|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
Pokaż wyniki sondy: Boisz się,że jak osiągniesz wymarzoną wagę,to zajdziesz w ciąże i znów walka z kg? | |||
Tak |
![]() ![]() ![]() ![]() |
28 | 51,85% |
Nie |
5 | 9,26% |
nie myślałam o tym |
21 | 38,89% |
Głosujący: 54. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#661 |
Zadomowienie
|
Dot.: Kilogramowe wzloty i upadki czyli:Jak się pozbyć 37kg? CZ.I
a ja wróciłam juz do pracy wiec mam trochę ruchu
![]() Na sniadanie zjadłam: 1 zbożowy batonik, banan i latte z chudym mlekiem II śniadanie: kromka razowca, serek wiejski i gorący kubek pomidorowy obiad: banan podwieczorek: 2 łyżki sałatki kolacja: (iście królewska w trakcie przygotowań) pierś z kurczaka, mieszanka warzywna tajska i torebka brązowego ryżu, to porcja na dzisiejsza kolację i na jutrzejszy obiad ![]() Gratuluję Pysiu spadku wagi! ![]()
"Ten moment gdy oczy w jego stronę zwrócone z podziwem patrzą one gdy on grzeje oponę, jeszcze chwila i stanie się to co zwykle puści sprzęgło, ruszy i na horyzoncie zniknie..." ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#662 |
Raczkowanie
|
Uff wyleczyłam się z malego wczorajszego dołka również.
Jak ja kiedys nie lubiłam ćwiczyć jeju nie lubiłam sie pocić a teraz - uwielbiam sie pocić i zaraz ide właśnie się kąpać po godzinie ćwiczeń. Jedzonko: śniadanie - jak zwykle wiec nie bede pisać (jak beda jakies zmiany to wtedy wpiszę hehe )tyle tylko ze dopiero po 12 jadlam :| bo niestety dzisiaj strasznie nie chciałam żeby się zacząl ten dzien zeby o pewnych rzeczach nie myslec no ale coż czasu nie zatrzymam a godzin posilkow trzeba sie jakos trzymać) Obiad: sałatka z tuńczykiem, ( wczoraj zrobilam sobie na kolacje a ponieważ nie zjadłam dużo to zostawiłam sobie dzisiaj na obiad), kolacja - nie mam pojęcia została mi jedna kielbaska ale chyba wole jakies warzywo albo owoc i chyba własnie cos z tych dwoch opcji wybiore. Tak patrzyłam przed chwilą na liste motywacyjną, tak patrze patrze Pysia ty chcesz zebym ja schudła do 65 xD to mi dałaś kopa teraz ![]() Pysia więc sie nie poddawaj bo i ja sie poddam tak samo jak i inne dziewczyny nie poddawajcie się!! ![]() ![]() ![]() Milenkar20 mozną schudnąc tyle ale ja Ci nie radze chyba ze chcesz podczas imprezy wyjechać na noszach do szpitala, więc wybieraj albo zdrowo i wyśmienicie bawić się na weselu albo wyjechac stamtąd na noszach do szpitala jak zasłabniesz. Ja bym wolała ta pierwszą opcję ![]() Agulek27 ruszaj dupe !! ale już nie ma siedzenia bo ci tyłek urosnie ![]() ![]() ![]()
#663 |
Rozeznanie
|
no ladnie sie wszytskim dzis od Desireless oberwalo. hehe
![]() Camilla, dziekuje za pomysly na biurowe przekaski! ![]() a ja po ostatnim zalamaniu przeszlam od dzis na diete ONZ-turbo... ![]() juz ja stosowalam i dalo fefekty (potem ta torbiel i 8 kilo w gore przez tabletki ![]() zjadlam juz 5 malych posilkow wg. rozpiski i zostal mi jeszcze jeden... choc nie mam juz sily. hehe moze o 19 uda mi sie jeszcze z pare gryzow wcisnac. dla mnei to jedna z lepszych diet bo trace przy niej apetyt. (minusem jest to, ze potem musze sie pilnowac i jesc na sile...wiadomo - po co sie oslabiac,a potem spotkac z efektem jojo ![]() co do jadlospisu - to standordowo - pierwszego dnia jest sporo owocow. ale jest posilek zawierajacy nabial i warzywa, wiec dzis zorbilam paluszki krabowe z pomidorem, ogorkiem kisoznym i zwyklym, jajkiem gotowanym - plus odrobina jogurtu nat. MNIAM. (tak, wiem posilek mial miec jeden produkt bialkowy i 3 warzywne, ale co tam ;p dobre bylo i napewno nie tuczace) Kradziejka, mam nadzieje,z e lepiej sie juz czujesz! ![]() Pysia, co do listy motywacyjnej - jak sie do was przylaczylam to napisalam, ze waze 90kg (niepoprawna ze mnie optymistka ![]() ![]()
unless we have the courage to lose sight of the shore... Edytowane przez misialinana Czas edycji: 2010-02-08 o 19:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#664 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() No widzę, że ten weekend był trudny dla niejednej z nas. Moje problemy zaczęły się od niedzieli, czyli od wyjazdu do mojej mamy. Niedziela nie aż taka tragiczna,ale i tak chyba zaliczyłam ciut za dużo jedzonka.Natomiast dziś tragedia, gdzie nie spojrzałam to same smakowitości,więc podskubałam trochę tego i owego, i teraz mam takie ooogroomne wyrzuty sumienia ![]() ![]() Pysiu mam nadzieję natomiast, że Twój kryzys zażegnany na dobre. desireless no podziwiam,widzę, żę od pażdziernika to nieźle zrzuciłaś.Moje gratki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Było -> 126,5 kg !! ![]() ![]() Jest -> 99,5 kg ![]() ![]() Będzie -> ?? ![]() ![]() Dziewczyny bierzmy przykład z desireless! Warto! |
![]() ![]() |
![]() |
#665 |
Wtajemniczenie
|
Ludu mój dietowy... Skargi,wnioski,zażalenia, poprawki matka chrzestna przyjmuje i rozpatruje w oficjalny dzień spowiedzi by zrobić i naprawić wszelkie szkody,ewentualne usterki hurtem i tym samym zaoszczędzić sobie roboty w trakcie urlopu przeznaczonego na dietetykowaniu. ![]() ![]() ![]() ![]() Z wyrazami uznania i szacunku M.CH (Matka Chrzestna) ---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- hehe oczywiście to tekścik żartobliwy żeby potem nie ustawia sie za moim tyłeczkiem kolejka do jego bicia za komunikacik ![]() Przecież ja taka niewinna i grzeczna jestem
![]() istny anioł... ![]() ![]() ![]() ![]() i sobie dziś wymyśliłam złotą myśl, co by miała nas wszystkie pocieszać "Wszystko co związane jest z naszym ruchem ciała, można nazwać ćwiczeniem..." Drugiego dna się nie doszukiwać-(i tak wszyscy wiedzą,że nawet M.CH ma kudłate myśli.Jedno pozostaje tylko zagadką... Jaką część wszystkich myśli stanowią te kudłate ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez pysia1711 Czas edycji: 2010-02-08 o 20:09 Powód: ach ten własny pysiowy słownik (może czas go wydać....) ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#666 |
Raczkowanie
|
Czesc Kochaniutkie
![]() Ale Wy z tym pisaniem tępo macie przez to ze na 2 zmiany pracuje a przed południem mój malutki skarb nie daje mi do kompa usiąsc to was zaniedbuje, Więc ciesze się ze kryzysy zostały zażegnane :P Gratuluje spadków wagi ![]() Milenkar20 nie martw się z tym ślubem ja też mam wesele w Kwietniu męża brat się chajta. Musimy jakoś dac rade z tymi kg jak nie 15 to dobre i 10 (tak uważam) Pozdrawiam
"Nic nie jest piękne ani brzydkie. Piękno i brzydota jest w oczach patrzącego, nawet, gdy patrzący i ten, na którego się patrzy, to jedna i ta sama osoba." Edytowane przez marzena22 Czas edycji: 2010-02-08 o 20:12 Powód: małe błędziki |
![]() ![]() |
![]() |
#667 |
Raczkowanie
|
JA dziś TYLKO 110 brzuszków i 500 podskoków
![]() ![]() Dziewczyny codziennie ćwiczycie?? ---------- Dopisano o 22:59 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- Życzę milusiej nocki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#668 |
Raczkowanie
|
Ja staram sie cwiczyc codziennie, choc roznie z tym bywa, np.dzis i wczoraj 0 cwiczen, bo mam @ i strasznie boli mnie brzuch. Ale jutro juz bedzie wszystko w porzadku i poranna "Majke" obejrze pedalujac na rowerku
![]() ![]() ![]() A wogole to nie macie wrazenia, ze kilka z nas sie wykruszylo? Szkoda. Dobranoc, moje Chudzinki. Pysiu, przepraszam za to wczorajsze nocne kuszenie na czekolade ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#669 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() heeeej ![]() ja dzisiaj intensywny treing ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() a z jedzeniem hmmm no cóż rano płatki po drodze z 2 jogurty, chleb z serem ![]() a jutro planuje sobie zrobić tortille ![]() ![]() ![]()
![]() |
#670 |
Raczkowanie
|
Uuuu Pysia robi telenowele
![]() ![]() ![]() Agulek27 rowniez staram sie cwiczyc codziennie jak najbardziej ale do tylu brzuszkow nie doszłam xD u mnie sa na zmianę ćwiczenia tzn jednego dnia np brzuszki rowerek skakanka, a na drugi dziekie pewnej usóbce "zumba" tak zeby urozmaicenie było ale musze chyba poszukać czegos nowego znowu bo przy zumbie juz mniej sie pocę hyhy a szkoda ![]() czarownica2010 Rzeczywiscie jakos mało nas tu pisze ale jest sesja więc te chudzinki pewnie sie uczą albo juz tyle schudły że nie potrzebuja naszego wsparcia :P martusia585 nie rob smaku na tortille :P bo nie chce mi sie jutro isc po zadne skladniki do sklepu :P na te zimno i snieg :P Ok jeszcze posiedze trochę a pozniej out do lozka i jutro o ludzkiej porze wstać a nie tak jak dzisiaj po 12 :| ale dobrze ze wyrobilam sie z kolacja o 19 ![]() ![]() Aaaaaa i muszę się pochwalić jedną herbatką smak zapach matkoooooo orgaazm normalnie, ja uwielbiam ładne zapachy i już od jutra zaczynam pić ją (to nie reklama ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Nie wierzę za bardzo w te cud herbatki nawet ale co tam takich jeszcze nie piłam głównie jeśli chodzi o zapach bo matko no rozpływam się autentycznie. Mam ją teraz pod nosem kurde lepiej ja zaniosę do szafki :| bo nie wyrobię. Dobra juz sie zamykam ![]() ![]() Dobranoc ![]()
Start Odchudzania: 09.10.2009 - ![]() ![]() Było -> 126,5 kg !! ![]() ![]() Jest -> 76 kg ![]() ![]() Będzie -> ?? ![]() ![]() Edytowane przez desireless Czas edycji: 2010-02-08 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#671 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() desireless, pysia widze istne szalenstwo ![]() no nic ide sie uczyc:P Buziaki moje dziewice orleanskie ![]()
![]() |
#672 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Ja tam się nie wykruszyłam, ale dało się zauważyć, że ostatnio mały ruch w interesie mamy ![]() Melduję iż wczorajszy dzień był stracony ![]() Mało co jadłam, a w ręcz nie jadłam aż do późnego popołudnia, a na wieczór byłam skłonna zjeść całą lodówkę. Nie powiem co wczoraj zjadłam, bo bym chyba po d..ie dostała, ale przyznam się tylko do orzeszków ziemnych ![]() Pół dnia latałam z Tż-em po urzędach załatwiając jego sprawy, bo samemu jakoś ciężko, jeszcze 40minut stałam z kolejce do apteki najtańszej w naszym mieście, gdybym wiedziała, że tabletki anty są w tej samej cenie, co na ☠☠☠☠☠☠☠ to zamówiłabym przez neta, a nie marzła w kolejce do apteki ![]() ![]() No i tak dzionek zleciał przed godziną 21 już spałam i w końcu się wyspałam ![]() Teraz już wracam do starych nawyków i ćwiczeń ![]() Dopiję kawę i muszę się zając swoimi pazurkami, włosami itp. Miłego dzionka życzę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#673 |
Raczkowanie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Ja dziś wstałam w bojowym nastroju ![]() ![]() ![]() ![]() Miłego dnia laski Wam życzę ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ************************* * 108,5...106.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#674 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() miiilenka, co Ty się tak uczysz i uczysz.? ![]() We mnie dzisiaj dojrzała myśl, że kupuję jakiś rowerek stacjonarny albo steper. Tylko nie wiem, co lepsze.? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#675 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() wg.mnie rowerek bo tyleczek ladny po niem jest oi dziala na brzuch... ale ja preferuje bardziej jazde w terenie, wiec na wiosne kupie takie sportowy sobie plus kask...stacjonarny mam i nie korzystam za czesto z niego:P
![]() |
#676 |
Raczkowanie
|
Witam. Tak, ja mam rowerek stacjonarny i naprawde polecam. Wprawdzie to nie to samo, co jazda w terenie, ale i tak warto miec taki sprzecik, bo mozesz ujedrniac uda, brzuszek i tyleczek nawet w taka pogode, jak dzis... Ja najbardziej lubie podczas "jazdy" ogladac tv, bo nie mysle o czasie, jaki poswiecam na cwiczenia a kcal sie same spalaja. No prawie same...
Co dzis planujecie na obiad, bo ja jakos nie mam zadnego pomyslu...??? Milego dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#677 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ja dziś na obiad mam jajko sadzone+1 ziemniak+mix marchewkowy ugotowany na parze, najchętniej jeszcze do tego bym maślankę wypiła, ale nie chce mi się tyłka do sklepu ruszyć ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#678 |
Zakorzenienie
|
A ja właśnie mam taki "zwykły" rower, do jazdy w terenie. I uwielbiam jeździć na rowerze. Ale czasem jest pogoda nie taka, jaka powinna być, nie chce się wyjść na piwo, a co dopiero pojeździć na rowerze, itd.
![]() Ja jestem już prawie po sesji, mam jeden egzamin do poprawienia, coś czuję, że będzie ciężko ![]() miiilenka, a co studiujesz? ![]() U mnie na obiad będzie zupa jarzynowa z kalafiorem. A na drugie mam makaron z sosem pomidorowym własnej roboty, z dużą ilością przypraw. Odstawiłam makaron, ale dzisiaj jem obiad z moją przyjaciółką, z którą nie widziałam się pół roku, a wspólne spaghetti to nasza tradycja, więc nie da rady, jak zjeść chociaż troszkę ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#679 |
Wtajemniczenie
|
martusia585-miało być różowo, a ten ciemniejszy odcień jakoś mi nie podchodził. Hmmm podkusiłaś i mnie na tortille ale nie wie kiedy ją zrobię pewnie jutro...
mysia-sama wymyśl sobie karę,to najlepsze wyjście,więszkość chyba tak robie ![]() desireless-hahaha wiedziałam,że tak będzie ![]() miiilenka-hehe dobre "dziewice orleańskie" niech mi tylko jakieś smacznie wyglądające "ciacho" wpadnie w rączki uuuuuuu... już ja się nim zaopiekuje ![]() ![]() tak-popieram jedną z dziewczyn ROWER pracujesz nad wiekszą ilością mięśni,a właściwie najpierw nad tym co je dookola blokuje ![]() fiolka122-na pewno dojdziesz ale wiesz może robić różne i stąd różnice w cyferkach skonsultujcie się. marzena22-łoooo któż to się zjawił po latach ![]() Agulek27-powiem ci tak kochanie przeczytaj sobie w którejś z wielu poprzednich wpisów mnie M.CH jedno fajniusie zdanko ![]() czarownica2010-spoko ciociu ![]() ![]() no dobra chyba o nikim nie zapomniałam wiec dzień dobry ![]() wstało mi się wcześniej ale piszę dopiero teraz,bo wcześniej było malusie sprzątanko. Dziś dużo energii i się dobrze sporzytkuje.Muzyczka gra i ciałko samo mi tańczy więc cały obiad i porządki będą tanecznym krokiem.Dobrze ze chata wolna,bo gdyby ktoś mnie zauważył pomyślał by wariatka ![]() ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez pysia1711 Czas edycji: 2010-02-09 o 11:14 Powód: znów pysiowa ortografia ;) |
![]() ![]() |
![]() |
#680 |
Zadomowienie
|
administracje, specjalnosc admin. publiczna
![]()
♥ CIASTKO-minuta w ustach,godzina w żołądku,całe życie w biodrach ![]() http://www.youtube.com/watch?v=j6QogAYG2ck LILU - SŁODKICH SNÓW Edytowane przez miiilenka Czas edycji: 2010-02-09 o 11:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#681 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyne ja sie tez nie wykruszylam, na bieżąco was czytam bo tylko na to mialam ostatnio czas. Moja dieta ma sie dobrze chociaż juz prawie 2 tydzień waga stoi
![]() ![]() ![]() Wroce jeszcze do tej mojej kolezanki.....ona ma tez problem w waga, tylko,ze nie moze przytyc, przy wzroscie ok 178 wazy 56 kilo ![]() Ja na sniadanko zjadlam 2 kromki chleba z satatka z tunczyka,jajka,groszku, kukurydzy i 2 lyzkami jogurtu light......i czuje sie jakbym przynajmniej caly pochenek pochlonela ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#682 |
Raczkowanie
|
Dzieeeeeen Dobry !!!!!!!
Po sniadanku już piknie lepszy humor ![]() ![]() Na obiad tez nie mam pojecia co zrobic hmm ale coś sie wymyśli jeszcze dużo czasu mam do obiadu jakieś 3h wiec luzik będzie. Tak u mnie tradycja jest ze jak wychodze z kolezankami z dyskoteki to idziemy na kebaba czyli zarcie o 2-3 nad ranem xD dobrze ze tak wczesto nie wychodzę xD wiec nie przejmuj sie raz na jakis czas mozesz skubnać conieco ale nie zapominaj z czym walczysz :P Trzeba się czymś zająć do 15 ![]() Pysia bo tu wszystkie nastawione na ćwiczenia takie inne i na dietke a nie na seks zbereznico jedna ![]()
Start Odchudzania: 09.10.2009 - ![]() ![]() Było -> 126,5 kg !! ![]() ![]() Jest -> 76 kg ![]() ![]() Będzie -> ?? ![]() ![]() Edytowane przez desireless Czas edycji: 2010-02-09 o 11:20 Powód: Za szybko piszecie xD |
![]() ![]() |
![]() |
#683 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#684 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() P.S. kurcze ale takie ćwiczenia to by sie przydały bo długo posucha była ![]() ![]()
![]() |
#685 |
Raczkowanie
|
no, a ja już po obiadku
![]() ![]() ![]() ![]() A co do pytania Tak co jest lepsze: rowerek , czy steper, to ja też jestem za rowerkiem ![]() ************************* *** 108,5...106.. ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#686 |
Wtajemniczenie
|
miiilenka-edukuj się,edukuj póki masz okazje
pepea-nie przejmuj się,że nie idzie do góry,w którymś momencie odchudzania każdemu staje i potem idzie w dół (haha zaczęło skojarzenia ![]() tak-kurcze coś was sprowadzam na nieczystą drogę,a mówiłam wczoraj,że lekarz potrzebny ![]() desi kurcze już następną sprowadziłam na nieczystą drogę teraz ciocia to na pewno mi da popalac na bank się szykuje dla mnie dywanik hehe fiolka daj cynk słoneczkowi żeby i do mnie wpadło choć na chwilę
Edytowane przez pysia1711 Czas edycji: 2010-02-09 o 11:26 Powód: dopiski |
![]() ![]() |
![]() |
#687 |
Raczkowanie
|
desireless no oczywiście, że mamy w gówkach dietke i ćwiczenia,
![]() ![]() a tak z innej beczki, to znacie może jakieś fajne ćwiczonka na ręce i przedramiona? ![]() ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- Pysiu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#688 |
Raczkowanie
|
![]() ![]() ![]() ![]() bo nie dostaniesz tej herbatki :P przed obiadem pierwszą spróbuję ![]() ![]() fiolka122 a pewnie że nie wykluczaj mozna duż o kalorii zrzucić w końcu tam są różne ćwiczenia w zależnosci od pozycji ![]() ![]() Cwiczenia na rece i przedramiona hmm dobre sa te z zumby ale nie wiem jak one profesjonalnie sie nazywaja może zajdz do działu fitness i tam są rozne linki tez tam byłam i patrzyłam wlasnie na rece jakie cwiczenia ale ja musze sie skupic teraz na brzuchu niestety i biodrach bo ehh te kobiece ksztalty ale sa za duze xD
Start Odchudzania: 09.10.2009 - ![]() ![]() Było -> 126,5 kg !! ![]() ![]() Jest -> 76 kg ![]() ![]() Będzie -> ?? ![]() ![]() Edytowane przez desireless Czas edycji: 2010-02-09 o 11:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#689 |
Zakorzenienie
|
pysia1711 dopiero teraz zauważyłam, że masz swój wątek
trzymam kciuki za Ciebie i Twoje koleżanki jestem pełna podziwu Twojego zapału i samozaparcia do boju ![]()
#690 |
Zakorzenienie
|
Widzę, że nie tylko ja mam dzisiaj nieczyste myśli
![]() Ale to niesprawiedliwe jest! Bo niektóre z Was mają taki zamiennik ćwiczeń, rowerka, i tym podobnych ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:17.