Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 44 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-10, 09:28   #1291
Maja102
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
A ja tem walentynek nie obchodzę
chyba, ze TZ coś przygotuje, ja nie mam zamiaru, bo się kiedyś sfochowałam i powiedziałam, ze nie bedzie romantyzmu z mojej strony i już.
Upiekę tylko sernik Rosi, ale to jako wyraz mej miłości własnej
walęTynki się jeszcze da przeżyc, jak ktoś nie obchodzi, ale ten zalew komercji i kiczu na każdym kroku, to juz potrafi działac na nerwy
Stary 2010-02-10, 09:28   #1292
ania20m
Wtajemniczenie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
no właśnie nie mam wogóle pomysłu :conf used:
ale powiem ci szczerze ze ja też nie mam jeszcze pomyslu narazie kupilam tylko ciasto francuskie i teraz musze w necie poszukać co by tu z niego wykombinować

Kubusiowy zakątek zapraszam
http://jakubowskiimama.blogspot.com/
ania20m jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 09:32   #1293
klion78
Zadomowienie

Mnie na przykład wkurza ta presja, że trzeba coś romantycznego zrobić na Walentynki.
klion78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 09:39   #1294
AgatkaL
Wtajemniczenie

Ja w tym roku Walentynki będę obchodzić sama ze sobą...jako akt samouwielbienia kupię sobie coś ładnego albo smacznego...no chyba, że jakś Walenty zastuka do drzwi, to się zastanowię...wrrrrr

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 09:56   #1295
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Maja102 Pokaż wiadomość
walęTynki się jeszcze da przeżyc, jak ktoś nie obchodzi, ale ten zalew komercji i kiczu na każdym kroku, to juz potrafi działac na nerwy
Cytat:
Napisane przez ania20m Pokaż wiadomość
ale powiem ci szczerze ze ja też nie mam jeszcze pomyslu narazie kupilam tylko ciasto francuskie i teraz musze w necie poszukać co by tu z niego wykombinować
Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość
Mnie na przykład wkurza ta presja, że trzeba coś romantycznego zrobić na Walentynki.
fakt, za dużo trabią o tych walentynkach ze nieraz zanim nadejda to juz sie znudzą

my w sumie mamy pomysł na walentynki - i z romantyczną kolacją nie ma to nic wspólnego - pojedziemy na zakupy kupic sobie nowy mebel do pokoju taki nasz wspólny prezent

Cytat:
Napisane przez AgatkaL Pokaż wiadomość
Ja w tym roku Walentynki będę obchodzić sama ze sobą...jako akt samouwielbienia kupię sobie coś ładnego albo smacznego...no chyba, że jakś Walenty zastuka do drzwi, to się zastanowię...wrrrrr
tak tez można

Nasz Skarb
myszka_maj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 10:00   #1296
monarika
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 10:02   #1297
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki
cześć

Nasz Skarb

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 10:09   #1298
Maggie1983
Zakorzenienie

agnes208, SSR, klion78, stokrotka24, anuulaa, baja_86, zaaaabcia, iwka28, india83, ktosia86 i cala reszta

Dzisiaj juz prawie normalnie pomaga mi to, ze mam teraz natlok zajec-praca, w sobote najgorszy egzamin i w sumie nie wiem, czy wogole do niego podejde, ale sie ucze, by zabic czas, najgorsze tylko to codzienne podroze do domu taty, bo trzeba napalic, zapalic swiatlo na noc, odsniezyc, zeby jakis idiotow nic nie podkusilo, zeby tam zajrzec na koniec dnia po prostu padam

Bzyczka-trzymam kciuki za tajemnicza sprawe
Agatka-oby Walenty przypedzil czym predzej

i cala reszte sciskam, bo tak tylko przelecialam, bo mi sie za Wami teskni
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 10:09   #1299
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Maggie1983 Pokaż wiadomość
Jestem na chwile dzis pierwszy dzien w pracy, czas na powrot do normalnosci, bo zycie od tak toczy sie dalej....bola mnie niewypowiadziane mysli, nie moglam sie pozegnac, bo rodzina mi nie pozwolila strasznie boje sie o nasza kruszynke i mam coraz gorsze mysli tymbardziej, ze objawow ciazowych u mnie nadal brak nawet nie chce myslec o najgorszym, bo ja bym tego nie przezyla
Wszystko będzie dobrze, a z Tatą bedziesz mogła zegnać się za akżdym razem jak bedziesz od niego wracała.

