziewać.
dobry pomysł

AA Aleks i Katarakta kiedy Nam się Kochaniutkie ujawnicie na poczcie co?
Stary 2010-02-07, 21:24   #3306
kiwi10
Raczkowanie

wiem że nie rozumiecie mnie, nie mam jak wam opowiedzieć, przestawić to co czuję, ile się wycierpiałam, jak się zawiodłam

całe życie miłość byłam dla mnie najważniejsza. dla mnie miłość nie jest z warunku, będziesz taki to będziesz zasługiwał na mnie, dla mnie to szok był. że mój ukochany, taki się zrobił.że liczy się to żebym od razu była idealna ;(
mieliśmy iść na wesele razem i co, ech. pójdę sama
kiwi10 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 21:25   #3307
Kania21
Raczkowanie

Ja Cię Kiwi pochwalę. Po co Ci związek, który nie daje Ci satysfakcji? I co z tego że byliście ze sobą 4 lata. Skoro widywaliście się tylko na zjazdach to pewnie wyjdzie z tego rok albo i nie.
Z tego co pisałaś to już od dłuższego czasu było między Wami źle. A to że Jego matka do Ciebie dzwoni i mówi że żebyś mogła być jego żoną to musisz zrobić to a tamto? To ciekawe czego on jej naopowiadał. I jeszcze ten sms wysłany omyłkowo do Ciebie zamiast do innej, co w nim było?
Kania21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 21:25   #3308
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem dwie rzeczy:
1. jesteś podobna do mojej koleżanki z liceum
2. ..... masz czym oddychać

A i jeszcze trzecia rzecz- gdzie do pierona jasnego TŻ??
(nie nie chcemy jego danych osobowych tylko zdjęcie- może po nim nie trafimy kom jest, gdzie mieszka i jaki ma PIN do karty od bankomatu)
Olu on się na to nie zgodzi :/
Zapytam, ale wątpliwe - baaardzo jest wyczulony na punkcie bezpieczeństwa -szanuję to, ale musisz zrozumieć, że w razie czego nie postąpię wbrew jemu.
Na teraz mogę wyretuszować jego twarz. ok?

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 21:25   #3309
OlkaR
Zakorzenienie

Claris....jaka z Ciebie zła kobieta jest
Kochałabym Cię.
Stary 2010-02-07, 21:28   #3310
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
chcę do Gdyni

normalnie już ja dorwę tego Twojego Dziada wstrętnego i jak mu nakopie w to chude to mu się normalnie momentalnie wszystko poukłada w tej pustej głowie
juz miałam pisać do Ciebie czy już wróciłaś
poszło juz spać dziecko po jakże męczącym dniu?
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 21:29   #3311
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kiwi10 Pokaż wiadomość
jak on tak mówił kiedyś to myślałam że to żarty jakieś, ale jak matka do mnie jego zadzwoniła i mówi." jak chcesz być jego żoną, to musisz przyjeżdżać do nas, na tydzień lub 2, i zobaczyć czy pasujecie do siebie" pamiętam jak się zdenerwowałam.
potem byłam u babci jego i zaczęli gadki że na kocią łapę na początku, czy będę ładna na starość, i takie teksty.

wiem że nikt mnie nie pochwali ale ja już czuję ulgę że to już koniec
jeśli czujesz ulge to dobrze z każdym dniem powinno być lepiej najtrudniejsze są początki. Ale masz Nas . Pisz tu z Nami. Żal się,my pomożemy

Cytat:
Napisane przez arrakis Pokaż wiadomość

no myslalysmy o tym - ale to tez ciezko z tym bedzie - on od razu zacznie cos podejrzewac jak ona zacznie go nagle o mnie wypytywac - oni bardzo malo ze soba rozmawiaja...
Kochana niech on sobie podejrzewa co chce,powiedz koleżance żeby się zapytała najlepiej dzisiaj skoro niedawno Cię widział co o Tobie sądzi jak się wstydzisz to podaj mi jego nr ja to za Ciebie załatwie

Cytat:
Zapytam, ale wątpliwe - baaardzo jest wyczulony na punkcie bezpieczeństwa -szanuję to, ale musisz zrozumieć, że w razie czego nie postąpię wbrew jemu.
lepszy rydz niż nic

