Offtopowe zapuszczanie cz.XII - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Pielęgnacja włosów i fryzury > Pielęgnacja włosów

Notka

Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-10, 21:02   #1771
Chatul
ma zielone pojęcie

Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz.XII

Cytat:
Napisane przez n0emi Pokaż wiadomość
dziewczyny jestem szalona. Scielam sie na boba, mama wyrownala. Mam wlosy troche za brode ale czasem musi byc ten przelomowy dzien w pozbyciu sie stopniowania. Jeszcze 4 miesiace i ostatnie ciecie. Potem bedzie mozna zapuszczac.
Ooo, nieźle

A co do karty pamięci- jaki aparat masz i jaką kartę pamięci? U mnie w ustawieniach jest komenda "formatuj". Musisz u siebie poszukać czegoś takiego. To w aparacie jest
Przynajmniej z tego, co rozumiem Twój problem :P

Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Mi sie wizaż nie loguje na mozilli, a na IE-masakra.
Ja tylko z Opery korzystam. Teraz wszystko się już uspokoiło. Przynajmniej chwilowo spokojnie jest :P

Cytat:
Chatul, bo jak juz mam taki kłopot z kupieniem stainka, bo wszystko jest za małe, to co bedzie jak jesze urosnie? Niby wymiaropwo mi sie zmniejszył teraz Nie wspomnę o sukienkach,czy koszulach.
Mnie tam duży biust cieszy Problemem jest tylko przy bluzkach galowych, ale kto z nimi problemu nie ma. One dopasowane są, a rzadko kto jest w 100% wymiarowy.
Stary 2010-02-10, 21:04   #1772
n0emi
Zakorzenienie

hehe dziewczyny moj tez woli jak mam dluzsze wlosy mowil nie scinaj, ale zrobilam swoje i teraz nie ma wyboru. Musi zrobic, zeby bylo ladniej

Musze sie przyznac, ze zmotywowalo mnie to, ze zle napisalam egzamin i bylam wsciekla, tak mnie nosilo, ze musialam cos zrobic I humor mi sie poprawil ( a najlepsze bylo to, ze scielam przod i poszlam do mamy, a ona: ok ide ide juz ci wyrownywac)
Ide was nadrabiac

---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:03 ----------

czemu nie cytuje

Chatul zrobilam tak i usunelo mi tylko zdjecia, za chwile znowu pisalo, ze wymaga formatowania;//
Wczesniej trzeba bylo pare razy powyjmowac i wlozyc i karta dzialala, a teraz w ogole...
n0emi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 21:12   #1773
Chatul
ma zielone pojęcie

n0emi, to spróbuj wyjąć kartę na dłużej [ metoda windowsa ], wyjąć z aparatu baterie i takie tam.

Albo wyjmij kartę z aparatu kiedy jest włączony. W starszych aparatach z miejsca się wtedy karta formatowała :P
Stary 2010-02-10, 21:21   #1774
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Wam też tak wizaż muli Na Operze odświeżało mi stronę non stop, na Explorer jakimś cudem weszłam ale chodzi strasznie wolno

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 21:26   #1775
asiulka123
Zakorzenienie

no muli wizaż

idę spać

dobranoc

asiulka123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 21:26   #1776
Chatul
ma zielone pojęcie

U mnie na Operze działa w normalnym tempie, nic się nie odświeża cały czas itd. Ale cytowanie znów nie działa. Trudno. Trzeba sobie jakoś radzić :P
Stary 2010-02-10, 21:43   #1777
kocurzyca
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez otako Pokaż wiadomość

A ja upadłam na głowę i chce zamawiać kolejne buty. Mam już blisko 40 par, a ciągle chcę więcej. Chyba muszę poprosić o bana na "Zbiorowe zamówienia", bo co druga para z hurtowni Sigma mi się podoba echh, a wirtualne pieniądze tak łatwo się wydaje...
butów nigdy nie jest za dużo
Cytat:
Napisane przez 19agusia91 Pokaż wiadomość
Mój mi cały czas powtarza,zę mam się nie ulepszać i nie farbować, bo juz jestem piękna
Skąd ja to znam. Mój ex obraził się na mnie jak się pierwszy raz ufarbowałąm. Mój TŻ nie wyobraża sobie, że mogłabym się ufarbować na inny kolor niż rudy. A tata ma filozofię, że maluje się stare samochody

---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:36 ----------

Właśnie zjedliśmy z TŻtem po średniej pizzy

---------- Dopisano o 23:43 ---------- Poprzedni post napisano o 23:39 ----------

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
U mnie na Operze działa w normalnym tempie, nic się nie odświeża cały czas itd. Ale cytowanie znów nie działa. Trudno. Trzeba sobie jakoś radzić :P
U mnie śmiga na firefoxie. I cytowanie też

Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy,
rude pochodzą od kotów.

Start 13.09.2011
61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013

kocurzyca jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 21:51   #1778
n0emi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Chatul Pokaż wiadomość
n0emi, to spróbuj wyjąć kartę na dłużej [ metoda windowsa ], wyjąć z aparatu baterie i takie tam.

Albo wyjmij kartę z aparatu kiedy jest włączony. W starszych aparatach z miejsca się wtedy karta formatowała :P
Wlasnie zrobilam tak paredziesiat razy. Zawsze za ktoryms razem zaskakiwal, a dzis nie;///
Trzeba kupic nowa karte...

Jyyli witaj wsrod astmatyczek I tez zdziwilo mnie, ze nie zrobili ci spirometrii.

---------- Dopisano o 22:51 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

mam teraz takie wlosy http://forum.szafa.pl/upload/foto_ca...43_500x640.jpg moze z pare cm krotsze.

Edytowane przez n0emi
Czas edycji: 2010-02-10 o 21:53
Stary 2010-02-10, 21:53   #1779
blondyna789
Zakorzenienie

u mnie na firefoxie się przymula
da się przeżyć

no ale idę do wyrka może się wyśpię.... naolejowałam końcówki babydreamem , jutro koczek do pracy mnie czeka, bo na pewno nie dam rady umyć włosów rano
Stary 2010-02-10, 21:54   #1780
skarpetta
Wtajemniczenie

Pamiętam jak mój TŻ chodził aż zdołowany, że ufarbowałam włosy, do tego na rudy, a mu się bardzo ten kolor nie podoba
skarpetta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 22:00   #1781
n0emi
Zakorzenienie

hehe moj TŻ nie ma nic do gadania na temat wlosow, bo to moje wlosy i teoretycznie moge robic z nimi co chce w praktyce to wyglada juz troche inaczej
A tak na serio to czasem moje ekspetymenty konczyly sie katastrofa to jedyne co robil, to mnie pocieszal, ze jest ladnie Ale poki co, ani sie nie obrazal, ani nie dolowal. Bo dla niego zawsze jest ladnie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 22:01   #1782
blondyna789
Zakorzenienie

ja jeszcze takich radykalnych zmian nie wprowadziłam, ale.... też przeszliśmy dłuuugie rozmowy zanim przyciemniłam mój blond
właśnie rozmawiałam z Tż-em i mówię, mu że chyba kupię sobie farbę, bo wyglądam jak placek z tym spranym kolorem.. a on wydał z siebie jakiś dziwny dźwięk.. więc pytam go, dlaczego nie chce rozmawiać ze mną o moich problemach taki żarcik
Stary 2010-02-10, 22:03   #1783
n0emi
Zakorzenienie

blondyna moj tez nie moze zrozumiec czasem moich rozterek
Stary 2010-02-10, 22:05   #1784
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość
U mnie śmiga na firefoxie. I cytowanie też
U mnie też już wszystko dobrze pod Operą

Cytat:
Wlasnie zrobilam tak paredziesiat razy. Zawsze za ktoryms razem zaskakiwal, a dzis nie;///
Trzeba kupic nowa karte...
Jak karta wiekowa jest to na pewno warto wymienić. A tymczasem możesz wyjąć kartę całkowicie i zrobić fotki na wbudowaną kartę pamięci. Na kilka zdjęć powinno jej starczyć. Spróbować warto
Stary 2010-02-10, 22:05   #1785
blondyna789
Zakorzenienie

no tylko , że mój chyba jest na tym etapie, że już nawet nie próbuje ich zrozumieć

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 22:15   #1786
n0emi
Zakorzenienie

chatul karta nie jest wiekowa, wydaje mi sie, ze ktos ja uszkodzil i jest coraz gorzej. A zdjecia przezucam wlasnie z karty na laptopa, mam takie specjalne wejscie ( bo kabelek zgubiony... )

Co my mamy z tymi chlopami

Wlosy mi juz wyschly, mam podkrecona koncowki to wlosy sa do brody Chyba mam teraz najkrotsze z was wszystkich.
Stary 2010-02-10, 22:21   #1787
blondyna789
Zakorzenienie

niekoniecznie

pamiętaj, że ja w ciągu miesiąca 2 razy podcięłam włosy po ok 2cm +/- 0,5 a ostatnio to moją fryzjerkę rzeczywiście poniosło, bo już miałam zapuszczoną grzywkę... tak, że mogłam ją złapać w kucyk, a ona mi znów ciachnęła ten przód, że nic z nim zrobić się nie da...

no dobra, mówię dobranoc
Stary 2010-02-10, 22:22   #1788
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
A i jeszcze zapomniałam Ci odpowiedzieć na jedno pytanie, szmyrku Naturalnie mam włosy popielaty średni brąz, ale z ciepłymi refleksami na słońcu. Wydaje się to trochę dziwaczne, bo popielate kłaki zwykle nie mają rudawo-złotych refleksów, ale moje mają (tylko na słońcu, sztuczne światło wydobywa popielate refleksy dosyć mocno)
Moj pojawiajacy sie co jakis czas odrost jest wlasnie mniej wiecej taki - szarawy, nijaki z jasniejszymi, cieplymi refleksami
Cytat:
Napisane przez Smerfetkaa Pokaż wiadomość
ja żółtko sobie odpuściłam z dwóch powodów - cieżko sie nakłada i.... moje kury przestały nieść zimą
włosy po takim miksie są genialne, ale dla mnie to zabawa na wakacje
a ja robie miks z oleju rycynowego, oliwka hipp, olejek kokosowy, odrobina nafty kosmetycznej i 2kaps A+E

dziewczyny, mam pytanie, używałyście może maseczki z dermaglinu do skóry trądzikowej???? bo ja ją wczoraj zakupiłam ale jeszcze nie stosowałam, jakieś efekty. Albo może jakoś szczególnie ją stosujecie??
Musze koneiczenie sprobowac
Cytat:
Napisane przez ChihPyh Pokaż wiadomość
Mi Garnier nawet pasuje jako farba. Średnio mi pasuje testowanie na zwierzetach i zwykle staram się tego unikać, ale (wiem, że z mojej strony to lekka niekonsekwencja) boję się strasznie farb Joanny i innych firm, które nie testują, a których produkty są w miarę dostępne. Jakoś mnie nie przekonują. Boję się, że mi włosy wypadną po użyciu Może następnym razem się przemogę o ile znajdę jakiś ładny rudy i zakrólikuję...

W ogóle odkopałam zdjęcia stare z naturalnym moim kolorem i dwa wrzuciłam tu: https://wizaz.pl/forum/album.php?albumid=7734 - na tym w kwiatkach widac ciepłe refleksy, na tym drugim chłodne. Zdjecia z czasów gimnazjum o ile dobrze pamietam.
Chihu, ale Ty sliczna jestes

A z ta Joanna to sprobuj chociaz, kosztuje ok 5 zl, wiec zaden majatek, mozesz zafarbowac jedno pasemko i zobaczysz co z tego bedzie Albo Venita, mi bardzo pasuje, piekne kolory wychodza
Zawsze to fajnie miec taka swiadomosc, ze kosmetyk ktorego uzywasz nie ma nic wspolnego z czyims cierpieniem

Cytat:
Napisane przez malina19 Pokaż wiadomość
przyłączam się do Was
ale wiecie małe jest piękne
Cytat:
Ale chyba nie małe piersi, albo ich całkowity brak, jak u mnie
Ja tam uwielbiam swoje bardzo male piersi Za nic bym ich nie zamienila
szmyrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 22:28   #1789
skarpetta
Wtajemniczenie

Ja w piątek dopiero farbuję, czuję się okropnie z tym spranym rudym :/

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 22:38   #1790
n0emi
Zakorzenienie

blondyna mi na szczescie wlosy rosna bardzo szybko. Minelo pol roku od nieszczesnego stopniowania. Przez ten czas mialam 3 duze ciecia (lacznie z tym). Najkrotsze mialam wtedy 5 cm, a teraz sa prawie do brody. Jeszcze z 4 miesiace i pozbede sie calkowicie tego cieniowania:/
Skarpeta, a scielam tez z tego wzgledu, ze czarny mi sie spral i na sloncu wyglada jak rudy. Ale teraz sie go pawie pozbylam Jeszcze jest z 2-3 cm na tych postopniowanych

---------- Dopisano o 23:38 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Szmyrk ja tez polubilam w koncu swoje male

Edytowane przez n0emi
Czas edycji: 2010-02-10 o 22:37
Stary 2010-02-10, 22:43   #1791
Chatul
ma zielone pojęcie

Cytat:
Napisane przez skarpetta Pokaż wiadomość
Pamiętam jak mój TŻ chodził aż zdołowany, że ufarbowałam włosy, do tego na rudy, a mu się bardzo ten kolor nie podoba
Nie no, częściowo go rozumiem :P Aczkolwiek sama bardzo lubię rudy

Cytat:
chatul karta nie jest wiekowa, wydaje mi sie, ze ktos ja uszkodzil i jest coraz gorzej. A zdjecia przezucam wlasnie z karty na laptopa, mam takie specjalne wejscie ( bo kabelek zgubiony... )
No tak czy inaczej, kartę warto wymienić

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Zawsze to fajnie miec taka swiadomosc, ze kosmetyk ktorego uzywasz nie ma nic wspolnego z czyims cierpieniem
Stary 2010-02-10, 22:43   #1792
skarpetta
Wtajemniczenie

Dziewczyny, czuję presję... Mam obecnie 100zł i muszę sobie za to kupić kosmetyki, bo od 15 marca mam wielkie plany pielęgnacyjne i już połowę zakupiłam. Przynajmniej mam zapewnione 30zł dorobienia się. Któż mnie pocieszy?
Stary 2010-02-10, 22:57   #1793
n0emi
Zakorzenienie

skarpeta chodzi o to, ze brakuje ci kasy Jak masz juz jakies kosmetyki to uzywaj ich, reszte dokupisz jak bedziesz przy kasie

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 23:02   #1794
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Szmyrk ja tez polubilam w koncu swoje male
Bo trzeba pokochac siebie takim, jakim sie jest
Stary 2010-02-10, 23:06   #1795
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
A ja upadłam na głowę i chce zamawiać kolejne buty. Mam już blisko 40 par, a ciągle chcę więcej. Chyba muszę poprosić o bana na "Zbiorowe zamówienia", bo co druga para z hurtowni Sigma mi się podoba echh, a wirtualne pieniądze tak łatwo się wydaje...
Niezła kolekcja, chciałabym ją zobaczyć Co to za hurtownia?

Cytat:
dziewczyny jestem szalona. Scielam sie na boba, mama wyrownala. Mam wlosy troche za brode ale czasem musi byc ten przelomowy dzien w pozbyciu sie stopniowania. Jeszcze 4 miesiace i ostatnie ciecie. Potem bedzie mozna zapuszczac.

a teraz ide do wanny bo wszystko mnie swedzi
Odważna jesteś, mam nadzieję że niedługo zobaczymy zdjęcia

Cytat:
Napisane przez kocurzyca Pokaż wiadomość

Właśnie zjedliśmy z TŻtem po średniej pizzy
Ja wczoraj jadłam, pyszna była

Cytat:
blondyna moj tez nie moze zrozumiec czasem moich rozterek
Mój nie rozumie niczego co jest związane z włosami W ogóle nie da się z nim porozmawiać na temat włosów, szkoda tylko że o swoich zainteresowaniach mógłby mi gadać godzinami a moje go nie interesują

Wkręciłam koleżankę w włosomanię na dobre kupiła sobie dzisiaj olej kokosowy i po pierwszej aplikacji jest zachwycona

Stary 2010-02-10, 23:20   #1796
n0emi
Zakorzenienie

miki pokaze pokaze, tylko jak aparat zadziala hehe to nie pierwszy raz kiedy scinam sobie wlosy
Tak to z facetami jest... moj czasem udaje, ze slucha, ale nie chce go zdradzac. Czasem lubie sobie pogadac, ale tylko dla wysluchania( a czasem nawet sama do siebie), bo jak da zla rade, nie po mojej mysli to tez jest zle

Edytowane przez n0emi
Czas edycji: 2010-02-10 o 23:24
Stary 2010-02-10, 23:22   #1797
szmyrk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez xxxMikixxx Pokaż wiadomość
Ja wczoraj jadłam, pyszna była

Mój nie rozumie niczego co jest związane z włosami W ogóle nie da się z nim porozmawiać na temat włosów, szkoda tylko że o swoich zainteresowaniach mógłby mi gadać godzinami a moje go nie interesują
Dobrze, ze moj luby ma jakies zrozumienie dla mojego fiola. Dzielnie mi robi zdjecia i dzwiga kilogramy wlosowych cudow. Czasem sie tylko burzy jak mu jakis olej z kuchni swisne
Ostatnio mi zacza Glorie podkradac, bo tez chce miec takie mieciutkie i blyszczace wlosy

My bylismy dzisiaj na pizzy, kocham pizze z rukola i parmezanem

REKLAMA
Stary 2010-02-10, 23:27   #1798
skarpetta
Wtajemniczenie

noemi, muszę kupić sobie filtr, który kosztuję ok.60zł, bo będę stosować kwasy
Stary 2010-02-10, 23:35   #1799
n0emi
Zakorzenienie

skarpeta, a nie ma jakiegos tanszego?? Chyba ze sprawdzony i dobry... Moze ktos dopomoze kasa??
Stary 2010-02-10, 23:46   #1800
xxxMikixxx
Zakorzenienie

Cytat:
miki pokaze pokaze, tylko jak aparat zadziala hehe to nie pierwszy raz kiedy scinam sobie wlosy
Tak to z facetami jest... moj czasem udaje, ze slucha, ale nie chce go zdradzac. Czasem lubie sobie pogadac, ale tylko dla wysluchania( a czasem nawet sama do siebie), bo jak da zla rade, nie po mojej mysli to tez jest zle
Mam nadzieję, że zadziała jak najszybciej bo ciekawość mnie zżera Tak w ogóle to jakiej długości były przed ścięciem? Ostatnio sprawdziłam Tż czy mnie choć czasem słucha i ma małego plusa bo pamiętał, że Placenta ma w sobie wyciąg z łożysk zwierzęcych

Cytat:
Napisane przez szmyrk Pokaż wiadomość
Dobrze, ze moj luby ma jakies zrozumienie dla mojego fiola. Dzielnie mi robi zdjecia i dzwiga kilogramy wlosowych cudow. Czasem sie tylko burzy jak mu jakis olej z kuchni swisne
Ostatnio mi zacza Glorie podkradac, bo tez chce miec takie mieciutkie i blyszczace wlosy

My bylismy dzisiaj na pizzy, kocham pizze z rukola i parmezanem
Gdybym poprosiła Tż o zrobienie zdjęć wiem że nie odmówiłby ale nie obeszłoby się od głupich komentarzy więc wolę robić sama Ostatnio biedak ledwo przytaszczył moje zamówienie z allegro, 7 sztuk prawie każda po 1l Mój ogranicza się do szamponu ale ma za krótkie włosy żeby cokolwiek używać, ostatnio zaproponowałam mu coś do wcierania bo mam wrażenie że mu się przerzedziły włosy

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości