Dot.: Powiększanie piersi cz.4 - Strona 306 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-10, 15:42   #9151
listopadowa80
Zakorzenienie

Dot.: Powiększanie piersi cz.4

Cytat:
Napisane przez Duita Pokaż wiadomość
chciałam jeszcze zapytać czy wszystkie dziewczyny mialy robione te wymazy? z tego co sie orientuje to chyba nie kazdy lekarz tego wymaga
Wymazy? Ale skąd?
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 15:42   #9152
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Listopadowa hej hej milo Cie widziec
co myslisz o anatomach w moim przypadku?? czy dzieki nim predzej moglabym uzyskac efekt szerszych piersi pelnych na dole niz przy okraglych o wysokim profilu? roznica w cenie nie wielka i na pewno warta zaplacenia jesli efekt bylby uzyskany...
wyslalam maila do mojego doktorka i teraz czekam na odpowiedz, ale pomyslalam, ze jeszcze Was zapytam bo znacie moja wyjsciowke...
moja klatka jakby wypukla na gorze wiec moze anatomki bylyby bardziej wskazane dla mnie?
no i jaki rozmiar wtedy, jesli mam miec okragle 450, nawet 500 by przeszlo? mierzylam dzis szerokosc piersi z plaska miarka no i sie zaskoczylam bo w sumie tam wiecej niz 12 cm...do samego mostka jest 16 czyli implant moglby byc ze 13 albo i wiecej...

z gory dzieki za porade
jak tam pracka leci poza tym? co teraz przerabiasz??

ja moja op chyba o 1 lub 2 dni przeloze, bede miala 2 tyg na remont kawalerki (przynajmniej zaczecie, reszte dopilnuja rodzice, no i operacje)
chyba lepiej miec 2-3 dni latania po sklepach i pozniej sie klascc pod noz, niz od razu na stol i potem obolala na zakupy, bo moze byc ze sie bede czuc ok, ale moze bedzie zle, wiec chyba lepiej nie ryzykowac...
Stary 2010-02-10, 15:44   #9153
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Jak to nie można znaleźć danych kliniki pani dr w necie?
Dla chcącego nic trudnego i wszystkie dane teleadresowe można znaleźć w minutę. Więc nie przesadzajmy

dokladnie tak! Dane Pani Doktor sa powszechnie dostepne, wiec Samiii ... info jest - jak najbardziej Teraz to juz nie wiem o co Ci chodzilo?
anna_ivy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 15:45   #9154
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Duita wymaz do cyckow???
wymaz z gardla masz na mysli? czy z nosa? czy jeszcze skad indziej ?
czasami niektorzy lekarze chca byc pewni ze zadnej infekcji bakteryjnej nie ma wiec to chyba o to chodzi...
moj nie wymaga tego, wiec na 100% nie wiem
Stary 2010-02-10, 15:45   #9155
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
wymazy? Ale skąd?:d
:d
Stary 2010-02-10, 15:46   #9156
Duita
Raczkowanie

Cytat:
Wymazy? Ale skąd?
no wlasnie... w ramach badan robi sie jeszcze wymazy (czy czasem nic na Tobie nie rosnie) któras pisala ze miala robiony wymaz z nosa, slyszalam ze robi sie tez takowy wymaz z pod pachy... kazda musi takowy wymaz zrobic czy to az takie konieczne nie jest?
Duita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 15:48   #9157
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anna_ivy Pokaż wiadomość
wiec Samiii ... info jest - jak najbardziej Teraz to juz nie wiem o co Ci chodzilo?
chodziło mi o to, że nie posiadanie strony internetowej nie jest równoznaczne z nie robieniem sobie reklamy bo jest niepotrzebna, co w drugą stronę odczytać można jakoby posiadanie strony internetowej było robieniem sobie reklamy
bo jak sama napisałaś - nie zawsze tak jest

coś jeszcze wyjaśnić..?
Samiii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 15:50   #9158
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olgawro Pokaż wiadomość
Listopadowa hej hej milo Cie widziec
co myslisz o anatomach w moim przypadku?? czy dzieki nim predzej moglabym uzyskac efekt szerszych piersi pelnych na dole niz przy okraglych o wysokim profilu? roznica w cenie nie wielka i na pewno warta zaplacenia jesli efekt bylby uzyskany...
wyslalam maila do mojego doktorka i teraz czekam na odpowiedz, ale pomyslalam, ze jeszcze Was zapytam bo znacie moja wyjsciowke...
moja klatka jakby wypukla na gorze wiec moze anatomki bylyby bardziej wskazane dla mnie?
no i jaki rozmiar wtedy, jesli mam miec okragle 450, nawet 500 by przeszlo? mierzylam dzis szerokosc piersi z plaska miarka no i sie zaskoczylam bo w sumie tam wiecej niz 12 cm...do samego mostka jest 16 czyli implant moglby byc ze 13 albo i wiecej...

z gory dzieki za porade
jak tam pracka leci poza tym? co teraz przerabiasz??

ja moja op chyba o 1 lub 2 dni przeloze, bede miala 2 tyg na remont kawalerki (przynajmniej zaczecie, reszte dopilnuja rodzice, no i operacje)
chyba lepiej miec 2-3 dni latania po sklepach i pozniej sie klascc pod noz, niz od razu na stol i potem obolala na zakupy, bo moze byc ze sie bede czuc ok, ale moze bedzie zle, wiec chyba lepiej nie ryzykowac...
Hej Olga

Mogą być i anatomy - zwłaszcza, że twoja klatka jest u góry wypukła. Ale jak wiesz, są różne anatomy (szersze, węższe, wyższe, niższe, bardziej lub mniej wypełnione od góry...) - więc jednak warto byłoby abyś przejrzała katalogi z produktami.
W swojej ocenie nie będę obiektywna, bo odkąd mam takie żelki to jestem ich zwolenniczką

A teraz niezbyt intensywnie przerabiam "Intensywną...":rolle yes:

---------- Dopisano o 15:50 ---------- Poprzedni post napisano o 15:48 ----------

Cytat:
Napisane przez Duita Pokaż wiadomość
no wlasnie... w ramach badan robi sie jeszcze wymazy (czy czasem nic na Tobie nie rosnie) któras pisala ze miala robiony wymaz z nosa, slyszalam ze robi sie tez takowy wymaz z pod pachy... kazda musi takowy wymaz zrobic czy to az takie konieczne nie jest?
No ja akurat żadnych wymazów nie miałam w zaleceniach
Stary 2010-02-10, 15:50   #9159
Samiii
Zadomowienie

looknijcie na wątek o skutkach ubocznych powiększania piersi - kojarzycie skądś ten styl pisania...?
Stary 2010-02-10, 15:55   #9160
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Samiii Pokaż wiadomość
chodziło mi o to, że nie posiadanie strony internetowej nie jest równoznaczne z nie robieniem sobie reklamy bo jest niepotrzebna, co w drugą stronę odczytać można jakoby posiadanie strony internetowej było robieniem sobie reklamy

coś jeszcze wyjaśnić..?
No dobrze, ale jak te wytłumaczenie ma się do twojego postu, w którym twierdziłaś, że nie sposób znaleźć namiarów na dr Skwiercz? Bo jak widać można i to bardzo szybko, mimo braku strony www.

---------- Dopisano o 15:55 ---------- Poprzedni post napisano o 15:53 ----------

Cytat:
looknijcie na wątek o skutkach ubocznych powiększania piersi - kojarzycie skądś ten styl pisania...?
Róziowo się zrobiło
Stary 2010-02-10, 15:55   #9161
sylwiabmw
Przyczajenie

O Jezzzzu....
Kurcze 1.MARCA mam już zabieg !!!
On mnie zmierzył i powiedział ze mam 67 pod biustem i generalnie stwierdził ze idealne będą te 250 OKRĄGŁE.... Mój mąż zobaczył i poprosił o większy implant, bo wie ze zaraz bede buczec ze sa małe... W sumie jak zmierzyłam te większe to do mojej postury naprawde były wielkie cyce
Powiedzieli ze mam sie zastanowic do zabiegu i podjąć ostateczna decyzje.
DZIEKUJĘ WAM serdecznie za pomoc, naprawde średnio sie orientuje w tych rozmiarach...Mam nadzieję ze Kasprzyk zrobi ładnie, bo boje się jak cholera!!!
O efekcie mysle w samych superlatywach, mam nadzieję ze się nie zawiode.Mam jeszcze jedno pytanie.Czy możecie mi powiedzieć jak jest z bólem po... Bo, straszne opinie czytałam.Wiem że to jest indywidualna sprawa, ale wolała bym coś wiedzieć więcej
Z GÓRY DZIĘKUJĘ ZA POMOC !!!

Edytowane przez sylwiabmw
Czas edycji: 2010-02-10 o 15:59
sylwiabmw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 15:56   #9162
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
No dobrze, ale jak te wytłumaczenie ma się do twojego postu, w którym twierdziłaś, że nie sposób znaleźć namiarów na dr Skwiercz? Bo jak widać można i to bardzo szybko, mimo braku strony www.
oprócz normalnych znaków pisemnych stosuję też nawiasy itp - nie bez powodu
napisałam że przez brak strony moze to być utrudnione (własnie szukanie tu na forum jest drugim krokiem, większość najpierw googla to, czego szuka)

przepraszam resztę dziewczyn że toczę tutaj dyskusję o tym, moze powinnam napisać na priv, ale podobnie jak chyba Agnes kiedyś napisała, jeśli coś ma związek z treścią forum to po co pisać na priv

w swoim mniemaniu oczywiście możesz mieć rację i ja Ci jej nie ujmuję
Stary 2010-02-10, 16:05   #9163
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
oprócz normalnych znaków pisemnych stosuję też nawiasy itp - nie bez powodu
napisałam że przez brak strony moze to być utrudnione (własnie szukanie tu na forum jest drugim krokiem, większość najpierw googla to, czego szuka)

w swoim mniemaniu oczywiście możesz mieć rację i ja Ci jej nie ujmuję
Twoje słowa:
"Evitanna nie jest pierwszą osobą, która na forum zapytuje o kontakt do Pani dr, którego samodzielnie niesposób znaleźć w necie (albo jest to skutecznie utrudnione przez brak tejże strony informacyjnej)".

Sama tego nie wymyśliłam
(przynajmniej w moim mniemaniu)
Stary 2010-02-10, 16:08   #9164
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:

coś jeszcze wyjaśnić..?
Sami, dzisiaj to ja Ci dam cukierka ...
Stary 2010-02-10, 16:16   #9165
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
co prawda nie cierrrrrpię wiórków kokosowych pod żadną postacią
ale i tak jesteś kochana
Stary 2010-02-10, 16:19   #9166
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

Cytat:
Hej Olga

Mogą być i anatomy - zwłaszcza, że twoja klatka jest u góry wypukła. Ale jak wiesz, są różne anatomy (szersze, węższe, wyższe, niższe, bardziej lub mniej wypełnione od góry...) - więc jednak warto byłoby abyś przejrzała katalogi z produktami.
W swojej ocenie nie będę obiektywna, bo odkąd mam takie żelki to jestem ich zwolenniczką

A teraz niezbyt intensywnie przerabiam "Intensywną...":rolle yes:
no wlasnie, wiec nie pozostaje mi nic innego jak czekac na odpowiedz od doktorka...
a powiesz mi jeszcze, czy to Ty chcialas anatomy od poczatku, czy doktor Ci zalecil je??
ja teraz sie troche waham, i chyba jesli doktor znalazlby mi odpowiedni rodzaj, mysle ze bardziej bym chciala je miec, bo obawiam sie, ze przy moich naturalnych warunkach okragle nie beda takie jak chce..

co do typow anatomkow to widzialam wlasnie ze wiele tam rodzajow jest,teraz badz tu madra i wiedz co wybrac, ja laikiem jestem
dr Broma mi odpisal i tez powiedzial ze anatomy wysoki profil...zaraz zaczne szperac w tabelkach moze mi sie cos rozjasni...

Dzieki za opinie
Stary 2010-02-10, 16:21   #9167
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
no wlasnie, wiec nie pozostaje mi nic innego jak czekac na odpowiedz od doktorka...
a powiesz mi jeszcze, czy to Ty chcialas anatomy od poczatku, czy doktor Ci zalecil je??
ja teraz sie troche waham, i chyba jesli doktor znalazlby mi odpowiedni rodzaj, mysle ze bardziej bym chciala je miec, bo obawiam sie, ze przy moich naturalnych warunkach okragle nie beda takie jak chce..

co do typow anatomkow to widzialam wlasnie ze wiele tam rodzajow jest,teraz badz tu madra i wiedz co wybrac, ja laikiem jestem
dr Broma mi odpisal i tez powiedzial ze anatomy wysoki profil...zaraz zaczne szperac w tabelkach moze mi sie cos rozjasni...

Dzieki za opinie
Olga - ja chciałam okrągłe.
Stary 2010-02-10, 16:25   #9168
olgawro
Raczkowanie

GG do olgawro

a co bylo argumentem do anatomow??
Stary 2010-02-10, 17:11   #9169
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
a co bylo argumentem do anatomow??
Zdecydowanie budowa mojej klatki piersiowej
Stary 2010-02-10, 17:19   #9170
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez polili Pokaż wiadomość
Miska szwy mam na otoczce, dreny mialam po bo bokach
ja tez miałam cięcie na otoczce a dreny wychodziły ze szwów nie miałam dodatkowych dziurek..
Cytat:
Napisane przez mimi44 Pokaż wiadomość
Pysiu ale z tą drogą to chyba w cuda nie wierzysz
ale jesli faktycznie istnieje i takową znasz Misiu,to tez ci zycze by była pusta
Mimi jakbys potrzebowała drapacza...
Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
mimi - wiem , ze do Wawy zawsze sa korki ( zawsze musimy sie przez nie przebijac bo rodzinka pod Wawa mieszka), ale moze Misia bedzie miala szczescie
dzięki dziewczyny, faktycznie nie było xle - pewnie dzięki Wam
Cytat:

Brodawki mam ciut, ciut (do 0,5 cm) na różnych poziomach (więc tego praktycznie nie widać), ale miałam delikatną asymetrię przed op.
hmmm u mnie jest do centymetra i to moja anatomia..kurteczka
Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
a ja mam 27.04 wiec caly kwiecien imprez
ja też z kwietnia

Ale żescie naskrobały od rana

Sarkazm to obrona osób inteligentnych przed otaczającą głupotą..

Miskaa78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 17:23   #9171
sylwiabmw
Przyczajenie

Apropo URODZIN Ja tez jestem 27 KWIECIEŃ

Samiii co do termiu to był fuks zadzwoniłam do dr.K w połowie Stycznia.
Umówiłam się na konsultację 11 Marca. Jednak przedwczoraj dostałam telefon że jeśli jestem zainteresowana to mogę być na konsultacji 9Lutego, ponieważ ktoś zrezygnował, a że mieszkam osiedle obok to bez zastanowienia się zgodziłam
Jak już doktorek mnie obadał, wymierzyl(ikiedy mimo usilnych prób nieudało mu się mnie odwieść od tego pomysłu, a mój mąż się zgodził na zabieg zapytał kiedy chce cycki???
Odpowiedziałam że jutro najlepiej, po czym buchnął śmiechem i odpowiedział że tak dobrze to nie ma, ale pierwszy wolny termin ma na 1 Marca, więc bez zastanowienia się zgodziłam.Zaznaczając oczywiście że jak znowu jakaś pacjętka się rozchoruje to ja chętnie wskoczę na jej miejsce

Właśnie śledzę Wasz wątek ...
Na innym forum już mi się obiło o oczy że słodzą na Różowym...i kasują złe, bądź neutralne wypowiedzi, jednak nie jestem tam zalogowana, więc nie będe opiniować .
Strasznie mnie martwi ten mój rozmiar, ponieważ wydawało mi się w tym "staniku" u dr że te 250 sa naprawdę super, jednak jak przymierzyłam 285 to mimo że do mojej postury były ciut duże to je wybrałam
Teraz Wy piszecie że to wszystko mało i kurcze zwariowałam.Kupe kasy taka impreza kosztuje i nie chce żałować...
A, czasu mam niewiele do podjęcia decyzji.
;/

DZIĘKUĘ ZA WSZYSTKIE RADY !!!

Czas edycji: 2010-02-10 o 17:30
Stary 2010-02-10, 17:25   #9172
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Cytat:
mimi, tos sie Bidulko urzadzila ... Mam tylko nadzieje, ze kropecki nie swedza Cie za bardzo?

Co do ciecia pod pacha, to po tym co przeczytalam w necie i konsultowalam z lekarzami jest dla mnie zupelnie nieakceptowalne ...
Anna niestety cwendzom i to bardzo,córka mnie pilnuje i mówi "nie drap mamo!!!".Robaczek jest kochany,bardzo chciała iść od przyszłego pon. do przedszkola-ma bal przebierańców,powiedziała ze ....cytuje:"skoczy tylko na godzinke na impreze a potem wróci do domu i bedzie sie mną opiekowac ",ale dupy to powiedziala ze nie bedzie mi smarowac...
Ciecie pod pachą...brrrr....az mnie ciarki przeszły
Cytat:
kształt jaknajbardziej tematyczny......

Jak tam od Maceratki sa wiadomości jakies nowe??

Misia tyś podwarszawska to z tym drapaczem powaznie?uważaj,bo daleko nie masz....
i korków powiadasz nie ma....oj....bede miała gosci.....

Edytowane przez mimi44
Czas edycji: 2010-02-10 o 17:31
mimi44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 17:28   #9173
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Napisane przez sylwiabmw Pokaż wiadomość
Strasznie mnie martwi ten mój rozmiar, ponieważ wydawało mi się w tym "staniku" u dr że te 250 sa naprawdę super, jednak jak przymierzyłam 285 to mimo że do mojej postury były ciut duże to je wybrałam
Teraz Wy piszecie że to wszystko mało i kurcze zwariowałam.Kupe kasy taka impreza kosztuje i nie chce żałować...
A, czasu mam niewiele do podjęcia decyzji.
;/
na szybko przejrzałam Twoja historię..rozmiar szalenie malutki, żebys nie płakała..ja z tych drobinek a mam 420 i mam piersi takie średniaki
żelki przymierzałaś w staniku a nie zapakowane pod mięsień, weź to pod uwage..

Stary 2010-02-10, 17:28   #9174
Samiii
Zadomowienie

Cytat:
Apropo urodzin Ja tez jestem 27 KWIECIEŃ
fajnie

pamiętaj, że mięsień spłaszcza implant, i to co przymierzasz i widzisz w staniku jest z 15proc plus minus większe, niż będzie w rzeczywistości (co też jest gdybaniem, bo u jednych mięsnie mocniej spłaszczają wkładkę, u innych bardziej, nie ma reguły) - w każdym razie takie mierzenie wkładki do stanika nie jest miarodajne
Stary 2010-02-10, 17:31   #9175
sylwiabmw
Przyczajenie

Jeszcze jedno pytanko.
Gdzie mogę zobaczyć zdjęcia z rozmiarem 250 i 285 ???
Stary 2010-02-10, 17:34   #9176
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Jeszcze jedno pytanko.
Pewnie na róziu w wątku dr Miszcza
Stary 2010-02-10, 17:37   #9177
sylwiabmw
Przyczajenie

Kurcze ...
;/
To co teraz??? Chciałam duuuże pełne C lub D, z tego mi wyjdzie czy nie ?
Jeszcze jedno w sumie niedyskretne pytanie... Czy dr K mimo że jak już wiem że lubi "małe" jest dobrym doktorem?
Dobrze wybrałam?
Powodem było też miejsce nie ukrywam że z domu mam do niego jakies 5 minut...
LISTOPADOWA80, jestem na tym forum, więc wolała bym tutaj zobaczyć podobne rozmiary, a nie na różu.

Czas edycji: 2010-02-10 o 17:39
Stary 2010-02-10, 17:43   #9178
Miskaa78
Kazar Lady

Cytat:
Jeszcze jedno pytanko.
oj takie wielkości to tylko w galerii Kasprzyka..

Listopadowa z ust mi to wyjęłaś

---------- Dopisano o 17:41 ---------- Poprzedni post napisano o 17:40 ----------

Cytat:
Kurcze ...
;/

LISTOPADOWA80, jestem na tym forum, więc wolała bym tutaj zobaczyć podobne rozmiary, a nie na różu.
To nie niechęć Listopadowej
Problem w tym, że na wizażu nie ma takich maleństw..

---------- Dopisano o 17:43 ---------- Poprzedni post napisano o 17:41 ----------

Cytat:
Chciałam duuuże pełne C lub D, z tego mi wyjdzie czy nie ?
Raczej nie
mi przy 420cc wyszło duże C

Stary 2010-02-10, 17:44   #9179
mimi44
Rozeznanie

GG do mimi44

Cytat:
Jeszcze jedno pytanko.

http://www.cosmetic-plastic-surgery....plasty/poland/

http://www.loveyourlook.com/Before-After/
tu w pierwszej kolumnie mozesz wpisac wyjściówke ,porzadany efekt itp. ja tą strone ogladałam z tydzien chyba ,fotek jest pełno.
pozatym warto obejrzec calą stronke są tam info o wkładkach ,cieciach itd itp.
mimi44 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 17:45   #9180
anna_ivy
Zadomowienie

Cytat:
Kurcze ...
;/
To co teraz??? Chciałam duuuże pełne C lub D, z tego mi wyjdzie czy nie ?
Jeszcze jedno w sumie niedyskretne pytanie... Czy dr K mimo że jak już wiem że lubi "małe" jest dobrym doktorem?
Dobrze wybrałam?
Powodem było też miejsce nie ukrywam że z domu mam do niego jakies 5 minut...
z dobra serca radze Ci skonsultowac sie z innym specjalistom ... blisko, nie znaczy najlepiej ... wiele z nas po 600 - 800 km jezdzilo do wybranego lekarza, aby miec super piersi.

I na zakonczenie ... nawet gdyby Miszcz doplacil mi do calego interesu, to u niego nie robilabym powiekszenia ... o ile to mozna nazwac powiekszeniem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości