![]() |
#4591 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Etorebka- część V
Cytat:
![]() bo skoro potrafią uzupełnić konto rabatowe przy przedpłacie, to przy wysyłce pobraniowej też powinni - beż żadnych problemów - tylko trochę później... tym bardziej, że jak spedycja oddaje im kasę za pobrania, to przecież ze spisem za które ![]() ja mam to szczęście, że jestem z Krakowa, więc w razie reklamacji nie ponoszę kosztów wysyłki... ale dziewczyny nie mają za wesoło... tym bardziej, że wychodzi na to że etorebka nie chce zwrócić tego co powinna... chyba mają już za dużo klientek i im tak nie zależy? ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4592 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:53 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4593 | ||
Zakorzenienie
|
bardzo prawdopodobne ...
![]() jak chce się pozyskać klienta robi się wszystko w jego kierunku aby było jak najlepiej.. ![]() poźniej jak już jest się "znaną" marką to zazwyczaj schodzi się z jakości i podejścia do klienta... ![]()
![]() |
#4594 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4595 |
Zakorzenienie
|
A ja jestem pewna że nie wpłynęła na moje konto kwota rabatu w momencie gdy koleżanka zapłaciła "za pobraniem". Jestem tego w 100% pewna, było to już jakiś czas temu przyszło powiadomienie, że ktoś skorzystał z mojego kodu ale pieniążki nigdy nie wpłynęły
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4596 |
Zakorzenienie
|
ja też tak ostatnio miałam
![]()
#4597 |
Wtajemniczenie
|
Stwierdziłam, że skoro jest nas tyle 'poszkodowanych' to napiszę do etorebki w tej sprawie. Zobaczymy co mi odpiszą
![]()
#4598 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
reklamuję właśnie portfel firmy BATYCKI - zepsuł się zamek - zadzwoniłam do firmy i pani, z która rozmawiałam stwierdziła, że klienci odsyłają na własny koszt a potem oni odsyłają na swój. Hmmm - mówię do niej - to dziwne bo ja mam taką karteczkę, gdzie wyraźnie jest napisane, że w razie reklamacji mam zamówić kuriera i odbierze ode mnie z domu ten portfel i tą samą drogą on do mnie wróci - pani się zawiesiła, stwierdziła, że się skonsultuje i oddzwoni co i jak - faktycznie, zadzwoniła po jakiejś godzinie, wzięła adres i kurier ma być dziś lub jutro. co prawda, BATYCKI to jednak inna półka cenowa niż e-torebka - bo ten portfel cenią sobie na 400 zet ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4599 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Nie mam jednak ochoty szarpać się z jakąś idiotyczą firmą o 20 zł, nie zbiednieję od tego. Nie zmienia to jednak faktu, że ich zachowanie jest chamskie i jeśli kolejnym razem zdarzy mi się coś reklamować u nich, to na pewno już nie będę bawić się w maile tylko od razu zadzwonię - krótko i konkretnie. Trochę się zraziłam do nich. ---------- Dopisano o 12:06 ---------- Poprzedni post napisano o 12:03 ---------- Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#4600 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
i myślę, że nie chodzi o 20 zł tylko o sam fakt łamania Twoich praw jako konsumenta - nie wymagasz przecież zwrotu kosztów a dodatkowo bukietu z poczty kwiatowej ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4601 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Oni niestety wymagają przy pobraniach podania imienia i nazwiska, ale skoro to Twoja koleżanka to pewnie znasz jej dane ![]()
![]() |
#4602 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba tak zrobię tylko ze to było za 2 miesiace temu jak nie dłuzej. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4603 |
Wtajemniczenie
|
Odpowiedź z etorebki:
Witaj. Przyczyn jest wiele: 1. Oczekujemy aż wpłata zostanie do nas przekazana od DHL 2. Klientki używają Np. Pani kodu do Pani trafia informacja o użyciu kodu, ale osoba, która zakupiła torebkę rezygnuje z zakupu, nie odbiera paczki lub anulujemy jej zamówienie nie ma od niej wpłaty i na Pani konto nie wpływają żadne środki 3. Może powstać błąd i inne przyczyny Jeżeli Pani może podać osobę, która użyła Pani kodu a nie zasiliło to konta to proszę napisać sprawdzimy to. Serdecznie pozdrawiam Krzysztof Zawadzki Czyli nic nowego w sumie ![]() edit. Dodaję jeszcze treść mojego maila, przepraszam, że tak chaotycznie, ale zapomniałam ![]() Witam, Piszę do Państwa w sprawie kodów rabatowych. Jeśli ktoś skorzysta z mojego kodu rabatowego, a wybierze przesyłkę 'za pobraniem' to jak długo muszę czekać na naliczenie rabatu? Pytam ponieważ moje znajome z portalu wizaż.pl wiele razy dostawały informację o tym, że ktoś użył ich kodu, a rabatu nie dostały do dnia dzisiejszego. Oczywiście wiem, że na rozliczenie z DHLem też trzeba trochę poczekać jednak uważam, że niektóre z nas czekają na rabat trochę za długo. Nie wiem czy jest to kwestia przeoczenia- każdemu się zdarza, czy też jakiejś pomyłki, jednak trochę nas to zastanawia. Niemożliwe jest chyba, że tyle osób rezygnuje z zapłacenia za torebki lub je odsyła. Z góry dziękuję za odpowiedź.
Edytowane przez nebya Czas edycji: 2010-02-10 o 12:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4604 |
Wtajemniczenie
|
ja też miałam już takich sytuacji chyba z 5 :/ ale prosić się nie będe.......
#4605 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-02-10 o 12:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4606 |
Wtajemniczenie
|
:d
---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:28 ---------- Nie mam pojęcia dlaczego wizaż mi emotki zeżarł ![]() ![]()
Edytowane przez nebya Czas edycji: 2010-02-10 o 12:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#4607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4608 |
Zakorzenienie
|
a to nie ma znaczenia
![]() ![]()
#4609 |
Wtajemniczenie
|
Wiecie co babki ja to się im dziwie, chwalą się tym wątkiem na swojej stronie a odstawiają takie numery z reklamacjami, i jak ktoś teraz przeczyta na etorebce o wątku, znajdzie go i poczyta sobie to tylko się zniechęci.
![]() |
#4610 |
Zakorzenienie
|
Moim zdaniem to za dużo zaczęli tracić na tych rabatach i niestety kombinują jak mogą. smutne to.
|
![]() ![]() |
![]() |
#4611 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4613 |
Zakorzenienie
|
Właśnie odebrałam swoją szarą anę, jest prześliczna, ekoskórka dobrej jakości, a ten złote dodatki nie rzucają się zbytnio w oczy. Zdjęcia postaram się wkleić w sobotę, teraz mam nawał zajęć
![]() Niestety, nie miałam czasu by obejrzeć obie lizzy (weżową i czarną), bo spieszyłam się, a pan był zabiegany, więc nawet nie chciałam go męczyć. a*a*a*, to ja skorzystałam z twojego kodu ![]() ![]() ![]()
#4614 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4615 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4616 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4617 | |
Ania
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4618 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Z resztą samo to, że nie odpisują niezbyt dobrze o nich świadczy. Mnie jakoś dali radę odpisać na maila ( pomijam, że było to "kopiuj-wklej" ![]()
![]() |
#4619 |
Wtajemniczenie
|
Mi się wydaje że czasami się tu wszyscy nawzajem nakręcają
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4620 |
Wtajemniczenie
|
Zdjęcia etorebek które obiecywałam
![]() ![]() Emilki nie będę opisywać bo każdy ją tu zna i wie jaka jest, dodaje więc tylko zdjęcie poglądowe ułożonej oraz porównawcze szarej i czarnej podczas układania ![]() Zdjęcia Keiry są dwa: pierwsze obrazuje jej kształt i wielkość drugie na środku zawieszki (dyndałka ![]() Mam nadzieje że komuś one pomogą podjąć decyzję.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 08:15.