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-07, 21:29   #3312
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:
Masakra, co za chłop... Ja mojego wysłałam bez mówienia mu o tym, ale się tylko cieszył, bo dziewczyny stwierdziły ze młodo wygląda więc go to miło połechtało
No ale spytaj, może akurat... Wytłumacz że nie szykujemy zamachu na jego życie, mieszkanie, konto, rodzinę itd...może się zgodzi.
Stary 2010-02-07, 21:29   #3313
kiwi10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kania21 Pokaż wiadomość
Ja Cię Kiwi pochwalę. Po co Ci związek, który nie daje Ci satysfakcji? I co z tego że byliście ze sobą 4 lata. Skoro widywaliście się tylko na zjazdach to pewnie wyjdzie z tego rok albo i nie.
Z tego co pisałaś to już od dłuższego czasu było między Wami źle. A to że Jego matka do Ciebie dzwoni i mówi że żebyś mogła być jego żoną to musisz zrobić to a tamto? To ciekawe czego on jej naopowiadał. I jeszcze ten sms wysłany omyłkowo do Ciebie zamiast do innej, co w nim było?
dziękuję. za wyrozumiałość, myślałam że zrobi mi niespodziankę i przyjedzie na sylwestra a on nie przyjechał wolał sam w domu siedzieć, i przyszedł sms. że "sama chciałaś sie w to bawić, sama mówiłaś że chcesz do mnie przyjechać ale dobra sprawa zamknięta" powiedział ze to jego brat pisał komuś tam ale nie wierze. po pisał do mnie stale i co w jedną sekudę brat niby?
Stary 2010-02-07, 21:31   #3314
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:
jak on tak mówił kiedyś to myślałam że to żarty jakieś, ale jak matka do mnie jego zadzwoniła i mówi." jak chcesz być jego żoną, to musisz przyjeżdżać do nas, na tydzień lub 2, i zobaczyć czy pasujecie do siebie" pamiętam jak się zdenerwowałam.
potem byłam u babci jego i zaczęli gadki że na kocią łapę na początku, czy będę ładna na starość, i takie teksty.

wiem że nikt mnie nie pochwali ale ja już czuję ulgę że to już koniec
jejku co za koszmarna rodzinka - nie dziwie ci sie ze czujesz ulge.... moze tak lepiej bedzie
Stary 2010-02-07, 21:31   #3315
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję. za wyrozumiałość, myślałam że zrobi mi niespodziankę i przyjedzie na sylwestra a on nie przyjechał wolał sam w domu siedzieć, i przyszedł sms. że "sama chciałaś sie w to bawić, sama mówiłaś że chcesz do mnie przyjechać ale dobra sprawa zamknięta" powiedział ze to jego brat pisał komuś tam ale nie wierze. po pisał do mnie stale i co w jedną sekudę brat niby?
oj widać ,że kręcił nie rozpamiętuj tych chwil bo będzie Ci jeszcze trudniej zajmij głowę czymś innym Pomyśl,że on się zgodził na rozstanie,dał Ci odejść to zależało mu? Kochająca osoba walczy do końca o związek. Może będzie Ci łatwiej

Aa Claris jesteś Agentka

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-07, 21:33   #3316
Zwies
Zakorzenienie

Cytat:
Masakra, co za chłop... Ja mojego wysłałam bez mówienia mu o tym, ale się tylko cieszył, bo dziewczyny stwierdziły ze młodo wygląda więc go to miło połechtało
No ale spytaj, może akurat... Wytłumacz że nie szykujemy zamachu na jego życie, mieszkanie, konto, rodzinę itd...może się zgodzi.

napisałam
Wiesz - ja rozumie go, jestem wyczulona na tym punkcie Chociaż on ma blokadę nawet na swój telefon - nie zadzwonisz póki nie wpiszesz kodu
Poza tym otrzymałam od niego pozwolenie do umieszczania zdjęć na FB, ale już nie na oznaczanie jego na nich
Cóż - w zasadzie jesteśmy informatykami, Tż czasami buduje systemy informatyczne a ja znowu je testuję I mamy fizia Ale da się z tym żyć

Ćwiczę z Ewą od 3.07.2012 - już 7 razy
Zwies jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 21:33   #3317
kiwi10
Raczkowanie

kocham was dziewczyny dziękuję za wszystko.

teraz gdy wam tak opowiadam to otwierają mi się oczy, miłość zaślepia to prawda.
Stary 2010-02-07, 21:33   #3318
Gwizdak
Zakorzenienie

Cytat:

wiedziałam,że źle to się nie skończy!! Przecież Wy to pasujecie do siebie jak ulał no a kłotnia tylko wzmocniła Waszą więź
22.08.11 - Mrówka
13.05.13 - Bulgotka
Gwizdak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 21:34   #3319
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:

Kochanie tylko nie rozklejać mi się tu masz gdzie iść,masz gdzie spać,masz Tża niedobry bo niedobry ale JEST
Ale to chodzi o chwile, kiedy NIE chcę być w domu z TŻtem

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość

normalnie już ja dorwę tego Twojego Dziada wstrętnego i jak mu nakopie w to chude to mu się normalnie momentalnie wszystko poukłada w tej pustej głowie
juz miałam pisać do Ciebie czy już wróciłaś
poszło juz spać dziecko po jakże męczącym dniu?
Wróciło, bo pierońsko zimno Spać pójdzie zaraz
A jego tyłek już nie jest taki chudy, przytył
teraz już waży całe 63kg

Ja to już nie mam sił na nerwy. Dobrze, że jeszcze jutro mam wolne, to pobędę SAMA w domu, dobrze mi to zrobi.

A Ciebie to ja normalnie..

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-07, 21:35   #3320
Kania21
Raczkowanie

No jak nic coś kręcił. może najpierw myślał o Waszej przyszłości, ale nei zdziwiłabym się jakby coś kombinował na boku. Rany, jak tacy ludzie mogą istnieć.
Stary 2010-02-07, 21:36   #3321
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Claris....jaka z Ciebie zła kobieta jest
Kochałabym Cię.
Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
moje guru Ty

Jestem zimną suką, wciąż to powtarzam

Kurcze głupio mi tak pisać i się cieszyć jak widzę, że kiwi, Ins smutne, Gwizdaczek też był a ja jestem taka szczęśliwa z moim. Jest przekochany, dziś wieczorem sobie tak leżeliśmy i on pytał kiedy w końcu będę tą jego żoną i że za 8 m-cy już codziennie będziemy sobie tak leżeć. Chociaż z autopsji wiem, że w moim przypadku sielanka nie trwa wiecznie i jak dzisiaj jest super, to jutro koszmarnie, ale co tam.
A w ogóle dzisiaj miałam na sobie nowe majteczki i on je wylukał i się spytał skąd mam, to ja, że sobie kupiłam (głupie pytanie), bo narzeczony mi nie kupuje to sama sobie muszę kupować a on, ze sobie właśnie zepsułam niespodziankę, bo on ma dla mnie majtki na walentynki i musiał się przyznać, żeby nie było że mi kupił majtki jak go oskarżyłam, że mi nie kupuje mój słodki
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 21:37   #3322
OlkaR
Zakorzenienie

Cytat:

napisałam
Wiesz - ja rozumie go, jestem wyczulona na tym punkcie Chociaż on ma blokadę nawet na swój telefon - nie zadzwonisz póki nie wpiszesz kodu
Poza tym otrzymałam od niego pozwolenie do umieszczania zdjęć na FB, ale już nie na oznaczanie jego na nich
Cóż - w zasadzie jesteśmy informatykami, Tż czasami buduje systemy informatyczne a ja znowu je testuję I mamy fizia Ale da się z tym żyć
Haha przepraszam Cię, ale tak sobie pomyślałam... czy on nie wpisze swoich danych [imię/nazwisko] na zaproszeniu ślubnym? W końcu może wpaść w niepowołane ręce sorki, ale mnie bardzo rozbawiło jego podejście, oczywiście szanuję je, no ale mnie bawi bardzo chyba ze zmęczenia tak
Stary 2010-02-07, 21:37   #3323
Kania21
Raczkowanie

Gwizdak, a co do mieszkań w stolicy, to Mokotów podobnie jak Ochota do najtańszych nie należy?
Stary 2010-02-07, 21:38   #3324
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:
kocham was dziewczyny dziękuję za wszystko.

teraz gdy wam tak opowiadam to otwierają mi się oczy, miłość zaślepia to prawda.

Najlepiej się wygadać, wyżalić to oczyszcza. Jutro inaczej spojrzysz na te sprawy i tylko Ty zobaczysz jak. Ale jeśli nie będziesz szczęśliwa,że tak się sprawy potoczyły to walcz.

Cytat:

napisałam
mój Tż też informatyk ale takiego fizia nie ma hehehe
Cytat:
Ale to chodzi o chwile, kiedy NIE chcę być w domu z TŻtem

Aaaaa chodź do mnie na kolanko pociesze
Stary 2010-02-07, 21:39   #3325
*Insane
Ona przychodzi nocą ;)

Cytat:

Kurcze głupio mi tak pisać i się cieszyć jak widzę, że kiwi, Ins smutne, Gwizdaczek też był a ja jestem taka szczęśliwa z moim. Jest przekochany, dziś wieczorem sobie tak leżeliśmy i on pytał kiedy w końcu będę tą jego żoną i że za 8 m-cy już codziennie będziemy sobie tak leżeć. Chociaż z autopsji wiem, że w moim przypadku sielanka nie trwa wiecznie i jak dzisiaj jest super, to jutro koszmarnie, ale co tam.
A w ogóle dzisiaj miałam na sobie nowe majteczki i on je wylukał i się spytał skąd mam, to ja, że sobie kupiłam (głupie pytanie), bo narzeczony mi nie kupuje to sama sobie muszę kupować a on, ze sobie właśnie zepsułam niespodziankę, bo on ma dla mnie majtki na walentynki i musiał się przyznać, żeby nie było że mi kupił majtki jak go oskarżyłam, że mi nie kupuje mój słodki
ee tam, czemu głupio?
Uwierz, że fajnie tak poczytać jak się ma doła
Zawsze jest nadzieja przynajmniej, że NIE WSZYSCY tacy są

Ja tam już się walentynkami nie przejmuję, a jak będzie okazja, to wezmę dwie zmiany w pracy
Stary 2010-02-07, 21:40   #3326
kiwi10
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Kania21 Pokaż wiadomość
No jak nic coś kręcił. może najpierw myślał o Waszej przyszłości, ale nei zdziwiłabym się jakby coś kombinował na boku. Rany, jak tacy ludzie mogą istnieć.
może i ma inną kobietę, dlatego mnie nie chcę.
pamiętam 4 lata temu, nie chciałam go za chłopaka, bo miał pełno dziewczyn, chodził stale na balangi i bałam się że będę kolejną.
dałam mu szanse, ale może po 4 latach znów zachciało mu się szaleć,

trudno mi teraz zaufać.
Stary 2010-02-07, 21:40   #3327
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

Cytat:

Kochana niech on sobie podejrzewa co chce,powiedz koleżance żeby się zapytała najlepiej dzisiaj skoro niedawno Cię widział co o Tobie sądzi jak się wstydzisz to podaj mi jego nr ja to za Ciebie załatwie
juz to sobie wyobrazilam - jak dzwonisz i mowisz cos w rodzaju - "hej, tu madzia kolezanka arrakis-tzn Agaty z wizazu - dzwonie, bo jest taka sprawa - ty jej sie podobasz, a ona nie wie czy ona tobie tez a wstydzi sie zapytac, wiedz dzwonie ja. - A ze fajna dziewczyna jest wiec sie bierz za nia i czuj sie zaszczycony ze na ciebie akurat zwrocila uwage- no to tyle - na razie"

a troche sie waham czy prosic kolezanke zeby z nim pogadala bo jak on powie, ze mu sie nie podobam czy cos w tym rodzaju to co ja zrobie wtedy

Edytowane przez arrakis
Czas edycji: 2010-02-07 o 21:44
arrakis jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-07, 21:40   #3328
Kania21
Raczkowanie

Cytat:
ee tam, czemu głupio?
Uwierz, że fajnie tak poczytać jak się ma doła
Zawsze jest nadzieja przynajmniej, że NIE WSZYSCY tacy są

Ja tam już się walentynkami nie przejmuję, a jak będzie okazja, to wezmę dwie zmiany w pracy
I tak oto popadniesz w pracoholizm
Stary 2010-02-07, 21:41   #3329
Hajja Hawwa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez najfajniejsza Pokaż wiadomość

gratuluję zdanych egzaminów

ja mam już plan na przyszły semestr, jest koszmarny... w dni, w które nie będę chodzić do pracy, będę na uczelni do 19.30, a w pozostałe w pracy do 20-21. jedynie sobota (w którą zazwyczaj robimy z P. sprzątanko i coś gotujemy, a wieczorem spędzamy czas ze sobą lub ze znajomymi) zostaje mi wolna. no i czasem niedziela (ale w niedz. zazwyczaj zapraszają nas rodzice na obiad).
dlatego strasznie się martwię, że nie dam rady się nauczyć na tę poprawkę
Dziękuję

A ja mam taki plan na czwarty semestr:
poniedziałek: od 8 do 16:45
wtorek: od 8 do 15:45
środa: od 9 do 16:15
czwartek: od 8 do 17:45
piątek: wolny

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Hajja gratuluję Dawno Cię nie było. Co u Tżta?
Dziękuję

U TŻ i z TŻtem wszystko super
nasącz lawą żaru
,
przeniknij płomieniem wyzwalającym
energię z rozgrzanego ciała,
przygrzej mocniej jeszcze,
pustkę wypalaj,
wypełniaj wszystko istotą siebie..."
Hajja Hawwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 21:41   #3330
madziamacius8786
Zakorzenienie

Cytat:

faktycznie słodko to wyszło widzisz,jednak Twój pomyślał o prezencie i nawet wiedział co wybrać

Cytat:
Haha przepraszam Cię, ale tak sobie pomyślałam... czy on nie wpisze swoich danych [imię/nazwisko] na zaproszeniu ślubnym? W końcu może wpaść w niepowołane ręce sorki, ale mnie bardzo rozbawiło jego podejście, oczywiście szanuję je, no ale mnie bawi bardzo chyba ze zmęczenia tak

A kiwi i kania nie dostaną hasła na maila?

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości