![]() |
#4891 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - cześć IV :)
My najprawdopodobniej będziemy mieć Beata Bartelik- Sen na pogodne dni. Zakochałam się w tej piosence
![]() Wcześniej braliśmy pod uwagę Magma - Wszystkie chwile. |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Wtajemniczenie
|
![]() Na pewno coś wybierzemy. Dziś idziemy za obrączkami, tak w ogóle się zorientować co gdzie i za ile. Tak w ogóle to obrączki tez trzeba jakos wcześniej zamawiać. Obowiązują jakieś terminy?bo juz sie w tym wszystkim gubię ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Zakorzenienie
|
Co do piosenki na pierwszy taniec: ja mam Daro "Właśnie Ty"....jak tylko usłyszałam to stwierdziłam że nie chcę innej
![]()
#4894 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ostatecznie ustaliliśmy, że będziemy tańczyć do Whitney Houston "I have nothing"
"Istnieją trzy strony każdej kwestii: twój punkt widzenia, jego punkt widzenia i - do diabła z tym wszystkim." E. M. Forster Edytowane przez Maxima86 Czas edycji: 2010-02-09 o 12:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4895 |
Zakorzenienie
|
Mi też sie strasznie karolina Kozak podoba, ale faktycznie za wolna - chciałabym na płycie z filmem z wesela, gdzieś ją umieścić na pewno
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Raczkowanie
|
my też nie mamy swojej piosenki.... i też nie wiemy co wybrać, bo za dużo piosenek nam się podoba. Na razie jesteśmy na etapie Barry White "You're The First, The Last, My Everything", znajomi mieli piosenkę Elvisa "Can't help falling in love with you". Mysleliśmy jeszcze o czymś z jajem czyli np Black Eyed Peas "I gotta feeling"
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4897 |
Przyczajenie
|
Dziewczyny- potrzebuję dobrej fryzjerki i makijażystki i dekoratorki. Proszę pomóżcie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4898 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Polecana jest też pani Ania Tusien, ale nie pamiętam gdzie ona przyjmuje. I jeszcze Sylwia z salonu Awangarda przy ul. Wesołej (wejscie od Sienkiewicza). Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2010-02-09 o 13:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4899 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem może
![]() Już sprawdziłam ul. Kaczmarka 18 |
![]() ![]() |
![]() |
#4901 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny a nie wiecie może ile wcześniej trzeba iść do USC jeżeli by się chciało ślub tak pod koniec marca??
|
![]() ![]() |
![]() |
#4902 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Sen na pogodne dni ta piosenka jest śliczna ![]() Anna Jantar Moje jedyne marzenie When I nedd you Rod Stewart Wymyśliłam cię Irena Jarocka i wiciąż niezmiennie podoba mi się Walc z Nocy i Dni, efektownie wygląda jeśli ktoś jest po choćby malutkim kursie ![]() http://ofertyweselne.pl/film,idealne...ocy-i-dni.html |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4903 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Zakorzenienie
|
Ale Ty chcesz cywilny wziąć też najpierw? Bo datę masz na 2011 ślubu kościelnego nie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4905 |
Zakorzenienie
|
info for all o pani Ani http://www.fryzjerzy.pl/index.php?fr...866&gal=0&ip=0 dzwoniłam działa
![]() Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-02-09 o 13:33 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4906 |
Raczkowanie
|
Hej Wam
![]() My z orkiestrą ustaliliśmy sobie że nam zagrają piosenkę Krzysztofa Krawczyka "Masz Mandelsona" i do tego walca zatańczymy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Raczkowanie
|
alamig my na pewno będziemy mieć sen na pogodne dni
![]() Tez zakochałam się w tej piosence ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4908 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czekam na te próbki zaproszeń i czekam... Już wczoraj miały być ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4909 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() a co do piosenki to 'nasza' jest chyba dość oryginalna ![]() http://www.youtube.com/watch?v=_4X8Y...eature=related a nasz dzień już za 18 dni!!! ![]() ![]()
![]() |
#4910 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4911 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4912 |
Raczkowanie
|
chansons dziękuje
![]() Jeżeli chodzi o piosenkę to my też nie mamy takiej typowo naszej piosenki, ale myslałam na pierszy taniec m.in. o "jesteś blisko mnie " piaska i kukulskiej lub magda spełnione sny.Ale do ślubu to pewnie jeszcze się to zmieni z 1000 razy. Edytowane przez aga_09 Czas edycji: 2010-02-09 o 14:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#4913 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() włoski ![]() pewnie słyszałaś w reklamie bodajże Fiata ![]() ja oszalałam na punkcie tej piosenki http://www.youtube.com/watch?v=DV9iv...eature=related tylko wersja płytowa Mamy ją na DVD jak jest podsumowanie ślubu. Wygląda super. Jest klimacik ![]() Edytowane przez Scio Czas edycji: 2010-02-09 o 14:16 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4914 |
Zakorzenienie
|
Jest to wysoce prawdopodobne
![]() Hmmm włoski to nie moja mocna strona, ale domyślam się, że tekst jest o miłości? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Piosenka jest o miłości - ja to mniej więcej rozumiem, ale specjalistką od tłumaczeń nie jestem więc lepiej nie będę próbować ![]() Scio, ja wolę jednak wersję z.Metallica ![]()
04.2007 08.2009 ![]() 02.2010 ![]() 06.2011 ![]() 05.2014 ![]() Edytowane przez chansons Czas edycji: 2010-02-09 o 14:33 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Raczkowanie
|
U mnie narazie dwie piosenki są na prowadzeniu ale to się jeszcze może zmienić pare razy.
It Is You [I Have Loved]- shrek Anastasia - Once Upon a December
#4917 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez Scio Czas edycji: 2010-02-09 o 15:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4918 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4919 |
Zadomowienie
|
Dziewczyny
![]() ![]()
Bo Cię kocham i już,bo z Tobą zawsze jest sens a bez Ciebie go nie ma,bo z Tobą można pójść na koniec świata i nie czuć zmęczenia,bo lubię kiedy się uśmiechasz,bo z Tobą można stracić majątek i nadal być bogatym,Bo Ty i tylko Ty
![]() Edytowane przez margaret82 Czas edycji: 2010-02-09 o 15:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Zakorzenienie
|
Mój znajomy miał na weselu zagraną wersję Metaliki Nothing else matters. Zespół nauczył się grać specjalnie dla niego
![]() Ja myślałam o Ronana Keatinga When you say nothing at all http://www.youtube.com/watch?v=AuJrE...eature=related Lady in Red Chrisa de Burgh http://www.youtube.com/watch?v=aHRTP8kLIGY Wet wet wet Love is all around me http://www.youtube.com/watch?v=TQQ6SfPZggw albo po włosku bo TŻ jest włochem Ti amo http://www.youtube.com/watch?v=ZBFo9...eature=related Wybieram same w mierę wolne bo TŻ ma dwie lewe nogi do tańca. Co ciekawego gra na gitarze więc muzykę słyszy, ale brak mu koordynacji lub nie tańczył po prostu ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:07.