|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz.XII
Cytat:
![]() A co do karty pamięci- jaki aparat masz i jaką kartę pamięci? U mnie w ustawieniach jest komenda "formatuj". Musisz u siebie poszukać czegoś takiego. To w aparacie jest Przynajmniej z tego, co rozumiem Twój problem :P Ja tylko z Opery korzystam. Teraz wszystko się już uspokoiło. Przynajmniej chwilowo spokojnie jest :P Cytat:
Problemem jest tylko przy bluzkach galowych, ale kto z nimi problemu nie ma. One dopasowane są, a rzadko kto jest w 100% wymiarowy.
|
|
#1772 |
|
Zakorzenienie
|
hehe dziewczyny moj tez woli jak mam dluzsze wlosy
mowil nie scinaj, ale zrobilam swoje i teraz nie ma wyboru. Musi zrobic, zeby bylo ladniej![]() Musze sie przyznac, ze zmotywowalo mnie to, ze zle napisalam egzamin i bylam wsciekla, tak mnie nosilo, ze musialam cos zrobic I humor mi sie poprawil ( a najlepsze bylo to, ze scielam przod i poszlam do mamy, a ona: ok ide ide juz ci wyrownywac )Ide was nadrabiac ![]() ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ---------- czemu nie cytuje ![]() Chatul zrobilam tak i usunelo mi tylko zdjecia, za chwile znowu pisalo, ze wymaga formatowania;// Wczesniej trzeba bylo pare razy powyjmowac i wlozyc i karta dzialala, a teraz w ogole... |
|
|
|
#1773 |
|
ma zielone pojęcie
|
n0emi, to spróbuj wyjąć kartę na dłużej [ metoda windowsa
Albo wyjmij kartę z aparatu kiedy jest włączony. W starszych aparatach z miejsca się wtedy karta formatowała :P
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
Wam też tak wizaż muli
Na Operze odświeżało mi stronę non stop, na Explorer jakimś cudem weszłam ale chodzi strasznie wolno
|
|
|
|
#1775 |
|
Zakorzenienie
|
no muli wizaż
![]() idę spać ![]() dobranoc
|
#1776 |
|
ma zielone pojęcie
|
U mnie na Operze działa w normalnym tempie, nic się nie odświeża cały czas itd. Ale cytowanie znów nie działa. Trudno. Trzeba sobie jakoś radzić :P
|
#1777 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ---------- Właśnie zjedliśmy z TŻtem po średniej pizzy ---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ---------- Cytat:
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba kupic nowa karte... Jyyli witaj wsrod astmatyczek I tez zdziwilo mnie, ze nie zrobili ci spirometrii.---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ---------- mam teraz takie wlosy http://forum.szafa.pl/upload/foto_ca...43_500x640.jpg moze z pare cm krotsze. Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2010-02-10 o 22:53 |
|
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie na firefoxie się przymula
da się przeżyć ![]() no ale idę do wyrka może się wyśpię.... naolejowałam końcówki babydreamem , jutro koczek do pracy mnie czeka, bo na pewno nie dam rady umyć włosów rano
|
#1780 |
|
Wtajemniczenie
|
Pamiętam jak mój TŻ chodził aż zdołowany, że ufarbowałam włosy, do tego na rudy, a mu się bardzo ten kolor nie podoba
|
|
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
hehe moj TŻ nie ma nic do gadania na temat wlosow, bo to moje wlosy i teoretycznie moge robic z nimi co chce
w praktyce to wyglada juz troche inaczej![]() A tak na serio to czasem moje ekspetymenty konczyly sie katastrofa to jedyne co robil, to mnie pocieszal, ze jest ladnie Ale poki co, ani sie nie obrazal, ani nie dolowal. Bo dla niego zawsze jest ladnie
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
ja jeszcze takich radykalnych zmian nie wprowadziłam, ale.... też przeszliśmy dłuuugie rozmowy zanim przyciemniłam mój blond
właśnie rozmawiałam z Tż-em i mówię, mu że chyba kupię sobie farbę, bo wyglądam jak placek z tym spranym kolorem.. a on wydał z siebie jakiś dziwny dźwięk.. więc pytam go, dlaczego nie chce rozmawiać ze mną o moich problemach
|
#1783 |
|
Zakorzenienie
|
blondyna moj tez nie moze zrozumiec czasem moich rozterek
|
|
|
|
#1784 | |
|
ma zielone pojęcie
|
U mnie też już wszystko dobrze pod Operą
![]() Cytat:
|
|
#1785 |
|
Zakorzenienie
|
no tylko , że mój chyba jest na tym etapie, że już nawet nie próbuje ich zrozumieć
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
chatul karta nie jest wiekowa, wydaje mi sie, ze ktos ja uszkodzil i jest coraz gorzej. A zdjecia przezucam wlasnie z karty na laptopa, mam takie specjalne wejscie ( bo kabelek zgubiony... )
Co my mamy z tymi chlopami ![]() Wlosy mi juz wyschly, mam podkrecona koncowki to wlosy sa do brody Chyba mam teraz najkrotsze z was wszystkich.
|
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
niekoniecznie
![]() pamiętaj, że ja w ciągu miesiąca 2 razy podcięłam włosy po ok 2cm +/- 0,5 a ostatnio to moją fryzjerkę rzeczywiście poniosło, bo już miałam zapuszczoną grzywkę... tak, że mogłam ją złapać w kucyk, a ona mi znów ciachnęła ten przód, że nic z nim zrobić się nie da...no dobra, mówię dobranoc
|
#1788 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A z ta Joanna to sprobuj chociaz, kosztuje ok 5 zl, wiec zaden majatek, mozesz zafarbowac jedno pasemko i zobaczysz co z tego bedzie Zawsze to fajnie miec taka swiadomosc, ze kosmetyk ktorego uzywasz nie ma nic wspolnego z czyims cierpieniem ![]() Ja tam uwielbiam swoje bardzo male piersi
|
|||
|
|
|
#1789 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja w piątek dopiero farbuję, czuję się okropnie z tym spranym rudym :/
|
|
|
|
#1790 |
|
Zakorzenienie
|
blondyna mi na szczescie wlosy rosna bardzo szybko. Minelo pol roku od nieszczesnego stopniowania. Przez ten czas mialam 3 duze ciecia (lacznie z tym). Najkrotsze mialam wtedy 5 cm, a teraz sa prawie do brody. Jeszcze z 4 miesiace i pozbede sie calkowicie tego cieniowania:/
Skarpeta, a scielam tez z tego wzgledu, ze czarny mi sie spral i na sloncu wyglada jak rudy. Ale teraz sie go pawie pozbylam ![]() ---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Szmyrk ja tez polubilam w koncu swoje male
Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2010-02-10 o 23:37 |
|
|
|
#1791 | |||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1792 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny, czuję presję... Mam obecnie 100zł i muszę sobie za to kupić kosmetyki, bo od 15 marca mam wielkie plany pielęgnacyjne i już połowę zakupiłam. Przynajmniej mam zapewnione 30zł dorobienia się. Któż mnie pocieszy?
|
|
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
skarpeta chodzi o to, ze brakuje ci kasy
Jak masz juz jakies kosmetyki to uzywaj ich, reszte dokupisz jak bedziesz przy kasie
|
|
|
|
#1794 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Odważna jesteś, mam nadzieję że niedługo zobaczymy zdjęcia ![]() Ja wczoraj jadłam, pyszna była Mój nie rozumie niczego co jest związane z włosami W ogóle nie da się z nim porozmawiać na temat włosów, szkoda tylko że o swoich zainteresowaniach mógłby mi gadać godzinami a moje go nie interesują Wkręciłam koleżankę w włosomanię na dobre kupiła sobie dzisiaj olej kokosowy i po pierwszej aplikacji jest zachwycona |
||
|
|
|
#1796 |
|
Zakorzenienie
|
miki pokaze pokaze, tylko jak aparat zadziala
hehe to nie pierwszy raz kiedy scinam sobie wlosy Tak to z facetami jest... moj czasem udaje, ze slucha, ale nie chce go zdradzac. Czasem lubie sobie pogadac, ale tylko dla wysluchania( a czasem nawet sama do siebie), bo jak da zla rade, nie po mojej mysli to tez jest zle
Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2010-02-11 o 00:24 |
|
|
|
#1797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ostatnio mi zacza Glorie podkradac, bo tez chce miec takie mieciutkie i blyszczace wlosy My bylismy dzisiaj na pizzy, kocham pizze z rukola i parmezanem |
|
|
|
|
#1798 |
|
Wtajemniczenie
|
noemi, muszę kupić sobie filtr, który kosztuję ok.60zł, bo będę stosować kwasy
|
|
|
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
skarpeta, a nie ma jakiegos tanszego?? Chyba ze sprawdzony i dobry... Moze ktos dopomoze kasa??
|
|
|
|
#1800 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak w ogóle to jakiej długości były przed ścięciem? Ostatnio sprawdziłam Tż czy mnie choć czasem słucha i ma małego plusa bo pamiętał, że Placenta ma w sobie wyciąg z łożysk zwierzęcych Cytat:
Ostatnio biedak ledwo przytaszczył moje zamówienie z allegro, 7 sztuk prawie każda po 1l Mój ogranicza się do szamponu ale ma za krótkie włosy żeby cokolwiek używać, ostatnio zaproponowałam mu coś do wcierania bo mam wrażenie że mu się przerzedziły włosy
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:46.

Nie wspomnę o sukienkach,czy koszulach.

I humor mi sie poprawil
)

- 82
15.04.2013

Może następnym razem się przemogę o ile znajdę jakiś ładny rudy i zakrólikuję...![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
Odważna jesteś, mam nadzieję że niedługo zobaczymy zdjęcia