|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3751 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
do Szczebrzeszyna mam 25 km
![]() Pisałyście o terminach matur, u mnie podali tylko w jakich salach piszemy pisemne. Wszystkie w sali gim więc jest nieźle, lubię tam pisac Idę do fryzjerki fryzurę obgadac Co prawda nie mam pomysłu jeszcze ale może mi coś doradzi Miłego dnia
|
|
#3752 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
angielski też? macie chyba dobry sprzęcior bo u nas jakby nawet te nowe nagłośnienie wystawili.. i ja bym siedziała na końcu (a znając życie i mojego farta to tak by było ) to NIC bym nie usłyszała.jeszcze podstawa jak podstawa, można zmyślać.. ale dobrze, że u mnie R z angola zdaje jakieś 10 osób w szkole .. to będzie na pewno w klasie a tak pisemne to pewnie też aula i sala gimnastyczna. [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17048052]Martyna to u Was tak późno są egzaminy maskara. u mnie kończą się o 14 ![]() [/QUOTE] u nas zawsze było od 9:00 do 15:00 max. ale zmienili, żeby uczniowie nie tracili lekcji przez matury (bo zwykle było tak, że te mlodsze klasy.. to miały wiecie.. 1h albo 2h dziennie bo wszyscy nauczyciele na maturach.. to teraz zmienili, że od 12:00 do 18:00 ustne są) idę się uczyć. serio, serio. zajrzę wieczorem ;*
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2010-02-08 o 15:50 |
|||
|
|
|
#3753 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zobaczymy. no fakt młodsze klasy to zawsze się cieszyły gdy nadchodziły matury no ale to nie zmienia faktu że nie chciałabym zdawac w tych godzinach ja też zmykam się uczyc chociaż chce mi się spac :ziewa:
|
|
|
|
|
#3754 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na ma Tego swojego Patrick'a to co weekend sobie gdzieś wyjeżdżają. Aczkolwiek zobaczymy jak to teraz będzie. Prawdziwe życie dopiero się zacznie. jak już pisałam wszystko zależy od tego jak dany człowiek do tego podchodzi. Jeden cieszy się i docenia to do czego się dorobił i każda kolejna rzecz cieszy jednakowo, a inny popada w taką monotonię, ma kasę, na wszystko go stać, po co się cieszyć...? Cytat:
ale późno ten angielski.ja tylko znam sale w których piszę testy, tzn. powinnam znać, ale zapomniałam. ![]() Cytat:
dzień dobry;* wkurzyłam się bo nie dosyć, że koleżanka z klasy ma ten sam temat co ja ( powiadomiła mnie dopiero jak oddałam deklaracje?! a mogłabym pomyśleć o zmianie czy coś), to jeszcze pytam ją jakie ma lektury, tak dla pewności, bo już z nią uzgadniałam wcześniej. No i ona zaczyna "Gnój...", ja do niej "Gnój? Kasia mówiłam Ci, że ja mam tą książkę", ona udaje zdziwioną i mówi, że można mieć jedną taką samą. Wkurza mnie takie coś. Bo skoro z nią uzgadniałam coś wcześniej, a ona zmienia to i wpieprza mi się trochę w moją pracę. Mogłaby przyjść i pogadać ze mną. dobra wyżaliłam się i lecę się uczyć jutro 3 spr. 2 x matma- walec, stożek, i angol. Justyna ![]()
|
|
#3755 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. ;**
Widzę, że rozwinęła się dyskusja o tym, jak to jest w Stanach i czy kasa daje szczęście. Pamiętam, jak moi dziadkowie po pierwszych kilku miesiącach pobytu w USA ekscytowali się przez telefon, że tam za dniówkę z pracy można iść do restauracji i porządnie się najeść całą rodziną. Potem jakoś przestało ich to tak cieszyć.. wrócili po 6-ciu latach. Mówią, że tu jest znacznie lepiej, że może nie żyje się tak dostatnio, ale ludzie są bardziej ludzcy i nie traktuje się wszystkich anonimowo. I że Polska to Polska, w szerokim znaczeniu tego słowa.Dostałam dziś zdjęcia ze 100dniówki. nie komentuję tego jak wyszłam. ;pNo, to dałam znać, że żyję i znikam, książki do mnie zalotnie mrugają. ;**
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#3756 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
