|
|
#1441 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część II
Cytat:
Po kilku uzytkowaniach podeszwa pękła, na szczęście kosztowały z 5f
|
|
|
|
|
#1442 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po 5 min chodzenia myślałam, że dalej już nie ujdę ![]() od tego monetu przed kupnem butów wyginam podeszwę we wszystkie strony aby sprawdzić czy nadaje się do jakiegokolwiek użytku
|
|
#1443 |
|
Zadomowienie
|
izabelami gdzie i za ile kupiłaś te buty, których fotke wstawiłaś na blogu? http://4.bp.blogspot.com/_rIsSGnCcLy.../s1600-h/1.jpg
|
#1444 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny Drogie ...
W zeszłym tygodniu rzuciły mi się w oko botki, jak na zdjęciach poniżej . Nie było mojego rozmiaru, więc nie mogłam ich przymierzyć. Zastanawiam się teraz, czy jest sens angażować się w poszukiwania, bo wydają się mieć taką samą budowę, jak te zamszowe, wyprzedażowe. Może któraś z Was mierzyła je i może się wypowiedzieć? Botki zamszowe z wyprzedaży wg mnie był źle wyprofilowane, co powodowały zbyt duży nacisk na śródstopie. Nogi chwiały mi się podczas chodzenia. Może z tymi będzie inaczej , w co wątpię, bo budowę mają identyczną, a przynajmniej takie odniosłam wrażenie. Pewnie póki nie przymierzę, nie przekonam się i będę miała zamęt w głowie , a to nie wskazane w natłoku sesyjnych obowiązków .
|
#1445 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..." |
|
|
|
|
#1446 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niestety cały ich urok prysł po tym jak je załozyłam na nogi koturn chwieje się, nie mogłam przejść się swobodnie po sklepie - tak szybko jak je założyłam, tak szybko zdjęłam ![]() szkoda bo cholernie mi sie podobaja
|
|
|
|
|
#1447 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jedynym plusem jest to, że to nie zamsz ![]() a co do wygody lub jej braku, to nic się nie zmieniło ![]() postanowili pójść na łatwiznę i skopiowacćto co już zrobili tylko trochę wygląd zmienili
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-02-10 o 12:18 |
|||
|
|
|
#1448 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza tym jak dla mnie przód jest za nisko zabudowany i mimo tego, że przymierzałam (tylko dla sprawdzenia) roz. 41, uciskały mnie palce, dlatego pożegnałam się z nimi.Aaaaa i ta marynarka z ćwiekami, którą ma Betty - przymierzałam ją, nawet chciałam wziąć, ale jak ją zdjęłam z wieszaka, o mało co a nie przewróciłam się. Jest tak ciężka, że jak ją założyłam na siebie, to od razu na wpół zgięta byłam. No, ale nic dziwnego - w końcu jest cała obszyta ciężkimi ćwiekami. Podziwiam, że ktoś mimo ciężkości tego żakietu nosi go
Edytowane przez FFashionistkAA Czas edycji: 2010-02-10 o 12:45 |
|
|
|
|
#1449 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Betty to typowa fashion victim- skoro mówicie,że te buty są mega niewygodne, a ten żakiet waży tonę, a ona to nosi i to jeszcze razem :P Jak dla mnie: chapeau bas ![]() A dla zdesperowanych: http://www.allegro.pl/item909320452_...ro_nowa_m.html dla mnie M niestety będzie za duża
|
|
#1450 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
. Materiał jest bardzo dobry gatunkowo i ładnie się układa.
|
|
|
|
|
#1451 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() muszę ją chyba przymierzyć ![]() Cytat:
![]() w ogóle to fajnie leży?
|
|
#1452 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1453 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak w zbroi człowiek musi się czuć
|
|
#1454 |
|
Raczkowanie
|
a wiecie czy ta marynarka ćwiekowa jest jeszcze gdzieś w Warszawie?
|
|
|
|
#1455 | ||
|
Zakorzenienie
|
a te buty widziałyście już?
|
|
#1456 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
, nie wspomnę, że cena też mało wygodna . Gabi, mnie też te buty baaaardzo się podobają, ale skoro nie da się w nich chodzić ... . Kolor mają śliczny, a w ogóle są idealne! Cytat:
. W sumie nie uciskały mnie nigdzie, ale problemem były chwiejące się nogi i duży nacisk na śródstopie. Jak ta Betty w nich chodzi? ![]() Wdzianko widziałam na wyprzedaży, ale dla mnie za dużo tych ćwieków, więc nawet nie przymierzałam. Poza tym chyba już mi się znudziły . Betty bardzo ładnie wygląda
|
|
#1457 |
|
Zakorzenienie
|
Aga - no cholernie mi się podobają, nawet mimo ceny :/
może dziś podjadę do Łodzi i je kupię - w domu na spokojnie połażę - może się zrobią jednak wygodne? ![]() tylko do czego ja bym miała je niby nosić?? |
|
|
|
#1458 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chyba najlepiej kupić, pochodzić po domu i przekonać się. Choć wątpię, że zmienią się w magiczny sposób . Kurde ... no cudne są .
|
|
#1459 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A co do Betty, to ma w ogóle świetny styl. Cytat:
Zawsze warto spróbować i oddać, niż żałować, że się w ogóle nie spróbowało
|
|
#1460 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
właśnie że mam 2 pary koturnów (już sobie nawet tłumaczę, że może dlatego, że moja noga się odzwyczaiła przez zimę od takiego typu obuwia, bo ostatnio w płaszczakach chodzę ![]() i ciągle myślę z czym je "zjeść" - najbardziej to je widzę na gołe nogi do krótkiej np pudrowej kiecki
|
|
|
|
|
#1461 |
|
Zakorzenienie
|
olliecoco - nie ma już u mnie tych marynarek, tzn, zostały ale w rozmiarze L i XL
Byłam dzisiaj w Zarze, ale tak jakoś nieplanowo.... Jeszcze raz mierzyłam tą dresową szarą marynarkę ze stójko-kołnierzem i nie podboa mi się jednak.... Ale dziewczyny, takie dresowe marynarki z kołnierzem mierzyłam też w Camaei i w Pomodzie, obie kosztowały ok. 60 zł - nawet nieźle leżały ale jednak stweridzłąm, że już mam sporo marynarek ![]() W Zarze już nic ciekawego nie ma ze starej kolekcji, była jeszce jedna pudrowo sukienka z kokardką M , marynarki dresowe czarne ,krótkie ale same L i XL Aha i widziałam nowe czarne torebki, takie workowate, zapinane na magnes , pasek łańcuch połączony z eko skórką - 99 zł Coraz bardziej kocham nową kolekcję..... teraz już tylko czekam na pensję i coś na pewno kupię.... ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:23 ---------- u mnie jeszce ich nie ma
21 lat z WIZAŻEM ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2010-02-10 o 16:30 |
|
|
|
#1462 |
|
Raczkowanie
|
wczoraj na Targówku było ich jeszcze sporo- oczywiście przecenionych, ale nie pamiętam ceny...
|
#1463 |
|
Zadomowienie
|
Wybrałam się dziś do Zary z myślą że kupię sobie jakieś wiosenne szmatki, ale niestety nic mnie nie
powaliło. Kupiłam za to z przeceny zwykłą czarną dzianinową sukienkę za 59zł przecenioną ze169zł. Kupiłam też żakiet za 59zł przeceniony z 229zł, ale nie jestem do końca do niego przekonana bo boję się że z powodu wszechobecnego teraz wzoru szybko mi się znudzi. |
|
|
|
#1464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1465 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
(mam 174 cm) Marynarka jest fajna, wiesz można podwinąć rękawy, pod spód czarny sweterek albo ta sukienka i będzie fajnie a jak Ci znudzi wrzucisz ją na all i koniec....
|
|
#1466 |
|
Raczkowanie
|
troche daleko ode mnie na targowek, ale jestem strasznie ciekawa tej marynarki wiec chyba sie przejade w czwartek. a byly jeszcze jakieś modele marynarek, np. popularnej szarej dresowej?
|
|
|
|
#1467 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1468 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny ma któraś z Was może tą torebkę? Z daleka myślałam, że to ta sama co słynna szara, ale to jednak inny fason
Ile one kosztowały w sklepie?
|
|
|
|
#1469 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
zostaw ![]() i ta cena ![]() Cytat:
ale teraz to już jej tam nie zastaniesz bo to kolekcja poprzednia
|
|
#1470 |
|
Zakorzenienie
|
widziałam je dzisiaj i zmacałam, jednak nie zachwyciły mnie tak bardzo jak te botki z łańcuchami i ta cena coś ok. 490zł : < btw. i miałam zdać Ci relacje : ) byłam na szybkich zakupach, ale nic mi nie wpadło w oko - zdobyłam 3 karteczki na 20% przeceny w h&m i w zasadzie wróciłam - z moim TŻ nie da się dłużej : ) |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 2 (0 użytkowników i 2 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:31.

chodziło mi o wygodę, bo zdarzyło mi się mierzyc kilka razy buty w sieciówkach, w których podeszwa nie zginała się wcale

.
koturn chwieje się, nie mogłam przejść się swobodnie po sklepie - tak szybko jak je założyłam, tak szybko zdjęłam 

Poza tym jak dla mnie przód jest za nisko zabudowany i mimo tego, że przymierzałam (tylko dla sprawdzenia) roz. 41, uciskały mnie palce, dlatego pożegnałam się z nimi.

Zawsze warto spróbować i oddać, niż żałować, że się w ogóle nie spróbowało