|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3121 | |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Rocznik 86 - najbardziej fascynujące kobiety i nie tylko :P część 2
Z racji roku urodzenia pozwolę sobie włączyć się do tego wątku, mam nadzieję że nie macie nic przeciwko
Cytat:
gwoli ścisłości mi jeszcze został jeden semestr studiów, ale moją specjalizacją jest też psychologia pracy i organizacji. Tyle że od jakiegoś czasu coraz bardziej zaczęło mnie ciągnąć w stronę psychoterapii, ale wiem, że nie dałabym sobie rady. Z kolei jeszcze bardziej ciągnie mnie do psychologii sportu i marzę o tym, żeby coś robić w tym kierunku, choć wiem, że początkowo może być bardzo cieżko z tego się utrzymać, chyba że będę mieć dużo szczęścia.Pozdrawiam wszytkie dziewczyny!
|
|
|
|
|
#3122 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no zaglądaj do nas jak tylko często możesz Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Napisz nam coś jeszcze o sobie, już wiemy, że studiujesz psychologię ![]() Jeju jak mnie męczy siedzenie i usiłowanie napisać składnie mądrego zdania po angielsku Znów powoli zaczynam mieć głupkowaty humor ![]() Buziaki
|
|
#3123 | |||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
cześć, fajnie, że wpadłaś ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() :eek : znienawidzone? lato? yyyy ?? u mnie ani widu ani słychu wiosny, o lecie nawet nie śmiem marzyć... popłaczę się a nie odczulałaś się? Cytat:
i zamierzam mieć mięśnie a ja mam przygody jak dzieci Neostrady prawie... jak nie urok to sraczka, ale mój facet mówi, że przynajmniej na nudę nie może narzekać Cytat:
ehhh Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mi niewiele trzeba żeby dostać głupawy
|
|
|
#3124 |
|
Zakorzenienie
|
Na włosy polecam olej kokosowy. Właśnie dzisiaj przyszła do mnie nowa dostawa... 0,5 kg cudownego, pachnącego oleju kokosowego
Grete witaj ![]() Nie mam weny więc żegnam się na dzisiaj Dobranoc |
|
|
|
#3125 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja wysłałam fajną walentynkę dla TŻeta Z napisem : Kocham Cię jak cholera Grete pisz śmiało i dużo |
|
|
|
|
#3126 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no a właśnie co jeśli ktoś nie planuje ślubu? ![]() ![]() Mi generalnie też niewiele trzeba ale ten proces się przyspiesza gdy muszę wytężyć mięsień mózgowy ![]() Na dzisiaj koniec bo mnie TŻ z domu wyrzuci jak znów zacznę biegać po domu z kocykiem nad głową i cieszyć się jak głupek ![]() ![]() ![]() Ty co to ma być: nie mam weny Na jak długo Ci wystarczy to 0.5kg oleju kokosowego? ![]() Ja też zmykam. Prysznic i spanko ![]() Dobranoc ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:21 ---------- Cytat:
![]() ![]()
|
|
#3127 |
|
Zakorzenienie
|
To kochana kastracja, albo wstrzemięźliwość do końca życia
![]() Bo przecież masturbacja to grzech i oślepnie taki masturbator albo rączki mu odpadną (ew. paluszki) i wszyscy będą wiedzieć, że grzeszył pod kołderką
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3128 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć kochane
![]() Witaj Grete Dziewczyny zdycham. Chyba jakaś grypa mnie chwyta... zimno mi, gardło mnie boli, katar się przypałętał i ogólnie jakoś tak słabo się czuję Miłego dnia
|
#3129 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Kochana trzymaj się jakoś Miłego dnia
|
|
#3130 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() zawsze można się puszczać Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#3131 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Różnie bywa. Jak mam natchnienie na pielęgnację to 100 g starcza na 2 tygodnie. Jak nie mam natchnienia to na miesiąc. Myslę, że 0,5 kg starczy mi na 3-4 miesiące ![]() Cytat:
Ja dzisiaj obudziłam się z lekkim bólem gardła ale teraz przeszło, mam nadzieję na stałe. Cytat:
|
||||
|
|
|
#3132 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
niestety, fryzjerzy rzadko je polecą, ale prawda jest taka, że wiedza sporej części z nich zatrzymuje się na tym, co nauczyli się w szkole (ile ona trwa, 2 lata?) a poza tym są w dużej mierze kompeltnie zieloni z biochemii. znowu sypie u mnie ten przeklęty śnieg ![]() kurde, ile jeszcze tej zimy |
|||
|
|
|
#3133 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Trzymaj się i zdrowiej ![]() Cytat:
U mnie na szczęście nie sypie, ale pewnie bedzie, bo prognozy na najbliższe dni nie są za optymistyczne. Może sobie daruj dzisiejsze odwiedziny i czekaj lepszej pogody, bo jeszcze utkniesz w zaspie i co wtedy. Ja od rana faworki piekłam, bo po południu do babci na urodziny jadę Ojca zatrudniłam do pieczenia Heh nawet nie protestował za bardzo
|
||
|
|
|
#3134 | ||
|
Zakorzenienie
|
tak, używałam, ale średnio przypadła mi do gustu
najpierw kupiłam jakąś tam pierwszą lepszą w aptece, to taki smród, że myślałam, że TŻ się z mieszkania wyprowadzi ![]() ![]() drugą wzięłam firmy Anna, z olejem rycynowym, było już lepiej, ale niestety ciężko mi się to zmywało, włosy były jakieś takie nie teges i się zniechęciłam... wolne jednak oleje... używałam wielu, ale unikam właśnie rycyny, bo ciężko się zmywa z włosów, chyba najgorzej z wszystkich Cytat:
(mimo, że chyba przez 5 dni u mnie nie padało, to akurat dzisiaj musiCytat:
|
||
|
|
|
#3135 |
|
Konto usunięte
|
Przymierzałam się do tej nafty, ale mnie teraz zniechęciłaś
Długo jej używałaś? Jakieś pozytywne efekty były?![]() Śnieg mnie już tak wkur..wkurza, że głowa mała U Ciebie od rana sypie? Może to przelotnie popada i niedługo przestanie. Zapraszam na faworki i kawę, bo za chwilę idę robić
|
|
|
|
#3136 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tym bardziej, że mnóstwo dziewczyn jest zachwyconych jej działaniem. Ja używałam bardzo krótko - raz użyłam tego "śmierdziela" i może 2 razy Anny, po prostu wolę jednak oleje i nafta mnie nie przekonała. Ale moim zdaniem powinnaś spróbować, to wydatek kilku złotych a może u Ciebie będą super efekty. Jeśli tylko mogę coś doradzić, to nie kupuj takiej bez dodatków, tylko poszukaj od razu tej Anny wrzucam link do KWC, praktycznie wszystkie odmiany mają świetne opinie, myślę, że warto przetestować
|
|
|
|
|
#3137 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie też dzisiaj śniegowo... od rana sypało, a przed chwilą na szczęście przestało.... podejrzewam jednak, że to nie koniec na dziś.
![]() Zaaplikowałam sobie aspirynę jak przyszłam do pracy rano i dopiero teraz czuje się lepiej. 6h przesiedziałam i nic nie zrobiłam. A po powrocie do domu, tak jak radzicie, idę do łóżeczka wygrzewać zwłoki
|
#3138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja, jak mnie coś bierze i mam taką możliwość, to zawsze się naćpam ![]() ![]() jakimś lekarstwem i wskakuję w pielesze ![]() EDIT: tak w ogóle Teofano zainspirowałaś mnie od od wczoraj "odkurzyłam" ten mój nieszczęsny rowerek i jeżdżę mam nadzieję, że nie zniechęcę się tak szybko jak zawsze
Edytowane przez evangeline Czas edycji: 2010-02-10 o 13:08 |
|
|
|
|
#3139 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
I dziękuję za link. Mało kosztuje, więc jak nawet okaże się być niewypałem to nie będzie mi szkoda wydanej kasy. Tak mi się włosy zaczęły elektryzować, że szok. Nie mogę dać sobie z nimi rady Używam odzywki z Pantene i nic nie jest lepiej Wrrr..
|
|
|
|
|
#3140 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
. Ze studiów pozostał mi już tylko jeden semestr i trochę już żal mi się robi, szczerze mówiąc, bo czuję że będę tęsknić za ludźmi . Aktualnie mam ferie, niedługo powinnam się zabierać za część badawczą pracy magisterskiej ale póki co jestem na etapie "wpraszania się" z badaniami do jednej firmy, w której pracuje znajoma, mam nadzieję że się uda. A poza tym, uwielbiam czytać książki, miewam zapędy grafomańskie ... Na zakupy też bardzo lubię wyskoczyć Sprawy sercowe pokomplikowane, ale to może będzie jeszcze kiedyś okazja wspomnieć.No i podobnie jak Sweetheart86 też jestem przeziębiona. Coś się zaczynało już w sobotę, w poniedziałek obudziłam się z kaszlem po czym zaczęłam się kurować syropem, wczoraj było trochę lepiej, dziś z kolei mam straszny katar, ale myślę że kolejność objawów sugeruje, że to już zmierza w dobrą stronę. Lecę zrobić sobie musujące wapno na przeziębienie. Tobie Sweetheart życzę szybkiego powrotu do zdrowia, miłego dnia Wam wszystkim! Edytowane przez Grete Czas edycji: 2010-02-10 o 14:22 |
|
|
|
|
#3141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tobie również miłego dnia Za pół godziny spadam stąd
|
|
#3142 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
udzielaj się jak najwięcej!słuchajcie Dziewczyny, szłam jakiś czas temu do sklepu spożywczego i... tak się wyrżnęłam na lodzie, że myślałam, że nie wstanę! przede wszystkim obiłam dupsko , w drugiej kolejności rękę (przez chwilę myślałam, że zwichnęłam...) no i trochę uderzyłam się w tył głowy, ale na szczęście miałam czapkę, więc to trochę zamortyzowało, no i przede wszystkim najwięcej wziął na siebie tyłek na dodatek strzeliłam przy tej akcji tak efektownego pirueta, że chyba cała ulica miała z tego ubaw![]() ![]() ![]() nie usiądę teraz wygodnie chyba przez tydzień
|
||
|
|
|
#3143 | ||||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() fuj ja bym tego nie dotknęła toż to je_ie jak nie wiem Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
się dzieje Cytat:
<lol>Cytat:
kiedyś koleżanka tak wywinęła, a my dwie idiotki zamiast ją zbierać to siedziałyśmy w zaspie i płakałyśmy ze śmiechu jacyś faceci nas pozbierali z tej ulicy... ehhh nie ma to jak być normalnym inaczej :P zastanawiam się nad farbowaniem włosów na kasztanowy brąz.. mój mówi, że i tak będę wyglądać oszałamiająco, ale on nie jest obiektywny Wybiera się któraś na "Kołysankę" Machulskiego? ja się chyba wybiorę jak zacznę normalnie oddychać
|
|
|
#3144 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=evangeline;17091227
ja też uważam, że oleje to jedne z najlepszych specyfików do włosów, i mówię do jako zagorzała od lat włosomaniaczka niestety, fryzjerzy rzadko je polecą, ale prawda jest taka, że wiedza sporej części z nich zatrzymuje się na tym, co nauczyli się w szkole (ile ona trwa, 2 lata?) a poza tym są w dużej mierze kompeltnie zieloni z biochemii. [/QUOTE] Mi przychodzi jeszcze jeden powód, być może niesprawiedliwy. Chcą zarobić na zabiegach obdudowujących włosy i kosmetykach sprzedawanych w salonach. Też przymierzałam się do oleju rycynowego ale fuj, fuj, fuj. Ciężko się zmywa, włosy są po nim matowe i bardzo przyklapnięte. Zupełne przeciwieństwo kokoska ![]() Cytat:
U mnie na szczęście śnieg nie padał. Rano chwilkę posypało i to wszystko. Coś nam nie przyja pogoda w tym roku
|
|
|
|
|
#3145 |
|
Zadomowienie
|
z internetu:
"Właśnie zdążyłem usiąść w publicznym WC, kiedy usłyszałem głos z sąsiedniej kabiny:
"Cześć! Co słychać?" Nie mam w zwyczaju prowadzenia konwersacji w WC, i nie wiem, co we mnie wstąpiło, że – chociaż zakłopotany – odpowiedziałem: "No, w porządku!" A tamten na to: "I co porabiasz?" Co za pytanie?! W tej sytuacji – trochę dziwaczne... Odpowiedziałem: "Eee, to, co ty... Wiesz..!" Właśnie postanowiłem wyjść tak szybko, jak tylko się uda, kiedy padło następne pytanie. "Mogę do ciebie wejść?" Tego już było za wiele, ale postanowiłem zakończyć rozmowę w uprzejmy sposób: "Nie... Jestem trochę zajęty!!!" I usłyszałem, jak tamta osoba mówi zdenerwowana: "Słuchaj, oddzwonię później. Jakiś idiota ciągle mi odpowiada z kabiny obok!!!”
|
|
#3146 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
By posypali chodniki piaskiem, ale po co, szkoda kasy przecież |
|
|
|
|
#3147 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3148 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja Ci powiem, ze jak się wyrżnęłam, to podleciała do mnie jakaś babka, może koło 40 - tki i taka przerażona "jeju, nic się pani nie stało?!" a ja jak się ocknęłam z tego zamroczenia początkowego, to dostałam takiego ataku śmiechu, z siebie samej, bo sobie wyobraziłam jak ten mój efektowny piruet musiał wyglądać, że patrzyła na mnie, jak na debilkę ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
|
||||
|
|
|
#3149 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mnie cały dzień nie było w domu. Jak wyszłam z wydziału to pojechałam z TŻ do sklepu a później odwiedziliśmy znajomych. Czekając aż TŻ skończy pracę zdążyłam wejść do sklepu i w ten sposób nabyłam nowy sweterek i koszulkę z krótkim rękawem Wizaż dzisiaj wybitnie nie chce, żebym się udzielała bo przez godzinę nie udało mi się pomyślnie zalogować ![]() Cytat:
I za pomyślne rozwiązanie spraw sercowych ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Buziaki
|
|
#3150 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]()
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:05.

tez skonczylam psychologie pracy i organizacji, ale bardziej kreci mnie psychologia czlowieka, szczegolnie abnormal psychology. Az zostawilam sobie notatki i ksiazke z tej klasy, tak mnie zafascynowal ten temat. Wprawdzie, wiem ze ma to tez duzo wspolnego z wykladowca - moja profesorka potrafila swietnie wykladac material, z tad tez pewnie moje wieksze zrozumienie tematu. ale tez nie widze sie w roli psychologa/psychiatry na caly etat - to tak bardziej jako hobby, bo mam za slabe nerwy na coniektore przypadki.

Nie wiem, jak to się stało, że o tym nie pomyślałam, ale jak kupiłam kompa to miałam wgrany... I co ja teraz zrobię? moje wszystkie materiały do szkoły mam w Wordzie

(mimo, że chyba przez 5 dni u mnie nie padało, to akurat dzisiaj musi