|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#8881 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.4
Dziewczynki a ja troche na inny temat
![]() Czy mogłam sie zarazic ospą od córy,w dzieciństwie chorowałam .Tzn.wiem ze to rzadkość ale mozna,ale jak to sie objawia?czy znowu wysypka?Bo dzis TZ mówił ze mnie na plecach obsypało jak 15latke a ja baardzo rzadko mam cokolwiek na plecach,a teraz patrze ze i na brzuchu coś wylazło!? no i czy to moze byc znowu ospa czy uczulenie jakieś....a tu juz i autosugestia chyba zadzialala bo leb zaczoł bolec.. |
|
|
|
#8882 |
|
Kazar Lady
|
mimi - nie możesz drugi raz złapać ospy ten wirus może cię poczestować półpaścem tylko
|
|
|
|
#8883 |
|
Przyczajenie
|
hej dziewczyny ja byłam 2 dni temu na wizycie u chirurga i mam już wyznaczony termin na koniec marca z tym, że też do początku marca mam wybrać sobie rozmiar i firmę implantów. I tu potrzebuję waszej pomocy :P a więc tak: mam wzrostu 173 cm i jesteb bardzo szczupła i dr zaproponował mi na początek firme Mentor i 300cc ale ja się oczytałam na tych forach,że później dziewczyny mają niedosyt i chcą większe i zaproponowałam mu sama 350 :/ i on gdzieś tam sobie posprawdzał i powiedział,że takie jeszcze możemy zrobić i tylko teraz pytanie czy,któraś sobie takie robiła i czy nie będa dla mojej budowy za duże i czy nie przeżyję szoku hehe bo nie będę ukrywała,że teraz mam nie wiele czyli A
a najbardziej byłabym wdzięczna gdyby,któraś takie miała i przesłała mi foteczki na maila (którego juz podam jak się,któraś zdecyduje ) łatwiej było by mi podjąc decyzję. I druga sprawa tak za jednym zamachem heh bo oprócz firmy Mentor podał mi jeszcze inne tylko tańsze bo byłam przygotowane na niższą kwote całej operacji. I kolejne pytanko do was czy któraś miała zamiast Mentorafirmę ( Negor , Pertese lub Politech Silimed?) pliss dajcie znać bo to jednak jest bardzo ważne bo nie wiem czy jeśli te inne są na nic to czy mam się zapożyczać:P hehe pozdrawiam i czekam na odpowiedzi![]() ---------- Dopisano o 17:05 ---------- Poprzedni post napisano o 17:05 ---------- aha dodam jeszcze ,że zdecydowałam się na profilowane a nie okrągłe
|
|
|
|
#8884 |
|
BAN stały
|
Droga Nieznajoma witaj
Poprosimy o twoja wyjsciowke na poczatek |
|
|
|
#8885 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#8886 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#8887 |
|
Kazar Lady
|
Mimi czytasz na portalu medycznym ? Z tego co ja sie orientuje to nie można drugi raz..ale nie podważam Twoich słów..chcesz poszukam w książce...
|
|
|
|
#8888 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a skąd kochana mamy wiedziec czy nie beda za male/duze skoro nikt cie tu nie widział??ja proponuje przewertowanie wątku,również poprzednie czesci a jak juz bardzo bedziesz chciała to wyślesz swoja wyjściówke np.do Horo,MyaDiva,Listopadowa i ci napewno doradzą. Inne cycole mozna pooglądac wpisując w googlach breast augmentation foto ,proste jak smazenie frytek ![]() ---------- Dopisano o 17:22 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- oby Tini,oby Cytat:
http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=3175341 http://www.e-medycyna.net/choroby-za...-wietrzna.html to tak na szybko jajca....zobacze do jutra co sie bedzie działo,tabletki mam -córa dostała,ale podobno działają tylko przed wykwitem krost teraz wszystko juz mi swedzi |
||
|
|
|
#8889 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#8890 |
|
Rozeznanie
|
widze ze jest post 8890 i nikt nas nie zamyka...olali...?
na kolorowe płatki,zdenerwowałam sie ide zajorac... Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2010-02-09 o 17:31 |
|
|
|
#8891 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
A u jakiego doktorka bylas ? |
|
|
|
|
#8892 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ale bo nas wyrzuca i pojdziemy do kata ![]() czym sie zdenerwowalas?
|
|
#8893 |
|
Kazar Lady
|
Mimi i to co podałas z medycyny jest napisane tak jak ja Ci pisałam ospa raz a potem półpasiec...gdzie Ty wyczytałaś ze drugi raz możesz w tym linku oprócz kafeterii oczywiście..
a tak w ogóle to nie nakręcaj sie moze to uczulenie czy cooo |
|
|
|
#8894 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie robimy tego na dwa lata (raczej ) tylko na znacznie, znacznie dłużeji lepiej doinwestować wcześniej, niż później mieć problemy Mimi, moja Mama miała coś w podobie do tego co opisujesz, ale z leciutkiego wysypu w ciągu chyba jednego dnia zrobiła jej się jakaś zmiana na twarzy i lekarz orzekł, że to ten cały półpasiec - dostała heviran i przykaz nie wychodzić z domu przez dwa tyg |
|
|
|
|
#8895 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,jam ogólnie spokojna jak wąż..Cytat:
Cytat:
Nieznajoma zaoszczedzisz na tańszych dziś a jak coś sie stanie z wkładką to bedziesz musiała znowu miec na op.+bol+nerwy wiec tu nie widze oszczedzania Pozatym anatomiczne są o jakies 2tys. drozsze zawsze 30-50str.temu wiec jak poczytasz to wtedy pytaj dalej a napewno kazda sprobuje ci pomóc jesli coś nie dokońca jasne
|
|||
|
|
|
#8896 |
|
Raczkowanie
|
Samii ![]() ktoś pytał o moje blizny ?nic z nimi nie robięblizny na otoczce,brodawki schowane w biustonoszu,biustonosz pod bluzką więc wszystko cacy,co ja się tam będę przejmowała,blizny to pikuś- Pan Pikuś -ja się wciąż martwię malejącym rozmiarem,ja juz nie wyciągam miary krawieckiej,bo boję się,ze tam o kolejny cm bedzie mniej w związku z powyższym ja proponuję,żeby co bogatsze osoby podczas rozliczania sie ze skarbówką przekazały 1% na szczytny cel, czyli powiększenie mojego powiększonego biustu |
|
|
|
#8897 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
blizny masz super! jak sobie pomyślę.. że mogłam do kubasika przed jeszcze pojechać... ślicznie jest - dobrze swoją drogą, ze tych mniejszych Ci nie dał Mimi, to zwolnienie to chyba było żeby nie zarażać, ale nie pamiętam.. w każdym razie nikt się nie zaraził z nas główka do góry, moze to tylko uczulenie (nie używałaś czasem ostatnio płynu do kąpieli Ziai..? mnie po nim tak swędziały nogi i ręce, że masakra ![]() odstaw wszelkie mazidła i obserwuj, moze zniknie
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-02-09 o 18:06 |
||
|
|
|
#8898 |
|
Raczkowanie
|
Tak Samii przy moich 335 nosze rozmiarek tylko 32D,no może DD ,a Wy w tej rozmiarówce to w połowie alfabetu jesteście F G H I J K
|
|
|
|
#8899 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ale ja to F to noszę polskie i 65 miałaś sporą wyjściówkę, może jeszcze się układają i jak się już uleżą i ułożą, to trochę zaplusują w centymetrach podobno koło dwóch lat po zabiegu uważa się, że nowy biust jest za duży wręcz co prawda to było pisane do tej biedulki co z wkładkami 255 czy coś nosi te same staniki, ale kto wie
|
|
|
|
|
#8900 |
|
Raczkowanie
|
Kupiłam na allegro jeden biustonosz M&S ceriso w rozmiarze 65F i jak przesyłka dotarła,jak otworzyłam paczuszkę,wyjęłam i przymierzyłam to stwiedziłam ,ze z tego to dwa czepki na głowę mogę zrobić
|
|
|
|
#8901 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale oczywiście każdy ma swoje zadnie na temat wygladu swoich cycków |
|
|
|
|
#8902 |
|
Raczkowanie
|
Ja tylko chciałam osiagnąć obwód w biuście 90,91 cm a mam 88 a moze juz mniej.
|
|
|
|
#8903 |
|
Kazar Lady
|
Meduza ja mam 91 w biuscie tak bez nadymania sie tylko na luźno i staniki 65F 70 E 70 F są na mnie idealne..G to juz dla mnie za wielkie..
|
|
|
|
#8904 |
|
Raczkowanie
|
o te 3 cm mi chodzi,myślę,ze byłabym zadowolona
|
|
|
|
#8905 |
|
Zakorzenienie
|
Witam
Oto jakiego sms o 10.44 dostałam: Jestem po Buziak. To jest sms którego nie będę pamiętała Jeśli operacja zaczęła się - 9 a macetrata już przed 11 sms puszczała to jest dobrze ![]() Listopadowa może dziś do maceratki zajżała więc wyglądam jej z niecierpliwością
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
#8906 |
|
Kazar Lady
|
no ja jestem lepsza..mnie chodzi o 3 milimetry
![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:47 ---------- hihihi no ja dzwoniłam i potem nie pamiętałam.. zdrówko Maceraty - za jej nowe przody ![]() :pi jemy:
|
|
|
|
#8907 |
|
Zadomowienie
|
.
Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2010-02-09 o 19:26 |
|
|
|
#8908 |
|
Raczkowanie
|
ja mówiłam o dodatkowych 3 cm w obwodzie o Ty Misiu o mm w projekcji,jeśli chodzi o projekcję, to chciałabym mieć przynajmniej 5.8 czyli cm więcej niż mam teraz
|
|
|
|
#8909 |
|
Raczkowanie
|
Ja pod biustem mam 74-75 a staniki 80 są na mnie trochę ciasnawe
|
|
|
|
#8910 |
|
Przyczajenie
|
u Chromińskiego w Lublinie
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:56.

.Tzn.wiem ze to rzadkość ale mozna,ale jak to sie objawia?czy znowu wysypka?Bo dzis TZ mówił ze mnie na plecach obsypało jak 15latke a ja baardzo rzadko mam cokolwiek na plecach,a teraz patrze ze i na brzuchu coś wylazło!?
no i czy to moze byc znowu ospa czy uczulenie jakieś....a tu juz i autosugestia chyba zadzialala bo leb zaczoł bolec..
a najbardziej byłabym wdzięczna gdyby,któraś takie miała i przesłała mi foteczki na maila (którego juz podam jak się,któraś zdecyduje
) łatwiej było by mi podjąc decyzję. I druga sprawa tak za jednym zamachem heh bo oprócz firmy Mentor podał mi jeszcze inne tylko tańsze bo byłam przygotowane na niższą kwote całej operacji. I kolejne pytanko do was czy któraś miała zamiast Mentorafirmę ( Negor , Pertese lub Politech Silimed?) pliss dajcie znać bo to jednak jest bardzo ważne bo nie wiem czy jeśli te inne są na nic to czy mam się zapożyczać:P hehe pozdrawiam i czekam na odpowiedzi

jajca....

bo nas wyrzuca i pojdziemy do kata 
główka do góry, moze to tylko uczulenie (nie używałaś czasem ostatnio płynu do kąpieli Ziai..?