Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :) - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-05, 19:03   #1291
izka19855
Zadomowienie

Smile Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

CZEŚĆ BABOLKI
Cytat:
Napisane przez izazusia Pokaż wiadomość
Iza mam fajnie że chłopcy podesłali swoje rozwiązanie ale ja przez cały semestr robiłam wszystkie sprawozdania za moją grupę , prezentacje i wszystkie projekty z modelowania
Więc mówię:współpraca procentuje
Na inżynierii z kolei notatkami się nie mogę z nimi podzielić bo na wykłady nie chodziłam wcale ale jak poprosiłam o zabranie notatek to wysłali mi na maila opracowane pytania w formie do druku ściągi Zupełnie bezinteresownie!

Mąż mi zrobił śniadanko do łóżka-to chyba za wczorajsze podstrzyżyny
Ja nie robię artystycznych cięć-na gorze maszynka na 22 mm na dole stopniowane. Pomysł zabawy fryzjera wziął się stąd że w Obornikach Kamil strzygł się 2 razy i 2 razy to była porażka ( w cenie 25 zł) więc zakupił maszynkę a potem zaprzęgł mnie do roboty.

A ja robię ściągaweczki na egzamin I muszę ubrać kozaki bo w ich cholewkach najlepiej chowa się takie pomoce
Izuś u nas niestety same laski i współpraca dość nieudana... Są ludzie i ludziska. Ale są tacy, z którymi można konie kraść i chociaż to jest miłe.
A dla męża Ja ciacham taty czuprynę, zdarzyło się bratową ciachnąć i kiedyś tam co jakiś czas koleżankę obcinałam. I nawet wychodzili na ulice z tym co im zrobiłam na głowie...
W ogóle to te podstrzyżyny to mi się z oczepinami skojarzyły..
Jak ściągi uszykowane? Powodzenia Skarbie.
I gratuluje pomysłu z wierszykami.
Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!
Piję kawę i podgryzam Prince Polo (znowu!) Dziś piątek, oby czas szybko zleciał do 16
Izka, teściowa puka w balustradę, bo nie mamy ściany z drzwiami Masakra! Jak tylko mój szwagier się wyprowadzi, zamurujemy klatkę schodową i wstawimy drzwi. Wczoraj też przyszła przed 23, bo coś chciała w sprawie tego remontu baru, a ja się akurat kąpałam. Mam świadomość, że nie mogę sobie przejść na golasa do pokoju, bo w każdej chwili może przyjść Jak się remont skończy i dalej będzie przyłazić, to to ukrócę, bo chyba zwariuję.
asiuk, a masz jeszcze jakieś zapasowe Prince Polo?
Teściowa
Zrób podobnie i pójdź do nich o 24 i zapytaj, czy nie za ciemno mają.. oczywiście żartuje sobie teraz, a jej wycieczek nie zazdroszczę. Na szczęście jak mówisz juz niedługo..zostanie ograniczona.
Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
niech wam bedzie.........tu nowa Czeko i znowu nowy fryz
tylko nie komentowac ryja bo taki goly bez tapety......
Uuu..keczoladku czego Ty się obawiałaś? Ślicznie Ci...a te włoski to masz za***ias..zcze.
Cytat:
Napisane przez agunia82 Pokaż wiadomość
Hej kochane babole, a dlaczego kochane to Wy już wiecie Jak dobrze że dzisiaj już piątek! bo w tym tyg. miałam kupę roboty, i to mocno specjalistycznej, i MUSZĘ w końcu odpocząć i umysł zregenerować! Jutro się wybieramy na spacerek w większym gronie pieskowym, a w niedzielę przyjeżdżają do nas moi rodzice

A moi teściowie pojęcia "prywatność" niestety nie znają za grosz, dlatego musiałam też tego uczyć mojego męża, bo mi potrafił np. wparować znienacka do łazienki bez pukania
aguniu udanego spacerku.
A mojego męża nie uczę, bo wchodzi i tyle, nawet jak sie zamykam. I wtedy zadowolony wchodzi i zdziwiony jest, czemu mnie to denerwuje.

Znowu u nas zawiewa.
Kurcze planowalismy sobie Walentynkową imprezkę, ale mąż nawet w weekendy pracuje i obawiam się, ze nici z zabawy.

Edytowane przez izka19855
Czas edycji: 2010-02-05 o 19:07
izka19855 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 20:51   #1292
mooonik
Zakorzenienie

Dot.: Kupę czasu się już znamy, ciągle siebie dość nie mamy- PM 2008 :)

Hejka Żoneczki

Cytat:
Napisane przez kasienka1985 Pokaż wiadomość
Mam dla Was niespodziewajkę.
Jesli macie ochote to w moim profilu w albumie sa zdjecia z dzisiejszej słoneczno-zimowej sesji.
fajniutka sesja słoneczna, bardzo Ci ładnie w żółtym kolorku

Cytat:
Napisane przez Anusia_piekniusia Pokaż wiadomość
Moonik - oczywiście że zauważyłam twój nowy avek piękny jest a ten artykuł na onecie - czytałyśmy dziś z koleżankami w pracy i niezłą miałyśmy polewkę, ludzie to na prawdę czasami mają aż za dużo fantazji...
hie hie a w kwestii imion jeszcze mi się przypomniało, że ostatnio w sklepie mama wołała dziecko, na oko 2-3 letnie - Emanuel. Może imię ładne, ale dla takiego małego brzdąca zupełnie mi nie pasowało, no i tak strasznie poważnie to brzmiało- Emanuel chodź do mamy!

a zdjęcia fajowskie fajną pozę przybraliście z mężem

Cytat:
Napisane przez izka19855 Pokaż wiadomość
moooniku wstep normalnie jakbym książkę czytała ...'wczoraj była u mnie wiosna' itd
A co to artykułu, to bez komentarza...
Tak sobie o Pawełku pomyslałam..hmm, nie to żeby tam jakis były...
Przypomincie mi jakbym potrzebowała imienia dla chłopca.. A dla dziewczynki, nie wiem...
aleś wymyśliła Słońce może powinnam się zabrać za pisanie książek

a Paweł to mój drugi typ dla imienia dla chłopca jakoś tak dla chłopców więcej mi się imion podoba..

spoko-loko przypomnimy, jak zajdzie potrzeba

Cytat:
Napisane przez Milibili Pokaż wiadomość
moonik my szukalismy imienia które nie byłoby zbyt popularne i jednoczesnie pasowało do nazwiska pamietam jak siedzielismy w kawiarni i wymienialismy imona i po koleji odrzucalismy kazde a jak padło na Alicje to hmmm... nastpila cisza i stwierdzilismy - jednak Alicja. Kojarzy mi się z romantyczną nastolatką ciekawe czy sie sprawdzi czy mala bedzie twardo stapającą po ziemi dziewczyną. A jeśli chodzi o drugie imie to Tomek chciał żeby mała nosiła moje drugie imie i tak jest Alicja Magda (Magda - nie Magdalena żeby była jasność
aaaa to ciekawe, ja też nie wiedziałam, że jest imię Magda, czego to się człowiek może dowiedzieć w wizażu
no to zobaczymy czy panna Alicja będzie grzeczną dziewczynką czy raczej rozrabiaczką

Cytat:
Wita was fryzjereczka. Właśnie opitoliłam męża. Wygląda jak człowiek
która z Was podpisze moją petycję do najwyższych władz żeby zrobili coś z zima-przegonili ją precz? Ja mam dosyć- a wy???

Ja w sumie mam dziwne drugie imie , które wywołuje uśmiech urzędników- u nas w rodzinie drugie imię dostaje się wedle patrona pod którego dniem się urodziliśmy. Moim została Balbina
hehe ja też obcinałam męża tyle, że w środę

ja jestem za petycją : Niech ta zima się już skończy

a Balbina bardzo oryginalne imię i fajne

powodzenia w szkole a pomysł z wierszykami genialny

Cytat:

Monik, Mili wieeeeelgarny za pamięć

Żyję, ale jakoś tak... nijak. Nic nie piszę bo weny brak, ale podczytuje. U mnie nic nowego w sumie i dopada mnie momentami jak to mówi Kasienka stolec. Czekam na wiosnę, z utęsknieniem! Albo przynajmniej na dłuższe wieczory, bo tej ciemnicy już mam serdecznie dość!

No to by było na tyle
Aguniu dobrze, że jesteś odpocznij przez weekend, naładuj akumulatorki po całym tygodniu

Cytat:
Napisane przez malutka_24 Pokaż wiadomość
Piszecie o imionach dla dzieci, u nas chłopiec to Dawid Karol (drugie imię po papieżu), a dziewczynka Magdalena Ewelina (moja siostra ma na drugie Magda, a Ewelinę to mój mąż wymyślił) Ja na drugie mam Maria po babci
Dawid zabiera się za raczkowanie i wczoraj zaliczył pierwszego guza na czole poza tym powoli szukam jakieś innej pracy, bo teraz u mnie robi się nie za ciekawie
bardzo dużo Karolów się pojawiło po śmierci JP II

pierwszy guz zaliczony ani się obejrzysz pewnie będzie ich miał więcej, no ale już taka dzieci uroda

Cytat:

A mojego męża nie uczę, bo wchodzi i tyle, nawet jak sie zamykam. I wtedy zadowolony wchodzi i zdziwiony jest, czemu mnie to denerwuje.
.
i dla tego się cieszę, że mieszkamy sami, mój ma czasami takie pomysły, że sobie wparuje do mnie do łazienki, siądzie na kibelku ( bo mamy razem) i zaczyna rozmawiać do mnie pal licho jak jesteśmy u siebie, ale kiedyś tak zrobił jak byliśmy u niego w domu

aaa i jestem już zaraz Ci napiszę o zdjęciach

zjadło mi resztę cytatków

Paulinko za Twoje wtajemniczenie dzisiaj wypiję

Asiuk- dobrze, że niedługo skończy się swoboda teściowej też ma pomysły...
a co do torebki to mam nadzieję, że nie bijesz biedaka zbyt często

Czekoladko - super okularki, bardzo Ci w nich do twarzy a avek masz przesłodki!!

a my wczoraj byliśmy u teściów, nocowaliśmy, bo mąż miał do załatwienia sprawę z rana w Jaśle i pojechaliśmy wczora z wieczora, i trochę się poprztykałam z teściówką, bo mnie już tak wkurzyła, że nie wytrzymałam i powiedziałam, że chyba przesadza i może by skończyła z wtykaniem nosa w nie swoje sprawy nie będę Wam tłumaczyć o co dokładnie chodzi, powiem tylko, że każdy nawet najdrobniejszy zakup jest przez nią krytykowany, bo nie powinniśmy nic kupować tylko oszczędzać, oszczędzać i zbierać, i zbierać, żeby się czegoś dorobić, i chyba do usr..nej śmierci mam zbierać pieniądze i nic nie wydawać bo ona ma takie widzimisię (ostatnio nawet nas skrytykowała, że kupiliśmy sobie wieszaki do szafy )

No a dziś korzystając z wolnego dnia pojechaliśmy sobie do Ojcowskiego Parku Nar. w okolice Skały, tam gdzie tak ciężko było w związku ze śniegiem, mrozem itp. i powiem, że na żywo to wyglądało jeszcze gorzej niż na zdjęciach, bardzo dużo drzew w samym parku połamanych, słupy poprzewracane, bardzo dużo nowych słupów poustawianych ( chociaż tyle dobrego ) i cały czas trwają prace usuwające szkody, ludzie przy domach jak mieli drzewka owocowe to też już raczej w tym roku zbiorów nie będą mieć, bo wszystko połamane, poucinane gałęzie..
O ile drzewa i krajobraz wyglądają jak z bajki, to reszta jaka z tego wynikła jest tragiczna..
mamy parę zdjęć to może wrzucę po weekendzie

no a na weekend mamy gościa-moją siostrę, mąż właśnie pojechał po nią na dworzec, jutro się wybieramy na zakupy, chce sobie kupić kurtkę, połazimy może się coś utrafi a i może ja coś znajdę a po południu chcemy pojechać gdzieś, tylko jeszcze nie wiemy gdzie

nie znoszę osób, które MUSZĄ mieć zawsze rację

Julitka

mooonik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 21:09   #1293
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dziewczyny już weekendują
Izuś ja strzygłąm mamę-ale tylko końcówki. W sumie talentu fryzjerskiego we mnie za grosz-Kam ma prostą fryzurę więc pół biedy. Ja ogólnie do "robótek ręcznych "się nie nadaję.
Zazdroszczę innym tych właśnie talentów.

Moonik nie przejmuj się teściową! Wasze życie Wasza sprawa. A z tym dorabianiem się nie należy przesadzać bo co się wtedy ma z życia? Mam czasem wrażenie że wiele osób starszych czeka tylko na to by na koncie była potężna kupka pieniążków-ale przecież pieniądze szczęścia nie dają(dopiero zakupy )
Dobrze , że nie dajesz się wmanewrować w takie rozgrywki.
U nas jest ten problem że kuzyn Kamila super zarabia wraz ze swoją żoną-jeżdzą po świecie(ostatnio Kapsztad)i moja teściowa z kolei strasznie się tym zachwyca i tak jakby daje nam do zrozumienia że my tacy nie jesteśmy. Tyle że ja mimo całej sympatii do Sebastiana i Anieli nie chciałabym tak żyć. Nie chodzi o podróże ale podejście...warszawka-mają córeczkę która zostawiają pod opieką opiekunki i fruuu do pracy. Wracają późno. Nawet opiekunkę na wakacje do dziadków wzięli. Fakt Róża ma 2 lata była już w Japonii Portugalii Emiratach ale mam wrażenie że rodziców lepiej zna ze zdjęć. Mam często wrażenie że mama stara się konkurować z tamtymi- że wielki apartament w centrum Warszawy, że wakacje -nie wiem:ja nie chce im dorównać, nie czuję takiej potrzeby. Funkcjonujemy w innych światach, w innych wartościach i innych branżach
Kurcze chciałabym po prostu znaleźć pracę w zawodzie-to jest moje marzenie. Zeby ktoś dał mi szansę. Ewentualnie coraz bardziej kombinuje by tę szansę sobie samemu stworzyć.
Zyć wg swoich reguł...taki mam plan

Asiuk - Twoja teściowa naprawdę nie czuje że ogranicza Wam trochę prywatność?? Jak się odgrodzicie będzie lepiej Zdrowiej dla wszystkich
Swoją drogą pani architekt pochwal się co u Ciebie w pracy-co projektujesz Mam wielki szacunek do twojego zawodu
Stary 2010-02-05, 21:40   #1294
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Dziekuje żoncie za mile slowka na temat okularnicy i fryz no i mojego avka

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-05, 22:08   #1295
kasienka1985
Zakorzenienie

hej kozy

Cytat:
kasieńka - zakupki kolejne tym razem nic w moim guście. Ale za to twoja sesyjka zimowa - śliczności, kwitnąco wyglądasz w tej zimowej scenerii.
gust jak gust każdy ma inny!
co do fotek- dziękuję
Cytat:
CZEŚĆ SŁONECZKA
kasienko niespodziewajka mniamci mniamci, oby więcej takich.

Jutro jadę z mamuśką odwiedzić babcię, bo jest w szpitalu.
Chrześniak jest u rodziców na ferie, więc może sie wybierzemy na jakąś górkę śniegową, albo porobimy coś szalonego.
dzieki mycho
i jeszcze jeden buziak dla babuni ZDRÓWKA!!!
Cytat:
Uuu.... Cudnie wyglądasz!! Tak promiennie jak już ktoś zauważył! Dziwne, że śnieg się nie topił dookoła Ciebie!
żabciu dziękuję Ci bardzo i za wcześniejsze słowa również!
jesteś kochana
co do porady na temat Twoich butków to pytałaś chyba o jakieś wygodne tak?? <zapomniałam- nie bij>
otóż moje prawie wszystkie to szpile i czy są wygodne? to zależy na jakich dystansach
trudno jest mi jednoznacznie coś polecic...
płaskich nie noszę, bo kurka mała jestem-to chyba nie pomogę Ci nic
cheba, że o co innego było kaman?
Cytat:
Kasia superowo na śniegu wygląda-chyba na chwilę udało jej się zapomnieć że jest brzydka i gruba

Z imionami dziecięcymi przesadzają -sama znam dziecko nazwane Emeskada i sporo osób myli ją z estakadą . Ariel, Dżesika-to rodzeństwo z mojego starego osiedla, do tego sasiad Askaniusz
Ja w sumie mam dziwne drugie imie , które wywołuje uśmiech urzędników- u nas w rodzinie drugie imię dostaje się wedle patrona pod którego dniem się urodziliśmy. Moim została Balbina
1- idz ty wredna kozo fotki z ponad 200 wybrałam te najchudsze
2- ale poracha a Dżesika mnie zabiła - dopsz, że nie Dżejsika!
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
Hejka
Wpadam i stawiam z okazji mojego 2000 posta wtajemniczyłam się tu na dobre

Kasienko wyglądasz bosko na zimowo figurka super i nie chcę już więcej słyszec, że cośni tak z Tobą chciałabym tak wyglądac
1- ostatnio mam jakiś wstręt alkoholowy, ale popcornik to chętnie
2- mycho wyglądasz o stokroc lepiej! ja sie tylko dobrze maskuje nie mniej jednak milo mi bardzo i dziekuje
Cytat:
Wklejam obiecane fotki ale coś nie powychodziły nam, coś nasz aparat nie lubi zimy chyba ... Acha - mąż mnie wytarzał w śniegu aż miałam łapy odmrożone i myślałam że już mi czucie nie wróci. Trochę sie tym nastraszyłam. Zresztą tż też. Ale za to kupił mi czekoladę na górze w schronisku i humor i czucie mi wróciły raz dwa
super foteczki!
fajna kozica z Ciebie

---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:07 ----------

Cytat:
Hej
Nie było mnie kilka dni i nikt nawet tego nie zauważył u nas nic nowego, Dawid zabiera się za raczkowanie i wczoraj zaliczył pierwszego guza na czole poza tym powoli szukam jakieś innej pracy, bo teraz u mnie robi się nie za ciekawie
myszko co to za niedobry humorek
lepiej już?
buzi dla mojego małego kawalera w nabite czółko!
Cytat:
Ja nie robię artystycznych cięć-na gorze maszynka na 22 mm na dole stopniowane. Pomysł zabawy fryzjera wziął się stąd że w Obornikach Kamil strzygł się 2 razy i 2 razy to była porażka ( w cenie 25 zł) więc zakupił maszynkę a potem zaprzęgł mnie do roboty.
hmm... to ciekawa jestem jak Ci to wyszło, bo takie cieniowanie jest chyba najtrudniejszą rzeczą- żeby schodów nie porobic!!
mówię Ci to ja!
Jarząbek... znaczy się fryzjera żona!
a co do wyprawy do fryzjera to tego nie skomentuje!
Twój Kamil to dzik patagoński- daleko do mojego gada nie ma!
Cytat:
mrrrrrrrrrrrr
super fryc i super RYJ <gupolu!!!> bez tapety wlaśnie!
Cytat:
Napisane przez mooonik Pokaż wiadomość
fajniutka sesja słoneczna, bardzo Ci ładnie w żółtym kolorku

hie hie a w kwestii imion jeszcze mi się przypomniało, że ostatnio w sklepie mama wołała dziecko, na oko 2-3 letnie - Emanuel. Może imię ładne, ale dla takiego małego brzdąca zupełnie mi nie pasowało, no i tak strasznie poważnie to brzmiało- Emanuel chodź do mamy!
1-dzieki dziubku
2-ślicznie Emanuel ale rzeczywiście do małego dzieciaka mi nie pasi
Ja jestem Katarzyna Bogumiła Łucja
mamy z moim gadem wybrane imiona dla naszych dzieciątek! nasze tajne imiona! śmiejemy się, że nikomu z rodziny ich nie powiemy, żeby nam ich nikt nie sprzątnął!
od zawsze podobało mi sie imie Szymon dla chłopca!!!
I mój bratanek ma tak na imię

Dziewczyny nie bijcie mnie!
Znów zaszalałam
Wczoraj kupiłam jeszcze jedną taką tunikę jak tę szarą - tylko fioletową. bo fajna jest
i szalik zielony w kratę w Bershce.
No i troszke na allegro
-torebke:
http://allegro.pl/item904684291_tore...rna_super.html
-torebke:
http://allegro.pl/item911045683_nowy...ranat_lux.html
-broszke:
http://allegro.pl/item912828786_bros...oda_szyku.html
-butki:
http://allegro.pl/item902081145_grey..._botki_38.html
dziś doszły- swietnie wyglądaja na kopycie- chociaz troszke za duze sa
-pizamka:
http://allegro.pl/item888544020_seks...40_okazja.html
-pizamka:
http://allegro.pl/item891950298_seks...rk_okazja.html

i to chyba sycko
znacie jakiś dobry ośrodek na leczenie tego typu skłonności???
buziakiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiiiiiiii

20.05.2015 punkt południe
3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
kasienka1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 11:12   #1296
asiuk
Zakorzenienie

Cześć!

Cytat:
Super

Cytat:
o matko współczuje Ci i to BARDZO. Ja po 2 miesiącach mieszkania z teściami byłam na skraju, a widzę teściowe mamy baaaaardzo podobne... Ja po tym czasie cieszyłam się jak głupia, że nie kupiliśmy w końcu tego mieszkanka blisko teściów, bo teraz mieszkamy w takiej odległości, która wyklucza niezapowiedziane wizyty Teściowi się jeszcze zdarza przyjechać znienacka żeby wziąć od nas jakiś swój sprzęt remontowy, ale już rzadko, no i nie tak późno.... A moi teściowie pojęcia "prywatność" niestety nie znają za grosz, dlatego musiałam też tego uczyć mojego męża, bo mi potrafił np. wparować znienacka do łazienki bez pukania
Teściowa generalnie jest w porządku, ma czasem swoje humory. No i to przyłażenie

Cytat:
asiuk, a masz jeszcze jakieś zapasowe Prince Polo?
Teściowa
Zrób podobnie i pójdź do nich o 24 i zapytaj, czy nie za ciemno mają.. oczywiście żartuje sobie teraz, a jej wycieczek nie zazdroszczę. Na szczęście jak mówisz juz niedługo..zostanie ograniczona.
Niestety, miałam tylko jedno
Mam nadzieję, że jej przejdzie po remoncie

Cytat:
Asiuk- dobrze, że niedługo skończy się swoboda teściowej też ma pomysły...
a co do torebki to mam nadzieję, że nie bijesz biedaka zbyt często

Nie biję go za często, ale on to lubi

Cytat:
Asiuk - Twoja teściowa naprawdę nie czuje że ogranicza Wam trochę prywatność?? Jak się odgrodzicie będzie lepiej Zdrowiej dla wszystkich
Swoją drogą pani architekt pochwal się co u Ciebie w pracy-co projektujesz Mam wielki szacunek do twojego zawodu
Trzymam kciuki, żebyś znalazła fajną pracę w swojej dziedzinie

Moja teściowa chyba właśnie nie do końca zdaje sobie z tego sprawę.