)a wyszło to super ![]() Cytat:
![]() więc rozumiem Twoje oburzenie ed: ale się zdenerwowałam były współpracownik TŻ z agencji Dj'ów pisze mi, że TŻ to mnie z tą i z tą zdradza, że mam TŻ zapytać jak to fajnie było jak z szefem ich na dziw*i jeździł. umie popsuć humor ![]() oczywiście, nie uwierzyłam w takie bajki. szef TŻ ma żonę, która ma nowotwór, więc że niby nie ma sumienia? ciekawe co on powie, jak TŻ mu jutro przekaże takie plotki ![]() chłopak bądź, co bądź ma przekichane. i tak zapraszał mnie do siebie, żebym przyjechała zobaczyć zdjęcia TŻta z tą panną, bo on się z nią koleguje i mu wysyłała. napisałam: to wyślij mi teraz, co Ci szkodzi. a on:nie. brak słów
bziii ♡. Edytowane przez rehab4181 Czas edycji: 2010-02-08 o 20:56 |
||
|
|
|
#3757 |
|
Zadomowienie
|
Co tu tak cicho ?
Wszystkie się uczą ? Czy co ?
|
#3758 |
|
Wtajemniczenie
|
No ja sie uczę po prostu nie wyrabiam
Tyle tego jest.. Wpadnę jutro i napisze coś więcej
|
|
#3759 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() dlaczego on to robi? Poszłam dzisiaj z moim chłopakiem do mojego starego gimnazjum. Idę sobie tak do szkoły, z naprzeciwka idzie grupka dzieciaczków, koleżanki i koledzy mojej młodszej siostrzyczki. I przed nimi się wyłożyłam. Mój chłopak zamiast mi pomóc wstać jeszcze stal nade mną i się śmiał. Ja nie miałam siły wstać, smiałam się a te dzieci jak gdyby nigdy nic, idą dalej. Ale jak już wróciłam do domu Młoda o wszystkim wiedziała. Przyszła do niej jakaś kolezanka i się poskarżyła. Kurczę, wszędzie mogłam się przewrócić, tylko nie przed szkołą na oczach tych dzieci Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2010-02-08 o 22:02 |
|
|
|
|
#3760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Taki młyn... Teraz mija 3 godzina, odkąd siedzę nad angielskim. A jeszcze biologia. ![]() Jak tak dalej będziemy kujonkować, to roztrzaskamy te maturki w pięć minut na 100 % .Rehab - dobrze, że masz zaufanie do swojego Tżta. W końcu to podstawa dobrego związku .
|
|
#3761 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przez to, że ten "miły" kolega gra imprezy na boku, został wyrzucony z firmy. biedna jak TŻ się przewróci, to pokaż mu jak Ty się głośno śmiejesz ![]() a jego spałujemy ![]() ![]() Cytat:
|
|
#3762 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Sama go przewrócę, jak będzie jakiś tłumek
|
|
|
|
|
#3763 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
skąd ja to znam w obydwie strony.rok temu, a w zasadzie to już półtora roku temu, jak tylko Tż pojechał na studia.. codziennie rozmawialiśmy na msn/skype około godzine dziennie. i kilka razy się zdarzyło, że z fikcyjnego konta na nk albo smsem od 'życzliwego nieznajomego' dostawałam wiadomość, że Tż gdzieś baluje z jakimiś lachonami (gdzie mój Tż nie lubi imprez, nie chodzi do klubów) właśnie w TYM czasie kiedy gadaliśmy sobie w najlepsze przez skype, widząc się na ekranach monitorów tak samo Tż dostawał jakieś wypociny na nk, że WŁAŚNIE teraz jestem u jakiegoś amanta gdzieś (a byłam u Tż w Gdańsku, razem z nim czytałam te wiadomości i się brechtaliśmy tak, że był rotfl po podłodze konkretny) albo ludzie mają jakieś lewe informacje, albo sobie wymyślają. I gdyby nie to, że jest właśnie zaufanie..to mogłoby być inaczej. ale już się nauczyliśmy, że NAJPIERW wyjasniamy sprawy między sobą, a dopiero później zaczynamy weryfikować te plotki. a no nawet ja ! Cud nad Wisłą ! ![]() Cytat:
szybki przepływ informacji ![]() Cytat:
może chciał Ci coś zrobić? wiesz to namawianie żebyś przyjechała zobaczyć te zdjęcia, a wysłać nie chciał ![]() no dobra, ja zawsze rozpatruję najgorszy scenariusz.. ale wiesz, może ma chłopak w glowie jakąś chorą wizję, nie można takim typom wierzyć tylko durny, że pomyślał, że nie pogadasz o tym z Tż tylko od razu polecisz jakieś zdjęcia oglądać.
|
|
#3764 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
do mojego chłopaka kiedyś ktoś zadzwonił, podał się za mojego kolegę (kiedyś, kumplowałam się z takim chłopakiem, wiele osób myślało, że coś tam do siebie mamy) i powiedział mojemu chłopakowi, żeby mnie zostawił, bo on będzie o mnie walczył Chłopak sie wkurzył, bo uwierzył, że to ten kolega, ale on przysięgał, ze takich rzeczy by nie robił, zresztą ja mu wierzę. Parę lat tamu, gdy rozstaliśmy się z moim chłopakiem, też ktoś do niego zadzwonił, podał się za mnie i prosił go, by do mnie wrócił gdybym się dowiedziała kto robi sobie takie "żarty" to bym go chyba rozszarpała. |
|
|
|
|
#3765 | |
|
Zakorzenienie
|
Szczególnie jak się chodzi spać tak jak ja, no nie?
![]() Elegancko, to 4 marca przyjdziemy do szkoły, to będzie wisiało u mnie się nikt nie spieszy, moja szkoła ma zdrowe podejście Ale dyrektorka powiedziała, że nam ładnie "porozstrzeliwają angielski P i R", a ja (dwa ang i niemiecki P, a co, jak matura, to na hardkora ) to już w ogóle pod szczególną ochroną ![]() Cytat:
Za konkurs? To poproszę jutro wszystkie od 9 ![]() Dorota, a jak Tż? Mówiłaś mu? ![]() Ja to już lepiej się nie będę wypowiadać na temat takich rzeczy. U mnie o już grubsza sprawa się ciągnie dość długo, od lipca. Eh, nieważne ![]() Chyba już pójdę. Jak pomyślę, że budzik na 4:30 tak, tak, mądra Justynka stwierdziła, że jak ma wyjechać z domu za 10 5, to wystarczy, jak wstanie wpół do, może nawet za 20
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2010-02-08 o 23:26 |
|
|
|
|
#3766 |
|
Zadomowienie
|
Będę kciukała
Zmęczona jestem tą maturą. Dobrze, że w szkole przygotowania do studniówki. Wracam do książek. Kolorowych, Żbikowych ;**
I'd like to talk But you know i hate All ordinary words Edytowane przez Weronika112 Czas edycji: 2010-02-09 o 00:05 |
|
|
|
#3767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pewnie jakieś nieogarnięte dziecko, które nie ma swojego życia to się cudzym zajmuje. daj spokój, to już żałosne. jakby Tż Twojego głosu nie znał ![]() Cytat:
idę zaraz spać, a budzik na 5:00 bo muszę skończyć prezentację maturalną nie chciało mi się teraz ![]() tzn. pisałam jakieś dwie godziny. Mam dwie strony A4 czcionką 10. nie mam zakończenia i w rozwinięciu opisanego J.R.R. Tolkiena "Silmarillion" coś wykombinuję rano.I tak się polonistce nie spodoba, więc o czym ja mowię i tak mi napoprawia i nakreśli bo coś nie będzie schematyczne (moja G. ma temat o totalitaryzmie.. i coś tam napisała od siebie.. jakiś punkt w planie szczegółowym.. coś nieschematycznego, a baba już jej zaznaczyła wielki znak zapytania, że to niepotrzebne )w ogóle dzisiaj doszłysmy z G. do wniosku (w sumie to już dawno do takiego wniosku doszłyśmy), że nas ograniczają w tej prezentacji maturalnej ale co poradzić ![]() Justyna, ![]() a z tym to już w ogóle masz hardkor. idę spać Krówki ;* (ale zjadłabym sobie krówki z Lidla )
|
|
#3768 |
|
Zakorzenienie
|
na bank, że wstałam o 5:00
ledwo o 6:00 przymuszona wizją, ze dzisiaj muszę oddać ten projekt prezentacji. i tak mam tą prezentację z takiej konkretniej dzień dobry i miłego dnia ;*
|
#3769 |
|
Wtajemniczenie
|
hej ;*
|
#3770 |
|
Zakorzenienie
|
heloł
![]() codziennie Was podczytuję, wiem o czym piszecie, ale nie potrafię się wbić w rozmowę może to i lepiej xd ograniczę ten diabelski komputer i wezmę się za nałukę pierwszy tydzień ferii praktycznie cały przebimbałam ;] muszę się wreszcie wziąć za coś... ech, no nic pogoda świetna, trzeba się z domu ruszyć ;]miłego dnia
|
#3771 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
to znaczy w czym konkretnie ograniczają? ![]() u mnie mróz. Wyszłam na chwilę do biblioteki i modliłam się żeby wrócić jak najszybciej do domu
|
|
|
|
|
#3772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3773 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Kurczę skończyłam lekcje o 13 i wpadłam tylko do domu cos zjesc, a teraz wracam do szkoły na próbę Gaudeamus Igitur Muszę jeszcze do fryzjerki skoczyc no i biola jutro a ja ciągle nic nie umiem Dobra potem może pocytuję bo teraz spadam do szkoły![]() Miłego dnia
|
|
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Dżem dobry
Cytat:
Na 9.15 miałam, pospałam sobie. I interpretowaliśmy na polskim Jadwigę Leśmiana Doszliśmy do wniosku, że jej motto życiowe brzmiało: 'dać się zaliczyć' ![]() Na inf grałam w need for speeda i fajnie było, zawsze przegrywałam. |
|
|
|
|
#3775 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale jeśli chodzi o ang, to nie można go pisać w dużych salach. Cytat:
czas mi tak szybko leci, że ja zdąże tylko lektury przeczytać, bo mam ich straszny natłok ostatnio. No tak, czytam lekturę, zrobię matmę, angielski i już nie mam czasu na resztę, bo najzwyczajniej w świecie dzień mi się kończy... Cytat:
Hah ludzie są naprawdę świetni, też skądś znam takie sytuacje. Nie raz zdarzało się, że koledzy Tż wmawiali mu, że widzieli mnie na jakiejś dyskotece albo jak sobie szłam z chłopakiem. Wątpie jednak, żeby byli wiarygodnym źródłem, skoro sama takich wydarzeń nie pamiętam Kupiłam sobie dziś testy z WOSu i mam zamiar je robić. W ogóle tyle sobie zaplanowałam na ferie, że masakra To wszystko mi się kompletnie nie podoba
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() nawet nie wiem co cytować ![]() Rozumiem, wszystkie zapracowane. umieram, znowu temperatura na minusie. Rano było -18, włosy mi zamarzły, i widziałam dziewczynę jak miała mega zamarznięte rzęsy dzisiaj na ang. chłopacy jak zwykle szaleli. Nie wiem skąd oni biorą niektóre hasła. Omawiamy jak się powinno zakańczać listy no i Krzysiu się odzywa: -Pani profesor pani mi skreśliła w liście "see you", porkee?" (z bólem w głosie) na to ona " to są takie apacze.dobra idę coś zjeść, zabiorę się za matmę i WOS.
