![]() |
#4921 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode Kielce - cześć IV :)
Reklama na wizażu jest płatna!
![]()
#4922 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pomijajac fakt ze nie pisze sie meil tylko mail!!!! Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-02-09 o 16:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4923 |
Zakorzenienie
|
My poprosiliśmy zespół o puszczenie płyty.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny kupilam sukienke od Chinola
![]() http://cgi.ebay.com/Bing-stock-ivory...item27ab84c30a Ciekawa jestem co z tego bedzie ![]() ![]()
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00 Nasz ślub 22.05.2010 |
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4926 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Chaba że są 2 panie o tym samym imieniu i nazwisku w Kielcach ![]() Edytowane przez palila Czas edycji: 2010-02-09 o 17:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo mnie mowila ze w jakeis tam dni ma na rano a w jakis inne na popoludnie wiec moze chodzi zamiennie do dwoch ![]() Bo ja i w sobote i dzis dzwonilam na numer ktory podalas i zglaszala sie tylko automatyczna sekretarka a na numerze na ktory ja zadzownilam zglosila sie osobiscie pani ania swieboda |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4928 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jeśli dobrze pamiętam zamawiałaś suknie przez internet. Czy już dostałaś? I czy jesteś zadowolona? Edytowane przez palila Czas edycji: 2010-02-09 o 17:57 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=489 http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...&postcount=495 miłej lektury ![]() teraz czekam na tę sukienkę na poprawiny http://cgi.ebay.pl/ws/eBayISAPI.dll?...=STRK:MEWAX:IT |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4930 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki ja też kupiłam suknie
![]() Kamień mi spadł z serca i poczułam wielką ulgę.
#4931 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4932 |
Raczkowanie
|
lemon tree na pewno wkleje zdjecia i ja opisze
![]()
Oświadczył się 1.1.2009 o godz 0:00 Nasz ślub 22.05.2010 |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4934 |
Zadomowienie
|
Obie sukienki są śliczne
![]() Palila-kiedy umawiałaś się do p. Ani?
#4935 |
Raczkowanie
|
Umawiała się pod koniec stycznia.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4936 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Myśmy ja wybrali nie dlatego, że modna była tylko się nam spodobała w momencie jak się pojawiła. A inne nasze ulubione piosenki chcieliśmy na weselu słyszeć nie tylko na pierwszym tańcu. Z reklamy fiata mi się podobała, tekst w tłumaczeniu dość ciekawy... Za to mogę napisać jaka piosenka po Naszym ślubie stała się "nasza piosenką". "O Tobie" Krzysztofa Krawczyka. Co prawda na weselu jej nie słyszeliśmy ani razu, bo nikt jej nie znał, nawet orkiestra nie kojarzyła. My ja na parę dni przed weselem w ogóle znaleźliśmy po raz pierwszy. Ale jest główną piosenką na płycie z wesela. I za każdym razem gdy ja słyszymy mamy przed oczami nasz ślub. Mój płacz przed ołtarzem i takie tam ![]() Oto ona: http://www.youtube.com/watch?v=fQMpYG_d3ME A tak w ogóle 16.02. 2010 mam obronę. Z mega genialną komisją co mnie pociesza, bo nie mam czasu ni siły na naukę. W pracy wzięłam wolne od piątku by móc prezentację zrobić i trochę pytań się pouczyć. Na szczęście praca na temat autorski więc z tego mogę bez problemu odpowiadać. Zasypiam... jeszcze muszę dokumenty dla taty przygotować... Jak tam Honolinka??
![]() |
#4937 |
Zakorzenienie
|
Nemea to trzymamy kciuki za ciebie na tej obronie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4938 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4939 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4940 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() a ja się umówiłam dziś do fryzjerki i kosmetyczki i mam już z głowy ![]() wybrałam dzięki wam panią Anie Tusień i dziewczynę z salonu Vita,żebym nie musiała jezdzic po miescie, tak to tylko przejdę na drugą stronę ulicy ![]() ![]() ![]() Tak w ogóle to byłam zaskoczona ze pani Ania taka młodziutka jest, ja myślałam ze będzie cos przed 40stką hehe ![]() Byliśmy rozejrzeć się za obrączkami ale nie wiem czy ja taka wybredna jestem czy w tych Kielcach nic nie ma czy nie wiem co - nic mi się nie podobało, jakies takie nijakie te obrączki.byliśmy w tym duzym jubilerze na Sienkiewicza tu przy Ravelu, w Puchatku i aparcie w pasażu.Nie wiem gdzie jeszcze warto się udać,ciom? ![]() Edytowane przez Castia Czas edycji: 2010-02-09 o 23:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4941 |
Rozeznanie
|
Castia jest jeszcze jubiler na początku sienkiewicza zaraz jak miniesz 4 pory roku tylko po drugiej stronie
![]() ![]() No honolinka nam ucichła coś właśnie ![]() ![]() ![]() a swoją obronę mgr mogłabym powtórzyć jeszcze raz ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4942 |
Zakorzenienie
|
Srubka, wczoraj przyszły zaproszenia i my się na nie będziemy decydować. Wybór najprawdopodobniej padnie na papier ecru o fakturze skóra i do tego bordowe kokardki. Jak będziemy wieczorem zamawiać całość to jeszcze raz przemyślimy te kolorki
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4943 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, tak się ostatnio zastanawiam nad suknią nap poprawiny i wczoraj wygrzebałam na allegro taką... jak myślicie, pasuje taka??
![]()
![]() |
#4944 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja CIebie nie znam .. nie wiem jak wyglądasz ani czym się zajmujesz.. Wg mnie taka sukienka nie pasuje...na takei zwykłe tradycyjne poprawiny - nie .. na jakieś tancerskie albo dla osoby takiej wyzywającej - tak.. Jeśli się Tobie podoba i uważasz że CI będzie pasować to sobie kup.. ja bym nie kupiła czegoś takeigo Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2010-02-10 o 08:01 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4946 |
Zakorzenienie
|
Mnie się też ta sukienka nie podoba. Wybrałabym coś prostszego i eleganckiego.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Raczkowanie
|
wiewi możesz powiedziec gdzie kupilas ta suknie i ile kosztowała??? właśnie na taką poluje
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4948 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dziewczyny, mam do Was pytanie - czy na cywilnym panna młoda powinna mieć jakiś bukiecik? Moja mama twierdzi, że tak, i że będę głupio wyglądać bez, a ja właśnie bym nie chciała..Co Wy na to?
04.2007 08.2009 ![]() 02.2010 ![]() 06.2011 ![]() 05.2014 ![]() Edytowane przez chansons Czas edycji: 2010-02-10 o 09:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4949 |
Zadomowienie
|
No właśnie ja też chodzę do p. Ani Świebiody i już kilka razy mówiła mi, że najwcześniej zapisują na 3 miesiące wcześniej, bo same nie wiedzą co będzie np. za pół roku.Dlatego też byłam zdziwiona, bo nie dalej jak miesiąc temu pytałam ją o to...
Alamig-dziękuję bardzo za wiadomość ![]() ![]() ![]() 17072010-moim zdaniem suknia pasuje na poprawiny dla PM, ale...ja nie wybrałabym jej...Po pierwsze nie mój kolor(nie znoszę "majtkowego różu" w takim wielkim formacie) po drugie nie mój krój, czułabym się jak wyrwana z "Tańca z gwiazdami"
#4950 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:31.