|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1861 |
Adwokat diabła
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Bez kitu dostane szału tutaj zaraz
![]() pora obiadowa jest tutaj to ludzie się pałętają i jest sajgon.. neeeeeeee
![]() |
#1862 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1863 |
Zakorzenienie
|
jeszcze "tylko" 1,5 h i do domu
![]()
#1864 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no nic na razie jeszcze duzo czasu na kupowanie bizuterii, wiec jeszcze sie nie cisnieniuje ![]() ja uwazam, ze zaden z gosci chyba nie wpadnie na durny pomysl ubierania na wesele bialej koszuli z bialym krawatem (co jak dla mnie jak najbardziej zarezerwowane jest dla pana mlodego), wiec moj TZ tak czy siak bedzie sie wyroznil nawet jak sciagnie marynarke z butonierka ![]() Cytat:
![]() my w sumie nie podchodzimy do tego az tak gleboko ![]() ![]() Cytat:
"Nowoczesne wprowadzenie w postaci zwiastunu kinowego po odpaleniu płyty DVD. Interaktywne menu z wyborem scen na podkładach zdjęciowych lub ujęciach z filmu. Wybór kilkunastu rozwiązań monterskich do każdej sekwencji filmu. Ciekawe i niekonwencjonalne czołówki filmowe, intra, mixy, przerywniki. Prezentacje zdjęć z dzieciństwa i okresu narzeczeńskiego w nowoczesnej animacji obrazu. Film z przygotowań w domu Państwa młodych połączony z błogosławieństwem rodziców – tak, aby było to wspomnienie najbardziej wzruszających chwil. Film urozmaicany wstawkami zdjęciowymi oraz pokazami slajdów z części oficjalnej, pleneru i zabawy. Kościół w skróconej formie z najważniejszymi momentami podsumowany krótkim klipem do muzyki klasycznej, kościelnej lub homilii papieża do nowożeńców. Najważniejsze momenty z zabawy na sali urozmaicane teledyskami tematycznymi. Klipy z podróży poślubnej i pleneru. Wiele ciekawych propozycji montażowych dla każdego momentu wesela kilka rozwiązań monterskich do wyboru. Wszystko estetycznie oprawione w etui z poligrafią oraz fotonadruki na płytach DVD. W sumie trzy komplety DVD w cenie jedna płyta Blue-Ray w jakości HD. Nowoczesny i dynamiczny montaż nie pozwoli Ci oderwać się od oglądania. W sumie średnio 15-20 elementów teledyskowych wykonanych na podkładach muzycznych dostarczonych przez Młodą Parę. Całkowicie indywidualne, autorskie podejście do każdej produkcji filmowej. Możliwość nanoszenia zmian po obejrzeniu pierwszej wersji filmu. Surówka filmowa zrzucona na płyty DVD gratis wydawana na życzenie klienta już po 7 dniach od wesela. " chce zeby film trwal jakies 75 minut ![]() Cytat:
![]() ![]() nie masz przy tym odczucia, ze cos skleja Ci cyce? ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() do tego jak tak patrze sobie na te zdjecia (w zalaczniku) - PMek w mojej sukni z czyms na szyj i bez to bardziej podoba mi sie opcja przykuwajacych uwage kolczykow bez niczego na szyi ![]() ![]() hmmm tak sobie patrze na te zjdecia i stwierdzam, ze wiekszosc PMek ma brzydkie bulki pod pachami ![]() ![]() brrr ale wymarzlam ![]() ale juz w domciu zajadam pyyyszna salatke z kozim serkiem i orzechami ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-02-08 o 13:10 |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#1865 | |
Adwokat diabła
|
Cytat:
dam radę, pracowało się w dużo gorszych warunkach.. no cóz, powiem szczerze że jakoś ciężko jest mi sie zaaklimatyzować..
![]() ![]() |
![]() |
#1866 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Co do tego silikonwoego "czegoś" ala stanik, to ok... ale większego biustu niż C raczej w tym nie widzę ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-02-08 o 13:14 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1867 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1868 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
woda sodowa nie tak drogo, aparat i tak by był ![]() chilanes co do obrączki to z jednej strony to nawet fajnie, ze mały paluszek, zawsze wyjdzie taniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1869 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No właśnie chodzi mi o to, ze nikt raczej nie zaklada białego krawatu, więc jakby PM załozył jakis kolorowy, to bez kamizelki i po zdjeciu marynarki wyglądałby jak jeden z gosci, a tak z białym będzie sie wyróżniał ![]() Spodobały mi sie bardzo obrączki z liniami papilarnymi, bo jeszcze takich nie widziałam nigdzie i u nikogo ![]() Co do silikonowego biustonosza, to też bym sie bała, bo właśnie wydaje mi sie, ze tak skleja cyce, no a co jak się pod tym skóra spoci? Przecież to nie oddycha ![]() ![]() Co do Twojej sukni i biżu lain, to mi też sie podoba bez naszyjnika a mocne kolczyki. Najbardziej chyba na tym zdj. z różowymi kwiatami. Tylko te bułki.... no właśnie często to widzę na zdj. na All chociażby, jakos wydaje mi sie, ze to przyciasna góra sukni, bo tak sie wżyna, albo za bardzo sciągnięta. ![]() Mika, dzięki za zdjęcia ![]()
Edytowane przez luskap Czas edycji: 2010-02-08 o 13:50 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1870 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1871 |
Zakorzenienie
|
Tyle tu z Wami siedzę, że o mały włos bym zapomniała obiad ugotować
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1872 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1873 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1874 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() a w międzyczasie szamnę sobie sałatkę makaronową ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1875 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1876 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() mi sie bardziej podobaja te od Bielaka dlatego tam chcemy zmowic ![]() Cytat:
![]() ![]() przyszedl listonosz z moim nowym bikini ![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1877 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1878 |
Zakorzenienie
|
mariiasia chodź na obiad!