|
#3777 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() no to niech Twój TŻ zaczyna się bać ![]() Cytat:
powiedział, żeby go olać, bo większych głupot nie mógł wymyślić i to robimy ![]() chcesz pogadać? Cytat:
![]() nie wiem o co mu chodzi z tym przyjazdem ale i tak się nie wybieramja miałam w 1. i 2. klasie inf ![]() teraz już nie ![]() często graliśmy w cs'a ![]() dobry dzień ;* dostaliśmy dzisiaj foty i film ze studniówki tragedia ![]() dostałam 2- ze sprawdzianu z niemca, bÓ ![]() nie lubię go! muszę odpocząć i za coś się wezmę .. miłego;* P.S. Justyna trzymałam o 9 . jak Ci poszło?P.P.S.mieliśmy dzisiaj prelekcje z panem policjantem. pokazywał nam zdjęcia ciał ludzkich po wypadkach - pieszych, kierowców i pasażerów. takie ostrzeżenie. jeden chłopak ze zdjęć, gdy zobaczyć tira jadącego naprzeciwko - oczy mu wyszły tak na wierzch i zmarł z takimi
|
|
#3778 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na drugi dzień miałam całe rzęsy oszronione xd Cytat:
|
|
#3779 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ja pamiętam jak niedawno rano było bardzo mroźno. Pierwsza historia, wiadomo ludzie się spóźniają, wszyscy, którzy przychodzili mieli czerwone nosy, policzki. Historyk patrzy na tych biednych zmarzluchów i mówi: "gdzie wyście chodzili, że tacy opaleni?" Cytat:
|
||
|
|
|
#3780 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry Prosięta. ;**
Cytat:
Ja tak mam zawsze jak piankę na włosy nałożę, sztywnieje momentalnie na mrozie i sopelki się robią. Ewa, porkee idziesz? ![]() Cytat:
]Mówię podobno, bo ja w kwestii prawa jazdy jestem w ciemnogrodzie.. ![]() ![]() Cytat:
Myślę, że rodzina i przyjaciele raczej nie oglądają tych zdjęć, chociaż jeśli tak, to faktycznie nie jest to dla nich komfortowe. Edit: przypomniała mi się moja nauczycielka, która 2 lata w LO uczyła mnie ang. (i Bogu dzięki, że już nie uczy ), jak kiedyś siedzimy na angielskim, a jednego kolegi nie ma - ale za to widzimy przez okno jak leci w samej bluzie (środek zimy!). Wleciał na lekcję w samym jej środku, żadnego przepraszam za spóźnienie, usiadł, a ona zamiast go opierniczyć, że tak się zachował to z maminą troską w głosie: Danielku, trzeba było powiedzieć, dałabym Ci swoje paltko i nie musiałbyś marznąć. [i nie, to nie była ironia, tylko prawdziwa troska ]
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-02-09 o 17:12 |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:45.

Co prawda nie mam pomysłu jeszcze ale może mi coś doradzi

macie chyba dobry sprzęcior
) to NIC bym nie usłyszała.
zobaczymy. 

Pamiętam, jak moi dziadkowie po pierwszych kilku miesiącach pobytu w USA ekscytowali się przez telefon, że tam za dniówkę z pracy można iść do restauracji i porządnie się najeść całą rodziną. Potem jakoś przestało ich to tak cieszyć.. wrócili po 6-ciu latach. Mówią, że tu jest znacznie lepiej, że może nie żyje się tak dostatnio, ale ludzie są bardziej ludzcy i nie traktuje się wszystkich anonimowo. I że Polska to Polska, w szerokim znaczeniu tego słowa.

) to już w ogóle pod szczególną ochroną 

Muszę jeszcze do fryzjerki skoczyc no i biola jutro a ja ciągle nic nie umiem