![]() |
#1291 |
Raczkowanie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
niutka... I na nas kochaNIUTKA możesz jeszcze liczyć , na nas! Na "trzydziestki+..." w doli i w niedoli
![]() Co to za dzień?! Ja również zaliczyłam wpadkę słodyczową - wiśnia w czekoladzie (całe szczęście ostatnie 4szt ![]() ![]() ![]() meldunek: brzuch=5x30; pośladki+wew uda=5x30; wew uda (ściskanie piłki)=5x30; rączki(ściskanie piłki)=5x30; "firaneczki"=2x30 dobrej nocki ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-08 o 19:27 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1292 |
Zadomowienie
|
Hejka
![]() Ja już po biegańku 6,5km z v=7km/h + 2x50 brzuszków ![]() Teraz kąpciu i łóżeczko ![]() Dobrej nocki ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1293 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny, jestem.Czytałam was 2 razy dziennie, ale jakoś tak nie miałam siły pisać.Jednak wykończył mnie ten tydzień
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1294 |
Zadomowienie
|
Ja też się zamelduję, bo dzisiaj wszystko zgodnie z planem.
Śniadanko: bułka razowa z żółtym serem i 3 małe pomidorki. II sniadanie: banan i kilka łyżek serka tiramisu mniam mniam obiad: talerz zupy pomidorowej z makaronem przekąska: garstak orzechów kolacja: pieczone udko, 2 plastry żółtego sera i surówka z pekińskiej i papryki Doo tego 30 minut na rowerku ![]() Ilion to ode mnie takie małe lanie, ale naprawdę malutkie, bo po pierwsze sama nie jestem bez grzechu ![]() ![]() ![]() Bettix jak zwykle świecisz przykładam z ćwiczeniami ![]()
![]() |
#1295 |
Raczkowanie
|
hello porannie
![]() bettixmoc zdrowka zycze kofana ![]() serduszkowata a wy robiliscie jakies badania w kierunku bejbika o ile moge spytac oczywiscie? ![]() olunek moj m ma 192 a wazy cosik 80 .szkapa niesamowita,za duzo jesc nie je ale slodyczy wcina full i gdzie ta sprawiedliwosc ![]() ![]() mowisz ze mydlo szare takie normalne szare jest ok? ja tez przez tyle lat na solarke chodzilam ale przed operacja zrezygnowalam i teraz wszystko powylazilo..tzn juz troche lepiej ale ..moze i j bym z tym mydlem sprobowala hmmm ![]() melkaschyba taki dzien byl bo ja to ostatka sila woli sie powstrzymalam zeby cosik slodkiego nie zjesc ale na sama mysl na Walentynki mam juz rogal na twarzy i czuje zapach i smak ciasta ![]() to ja zmykam milego dzionka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1296 | |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() no cóz, wczoraj pojechałam do koleżanki i niestety skończyło sie na zjedzeniu kilku ptasich mleczek, szarlotki z bbita śmietaną, ciasteczek i takich tam... ![]() do tego 3 x kawa z mlekiem i 2 łyż. cukrem ( nie wzięłam słodzika) ![]() ćwiczen nic, bo po całym dniu padłam Cytat:
dzięki kochane.. ![]() a co do głowdówki to tylko taki akt desperacji i tak by mi nie wyszła... ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-02-09 o 05:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1297 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() A ja dzisiaj mam na późniejszą godzinę do pracy i mogę na wizażu posiedzieć ![]() Dopiero jem śniadanko - bułeczka razowa z metką i papryką. Wiem, że ta metka nie bardzo, ale tak za mną chodziła ![]() W planach obiad z pracy, więc nie wiem,co będzie. Wczoraj odniosłam mały sukces, bo po kolacji nic nie podjadałam, a zawsze mi się to zdarzało, nawet już nie pisałam tego w menu, bo było już późno no i nie były to wielkie grzechy, ale zawsze. Postanowiłam się trzymać. Tylko w czwartek pozwolę sobie na pączusia... pączusie... ![]() Widzę, że mowa o solaraich. Ja też kiedyś chodziłam. Masakra. Teraz jak sobie pomyślę, to az mnie ciarki przechodzą. Jak moja naczynkowa skóra musiała cierpieć ![]() ![]() ![]() Miłego dnia ![]()
![]() |
![]() |
#1298 |
Raczkowanie
|
witajcie,
ja dziś szybciutko, bo mam full roboty ![]() meldunek: 6:30 - brzuch=3x30, wew uda+pośladki=3x30 menu: 8:30 - 1,5 fit pełnoziarnisty, 20g ser topiony, 3xplasterek polędwicy łososiowej, filiżanka kawy z mlekiem 11:30 - czerwona herbata, baton musli fit 13:30 - 1,5 fit pełnoziarnisty, 15g ser topiony, 10g pasztet, czerwona herbata 15:00 - kartacz, zestaw surówek (ok. 250g), herbata czerwona 19:00 - herbata zielona, biała, 30szt orzechów
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-10 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1299 |
Zakorzenienie
|
Gigosia BU to Biochemia Urody.Kupuje się tam półfabrykaty do zrobienia kosmetyków.Wejdź sobie na www.biochemiaurody.com i popatrz
![]()
![]() |
#1300 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() poza tym grubsze ciałko ładniej wygląda jak jest odrobinke, podkreślam odrobine opalone, bo taki tzw "gruby biały ser" jest dla mnie bleee
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-02-09 o 11:55 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1301 |
Zadomowienie
|
Dotarłam, choć przyznam się od razu, że każdy kopniak pewnie mnie jeszcze bardziej zdołuje. Okropnie się zapuściłam z ćwiczeniami
![]() ![]() Olunek napisz mi dokładnie co to jest ta nanobase, cieszę sie, że znalazłam tutaj "miłośniczki" biochemii, bo zawsze łatwiej się kupuje, jak ktoś znajomy sprawdził. Jak mniemam ty masz cerę suchą? SzatAnka a jaką ty masz cerę, będę trochę wzorować się więc dobrze by było wiedzieć. Lenka brawa za niepodjadanie ![]() Olunek taka radość przebija przez twój post, chyba lepiej u ciebie? ![]() Bettix, Lenka - dziękuję za komentarze, choć przesadzone, ale mi miło. Bettix kolory wlosow zmieniam od brunetki (jeszcze latem) po blond. teraz jestem średni blond, ale po przeglądnięciu dużej ilości zdjęć jakoś tak się przekonuję do ciemnych, choć nie czarnych włosów. Zobaczymy co wymyśle, bo jestem przed wizytą u fryzjera. Bettix oczywiście dopisujemy honorowego członka, pytanie kontrolne czy on jest 30+ ? ![]() Oj solaria są bebe ![]() ![]() Niutka przypominam serdecznie o mini czekającej ![]() Bettix jak tam się czujesz, dochodzisz do siebie? Ja już w miarę dobrze, dopada mnie głównie wieczorem duszący kaszel. No ale zwalczyłam chyba. A ty lepiej się czujesz? dietkowo ok, choć wczoraj na kolację był chlebek z masełkiem, bałam się salaty jeść po tym bólu. menu może zanotuję z dołu. Pozdrawiam was ciepło.
![]() |
#1302 |
Zadomowienie
|
Solarkowa moda dopadła też i mnie
![]() ![]() Dzsiejsze menu: 7,00 dwie kromki razowca z serkiem białym, kawa czarna 11,00 sałatka: serek wiejski (200g) + jajko + 3pl wędlinki, herbata miętowa 13,15 Kubuś 15,30 filet z indyka + warzywa z patelni Wieczorkiem sauna (już naprawili), ale nie wiem czy to dobry pomysł... może nie załatwie się do końca ![]() ![]() Gigosia, dzięki za troskę ![]() Lenko, "pierwsze koty za płoty", skoro raz Ci się udało, to teraz pójdzie łatwiej, bo wiesz, że dasz radę oprzeć się pokusie ![]() Niutko, "GRUBY, BIAŁY SER"? Dobre ![]() ![]() ![]() Czasem słodkości można podjeść, ale poćwiczyć to nawet TRZEBA ![]() Aga, jeszcze się bronię i tak łatwo nie poodam ![]() W pracy mam przezwisko: gruźlik, bo cały czas kaszlę ![]() Męża dane podam w czwartek, no i oczywiście warunek 30+ spełnia ![]() Wczoraj czytałam na głos opowiadanie Olunka, co je jej mąż... normalnie kładliśmy się ze śmiechu, ja na fotelu, a mężuś musiał się trzymać bieżni ![]() Nawet chciał, abym poprosiła o zdjęcie, ale jak się dowiedział, że to typ szkieletorka, to się rozmyślił ![]() Aga, a ten ból to może obkurczanie macicy? Sprawdź lepiej u gina ![]() A co Ci na serduszku leży? Zaraz lecę przeczytać, co napisała Ci Lenka, bo na mój komentarz napewno zasłużyłaś ![]() ![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-02-09 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1303 |
Zadomowienie
|
O Bettix pisałyśmy razem
![]() jeszcze link do zdjęcia ciasta czekoladowego, tyle że bez migdałów, mnie bardziej z migdałami odpowiada, ale zdjęcia nie mam, a wygląda bardzo podobnie i tak: http://www.repka.pl/Smaki/Danie-Tygo...-bez-maki.aspx koniecznie na ciepło i z lodami, które trochę neutralizują intensywny smak czekolady gorzkiej.
![]() |
#1304 |
Zadomowienie
|
No i nie zobaczę co napisała Lenka, bo już usunęłaś zdjątko
![]()
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1305 |
Zadomowienie
|
Potwierdziła co Bettix napisała
![]()
![]() |
#1306 |
Raczkowanie
|
kurka...
![]() tak Was czytam i trochę się zlękłam, o co chodzi z tym solarium?! Również bywam, ale bardzo rzadko (np. przed latem czy imprezką). I też wolę siebie troszkę przyrumienioną ![]() ![]() Bettix, Agiko... Co z Wami ![]() ![]() ![]() Agiko... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Lenko... ![]() ![]() Ilion... Chałwa, mmm... ![]() ![]()
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-09 o 14:36 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1307 |
Zadomowienie
|
agiko kochana ciut lepiej a przynajmniej staram sie odgonic smutek. w ogole jestem optymista w zyciu i staram sie zawsze znalezc dobre strony wszystkiego, nieraz tylko jest mi ciezko i smutno.poza tym przy was nie da rady byc smutnym dłuzej
![]() bardzo dobrze działacie na mnie ![]() nanobase to super kremik dla skory bardzo przesuszonej i atopowej o tu na KWC jest duzo o nim:https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-3...s-Nanobase.htm ja mam skore mieszana odwodniona . ja tez nie widziałam zdjecia ![]() ![]() melkas ja tez nie chodziłam duzo na solarium ale to co widze co sie dzieje ze skora jak przestałam chodzic no masakra.po olarium tylko optycznie była ładna cera a teraz rozszerzone pory z tendencja do zatykania, przesuszona skora pod oczami, nierowny koloryt no i te zmarszczki ![]() ![]() tak w ogole to ja naleze do tym mega bladych i nawet po czestych wizytach w sol byłam leciutko brazowa a opalenizna szybko znikała. w albumiku moje zdjecie znajdziecie ![]() gigosiu mydło nie wysusza mi twarzy a bardzo ładnie oczyszcza. to to zwykłe szare mydło koloru zółtego o nazwie biały jeleń ![]() ![]() bettix jak tzt sie zgodzi to wkleje jego zdjecie no same miesnie ma ![]() duzo zdrowka dziewczynki ![]()
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 ![]() ![]() Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-02-09 o 15:32 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1308 | |||
Rozeznanie
|
OOPS
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Mam PCO i za wysoki testosteron a mój TŻ ma wspaniałe wyniki. Teraz dostałam CLO na wzrost pęcherzyków i luteine na drugą fazę cyklu i chyba niepotrzebnie się nakręcam. Zresztą same możecie zobaczyć (w podpisie jest dostęp do mojego wykresu). Już tak długo to trwa że czasami brakuje mi siły nawet na to aby o tym nie myśleć ![]() Miałam napisać menu ale nie mam jakoś dzisiaj weny - rewelacji do jedzenia nie miałam więc nie ma co się chwalić. Po za tym mam już dość tej diety - zaczyna mnie dopadać lenistwo, niechęć yhhhh pewnie @ się zbliża.....
![]() |
![]() |
#1309 |
Zadomowienie
|
Ale mnie zmotywowałyście tymi pochwałami za niepodjadanie, dzisiaj znowu muszę być silna, bo głupio mi będzie przed wami kochaniutkie
![]() ![]() No i wracajcie do zdrowia dziewczynki ![]() A jeszcze się pochwalę, że zamówiłam sobie nowe buty, bluze i torbę na aerobik, żeby mieć większą motywację i przyjemność z ćwiczeń, chociaz ostatnio i tak mam powera, poza weekendowym grzeszkiem ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1310 |
Raczkowanie
|
Ja już po aerobiku jestem. 30 min ćwiczeń aerobowych, 20 min wzmacniania rak z użyciem 2 hantli po 1,5 kg i 10 min brzuszków.Dietowo też, może być, chociaż strasznie mam ochotę na węgle.Zima tak działa czy co? A na aerobik poszłam tylko z obowiązku, chętniej bym położyła się i pospała.
śniadanie: owsianka pół na pół z wodą, 3 łyżki makaronu na mleku przekąska: 3 kostki czekolady gorzkiej przekaska2: jabłko obiad: zupa brokułowa kolacja( no właśnie ![]() Jeśli chodzi o kosmetyki to większość mnie uczula, używam AA albo takich które już przetestowałam i mi nie szkodzą.
![]() |
#1311 |
Zakorzenienie
|
Agika ja mam mieszaną cerę z ze strefą T niestety.Mam przebarwienia i zaskórniki i zmarszczki mimiczne od
![]() Olunku dziekuję bardzo ![]() ![]()
![]() |
#1312 |
Zadomowienie
|
Ja już po też po ćwiczeniach, dzisiaj 40 minut na rowerku i 100 x brzuszki
![]() ![]()
![]() |
#1313 |
Raczkowanie
|
hello
ja takiego posta nasmarowalam i komp mi sie wylaczyl ![]() lenkai jak wytrzymalas na niepodjadaniu? a ja dzis z ledwoscia wstalam..wczoraj po 8 godz pracy wsiadlam na 40 min na rowerek ( sama siebie zadziwjam bo normalnie to bym legla na kanapie) i 10 HH mialy byc jeszcze brzuski ale juz nie dalam rady ![]() serduszkowataa clo bierzesz bez monitoringu? ja bralam przez 5 cykli do inseminacji..mi dok powiedzial ze clo czest cysty powoduje i fakt raz mialam ![]() ![]() agikafajne te ciasto czek , zrobie na Walentynki o ile wyjdzie ![]() no i musze zmykac milego dzionka wszystkim kobitkom ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1314 |
Zadomowienie
|
Dzień dobry kochane, ale pięknie poćwiczyłyście brawa dla wszystkich
![]() Ja też się pochwalę, zmusiłam się by pojechać na basen i spędziłam 1,5 h głównie na siedzeniu w saunie i jacuzzi, na basenie tylko pół godzinki. Szczerze miałam chęć na solarium, choć jestem jego przeciwniczką, ale poprawiłoby mi humor chyba ![]() Lenuś jak tam skusiłaś się, czy twarda byłaś? A pokażesz nam się w nowym aerobikowym stroju? ![]() SzatAnka to chyba mamy podobne cery, będę z doświadczeń korzystać ![]() ![]() Olunek skąd wiadomo, że cera jest odwodniona? Ja mam wrażenie, że moja jest zbyt przesuszona. A zdjęcie już obejrzałam zaraz tylko muszę skomentować. Cieszę się, ze u ciebie lepiej i że mamy jakiś wpływ na to. ![]() Chyba z tym mydłem spróbuję, choć mam strach że mnie pozatyka. ![]() Serduszkowata to już bliżej jak dalej w staraniach i niedługo nowy wątek mamusiowy będziesz otwierać ![]() Melkas, Bettix u mnie ten ból brzucha był chyba stresowy jednak. W poniedziałek musiałam wręczyć pewnemu chłopakowi wypowiedzenie. Nie najmilsza sytuacja i nikomu nie życzę. Mimo, że jestem w takich sytuacjach opanowana, co nie zmienia faktu, że się wewnętrznie stresuję. I po tak długiej przerwie w pracy jeszcze dużo niepotrzebnych emocji we mnie siedzi. Tak to sobie tłumaczę. Ale dzięki za troskę ![]() ![]() Bettix - czekam na dane odważnego ![]() Pochwalę wam się, że wczoraj spotkała mnie niespodzianka. Dostałam niezapowiedzianą paczkę od siostry a w niej: super torebka- całkowicie mój styl, kawa z Kuby, 2 drewniane figurki kobiet, i zestaw startowy Bare Minerals+ jeden nowy puder Bare. Wg mnie Bare to najlepsze mineralne kosmetyki, jesteśmy z siostrą ich fankami- używam na codzień puder, ciągle mnie siostra na ten starter namawiała, ze względu na pędzelki, a teraz mam ![]() ![]() W sprawie zdjęć, to było zdjęcie z "kalendarza", dlatego usunęłam. Wkleję jakieś inne. Może w róźnych kolorach wlosów. Dam znać Coś jeszcze miałam napisać, ale już obowiązki wzywają. Aha wczorajsze menu ok - napiszę wam, że dla mnie wcale to już nie jest jakaś dietka. Mam w nawyku chyba te zasady jedzenia. (odważne stwierdzenie przed tłustym czwartkiem ![]() A i jeszcze znalazłam przepis na ciasto bananowe bez mąki i cukru, w weekend wypróbuję i dam znać. Miłego dnia. ![]()
Papatki ![]() ![]() ![]() Edytowane przez agika11 Czas edycji: 2010-02-10 o 07:37 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1315 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny, mnie to się coś wydaje, ze ja niedobry moment wybrałam na odchudzanie, zimna, zimno i jedyne o czym marzę to zjeść cos porządnego, a nie tam odchudzac się, mój organizm nie puszcza... sądze, że dopiero na wiosnę zacznie ze mnie schodzic waga, jak zacznę zrzucac warstwy ubrań
![]() na razie zamierzam tak podtrzymac dietke, by przynajmniej nie przytyc juz... ---------- Dopisano o 08:37 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- dziewczyny, przed chwila się zwazyłam- 65 no moze 65,5 kg ( bo to taka strzałkowa tradycyjna, nie elektorniczna) kg ważę nie, no ta waga jest poj.e.b... niemożliwe żebym w ciągu 2 dni schudła o prwie 2 kg ![]() ![]() musze poszukac elektronicznej, dostałam kiedyś w prezencie, ale gdzies ja upchnęłam i od roku nie moge znaleźć...
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1316 |
Zadomowienie
|
Melkas, ja już nie chodzę na solarium i chodzić nie będę, za bardzo lubię swoje ciałko, by je niszczyć. Bo w to, że nie są szkoldliwe, to już nie wierzę
![]() Na szczęście kaszel jest tylko krtaniowy, ale brzmi nie zbyt ładnie, więc chwilowo gruźlikiem mnie zwą ![]() ![]() Jak tam nasz ulubieniec się czuje? ![]() Olunku, oj kusisz tym balsamem ![]() ![]() ![]() Serduszko, PCO i testosteron łatwo zwalczyć ![]() ![]() Tak to przynajmniej wiecie co jest przyczyną niepowodzeń, gorzej by było jak byście się starali i nic nie wychodziło, pomimo dobrych wyników badań. Wtedy nie wiadomo gdzie szukać przyczyny. Więc główka do góry, dacie radę!!! I czekamy na dobre wieści ![]() ![]() Lenko, ja jem 3 posiłki w pracy, potem obiad i pewnie dlatego nie czuję głodu wieczorem, bo org w ciągu dnia dostaje, to czego potrzebuje. A po ćwiczeniach to jestem tak padnięta, że nie mam siły chodzić do lodówki, hi hi. Jeśli chodzi o ćwiczenia, to "okres walczenia ze swoim leniem" mam już za sobą. Teraz sprawiają mi przyjemność - warto było walczyć ze sobą ponad m-c, by dojść do tego etapu ![]() My z Agiką myślimy o tym samym... kiedy nam się pokażesz w nowym stroju? ![]() ![]() Ilion, a może trzeba węgle dostarczyć? Ja w tym tygodniu dostarczam... jak waga się podniesie, to przynajmniej będę wiedziała po czym ![]() Gigosia, super jest ta satysfakcja po ćwiczeniach, co nie? Daje taką siłę napędową na następny raz. Mi przy gorszym dniu jak zostaje do końca np. 1km, to przypominam sobie to uczucie satysfakcji i daję radę ![]() W tym roku tylko raz się poddałam po 5km, ojjj byłam potem zła jak osa ![]() Nie warto się poddawać ![]() Niutko, szkoda słów na Twoją wagę. Wysoko mieszkasz? Pytam na wszelki wypadek jak byś chciała wyrzucić ją przez okno ![]() Aga, ale masz fajową siostrę. Nosisz czasem ją na rękach? ![]() No i jak nie wiele potrzeba do szczęścia... a mówią, że my kobiety jesteśmy skomplikowane ![]() Dodatkowo sauna i jacuzzi... to dobry sposób na poprawienie sobie humorku i pożyteczniejszy niż solarium ![]() A nawyk do ćwiczeń można sobie wypracować ![]() Co pichcicie na tłusty czwartek?
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone ![]() Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-02-10 o 08:54 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1317 | |
Raczkowanie
|
cześć, kochane...
wiecie co, chociaż lubię bardzo zimę i duuużooo śniegu i mróz, to zimowa aura zaczyna działać na mnie dołująco ![]() ![]() Olunek... Kobieto, Twoje oczy... mmm poezja ![]() ![]() ![]() ![]() Balsam brązujący? A nie zostaje później na dłoniach? No i boję się, że nie będę potrafiła dobrze rozsmarować i będę cała w łaty. Solarium - w ciąży ABSOLUTNIE NIE, ale że tak powiem " na co dzień" i z głową chyba jakoś strasznie nie przyspieszy mojego starzenia się ![]() Bardzo się cieszę, że jesteśmy źródłem Twojego dobrego samopoczucia ![]() ![]() Serduszkowata... Kobietko, trzymaj się ![]() A mniej poetycko - my staraliśmy się o potomstwo 9 msc (wiem, że to nieporównanie krócej niż Wy...). I też już miałam dość: @, wizyta u gina, 2 dni przed owulacją kolejna, mierzenie (ważenie i te inne blebleble!) i teks:"to teraz przez 3 dni na ostro (tego śmego) i spotykamy się za tydzień". Błędny kołowrót, leki i stres okropny. Na Węża już patrzyłam jak na maszynkę do robienia dzieci ![]() ![]() ![]() Lenka... Mam nadzieję, że powtórzyłaś swój poniedziałkowy sukces, prosimy o raport ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Agika... Aguś, ja miałam na myśli grypę żołądkową ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Czekam zdjecia ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Gigosia... Pięknie dajesz radę z ćwiczonkami! Tak trzymać! ![]() Bettix... No to walcz z tym kaszlem - powodzonka ![]() Wczoraj miałam taki dzień 8-22, ufff...: angielski małego, basen/siłownia i spotkanie u znajomych przeciągnęło się do 22. Jak wpadliśmy do domu to mało koty nas nie zeżarły (biedulki głodne), a mały padł jak betka. A ja za nim... Ja i pieczenie ciast - ZONK! Mam 3 popisowe (w tym dwa gotowce z proszku ![]() ![]() ![]() ![]() wczorajsza siłownia: 30min, v=6,9km/h, 3.4km=-306kcal; nogi (wszystkie partie mięśni)=2x30; brzuch skośne=2x40 To co jutro ważenie? ![]() ![]() menu: 8:30 - śn: 1,5 kr fit pełnoziarnisty, 20g ser topiony, 2x pl szynka z indyka, anatol z mlekiem 11:00 - 1kr chleb litewski(pychota), 1xpl sera żółtego, herbata czerwona 12:00 - 5x pl sera żółtego, serek waniliowy, 10 szt śliwka suszona 18:00 - warzywa z patelni 250g, bułka z masłem,pokrzywa 19:00 - kefir 300g, 30szt orzech laskowy
pozdrowionka ![]() siłownia - wt, śr, czw, piąt 168cm/ ![]() ![]() ![]() BMI: 25,69... 23,90 ... 22 ![]() Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-10 o 18:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1318 | |
Wtajemniczenie
|
n
Cytat:
szkoda tylko, ze ona sie psuje tez w druga strone, jakby sie psuła tylko w tą, to bym nie miała nic przeciwko ![]() ![]() ![]() dziś 3 x pieczywo zytnie typu wasa+masło+ser żółty+cebula+sos pomidorowy ( nie ketchup) 1 jabłko wysiałam wczoraj wieczorem kolejne kiełki, ach, kocham kiełki, tym razem kupiłam PNOS-u, więc od razu nasionka lepszej jakości, soczewica taka duża ![]() ![]() ![]()
Trójkowa mama ![]() ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1319 |
Rozeznanie
|
Dzień doberek
![]() ![]() Bettix cudowny ten serwis kwadratowy, już na niego zachorowałam ![]() Olunek byłam kiedyś na kapuścianej aż jeden dzień ![]() "Kobiety się nie starzeją, tylko szlachetnieją"!- super! Nawiązując do tego, moim zdaniem gorzej jak starzeje się dusza niż ciało... Trzymajcie się ciepło, ja już muszę zmykać.
********** Wierzę, że tylko trudne ścieżki prowadzą do ciekawych miejsc... Edytowane przez Wiolka525 Czas edycji: 2010-02-10 o 09:48 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#1320 |
BAN stały
|
Oj, jakoś ostatnio brakuje mi czasu i tak rzadko wpadam do Was, ale zacznę po malutku wszystko naprawiać - mam taką nadzieję.
Na początek nadrabiam raport wagowy z niedzieli rana 63,3 kg , czyli -1kg ![]() ![]() ![]() ![]() A grzeszki też mam oczywiście: i to z dzisiaj już ... zjadłam tę jedną pyszną babeczkę, którą zrobił mój synek i sam ozdobił ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:40.