| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj! | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2010-02-08, 17:11 | #3 | 
| Zakorzenienie | 

Dot.: *******bronzer EL, Dior, Lancome******

cos u mnie w obu wątkach za: paletkę 5 Diora nr 060 ?  
				__________________ wszystkowątek | 
|     |   | 
|  2010-02-08, 17:37 | #4 | 
| Zakorzenienie | 

niestety nic nie znalazłam, masz fajną pielęgnację, ale szukam tylko kolorówki ew. perfum. dziękuję   ---------- Dopisano o 17:37 ---------- Poprzedni post napisano o 17:35 ---------- nic nie znalazłam, dzięki   | 
|     |   | 
|  2010-02-08, 18:11 | #5 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-07 Lokalizacja: daleko stad...:( 
				Przekupka: 19 pkt  / 100% pozyt. | 

Cytat: 
  sama bede je robic   | |
|     |   | 
|  2010-02-09, 08:45 | #6 | 
| Wtajemniczenie | 

cos u mnie za paletkę 5 Diora nr 060 
				__________________ . "Dziecko to dar od Pana, to cząstka Nieba na Ziemi". córeczka  Proszę odpisuj u mnie NOWY wątek z wymianą https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post24625256 | 
|     |   | 
|  2010-02-09, 09:19 | #7 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  mam odsypkę pasteli, leży narazie w opakowaniu po pudrze la prairie  a'propos, widziałam limitowane trio meteorków na rynek azjatycki, mythic, beige i pink, mają cudne opakowania, ale cena powalająca. najpierw szukałam i wszystko wyprzedane, potem znalazłam chińską stronę, ale nie przetłumaczoną i chciało mi ściągnąć z karty nie wiadomo co w ichniej walucie, potem znalazłam duty free z wysyłką do polski, ale za 30 dolców więcej, czyli razem 130 dolarów  ale ładne były te pudełeczka... myślę, że gdyby tak robić takie pudełeczka za 30-40 zł, to by poszły jak świeże bułeczki. problem tylko w tym, że nie mamy takich sreberek i złotek, żeby takie coś zrobić. moim zdaniem te kulki są sławne głównie dla tych niepowtarzalnych pudełek. acha, nauczyłam się obsługiwać goldy jako wykończeniowiec, nie myślałaś żeby mi oddać swoje motylki za cienie guerlain?  Lemontea, pamiętam, że kiedyś chyba miałaś jakieś fajne perfumki, ale ciuszków ja nie potrzebuję, z kosmetyków nie znalazłam nic jakby adekwatnego, chociaż cienie chętnie oddam. masz jakieś paletki na zbyciu? może jakieś meteorki?   | |
|     |   | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:26.