Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 137 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-07, 12:21   #4081
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
fuksja, dotarła do Ciebie paczuszka? Prosiłam TŻa, żeby wysłał, bo nie zdążyłam wcześniej.
Tak, doszła. Właśnie przed chwilą napisałam do Ciebie PW.
Cytat:
A co u mnie? Źle. Jestem chora tak jak nie byłam od dobrych dwóch lat. I nie przechodzi mi nic a nic, choć od wczoraj leżę w łóżku i nigdzie nie wychodzę. Z ewentualnym lekarzem strasznie dużo jest załatwiania, no ale chyba będzie to koniecznie w poniedziałek.

Przez dwa pierwsze dni tutaj nie miałam prądu, ani ogrzewania, a przez pierwszą noc również kołdry. I to chyba spowodowało moją chorobę.

Mam mnóstwo załatwiania spraw papierkowych, ubezpieczenie, bank, wszystkie te sprawy. No i ten tydzień to jedna wielka integracja... A ja leżę w łóżku.

Miasto jest cudowne, jestem absolutnie zakochana.
Będę pisać więcej na bieżąco.
Biedactwo.. dopiero tam przyleciałaś, a już jesteś chora.. Współczuję. Mam nadzieję, że to tylko silne przeziębienie i niedługo Ci przejdzie, a jeżeli nie to koniecznie wybierz się do lekarza.
Cytat:
W Sephorze kupiłam myjkę, bo są według mnie najlepsze. Kosztowała całe 1,5 euro, a sprzedawczyni była przemiła, dorzuciła mi próbkę perfum, dała kartę stałego klienta, no cud miód orzeszki.
Och, żel Bourjois, zazdroszczę.
Cytat:
Pisałyście o ilości kosmetyków. Ja pielęgnacji mam obecnie sztuk 12, mówię wam, da się z tym żyć!
Nie wierzę, że Ty to mówisz.

Wreszcie się wyspałam. Zrobiłam sobie pyszny obiad - gotowaną pierś z kurczaka w ziołach, szpinak i inne warzywa gotowane na parze + zioła i przyprawy.
TŻ wczoraj przed snem napisał mi, że ma dla mnie niespodziankę. Ciekawe co to.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 12:36   #4082
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Ale mróz ! zmarzłam strasznie....
We wrześniu lecę na Cypr

Oglądałyście Avatar ? Jak wrażenia ?
Ja nie lubię filmów fantasy i podejrzewam że gdym oglądała to w domu to bym nie dooglądała, ale w kinie ... to co innego
Podobało mi się, trochę za dużo tej walki i robotów ale w gruncie rzeczy cieszę się że go zobaczyłam.
No i ten główny aktor boski !!

No i wytańczyłam się wczoraj, ze 3 godziny

Podkład Loreala jest super, porządnie matuje, nie ściąga, nie wysusza, wygląda bardzo naturalnie
Stary 2010-02-07, 12:48   #4083
isa666
Zakorzenienie

Vibesko, no proszę jesteś kolejną nk, która leci w obce kraje
Avatar widziałam już dawno, super film. Domyślam się, że w kinie efekty są powalające (ja widziałam film na komputerze). Ale jeśli chodzi o fabułę bardziej podobał mi się jednak Dystrykt 9.
Stary 2010-02-07, 12:52   #4084
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
We wrześniu lecę na Cypr
Wow, ale bosko!

Też bym się wybrała gdzieś. Niedawno pisałam o tym, że więcej rzeczy przemawia za tym, że nigdzie się nie wybierzemy, ale jednak pojawiło się światełko w tunelu.
Stary 2010-02-07, 13:31   #4085
madziarra
Zakorzenienie

GG do madziarra

Cześć dziewczyny

Wczoraj napisałam ostatni egzamin, pozalatwialam wszystkie sprawy, i niestety się rozchorowałam
Jutro już wylatuje, więc powoli się pakuję, prasuję, sprzątam.
Mam nadzieję, że do jutra trochę mi przejdzie to przeziębienie ...

Enough optimism to sustain hope
and enough pessimism to motivate concern.
madziarra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 13:36   #4086
isa666
Zakorzenienie

Ja nawet gdybym miała gdzieś jechać to chyba ciężko by mi było się zdecydować. Zawsze chciałam odwiedzić Chorwację i zobaczyć te piękne turkusowe jeziorka(Plitvice), które tam są Z drugiej strony podoba mi się Santorini w Grecji (ten kontrast białych budynków na tle morza ). Bardzo chętnie zwiedziłabym też Nową Zelandię, Japonię(ich piękne ogrody) czy Australię.
Na pewno chciałabym zobaczyć takie miejsca gdzie jest dużo przyrody.

No, ale wróćmy do rzeczywistości Zamawiała któraś z Was coś ze sklepu ecospa? http://www.ecospa.pl/?gclid=CIathoW135sCFUoB4wodREre_g
Ja się chyba zdecyduję na olej ze słodkich migdałów i masło kakaowe.
Do tego z BU biorę na pewno żel hialu. i olej tamanu.
I to będzie póki co koniec biochemicznych zakupów na jakiś czas, bo muszę pozużywać to co mam.

EDIT: Wzięłam i złożyłam zamówienia z BU i Ecospa. Teraz tylko muszę zapłacić w banku i czekam na 2 paczuchy Pierwsza powinna przyjść z Ecospa, bo wysyłają na następny dzień po wpłacie

Edytowane przez isa666
Czas edycji: 2010-02-07 o 15:21
isa666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 16:03   #4087
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Oooo, żelik Bourjois! Nie wiedziałam, że produkują takie kosmetyki.
Tak, Bourjois ma całą linię pielęgnacyjną. Mam zamiar ją przetestować.

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Nie wierzę, że Ty to mówisz.
Zobaczymy ile ich będę miała za miesiąc.

Cytat:
Fajny, ale nie popadłam w aż taki zachwyt jak wielu ludzi.

Cytat:
Ja nawet gdybym miała gdzieś jechać to chyba ciężko by mi było się zdecydować. Zawsze chciałam odwiedzić Chorwację i zobaczyć te piękne turkusowe jeziorka(Plitvice), które tam są Z drugiej strony podoba mi się Santorini w Grecji (ten kontrast białych budynków na tle morza ). Bardzo chętnie zwiedziłabym też Nową Zelandię, Japonię(ich piękne ogrody) czy Australię.
Na pewno chciałabym zobaczyć takie miejsca gdzie jest dużo przyrody.
Wylosuj i zwiedź wszystko po kolei!

Jest coraz gorzej... Wygląda mi to na zapalenie płuc albo oskrzeli.
Stary 2010-02-07, 16:52   #4088
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Wylosuj i zwiedź wszystko po kolei!

Jest coraz gorzej... Wygląda mi to na zapalenie płuc albo oskrzeli.
Hehe, no to jest wyjście

Bidulko, że też Cię akurat teraz dopadło Kuruj się
Stary 2010-02-07, 23:04   #4089
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Ja myślę, że kurs Ci nie potrzebny, masz wrodzony talent do malowania
Jakaś tam teoria i praktyka by sie przydały, no i oczywiście papierek
Cytat:
Prześliczny makijaż!!!

Połowa cytatów gdzieś mi zginęła.

A co u mnie? Źle. Jestem chora tak jak nie byłam od dobrych dwóch lat. I nie przechodzi mi nic a nic, choć od wczoraj leżę w łóżku i nigdzie nie wychodzę. Z ewentualnym lekarzem strasznie dużo jest załatwiania, no ale chyba będzie to koniecznie w poniedziałek.

Przez dwa pierwsze dni tutaj nie miałam prądu, ani ogrzewania, a przez pierwszą noc również kołdry. I to chyba spowodowało moją chorobę.
Dzięki

Mi też giną, dlatego nie cytuję za dużo i rozbijam na kilka postów

Ale jak to bez prądu, ogrzewania i kołdry, to jest jakiś akademik? Nie wiedzieli ze przylecisz? To jest skandaliczne przecież
Cytat:
To są moje wszystkie kosmetyczne łupy.
Mmm śliczniasty żeliiik
Cytat:
Pisałyście o ilości kosmetyków. Ja pielęgnacji mam obecnie sztuk 12, mówię wam, da się z tym żyć!
A czy ktoś mówi, że się nie da
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Co do Bourjois jestem pozytywki zaskoczona, bo myślalam, ze będzie to jakaś ledwo pachnąca mgielka, a okazał się maga-slodziak i w dodatku długo utrzymujący się
Z pasiaka jestem średnio zadowolona, tzn. podoba mi sie najjaśniejszy odcień, jest idealny do rozświetlenia wewn. części powieki no i najciemniejszy brąz. pozostale są miedziane i to niezbyt mi się podoba. poza tym jest bardzo miękki. Nakladam delikatnym skunksem z EDM a jedank potrafi zrobić placki. Na całą twarz chyba jest zbyt błyszczący, chyba lepiej będzie wyglądał latem.
Co do masełka TBS do ust, to bardzo mi się podoba, pachnie i smakuje jak prawdziwe mandarynki, ma delikatne złote drobinki i na ustach wygląda naturalnie. Będzie idealny na lato.
Co do lakieru Bourkois do frencha to ma ścięty pędzelek na pólokrągło, ale z jednej strony włoski jakby kawałek wyszly, albo są krzywo ucięte i przez to wcale idealnie się nie nakłada. Poza tym dość długo schnie.
Masło Eveline to sezamowe mam z wymiany, u mnie w mieśie w ogóle go nie widziałam
Dzięki za odpowiedź
Cytat:
Ja nie lubię filmów fantasy i podejrzewam że gdym oglądała to w domu to bym nie dooglądała, ale w kinie ... to co innego
Podobało mi się, trochę za dużo tej walki i robotów ale w gruncie rzeczy cieszę się że go zobaczyłam.

No i wytańczyłam się wczoraj, ze 3 godziny
Ja jeszcze nie oglądałam, obiecałam sobei po sesji a pozatym nadal chyab trzeba rezerwować na tydzień przed

A ja się też wybawiłam, normalnie poczułam się jak 16stka znów, makijaż zrobiłam masakrycznie koci i 3 gosci mnie podrywalo a TŻ najpierw się śmiał ale przy tym ostatnim to juz trochę kipiał wróciliśmy ok 6 rano. Z adużo namieszałam i nie mogłam się pozbierać do 17stej
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Wczoraj napisałam ostatni egzamin, pozalatwialam wszystkie sprawy, i niestety się rozchorowałam
Jutro już wylatuje, więc powoli się pakuję, prasuję, sprzątam.
Mam nadzieję, że do jutra trochę mi przejdzie to przeziębienie ...
HEj, wygrzewaj się ile możesz to moz eprzejdzie
Cytat:

Jadę rano po indeks na uczelnię, bo nie mogę uwierzyć w zdany egz potem kupię bilecik na PKSa i może zajrzę na momencik do krakowskiej no i potem pakowanie i w drogę do Ostr

Upiekłam dziś muffiny z gałką muszkatołową, pycha
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 00:03   #4090
emememsik

rzyrafko, tak, to akademik. Prądu i ogrzewania nie było, bo siadły - akurat w moim pokoju i dopiero po dwóch dniach przyszedł elektryk i naprawił. A kołdry w ogóle nie było i dopiero następnego dnia kupiłam.
Stary 2010-02-08, 08:41   #4091
fuksjaa

Cytat:
Tak, Bourjois ma całą linię pielęgnacyjną. Mam zamiar ją przetestować.
Zazdroszczę.
Cytat:

Cytat:
rzyrafko, tak, to akademik. Prądu i ogrzewania nie było, bo siadły - akurat w moim pokoju i dopiero po dwóch dniach przyszedł elektryk i naprawił. A kołdry w ogóle nie było i dopiero następnego dnia kupiłam.
Pewnie to Cię tak doprawiło..
Oby to jednak nie było zapalenie płuc albo oskrzeli.

Spotykam się dziś z Vibeską. Mam nadzieję, że dziś dojadę bez problemów, a nie tak jak ostatnio.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 09:31   #4092
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cześć dziewczyny dawno się chyba nie odzywałam, ale podczytuję cały czas

Spędziłam cudowną sobotę z TŻem, pojechaliśmy sobie do Zakopanego przy okazji załatwiania jednej sprawy w okolicy i wspięliśmy się na Gubałówkę (co z moją marną kondycją i śliskimi butami było pewnym osiągnięciem ), żeby się poopalać w śniegu, a potem skoczyliśmy sobie na ciepłe źródełka. Nie wiedziałam, że spędzanie czasu na śniegu bez przypiętych nart może być takie przyjemne. Jeszcze do teraz jestem niewyspana bo w noc przed i w noc po zaliczyliśmy dwie posiadówki do późnych godzin u znajomych.

Była taka boska pogoda, że mimo filtra się opaliłam. Ale to chyba kwestia tego, że emulsja Lirene to jednak marna jest i kiepsko chroni. Trzeba będzie wrócić do Avene.

Szkoda, że Rzyrafka donosi, że nie ma Biodermy w SP, chciałam się wybrać po małe zakupy. Kusi też Flavo C, od roku nie używałam witaminy C, a zawsze dobrze mi służyła, szczególnie to serum.

Zaczynam też w końcu dojrzewać do wizyty u fryzjera, bo wyglądam już tragicznie, więc może do końca tygodnia dorobię się boba. Mam nadzieję, że będzie mi pasować taka fryzura, a nie będę wyglądać jak potwór. Nadal jeszcze tylko nie zdecydowałam się gdzie pójdę do fryzjera, ale zaczynam się przekonywać do zaryzykowania z którymś salonem JLD.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 11:18   #4093
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Spotykam się dziś z Vibeską. Mam nadzieję, że dziś dojadę bez problemów, a nie tak jak ostatnio.
Bezpiecznej drogi życzę, mam nadzieję że uda się sprawnie dojechać i bez problemów
Fajnie że sie widzimy

Emuś zdrówka życzę biedulo, co za nieludzkie warunki wam zafundowali
Stary 2010-02-08, 11:28   #4094
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
to ci niespodzianka o_O faceci..

dla mnie to byłoby niezbyt.. nie umiem tego logicznie wytłumaczyć, ale dziwnie bym się czuła mając go tak "pod ręką" chyba za dużo szczęścia choć momentami wiele bym dała, żeby mieszkał jak najbliżej

tak ja pamiętam mniej więcej koloryt ze zdjęcia głównego, ale tak jak mówię minęło kilka miesięcy
Dokładnie ... faceci

Napewno dałabyś JAKOŚ rade mając TŻ pod ręką

Cytat:

Niezbyt miło rozpoczął Ci się pobyt <przytul>
Zagladaj do nas czesto

Cytat:
Moze będzie mi dane kiedyś się o tym przekonać, choć przeciez an wyjazdy bralam nawet mniej 12 sztuk pielegnacji i faktycznie się dało Ale czułam niedosyt ...

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
O jaka dyskusja o mnie juz wyjasniam jestem blada jak bylam, tylko mam za ciemny podkład na tamtym zdjęciu ze sniegiem

pozdrawiam z Brukseli

Mi się zawsze wydawało, że ciemna jesteś

Co w tej Brukseli robisz w ogóle?

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny dawno się chyba nie odzywałam, ale podczytuję cały czas

Spędziłam cudowną sobotę z TŻem, pojechaliśmy sobie do Zakopanego przy okazji załatwiania jednej sprawy w okolicy i wspięliśmy się na Gubałówkę (co z moją marną kondycją i śliskimi butami było pewnym osiągnięciem ), żeby się poopalać w śniegu, a potem skoczyliśmy sobie na ciepłe źródełka. Nie wiedziałam, że spędzanie czasu na śniegu bez przypiętych nart może być takie przyjemne. Jeszcze do teraz jestem niewyspana bo w noc przed i w noc po zaliczyliśmy dwie posiadówki do późnych godzin u znajomych.

Była taka boska pogoda, że mimo filtra się opaliłam. Ale to chyba kwestia tego, że emulsja Lirene to jednak marna jest i kiepsko chroni. Trzeba będzie wrócić do Avene.

Szkoda, że Rzyrafka donosi, że nie ma Biodermy w SP, chciałam się wybrać po małe zakupy. Kusi też Flavo C, od roku nie używałam witaminy C, a zawsze dobrze mi służyła, szczególnie to serum.

Zaczynam też w końcu dojrzewać do wizyty u fryzjera, bo wyglądam już tragicznie, więc może do końca tygodnia dorobię się boba. Mam nadzieję, że będzie mi pasować taka fryzura, a nie będę wyglądać jak potwór. Nadal jeszcze tylko nie zdecydowałam się gdzie pójdę do fryzjera, ale zaczynam się przekonywać do zaryzykowania z którymś salonem JLD.
Fajnie, że zajrzalaś do nas w końcu

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 11:51   #4095
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
A tak pytam, bo też mam jedne perfumy Bourjois - pachną dokładnie jak Baby Doll.
A jakie masz?
Ja mam odlewkę Baby doll i jakoś mnie nie zachwyciły
Cytat:
Bardzo fajny jest. Faktycznie lekko unosi włosy u nasady i następnego dnia są puszyste i nie oklapnięte(a myję włosy wieczorem, więc często w nocy się "upłaszczają" od poduszki), nie przetłuszczają się też szybciej.
Nie wysusza włosów, choć się tego bałam, bo szampon
ma żelową konsystencję i się bardzo mocno pieni Nawet jak nie użyję po nim odżywki to nie mam problemu z rozczesaniem włosów, nie są splątane.
Zapach jest piękny, więc używanie go to czysta przyjemność.
Trochę tylko mało wydajny jest(mam butlę 250 ml), albo to ja na raz za dużo leję
No to mnie skusiłaś! dziękuję za opinię
Cytat:
Zgadzam się, ja tez nie lubię tego typu filmów, ale Avatar mnie zachwycił, szcególnie ten świat, ta flora! no i ten główny aktor
Uważam, ze to jeden z filmów, których po prostu nie można nie zobaczyć.

Witaj Ice! na pewno będziesz ślicznie wyglądała w bobie! Miałam kiedyś, teraz znów o nim marz i pewnie obetnę się tak koło września. Tylko wkurza mnie w nim to, ze trzeba mieć zawsze w miarę tej samej długości włosy, jak zaraz po obcięciu, bo jak trochę odrosną to już traci kształt. A nie chce mi się latać co 2 m-ce do fryzjera!
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 12:29   #4096
Koshatka
Zakorzenienie

Rzyrafko, pięknie dobrałaś kolory do tego makijażu. Nie podobają mi się tylko rzęsy. Albo to może tylko na zjęciu wyglądają na bardzo poklejone.

Hosenko, w sumie to nie rozumiem decyzji Twojego TŻ o wynajęciu mieszkania. Skoro w domu miał luz ze wszystkim to po co wydawać pieniądze na wynajem? Chyba lepiej odkładać na coś swojego albo kupić mieszkanie na kredyt (rata porównywalna do kosztów wynajmu).

Em

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Z moim netem to ciężko się youtube ogląda, a co tu mówić o filmach. TŻta wykorzystuję i mi ściąga
Szkoda. Ja nie lubię ściągać filmów a online znalazłam to tylko w jakichś dziwnych językach i bez tłumaczenia polskiego.
Stary 2010-02-08, 12:42   #4097
emememsik

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Moze będzie mi dane kiedyś się o tym przekonać, choć przeciez an wyjazdy bralam nawet mniej 12 sztuk pielegnacji i faktycznie się dało Ale czułam niedosyt ...
Na wyjazdy bierze się minimum, ale z 12 długoterminowo można wytrzymać.

Cytat:
A jakie masz?
Ja mam odlewkę Baby doll i jakoś mnie nie zachwyciły
Clin d'oeil Excentric. Zostały w Polsce.

Lecę na zajęcia. Nie wiem jak wysiedzę 3h.. W Polsce nie zawsze 1,5 jestem w stanie wytrzymać.
Stary 2010-02-08, 13:10   #4098
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Hosenko, w sumie to nie rozumiem decyzji Twojego TŻ o wynajęciu mieszkania. Skoro w domu miał luz ze wszystkim to po co wydawać pieniądze na wynajem? Chyba lepiej odkładać na coś swojego albo kupić mieszkanie na kredyt (rata porównywalna do kosztów wynajmu).
Przeciez zabronić mu nie mogę

A tak powaznie: oni mają małe mieszkanie, 2 pokoje + duża kuchnia, a oprócz niego jeszcze rodzioce, 2 bracia (jedna siostra już mężata i dzieciata więc nie mieszka z nimi a druga siostra w UK) i duży pies. TŻ sam zajmował jeden pokój.
Poza tym, jako facet 28-letni też już chce się usamodzielnić.

Co do kupna mieszkania:
Kupno jest jak najbardziej „opłacalne” – bardziej niż wynajem, no i jaki komfort: można w mieszkanie inwestować, urządzać „na gotowo”. ALE … on kredytu nie dostanie: na papierku zarabia inaczej, a w rzeczywistości inaczej Nie udowodni, że byłoby go stać na spłatę kredytu wziętego na kupno mieszkania.

Mnie tym bardziej

Wiem, że rodzice by byli w stanie pomóc (mieszkanie siostrze w Krakowie kupili, więc mi tez się coś należy ) ale na pewno nie na tym etapie związku z TŻ.

Instagram

Stary 2010-02-08, 15:36   #4099
off-wietrzka
Rozeznanie

halo!!

Cytat:
Vibesko, no proszę jesteś kolejną nk, która leci w obce kraje
Avatar widziałam już dawno, super film. Domyślam się, że w kinie efekty są powalające (ja widziałam film na komputerze). Ale jeśli chodzi o fabułę bardziej podobał mi się jednak Dystrykt 9.
mi też Avatar bardzo się podobał, głównie chyba właśnie efekty specjalne

kupiłam wczoraj krem do ciała z Isany (już wypróbowałam - całkiem nieźle się wchłania i dobrze nawilża skórę) i odżywkę nabłyszczającą Herbal Essences. obydwie rzeczy były mi niezbędne, więc jestem usprawiedliwiona, a w dodatku kończy mi się mleczko do demakijażu i będę mogła wyciągnąć z zapasów ostatnie opakowanie
off-wietrzka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 16:36   #4100
isa666
Zakorzenienie

Hej dziewczyny
Ale miałam dziś młyn w pracy. Prawie cały dzień byłam sama i zostałam zawalona robotą, ale muszę się przyzwyczaić, bo teraz tak będzie nim się nie znajdzie ktoś na ten staż. A nie stanie się to wcześniej jak w marcu.

Głowa mi pęka, zaraz idę się położyć.

W dodatku straciłam dziś podczas śniadania kolejną plombę Tak, to już 2 w ostatnim czasie Oprócz tego mam dziurkę w jednym zębie, gdzie plomba mi wypadła jakoś wczesną jesienią czy jeszcze latem. Idę za tydzień we wtorek do dentystki i chyba ze 2 zęby zrobię na raz, bo nie będę tak gonić i załatwiać tego pojedynczo

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Jakaś tam teoria i praktyka by sie przydały, no i oczywiście papierek
A no tak

Cytat:
Jejciu, co za spartańskie warunki! Nie dziwię się zatem, że się pochorowałaś.

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Ja jestem ogromnie ciekawa efektu

Cytat:
No to mnie skusiłaś! dziękuję za opinię
Stary 2010-02-08, 19:05   #4101
emememsik

Cytat:
Jejciu, co za spartańskie warunki! Nie dziwię się zatem, że się pochorowałaś.
Jak to w akademiku. Rozumiem, że prąd i ogrzewanie to była sytuacja losowa, o braku kołdry mogłam się domyślić, ale generalnie standard nie jest zły.

Jestem po pierwszych zajęciach.
Stary 2010-02-08, 19:20   #4102
fuksjaa

Cytat:
Jestem po pierwszych zajęciach.
I jak?

Vibesko, należy Ci się bacik, bo przez Twoje dzisiejsze opowieści nabrałam ochoty na kosmetyczne zakupy! A miałam się ograniczać mocno w lutym.

Widziałyście te pudry brązujące z Sephory?
http://www.sephora.pl/pl/cid5741/nowosci-sephora.html
Podoba mi się ten w środku. Muszę koniecznie poszukać ich u siebie.
No i słodkie te tubkowe błyszczyki (pierwsze trzy kolory) + ciekawi mnie ten róż w żelu do ust i policzków:
http://www.sephora.pl/pl/pid481/look-sephora.html
Stary 2010-02-08, 19:30   #4103
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
I jak?

Vibesko, należy Ci się bacik, bo przez Twoje dzisiejsze opowieści nabrałam ochoty na kosmetyczne zakupy! A miałam się ograniczać mocno w lutym.

No i słodkie te tubkowe błyszczyki (pierwsze trzy kolory) + ciekawi mnie ten róż w żelu do ust i policzków:
ale co co ... ja tylko tak mimochodem .... tak tylko napomknęłam! heheh

chce ten błyszczyk

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-08, 20:01   #4104
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:

Wszystko wygląda bardzo apetycznie, pudry podobają mi się wszystkie
Stary 2010-02-08, 20:05   #4105
Hosenka*
Zakorzenienie

Po pracy TŻ zabrał mnie na ogladniecie mieszkania. Całkiem fajne 2 pokoje (jeden b. duzy, drugi mniejszy, ale nie malutki), duża kuchnia, łazienka jak na blok przyzwoita wielkościowo. Kasa za luty wpłacona, w następnym tygodniu albo w weekend zacznie się malowanie, doprowadzanie mieszkania do odpowiedniego stanu i się przeprowadza

Te pudry Sephorowe kusząco wygladają

Em: i jak wrażenia po pierwszych zajęciach?

Zrobiłam likier - krówkowy Coraz blizej do skompletowania prezentu walentynkowego

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2010-02-08 o 20:06
Stary 2010-02-08, 20:06   #4106
emememsik

fuksja, jestem załamana, nic nie rozumiem.

U mnie w Sephorze to wszystko już jest, ale nic mi się nie spodobało na żywo.
Stary 2010-02-08, 20:09   #4107
fuksjaa

Cytat:
ale co co ... ja tylko tak mimochodem .... tak tylko napomknęłam! heheh

chce ten błyszczyk
yhyym.
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość

Wszystko wygląda bardzo apetycznie, pudry podobają mi się wszystkie
Na początku też chciałam wszystkie (uwielbiam brązery ), ale po głębszym zastanowieniu chcę środkowy. Nad resztą jeszcze podumam.
Stary 2010-02-08, 20:21   #4108
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Na początku też chciałam wszystkie (uwielbiam brązery ), ale po głębszym zastanowieniu chcę środkowy. Nad resztą jeszcze podumam.
Ja też.
Mam nadzieję, że po pierwszym macaniu chociaż jeden okaże się brzydki i odpadnie pokusa
Stary 2010-02-08, 21:02   #4109
fuksjaa

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Ja też.
Mam nadzieję, że po pierwszym macaniu chociaż jeden okaże się brzydki i odpadnie pokusa
Cieszę się, że nie jestem sama w tym szaleństwie.
Stary 2010-02-08, 22:05   #4110
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Cieszę się, że nie jestem sama w tym szaleństwie.
Był okres gdy namiętnie szukałam brązera idealnego; macałam i kupowałam po testowych zachwytach, jednak zdecydowanej większości nie pokochałam, i to z wzajemnością, więc leciały dalej w świat. I takim sposobem w całkiem krótkim okresie czasu miałam w kosmetyczce: brązer Sephory, dwie terracotty Guerlain, bambusa Lancome, popularnego sunkissed Clinique, dwa brązery Diora(matowy i drobinkowy), matowego Bronze Goddess EL, GloMinerals. A! były jeszcze kulki brązujące TBS. Ale to nie było wszystko na raz

Potem mi przeszło, rozsądek wrócił i obecnie na stanie są 3 sztuki. Myślę, żeby jednego się pozbyć(jest w połowie zużyty) i wtedy zakup tej nówki seforowej będzie nawet wskazany
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości