![]() |
#3841 | |||
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A Zmienić mam to,że właśnie mam go nie ograniczać,nie być egoistką (to ,że chce żeby ze mną spędzał czas), nie obrażać się o wszystko... Cytat:
![]() Kiedyś Tż też robił mi takie wyrzuty co do tych wyjazdów. A jak później dłuższy okres było dobrze to zapominał o tym jakby tematu nie było. Ale teraz czuję ,że na tym się nie skończy ,ze zrobi to co dzisiaj powiedział. Ja najbardziej się boję,że on tam pojedzie i kogoś pozna ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3842 |
Zakorzenienie
|
Oooo, nie ma nadrabiania
![]() ![]() Aleksandrettaa, sto lat! ![]() ![]() Madziu, aż ciężko uwierzyć w to, co piszesz... mi się wydawało cały czas, że Wy jesteście idealną parą ![]() ![]() U mnie jakoś ten dzień minął ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Madzia, a co do tego, że wszystko próbuje Twój chłop przeforsować na jeden raz, to pewnie dlatego, że teraz widzi swoją jedyną szansę. Bo sama powiedz, minie trochę czasu, temat się zasklepi, a jak wtedy Cię zapyta o którąś z tych rzeczy, to pewnie się nie zgodzisz... ![]()
![]() |
#3843 |
Zakorzenienie
|
Madziu przesadzasz trochę i musisz wyluzować, bo zwariujesz. Ty się wdziałaś w lustrze, gdzie TŻ ma poznać kogoś tak ładnego i tak wspaniałego jak Ty? Nie znajdzie takiej drugiej, poza tym ja sądzę, że on nie chce nawet. Musisz mu dać wiecej swobody, bo się chłopak udusi, Ty też znajdź sobie jakieś zajęcie, żeby obsesyjnie o nim nie myśleć. Niech idzie na basen, siłownię, rozluźni się.
Mój TŻ też chodził i to w wakacje, jakieś 4 razy w tygodniu, co ograniczyło nasze spotykanie się, ale widziałam, że mu się to podoba, że ma prawo mieć czas dla siebie i innych. Na pewno sobie z tym poradzisz. ![]()
#3844 |
Zadomowienie
|
Madziu tak samo móglby Cie zdradzić w pracy. Ja nie raz puszczałam Tż na wyjazdy dwudniowe na rajdy, a to bo nie mogłam/nie chciałam/pokłóciliśmy się. Nie chcę zapeszać, ale od 2 lat nie pokłóciliśmy się poważnie, pomijając drobe sprzeczki, że jestem kipski pilotem samochodowym, chociaż teraz już lepiej mi idzie. Wyjazd to nic strasznego. Mój Tż teraz już nawet tak często nie jeździ na zloty/wyścigi. Daj czas na hobby Tż, a w tym czasie możesz zrobić coś tylko dla siebie, poczytać książkę/podadać z nami/iść na zakupy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3845 | |
Zakorzenienie
|
Justynko dziękuję za pocieszenie
![]() ![]() A co do jeżdzenia razem na te zloty to on mówił,że mogę z nim jeździć,że bede miała wtedy kontrole nad wszystkim ale nie chcę bo zanudziłabym się tam. Nie chcę być jak pies ogrodnika ,że ja nie chce to on też nie może ![]() Fajny telefonik ![]() ![]() Anti ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:30 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ---------- Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3846 |
Zadomowienie
|
Ale mója młodsza kota (Zuzia) jest cierpliwa, już od ok godziny drapie w moje drzwi i czeka, żeby jej otworzyć. Tylko teraz śpi u mnie starsza kotka (Kicia), a ta młodsza nie daje jej spokoju i działa jej na nerwy. I jedna i druga chce rządzić domem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3847 |
Zadomowienie
|
Madzia, rozumiem Cię trochę, też nieraz mi przeszkadza, że tż pójdzie na piłkę, czy gdzieś, ale z drugiej strony, czasem musi pobyć sam czy z kumplami. Jak patrzę na to z perspektywy czasu, to widzę, jak się cieszy, że idzie gdzieś, a np. na następny dzień z radością spotyka się ze mną. No facet czasem musi. Ech, miałam napisać coś mądrzejszego, ale że dziś jednak chyba zamieniłam się tymi mózgami chwilowo z kimś mniej inteligentnym, to nie wiem, o czym myślałam. Ja Cię przytulam, będzie dobrze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3848 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3849 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3850 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziękuję Ci ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3851 |
Zadomowienie
|
Właśnie już wszystko wykluczyłam. I pasożyty, nie było poprawy. I hormony tarczycy - w normie. Karmienie suchą karmą, na mokrą miała zakaz, to samo z prawdziwym mięsem. Ale nie skojarzyłam, że karma jest z kurczaka, a podobno jest bardzo uczulający kocie żołądki. Teraz muszę zebrać więcej pieniędzy na specjalną karmę, a nikt z rodziny nie chce się dołożyć, dotego muszę spłacić ferię Tż (chociaż on twierdzi, że nie muszę oddawać, ale mi głupio, że tyle pieniędzy wydał na oświadczyny - pierścionek, wyjazd zapłacił za siebie i za mnie). I jak karma nie pomoże, to będę musiała leczyć jej psychikę. A nie pracuję, więc pieniędzy nie mam zadużo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3852 |
Zakorzenienie
|
Ola
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Madzia... No ja podzielam zdanie dziewczyn wyżej. Twój mężczyzna wykorzystuje moment, gdzie po prostu mu pozwolisz trochę realizować siebie. Zaufaj mu ![]() ![]() ja z kolei dzisiaj nie robiłam prawie nic ![]() Poza tym babcia znowu zaczeła się wtrącać do mojego związku. W ogóle już usłyszałam, że powinnam łapać faceta na dziecko, skoro go kocham ![]() ![]() W ogóle jeszcze mi się smutniej zrobiło, jak sobie przypomniałam, że TŻ wpadł na pomysł odpowiadania na pytania, kiedy slub i czy coś planujemy. Ja zaproponowałam: "nie planujemy na razie, jesteśmy w 2 różnych miastach więc ciężko". On: "Slub nam nie jest potrzebny, nie chcemy ślubu. Kazdy musi się żenić?" ![]()
#3853 |
Zakorzenienie
|
pewnie tak jest.. ale jak jakiś czas temu znowu coś wspominał o zlotach to mówił,że chciał jeździć ale wolał tego mi nie mówić bo znowu bym była zła i byłoby źle,więc pewnie o tym myśli ciagle..
![]() |
#3854 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3855 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Odchodząc od tematu. Madziu są Twoje fotki na mailu, bo nie zauważyłam, ale ja tak mam, że dużo nie widzę/nie kojażę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3856 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() No babcia faktycznie Ci miesza w główce, ale wszystko przyjdzie z czasem choc co do tej odpowiedzi Twojego Tża to nie fajnie bym się czuła ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3857 |
Zadomowienie
|
Otóż to. Ja nie stawiam zakazów. Może dlatego Tż twierdzi, że tylko ja go niedenerwuję jak dzwonię i odemnie zawsze odbierze telefon i jestem jedyną osobą, która go nie męczy.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3858 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Są są ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3859 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3860 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3861 |
Zakorzenienie
|
madzia a ty nie mozesz z nim jechac na ten zlot? Moim zdaniem nie powinnas mu zabraniac jezdzic - ja np sobie nie wyobrazam, zeby mi facet zabronil isc na koncert czy jechac na jakies Castle party czy cos - jakby sam nie chcial isc to ja ide z kolezankami - dlaczego ma ktos rezygnowac z czegos co lubi dla kogos...
![]() |
#3862 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() On chciał żebym z nim jechała ale się nie zgodziłam...
![]() ![]() |
![]() |
#3863 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Też jestem strasznie uczulona na takie myślenie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3864 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3865 |
Zakorzenienie
|
![]()
![]() Edytowane przez madziamacius8786 Czas edycji: 2010-02-09 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3866 |
Zakorzenienie
|
Powiem Wam, że to, że zakazane najlepiej smakuje to święta prawda. Podejrzewam, że wiele rzeczy by się między nami wszystkimi w każdym naszym związku zupełnie inaczej, spokojniej ułożyło, gdybyśmy sobie nie stawiali warunków. No ale... czasem chyba trzeba, nie?
![]() |
#3867 |
Zakorzenienie
|
Medeline Ty to się bidoku nasłuchasz. Co ta Twoja babcia ma takie parcie na Wasz ślub? przecież to Wasza decyzja, nie próbowałaś jej delikatnie dać do zrozumienia, żeby przestała?
Przecież jesteście młodzi, studiujecie... Na wszystko przyjdzie czas. ![]()
#3868 |
Zakorzenienie
|
Ostrzegam: Jestem pijana więc mogę pisać nieskładnie.
Madzia daj chłopu więcej luzu. Nie można żyć tylko miłością i związkiem. Nawet w najpelszym zwiazku trzeba czasem od siebie odpocząć. Zając sie sobą i swoim hobby. Niech on jedzie na ten zlot. To fajnie, ze cos mu sie chce w zyciu robic a nie założyc kapcie i siąść przed tv. Jak masz taka mozliwosc to jedz z nim bo dzielenie zainteresowan bardzo poprawia związek. Ogólnie ty wyluzuj. A on niech nie stawia sprawy na ostrzu noza tylko rozmawia z toba o swoich potrzebach. Ja mam niska samoocene ale zagryzam zeby i puszczam chlopa samego na weekend do rodzinnego miasta gdzie włóczy się po knajpach z kplegami i gada o grach komputerowch. Bo wiem, ze tego potrzebuje. A tak w ogóle to ojciec zadzwonił dzis do mnie z informacją, że jestem już starą panną. Idę dalej pić. Buźka Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2010-02-09 o 22:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#3869 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja wiem, że nasza płeć lubi wszystko wyolbrzymiać. Zaraz zobaczę Twoje foto i Twojego Tż ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3870 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no pewnie ![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:30.