|
|
#1321 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: 30+ ... zapraszam :)
uwaga właśnie grzeszę, co to ja o zasadach rano pisałam???
śliczne babeczki do napisania później
|
|
#1322 |
|
Raczkowanie
|
ja juz 30 min na rowerku i wyciagnelam z szafy
takie krzeselko do brzuszkow ..wiec juz 60 zrobilam ale to nie koniec na dzis..po poludniu zrobie druga ture skoro dzis mam wolne wiec warto wykorzystac...ale boje sie zwazyc bo cos mi sie zdaje ze waga pewnie w miejscu stoi ..piatek pokaze prawde ![]() a za mna tak slodkie chodzi ze robie sobie budyn SB ..taki sobie jka dla mnie ale chociaz mozna siebie troszku oszukac ![]() aneskazostajesz rozgrzeszona az wstyd byloby od malego kucharzyka nic nie zjesc wiolkaoj maraton po sklepach..mozn niezle kalorii zgubic...u mnie byla sis przez 3 dni i te 3 dni od 10 do 18 po sklepach ..super tylko w miedzy czasie bylo ciasteczko, a na kolacje tez duzo za duzo..i jak pojechala to wlasnie postanowilam sie wziasc za siebie ![]() niutkaposzukaj wagi to moze bedziesz spokojniejsza bettixoj satysfakcja jest zwlaszcza chociaz czasem sily i checi brak ale sie nie poddaje ![]() a tlusty czwartek- na szcescie tutaj nie obchodza i na szcescie juto na caly dzien do pracy zmykam melkasa ja juz 7 lat staram sie o potomstwo szkoda ze u mnie nie jest to takie proste
|
|
|
|
|
#1323 |
|
Raczkowanie
|
Wioluś... Wracaj tu natychmiast!!! I więcej coś nasmaruj
A_gneska... ślicznie smakowite te babeczki . Mały zdolniacha, a ile roków liczy ten kucharczyk? Za spadek ! Wiesz, że jesteś jedną z nielicznych szczęśliwych w tym tygodniu . Agiko... Ej, widzę Cię! Będzie łomot, oj będzie bolało... . Nastawiaj tyłek, już! ![]() Gigosiu... No tak, łatwo się gada, a i tak każdy musi swoje przeżyć
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-10 o 11:38 |
|
|
|
|
#1324 |
|
BAN stały
|
Melkas - mój kucharzyk ma 8,5 roku i przygotowyje te pyszności na jutro do szkoły na "tłusty czwartek" - maja małą imprezę
![]() A wagowo - rzeczywiście w tym tygodniu mi poszło całkiem nieźle ale tak ogólnie jakoś jestem szczęśliwa, wszytko super mi się układa i wogóle mam taki zapał do wszystkiego, że ... ![]() Gigosiu - podziwiam cie za te ćwiczenia dwa razy dziennie, super mnie czasami raz dziennie się nie chce ...
|
|
|
|
|
#1325 |
|
Zadomowienie
|
Melkas, my też mamy HOPLA na punkcie świeczek zapachowych, tylko że ich nie zbieramy, a zużywamy podczas kąpieli bąbelkowej. Do tego kadzidełko i super relaksik 30 min co sobotę
Bardzo pomaga w zimie na poprawę humorku ![]() Ach te nasze mamuśki My też idziemy jutro do mojej na domowe pączki, lepszych w życiu nie jadłam. Nawet na drugi dzień są pyszne i zachowują świeżość. Ja nigdy nie robiłam. Za to dzisiaj zrobimy z mężulkiem faworki Pewnie z 2 porcji, bo muszę obdarować soich rodziców i teściową, a także spakować do pracy dla siebie i TŻ. U mnie w pracy pewnie będą królowały pączki, jak zwykle, ale i tak moje faworki znikną pierwsze ![]() Wiolu, też zakochałam się w tym komplecie, ale mam już jeden serwis obiadowy i na razie nie ma sensu kupować drugiego. Poczekam, aż ten co mam się zniszczy, ale mogę czekać kilkanaście lat, bo też z Ćmielowa jest Dla kobitek nic nie było? Toż to skandal ![]() A tak w ogóle to widzisz jak dziewczyny tęsknią za Tobą, nawet się " awanturują" A_nesko, ładny avatar, taki milusiński To są muffinki? Ale masz czarodzieja pod ręką To duży chłopak z niego ![]() Ja nie wiem jak przy takich wypiekach udaje Ci się schudnąć Gigosiu, nam 5 lat stuknie w marcu... i niby wszystko ok. Najważniejsze to się nie załamywać i iść przed siebie, a co ma być to będzie ![]() Wiecie co, normalnie pani w sklepie kosmetycznym rozłożyła mnie na łopatki ... Kupiłam mężowi na Walentynki wodę po goleniu + wodę taoletową MEXX Fly High Man i pani obdarowała mnie suwenirami: próbka zapachu MEXX dla kobiet (to akurat oki), próbka kremu niwea p/ zmarszczkowego, próbka kremu pod oczy - dla kobiet po 45roku życia Chciałam jeszcze kupić walentynkowe bokserki, ale nie było niczego ciekawego, nowa dostawa ma być w piątek, więc może jeszcze upoluję coś ![]() Moje menu: 7,00 dwie kromki razowca z polędwicą wędzoną, kawa czarna 11,15 kefir (400g) bez Pano - bo nie wzięłam z domu 13,00 kapuśniaczki (2szt) to właśnie jest rozpusta tego tygodnia, ale ostatnie 15,30 gołąbki z sosem (2szt) - od teściowej Wieczorkiem biegańko i brzusie, trzeba się poruszać, bo wstręciucha @ mnie zaatakowała i trzeba podnieść sobie ciśnienie, co by brzusio nie bolał
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-02-10 o 12:39 |
|
|
|
|
#1326 |
|
Raczkowanie
|
Bettix... Hihihi, ja kupiłam swojemu MEXX Pure Life! Ale jaja, 'piąteczka'
. Po 45 roku życia?! Oci.... tzn. zwariowała?! Żart chybahm, ja odziedziczyłam talent do pieczenia ciast po mamuśce (dobrze, że tego nie słyszy . Za to moja babcia - mistrzostwo świata w paczusiachA_neska... O, duży chłopak! Pozdrów ode mnie kucharczyka i pogratuluj talentu - koniecznie ! Ale Ty energetyczna jesteś , może podzielisz się z nami . Please, my tu takie lekko ogasłe
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-10 o 12:59 |
|
|
|
|
#1327 |
|
Raczkowanie
|
melkaja wiem ze kazdy musi swoje przezyc tylko czasem ma sie juz tego dosc
bettixmy tez swiczki zapachowe lubimy..zima u nas idzie full ..az lzej na duszy sie robi jak sie zapala i czuje relaksik kto mi wysle paczka? ![]() ---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- a_neskaja 2 razy dzinnie nie cwicze...tylko dzis bo mam wolne...nie martw sie ja na chama sie zmuszam ale pozniej jest wielka satysfakcja![]() to kiedy te wazenie jutro czy w piatek? |
|
|
|
|
#1328 |
|
Zadomowienie
|
Melkas, "piąteczka"
![]() A pani na żartownisię mi nie wyglądała Tym bardziej, że sama była po 40-tce Gigosia, dawaj adres Ważenie jutro Ja nie bardzo oszukam, bo waga znowu będzie na plusiku przez moją wredotę "@" i kapuśniaczki
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone |
|
|
|
|
#1329 |
|
Raczkowanie
|
lo matko jak mi paczkami zpachnialo..a teraz siedzialam i wyszukiwalam w necie przepisy ...ah..
![]() ja juz odbebnilam 30 min na roweku czyli dzis 1godz i starczy..jeszcze brzuszki i HH...najwyzej padne ![]() dziewczyny jakiego wy ryzu i makaronu uzywacie? bettixczyli jutro..heheh...niech wam bedzie
|
|
|
|
|
#1330 |
|
Zadomowienie
|
witajcie
![]() dziekuje dziewczynki za takie miłe słowa, jestem w szoku az nie wiem co powiedziec. to bardzo budujace a tak na marginesie to tylko twarz szczupła hehe im blizej kolan tym coraz grubiej ![]() alez mnie dzis głowa boli siet ![]() agika ja mam skore odwodniona pod oczami. wygłada jak szary papier toaletowy ponadto straciła kolor jest szara i przesuszona.skora odwodniona to tez taka ktora jest czerwona i sie łuszczy. nie tylko skora sucha moze byc odwodniona ale tez mieszana czy tłusta. bettix - ja tez uzywałam kiedys tej kolastyny i tez tej zielonej wyszczuplajacej -bosskie były szkoda tylko ze je pozmieniali ciekawe czemu...były takie super. ale ten z daxa tez jest fajny nie zostawia smug i ładnie pachnie a kolorek nie jest po nim pomaranczowy tylko taki ładniutki brazowy( oczywiscie delikatny )a co do zdjecia tzta to jak znajde chwilke to poszukam na kompie i wkleje ![]() melkas kochana alez mi posłodziłas ![]() powaznie to szalenie miłe nie spodziewałam sie takiej reakcji ![]() Po uzyciu balsamiku myje rece i nie zostawia sladow a raz w tyg robiłam peeling całego ciałka. w ogole przed pierwszym zastosowaniem trzeba zrobic dobry peeling zeby skora była gładka. a balsamik brazuje stopniowo dopiero na 3-4 dzien widac ładny efekt ![]() buziaki dla twojedo aniołka za pozdrowienia niutka a jak ty te kiełki sadzisz? gdzie kupujesz i jakie ? i w ogole napisz cos o nich wiecej prosze bo ja uwielbiam roslinki jesc
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-02-10 o 16:02 |
|
|
|
|
#1331 |
|
Raczkowanie
|
olunek a gdzie ciebie mozna zobaczyc ?
|
|
|
|
|
#1332 |
|
Zadomowienie
|
Ale ja żałuję, że nie mogę wpadać na wizaż w pracy, bo potem jak przychodzę do domu, to mam tyle do nadrabiania, że nie mogę ogarnąć wszystkich tematów
![]() No więc Bettix, Melkas, Agika w nowym stroju na razie się nie pokażę, bo jeszcze go nie mam, zamawiałam przez Internet i czekam na przesyłkę. Poza tym nie wiem, czy zauważyłyście, ale kupiłam nową torbę, buty i bluzę, nowych spodni nie mam... więc może zdjęcia na priva Chociaz nie wiem, czy będziecie chciały oglądać " gruby biały ser" Jeśli chodzi o wczorajsze podjadanie, to było nieźle, tylko 5 nadprogramowych orzeszków, więc jestem zadowolona i dzisiaj walczę dalej, chyba coraz lepiej mi idzie. Chociaż gdybym zobaczyła faworki Bettix, na pewno bym sie skusiła ![]() Gigosia pięknie ćwiczysz, tak trzymać Satysfakcja jest potem super. Znam to uczucie i coraz bardziej mi się ono podoba, W dużej mierze dzięki wizażowi Naprawde motywujecie dziewczyny Niutka rzeczywiście to nie najlepszy czas na odchudzanie, bo organizm potrzebuje tłuszczyku do ogrzania, ale z drugiej strony nie ma co szukać wymówek. Ja to jestem specjalistą w wymyslaniu powodów, żeby cos dobrego zjeść. Np. nie przepadam za pączkami, ale jutro pewnie zjem kilka, bo to przecież tłusty czwartek i trzeba pielęgnowac tradycje, i w ogóle raz w roku mozna, a nawet trzeba itp. Ale cieszę się, że robię to świadomie i na drugi dzień wracam do diety, bo kiedyś takie "święto" trwało cały tydzień, do poniedziałku.A waga... no cóż, moja tez ostatnio szwankuje ![]() Agika masz super siostrę Ja tez mam nawet dwie super siostry, niestety nie widzimy się często, bo mieszkamy w różnych miastach, ale jutro właśnie jedna przyjeżdża na kilka dni i nie mogę się doczekać Wcale nie ze względu na prezenty, bo to studentka jeszcze
|
|
#1333 |
|
Zadomowienie
|
mam w albumie na moim profilu
juz wysyłam ci zaproszenie![]() lenka ja chce zobaczyc serek uwielbiam nabiał a ty to raczej z tych chudych
|
|
#1334 |
|
Zadomowienie
|
Olunek jak przyjdzie paczka, to porobię zdjęcia specjalnie dla was, ale nie licz na chudy twaróg, bo ja może nie ważę tak duzo, ale mam takie flakowate ciało i naprwdę jest co poprawiać. A patrząc na Twoje zdjęcia też wnoskuję, że raczej nie masz za bradzo z czego chudnąć i chyba jesteś z nami, bo nas bardzo lubisz
|
|
#1335 |
|
Zadomowienie
|
kochana lenko ja mam to samo sflaczałe ciało bleeeee a w wiekszosci ubran wygladam jak baleronik
![]() ostatnio robiłam porzadek w szafie i powiem ci ze musze schudnac bo mam tyle fajnych ubran a brakuje mi tych kilku cm zeby sie zapiac , nowych nie kupie bo by mnie tzt wygnał z domu -juz nigdzie miejsca nie ma na ubrania moje no i taniej jest schudnaca to ze was baaardzo lubie to swoja droga
cierpliwość to geniusz ... DOKĄDKOLWIEK PÓJDE, PONIOSĘ ZE SOBĄ TWÓJ PIERWSZY KRZYK.... paula darcy dukan 68 Edytowane przez olunek Czas edycji: 2010-02-10 o 17:34 |
|
|
|
|
#1336 |
|
Raczkowanie
|
olunek milo cie poznac
a gdzie ty masz tluszcyk?![]() lenkaplease o zdjecia
|
|
|
|
|
#1337 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://images.google.pl/images?hl=pl...-8&sa=N&tab=wi zwykła- nie elektryczna a na 6 zdjęciu od lewej wyswietlaja sie nasiona, jakich uzywam, jak poklikasz na te obrazki, to rózne firmy wyskocza, gdzie mozna kiełkownicę i kiełki kupić, ja kupowałam na allegro kiełkownicę, okazyjnie trafiłam, ale one w ogóle sa niedrogie, najczęściej dodają do nich zestaw kiełków gratis, kiełki kupuje albo w tesco, albo bezpośrednio na stronie PNOS- czyli producenta nasion, nasiona na kiełki sa inne niz zwykłe, bo nie są chemicznie zabezpieczane przed robalami itd... nie kupuj zwykłych nasion, tylko wyłącznie z napisem" na kiełki" z kiełkownica jest dołączona instrukcja, ale to bardzo proste: nasiona namaczasz na godzinke w letniej wodzie wodę odlewasz, nasiona wsypujesz na półki kiełkownicy na górna półke nalewasz wodę około 1,5- 2 szklanki zakrywasz przykrywka jak woda zleje sie do zbiornika na dole odlewasz ją ( nadaje sie do podlewania kwiatów) i tak podlewasz co 3-5 godzin ( w zalezności od pory roku) w nocy oczywiście dajesz sobie spokój zmieniaj co jakis czas, np 1 raz dziennie położenie półek, tak by na przemian nasionka raz te z dołu były najwyżej, innym razem te ze środka- wtedy ładniej kiełkują jak zmieniasz wodę, to podnoś tez przykrywke i półki na 3 sekundy- odparują gazy wytwarzane przez nasiona zazwyczaj kiełki sa gotowe na 3-4 dzien po wysianiu, zalezy co wysiałaś i jak długie chcesz miec/ lubisz kiełki fajna strona o kielkach: są tez podane sposoby hodowli bez kiełkownicy http://www.kielki.info/hodowla.html moje ulubione to: soczewica, soja, fasolka mung, groch zielony, słonecznik, a latem kiełki rzodkiewki- szczypiące nieco jak rzodkiewka, ale pyszne lucerna jest bardzo zdrowa, ale dla mnie bez smaku, podobnie brokuł i pszenica, ale po wymieszaniu z innymi sa ok. rzezucha jest pyszna, ale nie udało mi sie jej hodowac w kiełkownicy, dużo lepiej na zwykłym talerzu z ligniną smacznego a ja własnie pożarłam 3 gofry, w tym 2 z dżemem, ah te dzieciaki zawsze coś chca i potem nie moge sie oprzeć by tez nie zjeść, a gofry sama robiłam...
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. Edytowane przez niutka1 Czas edycji: 2010-02-10 o 18:58 |
|
|
|
|
|
#1338 |
|
Zadomowienie
|
niutko dziekuje ci bardzo za tak obszerna odp w sprawie kiełkow
ja pozarłam 3 racuchy z jabłkiem z tych samych powodow co ty
|
|
#1339 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Olunek no to możemy sobie ręke podać a raczej sobie nawzajem ty.ki sprać
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
|
|
|
#1340 |
|
Zadomowienie
|
dawaj niutko nalezy mi sie
![]() a ze nie jestes bez grzechu Dominik zrobił - no to przeciez nie mogłam odmowic dwulatkowi tym bardziej ze tak pomagał przy robieniu
|
|
#1341 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a masz, a masz...
Trójkowa mama ![]() 13.08.2009 : 3mm,14.09 : 2,5 cm,13.10 : 3,5 cm14.11 : 5 cm,14.12: 6 cm,15.01.2010: 8 cm, 21.12.2010: 20cm ( podcinane troszkę kilka razy) 31.12.2014 : 54cm ![]() zapuszczam grzywkę 31.12.2014: 21cm. |
|
|
|
|
|
#1342 |
|
Zadomowienie
|
No Niutka ja też dziękuję za info o kiełkach, bo miałam pytać. Kiedyś wysiałam w słoiku mieszankę zgodnie z przepisem na opakowaniu, ale nic z nich nie wyszło. Mam jeszcze nasionka to spróbuję. W kiełkownice nie będę inwestować, bo aż tak wielką fanką nie jestem, ale lubię do sałatek.
Olunek i Niutek baty Ale ja dziś też zgrzeszyła, koleżanka przyniosła ciekawe ciasto do pracy, było takie piękne i niespotykane, że skosztowałam. ![]() Ja tam Lenkę to nawet bez spodni mogę oglądać, a nawet bardziej do mnie to przemawia i po coś ty tą bluzę kupiła ![]() ![]() ciekawa jestem jak tym razem mylne jest moje wyobrażenie ![]() 5 orzeszków jest ci wybaczone. Dziewczyny, o jakiej wy satysfakcji mówicie , ja jak ćwiczę to myślę tylko o tym kiedy ten zegar piknie i nie będę musiała już ćwiczyć. Chyba jestem jakiś nieuleczalny przypadekOlunek moja chyba nie odwodniona tylko przesuszona, chyba, że to to samo jest. Czegoś jej brak. ![]() A ciebie Bettix nieźle załatwiła ta babka ze sklepu. ![]() Gigosia ![]() Melkas rzeczywiście głodnemu chleb na myśli, sama się z siebie śmiałam Witaj Wiolka - gdzie ty bywasz kochana? W galeriach zamiast tu nam się meldować? No dobra zmusiłam się: HH 26 min, brzuszki 2x50, 4x20 moje jutrzejsze menu: śniadanie: 2 kromki razowca z pasztetem, sałatą, ogórkiem przekąska; pączek lunch pączek przekąska 2: pączek kolacja, hmm może faworki? jutro z ranca ważenie. Ważne - przed pączkami Ps. może ktoś słyszał o pączkach SB?
|
|
#1343 |
|
Raczkowanie
|
"Gruby biały ser" - aleś walnęła przy Twoich kilogramkach jaki gruby, no może biały, ale nie gruby
. Czekam na foto, obiecałaśNiutka, Olunek... Ale sobie kobietki dogadzają, nonono . Ale to przecież wigilia tłustego czwartku - więc rozumiemAgika... Ładne to Twoje jutrzejsze menu , takie "pączkowe" . NA kolację KONIECZNIE faworek . Już widzę nasze jutrzejsze posiłki , pączek będzie gonił pączka. I to ma być wątek dla odchudzających się 30+... No nie wytrzymam!A ja uciekam na ćwiczonka i zabieram się do paznokci, bo aż wstyd chodzić ...miłej nocki
Edytowane przez melkas Czas edycji: 2010-02-10 o 20:03 |
|
|
|
|
#1344 |
|
Raczkowanie
|
agika nie martw sie ja tez czekam az czas minie ale potem jest satysfakcja ze skonczylam ![]() a ja nie bede miala paczkow ale to dobrzeo paczki SB poprosze
|
|
|
|
|
#1345 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
wątek dla masochistek jest na intymnym jutro pączka zjem, basta
|
|
|
|
|
#1346 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A jeśli chodzi o te czary to proszę ... Adin - jesteście rozluźnione ..., zamykacie oczy ![]() Dwa - marzycie, marzycie, marzycie ... ![]() Tri - jesteście szczęśliwe ..., silne ..., piękne ..., pełne energii ... Cietyrie - teraz wszystko jest w waszych rękach ... Piat - możecie zrobić wszystko co tylko chcecie ... Sziest - wasz cel jest już w zasięgu ręki ... ![]() Siedem - już tak blisko, blisko ... Wosiem - jeszcze tylko pare kroków ... No - odwaliłam za was prawie całą robotę, zostało wam tylko to pare kroczków więc kobiety ... do roboty, dacie radę, przecież już prosta droga. No ........ RUSZAJCIE ![]() I na koniec jeszcze trochę mocy i siły na drogę |
|
|
|
|
|
#1347 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tylko że mi idzie w brzuszek, poza tym wszystko sie zgadza, nawet ostatnio ta sama myśl mi przyszła do głowy, że taniej schudnąć. Ubrałam dzisiaj rano jeansy takie fajne i co?? I ściągnęłam jak zobaczyłam wylewającą się fałdę Wiem, że wystarczy 3 - 5 kg i bedą super ![]() Staję więc do raportu: śniadanko: 2 kromki razowca z żółtym serem i pomidorki II śniadanie: baton mussli i danio obiad: zupa pieczarkowa przekąska: garstka orzechów nerkowca, 2 plasterki hochlanda kolacja: makrela wędzona i brokuł Czy ja nie jem za dużo ![]() 4o minut na rowerze i 100 x brzuszki Agika Twoje jutrzejsze menu mnie rozwaliło, ale moje będzie takie samo
|
|
|
#1348 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A moje pewnikiem nie będzie lepsze ![]() Dopiero skończyliśmy piec faworki, pochłonęłam ok. 10szt - jak to w wigilię tłustego czwartu Lenko, nie sądzę abyś jadła za dużo I w dodatku ładne to Twoje menu ![]() Zapraszam na degustację naszych faworków (piszę naszych, bo M wszystkie usmażył): Załącznik 2859378 Częstujcie się dziewzęta, napewno nie braknie: Załącznik 2859379 Cytat:
![]() Cholerka A_neska Twoje czary działają!!! Zmykam się przebierać i idę męczyć bieżnię Buziaki dziewczęta ... Melduję, że ćwiczonka wykonane: dystans 6,5km + 2x50 brzuszków ![]() Teraz zmykam kąpciu... a mój M dalej się męczy na bieżni, a koniec bedzie miał o godz. 23.56 Podziwiam, że mu się chce o tej porze
172cm/70kg ->cel: 59kg DUKAN od 12.09.10: 62,65kg I faza 2dni, II faza 25 dni: 58,80kg, III faza 43dni: 58,75kg od 20.11.10 IV faza: stabilizacja ![]() aktualna waga: 58,85kg 06.06.10r. A6W ukończone Edytowane przez Bettix75 Czas edycji: 2010-02-10 o 23:37 |
||
|
|
|
|
#1349 | |
|
Rozeznanie
|
Melduję się po pracy, pewnie większość z Was już smacznie śpi
Fajnie, ze ktoś za mną tęskni i nawet denerwuje się, że tak rzadko ostatnio zaglądam na wątek Melkas moja intuicja dobrze mi podpowiedziała, żeby skrobnąć coś jeszcze na forum mimo ogromnego zmęczenia Obiecuję, że przed poludniem zjawie się ponownie, teraz już zmykam bo padam z nóg, poza tym jestem troszkę głodna a tutaj kusicie pysznie wyglądającymi muffinkami i faworkami...Cytat:
A serwis niebawem chyba będzie mój
|
|
|
#1350 |
|
Raczkowanie
|
hello
no to ja stanelam na wadze 75,7....nie za duzo na tej SB spadlo ale lepsze to niz nic....![]() ciekawe jak wlacze duzo do jadlospisu jak to bedzie spadac ![]() a wczoraj z tymi brzuszkami to przesadzilam bo na tym krzeselku zrobilam 150 w ciagu dnia a dzis mnie zebra bola ![]() a_neskaty czarodziejko lenka za duzo chyba nie jesz, zobacz pozniej cwiczysz wiec trzeba miec z czego gubic kalorie ![]() bettix znecasz sie nade mna...tymi faworkami tak nie mozna ![]() Wiolka moje ciuchy tez sie skurczyly zycze wam dzis smakowitosci ..och zazdraszczam paczkow ![]() milego dzionka |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:25.

takie krzeselko do brzuszkow ..wiec juz 60 zrobilam ale to nie koniec na dzis..po poludniu zrobie druga ture skoro dzis mam wolne wiec warto wykorzystac...

szkoda ze u mnie nie jest to takie proste

. Mały zdolniacha, a ile roków liczy ten kucharczyk?
Za spadek
.
Ej, widzę Cię!
. Nastawiaj tyłek, już! 
...61...60! 
. Za to moja babcia - mistrzostwo świata w paczusiach

Tym bardziej, że sama była po 40-tce

, ja jak ćwiczę to myślę tylko o tym kiedy ten zegar piknie i nie będę musiała już ćwiczyć. Chyba jestem jakiś nieuleczalny przypadek
, takie "pączkowe"
ale to dobrze