|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4081 | ||||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Wreszcie się wyspałam. ![]() ![]() TŻ wczoraj przed snem napisał mi, że ma dla mnie niespodziankę. Ciekawe co to. ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4082 |
Zakorzenienie
|
Ale mróz ! zmarzłam strasznie....
We wrześniu lecę na Cypr ![]() Oglądałyście Avatar ? Jak wrażenia ? Ja nie lubię filmów fantasy i podejrzewam że gdym oglądała to w domu to bym nie dooglądała, ale w kinie ... to co innego ![]() Podobało mi się, trochę za dużo tej walki i robotów ale w gruncie rzeczy cieszę się że go zobaczyłam. No i ten główny aktor ![]() No i wytańczyłam się wczoraj, ze 3 godziny ![]() Podkład Loreala jest super, porządnie matuje, nie ściąga, nie wysusza, wygląda bardzo naturalnie ![]()
#4083 |
Zakorzenienie
|
Vibesko, no proszę jesteś kolejną nk, która leci w obce kraje
![]() Avatar widziałam już dawno, super film. Domyślam się, że w kinie efekty są powalające (ja widziałam film na komputerze). Ale jeśli chodzi o fabułę bardziej podobał mi się jednak Dystrykt 9.
#4084 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4085 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Wczoraj napisałam ostatni egzamin, pozalatwialam wszystkie sprawy, i niestety się rozchorowałam ![]() Jutro już wylatuje, więc powoli się pakuję, prasuję, sprzątam. Mam nadzieję, że do jutra trochę mi przejdzie to przeziębienie ...
#4086 |
Zakorzenienie
|
Ja nawet gdybym miała gdzieś jechać to chyba ciężko by mi było się zdecydować. Zawsze chciałam odwiedzić Chorwację i zobaczyć te piękne turkusowe jeziorka(Plitvice), które tam są
![]() ![]() Na pewno chciałabym zobaczyć takie miejsca gdzie jest dużo przyrody. No, ale wróćmy do rzeczywistości ![]() Ja się chyba zdecyduję na olej ze słodkich migdałów i masło kakaowe. Do tego z BU biorę na pewno żel hialu. i olej tamanu. I to będzie póki co koniec biochemicznych zakupów na jakiś czas, bo muszę pozużywać to co mam. EDIT: Wzięłam i złożyłam zamówienia z BU i Ecospa. Teraz tylko muszę zapłacić w banku i czekam na 2 paczuchy ![]() ![]()
Edytowane przez isa666 Czas edycji: 2010-02-07 o 15:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#4087 | |
po prostu Em :)
|
Tak, Bourjois ma całą linię pielęgnacyjną.
![]() ![]() Zobaczymy ile ich będę miała za miesiąc. ![]() Fajny, ale nie popadłam w aż taki zachwyt jak wielu ludzi. ![]() Cytat:
![]() Jest coraz gorzej... Wygląda mi to na zapalenie płuc albo oskrzeli. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4088 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Bidulko, że też Cię akurat teraz dopadło ![]() ![]()
![]() |
#4089 | |||||
Zakorzenienie
|
Jakaś tam teoria i praktyka by sie przydały, no i oczywiście papierek
![]() Cytat:
![]() Mi też giną, dlatego nie cytuję za dużo i rozbijam na kilka postów ![]() Ale jak to bez prądu, ogrzewania i kołdry, to jest jakiś akademik? Nie wiedzieli ze przylecisz? To jest skandaliczne przecież ![]() Mmm śliczniasty żeliiik ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A ja się też wybawiłam, normalnie poczułam się jak 16stka znów, makijaż zrobiłam masakrycznie koci i 3 gosci mnie podrywalo a TŻ najpierw się śmiał ale przy tym ostatnim to juz trochę kipiał ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Jadę rano po indeks na uczelnię, bo nie mogę uwierzyć w zdany egz ![]() ![]() Upiekłam dziś muffiny z gałką muszkatołową, pycha ![]()
![]() |
#4090 |
|
rzyrafko, tak, to akademik. Prądu i ogrzewania nie było, bo siadły - akurat w moim pokoju i dopiero po dwóch dniach przyszedł elektryk i naprawił. A kołdry w ogóle nie było i dopiero następnego dnia kupiłam.
![]()
![]() |
#4091 | ||
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Oby to jednak nie było zapalenie płuc albo oskrzeli. ![]() Spotykam się dziś z Vibeską. ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4092 |
Przyjaciółka KWC
|
Cześć dziewczyny
![]() ![]() Spędziłam cudowną sobotę z TŻem, pojechaliśmy sobie do Zakopanego przy okazji załatwiania jednej sprawy w okolicy i wspięliśmy się na Gubałówkę (co z moją marną kondycją i śliskimi butami było pewnym osiągnięciem ![]() ![]() ![]() Była taka boska pogoda, że mimo filtra się opaliłam. ![]() ![]() Szkoda, że Rzyrafka donosi, że nie ma Biodermy w SP, chciałam się wybrać po małe zakupy. ![]() Zaczynam też w końcu dojrzewać do wizyty u fryzjera, bo wyglądam już tragicznie, więc może do końca tygodnia dorobię się boba. Mam nadzieję, że będzie mi pasować taka fryzura, a nie będę wyglądać jak potwór. ![]()
![]() |
#4093 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie że sie widzimy ![]() Emuś zdrówka życzę biedulo, co za nieludzkie warunki wam zafundowali ![]()
![]() |
#4094 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Napewno dałabyś JAKOŚ rade mając TŻ pod ręką ![]() Cytat:
Zagladaj do nas czesto ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mi się zawsze wydawało, że ciemna jesteś ![]() Co w tej Brukseli robisz w ogóle? ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4095 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam odlewkę Baby doll i jakoś mnie nie zachwyciły ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Uważam, ze to jeden z filmów, których po prostu nie można nie zobaczyć. Witaj Ice! na pewno będziesz ślicznie wyglądała w bobie! Miałam kiedyś, teraz znów o nim marz i pewnie obetnę się tak koło września. Tylko wkurza mnie w nim to, ze trzeba mieć zawsze w miarę tej samej długości włosy, jak zaraz po obcięciu, bo jak trochę odrosną to już traci kształt. A nie chce mi się latać co 2 m-ce do fryzjera!
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4096 | |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko, pięknie dobrałaś kolory do tego makijażu.
![]() ![]() Hosenko, w sumie to nie rozumiem decyzji Twojego TŻ o wynajęciu mieszkania. Skoro w domu miał luz ze wszystkim to po co wydawać pieniądze na wynajem? ![]() ![]() Em ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4097 | |
|
Cytat:
![]() Clin d'oeil Excentric. ![]() ![]() Lecę na zajęcia. Nie wiem jak wysiedzę 3h.. W Polsce nie zawsze 1,5 jestem w stanie wytrzymać.
![]() ![]() |
![]() |
#4098 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A tak powaznie: oni mają małe mieszkanie, 2 pokoje + duża kuchnia, a oprócz niego jeszcze rodzioce, 2 bracia (jedna siostra już mężata i dzieciata więc nie mieszka z nimi a druga siostra w UK) i duży pies. TŻ sam zajmował jeden pokój. Poza tym, jako facet 28-letni też już chce się usamodzielnić. Co do kupna mieszkania: Kupno jest jak najbardziej „opłacalne” – bardziej niż wynajem, no i jaki komfort: można w mieszkanie inwestować, urządzać „na gotowo”. ALE … on kredytu nie dostanie: na papierku zarabia inaczej, a w rzeczywistości inaczej ![]() Mnie tym bardziej ![]() Wiem, że rodzice by byli w stanie pomóc (mieszkanie siostrze w Krakowie kupili, więc mi tez się coś należy ![]() ![]()
![]() |
#4099 | |
Rozeznanie
|
halo!!
![]() Cytat:
![]() kupiłam wczoraj krem do ciała z Isany (już wypróbowałam - całkiem nieźle się wchłania i dobrze nawilża skórę) i odżywkę nabłyszczającą Herbal Essences. obydwie rzeczy były mi niezbędne, więc jestem usprawiedliwiona, a w dodatku kończy mi się mleczko do demakijażu i będę mogła wyciągnąć z zapasów ostatnie opakowanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4100 | |||
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny
![]() Ale miałam dziś młyn w pracy. Prawie cały dzień byłam sama i zostałam zawalona robotą, ale muszę się przyzwyczaić, bo teraz tak będzie nim się nie znajdzie ktoś na ten staż. A nie stanie się to wcześniej jak w marcu. Głowa mi pęka, zaraz idę się położyć. W dodatku straciłam dziś podczas śniadania kolejną plombę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4101 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Jestem po pierwszych zajęciach. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4102 |
|
I jak?
![]() Vibesko, należy Ci się bacik, bo przez Twoje dzisiejsze opowieści nabrałam ochoty na kosmetyczne zakupy! A miałam się ograniczać mocno w lutym. ![]() Widziałyście te pudry brązujące z Sephory? ![]() http://www.sephora.pl/pl/cid5741/nowosci-sephora.html Podoba mi się ten w środku. Muszę koniecznie poszukać ich u siebie. No i słodkie te tubkowe błyszczyki (pierwsze trzy kolory) + ciekawi mnie ten róż w żelu do ust i policzków: http://www.sephora.pl/pl/pid481/look-sephora.html |
![]() ![]() |
![]() |
#4103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() chce ten błyszczyk ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wszystko wygląda bardzo apetycznie, pudry podobają mi się wszystkie ![]()
![]() |
#4105 |
Zakorzenienie
|
Po pracy TŻ zabrał mnie na ogladniecie mieszkania. Całkiem fajne
![]() ![]() Te pudry Sephorowe kusząco wygladają ![]() Em: i jak wrażenia po pierwszych zajęciach? Zrobiłam likier - krówkowy ![]() ![]()
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2010-02-08 o 20:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#4106 |
|
fuksja, jestem załamana, nic nie rozumiem.
![]() U mnie w Sephorze to wszystko już jest, ale nic mi się nie spodobało na żywo. ![]()
![]() |
#4107 | |
|
Cytat:
![]() ![]() Na początku też chciałam wszystkie (uwielbiam brązery ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4108 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję, że po pierwszym macaniu chociaż jeden okaże się brzydki i odpadnie pokusa ![]()
![]() |
#4109 |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4110 |
Zakorzenienie
|
Był okres gdy namiętnie szukałam brązera idealnego; macałam i kupowałam po testowych zachwytach, jednak zdecydowanej większości nie pokochałam, i to z wzajemnością, więc leciały dalej w świat. I takim sposobem w całkiem krótkim okresie czasu miałam w kosmetyczce: brązer Sephory, dwie terracotty Guerlain, bambusa Lancome, popularnego sunkissed Clinique, dwa brązery Diora(matowy i drobinkowy), matowego Bronze Goddess EL, GloMinerals.
![]() ![]() Potem mi przeszło, rozsądek wrócił ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.