Cytat:
Napisane przez anika222 Pokaż wiadomość
dziewczynki dopiero przyjechala od chirurga
najpierw sie wystałam po skierowanie u ogolnego ptem sie wystałam u chirurga po czy mnie wysłał na przeswietlenie i jutro do odbioru zdjecie z opisem na razie mam temblak i ketonal

pisze jednym paluchem masakra
rwie mnie ta reka bardzo ide sobie odpocząć
Takie niewinne uderzenia, a jakie konsekwencje. Wracaj do zdrowia!

Cytat:
Napisane przez bzyczka1 Pokaż wiadomość
samba to pozostają chrusty albo faworki da mnie to to samo jest ale wiem że niektórzy rozróżniają te dwa przysmaki polecam przepis na chrusty z piwem (gdzieś w necie jest).
Faworki są cieniutkie, a chrusty są grubaśne - tak ja je rozróżniam .

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
Wiesz studia skonczylam juz prawie 6 lat temu ,pracy w zawodzie szukalam przez 2 lata, pozniej wyjechalam.A teraz chce zrobic podyplomowke z zupelnie innej dziedziny ,bo na prace w zawodzie juz nie licze
Musisz dobrze zastanowic sie nad kierunkiem, by wstrzelić się w rynek pracy.

Cytat:
Napisane przez MisQa Pokaż wiadomość
witam moje kochane

jednak nie musicie zmieniac listy , czyli zostaje mi teraz czekanie az @ się łaskawie pojawi jak w ciągu miesiąca nie dostanę to idę do gina, niech coś robi
Podczas badania na pewno wyłaskocze .

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Mnie to nie tyle studiów brakuje, co studenckiego życia towarzyskiego i tegona uczelni (spędzanie czasu w kolejkach na konsultacje, egzaminy itd.), i tego poza
Ooooo... mi też brakuje studenckiej błogości. Co to były za czasu ... sielanka, cudowni ludzie, świetne pomysły i nieustający uśmiech na twarzy.

Cytat:
Na studiach koleżanka miała świetny plan - w walentynki kupowała sobie bieliznę .

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-02-10 o 10:12
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 10:10   #1300
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez klion78 Pokaż wiadomość

tym bardziej, że romantyzm to emocje, spontaniczność...
Komercyjny nacisk na to, żeby robić coś konkretnego dnia odbiera całą przyjemność i zabawę z nastroju chwili
Cytat:
yy... to znaczy będziesz na niego warczeć od drzwi?
To juz nie romantyzm, to na perwersję zakrawa...

Ja mam zamiar w niedzielę sie wyspac, potem wypachnić jakimis cud-miód perfumami, klapnąć sie na fotel i obejrzec jakies dobre filmisko

Mogłabym się wybrac do kogoś ze znajomych z winem, ale wszyscy znajomi w pobliżu sparowani, to nie mam co się pokazywac

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-02-10 o 10:13
Maja102 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 10:10   #1301
gold-fish
Zakorzenienie

Cześć

my też jeszcze nie mamy pomysłu na Walentynki... pytałam się wczoraj TZ co będziemy robić , a on na to ,,no będziemy się kochać" a ja sobie pomyslałam, że wyślę mu do pracy kartkę walentynkową, po czym do mnie dotarło, że wypada w niedzielę

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 10:13   #1302
martucha84
Zakorzenienie

ja na sekunde znalazlam na necie ten zolty pokoj ktory m sie podobal....

http://www.fortestyle.pl/aranzacje/p...ienny/matessi/
jak klikniecie na fotke to sie powiekszy jest pieknyyyyyyyyyy

potem bede nadrabiac wracam do mgr:F
Stary 2010-02-10, 10:17   #1303
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
agnes208, SSR, klion78, stokrotka24, anuulaa, baja_86, zaaaabcia, iwka28, india83, ktosia86 i cala reszta

Dzisiaj juz prawie normalnie pomaga mi to, ze mam teraz natlok zajec-praca, w sobote najgorszy egzamin i w sumie nie wiem, czy wogole do niego podejde, ale sie ucze, by zabic czas, najgorsze tylko to codzienne podroze do domu taty, bo trzeba napalic, zapalic swiatlo na noc, odsniezyc, zeby jakis idiotow nic nie podkusilo, zeby tam zajrzec na koniec dnia po prostu padam

My tez za Toba tesknimy

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość

Faworki są cieniutkie, a chrusty są grubaśne - tak ja je rozróżniam .
a dla mnie to to samo

Martucha - fajny pokoik, mi tez sie podoba żółty, chciałam żółty pokój i ciemno brązowe meble ale Tz niechcial bo ten kolor mu sie kojarzy z ... kuchnią

Nasz Skarb

Edytowane przez myszka_maj
Czas edycji: 2010-02-10 o 10:21
Stary 2010-02-10, 10:21   #1304
AgatkaL
Wtajemniczenie

Moja ostatnia fascynacja zarówno męska jak i muzyczna...po prostu mdleję...
http://www.youtube.com/watch?v=l-qgum7hFXk

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 10:35   #1305
azzis
Zakorzenienie

Wy tu ostro o Walentynkach rozprawiacie, a ja chyba nie zaskoczę męża w tym roku niczym ciekawym.

Nie mogę już się ruszać, wszystko mnie boli ( a to jeszcze 13 dni...), więc stwierdziłam że nie będę łaziła po mieście za jakimś prezentem. Tylko upiekę nam coś dobrego i tyle. Z resztą on sam stwierdził, że i na Walentynki i na urodziny dostanie jeden fajny prezent (Adaś ma się urodzić dzień przed TŻ urodzinami), ale zobaczymy jak to wyjdzie...

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 10:50   #1306
sweet cherry
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kliwia Pokaż wiadomość
A mnie wczoraj kopnal prad. Ciesze sie ze mi serce nie stanelo.
Bylam niezle naladowana ladunkami statycznymi, bo chcac zglosnic na wzmacniaczu dzwiek, majac palce 5 cm od pokretla przeskoczyl 'piorun' [bo iskra to malo powiedziane] I trzy razy mnie zaatakowal. Sie wsyatrszylam na maxa. Dobrze ze mnie nie odrzucilo na drugi koniec pokoju. Pewnie ladunek za maly yhy
A mowilam wam kiedys ze sie z mezem kopnelismy pradem? chcial mnie pocalowac i iskra przeskoczyla nam miedzy nosami I bylo ja normlanie widac
Mnie ostatnio jak chciałam pogłaskać psiaka kopnęło Ale tak mocno,że nawet piesia się skuliła...Oo a przed ślubem bodajże we wtorek nie mogłam dotknąć tż aż się wkręciłam,że to pewnie znak by nie brać ślubu

Cytat:
samba to pozostają chrusty albo faworki da mnie to to samo jest ale wiem że niektórzy rozróżniają te dwa przysmaki polecam przepis na chrusty z piwem (gdzieś w necie jest).
A ja myślałam,że to jest to samo tylko ludzie używają innej nazwy

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
odliczam dni do wakacji .. jeszcze tylko 5 dni
Ale Ci dobrze Wakacje na Florydzie...Bajka...
My na wakacje pojedziemy dopiero w przyszłym roku i to pewnie nad Bałtyk.

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Byłam dzisiaj u gienia, cieszę się, bo po moich dotychczasowych infekcjach nie ma ani śladu. Pogadaliśmy sobie na temat planowania ciąży, wyboru szpitala itp, także wyszłam z bardzo pozytywnymi wrażeniami. Dał mi skierowanie na badania na toksoplazmoze, cytome...cośtam i coś jeszcze. Nie wiecie może czy jak mam skierowanie to i tak w laboratorium będę płacić za te badania? I jak długo jest ważne skierowanie?
Jeśli byłaś u lekarza prywatnie to na pewno będziesz musiała zapłacić Ja za te badania płaciłam i powiem,że do najtańszych one nie należą

Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Cześć wczoraj z małżem zerwaliśmy pół przedpokoju, dziś od rana mam już być gotowa, bo dziś kumpel ma nie nawalić i stawić się rano do roboty, no wreszcie może się coś ruszy. No i czekam na tą decyzję o kredyt. Trzymać kciuki mocniej

sweet cherry tak pamiętamy o pączkach, zaprosili nas rodzice na pączki to trzeba będzie zjeść, choć małż już sie wymiguje, że on niby nie lubi, a chodzi mu głównie o to że są tłuste. No ale raz w roku możn zjeść (bo j tylko wtedy jem pączki
Trzymam mocno kciuki za kredyt I za remont oczywiście też
Oj no pewnie,że raz w roku można zjeść te okropne,tłuste pączki...Ja wyjątkowo w tym roku się cieszę na ten dzień.Choć znając życie zjem jednego,maluch się zbuntuje i będzie mi niedobrze

Cytat:
Napisane przez kolanka Pokaż wiadomość

Faworki są cieniutkie, a chrusty są grubaśne - tak ja je rozróżniam
Nie miałam pojęcia...Naprawdę myślałam,że to jedno i to samo.

Cytat:

tym bardziej, że romantyzm to emocje, spontaniczność...
Komercyjny nacisk na to, żeby robić coś konkretnego dnia odbiera całą przyjemność i zabawę z nastroju chwili
Nic dodać,nic ująć,Zgadzam się w 100 %.

sweet cherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:25   #1307
stokrotka24
Zakorzenienie

hej dziewczyny
Cytat:

my też tęsknimy za tobą, zawsze możesz się nam wygadać a my ci pomożemy. teraz potrzebujesz czsu aby dojść do siebie, tylko to leczy rany dasz radę kochana dla siebie i dla fasolki

Cytat:
witam dziewuszki
ja tylko na chwilkę...lecę na miasto, zrobić zdjęcia i po sklepach pochodzić. Może uda mi się wpaść na jakąś okazję. Idę w jeszcze jednej sprawie i mam nadzieje ze się uda ale niestety nie ma to związku z dwoma kreseczkami
to trzymam kciuki żeby sie udało

Cytat:
no właśnie nie mam wogóle pomysłu :conf used:
ja też nie mam pomysłu, miesiąc temu robiliśmy kolacje i teraz znowu to samo może jakieś kino

Cytat:
Napisane przez atomufka Pokaż wiadomość
o nie ja dziekuje

dziewczyny odebralam wreszcie wyniki badania krwi i jestem zdrowa uff jaka ulga
to super, że nic ci nie jest, to najważniejsze

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
Maggie bardzo mi przykro, wiem, że to wszystko wydaje się takie, że myślimy, że nie uda się juz normalnie żyć, ale jakoś musisz sobie poradzić bo masz dla kogo. Twoja dzidzia wszystko czuje i dla niej musisz być silna. A co do niewypowiedzianych myśli - mów je teraz śmiało, tata Cię na pewno usłyszy i na pewno będzie o Was bardzo mocno dbał.

Byłam dzisiaj u gienia, cieszę się, bo po moich dotychczasowych infekcjach nie ma ani śladu. Pogadaliśmy sobie na temat planowania ciąży, wyboru szpitala itp, także wyszłam z bardzo pozytywnymi wrażeniami. Dał mi skierowanie na badania na toksoplazmoze, cytome...cośtam i coś jeszcze. Nie wiecie może czy jak mam skierowanie to i tak w laboratorium będę płacić za te badania? I jak długo jest ważne skierowanie?
z tego co się orientuję badanie na toksoplazmozę nie jest refundowane przez kasę chorych i bynajmniej u nas kosztuje ok 100 zł. sama nie robiłam, wiem to tylko z opowieści kolerzanek. co do reszty badań to nie mam pojęcia nawet na co są. skierowanie chyba miesiac jest ważne.

A my dzisiaj idziemy kolejne mieszkanko oglądać, ale ze zdjęć średnio nam sie podoba. Wogule to dzisiaj w nocy na parkingu ktoś nam wyrwał z auta całą tylną wycieraczkę i zostało z niej kawałek kabelka po co komu moja wycieraczka z grata to nie wiem, kolejny wydatek będzie, musze jakiejś na szrocie poszukać teraz.

"dwa serca jedno bicie, tylko Ty i Ja na całe życie"

Łukaszek
stokrotka24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:30   #1308
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka24 Pokaż wiadomość
ja też nie mam pomysłu, miesiąc temu robiliśmy kolacje i teraz znowu to samo może jakieś kino
oklepane
A może by tak np. spełnić jakąs nieprzyzwoitą fantazję?
Albo postawic na romantyzm i spontan i zrobić to, na co Wam w niedziele przyjdzie ochota

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-02-10 o 11:36
Stary 2010-02-10, 11:40   #1309
gold-fish
Zakorzenienie

Cytat:
A my dzisiaj idziemy kolejne mieszkanko oglądać, ale ze zdjęć średnio nam sie podoba. .
zdjęcia to co innego niż oglądanie na żywo, moze okazać się ładne
ja też znalałam dziś jedno mieszkanie i dzisiaj TZ bedzie dzwonił do właścicielki

Maju, musze przyznać, że masz teraz bardzo ładnego avatarka taki pogodny

Dżunior maj 2013

Hanna kwiecień 2015
gold-fish jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:42   #1310
myszka_maj
Zakorzenienie

Cytat:
oklepane
Albo postawic na romantyzm i spontan i zrobić to, na co Wam w niedziele przyjdzie ochota
dokładnie

Nasz Skarb
Stary 2010-02-10, 11:42   #1311
iwka28
Wtajemniczenie

Ja też myślałam, że chrust i faworki i jedno i to samo I dziewczynki prośba - macie jakiś sprawdzony przepis?

My nie obchodzimy walentynek, tak jak nie przepadam za Sylwkiem, no bo przecież w ten dzień wypada się bawić. A nie lepiej postawić na spontana?

Never regret something that once made you smile
iwka28 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 11:49   #1312
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
hej dziewczyny

my też tęsknimy za tobą, zawsze możesz się nam wygadać a my ci pomożemy. teraz potrzebujesz czsu aby dojść do siebie, tylko to leczy rany dasz radę kochana dla siebie i dla fasolki

to trzymam kciuki żeby sie udało

to super, że nic ci nie jest, to najważniejsze

z tego co się orientuję badanie na toksoplazmozę nie jest refundowane przez kasę chorych i bynajmniej u nas kosztuje ok 100 zł. sama nie robiłam, wiem to tylko z opowieści kolerzanek. co do reszty badań to nie mam pojęcia nawet na co są. skierowanie chyba miesiac jest ważne.

A my dzisiaj idziemy kolejne mieszkanko oglądać, ale ze zdjęć średnio nam sie podoba. Wogule to dzisiaj w nocy na parkingu ktoś nam wyrwał z auta całą tylną wycieraczkę i zostało z niej kawałek kabelka po co komu moja wycieraczka z grata to nie wiem, kolejny wydatek będzie, musze jakiejś na szrocie poszukać teraz.

a co do badan t ciekawa jestem jak to jest, bo ja chodze do gina prywatnie i zakazda wizyte place 80zl, ale juz nie place za zadne inne badania, bo wszystko jest juz w tej cenie, np na ostatniej wizycie mialam cytologie juz w cenie i pozniej jak mi zleci te badania krwi i moczu to juz nie bede nic placic, za usg tez nie place mysle, ze to sie chyba oplaca, tymbardziej ze przecietny gin u nas bierze 50zl za wizyte i za wszysko inne kaze placic a na nfz u siebie to ja do gina juz nie pojde
Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
Ja też myślałam, że chrust i faworki i jedno i to samo I dziewczynki prośba - macie jakiś sprawdzony przepis?

My nie obchodzimy walentynek, tak jak nie przepadam za Sylwkiem, no bo przecież w ten dzień wypada się bawić. A nie lepiej postawić na spontana?
ja tez myslalam, ze to to samo i u mnie nazwy chrust sie prawie nie uzywa a swoja droga mamcia robi w sobote paczki
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2010-02-10, 12:01   #1313
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
oklepane
co do fantazji to ja chętnie bym poszalała, marzy mi się wspólna kapiel w wannie lub szaleństwa na stole kuchennym ale z teściami pod jednym dachem się nie da
Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość
ja też znalałam dziś jedno mieszkanie i dzisiaj TZ bedzie dzwonił do właścicielki

no mam nadzieje, że będzie ładne, chociaż teraz porównujemy wszystkie mieszkania do jednego wyremontowanego i za super cenę, które mieliśmy kupić, i cały czas nam coś nie pasuje w kolejnych oglądanych. Wiem, ze takie jak tamto się już nie trafi. A wy dużo juz mieszkań oglądaliście? jakieś specjalne wymagania macie? Ile pokoi szukacie?

Cytat:

a co do badan t ciekawa jestem jak to jest, bo ja chodze do gina prywatnie i zakazda wizyte place 80zl, ale juz nie place za zadne inne badania, bo wszystko jest juz w tej cenie, np na ostatniej wizycie mialam cytologie juz w cenie i pozniej jak mi zleci te badania krwi i moczu to juz nie bede nic placic, za usg tez nie place mysle, ze to sie chyba oplaca, tymbardziej ze przecietny gin u nas bierze 50zl za wizyte i za wszysko inne kaze placic a na nfz u siebie to ja do gina juz nie pojde

ja tez myslalam, ze to to samo i u mnie nazwy chrust sie prawie nie uzywa a swoja droga mamcia robi w sobote paczki
bardzo się opłaca moim zdaniem wizyta u twojego gina, u nas za kazdą pierdołę się dopłaca, cytologia 20 zł, usg 30 zł do wizyty 50 zł. A co dopiero inne badania, to jest krew itp

Łukaszek

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 12:01   #1314
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gold-fish Pokaż wiadomość

dziękuję
wczoraj w czeluściach kompa wygrzebałam stara fotkę z kwitnącą wisterią na balkonie

Cytat:
co do fantazji to ja chętnie bym poszalała, marzy mi się wspólna kapiel w wannie lub szaleństwa na stole kuchennym ale z teściami pod jednym dachem się nie da
no ale jak się w łazience zamkniecie albo w sypialni, to chyba nie bedą włazić z buciorami?
Albo teściów do kina! Wysłac ich na walentynkowe kino albo spacer... a samemu zaszalec

Edytowane przez Maja102
Czas edycji: 2010-02-10 o 12:07
Stary 2010-02-10, 12:09   #1315
sweet cherry
Raczkowanie

Cytat:

To świetne rozwiązanie.Ja za wizytę płacę 70 zł i w tym mam cytologie i usg.Ale za każde badanie krwi czy moczu płacę.
Za badania na toksoplazmę płaciłam ok 70 zł.Ogólnie te specjalistyczne badania dosyć drogie są więc jeśli faktycznie będziesz je miała za darmo to bardzo opłaca się chodzić do Twojego gina

sweet cherry jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 12:22   #1316
stokrotka24
Zakorzenienie

Cytat:
dziękuję
wczoraj w czeluściach kompa wygrzebałam stara fotkę z kwitnącą wisterią na balkonie

no ale jak się w łazience zamkniecie albo w sypialni, to chyba nie bedą włazić z buciorami?
Albo teściów do kina! Wysłac ich na walentynkowe kino albo spacer... a samemu zaszalec
niestety ale tesciowie nigdzie nie wyjda, bo teściowa jest niepełnosprawna i z ledwością porusza sie po domu, więc o żadnym wyjsciu do kina nie ma mowy. Do sypialni oczywiście nie wejdą, ale tam już wszystko wyprubowane i nie ma co szaleć a w łazience to nie ma mowy o wspólnej kąpieli jak oni za ścianą, bo wszyscy byliby skrępowani. Ech poszalejemy jak kupimy swoje.

Łukaszek
Stary 2010-02-10, 12:22   #1317
Maggie1983
Zakorzenienie

Dziewczyny, wtajemniczcie co tu znowu jakies przeszpiegi byly o co kaman? cos mnie ominelo pytam bo mam wrazenie, ze chodzi o mnie
Stary 2010-02-10, 12:39   #1318
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Magguś założyłyśmy klub w którym piszemy na tematy, które nie chcemy, zeby wypłynęły na światło dzienne,patrz historia Bzyczki, lub Agatki, która była atrakcją na wątku PM10.

Myszku wyślij zaproszenie Maggie.

Broń Boże nie chodzi o Ciebie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 12:41   #1319
SSR
Zadomowienie

GG do SSR

Ja tylko na chwilę, jest, jest, jest!!!!! Dostaliśmy kredyt Dzięki Dziewczynom, które trzymała kciuki A i kumple od remontu też był, rozwalił mi pół łazienki, zlikwidował umywalkę i dostał sie do rur, a i korki nam wybiło też przy okazji, musieliśmy dzwonić po elektryka ze spółdzielni bo wybiło az na klatce Jutro kupujemy rury i lecimy z wodą, no to czeka mnie dwa dni bez wody, ale jakoś trzeba przeżyć.
Cytat:
napiszę jak wrócę bo nie chce zapeszyć, ale coś na czym mi teraz bardzo zależy
Trzymam kciuki za tą tajemną sprawę
Cytat:
my w sumie mamy pomysł na walentynki - i z romantyczną kolacją nie ma to nic wspólnego - pojedziemy na zakupy kupic sobie nowy mebel do pokoju taki nasz wspólny prezent
Co za mebel kupujecie? My też sobei zrobimy prezent, kupimy sobie płyty gipsowe a i moze kafelki
Cytat:
Trzymaj się i wpadaj do nas, w miarę sił i czasu.
Cytat:
Napisane przez martucha84 Pokaż wiadomość
ja na sekunde znalazlam na necie ten zolty pokoj ktory m sie podobal....

http://www.fortestyle.pl/aranzacje/p...ienny/matessi/
jak klikniecie na fotke to sie powiekszy jest pieknyyyyyyyyyy

potem bede nadrabiac wracam do mgr:F
Powodzenia w pisaniu pracy, motywacji i samozaparcia A kolor żółty ładny z brązowymi mebelkami super, tylko ten turkus mi nie podchodzi, ja bym zmieniła na oliwkę albo inną zieleń, ale nie turkus.
Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Wy tu ostro o Walentynkach rozprawiacie, a ja chyba nie zaskoczę męża w tym roku niczym ciekawym.

Nie mogę już się ruszać, wszystko mnie boli ( a to jeszcze 13 dni...), więc stwierdziłam że nie będę łaziła po mieście za jakimś prezentem. Tylko upiekę nam coś dobrego i tyle. Z resztą on sam stwierdził, że i na Walentynki i na urodziny dostanie jeden fajny prezent (Adaś ma się urodzić dzień przed TŻ urodzinami), ale zobaczymy jak to wyjdzie...
Azzis jeszcze trochę wytrzymaj i tak jesteś dzielna MAły Adaś będzie dla Was najwspanialszym prezentem na świecie
Cytat:
Napisane przez sweet cherry Pokaż wiadomość

Trzymam mocno kciuki za kredyt I za remont oczywiście też
Oj no pewnie,że raz w roku można zjeść te okropne,tłuste pączki...Ja wyjątkowo w tym roku się cieszę na ten dzień.Choć znając życie zjem jednego,maluch się zbuntuje i będzie mi niedobrze.
Dzięki to teraz tylko trzymaj za remont Ja już się tych pączków nie umiem doczekać, ale pewnie też po jednym bedę miała dość, ot ludzka zachłanność.
Cytat:
hej dziewczyny
No zdjęcia zdjęciami, nie widać na nich wszystkiego. Może akurat to to, trzyma kciuki.

Gold-fish no i jak umówieni na oglądanie tego mieszkania?

23.11 2006 r.
03.10.2009 r.
08.03.2011 r.
SSR jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 12:46   #1320
stokrotka24
Zakorzenienie

[QUOTE]
Cytat:
Napisane przez SSR Pokaż wiadomość
Ja tylko na chwilę, jest, jest, jest!!!!! Dostaliśmy kredyt Dzięki Dziewczynom, które trzymała kciuki A i kumple od remontu też był, rozwalił mi pół łazienki, zlikwidował umywalkę i dostał sie do rur, a i korki nam wybiło też przy okazji, musieliśmy dzwonić po elektryka ze spółdzielni bo wybiło az na klatce Jutro kupujemy rury i lecimy z wodą, no to czeka mnie dwa dni bez wody, ale jakoś trzeba przeżyć.
gratulacje!!!! to musi być super uczucie, że mieszkanko jest już prawie wasze. Daj znać ile będzie kosztował was notariusz bo u nas to ok 3,5-4 tyś

Łukaszek
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości