![]() |
#3961 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
jeny jak mnie głowa boli. zdycham. tż robi obiad bo ja nie mam siły podnieść się z kanapy
|
![]() ![]() |
![]() |
#3962 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:35 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3963 | ||
Zadomowienie
|
Aniłku ten 2 taniec mi się o wiele bardziej podoba i muzyka też fajniejsza, taka żywsza. Też tak bym chciała, ale nie widzę tego z Tżem, predzej bym tak z kolegą zatńczyła
![]() ---------- Dopisano o 13:45 ---------- Poprzedni post napisano o 13:38 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3964 |
Zakorzenienie
|
oj może kurs pomoże
![]() Ja już nie mogę się doczekać tych zaręczyn a ślubu to już w ogóle do 2012 roku jeszcze tak długoooo czasu , ale po zaręczynach już zacznie się szukać sali kamerzysty i tego wszystkiego to już będę chociaż czuła , ze ten ślub się zbliża . Tyle rzeczy sobie ubzdurałam , że jestem ciekawa czy uda mi się wszystko zorganizować . |
![]() ![]() |
![]() |
#3965 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3966 | |
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=9NsPmtU6HLo&feature=fvw
Podoba mi się ten dystans pary młodej to pierwszego tańca, ale sama chyba bym się na coś takiego nie odważyła. ---------- Dopisano o 14:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3967 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Dziękuję ![]() Jeszcze się nie zaczęłam uczyć... Nie chce mi się, czuję, że jak tylko zacznę to czytać, to zasnę. Normalka ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3968 |
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo&feature=fvw
To jest piosenka na mój pierwszy taniec i tańczyć też tak bym mogła. Każy taniec z DD mi się podoba, zwłaszcza te tańce pracowników (jak Bebe przychodzi z arbuzami), albo jak jest pierwszy raz Bebe, przy tej muzyce i takim tańcu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3969 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3970 |
Zakorzenienie
|
Madzia - na kaca wode???? to najgorsze co moze byc. Woda utrwala dzialanie alkoholu w organizmie a nie pomaga. Tak slyszalam przynajmniej
![]() U mnie tez z tancami z Tz nieciekawie. Broni sie zaciekle przed tym. Wiec przewaznie pol imprezy typu wesele musze sie prosic o taniec, ale potem jak troche wypije to tancuje ze hej ![]() A Diirty Dancing uwielbiam, tance, muzyke, film wszystko..
Edytowane przez gwiazdeczka26 Czas edycji: 2010-02-10 o 13:11 |
![]() ![]() |
![]() |
#3971 |
Zakorzenienie
|
Dobra, ja się odmeldowuję, trzymajcie kciuki, żebym nie zasnęła... A przynajmniej nie na długo
![]()
#3972 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3973 |
Zadomowienie
|
http://www.youtube.com/watch?v=-pouI...eature=related
Jest ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ale to chyba na noc poślubną. Jagby mój Tż tak tańczył to chyba po 5sek majtki w dół by poszły ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3974 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a to już macie jakąś wstępną datę ślubu ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3975 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3976 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3977 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ---------- ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3978 |
Zakorzenienie
|
Ja ostatnio przeprowadziłam szczerą rozmowę z TŻ czy on chce ze mną być czy nie :P i powiedział , tz juz mówił , że data zaręczyn jest a ślub tak w czerwcu 2012 roku ale jeszcze w tym roku jak będą pieniążki chce zamówić orkiestrę tą którą sobię upatrzyłam , a w Tym roku mam wesele brata więc troszkę szykowania będzie
![]() ![]() ---------- Dopisano o 14:31 ---------- Poprzedni post napisano o 14:26 ---------- katarakta od 2 min coś dla Ciebie ![]() http://www.youtube.com/watch?v=qhtRF...eature=related Tylko tego kamerzysty bym nie wybrała , tragicznie to się ogląda . I te pękające baloniki też chce to na własnym weselu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3979 |
Zakorzenienie
|
Cześć.Wróciłam od dentysty i cierpię. Czemu ja mam takie słabe zęby
![]() ![]() ![]() Aniołku co do kursu to nie warto iść nauczyć się tylko jednego tańca.I co potem rpzez całe wesele nic więcej nie będziecie umieli? A sam pierwszy taniec będzie sztucnzy i wystudiowany.My idziemy w marcu i będziemy chodzić ciągle i długo,bo chcemy ogólnie nauczyć się taczyć.Zawsze jak musiałam tańczyć z TŻem na weselach to ja chciałam prowadzić i śmiałam się z tego,jak on śmiesznie podryguje ![]() A co do pierwszych tańców to chcemy to najpierw http://kuromis.wrzuta.pl/audio/73vqC...g_but_the_best i żeby w jakimś miejscu się urywała i było coś żywszego http://ania11wro.wrzuta.pl/audio/7qf...l_buble_-_sway obie te piosenki uwielbiam i nogi rwą się do tańca ![]() Jak zespół będzie umiał to zaśpiewać ZADOWALAJĄCO to będą to grać. Jak nie to zmiksujemy i będą lecieć oryginały. MNIAM.Nie mogę się doczekać ![]()
#3980 |
Zakorzenienie
|
butterfly20 może i masz rację , w sumie Mój TŻ i tak dobrze tańczy więc sądzę , że nie będzie problemu z tańcem
![]() a taki chce plener http://www.youtube.com/watch?v=7pAAU...eature=related tylko nie mogę znaleźć filmiku gdzie na końcu pokazują zdjęcia z tego pleneru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3981 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja swojego kichającego już nie pierwszy raz... kiedyś zastrzyki musiał dostawać bo go przewiało jak po ogródku biegał... biedak... aż mi z nosa wtedy ciekło, kichał i kaszlał... Nie pomaga ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Zresztą... pięknie nie będzie ale muszę się pozbyć tak... połowy tego co mam, bo mi w szyję gorąco. Zazdroszę spotkania z TŻem i różyczki... przytulania też. Ja za moim tęsknię a on mnie ma w ![]() Ehhh życie. Cytat:
Cytat:
Ja stwierdziłam, że jak kiedyś wyjdę za mąż to albo będzie cała wolna piosenka, albo od początku do końca szybka. Bez takiego mieszania bo jak się tego naoglądałam w internecie to po prostu nudą zaczyna powiewać. Byłam na spacerze u rodziców i... dostałam bransoletkę z charmsami ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3982 |
Zakorzenienie
|
upadly aniol to my zrobimy zlot zazdrosnicowy i ci zrobimy taki wieczor panienski ze hoho....
![]() a w ogole to ja sobie nie wyobrazam jak mozna nie miec przyjaciolki czy dobrych kolezanek z ktorymi mozna gdzies wyjsc, pojsc na lody, kawe, drinka, ploty, zakupy, zrobic babski wieczor i pouzalac sie na facetow.... co do swiadkow to chyba nie ejst tak, ze tylko kawaler czy panna - na slubie mojego brata swiadkiem byl jego kolega, ktory zonaty jest.... w ogole pierwsze slysze z eot mabyc niezamezna osoba - to bez roznicy raczej jest....
![]() |
#3983 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przyjaciółka z dzieciństwa odzywa się co pół roku , albo jak coś potrzebuje , a koleżanka co mieszka nie daleko i się trochę kumplowaliśmy to tylko ja jestem od słuchania pocieszania . Doszłam do wniosku , że za dobra byłam dla ludzi bo ja zawsze byłam na skinienie , jak ktoś potrzebowała pogadać czy coś , ale jak mi było źle to nikogo nie było i nadal nie ma . kiedyś jak było mi bardzo źle to nawet wybrałam się do siostry byłego , z którą nigdy w życiu nie rozmawiałam , byłam tak zdesperowana aby z kimś pogadać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3984 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do koleżanek... też sobie chyba tego nie wyobrażam, chociaż ja mam 3 różne towarzystwa i ja się z tym czuję dziwnie, bo: 1. chłopaki- ok fajnie, są, chodzimy na imprezy, mecze, piwko, gadamy o pierdołach, czasem o poważnych sprawach (jak np. dowiedzieli się chyba w listopadzie że ja kogoś mam to się zaczęły BAAARDZO poważne tematy). No ale... to jednak mężczyźni, nie można wszystkiego im powiedzieć. 2. Dziewuszki z grupy- fajne, do pewnego czasu (aż się między sobą nie zaczęły kłócić) było ok. A teraz jest tak że dwie do mnie nadają na jedną, ta jedna na nie dwie, a ja jestem pośrodku. Przynajmniej tyle, że na mnie nie nadają bo nie mają powodu (główny powód to akademik i to, że jedna nie ma czasu dla drugiej bo się spotyka z chłopakiem). Potem się to towarzystwo zaczęło dzielić, bo 3 z nas mają swojego Marcina (jakby innych imion na tym świecie nie było), a jedna nie ma nikogo i nas trochę unika przez to... mimo że raczej nie rozmawiamy o TŻach... 3. Większa grupa dziewczyn z grupy ![]() 1 i 2- bardzo fajne grupy, uwielbiam, ale żeby się tam komuś zwierzać... Niebardzo. I mi np. brakuje kogoś takiego, komu mogłabym WSZYSTKO powiedzieć...
![]() ![]() |
![]() |
#3985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do wieczoru panieńskiego to mam 4 dobre koleżanki,które bym na Nim chciała. Oprócz tego jeszcze są dziewczyny kolegów moich i TŻa,ale nie mam z nimi super kontaktu-tzn lubię je,ale nie spotykam się za często- ale one też będą zaproszone na wesele. Jednak my już ustalaliśmy z TŻem,że dzień spędzimy osobno (ja z koleżankami na pewno na SPA,a TŻ paintball albo coś ) a wieczorem wspólną imprezkę przy ognisku ![]()
![]() |
#3986 |
Zakorzenienie
|
Widać nie jest mi pisane mieć przyjaciół bliskich , wiem , że zawsze mogę liczyć na kuzynów , ale to też nie to samo faceci ...
Może kiedyś się trafi jakaś spoko kobietka z którą będę mogła pogadać o wszystkim i o niczym ... |
![]() ![]() |
![]() |
#3987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja 2 lata temu w wakacje... no niecałe dwa, pojechałam ze znajomymi w Bieszczady. Fajna ekipa, wszystko "super". Tylko że już na dzień dobry się zaczęły jakieś problemy, jakieś fochy. I wieczorem z pola namiotowego, na którym spaliśmy, zamiast 8 osób, tylko 3 poszły na piwo, bo reszta poobrażana (a my poszliśmy bo jako jedyni nie chcieliśmy sobie psuć wyjazdu i obrażać się nie wiadomo o co). Po powrocie dalej stypa. Wyjęliśmy gitary, zaczęliśmy grać i śpiewać i... nadal stypa (mimo że wcześniej w tym towarzystwie dało się zrobić dosłownie wszystko). No i jak szłam do samochodu po coś do jedzenia, zaczepiło mnie 2 kolesi i spytali czy mam ochotę na piwo.... Poszłam bez wahania. Jeden nas opuścił po paru minutach. A z drugim zostałam do 5 rano i się wygadałam ze wszystkiego co mi leżało na sercu. Do tej pory z gościem utrzymuję kontakt, chociaż twierdzę że jest totalnym maminsynkiem i w ogóle trochę niepełnosprytnym człowiekiem, no ale wtedy mi to było obojętne. A później mi powiedział że miał ochotę mnie przelecieć ![]() ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3988 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie mówię, że jest mi tak źle, ale fajnie by było mieć kiedyś taką osobę. Mój Tż twierdzi, że ja daję zadużo od siebie i nie można być dla kogoś zadobrym. Może coś w tym jest. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3989 |
Zakorzenienie
|
Ola WSZYSTKO to możesz powiedzieć nam!
![]() A ja to mam tyle eksprzyjaciółek, że się słabo robi. Jakoś nie miałam szczęścia do ludzi. Na razie moją przyjaciółką jest mój TŻ kochany. ![]() Nawet miałam taki plan się trochę zaprzyjaźnić z dziewczynami jego kolegów, ale... To ponad moje siły, takie panienki, że wysiadłam. ![]()
#3990 |
Zadomowienie
|
Ola to Ty odważna jesteś, ja nie poszłabym z 2 nieznajomymi na piwo. Już mi starczy jak z kilkoma znajomymi poszliśmy gdzieś z nieznajomymi. Głupia byłam, bo nastolatka, ale teraz już nigdy w życiu. Chyba, że Tż będzie cały czas przy mnie.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.