![]() |
#2221 | |
Rozeznanie
|
Dot.: Październikowe PM :)
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2222 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2223 |
Rozeznanie
|
to prawda, że Carrera jest ładna, ale tak jak mówisz zbyt oklepana jest i mi już trochę zbrzydła bo swego czasu ciągle coś na wizażu o niej pisały laski
![]() no i co to za przyjemność mieć suknię jak 1000 innych PM
![]() |
#2224 |
Rozeznanie
|
aicila u mnie w poblizu chyba tych salonow nie ma..
![]() ja pewnie jak sie wybiore to do Marietty, Agnes, Farage, Langoria..i moze jeszcze jakies inne "nie firmowki" to w takim razie juz nie mowie ze na pewno biala ![]() ![]() ![]() claris gratuluje ![]() ![]() ![]() mnie czekaja jeszcze dwa egz-poniedzialkowy najgorszy w sesji (bo sa punkty ujemne i wykladowca ktory lubi oblewac i zadaje pytania z kosmosu) i potem w czwartek..i jak dobrze pojdzie to dwa tyg wolnego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2225 |
Zakorzenienie
|
No dziewczyny, to GRATULUJE POZDAWANYCH EGZAMINÓW!
![]() Widzę, ze szalejecie z poszukiwaniami sukienek ![]() ![]() ![]() Claris ja też zawsze sie zastanawiam jak bede wyglądać w sukience tego typu... przymierzymy zobaczymy.. ![]()
#2226 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczyny
![]() to ja jestem po wizycie w kolejnych 3 salonach (i chyba na razie na tym się skończy). Tej jedynej jeszcze nie mam, bo ja to w każdej robię uśmiech od ucha do ucha, a jak się widzę w lustrze to wzdycham ![]() (mama nawet się ze mnie śmiała, że ja to w każdej robię wielkie oczy i się uśmiecham sama do siebie ![]() A tu macie krótką relację: 1. Salon Sarah: też bardzo fajna babeczka, bardzo rozgadana, fajnie omawia sukienki, materiał, detale ![]() ![]() Modele: 2018, 2023, 2010, 2028 2. Salon Agnes: bardzo nie miła pani :/ z łaski dała mi przymierzyć 3 sukienki. niestety zdjęć ze strony nie umiem skopiować, więc wypiszę jedynie numery: Kolekcja 1: 10101; 1799; 10231 ale jakoś mnie one na sobie nie zachwyciły 3. Salon Lisa Ferrera: obsługa super. przyszłam z całą listą sukienek wybranych na stronie i tylko 4 mieli w salonie więc czuję mały niedosyt ![]() no i uwaga: tylko tutaj można było robić zdjęcia, więc wam je wrzucę ![]() szkoda tylko, że mieli w tym salonie tylko suknie w rozmiarze 40 i wszystkie były mi za duże ![]() ![]() Modele sukni to: Cosmobella 7408, Demetrios GR176, Demetrios 9713, Demetrios 974 co do cen, to te dzisiejsze zamknęły się w granicy 2640 a 3210 zł. no i co najlepsze, dzisiaj 2 babeczki stwierdziły, że ja to tylko białą suknię muszę mieć ![]() ![]()
![]() |
#2227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Aicila, pd razu mówię, ze sukienki nie w moim typie ![]() ![]() ![]() Ale podsumowując ![]() po 1. szkoda że nie masz zdjeć z tego salonu Sarah, skoro tam byly najładniejsze... ![]() ![]() A co do sukienek które wkleiłaś, to jeżeli chodzi o górę to najbardziej podobasz mi się w tej -> nr 1 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1265293650 i w tej nr 2 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1265293650 chociaż w nr 1 zdecydowanie szczuplej (pomimo, że jest marszczona w talii a przecież to TEORETYCZNIE poszerza ![]() ![]() natomiast jeśli chodzi o dół to najlepszy jest chyba ten: https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1265293650 marszczenie nie zaczynaja sie od razu, więc fajnie widac Twoją ładną figurkę ![]() A i co do salonów, to troche jestem zdziwiona złą obsluga w Agnes, bo u nas to chyba jeden z najfajniejszych salonów, gdzie można spędzić parę godzin i przymierzyć milion sukienek. Raczej Classa u nas słynie z ekspedientek z łaską podających jakąkolwiek sukienkę.... ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2228 |
Zakorzenienie
|
aicila suknie też nie w moim stylu, także niestety nie doradzę. Jakoś nie lubię drapowań na dole i ogólnie w kształcie A, lubię gdy jest dopasowana w biodrach i taką też kieckę......
WCZORAJ KUPIŁAM ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2229 |
Zakorzenienie
|
Claris GRATULUJE podjęcia tej trudnej decyzji
![]() A my własnie wracamy z próby naszego zespołu...powiem Wam, ze strasznie się baliśmy bo w sumie podpisaliśmy umowę w ciemno (nie słysząc ich na żywo, tylko po przeczytaniu opinii na necie), oczywiście mieliśmy w umowie wpisaną możliwość rezygnacji itp., ale po dzisiejszych 3 godzinach które z nimi spędziliśmy powiem Wam, że ANI TROSZKĘ NIE ŻAŁUJĘ I W ŻYCIU NIE ZAMIENIŁABYM TEGO ZESPOŁU NA ŻADEN INNY!!!! ![]() ![]() ![]() ![]()
#2230 |
Rozeznanie
|
hej
![]() teraz Wy mi wybaczcie ale zakuwam na jutrzejszy egzamin. MASAKRA. strasznie duuuuuzo tego i nie moge ogarnac.poza tym material tak po****y ze szok, o jakims prognozowaniu, strategiach, podejsciach ![]() aicila a ja musze powiedziec ze sukienki mi sie nawet podobaja ![]() no i zdecydowanie najbardziej mi sie podobaja sukienki z salonu Sarah (juz kiedys patrzalam na nie w internecie) rozumiem ze jeszcze sie ostatecznie nie zdecydowalas?? claris no GRATULUJE ![]() ![]() madrala to sie BARDZO ciesze ![]() ![]() mi tez baaaardzo sie podoba nasz zespol.graja chyba najlepiej z wszystkich z okolicy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2231 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, trzymam baaaardzo mocno kciuki za wszystkie Wasze egzaminy
![]() Kalinkap co Ty studiujesz, ze się takich dziwnych rzeczy musisz uczyc?? ![]()
#2232 | |
Zakorzenienie
|
Mądrala, dla mnie sukienki nie w moim stylu ale dojrzałam tam jednąślicznaw tle
![]() ![]() ---------- Dopisano o 11:57 ---------- Poprzedni post napisano o 11:53 ---------- aicila, ja bym wybrała całkiem inne suknie co zresztą widać po mojej, powiem tak. Masz super figurkę więc ja bym jeszcze poszukałą czegoś innego ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:18 ---------- Poprzedni post napisano o 11:57 ---------- Cytat:
![]()
![]() Zapraszam na mojego BLOGA KOSMETYCZNEGO http://carlacosmetics.blogspot.com/ 22.08.2015 - Nasza Jagodzianka ![]() Wspólnie zamawiamy buty ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=778031 Edytowane przez bianeczkaa Czas edycji: 2010-02-07 o 11:11 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2233 |
Raczkowanie
|
Ufff dziewczyny oto powróciłam po ciężkim weekendzie <ociera pot z czoła>
![]() Egzaminy jakoś poszły. Kciuki chyba pomogły ![]() ![]() aicila- suknie nie w moim stylu, ale jeśli już coś bym miała o nich rzec to z tych co przymierzałaś to 2 i 3. No, ale i tak mówiłaś, że najładniejsze w tym salonie Sarah ![]() Claris - jak tylko będziesz mieć gdzieś zdjęcie sukni to wstaw ![]() ![]() mądrala - super, że zespół tak bardzo Wam się podoba ![]() ![]() Bianeczka - ja jestem właśnie blondynką i za nic w świecie nie chce białej sukni tylko taką śmietankową jakby ![]() Edytowane przez beaciunia Czas edycji: 2010-02-07 o 20:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2234 |
Raczkowanie
|
witam wszystkie, ja tylko na chwilke z pracy, bo w domu padl mi komp
![]() ciagle trzymam kciuki za egzaminy i gratuluje juz zdanych ![]() ![]() ![]() claris wielkie gratulacje wyboru tej jedynej wymarzonej, no i oczywiscie czekam na jakas fotke madrala super ze sie przekonalas do swojego zespolu, ja tez mam podobne watpliwosci, swoj tez wybieralismy "przez neta" a teraz spadam do moich kosztorysow, juz mam ich dosyc ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2235 | |
Rozeznanie
|
dziekuje dziewczyny za kciuki
![]() ![]() ![]() zostal mi jeszcze jeden egzamin w czw i potem dwa tyg wolnee + trzeci tydzien w Egipcie ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2236 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny ja mam zdjęcia mojej kiecki na sobie, bo jak już zamówiłam, to mogłam sobie zrobić, ale wolałabym ich tu nie wklejać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2237 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() wklejaj wklejaj ![]() ![]() ![]() ide ogarnac pokoj i sie powolutku szykowac bo ide do lekarza na 20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2238 |
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Ale mi sie dzisiaj nic nie chce...wy też tak macie? A tu KONIECZNIE musze się dzisiaj wziąć za siebie i po 1. poprasować a po 2. poćwiczyć!!! Grrrr... ![]() Kalinkap też strasznie zazdroszczę Egiptu!!! Mi sie tak strasznie marzy, żeby się wyłożyć na słonku...ehhh... ![]() Claris to wysyłaj sukienkę na priva ![]() ![]()
#2239 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
![]() kalinka- eh zazdarszczam Egiptu ![]() ![]() mądrala - dzisiaj mi się akurat chce ![]() ![]() Claris - przyłączam się do prośby o zdjęcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2240 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki zrozumcie, że ja nie chcę wklejać tu siebie w tej kiecce
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2241 |
Rozeznanie
|
i juz po lekarzu..
![]() Claris to moze faktycznie wyslij zdjecia na priva ![]() ![]() ![]() ![]() madrala a co i na co cwiczysz? ![]() ![]() beaciunia,claris,madrala to pakujcie sie ze mna i lecimy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2242 |
Zakorzenienie
|
no ale na priva nie idzie dodawać załączników
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2244 |
Zakorzenienie
|
Własnie Claris ja też mogę Ci podać maila prywatnego
![]() ![]() Kalinka ja z Toba chętnie pojade ![]() ![]() Co do ćwiczeń to dziś 10 min ćwiczyłam na orbitreku, potem 15 min hula-hopa i brzuszki ![]() ![]() W sumie to w dużym stopniu zalezy mi też na ujędrnieniu brzucha i skóry, bo po dietce mi troszkę skóry zostało... Ale nie ukrywam, ze parę kilo bym chciała zrzucic ![]() A no i zapomniałam Ci napisać, że gratuluje studiów, bo z tego co słyszałam, to stosunki międzynarodowe są naprawdę ciężkim kierunkiem ![]() ![]()
#2245 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() oo,a dlugo juz cwiczysz?efekty sa? jaka dietke mialas...? pochwal sie jakie rezultaty ![]() ja chcialabym zaczac od poniedzialku cwiczyc- w czw ostatni egz, wieczorem imprezka, w weekend odpoczne ![]() ![]() ![]() ![]() co do studiow-no dziekuje ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2246 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2247 |
Zakorzenienie
|
Zaklepałam sobie czesanie na 8 rano mi kazały się zapisać, powiedziano mi że niby wyjdę od nich o 10.30-11
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dodatkowo poszłam zapytać czy jest materiał na suknię i zaniosłam to zdjęcie nowe sukienki, o okazało się ze mam nową krawcową, tamta została wywalona za okradanie salonu, normalnie szok. I mam pierwszą przymiarkę już pojutrze! ![]() ![]()
![]() |
#2248 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ja też mogę podać ![]() Cytat:
![]() Co do krawcowej to myślę, że jakby nie umiała szyć to chyba by ją nie przyjęli do salonu? Myślę, że nie masz się co martwić. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2249 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ciekawe co one chcą robić przez 2 godziny na mojej głowie? no ale ok, wolę żeby miały dużo czasu niż za mało ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2250 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do włosów to ja chcę mieć jeszcze dopinaną treskę więc to też troszkę zajmie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:19.