Etorebka- część V - Strona 146 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-08, 12:25   #4351
anah
Zakorzenienie

Dot.: Etorebka- część V

Anori kliknięta
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 12:30   #4352
Madziarka.n
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość
nie powinni robić kłopotu.
Współczuję. Człowiek zamawia, czeka a tu felerny egzemplarz
no ten otwór faktycznie maleńki.
To fakt, pierwszy zakup i taki pechowy

Torebka ogólnie może być. Mieści się telefon, karta płatnicza, błyszczyk i lusterko - takie minimum niezbędne do życia

Madziarka.n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 12:32   #4353
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Susanna Pokaż wiadomość
Po co w ogóle pytasz??

Dobra chyba czas zamówić torebki

Zamawiaj, zamawiaj
Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
wstawiaj, a co tam zahartowane już jesteśmy
Jestem teraz u rodzicow, w domu wieczorem sie tym zajme Kali pewnie sie ucieszy
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 12:59   #4354
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
Racja, w tym wypadku reklamacja. Chociaż z drugiej strony gdybym bardzo nie chciała tej torebki to bym nie odpuściła.
no tak, zawsze można zareklamować i poprosić o wymianę na inną wilk syty i owca cała
Stary 2010-02-08, 13:02   #4355
Hypnotic Poison
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
podoba mi sie ten kolor na Twoich zdjeciach ale szara mi wystarczy
sliczna masz bluzeczke na zdjeciu
Cytat:
Napisane przez cosma Pokaż wiadomość
Poison świetna!
Ja swoją będę zamawiać dopiero we wtorek, tak więc pewnie dostanę ją najwcześniej w czwartek.
Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Ten kolor jest naprawde dziwny Ale ty wygladasz czarujaco z ta torebka Calosc
Cytat:
Napisane przez gosiaczek6 Pokaż wiadomość
zakochalam sie i w torebce i w Twoich włosach
Cytat:
Napisane przez BBlondyneczkAA Pokaż wiadomość
sliczna taka bardziej kawowa na Twoich fotkach. Co to za sukieneczka ktora masz na sobie?
Cytat:
Piękna w realu kolor lepszy niz na stwonie www W ogóle pasuje Ci ta torebka - w 100%!

Cytat:
Napisane przez Madziarka.n Pokaż wiadomość
Ja też, ale z przewagą na włoski
Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Fajnie wygląda, ale mi również szara wystarczy
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Bardzo ładna I ładna bluzeczka

Cytat:
Napisane przez Anetuniaa Pokaż wiadomość
ja też na tych twoich zdjęciach ten kolor jest boski
Cytat:
Napisane przez ewa12332 Pokaż wiadomość
torebka ładna...ale te włosy blond loki...miodzio

Cytat:
Bardzo ładna I ładna bluzeczka
Cytat:
Napisane przez an.ka Pokaż wiadomość
Hypnotic Poison, piękna ta Emilka na Twoich zdjęciach
Cytat:
Napisane przez reniabg Pokaż wiadomość
Hypnotic, Bosko!!!!! I torebka i Twoja bluzeczka oraz włoski
Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Oooo matko masz przepiekne wlosy, swietna bluzke i ogolnie wygladasz z Emilka, jak marzenie i kolor tez ma swietny na Twoich fotkach, z powrotem zaczela mnie kusic jakbys ten kolor dokladnie opisala?
Cytat:

cudna i bardzo do Ciebie pasuje
Ojej dziewczyny aż się zaczerwieniłam od takiej ilości słodkości dziekuje Wam bardzo za miłe słowa a więc bluzka jest ze Stradivariusa co do opini co do włosków to również dziekuje a Emilka w tym kolorze wygląda w każdym świetle inaczej ... w dziennym najbardziej wpada w brudny róż zmieszany z fioletem i beżem natomiast w świetle sztucznym zanikają róże i wygląda jak caffe latte takie mam odczucia w każdym razie bardzo jestem z niej zadowolona i po swojej premierze musze przyznac ze zwracala na siebie pozytywna uwage I w sumie chyba jest takim substytutem emilki szarej tylko w bardziej cieplym odcieniu

Cytat:
Napisane przez mała migotka Pokaż wiadomość
fajna jest, mozesz zrobic fotke jak ją masz na ramieniu bokiem??

Tylko do czego by ten kolor pasował?? czy czarna kurtka skórzana i czarne buty byłoby ok??
Ojej ale na ramię ona nie wchodzi...ja łącze ją z brązami i beżami a do czerni też ok ale z połączeniem beżu ja tak to widze

I dziękuje jednej z wizażanek za skorzystanie z mojego kodu w sobotni poranek
prosze sie ujawnic i pochwalic swoimi zdobyczami

My Fashion Blog :

Prive www.mialook.pl

Work www.imagedesire.pl

My Fashion Videos:

www.youtube.com/user/mialookpl
Hypnotic Poison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 13:03   #4356
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez martini. Pokaż wiadomość
On jest teraz w takim nowym projekcie z sekcją symfoniczną i wczoraj był właśnie taki koncert. Wiesz, mi trudno powiedzieć coś więcej, bo ja go lubię, ale bez szału. Na koncercie się ubawiłam Po koncercie była okazja do miłej pogawędki z panami (nawet mój ang został pochwalony przez jednego ). Koncert był też okazją do spotkania z jedną cudowną wizażanką, z którą to właśnie Ray mnie połączył przypadkowo zupełnie. Opowiedziałyśmy mu historię, bardzo się ucieszył
Teraz będą w Lublinie jakoś, może się wybiorę, choć bilety drogie :/ Zobaczymy Jakbyś miała okazję, to idź
Zajrzę na youtube, może już jakieś "przecieki" z koncertów wrzucone.

Cytat:
Napisane przez starfall Pokaż wiadomość
Doszła i do mnie Emilka.. Tak jak pisałyście - nie zawiodłam się..Jest cudna
Wstawiam zdjęcia, ale raczej niczym nikogo nie zaskoczę..
Pięknie Emilia wygląda na Twoich zdjęciach! I tak jak do tej pory szaloną fanką Emilki nie byłam, tak teraz mam na nią chrapkę. Zwłaszcza w tym nowym, wrzosowym kolorze...

Cytat:
Ja trochę karolag rozumiem z tym negatywnym myśleniem bo pamiętam jak probowałam mojego TŻ-ta przestawić na bardziej pozytywne myślenie, ale jak już dwa razy mu się nie udało to nawet ja zaczęłam wątpić bo egzaminatorzy w WORD-dzie są koszmarni. Tak naprawdę trzeba mieć wielkiego farta, żeby na fajnego trafić. Mój kolega za drugim razem walnął w słupek na placu , a mimo to zdal tak więc wszystko zależy wedlug mnie od egzaminatora .
Mój egzaminator na 1-wszym podejściu był takim gburem, że nastraszył mnie na całą wieczność i później nawet, gdy tylko przejeżdżałam koło WORD-u, miałam mdłości ze strachu... Za to mój ostatni był bardzo miłym dziadkiem, choć tak po prawdzie, to niewiele mógł mi tak czy siak zarzucić, bo jechałam tak skupiona jak skompresowany plik w Winzipie.

Cytat:
Dziewczyny tak jak czulam - nie zdalam Ja sie chyba nie nadaje...
Ale na tych egzaminach to normalnie ze mnie robia jakiegos pirata drogowego: za pierwszym razem (rzekomo - gybym mogla to bym sie klociala ) wymusilam pierwszenstwo, a teraz w miejscu o ograniczonej predkosci do 20 "zasuwalam" prawie 30- stka
Jak trzeci raz sie nie uda to chyba dam sobie spokoj...
Nie wygaduj głupstw! Mnie też się odechciewało, ale wiedziałam, że już za dużo kasy i nerwów w to wpakowałam, żeby się poddać. Poza tym w dzisiejszych czasach bez prawka jest bardzo ciężko...

Cytat:
Ojej biedactwo Współczuję, nie poddawaj się tak szybko. Mi udało sie zdać za 3 razem. Zdałam ledwo ledwo (byłam pewna ze nie zdałam ale facet z miną typu "pocałuj mnie babo w tyłek" łaskawie oznajmił, że zdałam) a uwielbiam jeździć, ja i corollka to jedność
Prawko naprawdę ułatwia życie...nie trzeba być zależnym od np. faceta.
Ja za piątym! Wcześniej notorycznie oblewałam na łuku ze stresu, gdy tylko udało mi się wyjechać z placu, zdałam. Przed kursem nie wyobrażałam sobie siebie za kółkiem, a teraz najchętniej w ogóle nie wysiadałabym z mojej Kaczuchy - driverka ze mnie pełną gębą! Gdyby tylko to paliwo nie było takie drogie...

Cytat:
Czyli lekki poslizg
Jak zwykle.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 13:05   #4357
Konto usunięte

Zapomniałam napisać - kolory "Emilki" z załączników - boskie! Etorebka mogłaby się nimi zainteresować.
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 13:07   #4358
Iduś
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;17043955]
Mój egzaminator na 1-wszym podejściu był takim gburem, że nastraszył mnie na całą wieczność i później nawet, gdy tylko przejeżdżałam koło WORD-u, miałam mdłości ze strachu... Za to mój ostatni był bardzo miłym dziadkiem, choć tak po prawdzie, to niewiele mógł mi tak czy siak zarzucić, bo jechałam tak skupiona jak skompresowany plik w Winzipie.
[/QUOTE]

Mój TŻ za pierwszym razem trafił na takiego, który mu wytknął wymuszanie pierwszeństwa chociaż nie wymusił

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 13:14   #4359
Hypnotic Poison
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;17044047]Zapomniałam napisać - kolory "Emilki" z załączników - boskie! Etorebka mogłaby się nimi zainteresować. [/QUOTE]

beżowa mega śliczna !!!! jak budyń waniliowy mniam mniam

My Fashion Blog :

Prive www.mialook.pl

Work www.imagedesire.pl

My Fashion Videos:

www.youtube.com/user/mialookpl
Hypnotic Poison jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 13:17   #4360
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Mój TŻ za pierwszym razem trafił na takiego, który mu wytknął wymuszanie pierwszeństwa chociaż nie wymusił
Ja za pierwszym razem chcialam przejechac przed facetem, ktory stal, bo mial czerwone swiatlo! A egzaminator mi po hamulcach - wymuszenie pierwszenstwa ( noz...Kurde - gdzie to wymuszenie ) Bylam tak wsciekla, ze od razu wysiadlam, bo sie balam, ze mu cos powiem... Teraz fakt - przekroczylam predkosc, ale tam wszyscy jechali o wieele szybciej ode mnie, no ale wiem, moj blad - bo na egzaminie wszystko musi byc jak znaki nakazuja A bylam zdekoncentorwana, bo ten facet byl okropny Trudno - to tylko pieniadze i strata czasu - tak do tego podchodze...
Stary 2010-02-08, 13:18   #4361
Galilea
Rozeznanie

Cytat:

Cytat:
a uwielbiam jeździć, ja i corollka to jedność
Prawko naprawdę ułatwia życie...nie trzeba być zależnym od np. faceta.
Ty widzę też fanka Toyoty! Ja też! Jeżdżę czarnym "żuczkiem" - tak nazywam mojego yariska.

Cytat:
Napisane przez witch_18 Pokaż wiadomość
Ja nie wiem czy kiedykolwiek będę robić Po prostu nie czuję do tego 'drygu'
Ja ten dryg czułam latami zanim zrobiłam prawko. Po prostu miałam nawet sny, że prowadzę auto. Coś niesamowitego! A jak jeździłam po ulicach rowerem, to czułam, że chcę samochodem, że będę to lubić i chcieć. Poza tym było mi coraz ciężej z dzieckiem i tonami zakupów. Ja nawet dom urządzałam jeszcze bez własnego auta, taszcząc wszystkie rzeczy (poza meblami) na własnym grzbiecie, rękach i wózku dziecięcym. Nigdy więcej! Bardzo nie lubię, jak cykliści nazywają nas "blachosmrodami". Jak się ma dom na głowie, całą logistykę domową, zaopatrzenie, dziecko - dzieci do wożenia, do tego jazdy do pracy, to to jest konieczność, a nie kaprys. Od dawna twierdzę, że nikomu tak nie jest potrzebne zrobienie prawa jazdy i własny samochód, jak pracującej pani domu, gospodyni domowej i matce. Dziewczyny, róbcie prawo jazdy!!!

Cytat:
Hej Kobietki, miałam pochwalić się moim nowym nabytkiem, ale sama nie wiem czy jest czym się chwalić
bo...
1. na torebce jest kilka małych plamek (najprawdopodobniej to długopis). Z przodu są 3, z tyłu 1
No faktycznie, brzydko to wygląda. I oni coś takiego widzą i pakują do wysłania? Rzeczywiście ta torebeczka troche rozczarowuje wielkością i tym małym wejściem.

Cytat:
Anori kliknięta
No to zaczął się nowy tydzień!

A do mnie przyszło dziś rano moje cudo z DJ. Z jakim niepokojem otwierałam pudło! Uf!!! Ale torebka idealna jak trzeba. Kolor ma taki - hmhm...- szaro-beżowy, ciemniejszy, z kapką różu. Coś jak bardzo przyszarzały róż indyjski. Piękna!
Galilea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 13:18   #4362
anah
Zakorzenienie

Znalazłam torebke dla siebie. Może znajdzie się cos takiego w nowej kolekcji. Na Balmaina mnie nie stać http://www.net-a-porter.com/product/52793#
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 13:22   #4363
karolag22
Zadomowienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;17043955]Nie wygaduj głupstw! Mnie też się odechciewało, ale wiedziałam, że już za dużo kasy i nerwów w to wpakowałam, żeby się poddać. Poza tym w dzisiejszych czasach bez prawka jest bardzo ciężko...

Ja za piątym! Wcześniej notorycznie oblewałam na łuku ze stresu, gdy tylko udało mi się wyjechać z placu, zdałam. Przed kursem nie wyobrażałam sobie siebie za kółkiem, a teraz najchętniej w ogóle nie wysiadałabym z mojej Kaczuchy - driverka ze mnie pełną gębą! Gdyby tylko to paliwo nie było takie drogie...[/QUOTE]

Ja juz 2 razy na miescie Mam wrazenie, ze go nigdy nie przejde
Trudno - trzeba probowac...Ale nie wiem kiedy sie pojde znow zapisac...
Stary 2010-02-08, 13:23   #4364
pronunciation
Zakorzenienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;17044047]Zapomniałam napisać - kolory "Emilki" z załączników - boskie! Etorebka mogłaby się nimi zainteresować. [/QUOTE]
dokładnie te kolory są prześliczne
Stary 2010-02-08, 13:28   #4365
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Znalazłam torebke dla siebie. Może znajdzie się cos takiego w nowej kolekcji. Na Balmaina mnie nie stać http://www.net-a-porter.com/product/52793#
nawet niezła

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-02-08, 13:35   #4366
Konto usunięte

Cytat:
To wypisz-wymaluj jak mój z pierwszego razu () - zmieniałam pas, a facet za mną zwolnił i mnie wpuścił. Ale nie! Toż to wymuszenie! Gdyby człowiek tak jeździł na co dzień, jak wymagają tego za egzaminie, to stalibyśmy w korkach dniami i nocami. Ten egzamin jest taki nieżyciowy...
Stary 2010-02-08, 13:44   #4367
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Tez mam nadzieje, ze wszystko sie jakos ulozy Z nim czy bez niego...
Najważniejsze: nic na siłe

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Ale ja wolałabym jasną Simon ! Gdyby była w tej cenie to
Oj tak

Cytat:
a ja mam wielką nadzieję, że zdasz ... mój TŻ też dlugo nie siedział za kółkiem bo mieliśmy wtedy matury, poszedl na egzamin właściwie z takim samym nastawieniem jak Ty i Pan mu powiedział " witam w gronie kierowców - zdal Pan " ... życzę Ci tego z całego serca
Mi powiedział ze smutną miną: "Niestety .... nie mogę postawić Pani negatywnego wyniku. Mam nadzieje, że juz się nigdy nie spotkamy"

Zdałam za I razem, a cały kurs łącznie z egzaminem zajął mi miesiąc.

Cytat:
Ale na tych egzaminach to normalnie ze mnie robia jakiegos pirata drogowego: za pierwszym razem (rzekomo - gybym mogla to bym sie klociala ) wymusilam pierwszenstwo, a teraz w miejscu o ograniczonej predkosci do 20 "zasuwalam" prawie 30- stka
Jak trzeci raz sie nie uda to chyba dam sobie spokoj...

Nie poddawaj się tylko ćwicz

Moze zmień ośrodek egzaminacyjny?? Zapraszam do "mojego" Czeka się bardzo krótko na termin, egzaminatorzy sa znośni ostatnio 2 wizażanki zdawały w moim mieście i zdały

Mój TZ jest instruktorem więc mogę go użyczyć Nieskromnie powiem, że go chwalą i polecają - ostatnio się dowiedział, ze jakiś instruktor ze śląska go poleca swoim kursantom, którzy chcą u nas zdawać (TŻ ma swoją szkolę, teraz co prawda wlascicielem jest jego szwagier, ale on to rozkręcił i dalej uczy) a on nie ma pojęcia kto to jest Ostatnio miał nawet kursanta znad morza, czyli z drugiego końca Polski.

Piszę całkiem poważnie - zastanów się nad tym

Cytat:
Hej Kobietki, miałam pochwalić się moim nowym nabytkiem, ale sama nie wiem czy jest czym się chwalić
bo...
1. na torebce jest kilka małych plamek (najprawdopodobniej to długopis). Z przodu są 3, z tyłu 1. Boję się użyć zmywacza, ale chyba innego wyjścia nie mam.
2. zdjęcia strasznie przekłamują kolor torebki. Na żywo jest baaaardzo turkusowa, a na zdjęciach wychodzi ładny odcień niebieskiego (czary jakieś chyba )
3. otwór jest maleńki i kiepsko skonstruowany, ledwie wciskam tam rękę.
To chyba tyle marudzenia..

Podsumowując... chyba pozostanę przy ciemniejszych odcieniach torebek, no i przede wszystkim - przy rozmiarze torebki tzw. "mieszczący A4".
Poniżej fotki (które i tak nie przedstawiają autentycznego koloru) ale widać na nich te plamki

Załącznik 2852011Załącznik 2852012Załącznik 2852013
Nie jest taka zla
Na lato calkiem fajny kolor. A to że malutka: czasem jest potrzebna wlasnie taka tylko na telefon, kasę, błyszczyk i klucze.

Cytat:
ten 1 marca to był zbyt podejrzany termin ale dobrze, że wiemy teraz to na 100%
Moze 8 marca? Tak na dzień kobiet

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 14:03   #4368
kasia_1402
Rozeznanie

Wow, już 5 część tego samego wątku-nieźle się rozkręca

Gdyby któraś Wizażanka miała ochotę, to zachęcam do skorzystania z mojego kodu.Ważność kończy się za 5 dni, a żeby zamówić w totolotka muszę wygrać
Stary 2010-02-08, 14:19   #4369
Hosenka*
Zakorzenienie

Zjadło mi cytat w poprzednim poście

Co do pójścia przez TŻ na łatwizne i zamówienia pizzy w Walentynowy wieczór:

Ja myślę że to jedna wielka ściema Na pewno szykuje coś mega wypasionego

Instagram

Stary 2010-02-08, 14:27   #4370
Susanna
Zakorzenienie

Send a message via Skype™ to Susanna

Cytat:
Napisane przez Galilea Pokaż wiadomość

Ty widzę też fanka Toyoty! Ja też! Jeżdżę czarnym "żuczkiem" - tak nazywam mojego yariska.
I to jaką fanką! Zapraszam na moją stronę -> http://wkurzonamadzia.pl
Ciesze się, że jest więcej babek lubiących 4 kółka
Już się cieszę , po pracy wsiadam do Toyki i gnam na zakupy (niestety z mateczką...)

M&M

Staś

Susanna szyje - mój krawiecki blog
Susanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 14:27   #4371
Iduś
Zakorzenienie

Hosenko , a skąd jesteś ? ... bo ja się zastanawiam czy by nie zrobić prawa jazdy

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2010-02-08, 14:31   #4372
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Hosenko , a skąd jesteś ? ... bo ja się zastanawiam czy by nie zrobić prawa jazdy
Trochę daleko od Wawy Mieszkam prawie w górach

Instagram

Stary 2010-02-08, 14:33   #4373
askaa02
Rozeznanie

Witam etorebkomaniaczki
Podczytuje ten wątek już jakieś pół roku i podzielam swój zachwyt nad emilkami i cała resztą
Przymierzam sie do zakupu TRISH, ale ta cena...
Myślicie,że jest szansa na jakąkolwiek przecenę tego modelu ?
Już prawie jestem zdecydowana, ale 250zł za torebke to jednak troche dużo. 150 brzmiałoby zdecydowanie lepiej.

A może któraś z Was widziała gdzieś podobna do Trish tylko w przystępniejszej cenie ?

Tak dla przypomnienia to ta:
http://etorebka.pl/s03.php?f=0114
askaa02 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 14:55   #4374
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez askaa02 Pokaż wiadomość
Witam etorebkomaniaczki
Podczytuje ten wątek już jakieś pół roku i podzielam swój zachwyt nad emilkami i cała resztą
Przymierzam sie do zakupu TRISH, ale ta cena...
Myślicie,że jest szansa na jakąkolwiek przecenę tego modelu ?
Już prawie jestem zdecydowana, ale 250zł za torebke to jednak troche dużo. 150 brzmiałoby zdecydowanie lepiej.

A może któraś z Was widziała gdzieś podobna do Trish tylko w przystępniejszej cenie ?

Tak dla przypomnienia to ta:
http://etorebka.pl/s03.php?f=0114
Może przecenią ją w marcu? Chociaż to jest prawdziwa skóra, więc droższa zawsze będzie od reszty asortymentu.
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:12   #4375
karolag22
Zadomowienie

[1=025dd70b38ae5ec63576996 b909aa97df2915b11_5f1f5c7 240092;17044776]To wypisz-wymaluj jak mój z pierwszego razu () - zmieniałam pas, a facet za mną zwolnił i mnie wpuścił. Ale nie! Toż to wymuszenie! Gdyby człowiek tak jeździł na co dzień, jak wymagają tego za egzaminie, to stalibyśmy w korkach dniami i nocami. Ten egzamin jest taki nieżyciowy...[/QUOTE]
Tez tak uwazam...

Cytat:
Napisane przez Galilea Pokaż wiadomość

Cytat:
Najważniejsze: nic na siłe

Oj tak

Mi powiedział ze smutną miną: "Niestety .... nie mogę postawić Pani negatywnego wyniku. Mam nadzieje, że juz się nigdy nie spotkamy"

Zdałam za I razem, a cały kurs łącznie z egzaminem zajął mi miesiąc.

Nie poddawaj się tylko ćwicz

Moze zmień ośrodek egzaminacyjny?? Zapraszam do "mojego" Czeka się bardzo krótko na termin, egzaminatorzy sa znośni ostatnio 2 wizażanki zdawały w moim mieście i zdały

Mój TZ jest instruktorem więc mogę go użyczyć Nieskromnie powiem, że go chwalą i polecają - ostatnio się dowiedział, ze jakiś instruktor ze śląska go poleca swoim kursantom, którzy chcą u nas zdawać (TŻ ma swoją szkolę, teraz co prawda wlascicielem jest jego szwagier, ale on to rozkręcił i dalej uczy) a on nie ma pojęcia kto to jest Ostatnio miał nawet kursanta znad morza, czyli z drugiego końca Polski.

Piszę całkiem poważnie - zastanów się nad tym

Jak tak dalej pojdzie to moze nad tym pomysle Na razie musze ochlonac i dojsc do siebie...
To widze, ze twoj Tz to instruktor z prawdziwego zdarzenia A malo takich ostatnimi czasy...

---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:10 ----------

I jak Dominique ? Etorebka sie odezwala w sprawie zwrotu kosztow przesylki?
Stary 2010-02-08, 15:24   #4376
karolcia2106
Raczkowanie

Cytat:
I dziękuje jednej z wizażanek za skorzystanie z mojego kodu w sobotni poranek
prosze sie ujawnic i pochwalic swoimi zdobyczami

Co do kodu to byłam Tak bardzo uwiódł mnie kolor Twojej Emilki, że zamówiłam sobie taką samą.
A dla mamy dzień wcześniej Luphie
Właśnie dzisiaj odebrałyśmy, chociaż bardzo ciężko było tam trafić
Już wcześniej podglądałam ten wątek i zerkałam na torebki na stronce, bo szukałam jakiejś dużej szarej na ramię i z dłuższym paskiem. Ale oczywiście głupia, wydawało mi się, że siedziba jest w Warszawie, a mam złe wspomnienia z kupowaniem przez internet. Dopiero jak kupiłam sobie szarą dowiedziałam się, że można odbierać w Krakowie. Chciałam oddać nawet swoja z H&M i kupić szara Andi...ale niestety nie zdążyłam...a tą z H&M ubrałam dzisiaj pierwszy raz i urwała mi sie ta końcówka od zamka i zaczęła się rozpruwać Muszę jutro jechac i ja zareklamować

Edytowane przez karolcia2106
Czas edycji: 2010-02-08 o 15:38
karolcia2106 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:26   #4377
Luzia
Zakorzenienie

ooo.. widzę, że zaczął się temat prawka- mojego horroru zdawałam juz 4 razy i nigdy nie wyjechałam z placu teraz miałam półroczną przerwę, bo miałam dość. Za tydzień ponownie zdaje testy, bo chce podjąć walkę od nowa..

Luzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:32   #4378
Madziarka.n
Zakorzenienie

Cytat:
I to jaką fanką! Zapraszam na moją stronę -> http://wkurzonamadzia.pl
Ciesze się, że jest więcej babek lubiących 4 kółka
Już się cieszę , po pracy wsiadam do Toyki i gnam na zakupy (niestety z mateczką...)
O proszę, widzę, że mamy wspólnego znajomego; zobaczyłam właśnie na Tw. stronie - Kolbera i jego Esperaczka
Ja i TŻ należymy do klubu Espero, stąd ta znajomość

Madziarka.n jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:44   #4379
nikki999
Zakorzenienie

250zł za skórkę to nie dużo, przymierzam się do Trish ale jak uzbieram większy rabat

BLOG -
zdrowe odżywianie, ćwiczenia, motywacja
Jeżeli chcesz się ze mną szybko skontaktować napisz mail
nikki999 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:45   #4380
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny tak jak czulam - nie zdalam
Oj
Ale nic się nie przejmuj. Znajoma mojej mamy zdała za 16nastym razem i się kobieta nie poddała tylko dzielnie walczyła

Cytat:
bo...
1. na torebce jest kilka małych plamek (najprawdopodobniej to długopis). Z przodu są 3, z tyłu 1. Boję się użyć zmywacza, ale chyba innego wyjścia nie mam.
2. zdjęcia strasznie przekłamują kolor torebki. Na żywo jest baaaardzo turkusowa, a na zdjęciach wychodzi ładny odcień niebieskiego (czary jakieś chyba )
3. otwór jest maleńki i kiepsko skonstruowany, ledwie wciskam tam rękę.
To chyba tyle marudzenia..

Podsumowując... chyba pozostanę przy ciemniejszych odcieniach torebek, no i przede wszystkim - przy rozmiarze torebki tzw. "mieszczący A4".
Poniżej fotki (które i tak nie przedstawiają autentycznego koloru) ale widać na nich te plamki
Koniecznie ją zareklamuj !!

Cytat:
Dziewczyny, chcecie zdjecia Emilki?
NIE!!!!!!!

Cytat:
Jestem teraz u rodzicow, w domu wieczorem sie tym zajme Kali pewnie sie ucieszy
bardzo się cieszę ... że póki co jej nie wstawiłaś

Cytat:
Zjadło mi cytat w poprzednim poście

Co do pójścia przez TŻ na łatwizne i zamówienia pizzy w Walentynowy wieczór:

Ja myślę że to jedna wielka ściema Na pewno szykuje coś mega wypasionego
Mój TŻ i mega wypasione?

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości