PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14 - Strona 63 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-08, 13:02   #1861
BlackAngel
Adwokat diabła

Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14

Bez kitu dostane szału tutaj zaraz
pora obiadowa jest tutaj to ludzie się pałętają i jest sajgon.. neeeeeeee

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 13:06   #1862
gosica502
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
jeśli masz na myśli mnie z tym instynktem to racja ... mam już od dłuższego czasu pragnienie posiadania dziecka Jednakże poczekam jeszcze do sierpnia może akurat w noc poślubną coś zdziałamy
Ciebie Ciebie No to będziemy w sierpniu trzymać kciuki

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Bez kitu dostane szału tutaj zaraz
pora obiadowa jest tutaj to ludzie się pałętają i jest sajgon.. neeeeeeee
ojej no Black.. wdech wydech wdech wydech
gosica502 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 13:08   #1863
chilanes
Zakorzenienie

jeszcze "tylko" 1,5 h i do domu niech to mija... niech mija, bo oszaleję
Stary 2010-02-08, 13:09   #1864
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
No tak, jednak to sporo kasy jak na kupowanie przez net. Może poczytaj opinie o tym sklepie, moze napisz do kogoś kto tam kupował i zapytaj o ewentualny zwrot. A najlepiej tak jak piszesz byłoby pójść i zobaczyć na żywo.
dziekuję za foty! Muszę jeszcze pokazać je TŻtowi. Bo właśnie chciałabym, żeby TŻ sie wyróżniał na weselu od wszystkich gości, żeby oprócz butonierki jeszcze coś było, żeby wyglądał jak Pan Młody. Jeśli jest taka kamizelka to już sie wyróżnia, ale skoro nam sie nie podoba, to trzeba znaleźć coś innego
Ja też wolę krawaty, Mój TŻ mimo,ze wysoki i szczupły to wyglądał by jak pajac w muszce...
opinie sa bardzo dobre, tyle, ze ja sie boje sytuacji jaka nie raz zdarzyla sie z takim np. Apartem - na zdjeciu cos jest piekne, wyrazne, z 'jajem' a na zywo totalna klapa
no nic na razie jeszcze duzo czasu na kupowanie bizuterii, wiec jeszcze sie nie cisnieniuje

ja uwazam, ze zaden z gosci chyba nie wpadnie na durny pomysl ubierania na wesele bialej koszuli z bialym krawatem (co jak dla mnie jak najbardziej zarezerwowane jest dla pana mlodego), wiec moj TZ tak czy siak bedzie sie wyroznil nawet jak sciagnie marynarke z butonierka

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Było to takie niesamowite przeżycie. Najbardziej jednak zależało nam na odciskach. Było to nasze marzenie.
oo to widze, ze dla Was obraczki to wrecz mistyczna sprawa
my w sumie nie podchodzimy do tego az tak gleboko zobaczylismy obraczki z liniami papilarnymi i stwierdzilismy "o jakie fajne"

Cytat:
Napisane przez mariiasia Pokaż wiadomość
bym zapomniała, a mam ważne pytanie: jak długi będziecie mieć film z wesela, co na nim będzie i jaka jest cena? chcę wiedzieć, bo chcę sobie porównać oferty, żeby ktoś nas w balona nie zrobił
ja za 2500 mam (opis ze strony kamerzysty):
"Nowoczesne wprowadzenie w postaci zwiastunu kinowego po odpaleniu płyty DVD. Interaktywne menu z wyborem scen na podkładach zdjęciowych lub ujęciach z filmu. Wybór kilkunastu rozwiązań monterskich do każdej sekwencji filmu. Ciekawe i niekonwencjonalne czołówki filmowe, intra, mixy, przerywniki. Prezentacje zdjęć z dzieciństwa i okresu narzeczeńskiego w nowoczesnej animacji obrazu. Film z przygotowań w domu Państwa młodych połączony z błogosławieństwem rodziców – tak, aby było to wspomnienie najbardziej wzruszających chwil. Film urozmaicany wstawkami zdjęciowymi oraz pokazami slajdów z części oficjalnej, pleneru i zabawy. Kościół w skróconej formie z najważniejszymi momentami podsumowany krótkim klipem do muzyki klasycznej, kościelnej lub homilii papieża do nowożeńców. Najważniejsze momenty z zabawy na sali urozmaicane teledyskami tematycznymi. Klipy z podróży poślubnej i pleneru. Wiele ciekawych propozycji montażowych dla każdego momentu wesela kilka rozwiązań monterskich do wyboru. Wszystko estetycznie oprawione w etui z poligrafią oraz fotonadruki na płytach DVD. W sumie trzy komplety DVD w cenie jedna płyta Blue-Ray w jakości HD. Nowoczesny i dynamiczny montaż nie pozwoli Ci oderwać się od oglądania. W sumie średnio 15-20 elementów teledyskowych wykonanych na podkładach muzycznych dostarczonych przez Młodą Parę. Całkowicie indywidualne, autorskie podejście do każdej produkcji filmowej. Możliwość nanoszenia zmian po obejrzeniu pierwszej wersji filmu. Surówka filmowa zrzucona na płyty DVD gratis wydawana na życzenie klienta już po 7 dniach od wesela. "

chce zeby film trwal jakies 75 minut

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
ja sobie kupiłąm taki http://intymnie.com/julimex,biustono...od_id-3474.htm jest bezroczysty i w mojej sukni na pewno nie bedzie go widac...a i mam pewnosc ze sie nie odklei...robilam test na sukience z podobną górą na weselu.. sprawdził się teraz czeka na wesele
bleh strasznie mi sie te silikony nie podobaja
nie masz przy tym odczucia, ze cos skleja Ci cyce?

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
jakie macie dziewczyny pomysły na walentynkowy weekend szykujecie coś extra ??
jako ze w restauracjach tlumy, w kinach tlumy i wlasciwie wszedzie tlumy wpatrzonych w siebie istotek to pewnie jak w zeszlym roku jakze romantycznie skoczymy ze znajomymi na piwko ewentualnie dokonczymy wieczor juz we dwoje przy Prosecco (nasze nowe Lidlowe odkrycie polecam, bo przepyszne i nie ma kaca )

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
wg mnie i jedne i drugie, ale pomyśl jeszcze nad naszyjnikiem jakimś, bo łyso trochę przy dekolcie będziesz miała wg mnie
tylko wlasnie trzeba brac poprawke na to, ze ta suknie jest dosc intensywnie wysadzana krysztalkami Swarovskiego i perelkami (a na gorsecie jest kulminacja)
do tego jak tak patrze sobie na te zdjecia (w zalaczniku) - PMek w mojej sukni z czyms na szyj i bez to bardziej podoba mi sie opcja przykuwajacych uwage kolczykow bez niczego na szyi (szczegolnie, ze sama nie naleze do 'sroczek' i w obwieszaniu sie blyskotkami zachowuje minimalizm)
hmmm tak sobie patrze na te zjdecia i stwierdzam, ze wiekszosc PMek ma brzydkie bulki pod pachami ciekawe czy to kwestia zle dobranych stanikow

brrr ale wymarzlam
ale juz w domciu zajadam pyyyszna salatke z kozim serkiem i orzechami

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-02-08 o 13:10
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 13:09   #1865
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez gosica502 Pokaż wiadomość
Ciebie Ciebie No to będziemy w sierpniu trzymać kciuki

ojej no Black.. wdech wydech wdech wydech
wdech, wydech!
dam radę, pracowało się w dużo gorszych warunkach.. no cóz, powiem szczerze że jakoś ciężko jest mi sie zaaklimatyzować..

Stary 2010-02-08, 13:13   #1866
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
[.....]
tylko wlasnie trzeba brac poprawke na to, ze ta suknie jest dosc intensywnie wysadzana krysztalkami Swarovskiego i perelkami (a na gorsecie jest kulminacja)
do tego jak tak patrze sobie na te zdjecia (w zalaczniku) - PMek w mojej sukni z czyms na szyj i bez to bardziej podoba mi sie opcja przykuwajacych uwage kolczykow bez niczego na szyi (szczegolnie, ze sama nie naleze do 'sroczek' i w obwieszaniu sie blyskotkami zachowuje minimalizm)
hmmm tak sobie patrze na te zjdecia i stwierdzam, ze wiekszosc PMek ma brzydkie bulki pod pachami ciekawe czy to kwestia zle dobranych stanikow

brrr ale wymarzlam
ale juz w domciu zajadam pyyyszna salatke z kozim serkiem i orzechami
te bułki to zapewne i wina staników i dopasowania sukni. Faktycznie, jak bedziesz miała okazałe kolczyki, to już bez wisiorka, skoro suknia wysadzana kamieniami Podoba mi się zdjęcie nr 2

Co do tego silikonwoego "czegoś" ala stanik, to ok... ale większego biustu niż C raczej w tym nie widzę i nawet nie widziałam, by większe sprzedawano

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-02-08 o 13:14
chilanes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 13:24   #1867
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
bym zapomniała, a mam ważne pytanie: jak długi będziecie mieć film z wesela, co na nim będzie i jaka jest cena? chcę wiedzieć, bo chcę sobie porównać oferty, żeby ktoś nas w balona nie zrobił
To co w kościele + 2 godzinki wesela. Nie wiem ile samo filmowanie kosztuje, ale razem ze zdjęciami płacimy 1650 zł. Film będziemy mieć nagrany w 3 wersjach - w divx (czy jak to się pisze), normalnie na dvd i w blu rayu. Musimy tylko dopłacić coś za płytki jeszcze

Cytat:
Co do tego silikonwoego "czegoś" ala stanik, to ok... ale większego biustu niż C raczej w tym nie widzę i nawet nie widziałam, by większe sprzedawano
Chyba nie produkują
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 13:33   #1868
83mika
Raczkowanie

Cytat:
Ty spryciulo! Sądząc nawet po Twoim Avku, to chyba uwielbiasz storczyki!
Ja chcę mieć bukiet z tych małych kalii, ale nie wiem jak bęzie ten kwiatek wyglądał w butonierce(chociaż na jednym zdjęciu co lain wkleiła z krawatami wygląda ok) i we włosach też nie wiem czy będzie ładnie. Bo storczyk to jednak pięknie wygląda we włosach.
luskap masz racje uwielbiam storczyki, więc i w dniu slubu nie mogło ich zabraknąć. A kalie napewno ładnie wyglądają, w internecie jest mnóstwo propozycji, a myślę, że z wpięciem we włosy nie byłoby problemu, kwiat musi byc tylko odpowiednio przygotowany.

woda sodowa nie tak drogo, aparat i tak by był

chilanes co do obrączki to z jednej strony to nawet fajnie, ze mały paluszek, zawsze wyjdzie taniej
83mika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 13:47   #1869
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Napisane przez Ellin_ak Pokaż wiadomość
Są bardziej błyszczące, światło się załamuje na odciskach. Tu masz wszystkie informacje:
http://www.derecki.art.pl/
Dzięki, bardzo mi sie podobają, ale TZ pewnie woli klasyczne. No ale nie omieszkam mu pokazać
Cytat:
opinie sa bardzo dobre, tyle, ze ja sie boje sytuacji jaka nie raz zdarzyla sie z takim np. Apartem - na zdjeciu cos jest piekne, wyrazne, z 'jajem' a na zywo totalna klapa
no nic na razie jeszcze duzo czasu na kupowanie bizuterii, wiec jeszcze sie nie cisnieniuje

ja uwazam, ze zaden z gosci chyba nie wpadnie na durny pomysl ubierania na wesele bialej koszuli z bialym krawatem (co jak dla mnie jak najbardziej zarezerwowane jest dla pana mlodego), wiec moj TZ tak czy siak bedzie sie wyroznil nawet jak sciagnie marynarke z butonierka

oo to widze, ze dla Was obraczki to wrecz mistyczna sprawa
my w sumie nie podchodzimy do tego az tak gleboko zobaczylismy obraczki z liniami papilarnymi i stwierdzilismy "o jakie fajne"

bleh strasznie mi sie te silikony nie podobaja
nie masz przy tym odczucia, ze cos skleja Ci cyce?

Ja też jeszcze nie myślę o biżu, z reszta nie mam sukni ale będę kupowała w czerwcu-lipcu, bo boję się, żeby mi nie zczerniała do ślubu.

No właśnie chodzi mi o to, ze nikt raczej nie zaklada białego krawatu, więc jakby PM załozył jakis kolorowy, to bez kamizelki i po zdjeciu marynarki wyglądałby jak jeden z gosci, a tak z białym będzie sie wyróżniał

Spodobały mi sie bardzo obrączki z liniami papilarnymi, bo jeszcze takich nie widziałam nigdzie i u nikogo

Co do silikonowego biustonosza, to też bym sie bała, bo właśnie wydaje mi sie, ze tak skleja cyce, no a co jak się pod tym skóra spoci? Przecież to nie oddycha Może odpaść.... No i w ogóle czytałam o dziewczynie, która była w takim na weselu(nie PM tylko jako gość) i podczas tańca odpadł i wypadły takie silikony na parkiet(miała krótką sukienkę, nie ciasna w pasie )

Co do Twojej sukni i biżu lain, to mi też sie podoba bez naszyjnika a mocne kolczyki. Najbardziej chyba na tym zdj. z różowymi kwiatami. Tylko te bułki.... no właśnie często to widzę na zdj. na All chociażby, jakos wydaje mi sie, ze to przyciasna góra sukni, bo tak sie wżyna, albo za bardzo sciągnięta.

Mika, dzięki za zdjęcia

Edytowane przez luskap
Czas edycji: 2010-02-08 o 13:50
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 13:51   #1870
woda sodowa
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
luskap masz racje uwielbiam storczyki, więc i w dniu slubu nie mogło ich zabraknąć. A kalie napewno ładnie wyglądają, w internecie jest mnóstwo propozycji, a myślę, że z wpięciem we włosy nie byłoby problemu, kwiat musi byc tylko odpowiednio przygotowany.

chilanes co do obrączki to z jednej strony to nawet fajnie, ze mały paluszek, zawsze wyjdzie taniej
Przez chwile sie zastanawialam, co ja takiego napisalam, ze dostalam taka odpowiedzTo moje paluszki malutkie sa
woda sodowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 14:09   #1871
Martoolka87
Zakorzenienie

Tyle tu z Wami siedzę, że o mały włos bym zapomniała obiad ugotować Dobrze, że z fasolką po bretońsku nie ma za dużo roboty. Rano sobie wszystko przygotowałam, a teraz samo się gotuje

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 14:11   #1872
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Tyle tu z Wami siedzę, że o mały włos bym zapomniała obiad ugotować Dobrze, że z fasolką po bretońsku nie ma za dużo roboty. Rano sobie wszystko przygotowałam, a teraz samo się gotuje
daj trochę

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 14:14   #1873
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
daj trochę
Poczekaj głodomorze. Fasola jeszcze nie zmiękła i koncentratu nie dodałam, a Ty już chcesz jeść
Przyjdź do mnie tak za 20 - 30 minut to obiadek będzie gotowy
Stary 2010-02-08, 14:17   #1874
mariiasia
Zadomowienie

Cytat:
Poczekaj głodomorze. Fasola jeszcze nie zmiękła i koncentratu nie dodałam, a Ty już chcesz jeść
Przyjdź do mnie tak za 20 - 30 minut to obiadek będzie gotowy
spoko spoko, poczekam

a w międzyczasie szamnę sobie sałatkę makaronową

mój mały wielki cud

72--65--->62

mariiasia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 14:23   #1875
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
a w międzyczasie szamnę sobie sałatkę makaronową
Z czym ta sałatka? Uwielbiam makaron w każdej postaci

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 14:25   #1876
lain
Zakorzenienie

Cytat:
te bułki to zapewne i wina staników i dopasowania sukni. Faktycznie, jak bedziesz miała okazałe kolczyki, to już bez wisiorka, skoro suknia wysadzana kamieniami Podoba mi się zdjęcie nr 2
pewnie tak ja bede pilnowac zeby mi dobrze na przymiarce ten gorset dopasowali, bo wyglada to ohydnie

Cytat:
Spodobały mi sie bardzo obrączki z liniami papilarnymi, bo jeszcze takich nie widziałam nigdzie i u nikogo
tez jeszcze takich u nikogo nie widzialam, ale ludzie zaczynaja byc pod takim wzgledem mniej tradycyjni i konserwatywni, wiec pewnie coraz wiecej bedzie mozna takich spotkac

mi sie bardziej podobaja te od Bielaka dlatego tam chcemy zmowic

Cytat:
Co do silikonowego biustonosza, to też bym sie bała, bo właśnie wydaje mi sie, ze tak skleja cyce, no a co jak się pod tym skóra spoci? Przecież to nie oddycha Może odpaść.... No i w ogóle czytałam o dziewczynie, która była w takim na weselu(nie PM tylko jako gość) i podczas tańca odpadł i wypadły takie silikony na parkiet(miała krótką sukienkę, nie ciasna w pasie )
no wlasnie przeciez to nie oddycha toz to musi byc meka dla tych biednych piersi latem jak jest tak goraco a one scisniete takim silikonem

przyszedl listonosz z moim nowym bikini jeszcze ladniejsze niz na zdjeciu to teraz trzeba isc na basen zrobic premiere
Stary 2010-02-08, 14:33   #1877
kubusewa
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do kubusewa

Cytat:
pewnie tak ja bede pilnowac zeby mi dobrze na przymiarce ten gorset dopasowali, bo wyglada to ohydnie

tez jeszcze takich u nikogo nie widzialam, ale ludzie zaczynaja byc pod takim wzgledem mniej tradycyjni i konserwatywni, wiec pewnie coraz wiecej bedzie mozna takich spotkac

mi sie bardziej podobaja te od Bielaka dlatego tam chcemy zmowic

no wlasnie przeciez to nie oddycha toz to musi byc meka dla tych biednych piersi latem jak jest tak goraco a one scisniete takim silikonem

przyszedl listonosz z moim nowym bikini jeszcze ladniejsze niz na zdjeciu to teraz trzeba isc na basen zrobic premiere
ja na basen nie chodze w bikini.. po co mam marnowac kostium w chlorowane jwodzie.. bikini wole zostawiac na plaze .. na basen mam specjalny kostium.. no chyba ze przy okazji idziemy na saune no to fakt lepiej w bikinie .. ale tylko przy saunie
Stary 2010-02-08, 14:35   #1878
Martoolka87
Zakorzenienie

mariiasia chodź na obiad! Jak ktoś chce dołączyć do zapraszam
Stary 2010-02-08, 14:37   #1879
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
ja na basen nie chodze w bikini.. po co mam marnowac kostium w chlorowane jwodzie.. bikini wole zostawiac na plaze .. na basen mam specjalny kostium.. no chyba ze przy okazji idziemy na saune no to fakt lepiej w bikinie .. ale tylko przy saunie
my zawsze jak chodzimy na basen to od razu na saune
najpierw sobie plywamy w basenie, potem idziemy 2 razy na saune, a w przerwie od sauny jaccuzi
z reszta nie zauwazylam zeby mi sie jakos specjalnie te stroje niszczyly od chlorowanej wody bardziej sie niszcza od slonej morskiej wody i prazacego slonca

tak a propos sauny to zauwazylam, ze od tego WAXa moje wlosy zrobily sie straszliwie sliskie

Martoolka ja podziekuje, bo juz jestem po obiadku niedlugo sie zabieram z jakis podwieczorek

Edytowane przez lain
Czas edycji: 2010-02-08 o 14:42
Stary 2010-02-08, 14:48   #1880
BlackAngel
Adwokat diabła

jestem zła..
robią mi problem, abym dostała jeden, no kurcze jeden dzień wolnego
co firma to obyczaj

Stary 2010-02-08, 14:54   #1881
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
my zawsze jak chodzimy na basen to od razu na saune
najpierw sobie plywamy w basenie, potem idziemy 2 razy na saune, a w przerwie od sauny jaccuzi
z reszta nie zauwazylam zeby mi sie jakos specjalnie te stroje niszczyly od chlorowanej wody bardziej sie niszcza od slonej morskiej wody i prazacego slonca
mi najbardziej się niszczą od zjeżdżania po zjeżdżalni

Black a to łajzy. przecież i tak ci chyba nie płaca za ten dzień nie?
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:00   #1882
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

Black a to łajzy. przecież i tak ci chyba nie płaca za ten dzień nie?
Aaś, dokładnie! Ja nic za to nie mam, że biorę wolne.
Zastanawiam się czy jakiegoś cyrku nie zrobią mi jak będę brała na ślub wolne

Stary 2010-02-08, 15:23   #1883
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość
mi najbardziej się niszczą od zjeżdżania po zjeżdżalni
to Ty jestes pewnie taki zjezdzalniowy freak jak moj TZcik w hotelu do ktorego jedziemy an podroz poslubna jest aqua park i juz zaciera lapki na sama mysl
ja za to jestem zjezdzalniowy looser i nie lubie tych mega szybkich jak juz zjezdzam to na takich lajtownych, gdzie jadac mozna widoki podziwiac TZ mnie kiedys w dodatku podpuscil, bo mowi, ze taka super zjezdzalnia, ze na pewno mi sie bedzie podobalo... jade sobie jade, a tam nagle taki praktycznie pionowy spad w dol ze az mnie zatkalo z wrazenia ale mu awanture zrobilam
z reszta wkurza mnie, bo jaka by zjezdzalnia nie byla to jak zjezdzam na lezaco to wszystkie laczenia bolesnie odczuwam na plecach
no ale juz nie jezdzimy za czesto do aqua parku, bo stwierdzilismy, ze mamy blizej fajniejszy basen z fajniejszymi saunami i mniejszymi tlumami. a tam jest tylko jedna zjezdzalnia, ktora mnie jakos specjalnie nie pociaga

dobra ja zmykam tak sie ladnie zlozylo, ze moje wszystkie najukochansze kumpele zjechaly w tym tygodniu do Krk (co rzadko sie zdarza zebysmy wszystkie byly na miejscu)
ale sie uzbieralo do obgadania
Stary 2010-02-08, 15:34   #1884
kaska87
Zakorzenienie

a ja czekam na maila od doktorka, bo nie mam wpisu z psychologii ciekawe kiedy mi odpisze

kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 15:50   #1885
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
to Ty jestes pewnie taki zjezdzalniowy freak jak moj TZcik w hotelu do ktorego jedziemy an podroz poslubna jest aqua park i juz zaciera lapki na sama mysl
ja za to jestem zjezdzalniowy looser i nie lubie tych mega szybkich jak juz zjezdzam to na takich lajtownych, gdzie jadac mozna widoki podziwiac TZ mnie kiedys w dodatku podpuscil, bo mowi, ze taka super zjezdzalnia, ze na pewno mi sie bedzie podobalo... jade sobie jade, a tam nagle taki praktycznie pionowy spad w dol ze az mnie zatkalo z wrazenia ale mu awanture zrobilam
z reszta wkurza mnie, bo jaka by zjezdzalnia nie byla to jak zjezdzam na lezaco to wszystkie laczenia bolesnie odczuwam na plecach
no ale juz nie jezdzimy za czesto do aqua parku, bo stwierdzilismy, ze mamy blizej fajniejszy basen z fajniejszymi saunami i mniejszymi tlumami. a tam jest tylko jedna zjezdzalnia, ktora mnie jakos specjalnie nie pociaga
tak. jestem zjeżdżalniowym freakiem i wcale się tego nie wstydzę

zapodam wam wątka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403490

i tam w pierwszym poście jest link....
a czy WY też już zamówiłyście słonie na swoje wesele?

idę do domu. paaaa
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 16:41   #1886
anesh_
Zakorzenienie

Cytat:
Dokładną listę zrobię pewnie dopiero w lipcu, bo wtedy np. dowiem się na sali kiedy możemy wszystko poprzywozić, umówię się na manicure i takie tam pierdołki. Chociaż jak mnie najdzie wena to może zrobię orientacyjną listę co jest do zrobienia w tym ostatnim tygodniu, a w lipcu ją rozpiszę na konkretne dni
Ja napewno coś z tej listy wykreślę - np. obrączki w lutym, bo my juz mamy, ale i tak uważam, że jest świetna i bardzo pomocna, więc skopiowałam i moze nawet coś czego nie mieliśmy w planach zrobimy.

---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ----------

Cytat:
Dzien dobry
a po co sie tak katowac ta kolacja?
ja jem kolacje czasem nawet o 21 (bo akurat tak czesto koncze fitness i uzupelnialam bialko zeby miesni nie spalic w koncu nauczylam sie jesc po wysilku fizycznym, bo na poczatku mnie mdlilo ) i nie przeszkodzilo mi to w zgubieniu 10kg (teraz probuje to zatrzymac ).
grunt to ostatni posilek zjesc te 3h przed pojsciem spac zeby zdazyc przetrawic
no chyba, ze chodzisz spac o 21 wtedy ta kolacja o 18 bylaby uzasadniona
Wiesz co Lain, Ty masz w sumie rację. Uświadomiłaś mnie, że naprawdę nie warto się tak katować, dziękuję . Tylko wiesz co... ja w ogóle nie znam żadnych ćwiczeń... będe musiała sobie coś wynaleźć do wymodelowania ud i pupy. Bo ja absolutnie nie chcę schunąć.

---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ----------

Cytat:
btw pamiętacie jak ostatnio ja robiłam? potem dostałam okres, skończył się (stand.5dni), a do tej pory mnie boli brzuch tak okresowo, ale delikatniej and I don't know why??
Ja tak miałam, że mnie czesto pobolewa brzuch tak okresowo, ale nic z tym nie robiłam i przeszło mi.

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ----------

Cytat:
Ja też! a dziś już 5 m-cy i 30 dni!

Już się nie mogę doczekać
anesh_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 17:04   #1887
chilanes
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość

yyy fajnie, tylko, ze ja nie mam małego paluszka (14-15) więc to nie do mnie

Aaś słonie rezerwowaliśmy jeszcze przed kościołem i księdzem nawet jazdę próbną do dj wykonaliśmy

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-02-08 o 17:06

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 17:53   #1888
can't be perfect
Wtajemniczenie

hej
wróciłam

miałam masakryczny egzamin dzisiaj : tyle się uczyłam, a trafiłam na 3 pytania na które nie za bardzo umiałam.. mam nadzieję że to 3 będzie 3majcie jak ja nie lubię jak na egz są tylko 3 pytania takie bardzo szczegółówe.. 15 obszernych wykładów a mamy jakiś wzór napisać wrrr..

zaraz nadrobię co tam naskrobałyście
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 18:36   #1889
Karlain
Rozeznanie

hejka, byłam przymierzać suknie

szału nie było.....
przymierzałam te co sama wybrałam z wieszaka i ta co mi doradziła pani w salonie

ale nie byłam przymierzyć tej z falbanami, nie zdążyłam (salon zostawiłam na ostatek)

hmmm....najbardziej przypasowała do mojej figury ta (podaje link do producenta)
Sweet heart model 5902) http://www.sinceritybridal.com/eu_en/5902.html

co jest dziwne? fotka z linka jest beznadziejna, suknia wygląda pospolicie itd

a jak ja miałam na sobie, to wyglądałam jak jakaś kocica
biust!!! u mnie był pełny, okrągły, talia zaznaczona, biodra podkreślone itd itd
jej zdobienie to kamienie, dość duże...błyszczące, super, suknia ma tren, te guziki z tyłu super!

moje zdziwienie i szok w domu wchodze na neta zeby ja obejrzeć a tu "takie byle co"

niestety nie było możliwości zrobienia foty, jak tylko pojde wpłacic zaliczke to zrobie Wam fotki z przodu z tyłu itd

kolekcja 2010 wiec i cena ... 2400zł

jutro po pracy ide przymierzyć tą falbaniastą

moze uda mi się fote zrobić.....

PS. no i co o niej myslicie, bo jak bym miała oceniać tylko tą fotkę z link'a to bym w życiu jej nie chciała przymierzać, ominęłabym ją szerokim łukiem

o dzizas, mam nadzije ze jutro ta co mnie tak zachwyca będzie pięknie na mnie leżała
bo jak sie okazuje wszedzie mi powiedzieli ze 5 m-cy bede czekac na odbiór więc trzeba JUŻ zamawiać!!! szok a mi sie żadna inna nie podoba

aaaaa jeszcze jedno pkałazałm swoja ślubna próbna fryzurę i co? mówia ze jak stara baba wyglądam .....ehhhh

Edytowane przez Karlain
Czas edycji: 2010-02-08 o 18:45
Karlain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 18:58   #1890
chilanes
Zakorzenienie

Karlain powiem Ci, że musze wierzyć na słowo, ze wyglądasz super cool w tej sukni, bo suknia fakt, piękna, ale... nie podoba mi się, że to "zebranie" ma prawie w kroku a przynajmniej tak na tych fotach wygląda
No i jak za nową kolekcję, to nie dużo chcą

Edytowane przez chilanes
Czas edycji: 2010-02-08 o 19:02
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości