|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4081 | ||||
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
Właśnie przed chwilą napisałam do Ciebie PW. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wreszcie się wyspałam. Zrobiłam sobie pyszny obiad - gotowaną pierś z kurczaka w ziołach, szpinak i inne warzywa gotowane na parze + zioła i przyprawy. TŻ wczoraj przed snem napisał mi, że ma dla mnie niespodziankę. Ciekawe co to.
|
||||
|
|
|
#4082 |
|
Zakorzenienie
|
Ale mróz ! zmarzłam strasznie....
We wrześniu lecę na Cypr Oglądałyście Avatar ? Jak wrażenia ? Ja nie lubię filmów fantasy i podejrzewam że gdym oglądała to w domu to bym nie dooglądała, ale w kinie ... to co innego ![]() Podobało mi się, trochę za dużo tej walki i robotów ale w gruncie rzeczy cieszę się że go zobaczyłam. No i ten główny aktor No i wytańczyłam się wczoraj, ze 3 godziny ![]() Podkład Loreala jest super, porządnie matuje, nie ściąga, nie wysusza, wygląda bardzo naturalnie
|
#4083 |
|
Zakorzenienie
|
Vibesko, no proszę jesteś kolejną nk, która leci w obce kraje
![]() Avatar widziałam już dawno, super film. Domyślam się, że w kinie efekty są powalające (ja widziałam film na komputerze). Ale jeśli chodzi o fabułę bardziej podobał mi się jednak Dystrykt 9.
|
#4084 |
|
|
|
|
|
|
#4085 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wczoraj napisałam ostatni egzamin, pozalatwialam wszystkie sprawy, i niestety się rozchorowałam ![]() Jutro już wylatuje, więc powoli się pakuję, prasuję, sprzątam. Mam nadzieję, że do jutra trochę mi przejdzie to przeziębienie ...
|
#4086 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nawet gdybym miała gdzieś jechać to chyba ciężko by mi było się zdecydować. Zawsze chciałam odwiedzić Chorwację i zobaczyć te piękne turkusowe jeziorka(Plitvice), które tam są
). Bardzo chętnie zwiedziłabym też Nową Zelandię, Japonię(ich piękne ogrody) czy Australię.Na pewno chciałabym zobaczyć takie miejsca gdzie jest dużo przyrody. No, ale wróćmy do rzeczywistości Zamawiała któraś z Was coś ze sklepu ecospa? http://www.ecospa.pl/?gclid=CIathoW135sCFUoB4wodREre_gJa się chyba zdecyduję na olej ze słodkich migdałów i masło kakaowe. Do tego z BU biorę na pewno żel hialu. i olej tamanu. I to będzie póki co koniec biochemicznych zakupów na jakiś czas, bo muszę pozużywać to co mam. EDIT: Wzięłam i złożyłam zamówienia z BU i Ecospa. Teraz tylko muszę zapłacić w banku i czekam na 2 paczuchy Pierwsza powinna przyjść z Ecospa, bo wysyłają na następny dzień po wpłacie ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2010-02-07 o 16:21 |
|
|
|
#4087 | |
|
po prostu Em :)
|
Tak, Bourjois ma całą linię pielęgnacyjną.
Mam zamiar ją przetestować. ![]() Zobaczymy ile ich będę miała za miesiąc. ![]() Fajny, ale nie popadłam w aż taki zachwyt jak wielu ludzi. ![]() Cytat:
![]() Jest coraz gorzej... Wygląda mi to na zapalenie płuc albo oskrzeli.
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4088 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bidulko, że też Cię akurat teraz dopadło Kuruj się ![]()
|
|
#4089 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Jakaś tam teoria i praktyka by sie przydały, no i oczywiście papierek
![]() Cytat:
![]() Mi też giną, dlatego nie cytuję za dużo i rozbijam na kilka postów ![]() Ale jak to bez prądu, ogrzewania i kołdry, to jest jakiś akademik? Nie wiedzieli ze przylecisz? To jest skandaliczne przecież ![]() Mmm śliczniasty żeliiik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja się też wybawiłam, normalnie poczułam się jak 16stka znów, makijaż zrobiłam masakrycznie koci i 3 gosci mnie podrywalo a TŻ najpierw się śmiał ale przy tym ostatnim to juz trochę kipiał wróciliśmy ok 6 rano. Z adużo namieszałam i nie mogłam się pozbierać do 17stej ![]() Cytat:
![]() Jadę rano po indeks na uczelnię, bo nie mogę uwierzyć w zdany egz potem kupię bilecik na PKSa i może zajrzę na momencik do krakowskiej no i potem pakowanie i w drogę do Ostr Upiekłam dziś muffiny z gałką muszkatołową, pycha
|
|
#4090 |
|
|
rzyrafko, tak, to akademik. Prądu i ogrzewania nie było, bo siadły - akurat w moim pokoju i dopiero po dwóch dniach przyszedł elektryk i naprawił. A kołdry w ogóle nie było i dopiero następnego dnia kupiłam.
|
|
#4091 | ||
|
|
Cytat:
Cytat:
Oby to jednak nie było zapalenie płuc albo oskrzeli. Spotykam się dziś z Vibeską.
|
||
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4092 |
|
Przyjaciółka KWC
|
Cześć dziewczyny
dawno się chyba nie odzywałam, ale podczytuję cały czas ![]() Spędziłam cudowną sobotę z TŻem, pojechaliśmy sobie do Zakopanego przy okazji załatwiania jednej sprawy w okolicy i wspięliśmy się na Gubałówkę (co z moją marną kondycją i śliskimi butami było pewnym osiągnięciem Jeszcze do teraz jestem niewyspana bo w noc przed i w noc po zaliczyliśmy dwie posiadówki do późnych godzin u znajomych.![]() Była taka boska pogoda, że mimo filtra się opaliłam. Ale to chyba kwestia tego, że emulsja Lirene to jednak marna jest i kiepsko chroni. Trzeba będzie wrócić do Avene.Szkoda, że Rzyrafka donosi, że nie ma Biodermy w SP, chciałam się wybrać po małe zakupy. Kusi też Flavo C, od roku nie używałam witaminy C, a zawsze dobrze mi służyła, szczególnie to serum.Zaczynam też w końcu dojrzewać do wizyty u fryzjera, bo wyglądam już tragicznie, więc może do końca tygodnia dorobię się boba. Mam nadzieję, że będzie mi pasować taka fryzura, a nie będę wyglądać jak potwór. Nadal jeszcze tylko nie zdecydowałam się gdzie pójdę do fryzjera, ale zaczynam się przekonywać do zaryzykowania z którymś salonem JLD.
|
|
#4093 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie że sie widzimy ![]() Emuś zdrówka życzę biedulo, co za nieludzkie warunki wam zafundowali
|
|
#4094 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napewno dałabyś JAKOŚ rade mając TŻ pod ręką Cytat:
Zagladaj do nas czesto ![]() Cytat:
Ale czułam niedosyt ...Cytat:
Mi się zawsze wydawało, że ciemna jesteś ![]() Co w tej Brukseli robisz w ogóle? ![]() Cytat:
|
|
#4095 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam odlewkę Baby doll i jakoś mnie nie zachwyciły ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uważam, ze to jeden z filmów, których po prostu nie można nie zobaczyć. Witaj Ice! na pewno będziesz ślicznie wyglądała w bobie! Miałam kiedyś, teraz znów o nim marz i pewnie obetnę się tak koło września. Tylko wkurza mnie w nim to, ze trzeba mieć zawsze w miarę tej samej długości włosy, jak zaraz po obcięciu, bo jak trochę odrosną to już traci kształt. A nie chce mi się latać co 2 m-ce do fryzjera!
|
|
#4096 | |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko, pięknie dobrałaś kolory do tego makijażu.
![]() Hosenko, w sumie to nie rozumiem decyzji Twojego TŻ o wynajęciu mieszkania. Skoro w domu miał luz ze wszystkim to po co wydawać pieniądze na wynajem? Chyba lepiej odkładać na coś swojego albo kupić mieszkanie na kredyt (rata porównywalna do kosztów wynajmu). ![]() Em Cytat:
Ja nie lubię ściągać filmów a online znalazłam to tylko w jakichś dziwnych językach i bez tłumaczenia polskiego.
|
|
#4097 | |
|
|
Cytat:
Clin d'oeil Excentric. Zostały w Polsce. ![]() Lecę na zajęcia. Nie wiem jak wysiedzę 3h.. W Polsce nie zawsze 1,5 jestem w stanie wytrzymać.
|
|
|
#4098 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak powaznie: oni mają małe mieszkanie, 2 pokoje + duża kuchnia, a oprócz niego jeszcze rodzioce, 2 bracia (jedna siostra już mężata i dzieciata więc nie mieszka z nimi a druga siostra w UK) i duży pies. TŻ sam zajmował jeden pokój. Poza tym, jako facet 28-letni też już chce się usamodzielnić. Co do kupna mieszkania: Kupno jest jak najbardziej „opłacalne” – bardziej niż wynajem, no i jaki komfort: można w mieszkanie inwestować, urządzać „na gotowo”. ALE … on kredytu nie dostanie: na papierku zarabia inaczej, a w rzeczywistości inaczej Nie udowodni, że byłoby go stać na spłatę kredytu wziętego na kupno mieszkania. Mnie tym bardziej Wiem, że rodzice by byli w stanie pomóc (mieszkanie siostrze w Krakowie kupili, więc mi tez się coś należy ) ale na pewno nie na tym etapie związku z TŻ.
|
|
#4099 | |
|
Rozeznanie
|
halo!!
Cytat:
kupiłam wczoraj krem do ciała z Isany (już wypróbowałam - całkiem nieźle się wchłania i dobrze nawilża skórę) i odżywkę nabłyszczającą Herbal Essences. obydwie rzeczy były mi niezbędne, więc jestem usprawiedliwiona, a w dodatku kończy mi się mleczko do demakijażu i będę mogła wyciągnąć z zapasów ostatnie opakowanie
|
|
|
|
|
#4100 | |||
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ale miałam dziś młyn w pracy. Prawie cały dzień byłam sama i zostałam zawalona robotą, ale muszę się przyzwyczaić, bo teraz tak będzie nim się nie znajdzie ktoś na ten staż. A nie stanie się to wcześniej jak w marcu. Głowa mi pęka, zaraz idę się położyć. W dodatku straciłam dziś podczas śniadania kolejną plombę Tak, to już 2 w ostatnim czasie Oprócz tego mam dziurkę w jednym zębie, gdzie plomba mi wypadła jakoś wczesną jesienią czy jeszcze latem. Idę za tydzień we wtorek do dentystki i chyba ze 2 zęby zrobię na raz, bo nie będę tak gonić i załatwiać tego pojedynczo ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie dziwię się zatem, że się pochorowałaś.Cytat:
![]()
|
|
#4101 | |
|
|
Cytat:
Rozumiem, że prąd i ogrzewanie to była sytuacja losowa, o braku kołdry mogłam się domyślić, ale generalnie standard nie jest zły. ![]() Jestem po pierwszych zajęciach.
|
|
|
#4102 |
|
|
I jak?
Vibesko, należy Ci się bacik, bo przez Twoje dzisiejsze opowieści nabrałam ochoty na kosmetyczne zakupy! A miałam się ograniczać mocno w lutym. Widziałyście te pudry brązujące z Sephory? http://www.sephora.pl/pl/cid5741/nowosci-sephora.html Podoba mi się ten w środku. Muszę koniecznie poszukać ich u siebie. No i słodkie te tubkowe błyszczyki (pierwsze trzy kolory) + ciekawi mnie ten róż w żelu do ust i policzków: http://www.sephora.pl/pl/pid481/look-sephora.html |
|
|
|
#4103 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale co co ... ja tylko tak mimochodem .... tak tylko napomknęłam! heheh ![]() chce ten błyszczyk
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystko wygląda bardzo apetycznie, pudry podobają mi się wszystkie
|
|
#4105 |
|
Zakorzenienie
|
Po pracy TŻ zabrał mnie na ogladniecie mieszkania. Całkiem fajne
2 pokoje (jeden b. duzy, drugi mniejszy, ale nie malutki), duża kuchnia, łazienka jak na blok przyzwoita wielkościowo. Kasa za luty wpłacona, w następnym tygodniu albo w weekend zacznie się malowanie, doprowadzanie mieszkania do odpowiedniego stanu i się przeprowadza ![]() Te pudry Sephorowe kusząco wygladają ![]() Em: i jak wrażenia po pierwszych zajęciach? Zrobiłam likier - krówkowy Coraz blizej do skompletowania prezentu walentynkowego
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-08 o 21:06 |
|
|
|
#4106 |
|
|
fuksja, jestem załamana, nic nie rozumiem.
![]() U mnie w Sephorze to wszystko już jest, ale nic mi się nie spodobało na żywo.
|
|
#4107 | |
|
|
Cytat:
![]() Na początku też chciałam wszystkie (uwielbiam brązery ), ale po głębszym zastanowieniu chcę środkowy.
|
|
|
|
|
#4108 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że po pierwszym macaniu chociaż jeden okaże się brzydki i odpadnie pokusa
|
|
#4109 |
|
|
|
|
|
|
#4110 |
|
Zakorzenienie
|
Był okres gdy namiętnie szukałam brązera idealnego; macałam i kupowałam po testowych zachwytach, jednak zdecydowanej większości nie pokochałam, i to z wzajemnością, więc leciały dalej w świat. I takim sposobem w całkiem krótkim okresie czasu miałam w kosmetyczce: brązer Sephory, dwie terracotty Guerlain, bambusa Lancome, popularnego sunkissed Clinique, dwa brązery Diora(matowy i drobinkowy), matowego Bronze Goddess EL, GloMinerals.
A! były jeszcze kulki brązujące TBS. Ale to nie było wszystko na raz Potem mi przeszło, rozsądek wrócił i obecnie na stanie są 3 sztuki. Myślę, żeby jednego się pozbyć(jest w połowie zużyty) i wtedy zakup tej nówki seforowej będzie nawet wskazany
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:31.

Właśnie przed chwilą napisałam do Ciebie PW.
Jestem chora tak jak nie byłam od dobrych dwóch lat. I nie przechodzi mi nic a nic, choć od wczoraj leżę w łóżku i nigdzie nie wychodzę. Z ewentualnym lekarzem strasznie dużo jest załatwiania, no ale chyba będzie to koniecznie w poniedziałek.

Zamawiała któraś z Was coś ze sklepu ecospa? 
Nie wiedziałam, że produkują takie kosmetyki.
Kuruj się 

Ale to chyba kwestia tego, że emulsja Lirene to jednak marna jest i kiepsko chroni.
Nadal jeszcze tylko nie zdecydowałam się gdzie pójdę do fryzjera, ale zaczynam się przekonywać do zaryzykowania z którymś salonem JLD.
jestem blada jak bylam, tylko mam za ciemny podkład na tamtym zdjęciu ze sniegiem
Ja nie lubię ściągać filmów a online znalazłam to tylko w jakichś dziwnych językach i bez tłumaczenia polskiego.