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1879 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najpierw sobie plywamy w basenie, potem idziemy 2 razy na saune, a w przerwie od sauny jaccuzi ![]() z reszta nie zauwazylam zeby mi sie jakos specjalnie te stroje niszczyly od chlorowanej wody ![]() ![]() tak a propos sauny to zauwazylam, ze od tego WAXa moje wlosy zrobily sie straszliwie sliskie ![]() Martoolka ja podziekuje, bo juz jestem po obiadku ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2010-02-08 o 14:42 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1880 |
Adwokat diabła
|
jestem zła..
robią mi problem, abym dostała jeden, no kurcze jeden dzień wolnego ![]() co firma to obyczaj ![]()
![]() |
#1881 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Black a to łajzy. przecież i tak ci chyba nie płaca za ten dzień nie? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1882 |
Adwokat diabła
|
Aaś, dokładnie! Ja nic za to nie mam, że biorę wolne.
Zastanawiam się czy jakiegoś cyrku nie zrobią mi jak będę brała na ślub wolne ![]()
![]() |
#1883 |
Zakorzenienie
|
to Ty jestes pewnie taki zjezdzalniowy freak jak moj TZcik
![]() ![]() ja za to jestem zjezdzalniowy looser ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() z reszta wkurza mnie, bo jaka by zjezdzalnia nie byla to jak zjezdzam na lezaco to wszystkie laczenia bolesnie odczuwam na plecach ![]() no ale juz nie jezdzimy za czesto do aqua parku, bo stwierdzilismy, ze mamy blizej fajniejszy basen z fajniejszymi saunami i mniejszymi tlumami. a tam jest tylko jedna zjezdzalnia, ktora mnie jakos specjalnie nie pociaga ![]() dobra ja zmykam ![]() ![]() ![]() ale sie uzbieralo do obgadania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1884 |
Zakorzenienie
|
a ja czekam na maila od doktorka, bo nie mam wpisu z psychologii
![]() ![]() ![]()
#1885 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zapodam wam wątka: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=403490 i tam w pierwszym poście jest link.... ![]() a czy WY też już zamówiłyście słonie na swoje wesele? ![]() idę do domu. paaaa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1886 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:25 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:35 ---------- Poprzedni post napisano o 17:25 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- Już się nie mogę doczekać ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1887 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aaś słonie rezerwowaliśmy jeszcze przed kościołem i księdzem ![]() ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-02-08 o 17:06 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1888 |
Wtajemniczenie
|
hej
![]() wróciłam ![]() miałam masakryczny egzamin dzisiaj : tyle się uczyłam, a trafiłam na 3 pytania na które nie za bardzo umiałam.. mam nadzieję że to 3 będzie ![]() ![]() zaraz nadrobię co tam naskrobałyście ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1889 |
Rozeznanie
|
hejka, byłam przymierzać suknie
![]() szału nie było..... przymierzałam te co sama wybrałam z wieszaka i ta co mi doradziła pani w salonie ale nie byłam przymierzyć tej z falbanami, nie zdążyłam (salon zostawiłam na ostatek) hmmm....najbardziej przypasowała do mojej figury ta (podaje link do producenta) Sweet heart model 5902) http://www.sinceritybridal.com/eu_en/5902.html co jest dziwne? fotka z linka jest beznadziejna, suknia wygląda pospolicie itd a jak ja miałam na sobie, to wyglądałam jak jakaś kocica biust!!! u mnie był pełny, okrągły, talia zaznaczona, biodra podkreślone itd itd jej zdobienie to kamienie, dość duże...błyszczące, super, suknia ma tren, te guziki z tyłu super! ![]() ![]() niestety nie było możliwości zrobienia foty, jak tylko pojde wpłacic zaliczke to zrobie Wam fotki z przodu z tyłu itd kolekcja 2010 wiec i cena ... 2400zł jutro po pracy ide przymierzyć tą falbaniastą ![]() moze uda mi się fote zrobić..... PS. no i co o niej myslicie, bo jak bym miała oceniać tylko tą fotkę z link'a to bym w życiu jej nie chciała przymierzać, ominęłabym ją szerokim łukiem o dzizas, mam nadzije ze jutro ta co mnie tak zachwyca będzie pięknie na mnie leżała bo jak sie okazuje wszedzie mi powiedzieli ze 5 m-cy bede czekac na odbiór więc trzeba JUŻ zamawiać!!! szok a mi sie żadna inna nie podoba aaaaa jeszcze jedno pkałazałm swoja ślubna próbna fryzurę i co? mówia ze jak stara baba wyglądam .....ehhhh Edytowane przez Karlain Czas edycji: 2010-02-08 o 18:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1890 |
Zakorzenienie
|
Karlain powiem Ci, że musze wierzyć na słowo, ze wyglądasz super cool w tej sukni, bo suknia fakt, piękna, ale... nie podoba mi się, że to "zebranie" ma prawie w kroku
![]() ![]() No i jak za nową kolekcję, to nie dużo chcą ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2010-02-08 o 19:02 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:19.