Izuś, Ty mnie zawsze umiesz zawstydzić Dziękuję za miłe słowa. Obecnie robię kilka rzeczy jednocześnie Projekt wnętrz w jednym biurowcu, nowa mieszkaniówka - bardzo lubię projekty budynków wielorodzinnych. Jeszcze się kroi remont starej kamienicy.
Niedawno uzyskaliśmy pozwolenie na przebudowę przedwojennego budynku - po rocznych pracach nad projektem, użeraniu się z wszystkimi możliwymi urzędami i zarządami, zwłaszcza z panem konserwatorem

Cytat:
Znów zaszalałam
Wczoraj kupiłam jeszcze jedną taką tunikę jak tę szarą - tylko fioletową. bo fajna jest
No i troszke na allegro
-torebke:
http://allegro.pl/item904684291_tore...rna_super.html
-torebke:
http://allegro.pl/item911045683_nowy...ranat_lux.html
-broszke:
http://allegro.pl/item912828786_bros...oda_szyku.html
-butki:
http://allegro.pl/item902081145_grey..._botki_38.html
dziś doszły- swietnie wyglądaja na kopycie- chociaz troszke za duze sa
-pizamka:
http://allegro.pl/item888544020_seks...40_okazja.html
-pizamka:
http://allegro.pl/item891950298_seks...rk_okazja.html

i to chyba sycko
Najbardziej podoba mi się ta broszka - taka fikuśna, fajna
Jest jeden środek - brak pieniędzy

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-06, 16:01   #1297
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam weekendowo
Dzisiaj ja w pracy a mężul ma wolne - siedzi w domu i pichci obiadek, jeszcze będzie jabłecznik piekł

Cytat:
Kochana ślicznie wyglądasz okularki bardzo Ci pasują a fryz boski

Cytat:
i dla tego się cieszę, że mieszkamy sami, mój ma czasami takie pomysły, że sobie wparuje do mnie do łazienki, siądzie na kibelku ( bo mamy razem) i zaczyna rozmawiać do mnie pal licho jak jesteśmy u siebie, ale kiedyś tak zrobił jak byliśmy u niego w domu

Paulinko za Twoje wtajemniczenie dzisiaj wypiję

a my wczoraj byliśmy u teściów, nocowaliśmy, bo mąż miał do załatwienia sprawę z rana w Jaśle i pojechaliśmy wczora z wieczora, i trochę się poprztykałam z teściówką, bo mnie już tak wkurzyła, że nie wytrzymałam i powiedziałam, że chyba przesadza i może by skończyła z wtykaniem nosa w nie swoje sprawy nie będę Wam tłumaczyć o co dokładnie chodzi, powiem tylko, że każdy nawet najdrobniejszy zakup jest przez nią krytykowany, bo nie powinniśmy nic kupować tylko oszczędzać, oszczędzać i zbierać, i zbierać, żeby się czegoś dorobić, i chyba do usr..nej śmierci mam zbierać pieniądze i nic nie wydawać bo ona ma takie widzimisię (ostatnio nawet nas skrytykowała, że kupiliśmy sobie wieszaki do szafy )

No a dziś korzystając z wolnego dnia pojechaliśmy sobie do Ojcowskiego Parku Nar. w okolice Skały, tam gdzie tak ciężko było w związku ze śniegiem, mrozem itp. i powiem, że na żywo to wyglądało jeszcze gorzej niż na zdjęciach, bardzo dużo drzew w samym parku połamanych, słupy poprzewracane, bardzo dużo nowych słupów poustawianych ( chociaż tyle dobrego ) i cały czas trwają prace usuwające szkody, ludzie przy domach jak mieli drzewka owocowe to też już raczej w tym roku zbiorów nie będą mieć, bo wszystko połamane, poucinane gałęzie..
O ile drzewa i krajobraz wyglądają jak z bajki, to reszta jaka z tego wynikła jest tragiczna..

no a na weekend mamy gościa-moją siostrę, mąż właśnie pojechał po nią na dworzec, jutro się wybieramy na zakupy, chce sobie kupić kurtkę, połazimy może się coś utrafi a i może ja coś znajdę a po południu chcemy pojechać gdzieś, tylko jeszcze nie wiemy gdzie
nie ma to jak kibelkowe pogawędki

teściówkę, trzeba korzystac z życia, póki się jest młodym - wiadomo w granicach rozsądku nie tak jak Kasienka jakby się szaleju najadła z tymi zakupkami
No tak zima ładna ale jakie szkody narobiła
I co zakupki udane?? Miłego weekendowania z siostrą

Kasico zakupoholiczko nasza
z zakupków najbardziej mi się podobają torebki w subie butki też w moim typie tylko trochę za wysokie obcasy
Kochana mi to do Ciebie dużo brakuje moje zdjęcia też przebierane i wrzucam tylko takie na których jako tako się prezentuję

Izka i jak nie zawiało Cię??
żeby zabawa walentynkowa się udała

Ja jutro z koleżanką jadę na zakupki, ale nie zamierzam szalec i wolę odłożyc trochę kaski, żeby w Polsce poszalec
Muszę oddac taką prostownicę do kręcenia włosia, bo mam włosy za krótkie i nie umiem się tym zabardzo posługiwac No i koleżanek córeczek cos pokupowac

Miłej soboty
Stary 2010-02-06, 16:30   #1298
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Hej babole

nie uwierzycie Czeko idzie dzisiaj na impreze karnawalowa
malz mnie wczoraj tak zaskoczyl milo,mama bedzie z Wercia jak ja poloze spac wiec w sumie bedzie tylko dogladac a my na tance

milego weekendu

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-02-06, 23:26   #1299
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
U nas wszystko dobrze

Czeko
no wieczorem jak mały śpi to mam czas na wizaż, ale ostatnio po pracy jestem zmęczona i padam na ryja. Guzek, a raczej zaczerwienienie zniknęło następnego dnia. Ślicznie wyglądasz w okularkach i nowej fryzurce. Miłego tańcowania

Izazusia
ja na biegunkę poza colą polecam jeszcze czekoladę. za egzamin. Ja też swojego zawsze strzygę, maszynkę pożyczam od mamy i gratuluję wykorzystania swojego talentu

Izka
jak on zacznie raczkować to wtedy zacznie się, oczy dookoła głowy Cieszę się, że z babcią już lepiej

Mooonik
miłych odwiedzin

Kasiu
humorek lepszy już. Podobają mi się piżamki
Stary 2010-02-07, 11:37   #1300
Milibili
Zadomowienie

Hej!!

Kasienka dla przypomnienia tu jest ten post - chodziło mi własnie o buty na obcasie - zreszta zobacz sama
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...postcount=1185

malutka wkurzył mnie bo kretyn chyba jakiś pijany był zawsze kurierzy dzwonia na domofon który jest z przodu kamienicy przy garazu (tam jest tez numer domu) i jakos nie zdarzylo sie zeby jakis nie trafił a ten.... przedzieral sie przez plac (gdzie sa wielkie zwaly sniegu ) i wlazl przez kolejna brame na wybieg dla psa omalo zawalu nie dostalam jak zobacyzlam ze ktos sie od tulu domu dobija do drzwi. Mial szczescie ze pies nie był na wybiegu bo napewno potraktowalby go jako intruza (co to za przelazenie przez plot jak brama jest z domofonem jest??!! )

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć!
Izuś, Ty mnie zawsze umiesz zawstydzić Dziękuję za miłe słowa. Obecnie robię kilka rzeczy jednocześnie Projekt wnętrz w jednym biurowcu, nowa mieszkaniówka - bardzo lubię projekty budynków wielorodzinnych. Jeszcze się kroi remont starej kamienicy.
Niedawno uzyskaliśmy pozwolenie na przebudowę przedwojennego budynku - po rocznych pracach nad projektem, użeraniu się z wszystkimi możliwymi urzędami i zarządami, zwłaszcza z panem konserwatorem
Twoja praco jest naprawdę ciekawa Ja też podziwiam ludzi z takim talentem jak Twój (i troszke zazdroszcze )
Remont starej kamienicy coz... ja mam na głowie takie uroczy przybytek ( 3/4 do kapitalnego remontu ) nie wiem czy zycia starczy... zeby byla chodziaz w jakims ładnym miejscu a nie w malej miejscowosci obok kopalni...

Cytat:
Hej babole

nie uwierzycie Czeko idzie dzisiaj na impreze karnawalowa
malz mnie wczoraj tak zaskoczyl milo,mama bedzie z Wercia jak ja poloze spac wiec w sumie bedzie tylko dogladac a my na tance

milego weekendu
wow!!! Zazdroszcze Opowiadaj jak było!!!

Cytat:
Nie przejmuj się teściową! Najlepiej dorabiac sie cale zycie a potem nie zauwazyc ze zycie minelo. Lepiej być niz miec- tzn wiadomo ze pieniedzy potrzeba na codzienne zycie ale zazyzazynac sie dla paru groszy?

Cytat:
Kurcze planowalismy sobie Walentynkową imprezkę, ale mąż nawet w weekendy pracuje i obawiam się, ze nici z zabawy.
Zawsze zostaje jeszcze noc

Cytat:
Hej laseczki

Monik, Mili wieeeeelgarny za pamięć

Żyję, ale jakoś tak... nijak. Nic nie piszę bo weny brak, ale podczytuje. U mnie nic nowego w sumie i dopada mnie momentami jak to mówi Kasienka stolec. Czekam na wiosnę, z utęsknieniem! Albo przynajmniej na dłuższe wieczory, bo tej ciemnicy już mam serdecznie dość!

No to by było na tyle
Zgadzam się z Tobą Zima precz!!!

Cytat:
o wow! I ty nie masz makijazu??
Świetnie wyglądasz musiałas zrobić furore na imoprezie wczoraj!

PCOS? Insulinooporność? Moja droga do odzyskania zdrowia i zgrabnej sylwetki.
http://cialo-w-remoncie.blogspot.com/

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Milibili jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-07, 11:44   #1301
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Hej

jestem mega niewyspana buuuuuuuu, nie dosc ze wrocilismy kolo 3.00 to jeszcze mala sie obudzila z placzem ledwo co zasnelam

chyba ide spac

Cytat:
Hej
U nas wszystko dobrze

Czeko
no wieczorem jak mały śpi to mam czas na wizaż, ale ostatnio po pracy jestem zmęczona i padam na ryja. Guzek, a raczej zaczerwienienie zniknęło następnego dnia. Ślicznie wyglądasz w okularkach i nowej fryzurce. Miłego tańcowania
doskonale cie rozumiem
ja mam wiecej czasu bo nie pracuje ale i tak jak mala zacznie sie przemieszczac znaczy raczkowac to pewnie juz nie bede miec tyle czasu zwlaszcza ze ja sama z nia jestem caly dzien wiec bede za nia ganiac pewnie
dobrze ze czolko juz bez guzka
no i dzieki za mile slowko

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

Cytat:

wow!!! Zazdroszcze Opowiadaj jak było!!!

o wow! I ty nie masz makijazu??
Świetnie wyglądasz musiałas zrobić furore na imoprezie wczoraj!
bylo superwytanczylam sie za wszystkie czasy hihih, wypilam moze ze 3 drinki ale jakos mnie nie bralo nic poprzytulalismy sie z malzem na wolnych kawalkach jak za czasow chodzenia hhe
towarzystwo super bylo a to jest podstawa udanej imprezy

a fryzurka rzeczywiscie zrobilam wrazenie , kazda laska podchodzila i pytala gdzie sie obcinalam i ze mi pasuje a najlepsze dostalam nowa ksywke Rihanna no padlam w tym momencie

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-02-07, 12:13   #1302
malutka_24
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Milibili;17016964[B
malutka [/B]wkurzył mnie bo kretyn chyba jakiś pijany był zawsze kurierzy dzwonia na domofon który jest z przodu kamienicy przy garazu (tam jest tez numer domu) i jakos nie zdarzylo sie zeby jakis nie trafił a ten.... przedzieral sie przez plac (gdzie sa wielkie zwaly sniegu ) i wlazl przez kolejna brame na wybieg dla psa omalo zawalu nie dostalam jak zobacyzlam ze ktos sie od tulu domu dobija do drzwi. Mial szczescie ze pies nie był na wybiegu bo napewno potraktowalby go jako intruza (co to za przelazenie przez plot jak brama jest z domofonem jest??!! )
no jakiś debil z niego

Cytat:
jestem mega niewyspana buuuuuuuu, nie dosc ze wrocilismy kolo 3.00 to jeszcze mala sie obudzila z placzem ledwo co zasnelam

doskonale cie rozumiem
ja mam wiecej czasu bo nie pracuje ale i tak jak mala zacznie sie przemieszczac znaczy raczkowac to pewnie juz nie bede miec tyle czasu zwlaszcza ze ja sama z nia jestem caly dzien wiec bede za nia ganiac pewnie
dobrze ze czolko juz bez guzka
no i dzieki za mile slowko
fajnie, że się wybawiłaś jak zacznie raczkować to kolejne kg w dół pójdą
Stary 2010-02-07, 21:41   #1303
izazusia
Wtajemniczenie

GG do izazusia

Dzien dobry
Witam po weekendziku Egzamin zdany (chyba dzięki Waszym kciukalcom bo odsiew był 50 %), projekt oddany (wsuniety przez szparę w drzwiach-wg wskazówek prowadzącego )mogę więc nieoficjalnie rzec że obie me sesje dobiegły końca

Czekoladko fajna taka karnawałowa wyjściówka I jeszcze zrobiłaś furorę czemu absolutnie się nie dziwie

Milibili co ty masz za kuriera?? Jakiś stuknięty!!! Jakby poczuł psie zęby na tyłku to by zmądrzał.
Co do wygody butków-w tych na obcasach warto stosować poduszeczki żelowe, jeżeli but obciera z tyłu są różnego typu zapiętki (skórrzane, żelowe paski krążki lub całe zapiętki). Mi często pomaga dołożenie wkładki by but był dobrze dopasowany i noga sie w nim nie przesuwała
Co do wygody-rzecz bardzo subiektywna. Nie polecam ci przy córeczce korzystać z rad Kasieńki i chodzić w szpilkach Buciki które pokazałaś maja raczej stabilny obcasik ale więcej powie ci Twoja stopa

Malutka dziękuję za radę z czekoladą-mogę ją zatem teraz wcinać bez wyrzutów sumienia W końcu to lekarstwo

Asiuk ty się nie zawstydzaj tylko bądź dumna Super że macie dużo pracy Może kiedyś skorzystam z Twojej wiedzy i umiejętności i będe mówiła że mam dom zaprojektowany przez TĘ słynną panią architekt

Miłego wieczoru moje słonka Buziaczki dla Majeczki, Weronki, Alicji i Dawidusia
Stary 2010-02-08, 08:19   #1304
agunia82
Zakorzenienie

hej laseczki

Czeko super taka niespodzianka, fajnie że się wybawiłaś. A że zrobiłaś furorę na imprezie to ja się wcale nie dziwię

Izuś gratulacje zakończonej sesji

U nas weekendzik minął spokojnie, w sobotę zaliczyliśmy spacer w gronie 7 psów Połaziliśmy po górkach 2 godziny i jak wróciliśmy do domu to padliśmy, cała trójka
A wczoraj byli u mnie moi rodzice. No i tyle z relacji weekendowych

Buziole, miłego dnia

agunia82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 11:44   #1305
Milibili
Zadomowienie

Cytat:
Hej

chyba ide spac

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ----------

bylo superwytanczylam sie za wszystkie czasy hihih, wypilam moze ze 3 drinki ale jakos mnie nie bralo nic poprzytulalismy sie z malzem na wolnych kawalkach jak za czasow chodzenia hhe

a fryzurka rzeczywiscie zrobilam wrazenie , kazda laska podchodzila i pytala gdzie sie obcinalam i ze mi pasuje a najlepsze dostalam nowa ksywke Rihanna no padlam w tym momencie

Ale chyba było warto sie niewyspac A widzisz - wiedziałam, że zrobisz furore
Ech... ale zazdroszcze tych tanców - przytulanców z mężem. Musimy sie kiedys gdzies wyrwac

Cytat:
no jakiś debil z niego
Ano Debil...

Cytat:
Dzien dobry
Witam po weekendziku Egzamin zdany (chyba dzięki Waszym kciukalcom bo odsiew był 50 %), projekt oddany (wsuniety przez szparę w drzwiach-wg wskazówek prowadzącego )mogę więc nieoficjalnie rzec że obie me sesje dobiegły końca

Milibili co ty masz za kuriera?? Jakiś stuknięty!!! Jakby poczuł psie zęby na tyłku to by zmądrzał.
Co do wygody butków-w tych na obcasach warto stosować poduszeczki żelowe, jeżeli but obciera z tyłu są różnego typu zapiętki (skórrzane, żelowe paski krążki lub całe zapiętki). Mi często pomaga dołożenie wkładki by but był dobrze dopasowany i noga sie w nim nie przesuwała
Co do wygody-rzecz bardzo subiektywna. Nie polecam ci przy córeczce korzystać z rad Kasieńki i chodzić w szpilkach Buciki które pokazałaś maja raczej stabilny obcasik ale więcej powie ci Twoja stopa
Stuknięty to mało powiedziane....
Kiedyś mieliśmy sytuację, że jakiś facet (najprawdopodobniej chory psychicznie) chciał wejsc do nas do domu. Moja matka była wtedy sama. Krecił się za domem (wlasnie po wybiegu psa i kombinowal jak wejsc) Nasz piesek(owczarek niemiecki) zaczął strasznie szczekać i chciał isc na dwór wiec go matka wypuściła nie wiedzą, że on tam jest. Naszczescie nasz piesek (chyba ma to po swoich rodzicach któzy pracowali w policji ) zachował się wzorowo. Zagonił go do konta, kiedy chciał wyjść skoczył na niego ale tylko przednimi łapami wepchnął go z powrotem do konta i siadł przed nim, i kiedy tylko chciał się ruszyć - warczał i z powrotem go umieszczał w rogu ale nie zrobił mu najmniejszej krzywdy. Mama poszła po smycz, zapieła pieska i kazala sie temu facetowi wynosic . Odszedł, ale potem znowu probowal wejsc,mama zadzwonila na policje i zwineli go. Potem na rozprawie opowiadał niestworzone rzeczy W kazdym razie dobrze, że mama miala obronce w postaci naszego piesko - nigdy nie wiadomo co by było gdyby jednak facet dostał sie do domu.

Gratuluje zakonczonej sesji dziekuje za wskazówki co do butów. Na pewno skorzystam

Cytat:
hej laseczki

U nas weekendzik minął spokojnie, w sobotę zaliczyliśmy spacer w gronie 7 psów Połaziliśmy po górkach 2 godziny i jak wróciliśmy do domu to padliśmy, cała trójka
A wczoraj byli u mnie moi rodzice. No i tyle z relacji weekendowych

Buziole, miłego dnia
Spacer z 7 psami?? To musiało się dziac

------------------------------------------------------------------------

Dziewczyny nie uwiezycie, dopiero teraz zrobilismy sobie pierwsze zdjęcie w trójke (ja, Tomek i Luska) ech... az nie moge uwiezyc ze nie mamy zadnych wspolnych zdjec jak malutka była jeszcze bardziej malutka

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Stary 2010-02-08, 14:11   #1306
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam poniedziałkowo
Miałam sobie nic nie kupowac i co jak nie planowałam to mam: 2 pary butów, 2 koszule, tunikę z golfem i paskiem szerokim, torebkę, hustę i bransoletę
dla męża też spodnie wzięłam a dla dzieciaczków nic będę musiałą się wybrac jeszcze raz conajmniej przed wyjazdem

Cytat:

chyba ide spac

a fryzurka rzeczywiscie zrobilam wrazenie , kazda laska podchodzila i pytala gd
a fryzurka rzeczywiscie zrobilam wrazenie , kazda laska podchodzila zie sie obcinalam i ze mi pasuje a najlepsze dostalam nowa ksywke Rihanna no padlam w tym momencie
No Czekoladko super, że się wybawiliście i to w tak fajowym towarzystwie
Na pewno wyglądałaś bosko, może wrzucisz nam jakąś foteczkę

Cytat:
Stuknięty to mało powiedziane....
Kiedyś mieliśmy sytuację, że jakiś facet (najprawdopodobniej chory psychicznie) chciał wejsc do nas do domu. Moja matka była wtedy sama. Krecił się za domem (wlasnie po wybiegu psa i kombinowal jak wejsc) Nasz piesek(owczarek niemiecki) zaczął strasznie szczekać i chciał isc na dwór wiec go matka wypuściła nie wiedzą, że on tam jest. Naszczescie nasz piesek (chyba ma to po swoich rodzicach któzy pracowali w policji ) zachował się wzorowo. Zagonił go do konta, kiedy chciał wyjść skoczył na niego ale tylko przednimi łapami wepchnął go z powrotem do konta i siadł przed nim, i kiedy tylko chciał się ruszyć - warczał i z powrotem go umieszczał w rogu ale nie zrobił mu najmniejszej krzywdy. Mama poszła po smycz, zapieła pieska i kazala sie temu facetowi wynosic . Odszedł, ale potem znowu probowal wejsc,mama zadzwonila na policje i zwineli go. Potem na rozprawie opowiadał niestworzone rzeczy W kazdym razie dobrze, że mama miala obronce w postaci naszego piesko - nigdy nie wiadomo co by było gdyby jednak facet dostał sie do domu.
------------------------------------------------------------------------

Dziewczyny nie uwiezycie, dopiero teraz zrobilismy sobie pierwsze zdjęcie w trójke (ja, Tomek i Luska) ech... az nie moge uwiezyc ze nie mamy zadnych wspolnych zdjec jak malutka była jeszcze bardziej malutka
Kurier debil
A pies

Miluś ślicznie wyglądacie - super z Was rodzinka) Róbcie jak najwięcej zdjęc będzie pamiątka dla Alusi

Izazusia Gratki zaliczonych sesji
Stary 2010-02-08, 14:12   #1307
kasienka1985
Zakorzenienie

hej
Cytat:
cudna fotka

Miluniu co do tych butków to ja już Tobie wsycko napisałam
Nie mam jakiejś sprawdzonej marki, trzeba mierzy i jeszcze raz mierzy- choc mnie kilka razy udało się kilka razy kupic butki na allegro sprawdzonych firm- Venezia, aldo, prima moda i pasują jak ulał.
Mnie też marzą się jakieś fajne oksfordy, ale ciągle zastanawiam się gdzie je ubiore w zasadzie nie gdzie a do czego!
Te butki co pokazałaś wcale mi się nie podobają <nie bij >.
Te drugie są jeszcze ok, ale pierwsze straszne!!! bardzo toporne i mało kobiece...
Jeśli miałabym szukac tego typu stabilnych butków to wybrałabym cos w tym stylu:
http://stylio.pl/zdjecia/121/121088_...a/oksfordy.jpg
wszystko zalezy do czego chcesz je nosic
jesli chcesz z tym paskiem koniecznie to moze cos takiego?
http://moda.allegro.pl/item899939781...9.html#gallery
http://moda.allegro.pl/item905890985...it_sezonu.html

oczywiscie chodzi mi o sam model jakoś skórki musisz sprawdzic mierząc
nic chyba więcej nie pomogę

PAULINKO!!!
KTO TU JEST MANIAKIEM???
PROSZE O FOTKI ZAKUPKÓW ***

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!

Edytowane przez kasienka1985
Czas edycji: 2010-02-08 o 14:17
Stary 2010-02-08, 14:25   #1308
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

czesc dziolchy

wczoraj bylismy na urodzinach siostrzenicy malza a dzis jedziemy w odwiedziny do mojej kuzynki ktora urodzila 2 mce temu malego Przemusia

Cytat:

fajnie, że się wybawiłaś jak zacznie raczkować to kolejne kg w dół pójdą
tez sie ciesze
no mam taka nadzieje

Cytat:
Dzien dobry

Czekoladko fajna taka karnawałowa wyjściówka I jeszcze zrobiłaś furorę czemu absolutnie się nie dziwie
gratulacje

Cytat:
hej laseczki

Czeko super taka niespodzianka, fajnie że się wybawiłaś. A że zrobiłaś furorę na imprezie to ja się wcale nie dziwię
furore to za duze slowo , ale powiedzmy niezle wrazenie

Cytat:
Ale chyba było warto sie niewyspac A widzisz - wiedziałam, że zrobisz furore
Ech... ale zazdroszcze tych tanców - przytulanców z mężem. Musimy sie kiedys gdzies wyrwac

no dziecko sprzedajcie dziadkom i na bale

swietna rodzinka

Cytat:
Witam poniedziałkowo
Miałam sobie nic nie kupowac i co jak nie planowałam to mam: 2 pary butów, 2 koszule, tunikę z golfem i paskiem szerokim, torebkę, hustę i bransoletę
dla męża też spodnie wzięłam a dla dzieciaczków nic będę musiałą się wybrac jeszcze raz conajmniej przed wyjazdem

No Czekoladko super, że się wybawiliście i to w tak fajowym towarzystwie
Na pewno wyglądałaś bosko, może wrzucisz nam jakąś foteczkę

widze kolejna szaleje z zakupami hihi

fotki kiepskie -teraz zaluje ze lepszego aparatu nie kupilam

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-02-08, 15:43   #1309
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
PAULINKO!!!
KTO TU JEST MANIAKIEM???
PROSZE O FOTKI ZAKUPKÓW ***
hehe Kochana do Ciebie to mi jeszcze daleko
ja tak raz na miesiąc a ty widze co tydzień szalejesz
foteczki postaram się zrobic wieczorkiem

Cytat:
wczoraj bylismy na urodzinach siostrzenicy malza a dzis jedziemy w odwiedziny do mojej kuzynki ktora urodzila 2 mce temu malego Przemusia

fotki kiepskie -teraz zaluje ze lepszego aparatu nie kupilam
Widzę Czeko, że ciagle jakieś odwiedzinki, urodzinki - fajnie tak pewnie dużą rodzinkę macie

oj tam na pewno coś będzie widac
Stary 2010-02-08, 19:28   #1310
Anusia_piekniusia
Wtajemniczenie

Hej Żonki

Cytat:
a co ja widze czekoladka sie zajadasz

1. A jak
2. Fajnie że imprezka się udała
3. Acha - BOSKO wyglądasz w nowej fryzurce - taki prawdziwy wamp sie z ciebie zrobił

Cytat:
Nie było mnie kilka dni i nikt nawet tego nie zauważył u nas nic nowego, Dawid zabiera się za raczkowanie i wczoraj zaliczył pierwszego guza na czole poza tym powoli szukam jakieś innej pracy, bo teraz u mnie robi się nie za ciekawie

Anusia
śliczne fotki
1.Trzymam kciuki za Dawidzia by ten nowy etap przeszedł żbez kolejnych guzów
2. A czemu szukasz nowej pracy? Jakies zgrzyty w tej?
3. dziękuję
Cytat:
Anusia piękne foteczki
dziękuję
Cytat:
musze wam się przyznać ze wystawiłam na allegro oferte wierszyków. Kupiono dwa w odstepie tygodnia-jedna i ta sama osoba. Hehe skromnie ale zawsze grosz wpadnie. Wy słonka oczywiście jak potrzebujecie piszcie na priwa to cos Wam sklecę po znajomości bez płatności Buziaczki na sen dobry
świetny pomysł Na pewno się powoli biznes wierszykowy rozkręci
Cytat:
Anusiu świetną zrobiliście pozę, to chyba przed tarzaniem w śniegu było?
NO i oddaj kawałek czekolady...
dziękuje No to było jeszcze przed wielką akcją A czekolady już niestety brak
Cytat:
a zdjęcia fajowskie fajną pozę przybraliście z mężem

1. Dziękuję
2. Współczuję takiej teściowej Ale dobrze że jej wreszcie coś powiedziałaś.
3. Czekam na fotki
Cytat:
super foteczki!
fajna kozica z Ciebie

Znów zaszalałam
No i troszke na allegro

i to chyba sycko
1. Dzięki kozico
2. Ty zakupoholiczko jedna - to już na oddział zamknięty się nadaje Torebajka druga mi sie podoba. Sama szperam właśnie za torebka na all i jakoś nie umiem znaleźć nic co by mi przypasiło (bo jakas chora wizja mi się w głowie stworzyła )

Cytat:
Ładny portrecik rodzinny

Lecę robić ciasteczka owsiane ze słonecznikiem - jak skończę to Was poczęstuję A u mnie weekend nie za bardzo niestety więc nie będę Wam tutaj zasmucać. Zresztą ciasteczka mi zaraz poprawią humor mam nadzieje.
Anusia_piekniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 21:37   #1311
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Widzę Czeko, że ciagle jakieś odwiedzinki, urodzinki - fajnie tak pewnie dużą rodzinkę macie

oj tam na pewno coś będzie widac
no malz ma duza
niee zla jestem ze zadnej fajnen foty nie mam ale kumpela ma pewnie fajne co powychodzily bo miala profesjonalny aparat wiec musze od niej wyzebrac

Cytat:
Hej Żonki

1. A jak
2. Fajnie że imprezka się udała
3. Acha - BOSKO wyglądasz w nowej fryzurce - taki prawdziwy wamp sie z ciebie zrobił

Lecę robić ciasteczka owsiane ze słonecznikiem - jak skończę to Was poczęstuję A u mnie weekend nie za bardzo niestety więc nie będę Wam tutaj zasmucać. Zresztą ciasteczka mi zaraz poprawią humor mam nadzieje.
ale mi slodzicie normalnie zaraz sie roztopie

a co to za smutaski??
to rzucaj ciastkiem

Dominika 04.11.2014
Stary 2010-02-09, 12:07   #1312
malutka_24
Wtajemniczenie

Hej
Normalnie jestem pierwsza, a już południe

Cytat:
Egzamin zdany (chyba dzięki Waszym kciukalcom bo odsiew był 50 %), projekt oddany (wsuniety przez szparę w drzwiach-wg wskazówek prowadzącego )mogę więc nieoficjalnie rzec że obie me sesje dobiegły końca

Miłego wieczoru moje słonka Buziaczki dla Majeczki, Weronki, Alicji i Dawidusia
ad. 1
ad. 2

Cytat:

ad. 1 o matko co za historia a dla psinki
ad. 2 ślicznie od razu widać, że mąż zakochany w córuniu, a Ty promieniejesz

Cytat:
no proszę jak się obkupiła pochwal się

Cytat:
A czemu szukasz nowej pracy? Jakies zgrzyty w tej?

A u mnie weekend nie za bardzo niestety więc nie będę Wam tutaj zasmucać. Zresztą ciasteczka mi zaraz poprawią humor mam nadzieje.
ad. 1 zwolnienie - kryzys, nowy dyro - każdy trzęsie tyłkiem, a szefowa czepia się o byle co jak znajdę jakieś fajne ogłoszenie to wysyłam CV
ad. 2
Stary 2010-02-09, 12:32   #1313
Milibili
Zadomowienie

Hej!

Chyba dzis wieczorem uda się nam gdzieś wyrwać ale narazie nie zapeszam...

kasienko nie będe biła bo tą są tylko przykłady chodzi mi o mniej wiecej taki obcas (wydaje się stabilny i ma ok5-6 cm) i zaokrąglony przód. Tego paska jak najbardziej nie musi być a do czego mam je nosić? Najlepiej do wszytskiego niestety tak mam, że musze kupowac jak najbardziej uniwersalne buty bo kupując buty muszę zapłacic za nie ok200-300 zl zeby byly ze skóry bo w innych stopy mam od razu zmasakrowane więc na inna parę mnie nie stać wiec tym sposobem mam jedną parę zimowych butów które ubieram do wszytskiego i do spodnic i do spodni. Domyślam się, że mam tu najmniej par butów w szafce - niech je tylko policze... hmmm... 4 pary (jedne zimowe, jedne weselne, adidasy, sandałki) to wszystko wiosennych butów nie mam (stare juz ostatecznie skonczyły swój zywot ) i dlatego juz powoli się zastanawiam, bo jak przyjda cieplejsze dni to dalej bede w kozakach chodzić albo wszędzie w adidasach ale się pożaliłam...

Malutka w takim razie trzymam kciuki za szybkie znalezienie nowej pracy

Anusia masz jeszcze ciasteczka??

- 25 kg
6 wrzesień 2008

Stary 2010-02-09, 12:38   #1314
katarzinka
Wtajemniczenie

cześć

wczoraj znów musialam byc w pracy - ech szlag by to trafił, chyba sobie odejme te dni które spędzilam w pracy z macierzynskiego

w pracy jakis sajgon

a tak poza tym dzis bylismy u lekarza i Agata waży 7760g !
wielka kobieta z niej

buziaki
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 14:37   #1315
paulinaizabela
Zakorzenienie

Witam dziewczyny
Ja w domciu jeszcze dziś idę tylko na pół dnia bo mężuś ma wolne i mnie wyręcza
Właśnie popijam kawusię i podjadam goferka z bitą śmietaną
Może któraś ma ochotę?? Mam jeszcze pare

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość
wczoraj znów musialam byc w pracy - ech szlag by to trafił, chyba sobie odejme te dni które spędzilam w pracy z macierzynskiego

w pracy jakis sajgon

wielka kobieta z niej
Zrób tak Kochana nie daj się im wycyckać
Ojejku jaka pannica już z Agatulki może jakaś foteczka małej damy??

Malutka trzymam za ciekawe oferty i zmianę pracy

Mili mam nadzieję,że wieczorny wypad się uda Dobrej zabawy!!

Anusia mam nadzieję, że ciasteczka poprawiły humor i już się nie smucisz

No dobra to moje zakupki:
1. szare botki - strasznie wysoki obcas jak dla mnie tylko na specjalne wyjście 18 euro
2. botki - bardzo wygodniutkie do codziennego śmigania 15 euro z 45
3.półbuciki na wiosnę tak na codzień idealne 15 z 45
4. bransoletki - nie wiem do czego je ubiorę ale mi się spodobały i kosztowały tylko 2,50 new look
5. szara tunika z paskiem za jedyne 7,50 z 25 tally weil
6. Koszula w kratę 10 z 25 h&m
7. Koszula fioletowa 3,60 z 12 tally weil
8. Torebka 12 euro new look

Załącznik 2855607 Załącznik 2855624

Załącznik 2855625 Załącznik 2855626

Załącznik 2855627 Załącznik 2855630

Załącznik 2855632 Załącznik 2855647

Jakoś dziwnie mi się to załączyło

Edytowane przez paulinaizabela
Czas edycji: 2010-02-09 o 14:40
paulinaizabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 16:03   #1316
katarzinka
Wtajemniczenie

paulinko ale mi narobilaś smaku tymi goframi - mniam mniam jestem chętna of course

hmm nie widze Twoich zdjęć
Zanim czas pokona nas"
katarzinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 17:29   #1317
paulinaizabela
Zakorzenienie

No właśnie teraz próbowałam zobaczyc i też mi się nie wyświetlają a ja już skasowałam je z kompa

Katarzinko ciepły goferek z bitą śmietaną For You
Stary 2010-02-09, 19:36   #1318
kasienka1985
Zakorzenienie

hej ho wszystkim gadzinkom w ten mroźny wieczorek
Cytat:

kasienko nie będe biła bo tą są tylko przykłady chodzi mi o mniej wiecej taki obcas (wydaje się stabilny i ma ok5-6 cm) i zaokrąglony przód. Tego paska jak najbardziej nie musi być a do czego mam je nosić? Najlepiej do wszytskiego niestety tak mam, że musze kupowac jak najbardziej uniwersalne buty bo kupując buty muszę zapłacic za nie ok200-300 zl zeby byly ze skóry bo w innych stopy mam od razu zmasakrowane więc na inna parę mnie nie stać wiec tym sposobem mam jedną parę zimowych butów które ubieram do wszytskiego i do spodnic i do spodni. Domyślam się, że mam tu najmniej par butów w szafce - niech je tylko policze... hmmm... 4 pary (jedne zimowe, jedne weselne, adidasy, sandałki) to wszystko wiosennych butów nie mam (stare juz ostatecznie skonczyły swój zywot ) i dlatego juz powoli się zastanawiam, bo jak przyjda cieplejsze dni to dalej bede w kozakach chodzić albo wszędzie w adidasach ale się pożaliłam...
1-trzymam kciuki
2-OMG mycho aż mi wstyd...
ja nie liczyłam swoich par butów ale mam ich- tak na oko- liczac te co pamietam-najczesciej łażone- 14 par <2 par ślubnych, japonek, klapek i adidasów nie liczylam >
też kiedyś tak miałam z butami myszko
nie wiem jak to się stało, ale samo jakoś przeszło
czaaaaaaaaaasem mnie coś tam obetrze, ale nie jakoś bardzo...
i tez skórzane mam te butki- tak jak pisałam z różnych firm <2 pary mam tylko z eko-smierdziuchów>
W kazdym razie wiem jak to jest jak sie szuka butów-bo potrzeba i nie można znaleźc odpowiednich
trzymam kciuki zebys znalazła jakies fajoskie
ja polecam Venezie, Prima Modę i Aldo.
Drogie- ale porzadne buty i wg mnie wygodne
A i na niskim obcasie czasem można coś znaleźc.
Cytat:
No dobra to moje zakupki:
1. szare botki - strasznie wysoki obcas jak dla mnie tylko na specjalne wyjście 18 euro
2. botki - bardzo wygodniutkie do codziennego śmigania 15 euro z 45
3.półbuciki na wiosnę tak na codzień idealne 15 z 45
4. bransoletki - nie wiem do czego je ubiorę ale mi się spodobały i kosztowały tylko 2,50 new look
5. szara tunika z paskiem za jedyne 7,50 z 25 tally weil
6. Koszula w kratę 10 z 25 h&m
7. Koszula fioletowa 3,60 z 12 tally weil
8. Torebka 12 euro new look
eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeee
Cytat:
No właśnie teraz próbowałam zobaczyc i też mi się nie wyświetlają a ja już skasowałam je z kompa
bez ściemy mi tutaj, napaliłam się na te botki
myk do kosza na pulpicie i wygrzebac fotki!!!!!
dawac jeeeeeeeee

3740g 58 cm

Kocham nad życie!!!
Stary 2010-02-09, 23:39   #1319
malutka_24
Wtajemniczenie

Witam z wieczorka
Ja na chwilkę jeszcze, bo czeka mnie jeszcze małe prasowanko małego ciuszków. Trzymajcie kciuki, bo jutro idziemy na ważonko i szczepienie

Cytat:

Malutka w takim razie trzymam kciuki za szybkie znalezienie nowej pracy
ad. 1 w takim razie życzę udanej zabawy
ad. 2

Cytat:
Napisane przez katarzinka Pokaż wiadomość

wielka kobieta z niej
ad. 1 bardzo dobry pomysł
ad. 2 duża z niej już pannica

Cytat:
Właśnie popijam kawusię i podjadam goferka z bitą śmietaną
Może któraś ma ochotę?? Mam jeszcze pare

Malutka trzymam za ciekawe oferty i zmianę pracy

No dobra to moje zakupki
ad. 1 masz jeszcze te gofry
ad. 2
ad. 3 nie widzę zdjęć
Stary 2010-02-10, 02:06   #1320
paulinaizabela
Zakorzenienie

Kochane sorki za te fotki ale był jakiś błąd na wizażu i pewnie przez to (kilka wizażanek też narzekało). Ale nawet jak wchodziłam w te załączniki to się normalnie zdjęcia otwierały więc nie rozumiem czemu później już nie Zrobię fotki jeszcze raz bo kosz został usunięty ale pewnie dopiero w czwartek, bo jutro nie dam rady.

Malutka dla Ciebie goferek
i kciukiasy za Dawidzia

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości