|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1201 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
a bo do długich włosów słabość mam od zawsze
i bosko się z nimi tańczy ![]() W ogóle ach i och i mega kobiece ![]() A u facetów są... hm no efektowne jak nimi machają na scenie jeszcze zależy o jakiej długości mówimy ![]() (jak dłuższe od moich to źle, bo budzą kobiecą zadrość Ideał to takie a'la Pattinson albo Barnes (jeszcze się w kitkę nie zbiorą, ale już na tyle długie, że byłoby za co złapać i potarmosić )A wy, dziewczyny, lubicie kolesi z długimi piórami?
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-02-09 o 15:16 |
|
|
|
#1202 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI
Cytat:
![]() Ja lubię długie włosy u facetów, ale to też zależy jakie...nie jakieś tam pięć kłaczków na krzyż ...ale zadbane są cool
♥ Jesteśmy zaręczeni !!! ♥ http://s8.suwaczek.com/201102120926.png ♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011 http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png Edytowane przez AgatkaL Czas edycji: 2010-02-09 o 15:11 |
|
|
|
|
#1203 |
|
Zakorzenienie
|
pod warunkiem, ze temu towarzyszy metalowe wymiatanie kolesia w glanach i skórze
![]() ewentulanie we fraku i cylindrze Ale jak się faceci starzeją, to to wygląda nieciekawie Więc jednak to krótkie i zawadiacko nastroszone górą! ![]() (tzn. Dr House u mnie wygrywa z Markowskim zdecydowanie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-02-09 o 15:31 |
|
|
|
#1204 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
O takie jak ten pan http://douglasgreen.files.wordpress....hnny_depp1.jpg (zresztą jego mogę mieć nawet łysego |
|
|
|
|
#1205 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj mąż też kiedyś miał długie włosy, ale zainteresowałam się nim dopiero jak ściął włosy, wcześniej na niego nie zwróciłam uwagi, a on na mnie podobno tak. Na zdjeciach jedynie widziałam, do tego ubierał się w glany i ten styl, co jest wogule nie w miom typie
|
|
#1206 |
|
Zakorzenienie
|
ech zresztą mojego idealnego faceta też można za włosy wytarmosić
![]() a do tego uśmiech, kaloryferek, gitara i zaje***głos http://i00.rnhh.de/eu/shared-images/...f7_340x510.jpg Sully Erna |
|
|
|
#1207 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ewentualnie krótsze i nastroszone/potargane
|
|
#1208 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#1209 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Aaa nawet się nie denerwujePewnie Zresztą ten deszcz to pikuś w porównaniu z zepsutym autobusem No ale przynajmniej wszyscy mówią,że będzie co wspominać....![]() Aaa czy koleżanki wiedzą i pamiętają,że w czwartek jemy pączki??
|
|
#1210 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mój aktualny no.1 tez ma krótkie włosy - tzn. taką "krótkośc" lubię ![]() http://www.babble.com/CS/blogs/famec...verine-sex.jpg (choć jako van Helsing tez ujdzie )Cytat:
![]() Biedactwo... Nawet nie wiem, jak miał na imię Summa sumarum ważne, żeby mieć faceta za co złapac i przyciągnąć go do siebie, o!
