Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-10, 19:38   #1381
ktosia86
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

Cytat:
Napisane przez 201803111825 Pokaż wiadomość
Treść usunięta
U nas standardowo biorą 80-100 zł. Do poprzedniego ginekologa jak chodziłam, to za cytologie liczył sobie dodatkowo 20 zł. Usg mam robione na każdej wizycie i za to nic nie płacę.

Cytat:
Napisane przez Katunia:) Pokaż wiadomość
aniaa84, ktosia, rosette- dzieki dzieki dzieki

Kasiaher - i jak tam z małym ? Trzymam kciuki zeby lekarz powiedzial ze wszystko jest OK!

U mnie tez prywatne wizyty kosztuja u gina od 80 zl w zwyz...
Ja ide z kasy, bo po co placic jak moge isc do dobrego lakarza. On tez przyjmuje prywatnie, jakby potrzebowala. Ale czasem jak jest potrzebna nagla wizyta to trzeba sie poswiecic prywatnie.
Chcialam jutro jechac do gina, ale moj przyjmuje w takich godzinach ze nie jestem w stanie na zadna z nich jechac nie zwalniajac sie z pracy. A jest tam inny - bardzo dobry i na dodatek pracuje tez w szpiatlu gdzie bede rodzic i ma dla mnie przystpniejsze godziny popoludniu, tylko to dopiero we wtorek...
Też bym chętnie chodziła na fundusz, bo przecież pracuję, składki mam opłacane, więc fajnie byłoby coś z tego skorzystać, no ale niestety lekarz, do którego obecnie chodzę na fundusz przyjmuje daleko ode mnie i w takich godzinach, że musiałabym brać wolne. A zalezy mi, żeby chodzić do niego, bo wzbudził moje zaufanie, jest bardzo kompetentny i pracuje w szpitalu, w którym w przyszłości chciałabym rodzić. Same plusy
Stary 2010-02-10, 19:51   #1382
atomufka
Zakorzenienie

Dot.: Żony, matki, wizażanki - wirtualne Koleżanki, czyli pogaduchy PM 2009 cz. XVI

rosette to niezle zdzieraja u mnie w Poznaniu 120 zl za wizyte z usg,ale to u tych drozszych lekarzy. ale mi wizaz zamula....

szafa

https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...2#post32329502

atomufka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 19:54   #1383
Katunia:)
Zakorzenienie

GG do Katunia:)

Cytat:
Napisane przez ktosia86 Pokaż wiadomość
U nas standardowo biorą 80-100 zł. Do poprzedniego ginekologa jak chodziłam, to za cytologie liczył sobie dodatkowo 20 zł. Usg mam robione na każdej wizycie i za to nic nie płacę.

Też bym chętnie chodziła na fundusz, bo przecież pracuję, składki mam opłacane, więc fajnie byłoby coś z tego skorzystać, no ale niestety lekarz, do którego obecnie chodzę na fundusz przyjmuje daleko ode mnie i w takich godzinach, że musiałabym brać wolne. A zalezy mi, żeby chodzić do niego, bo wzbudził moje zaufanie, jest bardzo kompetentny i pracuje w szpitalu, w którym w przyszłości chciałabym rodzić. Same plusy
Same plusy i dosc wazne !! jak np to ze pracuje w szpitalu!
Ja do przychodni gdzie chodze jest kilkju lekarzy,zawsze chodzilam do jednego ale on nie pracuje juz w szpitalu, kiedys pracowal i na dodatek teraz ma takie godziny ze bez wolnego nie dam rady do niego pojechac. Wiec chyba pojde do innego po wlasnie te same plusy-godziny i szpital. Tylko oczywiscie mam stracha - bo nowy lekarz, bo jak to bedzie.... Zawsze jak chodzilam to w sumie tylko po tabketki i tylko raz mialam usg i zadnego wiecej badania. A ja wstydliwa i mam stresa nie wiem jak to wszystko wyglada... Nie mialam wczesniej po prostu potrzeby leczyc sie u gina.
Katunia:) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 22:56   #1384
Daysy85
Zakorzenienie

