|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: PRóBOWAć DO SKUTKU część IX "weterankowy finał"
Cytat:
Koty mam to moge awansowac na czarowniceAniu ja mam dzis 3 dzień po odstawieniu....może kolejne miesiące będą Anek??? Czy to pierwsze czary może wypowiedziałam prorocze????
|
|
#4802 | |
|
Zakorzenienie
|
A proszę.
Mnie do Torunia całkiem nie po drodze, kota ściągałam z Fundacji, przez znajomych i znajomych znajomych, którzy mieli po drodze. Albo i nie po drodze - przez Poznań jechał. Ale dojechał. Cytat:
Wątróbka rzadko - wątroba jest miejscem do magazynowania toksyn. I choć bogata w wit. A to jednak nie jest tak całkiem super hiper. Nie wolno jeść często. Nam też. Mięsa (indyk, wołowina; wieprza nie podajemy) radzę przemrażać i sparzyć wrzątkiem - mniejsza szansa na jakieś żyjątka. Z ryżem możesz próbować, choć mało znam kotów, które go zjedzą, większość wybierze mięso, a ryż zostawi. Ale danie w składzie: mięsko + ryż + marchewka + kapka oliwy z winogron - bardzo zdrowo. Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2010-02-11 o 08:07 |
|
|
|
|
#4803 | |
|
kosmitka
|
Cytat:
.
|
|
|
#4804 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Najlepiej to wszystko wywal przez okno. ![]() ---------- Dopisano o 08:13 ---------- Poprzedni post napisano o 08:09 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
![]() nie chce mi się dzisiaj pracować wiecie, już bym sobie na walentynki pojechała
|
#4806 |
|
kosmitka
|
Zlot krwawych czarownic
.Spadam do pracy, miłego dnia.
|
|
#4807 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewuszki. Ja właśnie wstałam i patrze a tu śniadanko na stole czeka już na mnie
Mój Tż już w pracy a ja się lenię. Spakuje nas i po 15-stej jedziemy n cały weekend do rodzinnego miasta. Ostatnio byliśmy na święta więc już mi się stroszke stęskniło ![]() Anciaahk wredna @ no ale tak jak piszesz nowy cyk kolejne szanse a marzec jest Wasz aankaa78 , mamuśka, konczita i cała reszta. U mnie bez zmian czyli wszytko dobrze od czasu do czasu poczuję ból brzuszka, piersi też bolą i tyle ![]() Miłegio dnia ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:35 ---------- Dziewczyny Ja mamdo was jeszcze pytanko. Bo wiem że pierwszy tydzień ciąży liczy się od pierwszego dnia ostatniej miesiączki (czyli u mnie 11.01) Ale robiąc betę 4.lutego wyszło mi 39 i według normy jet to 1,3-2tc teraz po 5 dniach mam 582 i według normy to2-3tc. I chodzi mi o to że jak policze od pierwszego dnia ostatniej miesiączki to powinien być 4tc. A jak patrze na bete to jest inaczej. I te tygodne i wynik bety wsazuje na 24.01 jako początek czyli OWU? Czy któraś z Was mi to wytłumaczy?? |
|
|
|
#4808 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
U mnie nadal brak @ i nic się nie zapowiada żeby sie do mnie wybierała. Zablokowało mnie na dobre, 20 chyba pójdę do gina niech coś robi. Edytowane przez mamuska003 Czas edycji: 2010-02-11 o 09:51 |
|
|
|
|
#4809 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba że jest jakiś teoretyczny przelicznik jakby to było od daty OM i tak to się czyta. Ale wątpię. |
|
|
|
|
#4810 |
|
Zadomowienie
|
No właśnie bo od daty Owu wszytko by się zgadzało
No nic za tydzień mam USG więc wszystkiego się dowiem
|
|
|
|
#4811 | |
|
Wtajemniczenie
|
![]() Cytat:
A tak poza tym to ja tez nie lubie jak ktos mi pierdoły wciska,jak wiem,że mam rację to nie dam sobie kitu wcisnąc i upieram sie przy swoim!Co innego jak nie jestem pewna swojego zdania to już nie jestem taka śmiała Często mam takie potyczki słowne ze swoim szwagrem(którego bardzo lubię!),któremu się wydaje że pozjadał wszystkie rozumy i na każdy temat wie wszystko najlepiej.Często wytykam mu jego niewiedzę i udowadniam,że to ja mam rację to on wtedy obraca kota ogonem -co mnie doprowadza do szewskie pasji.Ma na szczęście także zalety(nawet duzo),więc sie jeszcze nie pozabijaliśmy. A tak poza tym to ja jestem "niespotykanie spokojny człowiek" ![]() Ilonko na ugs wszystkiego dokładnie sie dowiesz,a ja skłaniałbym się do odpowiedzi Kropki,bo to logiczne,że hormon zaczyna wydzielac się kilka dni po zapłodnieniu,a nie od pierwszego dnia miesiączki. Ukrycior piękny czarnulek! A jak my znów o kotach to moja kicia nie była wczoraj do końca grzeczna.To kot który uwielbia wodę i jak tylko wchodzi się do łazienki i puszcza wode to ona juz tam jest.Dziś rano brała ze mną prysznic,tzn.ja w wannie, ona na wannie.A wczoraj poszłam do toalety na siku,kicia za mną jak zwykle urzędowała w wannie.Ja siku do toalety, i obserwuje co ta kota wyprawai a ona w najlepsze siku do wanny Nigdy jej sie to nie zdarzyło.Dostała ochrzan,ale nie wiem czy coś zrozumiała :conf used:A ja jak lubie zimę,to już chce mi sie wiosny...Jeżdzenia na rowerze,ciepełka,słońca,t ego optymizmu i nadzieji którą zawsze mam na wiosnę...Mam już serdecznie dość tego zimna,kurtek,szali,czapek itd. |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#4812 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Kochane Kociary i Psiary!
Dzis wpada tesciowa na weekend wiec bede zupke krem z brokulow gotowac- pyyycha... Calkowicie zapomnialam..czy to jest dzis tlusty czwartek???? boze ...czuje sie taka "odpolszczona".... gdyby nie wizaz to bym wogole zapomniala ![]() Konczitko, Anciaa... niech kolejny cykl bedzie owocny - oby wraz z nadejsciem wiosny w Waszych brzuszkach zakwitly male serduszka!U nas nadal zima, zimno, zima, zimno...zwariowac mozna ![]() caluski! PS: Coralady... siku do wanny mnie rozbawilo... ja mam problem z moim kotem- ona ma swoje miski i spanie w przykuchni- tzn w dzien jak jestem na dole to i on jest z nami w salonie ( na gore nie ma wstepu) ale na noc tam jest.. i doprowadza mnie do szalu bo ciagle spi w 1. koszu z ubraniami ( w przykuchni jest pralka, suszarka i kosz na ciuchy) 2. w wozku Leny...... 3. na ubraniach brudnych Leny 4. wszedzie indziej gdzie nie woolno - a WIE, ze nie wolno, bo jak otwieram drzwi do przykuchni to zaraz wyskakuje i ucieka gdzie pieprz rosnie... ile razy byl ochrzan to juz ciezko zliczyc...
Okruszek rosnie http://lbdf.lilypie.com/fVxPp2.png Edytowane przez Nika1980 Czas edycji: 2010-02-11 o 10:57 |
|
|
|
#4813 |
|
Wtajemniczenie
|
No tak,musze się przyznać,że najpierw sie wkurzyłam,a później tez mnie to rozbawiło,bo przypomniałam sobie te jej wielkie oczy
wpatrzone we mnie,niedowierzajace,że robi źle...Ale przeszło mi,więc uwaga...w nagrodę poodkurzałam ją odkurzaczem!Wiem,że to brzmi drastycznie,ale moja kicia uwielbia byc odkurzana odkurzaczem,tzn.przy okazji odkurzania drapaka,na którym jest pełno jej kłaków,bo bardzo sie leni zakładam na rurę taka mała szczoteczkę i odkurzam drapak i Fionę.Trudno w to uwierzyc,ale ona to uwielbia!Czasem nawet specjalnie sie wykłada,żeby jej zrobic taki masażyk!No mówię wam, "dziwny" ten mój kotNika zupka z brokułów powiadasz...Uwielbiam brokuły i wszystko co z brokułów !!!mniam,mniam.A pączki juz jadłyście?Ja jeden zaliczony jak narazie. |
|
|
|
#4814 |
|
Raczkowanie
|
Tłusty czwartek w sklepie nie można kupić normalnej bułki
bo tylko pączki dzisiaj ludzie jedzą. Jednego już wszamałam , a tu mój TŻ jeszcze do pracy przyniósł następne Masakra jakaś dzisiaj
|
|
|
|
#4815 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On kocha Wasze rzeczy, wszystko co Wami pachnie, co ciepłe, ludziowe... to ukochane kocie miejsca.
|
|
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
ja własnie szamam pączka
oj tyle pustych aaa dzisiaj ciszaaaaaa dzisiaj można ![]() oj a ja dzisiaj robie zupke z pora mniam !
|
#4817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cudna. A moje głąby uciekają od odkurzacza. ![]() ---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ---------- Cytat:
U mnie na szczęście bułki są, ale żadnych innych słodkości, drożdżówek, eklerów, nic z tych rzeczy... Pączki trzeba wkręcać i koniec. ![]() Zjadłam dwa i jęzor mnie piecze. Bleeee. Już nie chcę więcej.
|
|
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
Co do pączków to ja smażyłam wczoraj i pączki i faworki. Zjadłam dzisiaj jednego i mam dosyć na cały dzień. Wszystkie najprawdopodobniej oddam teściom
. Faworki dwa przegryzłam. Nie chce mi się w ogóle słodkiego ale za to lasagne bym zjadła.
|
#4819 |
|
Zadomowienie
|
A ja jeszcze nie jadłam i nie zjem dopóki do mamy nie dojadę bo lubię Tylko jej pączki. A wyjeżdżam koło 16 wiec zanim pokonam 200 km w taką pogodę to pewnie koło 20-tej zjem pierwszego hihihhi
|
|
|
|
#4820 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
uwielbiam. Ale mi smaka narodiłaś Może namówię dzisiaj TŻ żeby boskie robi.
|
|
|
|
|
#4821 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() To dlatego tak mnie czasem męczą takie dania .
|
|
#4822 |
|
Zakorzenienie
|
aaniutek(Ania, 30 lat) ~~~~~~~~~~~@ 29.08 Warszawa aankaa78(Ania, 31 lat)~~~~~~~~~~~@ 14.01 dolnośląskie agabil1 (Agnieszka, 33lata)~~~~~~~ @ 30.01 Łódź starania zawieszone asia_stan (Asia, 36 lat)~~~~~~~~~~ @ 20.05 lubuskie Coralady (Nela28lat) ~~~~~~~~~~~ @ 21.01 Malopolska Dra (Daria, 23 lata)~~~~~~~~~~~~~ @ 10.12 edzia (Edyta 31lat)~~~~~~~~~~~~~~ @ 18.01 Kraków-Roma Falbala (Basia 26 lat)~~~~~~~~~~~~ @29.07 golgie ( 29 lat)~~~~~~~~~~~~ @23.01 Wrocław gragu (Grażyna, 29 lat) ~~~~~~~~~~ @ 01.03 IlonaN2 (Ilona, 27 lat) ~~~~~~~~~~~ @ 11.01 Kraków Jagda26 (Jagoda 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 24.02 Jagooda_ (Ania, 26 lat)~~~~~~~~~~~@ 07.02 KBKatarynka (Kasia 25lata)~~~~~~~@ 26.07 Kasia23 (Kasia, 30 lat)~~~~~~~~~~~~@ 02.10 Świnoujście ka_ro_li_na (Karolina 24lata)~~~~~~@05.10 Konczita ( Dorota, 26 lat)~~~~~~~~ @ 11.02 Śląsk Malami82 (Agnieszka 28 lat)~~~~~~~@ 07.02 Melisanka (Ania, 23 lata)~~~~~~~~~ @ 31.01 Königsbach starania zawieszone Migavka (Joanna, 29 lat)~~~~~~~~~~@ 01.02 mazowsze Pomidora (Kasia, 26 lat)~~~~~~~~~~ @ 01.12 stokrotka_to_ja (Justyna, 25 lat)~~~~~@ 27.09 Stokrotka81(Justyna, 29lat)~~~~~~~~@ 04.02 Lubelskie
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2010-02-11 o 12:14 |
|
|
|
#4823 |
|
Zadomowienie
|
Konczita a dlaczego u mnie na liście nie ma szczęśliwego ludzika
|
|
|
|
#4824 |
|
Zakorzenienie
|
ooo proszę uciekł - już go daje
---------- Dopisano o 12:14 ---------- Poprzedni post napisano o 12:13 ---------- a własnie może kogoś na dolną listę przenieść ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:14 ---------- Są dwie kreski II... obecnie: 9 Pomaranczka (Gosia, 27lat) t.p. 04.02.2010r ??? lub ??? Rybka82 (Iza, 27lat) t.p. 25.03.2010r ??? i ??? Madziwnia (Magda, 25lat) t.p. 27.03.2010 ??? lub ??? ania p (Anna, 27 lat) t.p. 15.04.2010r ??? lub ??? Dafreen (Anna, 33lata) t.p. 04.05.2010r. ??? lub ??? Olivka (Aneta, 25lat) t.p. 10.05.2010r. ??? lub ??? Kropka75 (Sylwia, 34lata) t.p. 18.05.2010r Natalia lub Daniel velluto (Agnieszka, 30lat) t.p. 30.05.2010r ??? lub ??? Darianna25 (Daria, 31lat) t.p. 20.06.2010r ??? lub Mateuszek
|
#4825 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moj jak widzi odkurzacz to zwiewa.... paczki...zazdroszcze... Cytat:
ja tez chce paczka..Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4826 |
|
Raczkowanie
|
U mnie nie ma szans na lasagne niestety przez najbliższe pół roku
![]() To dlatego tak mnie czasem męczą takie dania .[/QUOTE]Dlaczego za pół roku Jak coś to zapraszam do siebie Konczita to ja poproszę o dodanie mnie do listy. ![]() Nie wiem jak u Was ale u mnie wieje strasznie, a ciśnienie spada i chce mi się spać Chyba trzeba kawkę zaparzyć Nika zapraszam na pączki i mam ciasteczko Moj TŻ zaszalał dzisiaj, chyba chce mnie utuczyć.
Edytowane przez mamuska003 Czas edycji: 2010-02-11 o 13:46 |
|
|
|
#4827 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4828 |
|
Zakorzenienie
|
wersja z ogonkiem
to ja mam wersje z dodarkowa dziurka ![]() milego tlustego wieczorku dziewczynki!
|
|
#4829 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak coś to zapraszam do siebie Konczita to ja poproszę o dodanie mnie do listy. ![]() Nie wiem jak u Was ale u mnie wieje strasznie, a ciśnienie spada i chce mi się spać Chyba trzeba kawkę zaparzyć Nika zapraszam na pączki i mam ciasteczko Moj TŻ zaszalał dzisiaj, chyba chce mnie utuczyć.[/QUOTE]Mamuśka bo się z mężem odchudzamy Dzisiaj jest wyjątek bo wiadomo tłusty czwartek
|
|
#4830 |
|
kosmitka
|
Mój kot też jest szurnięty. Wieczorem łazi po mnie, "ugniata" mnie, ociera łepkiem o twarz, mrrruczy. Albo dla odmiany lata jak opętana za niewiadomoczym
. Kot to jednak strasznie dziwne zwierzę.Dobrej nocy. Na weekend znikam. Pojawię się w niedzielę.
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:44.

, chcesz zostać wątkową czarownicą jak Nika
Koty mam to moge awansowac na czarownice
Czy to pierwsze czary może wypowiedziałam prorocze????

.

Najlepiej to wszystko wywal przez okno. 

Raz na ruski rok narażę się wszędzie, ale na "moim" wątku mamowym to już chyba z 5 razy był dym.
Nigdy jej sie to nie zdarzyło.Dostała ochrzan,ale nie wiem czy coś zrozumiała

- oby wraz z nadejsciem wiosny w Waszych brzuszkach zakwitly male serduszka!
!!!mniam,mniam.
bo tylko pączki dzisiaj ludzie jedzą. Jednego już wszamałam
Masakra jakaś dzisiaj
boskie robi.
Chyba trzeba kawkę zaparzyć