|
|
#2761 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
Powiedzcos - dziękować i wzajem
![]() Lista - ... weź oddech, stań na nogi, tempo 100 na 100, stresu tu nie ma... Pozostałe: - nie pozbędę się swoich uczuć do Ciebie, bo w imię czego? Twojego czystego sumienia... teraz to ono akurat mnie je.bie!! - mężczyzna jest ślepy, bo choć patrzy - to nie widzi... - słowa, słowa... cóż piękne... lecz to wciąż tylko słowa... - Zraniłeś mnie i teraz to Ciebie boli? A pomyślałeś o mnie?! pieprz.ony egoisto!! - Czasem wydaje mi się, że nadal jest tak jak było, ale niedługo pozwalasz mi żyć w świecie iluzji... zawsze musisz coś spier.dolić... a może ja chcę właśnie tak? - Gdybym mogła cofnąć czas do momentu kiedy Cię poznałam, ale mieć świadomość, że jesteś skończonym zerem, splunęłabym Ci w twarz i odwróciła się na pięcie. - Dla niektórych z tej listy, taryfa ulgowa się skończyła!! Teksty z piosenek: - bo żadna szkoła wyższa nie da tyle dla Ciebie ile spragnionym szczęścia jedna chmura na niebie (O.S.T.R -y) - może słucham Ciebie, a może mnie to je.bie... ( K44) - ... bo dialog będzie martwy, póki razem nie przemówią na 7/4 (Łona) |
|
|
|
#2762 |
|
Raczkowanie
|
`I będę sobie wyobrażać, że każdy uśmiech który u Ciebie zauważę jest właśnie dla mnie. Nieważne czy to będzie prawda czy nie, liczy się to, że przynajmniej Ty jesteś w stanie się uśmiechnąć..
`Kiedyś Ci opowiem, jak puste były wieczory bez Ciebie. Gdy za towarzystwo robiła muzyka, herbata i koc i Twoje zdjęcie. Powiem Ci jak smakowały moje łzy i tęsknota, której nie dało się opisać słowami, że nawet pomarańcze traciły smak.` `Z czasem wszystko się kończy.. Każdy odchodzi swoją drogą, w swoją stronę.. Ale mimo wszystko, gdzieś na dnie naszego serca pozostają wspomnienia. Nikt ich nam nie zabierze.. Będą zawsze dla nas.. kiedy ktos odchodzi, ktos inny zajmuje jego miejsce
`większość z nas spocznie w grobie z muzyką w sercu` Edytowane przez lalaine Czas edycji: 2010-02-10 o 15:00 |
|
|
|
#2763 |
|
Raczkowanie
|
zimno fizycznie, psychicznie, emocjonalnie.
nawet sobie nie wyobrażasz jak mało wiesz. objął mnie i przez chwilę, która wydawała mi się wiecznością, odniosłam wrażenie, że mam wszystko. nie chciała od niego nic prócz bycia przy nim . ten naćpany kretyn nigdy tego nie rozkminił . obgadując mnie, udowadniasz, że mi zazdrościsz odchodząc rzuciła telefon na ulicę. na wyświetlaczu był jego numer.. - brak mi słów do Ciebie. - za mało książek czytasz, to i słownictwo ubogie ![]() to nie uśmiech . To skurcz mięśni twarzy .
|
|
#2764 |
|
Raczkowanie
|
Czas leczy wszystkie rany, czy tego chcemy, czy nie. Czas oddala od nas to wszystko, a na samym końcu czeka nas wyłącznie mrok. Czasami odnajdujemy w nim innych, a czasami znów ich tam gubimy.
Jeżeli nie wiesz, dokąd chcesz iść, nie ma znaczenia, którą drogą pójdziesz..
|
#2765 |
|
Rozeznanie
|
jego oczy były zupełnie inne. i nie chodzi o ich wyraz lub kolor. nie miały tej iskierki, która potem zamieniała się w płomień pożądania. kiedyś umieliśmy ze sobą rozmawiać. wpadli na siebie rano przed szkoła. całowali się spojrzeniami. uśmiechnęła się z myślą ' będziesz kiedyś mój ? '. JP na 100% - Jutro Pączki na 100% ![]() ruda wiewiora , _Panna_Migotka_ & mendacity x3 dzięki Wam tu jestem. <3
|
#2766 |
|
Rozeznanie
|
absurdalnie, Borowiczanka, ruda wiewiora, _ZaagubiOna_, dajsesiana, blondii69 - Okradłam talenciary
marikab - Cb zawsze okradam <333 jedna z moich naj naj. ![]() RozowaSkeyterka - wracaj kochana szybko ! <33 sanderson93 - kawałek mojego serducha leci do Cb <33 talenciara ![]() ___________________ Mógłbyś mi podać kod PIN do Twojego serca? Układam twe słowa na dnie mego serca . Zbyt wiele rozczarowań, by uwierzyć od nowa .. Jednego świetnie mnie nauczyłeś : Facet to podły kłamca, który myśli tym co ma w spodniach.! hói. - no cóż...Bądź tu mądry i zrób 3 błędy w 3-literowym słowie ; ] - Myślisz ? ;> - Ja nie myślę, ograniczam, bo to boli. - Co ma piernik do wiatraka ? - Tyle samo liter ? ; > - Opowiadasz ? ![]() - Nie, pier**le. ; ] słysząc Twoje imię, dziecinnie spuszczam wzrok.
|
#2767 |
|
Zakorzenienie
|
Poznanie Ciebie było moim awansem życiowym
i zawijam włosy na kolorowe ołówki. i uznałabym Cię za mój numer jeden. gdyby nie to, że każda ma Cię na liście jako tego ochh ' naj ' . Szalony jak breakdance.! _____ B.< 3 |
|
|
|
#2768 |
|
Zadomowienie
|
absurdalnie Ty wiesz <3
myszka23101 Panna_Migotka ! Moja typiara <333 ruda wiewióra TiS?!!! Suve?!!! styrana?!!! Mówi mi, używając takich słów jakich chcesz, ale mów. Zaistniej w moim życiu. Potrafiłbyś pokochać mnie brzydką, grubą, głupią? walentynki? tak, tak - kochajcie się jeden dzień..
|
|
#2769 |
|
Zadomowienie
|
[1=133e0625674cbae259b1434 db9f6b2eb057ff862_6556adf a91426;17087064]ruda wiewiora pod warunkiem, że Ty też się nigdzie nie wybierzesz <3
kamisha, be_kissable, blondii69, Panna migotka, Kinderka13, keeendy <3 kochanaa, suve, drift ? <3 [/QUOTE] moja maleńka <33 ____________________ Nie dajesz mi kwiatów bukietow, slodyczy I nie zawsze moge liczyc, ze na umowione spotkanie dojedziesz Kochanie dzis wieczorem sie we mnie zakochasz. trzeba mi magii. odrealnienia. zaczarowania. właściwa osoba będzie uważała,że z dupy świeci ci słońce. z taką osoba warto być.
|
#2770 |
|
Raczkowanie
|
ciiri - pokłony.
___ A co jeśli okażę się niewystarczająco silna aby to w sobie zatrzymać co wtedy zrobisz? ` świat bez Was nie ma prawa istnieć. pachnij mną. czasem chciałabym mieć bardzo zielone oczy albo czarne masę piegów na zgrabnym nosku i 170 cm wzrostu a mam całe trzy centymetry mniej czarną burzę na głowie i uśmiech któremu nikt się nie oprze o! chwila na oddech. Edytowane przez without_demur Czas edycji: 2010-02-10 o 15:48 |
|
|
|
#2771 |
|
Raczkowanie
|
Nigdy więcej nie zobaczysz jak płaczę. Pamiętaj.
Ludzie są różni. Przecież to wiedziałam zawsze. " Niebo ma jeszcze Twoich oczu kolor, a morze spokój Twojego snu. " Wtedy liczyło się to piękno. Chwila. |
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
`popatrz, jak wszystko szybko się zmienia.
coś jest, a później tego nie ma.. `każdym oddechem woła o Ciebie, i tylko Ty nie widzisz jak.. `może słowa te za małe są? `zamknęłam drzwi i okna. straciłam wzrok i mowę. `pokerowa twarz zapewni Ci sukces. `jak mało kto, dodajesz barwy dniom. <3 `coś, czego nie da się już podzielić na pół. <3 `ja ze sobą sam, wspomnień swoich tragarz.
|
#2773 |
|
Raczkowanie
|
ze skakanką w ręce przeskakuje szare dni
a budyń już nie posmakuje mi Lubie mówić z Tobą za Tobą krzyczę w cisze porannej rosy Myślami zgaduję słowa Twe Emocjonalnie pachną moje usta dziś I możesz zapomnieć wszystkie me dotknięcia najczulsze Szkło wcieram w swe ciało, będę taka przejrzysta Serce tęskni za Twoim głosem nie potrzebuje Twego uśmiechu by obudzić się |
|
|
|
#2774 |
|
Raczkowanie
|
Ty i ja....urocze szlaństwo
![]() Kocham Cię miarą nie pojętną dla przeciętnej blondynki
|
#2775 |
|
Raczkowanie
|
Życie to gra . Po prostu zagraj .
|
#2776 |
|
Raczkowanie
|
bajsza -OKRADAM ![]() przyszły bardzo męczące podatne na rozregulowanie mojego zegaru biologicznego dni całuję Cię w tajemnicy przed księżycem Dokładnie tak niedokładnie mi jest. ---------- Dopisano o 16:20 ---------- Poprzedni post napisano o 16:02 ---------- Mam swoje ponure kolorowe wnętrze Jedyny podmiot zdarzeń- ja! nachodzi mnie i przechodzi mnie banalne przesycenie Palcami rysuje mi niebo Mam głębokie wydechy, więc zdmucham te chmury. Te czarne, pieprzone chmury Wychodzę na noc. Amen. szybko posuwam się w stronę maniakalno- depresyjną z bladoniebieskim odcieniem schizofrenii |
|
|
|
#2777 |
|
Raczkowanie
|
I'm so fucking happy ! I could shit rainbows ! xD
kocham Cię- to właśnie ten problem ARE YOU HAPPY NOW ? no time for love WARNING ! You might fall in love with me I'm absolutely awesome ! Agree or die.. Hell was full so I come back ![]() |
|
|
|
#2778 |
|
Raczkowanie
|
Życie nauczyło mnie
taka jest zasada że ważne ile razy wstajesz nie ile upadasz. ♥ już mam dla kogo zyć, nie jest mi już wszystko jedno. ♥ głowa do góry, choć wszystko się pieprzy. ♥ Wrażliwa, uzdolniona, sympatyczna, biega w dresach. ♥ Kieruje myślenie, na niewłaściwe tory, losowi daje fory, To błąd desperata. topić smutki w alkoholu już od małolata. ♥ Wygra tylko ten, który nadziei nie straci, bez hajsu w kieszeni lecz duchowo bogaci. ♥ Twierdzisz, że nadzieja to głupich matkaa. Wole być jej dzieckiem niż jak desperatka Zamknięta w czterech ścianach z nożem, pistoletem w ręku. ♥ Przez los skrywana tajemnica. ♥ Zważać na przeciwności, ale się im nie dać. ♥ Lepsze jutro-wygórowane marzenie, Nadzieja nadzieją na jego spełnienie.
|
#2779 |
|
Rozeznanie
|
'Z butelki sączyć chcę abstrakcję.
'Wszystkie dobre uczynki zostaną ukarane „Wierzę w szczęście, a im więcej go mam, tym ciężej mi go nie mieć.” Stephen Leacock - komik „Wcale nie jestem wyjątkowo inteligentny. Po prostu lubię dłużej zastanowić się nad każdym problemem.” Albert Einstein „Gdy bardzo czegoś chcesz, znajdujesz sposób. W przeciwnym razie znajdujesz wymówkę.” „Najlepszy sposób by urzeczywistnić swoje sny to obudzić się.” Paul Galery - poeta ”Mimo tak wielkie płci naszej zalety My rządzimy światem, a nami kobiety. „ - Ignacy Krasicki
|
#2780 |
|
Konto usunięte
|
_Panna_Migotka_
I tylko kilka wspólnych zdjęć przypomina mi,że kiedyś byłam szczęśliwa. Był moim ideałem, ja jego pragnieniem.
|
|
|
|
#2781 |
|
Wtajemniczenie
|
rozkoszna bezdradność. tysiąć inspiracji.
przytul do siebie moje myśli. przeznaczenie to straszna s*ka. bezpiecznie odejść, w świat iluzji. pod naporem ludzkiej glupoty, marnieje nasza dusza. unoszę sie nad to wszystko. chodź na spacer, poprzeszkadzaj, zaparz kawę przytul mnie, zimno mi, jestem chłodna.
|
#2782 |
|
BAN stały
|
moje talenciary < wy dobrze wiecie o które chodzi> pamiętacie jeszcze, że was uwielbiam ... nie ? ![]() . . .
ona za każdym razem . gdy się z nim spotykała kupywała sobie czerwone lizaki w kształcie serca za 20 gr. teraz kiedy ich miłość wygasła . na pamiątkę jej nienawiści do niego, w ten jakże piękny walentynkowy dzień pomaluje je wszystkie na czarno. po takim trudzie przemalowana ponad tys. lizaków bedzie miala juz 99 % pewność, że nic ani nikt nie będzie już w stanie przywrócic dawnych chwil. odszedł zostawiając ją z tymi wszystkimi niepozbieranymi myślami . z tym potokiem łez . w którym zresztą się utopiła . z ostawił ją z tym wszystkim pomimo tego, iż dobrze wiedział, że sobie sama z tym wszystkim nie poradzi . zostawił ją . tak poprostu zostawił i poszedł sobie . łamiąc jej po raz kolejny serce. a teraz ma czelność prosić o przebaczenie ... poduszka . muzyka . i nożyczki do cięcia naszych wpólnych zdjęć . tylko tyle mi potrzeba w ten dzisiejszy samotny . pochmurny dzień. zaprowadź mnie gdieś tam . gdzie nie będzie jego i gdzie będzie inny świat. tez czasem miewasz smutne dni ? no wlasnie czasem a nie tak jak ja zawsze . . |
|
|
|
#2783 |
|
Rozeznanie
|
Dziękuję za pochwały ;*
KaMa2704, Frizz, powinnam, absurdalnie, Drift, otojest, abunee, xxgroszek07xx, kamisha, Kaaate90 jesteście cu-do-wne! najlepsze <3______________ Myśli wyjadają mój mózg jak ser, robią w nim dziury.
Nie pozostaje nic jak tylko poddać się i upaść w śnieg. Leżeć bez ruchu noce i dnie, i marzyć. Wielki jak słoń grzech depcze moją duszę, wielki jak słoń grzech depcze ją. Pytasz co u mnie? Mikrouszkodzenia w strukturze mięśnia sercowego, a neony bardziej niż zwykle oślepiają unerwione źrenice. I lubię cię, tak jak lubi się różowe żelki i zapach pomarańczy. Bez papierosów nie oddycham, a bez wódki jestem powściągliwą głupią suką. Twoje palce na moich oczach, mój oddech na Twoim spojrzeniu.
|
#2784 |
|
Rozeznanie
|
I nigdy nie dam nikomu siebie w taki sposób jak dałam Tobie.
Nigdy nie rozpoznasz sposobu w jaki mnie ranisz. Chcę widzieć Cię w moim tylnym lusterku. To jest jak magia kochanie. Porzuć to i żyj dla niczego. |
|
|
|
#2785 |
|
Raczkowanie
|
myszka23101 - Fajnie że Ci się podobają, a wg to świetne opisy! ;* <3
_________________________ _______ >wyjśĆ, iśĆ, nie wróciĆ, a potem wkoncu... UMRZEĆ >Złudzenie indywidualnosci... >Potrzebuje Ciebie jak telefon ładowarki! >Myslisz ze nie widze jak zerkasz czy zerkam? ;> >Kocham Cie nad zycie na tym meteorycie ;** <3 >Spraw by łsniły elementy mojego roztrzaskanego serca! |
|
|
|
#2786 |
|
Przyczajenie
|
Najgorszy moment w życiu to taki, kiedy myslisz, że nic gorszego Cię nie spotka,
a poźniej nastaje taka chwila kiedy nie masz siły płakać, potem nie masz juz czym płakać, a rozpacz jest nie do ogarnięcia ************************* ******************** I coś ode mnie, na poprawe humoru ![]() •Chłopak jak autobus, będzie następny xP.! •Jaki jest szczyt okrucieństwa? Wystraszyć strusia na betonie :P •Kierowco nie przejeżdżaj dziecka, poczekaj na nauczyciela… •Nigdy nie jest się samotnym mając gumową kaczuszkę... •Ten opis jest martwy! Wykitował! Wącha kwiatki od dołu! •I have lost my teddy-bear, who want to sleep with me....?// • zgubiłam mojego misia (maskotkę), kto chce spać ze mną •<---- to słonko jest czasowo nieczynne (popsuło się i rozchorowało) •Brak opisu - ukradli mi klawiaturę… •Widocznie niewidoczna •Niby wszyscy wiedzą, że flaszka się skończy, ale zawsze jest to zaskoczenie •Precz z dennymi opisami na gg! •Mam charakter zaczepno-obronny: zaczepiam, a potem trzeba mnie bronić. •Dziś jesteśmy tymi ludźmi, przed którymi ostrzegali nas rodzice •Nie muszę chcieć. Może chciałabym, lecz po co mam chcieć. •Jestem niedostępna, dlatego że mnie nie ma •Chciałam iść do nieba ze względu na klimat, ale w piekle tylu znajomych ^^ •Na wysokim niebie chmurka chmurkę jeeeee...zu co tam się dzieje •Bóg mnie nie chce, a diabeł się boi… •Piłeś? NIE PŁYŃ! •Szczyt pijaństwa? Upić ślimaka tak, aby nie trafił do domu! •Kawały o blondynkach są o farbowanych brunetkach! •Dostępna tylko na...Receptę... •Alkohol można podzielić na dwie kategorie: JEST albo go NIE MA •Piję tylko 3 razy w roku: sylwester, urodziny i kiedy się da. •Po co gryźć można ssać............. Cukierki? _________________________ __________ Pachniesz nałogiem. Czekoladą. Namiętnym pocałunkiem, nielegalnym trunkiem, perfekcyjnie skręconą marihuaną, deszczem dudniącym w poddasze, trampkami z conversu i ucieczką z domu. Papierosem w ustach, ponętnymi ustami. Łąką, poezją, podnieceniem, oddechem, nagością... |
|
|
|
#2787 |
|
Raczkowanie
|
Bawisz się słowami. Upajasz się nimi. Słowami chcesz zastąpić normalne, ludzkie uczucia, których w tobie nie ma. Dzisiaj jesteś jeszcze ze mną, zostań, bo na dworze ciemno... Więc kiedy ja mówię 'wolność', nie mów mi, że nie wolno. ej , Kocham Cię , żałosne nie ? Najbardziej przerażającym dźwiękiem na świecie jest bicie własnego serca. Nikt nie lubi o tym mówić, ale to prawda. Trzymam w reku kubek z gorącą herbatą i szukam w niej Ciebie.
|
#2788 |
|
Przyczajenie
|
W samotności dryfuję
coraz rzadziej wieje wiatr... z trudem doganiam fale, której kształt zamykam w dłoniach ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ _______________________ Ja To Ja.... jestem księżniczką... ...tylko oczy podkrążone i zgubiłam gdzieś koronę |
|
|
|
#2789 |
|
Rozeznanie
|
Kaskowa Kurcakowa
Za to, że wskazujesz drogę w mroku i dni tęczą malujesz - Kocham Cię! <3 a ten zabieram ; * UpsentMinded już mam dla kogo zyć, nie jest mi już wszystko jedno. głowa do góry, choć wszystko się pieprzy. genialne <3 zabieram ;* pytasz co u mnie, a nic więdnę. pytasz dlaczego, bo nie mam Ciebie. wystarczyła jedna rozmowa, a ja znów przez Ciebie jestem różowa. albo się zawiesiłeś, albo to Ja przy Tobie się zresetowałam. a teraz 2 teksty które znalazłyśmy w kumpelą w takiej książce "uczniowskie odzywki "czy coś takiego . ` Powtórz co mówiłaś bo krzywo się oplułaś. ` `jak Cię kopne w dupe to pęknie Ci klata i będziesz loki z ziemi zbierała` xd tylko tyle zapamiętałam haha
|
#2790 |
|
Raczkowanie
|
zniknąłeś jakby cię w ogóle nie było. zaczynam się zastanawiać, czy nie całowałam się z powietrzem, czy za rękę nie złapał mnie wiatr, a oddech na moich plecach nie zostawił przeciąg.
rysujesz mi uśmiech każdą wiadomością. nawet głupim uśmieszkiem czy 'hej co tam malutka ?' A ona znów udawała że ma go głęboko w nosie. Jak najdalej odsuwała od siebie myśl że tak bardzo pragnęła z nim być. Nigdy nie potrafiła przyznać się do błędu. Do tego że pozwoliła by ktoś mógł zawładnąć całym jej światem. Bo w tym magnetycznym polu pomiędzy tu i tam, wysoko i nisko rozgrywa się wszystko to, co w muzyce ma sens; tam rodzi się muzyczny sens i życie, tak, po prostu życie . motyw porcelanowej lalki . Czy jej pocałunki smakują tak samo jak moje? będąc nikim dla nikogo.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:23.