Cześć.
Przez te 2 dni co mnie tu nie było naskrobałyście 10 stron! Nie mam siły tego nadrobic
Wczoraj pokłóciłam się z Tż a właściwie po 1 w nocy urządziłam mu awanturę bo cały czas naprawiał komputer a ja nie mogłam spać a dziś miałam na rano do pracy. Dostałam takiej histerii że ryczałam z pół godziny jak małe dziecko zanosząc się ... byłam cała mokra...
Dziś jeszcze teraz go nie ma i najlepsze to nie wiem czy wróci do 3 w nocy bo ma fuchę i takiej kobiecie w biurze jakieś dane kopiuje i coś tam naprawia.
Aha a najlepsze jest to że dziś kończyłam prace o 17 i mówię mu, że jak będzie kończył to żeby dał znać to nastawię obiad. Mam nowe ziemniaczki a takie najlepsze są świeże.
Przyszłam do domu,czekam aż przysnęłam po tej wczorajszej bezsennej nocy ... budzę się przed 20 i dzwonię do niego żeby mi powiedział "kiedy zaszczyci mnie swoją obecnością w domu" a on na to że nie wiem... wkurzyłam się jak nie wiem co bo od 15 w pracy jak jadłam kanapkę to nic nie jadłam do 20 bo czekałam na niego żeby miał świeże. Objechałam go przez telefon , że umawialiśmy się inaczej i że nic nie jadłam bo czekam na niego z obiadem itd.... w końcu się wkurzyłam nastawiłam te ziemniaki i zjadłam z jajkiem i surówką....
No ja nie wiem on mi to na złość robi czy jak???
A przedtem to notorycznie budziłam się w środku nocy i opierdzielałam go żeby w końcu wyłączył konsolę bo gra na niej do późna... Wkurza mnie to bo zamiast ze mną pogadać jakoś spędzić czas to on zajmuje się tysiącem rzeczy żeby mnie unikać.
Ale jak ona tak chce żyć to proszę bardzo... tylko jak ja zacznę się tak zachowywać jak on to nie wie czy tak długo wytrzyma!!!
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-10, 23:58   #1385
zaaaabcia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez myszka_maj Pokaż wiadomość
o kurcze - może to jakiś znak
moze to sen proroczy

Cytat:
Napisane przez aniaaa84 Pokaż wiadomość
Żabciu miałam już wcześniej pytać jak zima u Was?? coś pisałaś o kolejnych falach opadów śniegu...

powiem Ci ze bylo w miare spokojnie .. juz nawet chodzilam w koszulkach z dlugim rekawkiem bez kurtki ... az do dzisiaj ... bo tak nas zasypalo ze szkoly zamkneli .. ja chce juz wiosne

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 04:22   #1386
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny dawno mnie tu nie było. Byłam w środę po odbiór wyników i z tego co się dowiadywałam to wynik na wirusowe zapalenie wątroby musiała mi powtórzyć, ale nie wiem dlaczego, bo nie powiedziała mi. Daleko mam do tego laboratorium więc dzisiaj wyniki odbierze mi mama i jak będą nadal złe to w poniedziałek do ginekologa, a jak nie to dopiero w przyszły czwartek do niego idę. Tak poza tym to bierzemy z moim mężem to mieszkanie o którym pisałam niestety musimy, bo u mojego męża kiepsko z pracą i każdy grosz się liczy, a to mieszkanie jest najtańsze. Będziemy w międzyczasie szukać lepszego za mniej więcej taką samą cenę może jakieś z przydziału się uda.
Katunia GRATULACJE!!!
kwiatuszekk88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 05:17   #1387
zaaaabcia
Zakorzenienie

Kochane na rozpoczecie dnia paczek odemnie

Olivia 2.07.2014
zaaaabcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 05:31   #1388
MisQa
Zakorzenienie

GG do MisQa

Cytat:
Napisane przez zaaaabcia Pokaż wiadomość
mmm... smakowity
ale ja dzis postanowilam nie jesc paczkow
dobra lece do pracki, nie smarowac za duzo
papa

Czas zacząć nowe, lepsze życie...
MisQa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 06:50   #1389
kolanka
Zadomowienie

Cytat:
pyszkotka ....
Właśnie zajadam jednego :P.
Daysy - chyba złapała Cię burza hormonów

Edytowane przez kolanka
Czas edycji: 2010-02-11 o 06:52
kolanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 06:53   #1390
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

A ja za godz idę do sklepu i muszę kupić produkty, bo będę sama pączki robiła Mam dżem od mamy domowej roboty więc trzeba go wykorzystać
Stary 2010-02-11, 07:07   #1391
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Azzis bezbolesnego rozwiązania...swoją drogą wczoraj pisałam do jednej z moich koleżanek, która w ostatnim czasie została mamą i pytam się jak jak się czuje i wogóle i że pewnie dochodzi jeszcze do siebie jej pewna część ciała, a ta mi pisze, że dwa dni po porodzie dostała takiego powera, że mogłaby góry przenosić i że "tam" już nic ją nie boli robot nie kobieta...ale właśnie takiego samopoczucia Ci życzę
Oj też bym sobie tak życzyła...
Dziękuję

azzis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 07:20   #1392
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Ja też bym chciała tak szybko wrócić do siebie po porodzie.
Stary 2010-02-11, 07:24   #1393
AgatkaL
Wtajemniczenie

Witam

Ja zaraz zabieram się za pączka...faworka już skosztowałam...hehe

Jesteśmy zaręczeni !!!
http://s8.suwaczek.com/201102120926.png

♥NASZ ŚLUB♥ 03.09.2011
http://s5.suwaczek.com/20110903580113.png
AgatkaL jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 07:36   #1394
azzis
Zakorzenienie

A ja jeszcze nie zjadłam ani jednego pączusia
Będę musiała czekać na TŻ aż wróci z pracy z zaopatrzeniem

Stary 2010-02-11, 07:41   #1395
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Ja też sobie trochę poczekam na pączki, bo zanim je zrobię to też trochę minie a dopiero idę za niedługo do sklepu więc pewnie pierwszego pączka też zjem dopiero jak mąż wróci z pracy
Stary 2010-02-11, 07:44   #1396
agnes208
Zakorzenienie

czesc wszystkim
co do pączków to dzis nie zjem ani jednego bo bede robić faworki no chyba ze Tż kupi jak bedzie wracał z pracy ale wie ze beda faworki więc nie sądze |
agnes208 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 07:45   #1397
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
czesc wszystkim
co do pączków to dzis nie zjem ani jednego bo bede robić faworki no chyba ze Tż kupi jak bedzie wracał z pracy ale wie ze beda faworki więc nie sądze |
Ja też chciałam zrobić faworki, ale mam tyle dżemu od mojej mamy domowej roboty, że trzeba coś z nim zrobić.
Stary 2010-02-11, 07:47   #1398
201803111825
Konto usunięte

Treść usunięta
201803111825 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 08:05   #1399
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
Ja też chciałam zrobić faworki, ale mam tyle dżemu od mojej mamy domowej roboty, że trzeba coś z nim zrobić.
tak bez okazji tłustego czwartku mozesz zrobić bułki drozdzowe zkruszonka UWIELBIAM z dzemem tez sa dobre tylko trzeba dobrze skleic zeby sie nie wylał

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-11, 08:12   #1400
kwiatuszekk88
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez agnes208 Pokaż wiadomość
tak bez okazji tłustego czwartku mozesz zrobić bułki drozdzowe zkruszonka UWIELBIAM z dzemem tez sa dobre tylko trzeba dobrze skleic zeby sie nie wylał
A jak się je robi? to zrobie w przyszłym tyg. bo ja staram się co tydzień robić coś słodkiego, a dżemu akurat mam dośc sporo
Stary 2010-02-11, 08:21   #1401
agnes208
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kwiatuszekk88 Pokaż wiadomość
A jak się je robi? to zrobie w przyszłym tyg. bo ja staram się co tydzień robić coś słodkiego, a dżemu akurat mam dośc sporo
http://www.wielkiezarcie.com/recipe17609.html ja robiłam z tego przepisu tylko z połowy składników bo z całosci wychodzi ok 30 bułek jak na jeden raz dla nas za duzo ale jak ma kto u ciebie tyle zjesc to polecam nie smarowałam ich białkiem tylko posypałam je kruszonka uwaga ciasto jest dosc lepiące i lejace nie da sie go rekami formowac ja maczałam lyzke w mace nabierałam sobie ciasta i taki kawałaek wrzucam do miseczki z maka ciut obtaczam wtedy da sie juz w rece wziasc uformowac placuszek i nałożyc na niego dzem skleic bułke dlatego sie nie przestrasz jak wyrosnie to ciasto bo bardzo klejące jest robilam te bułki ze 3 razy i za kazdym razem takie było ale te drozdzowki nam bardzo smakują tak ze polecam zreszta poczytaj komentarze pod tym przepisem same mówią za siebie

Edytowane przez agnes208
Czas edycji: 2010-02-11 o 08:26
Stary 2010-02-11, 08:23   #1402
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasiaher Pokaż wiadomość
cześc laski

czytam i czytam ale nie miała czasu nic napisać , mam małe problemy z Dominikiem dzisiaj ma przyjść doktorka do niego zobaczymy co powie, prosze trzymajcie kciuki żeby było wszystko ok, a moje obawy jednak żeby okazały się bardziej nadopiekuńczością .

SRR gratuluje
azzis no to juz bliziutko, szczęśliwego rozwiązania

strippi śliczna ta twoja córa gratuluje

maggie współczuje , ale dbaj o siebie

katunia GRATULUJE
Kasia z synusiem na pewno bedzie dobrze, ale informuj nas na biezaco
Cytat:
Napisane przez mona_ja Pokaż wiadomość
cześć kobietki, widze że dziś znów nasz wątek idzie pełna parą
SSR, gratulacje, fajnie że macie ten kredyt no i swój własny kącik
Maggie, fajnie że do nas wróciłaś
Katunia, GRATULACJE
Co do jutrzejszych wypieków to ja będę robić oponki serowe no i poncz, bo wieczorem ide na babską impreze

Cytat:
Napisane przez iwka28 Pokaż wiadomość
SRR - gratuluje kredytu, w końcu swoje 4-kąty
Kashier - nie martw się na zapas, przy pierwszym dziecku zawsze jest się przewrażliwionym, na pewno lekarka rozwieje Twoje obawy
Katunia - gratulacje!!! Kochany ten Twój Tż
Maggie - ucz się pilnie do egzaminu i nie ma mowy żebyś nie zdała
Anuuula - myślę że będziesz zadowolona ze zmywaka, dobrze że zobaczyliście jak wygląda w użytkowaniu, potem byś żałowała że się szybko zniszczył
Mona_ja a ta impreza to z okazji tłustego czwartku?
Martucha - ten żółty z brązem nawet niezłe zestawienie, ale mi się ten turkus męczący wydaje

A jak już o dzieciach to znalazłam kiedyś takie fajne zestawienie jak to jest przy 1,2 i 3 dziecku i np. było z monetą jak dziecko połknie:
- 1 wzywamy pogotowie
- 2 próbujemy sami sprawić żeby wypluło
- 3 potrącamy z kieszonkowego
ucze sie ucze, ale w glowie pustka
Cytat:
Napisane przez mikakrolikowa Pokaż wiadomość
Uśmiałam sie z twojej wtopy

Cytat:
myszka_maj - snilo mi sie dzisiaj ze napisalas na watku ze robilas test i byly 2 kreseczki

trzymaj sie kochana
teraz z kazdym dniem bedzie ci lzej

Dzisiaj nas zasypalo .. to tym bardziej ciesze sie z wakacji
a wiesz ze ja nigdy nie bylo nad polskim morzem?

o to nie ladnie nie ladnie

gratulacje kochana

trzymam kciuki za Dominiczka

Cytat:
Cześć dziewczyny

zaszalałyście z pościątkami. Do południa było spokojnie, a potem prosze jak się języki rozkręciły

Katuniu gratuluję Wam i niech Fasolka albo Fasolinek zdrowo się rozwija

SSR dla Was również gratki echhh chciałabym jak już dane nam będzie szukać mieszkania, żeby z kredytem też tak sprawnie i szybo i pozytywnie poszło

Martuś mkniesz jak burza z magisterką, ja rok temu o tej porze powtarzałam sobie, że biorę się od przyszłego tygodnia no i zabrałam się jakoś w połowie kwietnia... ciężko było, ale się udało
Ty z tego co kiedyś widziałam na uczelni jesteś u P. K....ń, a ona trzyma rygor przy pisaniu
kolor pokoju bardzo ładny i w zestawieniu z oliwką będzie git jeśli nadal taka jest opcja dla pokoju

Bzyczko za pracę, żeby się udało

Atomufko super, że z wynikami badań wszystko ok

Żabciu miałam już wcześniej pytać jak zima u Was?? coś pisałaś o kolejnych falach opadów śniegu...

Azzis bezbolesnego rozwiązania...swoją drogą wczoraj pisałam do jednej z moich koleżanek, która w ostatnim czasie została mamą i pytam się jak jak się czuje i wogóle i że pewnie dochodzi jeszcze do siebie jej pewna część ciała, a ta mi pisze, że dwa dni po porodzie dostała takiego powera, że mogłaby góry przenosić i że "tam" już nic ją nie boli robot nie kobieta...ale właśnie takiego samopoczucia Ci życzę

Mona_ja słyszłam, że na takich imprezkach zabawa jest przednia, musiałabym się kiedyś wybrać

Kasiuher za Dominika, żeby wszystko było ok

Scio rzeczywiście na wątku "Czy mogę być..." są niezłe jazdy można się uśmiać do łez, a swoją drogą to niektóre kwestie są tragiczne, tzn. straszne jest to że można być tak nieświadomym w pewnym wieku i tak gUpim

Maja Twoja propozycja też świetna

Maggie zuch z Ciebie dziewczyna a z wtopy dałaś czadu

Myszko podobno sny bywają prorocze także szykuj się na dwie kreseczki
ladna siara, nie
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Maggie1983 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 08:25   #1403
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Dzień dobry

Cytat:
Napisane przez Daysy85 Pokaż wiadomość
Cześć.
Przez te 2 dni co mnie tu nie było naskrobałyście 10 stron! Nie mam siły tego nadrobic
Wczoraj pokłóciłam się z Tż a właściwie po 1 w nocy urządziłam mu awanturę bo cały czas naprawiał komputer a ja nie mogłam spać a dziś miałam na rano do pracy. Dostałam takiej histerii że ryczałam z pół godziny jak małe dziecko zanosząc się ... byłam cała mokra...
Dziś jeszcze teraz go nie ma i najlepsze to nie wiem czy wróci do 3 w nocy bo ma fuchę i takiej kobiecie w biurze jakieś dane kopiuje i coś tam naprawia.
Aha a najlepsze jest to że dziś kończyłam prace o 17 i mówię mu, że jak będzie kończył to żeby dał znać to nastawię obiad. Mam nowe ziemniaczki a takie najlepsze są świeże.
Przyszłam do domu,czekam aż przysnęłam po tej wczorajszej bezsennej nocy ... budzę się przed 20 i dzwonię do niego żeby mi powiedział "kiedy zaszczyci mnie swoją obecnością w domu" a on na to że nie wiem... wkurzyłam się jak nie wiem co bo od 15 w pracy jak jadłam kanapkę to nic nie jadłam do 20 bo czekałam na niego żeby miał świeże. Objechałam go przez telefon , że umawialiśmy się inaczej i że nic nie jadłam bo czekam na niego z obiadem itd.... w końcu się wkurzyłam nastawiłam te ziemniaki i zjadłam z jajkiem i surówką....
No ja nie wiem on mi to na złość robi czy jak???
A przedtem to notorycznie budziłam się w środku nocy i opierdzielałam go żeby w końcu wyłączył konsolę bo gra na niej do późna... Wkurza mnie to bo zamiast ze mną pogadać jakoś spędzić czas to on zajmuje się tysiącem rzeczy żeby mnie unikać.
Ale jak ona tak chce żyć to proszę bardzo... tylko jak ja zacznę się tak zachowywać jak on to nie wie czy tak długo wytrzyma!!!
U nie wczoraj też mega awantura. I też głównie o to, ze TZ nie wykazuje inicjatywy, nie spędza ze mną czasu. Zawsze czekam na niego z obiadem, zebyśmy mogli zjeść wspólnie. On przylazł z roboty od razu do swojej ulubionej gierki, więc mówię do niego nie włączaj, bo zraz będzie obiad. Ja zjadłam przy stole, on przy kompie, potem robię te pączki, a on gra, nawet przez myśl mu nie przeszło, ze moze by mi pomógł i wybuchłam. On strasznie wczoraj było :/

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 08:42   #1404
azzis
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
U nie wczoraj też mega awantura. I też głównie o to, ze TZ nie wykazuje inicjatywy, nie spędza ze mną czasu. Zawsze czekam na niego z obiadem, zebyśmy mogli zjeść wspólnie. On przylazł z roboty od razu do swojej ulubionej gierki, więc mówię do niego nie włączaj, bo zraz będzie obiad. Ja zjadłam przy stole, on przy kompie, potem robię te pączki, a on gra, nawet przez myśl mu nie przeszło, ze moze by mi pomógł i wybuchłam. On strasznie wczoraj było :/
Oj nie zazdroszczę sytuacji Ja nie wyobrażam sobie, żebyśmy mogli jeść oddzielnie, tzn. nie przy jednym stole . Wspólny obiad jest dla mnie b. ważny.
A faceci są czasem gorsi jak dzieci... gierki im w głowach Stare konie.
Mój na szczęście nie gra, ale coś pobąkiwał, że musi sobie jakąś gierkę zainstalować bo dawno w nią nie grał... ale jestem spokojna, bo on się nie wciąga w takie rzeczy.
Bardzo dobrze, że zrobiłaś mu awanturę

Stary 2010-02-11, 08:49   #1405
Daysy85
Zakorzenienie

Hej.
Scio no widzisz jednak faceci to wielkie dzieci... U nas bardzo często jest tak , że ja jem sobie na kanapie ( nie mamy stołu) a on przy grze...
Dziś przyszedł o 8:30 a pracował od wczoraj od 15... kurde rozumiem to że chce zarobić kase itd. ale w tym wszystkim w ogóle mnie nie ma!!!

Co do pączków to zjadłam już 2
A w poniedziałek robiłam faworki i wyszły i 3 wielkie talerze i były pyszne
Daysy85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 08:58   #1406
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Scio, no ale chociaz wyrzucilas to z siebie napisalam Ci , ze masz mnie przeciez na nk
Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Oj nie zazdroszczę sytuacji Ja nie wyobrażam sobie, żebyśmy mogli jeść oddzielnie, tzn. nie przy jednym stole . Wspólny obiad jest dla mnie b. ważny.
A faceci są czasem gorsi jak dzieci... gierki im w głowach Stare konie.
Mój na szczęście nie gra, ale coś pobąkiwał, że musi sobie jakąś gierkę zainstalować bo dawno w nią nie grał... ale jestem spokojna, bo on się nie wciąga w takie rzeczy.
Bardzo dobrze, że zrobiłaś mu awanturę
ja tez uwazam, ze wspolny posilek jest bardzo wazny i jak pracowalismy w tych samych godzinach to zawsze jedlismy razem-teraz ja pracuje do 15 a maz do 17 lub 18, wiec niestety zwykle jak pracuje do 18 to ja jem wczesniej, ale zawsze jak przychodzi to mu nakladam i siedzimy razem przy stole
Cytat:
Hej.
Scio no widzisz jednak faceci to wielkie dzieci... U nas bardzo często jest tak , że ja jem sobie na kanapie ( nie mamy stołu) a on przy grze...
Dziś przyszedł o 8:30 a pracował od wczoraj od 15... kurde rozumiem to że chce zarobić kase itd. ale w tym wszystkim w ogóle mnie nie ma!!!

Co do pączków to zjadłam już 2
A w poniedziałek robiłam faworki i wyszły i 3 wielkie talerze i były pyszne
ja kupilam 2 paczki-sprawiedliwie jeden dla mnie, a drugi dla fasolki ale fasolce nie smakowal chyba, bo mnie odrobinenke zemdlilo, wiec przegryzlam kanapka z pasztetem i ketchupem i jest ok no coz bedzie chlopak
Pod moim sercem,inne bije serce:nieznane,a jakie bliskie i kochane.Pod moim sercem małe rączki dziecka,cichutko pukają do mojego serca.Myślę sobie wtedy:może być wspanialej?Noszę w sobie życie, które Bóg mi daje
Stary 2010-02-11, 09:03   #1407
Maja102
Zakorzenienie

Cytat:
Hej.
ja nie lubię zajmować się dziećmi...
no i wszystko jasne

U nas przywieźli całe palety pączków do pracy się będzie działo...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-11, 09:03   #1408
azzis
Zakorzenienie

Maggie1983 jak się czujesz?
Fasolka bardzo daje popalić?

Stary 2010-02-11, 09:11   #1409
monarika
Wtajemniczenie

Cześć dziewczynki

Ale u nas dzisiaj pogoda beznadziejna nie dość, że pada śnieg to jeszcze wieje wiatrzysko miałam dzisiaj iść ze szwagierką i jej synkiem na choinkę do szkoły, może w końcu wyszłabym z domu, no ale niestety zadzwoniła z rana, że zawiało drogę i niestety nie dojadą no i dalej siedzę w domu, ale może Tżcik dzisiaj przyjedzie

Daysy85 też coś mi się wydaje, że hormony Ci szaleją no ale pracować od 15 do 8,30 to jednak trochę przesada, też bym się wkurzyła

Scio przykro mi z powodu awantury będzie dobrze, parafrazując znane powiedzenie "małżeństwo bez kłótni to jak żołnierz bez karabinu"
monarika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 09:23   #1410
Maggie1983
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez azzis Pokaż wiadomość
Maggie1983 jak się czujesz?
Fasolka bardzo daje popalić?
bardzo dobrze i gdyby nie brak @ to bym nie wiedziala, ze w ciazy jestem-moze mnie zakwalifikuja do tego pragrmu na Planette czasem mnie mdli, ale to tak delikatnie, ze normalnie pewnie bym na to wogole nie zwrocila uwagi, a o narazie wogole nie ma mowy ale chyba bym wolala wymiotowac itp, bo tak to sie tylko denerwuje czy ze mna aby na pewno wszystko ok i mam schizy, ze dzidzia nie rosnie-piersi bola mnie tylko czasem w nocy, podbrzusze rzadko tlumacze sobie, ze przez ostatnie wydarzenia nie moglam sie skupic na sobie i pewnie dlatego nic poza smiercia taty do mnie nie dochodzilo czekam do 22.02 na druga wizyte!
Cytat:
Napisane przez monarika Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki

Ale u nas dzisiaj pogoda beznadziejna nie dość, że pada śnieg to jeszcze wieje wiatrzysko miałam dzisiaj iść ze szwagierką i jej synkiem na choinkę do szkoły, może w końcu wyszłabym z domu, no ale niestety zadzwoniła z rana, że zawiało drogę i niestety nie dojadą no i dalej siedzę w domu, ale może Tżcik dzisiaj przyjedzie

Daysy85 też coś mi się wydaje, że hormony Ci szaleją no ale pracować od 15 do 8,30 to jednak trochę przesada, też bym się wkurzyła

Scio przykro mi z powodu awantury będzie dobrze, parafrazując znane powiedzenie "małżeństwo bez kłótni to jak żołnierz bez karabinu"
hmmmm, mysle ze niektore szpiegujace osobniki-chodzace idealy nie podziela Twojego zdania
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości