|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2011 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: PM 2010 śluby relacjonują, w stan małżeński szczęśliwie wstępują! cz.14
Cytat:
sama zakochalam sie w niej jak tylko ubralam i oni tez potem jeszcze dla swietego spokoju obeszlam od razu kilka innych salonow, ale wszystkie inne suknie porownywalismy do tej. nawet jedna pani sie smiala, ze ja juz mam suknie wybrana wiec po obejsciu reszty salonow od razu wrocilismy do Madonny (czyli pierwszego w ktorym bylismy ) i ja kupilismy krotka pilka ![]() i nawet lepiej, ze nie mam jej w domu, bo z trojka kotow (w tym jednym z ADHD a to 34 to oczywiscie w ich hiszpanskiej rozmiarowce normalnie mam 36 ![]() to moj TZ najpierw kupil buty, a potem garniak wlasciwie juz ma praktycznie caly stroj skompletowany brakuje krawata i spinek do mankietow![]() Cytat:
ale smetnie jest strasznie ![]() co do obiadku to na szczescie musze tylko wrzucic brokuly na pare, bo dorsza zapiekanego w sosie koperkowym mama zrobila wczoraj i dzis juz jest tylko do odgrzania w piekarniku jak to dobrze jeszcze z mama pomieszkac |
||
|
|
|
#2012 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2013 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy okazji w panelu sterowania usunęłam opcję przełączania języka skrótem klawiszowym, więc już nie powinno mi się więcej coś takiego przydarzyć ![]() ---------- Dopisano o 14:00 ---------- Poprzedni post napisano o 13:53 ---------- Muszę się Wam pochwalić: mamy załatwiony samochód do ślubu Koleś nawet nie chciał kasy od nas w ogóle brać, ale tata mu uświadomił, że przecież samochód na wodę nie jeździ i stanęło na stawce 50 zł + flaszka I tak mu pewnie stówkę damy, bo to aż głupio tak mało mu zapłacić ![]() MAD pozdrawiamy
|
|
|
|
|
#2014 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
to fajnie wam się udało z tym autem
|
|
|
#2015 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
i byl to ostatni sklep tego dnia (drugiego dnia poszukiwan) ale za to tak mi sie spodobal aze niemal sie trzeslam ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() nad tym to ja sie w ogole nie zastanawialam, w sumie mi to wisi, moze byc ktores z aut naszych rodzicow:P (i pewnie tak będzie, bo mi wisi co to za auto bedzie )
Edytowane przez wife_to_be Czas edycji: 2010-02-09 o 13:15 |
||
|
|
|
#2016 |
|
Adwokat diabła
|
Black pozdrawia wszystkich czytających na dole
|
|
#2017 |
|
Zakorzenienie
|
kobietki kobietki podnietka
umówiłam się na fryzurke próbną ![]() ech jestem happy
|
|
|
|
#2018 | |
|
Zakorzenienie
|
Volkswagen Passat kolor srebrny
Jeszcze go nawet nie widziałam, bo mój tata nam go załatwił, tylko sobie w necie orientacyjnie wylisiłam ![]() Cytat:
U nas nikt nie ma takiego "reprezentacyjnego" autka. Kuzyni mają fajne samochody, ale to głupio tak, żeby gość był naszym kierowcą
|
|
|
|
|
#2019 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2020 | |
|
Zakorzenienie
|
No oczywiście musiałaś mnie przebić
Cytat:
Mała rzecz a cieszy To teraz obie podjarane jesteśmy
|
|
|
|
|
#2021 |
|
Wtajemniczenie
|
Dzięki za pozdrowionka
![]() ![]()
|
|
|
|
#2022 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a masz juz jakis pomysl? Cytat:
|
||
|
|
|
#2023 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ona mowi ze ona nie widzi problemu - co prawda na probna umowilam sie na kwiecien ... ale to zawsze rymps jak sie ciesze raju |
|
|
|
|
#2024 |
|
Adwokat diabła
|
Chce do tż;ta
Przytulić się i zapomnieć o skurczach..
Even if it was there all along Edytowane przez BlackAngel Czas edycji: 2010-02-09 o 17:06 |
|
|
|
#2025 |
|
Zakorzenienie
|
Gosica masz już te kolczyki
![]() Mój TŻ wychodzi z założenia, że żony i samochodu się nie pożycza Dlatego nie chcieliśmy nikogo prosić o pożyczenie samego auta. Fajnie, że udało nam się znaleźć inne rozwiązanie
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2026 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MArta jakim prawem niby nie pozyczyc autko z kuzynem .. czego ty chcesz ?? wsdzisz kuzyna w garniak i po klopocie.. a skoro go zapraszasz na wesele (bo mniemam ze tak) no to co to za problem ?? ja pozyczam autko od taty a kierowcą bedize moj brat cioteczny i nie widze w tym ani obciachu ani klopotu ani w ogole nie rozumiem o oc CI chodzi
|
|
|
|
|
#2027 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2028 |
|
Rozeznanie
|
a ja wlasnie przegladam oferty szkol jezykow obcych, bo niestety nie mam juz angielskiego na mgr a nie chcialabym tracic kontaktu z tym jezykiem, mozecie dziewczyny cos polecic??
brawa za zalatwienie fryzur slubnych, samochodow i sukni![]() o chyba kolejna partia prania sie uprala, no to ide
|
|
|
|
#2029 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdybym nie miała takiej opcji, jaką mi załatwił tata, to pewnie bym poprosiła tego kuzyna, bo też sobie nie wyobrażam płacić tyle kasy za wynajęcie jakiegoś autka. Problem jest taki, że kuzyn mieszka na drugim końcu Polski i bałabym się, że mogą jakieś komplikacje. Poza tym ten kuzyn akurat nie jest zbyt dobrym kierowcą. Jest jeszcze inny kuzyn, który ma fajne autko, ale w kolorze, który mi się nie podoba ![]() I wcale nie uważam, żeby poproszenie na kierowcę kuzyna było obciachem, bo sami najchętniej byśmy swoim autem jechali, tyle, że ono się nie nadaje
|
|
|
|
|
#2030 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Mój TŻ pożyczył samochód od naszego kolegi na ślub innego naszego kolegi i TŻ mój był kierowcą mimo tego że my byliśmy gośćmi na weselu. Zresztą ja jechałam z parą młodą też ![]() Bo warunek był taki, że mój TŻ zawiezie ich tym pożyczonym autkiem, ale ja muszę z nim jechać I się zgodzili od razu ![]() A poza tym ostatnio na ślubie mojej przyjaciółki, to też wiózł ich (i mnie też, bo świadkową byłam ) nasz kolega swoim autem i też był na przyjęciu.
|
|
#2031 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2032 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2033 |
|
Rozeznanie
|
Martoolka - fajnie, że macie auto załatwione, nieważne skąd
VW Passat to generalnie reprezentacyjne autko - ciekawi mnie z którego roku jest.. wiesz?? PS. mój ojciec miał taką zasadę, że żony i samochodu się nie pożycza więc nie chciał mi "pożyczać", ale zawsze wygrywałam, bo ja córka to co innego co inni
|
|
#2034 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym sie juz chetnie umowila, ale nie mamy jeszcze zaproszenia i nie wiem o ktorej godzinie bedzie slub znajomych ale tez ide w kwietniu ![]() Cytat:
skazuje sie go z tym autem albo na niepicie albo na fatygowanie sie nastepnego dnia (lub jeszcze nastepnego - w zaleznosci od ilosci promili we krwi ) z powrotem po to auto zostawione w miejscu wesela![]() wiec mialabym opory zeby zmuszac kogokolwiek do czegos takiego. no chyba, ze macie jakis pomysl jak rozwiazac ten problem ![]() mi wlasnie zalezy zeby NIKT przypadkiem swoim autem nie przyjechal transport załatwiamy gościom my btw moj TZ tez ma jakas awersje do pozyczania auta od kogos czy tez komus ![]() cholera jasna no doniose na tego listonosza jak nic ![]() i potem sobie mozna kwitnac na poczcie w kolejce kilometrowej, bo niby nikogo w domu nie bylo. co za !@#$%^&* len |
||
|
|
|
#2035 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Cytat:
![]() Aj... bo faceci to te swoje samochody traktują jak skarby. Co by było, gdyby ten ktoś, kto pożycza auto nie daj Boże je zarysował? Tragedia |
||
|
|
|
#2036 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A poza tym u mojego brata ciocia nie pije ze wzgledu na zdrowie wiec u nich tak czy tak ktos nie bedzie pil.. wiec mojego kierowce ktos bedize mial zabrac.. U mnie sie to samo rozwiaze z reszta lain no sama pomysl.. jak bys tak chciala kazdemu dogodzic to musialabys zamowic autokar z co najmniej 50 przystankami (u kazdego przed domem) ja dziekuje za takei cos.. moj braciszek bedie mial prikaz mnie zawiezc tylko na wesele. dalej ja dam sobie rade.. on tez 5-latkiem nie jest ![]() a co do listonisza.. u mnie to standard... dlateog tato bardoz czesto kaze swoje listy polecone zostawiacw skrzynce (jest taki druczke na poczcie) a co do paczek.. lain.. jemu sie jej noisic nei chce w torbie.. bo gdyby tak do ciebei wzial i do jeszcze 100 takich jak ty.. to by ta torbe musial wozic na rowerze.. co nie zmienia faktu ze to potrafi nawet mnie z rownowagi wyprowadzic Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-02-09 o 14:02 |
|
|
|
|
#2037 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#2038 |
|
Rozeznanie
|
u mnie zostało 200 dni
wow moja kuzynka zaczela robic tipsy wiec moze sobie w weekend do niej pojade, jak sie sprawdzi to moze i na moje wesel mi zrobi ![]() jakis taki szary ten dzien i troche snieg sypie blee zastanawiamy sie nad kupnem jakiegos bardziej profesjonalnego aparatu,i moze zatrudnimy siostre tzta zeby zrobila nam sesje slubna |
|
|
|
#2039 |
|
Wtajemniczenie
|
ale mam zakrecone dni ostatnio na nic czasu ![]() Lain bardzo ładny ten niebieski komlecik, mam taki sam krój jednego kostiumu ( kolor ciemny) ale tylko góre, bo dołu juz nie było, a ze tak mi sie podobał to wzięłam ale wystarczy ze dokupie czarne majteczki i juz bedzie komplet cześć Karlain dawno Cię nie było (zreszta mnie jakos ostatnio tez ) i za suknie, racja na modelce taka normalna, ale juz nie raz tak było, że na żywo suknia prezentuje sie o wiele ładniej niz na zdjeciu katalogowym PM1409 jak dla mnie to ta suknia zupełnie Aniołku bardzo ładna ta Twoja sukienka, dobrze ze wrzuciłas fotki bo juz nie pamietałam jak wyglada ![]() i w ogóle ściskam Was wszystkie
|
#2040 |
|
Zadomowienie
|
ej, normalnie mi wizaż strajkuje, działać nie chce drań jeden!
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:27.

trochę do zwężenia, chyba że jakoś mega schudnę ale pani powiedziała że dadzą radę 

sama zakochalam sie w niej jak tylko ubralam i oni tez
ale smetnie jest strasznie 

tak jakoś nie wypada;/

Mała rzecz a cieszy 

więc nie chciał mi "pożyczać", ale zawsze wygrywałam, bo ja córka to co innego co inni 
na nic czasu