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-02-09 o 16:05 |
||
|
|
|
#1211 |
|
Zakorzenienie
|
A ja wole ściętych na krótko
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1212 |
|
Zakorzenienie
|
a ja uwielbiam jak moj tż jest obcięty maszynką na 3mm
ogólnie lubie jak facet ma krotkie włosy a juz koszmar dla mnie jak jakis starszy gosc ma długie włosy normalnie mnie to obrzydza
|
|
|
|
#1213 |
|
Zakorzenienie
|
dla mnie fryzury liczone w milimetrach to sierść nie włosy
|
#1214 |
|
Zakorzenienie
|
Maja a jak śpiewa
http://www.youtube.com/watch?v=9SSUQxGjZZ4 nic tylko się rzucić i złożyć w ofierze. Jak dobrze, ze mój M. nie czyta co wypisuje
|
|
|
|
#1215 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1216 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
teraz Tżt zapowiedział, że nie będzie się ścinał do wiosny bo mu w głowę zimno i już chyba z 3 miesiące się nie ścina, mogę w końcu go poszamotać trochę za włosy bo jak miał takie króciutkie to nie było za co go złapać ![]()
|
|||
|
|
|
#1217 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1218 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Swoją drogą jestem bardzo ciekawa jak w rzeczywistości wygląda Maja102. Zaintrygowałaś mnie swoją osobowiścią i nie potrafię sobie Ciebie wyobrazic
|
|
|
|
|
#1219 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
nic ze kiepsko sie uczyl, powtarzal 8 klase i wiecznie byl na wagarach... chcialam byc taka jak on jak to dobrze ze mnie nie chcial bo teraz to bym juz chyba miala odchowane dzieci i zero perspektyw na przyszlosc...Cytat:
![]() ja pamietam ale jakos nie lubie paczkow ![]() a ja sie wlasnie dowiedzialam ze moja przyjaciolka jest w 7 tyg ciazy |
|||
|
|
|
#1220 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ale najwazniejsze ze teraz juz wiesz o co mi chodzilo witam Cytat:
a jeszcze niedawno sprawdzalam i nic nie bylo ![]() dzieki sliczne za info ![]() Cytat:
to juz w ten czwartek jest ?! ale ten czaaaas leci ![]() my mamy taki aparat i polecam
|
|
|
#1221 |
|
Zakorzenienie
|
my tez mamy nikona
|
|
|
|
#1222 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#1223 |
|
Zakorzenienie
|
My mamy aparaty sony hx1 tez poelcam wyglada zupelni ejak ten nikon zabci
![]() maggie trzymaj się kochana i badz dobrej mysli.SSR salcesony na kafelkach to blizej nieokreslone zamazaje na kafelkach w salcesonowych kolorach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A mnie wczoraj kopnal prad. Ciesze sie ze mi serce nie stanelo. Bylam niezle naladowana ladunkami statycznymi, bo chcac zglosnic na wzmacniaczu dzwiek, majac palce 5 cm od pokretla przeskoczyl 'piorun' [bo iskra to malo powiedziane] I trzy razy mnie zaatakowal. Sie wsyatrszylam na maxa. Dobrze ze mnie nie odrzucilo na drugi koniec pokoju. Pewnie ladunek za maly yhy A mowilam wam kiedys ze sie z mezem kopnelismy pradem? chcial mnie pocalowac i iskra przeskoczyla nam miedzy nosami ![]() A dziś w pracy robiłam dokumenty żeby przekazac do archiwum państwowego. Kierownik 'wspanialomyslnie' powiedzial, ze jak sie z tym uporamy to ugada by nas zwolniono z obowiazku swiadczenia pracy z zachowaniem wynagrodzenia. Ja moglam na to wpalsc i o to poprosic, ale ze strony kieorwnika to przypał. Powinien walczyć o pracownika a nie się go lekka reka pozbywac. ![]() A tak to nudy ![]() .ps. Rosette w jak duzej blasze robilas ten sernik?? bo sie zastanawiam ktora mam uzyc.
Edytowane przez kliwia Czas edycji: 2010-02-09 o 18:48 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1224 |
|
Zakorzenienie
|
tak
to kawalerski zakup tzta ladne zdjecia robi i w ogole jest super
|
|
|
|
#1225 |
|
Zakorzenienie
|
samba to pozostają chrusty albo faworki
da mnie to to samo jest ale wiem że niektórzy rozróżniają te dwa przysmaki polecam przepis na chrusty z piwem (gdzieś w necie jest
|
|
#1226 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Kupując aparat trzeba się zastanowić gdzie się go będzie używało i jak często, a nie na zasadzie bo sąsiad ma to ja gorszy nie będę. Cytat:
Tak w ogóle dziewczynki po IŚ może my tu jakiś związek utworzymy albo co skoro nas tu tyle jest Cytat:
A agencja nie powie nam nic innego niż to co jest wpisane w księgach wieczystych, do których każdy ma dostęp i może sobie sprawdzić obciążenie nieruchomości. Zawsze można jeszcze w gminie sprawdzić czy jest tam ktoś zameldowany, żeby mieszkania z niespodzianką nie kupić, a właściciele w umowie notarialnej podpisują się pod zapisem że mieszkanie jest wolne od wszelkich odciążeń. I 3% zostaje w naszej kieszeni. Za chwilę chodzenia można oszczędzić spore pieniądze. Cytat:
I my też. Lustrzanka, wymieniliśmy obiektyw na większy i jest wykorzystywany na maksa. Tż to fotograf amator ![]() Cytat:
|
|
#1227 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i tez jestescie zadowoleni
|
|
|
#1228 |
|
Zakorzenienie
|
iwka no naszego kierownika tylko na to stac. inni sa tacy ze nawet walcza o stazystow by zostali na dluzej niz ustawa przewiduje. A on nam wprost powiedzial ze w naszej sprawie nie ruszy palcem. A nie bylo fajne uslyszec to od niego wprost. I wiem tez ze sam na to nie wpadl by zwolnic nas z tych ostatbnich 2 tygodni, tylko kadrowa po mojej interwencji mu o tym powiedzala.
|
|
|
|
#1229 |
|
Zakorzenienie
|
oj laseczki znów nawijacie jak szlone
![]() nie było mnie 2 dni a tu tyyyle czytania ![]() mężuś pojechał dziś w trasę a mi już smutno samej ... dobrze, że kociarza chociaż jeszcze mam mówię niedawno do niego- krzys pojechał, teraz ty masz sie opiekować panią- a on łapką po policzku 2 razy mnie pogłaskał jej jakie słodkie te kociaki ![]() heh... i mam zagwostkę małą.... kurcze odtawiłam niedawno anty, okres powinnam juz mieć a ciągle nie mam... a w międzyczasie przydarzyło nam sie cos bez gumki no i teraz już sama nie wiem....
|
#1230 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W kategorii teledysków, to ostatnio mój uwielbiany Hunter nakręcił cudo, przy którym chowa się większość polskich klipów ![]() http://www.youtube.com/watch?v=dh4PWOHUSpY ale oczywiście na reszcie ciała toleruję jedynie umiarkowane owłosienie Sweterkom mówię stanowcze: Nie! ![]() Cytat:
naprawde aż tak odróżniam się od reszty? Możesz zgadywa, jak wyglądam... (zresztą w avku byłam i jestem )piąteczka! Mi sie długie włosy (tzn. za ramiona i dłużej) kojarzą z kobiecością, zmysowością, miękkością... jakoś średnio mi to pasuje do facetów O fajnie, ze teraz Tłusty Czwartek - akurat mam @, a wtedy strasznie jeśc mi się chce
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-02-09 o 19:32 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:57.

no efektowne jak nimi machają na scenie 

...ale zadbane są cool 

Aaa nawet się nie denerwuje
Zresztą ten deszcz to pikuś w porównaniu z zepsutym autobusem
Nawet nie wiem, jak miał na imię 
dzis pierwszy dzien w pracy, czas na powrot do normalnosci, bo zycie od tak toczy sie dalej....bola mnie niewypowiadziane mysli, nie moglam sie pozegnac, bo rodzina mi nie pozwolila
. Ale nic na to nie poradzimy, twoj tato jest już w niebie i zawsze możesz z nim rozmawiać, zawsze będzie z tobą. Musisz być silna dla twojej fasolki, pamiętaj, że to dla niej żyjesz i pewnie dlatego Bóg zesłał ci ją właśnie teraz aby pocieszyć cię po takiej stracie.
. Pomyślałam, ze to jakies święto od imienin Adama, ze tam u Was się coś takiego obchodzi.
trzymaj się kochana i badz dobrej mysli.
Kupując aparat trzeba się zastanowić gdzie się go będzie używało i jak często, a nie na zasadzie bo sąsiad ma to ja gorszy nie będę.
Normalnie jak się wkurzę to wezmę ekipę, zapłacę 3razy tyle, ale w końcu zacznie się coś dziać w sprawie remontu. Jestem zła wrrrr