![]() |
#211 |
Zadomowienie
|
Dot.: Małe testowanie naszych TŻ
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1706869 6]...
![]() ![]() to żart, prawda? niestety kiepski...[/QUOTE] każdy ma inne zainteresowania. Ja byłam na wyścigach z moim bratem akurat była próba samochodu i było fantastycznie, skok na bungee też był fantastyczny i chciałabym to powtórzyć... nie napisałam że jeżdżę 180 w terenie zabudowanym...ale na autostradach czemu nie... Nawiasem mówiąc nigdy szybko nie jeżdżę kiedy mam pasażerów. Aha i niczym się nie chwalę. Po prostu uważam że osoba która "ma nasrane " nie byłaby w stanie założyć działalności a co dopiero ją utrzymać. I nie zamierzam sypać głowy popiołem ani jak wcześniej napisałam bić się w pierś. Dokładnie wiedziałam że będą komentarze tego co zrobiłam ale ludzie robią gorsze rzeczy... sądząc po tym co piszecie to tylko wziąć sznurek i się powiesić za żal za grzechy. heh |
![]() ![]() |
![]() |
#212 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
aha... na autostradzie w pl ograniczenie jest do 130. więc jak myślisz, czemu nie? Edytowane przez 41606c31298bccbf4cae52b7859efbfee487d7f9 Czas edycji: 2010-02-09 o 13:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie mowie o twoich pasazerach ale jak juz lecac 180km/h z pasa na pas i walniesz w inny samochod to milo nie bedzie. Ty - na wlasne zyczenie, inni... ---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:08 ---------- Jak te swoja dzialnosc rozwiniesz, utrzymasz przez nastepne 30 lat to moze sie wzrusze. Jak narazie - nic imponujacego. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#214 |
Zadomowienie
|
[1=41606c31298bccbf4cae52b 7859efbfee487d7f9;1707092 4]nie chce mi się dyskutować, ale co do jednego się grubo mylisz. to, że ktoś ma nasrane nie znaczy, że nie może się znać na biznesie. zależność taka sama jak między posiadaniem piegów i odcisków. więc nie ma czym się chwalić.
aha... na autostradzie w pl ograniczenie jest do 130. więc jak myślisz, czemu nie?[/QUOTE] nasrane - zależy co to dla kogo znaczy... nie uważam żebym ja tak miała. To było tylko raz. Tylko jedna głupota w dodatku nie mój pomysł. Nie ma o czym gadać. I po raz kolejny niczym się nie chwalę... bo żeby założyć coś swojego wystarczy mieć kilkadziesiąt tysięcy trochę obeznania na rynku , kreatywności i chęci... więc nic trudnego w tym nie widzę...chyba że właśnie ktoś ma "nasrane" >>>> ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wielkie osiagniecie? Nie bardzo. Tak fajnie cos osiagnac ale sam fakt posiadania wlasnej dzialanosci, jakiejs tam dzialanosci nie robi z ciebie nadczlowieka. Rozmawialabym z toba tak, jakbys na to zasluzyla. Nawet jesli mialabys firme, ktora przynosi spory profit, jest innowacyjna,preznie sie rozwija, ale Ty, jako czlowiek traktujesz innych jak smieci lub inne burackie zachowania, to nie mialabys mojego szacunku. I jeszcze jedno - osiagnac mozna cos nawet nie posiadajac wlasnej dzialalnosci. Czasem nawet wiecej... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#216 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
ale Ty z kolei przestań już się wybielać i wywyższać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#217 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
W ogole obnosisz sie z tą dzialanoscia chocbys byla conajmniej prezesem Microsoftu. Zejdz z oblokow na ziemie. Moze w Twoim towarzystwie posiadac dzialalnosc jest COOL ale wierz mi. Dla innych jest to calkiem normalna rzecz. A obnoszenie sie z tym jest po prostu zenujace. Naprawde. Zyjemy w XXI wieku i to juz nie sa te czasy kiedy dzialanosc swiadczyla o obrotnosci wlasciciela. Teraz czasem nie chca Cie przyjac do pracy dopoki nie zalozysz dzialalnosci. Byle jakiej. Takze wiesz... ![]()
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość |
|
![]() ![]() |
![]() |
#218 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
miało być śmieszne to jest ![]()
![]() |
#220 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nigdzie nie napisałam że jestem jakaś lepsza, tylko niepotrzebnie się tak oburzyłyście jak napisałam o własnej pracy... jakbym co najmniej zabiła tym człowieka... I nigdy nie traktuję ludzi jak śmieci. . . Bo każdy ma jakąś wartość, nie ma ludzi do końca złych... Nie wiem skąd to wywnioskowałaś... Nie wiem może by was usatysfakcjonowała jakaś sprawa w sądzie przeciwko mnie i potem kara ... najlepiej szubienica...- po prostu nie lubię jak ktoś w tak kretyński sposób "nasrane pod czerepem" wypowiada się o mnie, bo jeden błąd, który nie sama sprowokowałam jeszcze mnie nie skreśla... Jakoś nie czuję się z tym gorsza... a jakby nikt nie zauważyłam to ja nie potrzebuje tego typu komentarzy bo ja ZDAJĘ SOBIE SPRAWĘ Z TEGO CO ZROBIŁAM. WIĘC PO CO TE KŁÓTNIE... TO BYŁO DAWNO. ---------- Dopisano o 16:10 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#222 |
Zakorzenienie
|
No to jest Twoje zdanie. Nie ma obowiazku posiadania wyzszego wyksztalcenia, ktore niczego nie gwaratuje. Warto sie jednak rozwijac.
|
![]() ![]() |
![]() |
#223 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Naprawde, uwierz mi, posiadanie wlasnej dzialalnosci w tych czasach nie jest czyms wyjatkowym/.
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość Edytowane przez pieluchomajtek Czas edycji: 2010-02-09 o 15:31 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#224 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#225 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie bedzie to wina ciazy, polskiej gospodarki ani szkolnictwa... Tylko takiej osoby. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#226 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A o tym właśnie świadczą teksty, że szybko to jeździsz tylko sama (a piesi inni uczestnicy ruchu??), że po to jest większa prędkość na liczniku by ją wykorzystać itd. itp. Idź weź przeczytaj kilka razy co napisałaś to może zrozumiesz.
![]() |
#227 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No czlek stworzony do celow wyzszych niz praca. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Upadnie ci ta Twoja świeżo założona działalność to będziesz sprzątać albo piwo w klubach sprzedawać. Istnieje mnóstwo zawodów gdzie wyższe wykształcenie jest wymogiem i tego nie przeskoczysz choćbyś drugim Einsteinem była. Poza tym przykro mi, ale w "wyższych sferach biznesowych" (jeśli można to tak określić) często brak wykształcenia jest przedmiotem drwin. Co więcej rzadko się zdarza, że ktoś tam tego wykształcenia nie ma. A z siostrą albo kłamiesz, albo nie wiesz, że ona nie chce do pracy iść. Bo dr.mgr.inż (mówisz 3 tytuły) z 5 letnim doświadczeniem znajdzie pracę bez problemu. I to nie na zmywaku.
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wlasnie by znac trendy na rynku by im te firemki - mniejsze lub wieksze nie padly. Utrzymac firme... Pomysl jest fajny, trzeba czasem miec tylko glowe na karku i pare groszy ale codzienne zmagania (np jak utrzymac plynnosc finansowa w obecnie ciezkich czasach) wymagaja wyksztalcenia. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#231 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Albo skończyła uczelnię pokroju tej, na której studiował mój były - przez całe studia nie robił nic, nie umiał nic i generalnie jakby nie studiował to wyniósłby tyle samo wiedzy, ale papierek ma. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#232 |
Zadomowienie
|
skoro jest tak łatwo o pracę o czemu tyle ludzi z wykształceniem wyjeżdża za granice i ostro zapieprza w polu... A jeśli mam byc szczera to założenie własnego biznesu nie jest takim sukcesem ale utrzymać to jednak jest... a sformułowania "własna działalność" używam wtedy kiedy ma to posłużyć jako przykład. Kredyt konsumpcyjny - wspomniałam o tym o tym bo miałam 18 lat kiedy brałam i musiałam mieć dokumenty na co potrzebne mi tyle kasy. więc bank musiał to udokumentować. Depilacja- bo to mój fach- salon fryzjersko - kosmetyczny + solarium. Więc nic dziwnego że wtedy o tym napisałam.
|
![]() ![]() |
![]() |
#233 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:41 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ---------- Cytat:
Bo ludzie z mgr wyjechali owszem - np bez znajomosci jezyka. Gdzie myslisz, ze beda pracowac? Jakos wiedzialam, ze to taki biznes ![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#234 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#235 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#236 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Po drugie, co ma rzeczona wlasna dzialanosc do rzeczy? Po trzecie, mowienie, ze nie ma sie sensu uczyc, to straszna glupota, ale to juz Twoja brocha.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#237 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są studia gdzie płacisz i masz tytuł, który nikogo nie interesuje... Są też takie, że są totalnie nieprzydatne (np. znajomy po skończeniu filozofii pracuje w mc donaldzie), albo są takie, że obłożenie rynku jeśli o ten zawód chodzi jest ogromne i jest przesyt. Są też ludzie, którzy wyjeżdżają nie na zmywak, a podnosić kwalifikacje i zdobywać doświadczenie za granicą. Ogólnie mam takie wrażenie, że zachowujesz się jak bardzo butna yntelygentna och ach ogromna pani biznesmen. A tak naprawdę jesteś przeciętną dziewczyną bez wykształcenia, która otworzyła sobie jakieś tam solarium i teraz dba by nie upadło tylko dobrze prosperowało. I super niech Ci się wiedzie jak najlepiej. Tylko trochę więcej pokory w stosunku do życia i rozeznania co i jak wygląda by się przydało. Bo chyba masz o sobie nieco za wysokie mniemanie. Nikt nie każe być zahukaną szarą myszą, ale przerost formy nad treścią jest komicznie żałosny. No i wyobraźni... Bo za Twój brak wyobraźni kiedyś ktoś może zapłacić życiem.
![]() |
#239 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja znam tylko 1 (slownie: jedna), a obracam sie raczej w towarzystwie "wykształciuchów", osobe z wyzszym wykształceniem, ktora wyjechala do WB (majac juz ww tytuł) by sprzatac czy wykonywac inna, nie odpowiadajaca jej kwalifikacjom, prace. ale ona tam wyjechala z miłości do pewnego Anglika, ktorego poznala pracujac w Angli w czasie studiow.
jeśli kochasz to wybacz jeśli wybaczysz to nie wypominaj jeśli nie masz sił to odejdź od niego jeśli odejdziesz to już nie wracaj jeśli chcesz być z nim mimo wszystko to przeczekaj zestarzeje się i już nie będzie zdradzał lecz swoje najpiękniejsze lata stracisz na czekaniu na jego starość Edytowane przez pieluchomajtek Czas edycji: 2010-02-09 o 15:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#240 |
Zakorzenienie
|
Zagubiona - swietne podsumowanie!
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:49.