|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1831 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz.XII
noemi, dam sobie radę, tylko czuję, że to mój obowiązek kupić wszystko, co mi potrzebne w pielęgnacji
a ten filtr zapowiada się całkiem dobrze, nie ma alkoholu i mogę nałożyć na niego puder z miką lub talkiem.
|
|
|
|
#1832 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1833 |
|
Zakorzenienie
|
mona mam nadzieje, ze moje doszlo.. wizaz szaleje.
|
|
|
|
#1834 |
|
Zakorzenienie
|
Dostałam wszystkie 3 na raz, już odpisałam, coś ten wizaż wariuje ostatnimi dniami
|
#1835 |
|
Zakorzenienie
|
mOna, ja już odpisuję
naczelnik mi stał nad głową i coś tam gadał , więc moje ruchy były ograniczone... ![]() ale już biorę się za odp
|
#1836 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wygladasz slicznie, nie wiem tylko dlaczego chowasz swoja sliczna buziuchne za jakimis czarnymi plamami Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#1837 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1838 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Witam Was Wszystkie w ten mroźny dzień brrr
trochę zmarzłam poczas wyprawy do biblioteki uczelnianej, ale przy okazji odebrałam zamówienie z dozu i mam swój pierwszy WAX avocado oil treatment ![]() pisałam o nim wczoraj, ale spokojnie mogłaś go przegapić, jestem bardzo zadowolona z podejcia kierowniczki i wogole, doradziła mi jak bardziej skomponowac ta fryzurke, pogadalyśmy o włosach itd ogólnie miałam cieniowanie na calej glowie, wiec najkrótsza warstwa ma chyba z 6 cm najdłuzsza chyba z 30 cm ale te wymiary podaje jak wlosy rozprostuje do mierzenia ![]() fryzjerka zaopatrzyła sie w grzebien z szerokimi zabkami, z dyfuzorem z zimnym nawiewem, co jest rzadkoscia jesli chodzi o fryzjerów i scinanie wlosów kreconych, poradzila mi zebym sobie zrobila psikadełko na rano nawet z samej wody zeby sie lepiej rano ukladały (o tm to ja juz wczesniej wiedzialam ale musze zuzyc jeszcze jakis spray mało mi do tego brakuje ale jednak) Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#1839 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1840 |
|
Zakorzenienie
|
dziekuje Szmyrku
Bez makeupu nie wygladam juz tak ladnie, wiec czarna plama przymusowa Dzis TŻ podetnie mi tyl wiec moze wstawie jeszcze zdjecia od tylu i z dalszego planu
|
|
|
|
#1841 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czeka go jeszcze starcie ze śmierdzącymi olejkami, bo nie ze wszystkimi miał okazję już obcować uwielbia zapach Rzepki i Seboradinu Cytat:
![]() ja następne podcięcie przewiduję najwcześniej na kwiecień/maj.. początkowo miałam to zrobić w marcu, ale co za dużo to nie zdrowo... no chyba , że pójdę na farbowanie do fryzjera, to coś tam wcześniej skubnę... choć nie wydaje mi się ![]() Cytat:
|
|
#1842 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja mam w czepku ![]() ale mam też sesje a la mumia kiedyś kupiłam jakieś algi i trzeba było na godzinę owinąć się folią spożywczą i siedzieć pod kołdrą to chyba ulubiona sesja tżeta, nie dość, że umazana jakimś cuchnącym błotem to jeszcze od stóp do głów w folinoemi ślicznie Ci w tym bobie |
|
|
|
|
#1843 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kiedys miala zatrudnione takie 2 dobre fryzjerki ale co się z nimi stalo nie wiem![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1844 |
|
Zakorzenienie
|
malina brakuje brakuje
Ale dalej mi sie podoba. Juz w wysoki kucyk nie wezme wlosow z tylu glowy. W koncu moge chodzic w rozpuszczonych wlosach, bo wczesniej zle to wygladalo, bo od dolu sterczaly cienkie pasma;// Jedyny minus, ze mocno sie elektryzuja koncowki, ale to do spryskania lakierem i jest ok ![]() Ciekawe co powie TŻ, pewnie nie spodziewa sie, ze tak duzo scielam
|
|
|
|
#1845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1846 |
|
Zakorzenienie
|
Bejjka bardzo dziekuje
Przyznam, ze wygladam jeszcze dziecinniej
|
|
|
|
#1847 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio zapytał co robi ocet w łazience. Gdy pospieszyłam ze szczegółowym wyjaśnieniem, powiedział "dobra, już nie chcę wiedzieć"Jak ja kocham rukolę ![]() Cytat:
Trzymaj się dzielnie. Wiem, że teraz czujesz jakby zawalił się świat, ale wszystko będzie dobrze. Żyj dla samej siebie, zawsze stawiaj swoje szczęście na 1 miejscu. Żaden TŻ nie jest wart naszych łez. ![]() Cytat:
Podczas gdy reszta gatunku pochodzi od małpy, rude pochodzą od kotów. 61.5 -66.5 ... 70 -73-75 - 77- 79,5 - 80 - 82 15.04.2013Edytowane przez kocurzyca Czas edycji: 2010-02-11 o 12:14 |
||||
|
|
|
#1848 |
|
Zakorzenienie
|
Co do dlugosci, to wlosy moga wygladac na dluzsze, bo pochylalam glowe i robilam zdjecia troche z gory. Sa tylko troche za brode z przodu, a o tyle wole nie wspominac
![]() TŻ zrobi mi lepsze fotki, bo te sa troche przeklamane. Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2010-02-11 o 12:15 |
|
|
|
#1849 |
|
Zakorzenienie
|
noemi - ślicznie Ci w takich włoskach
ja jak bym ścinała to miałabym równe z uchem
|
#1850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to bardzo uroczo, krecik jest fajny Pięknie wyglądasz, wcale nie dziecinniej )Malujesz włosy czy to Twoje naturalne? Pięknie się błyszczą Kupiłam dzisiaj balsam Venity - orzech laskowy w marcu będzie testowanko
|
|
#1851 |
|
Zakorzenienie
|
A i dziewczyny poradzcie mi, bo mam wielki dylemat.
Farbowac wlosy?? Jak tak to na jaki... bo kolezanki radza mi karmelowy, czekoladowy i sie zaczynam lamac. Dzis znalazlam dluuuuuuugi siwy wlos ![]() otako wyprzedzilas mnie To moj naturalny kolor. Mam jescze na postopniowanych z 2-3 cm pozostalosci po czarnym.
Edytowane przez n0emi Czas edycji: 2010-02-11 o 12:18 |
|
|
|
#1852 |
|
Zakorzenienie
|
I zawsze będziemy Ci pomagać
![]() Mogę również prosić o PW?
|
#1853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). Np. Joanna Multicolor jest podobno dobra, szkoda, że u mnie nigdzie nie wdziałam... A żeby uzyskać karmelowy to musiałabyś je trochę rozjaśnić...
|
|
#1854 |
|
Zakorzenienie
|
blndyno dziekuje
![]() Jakbys chciala boba, to nie musisz mocno scinac z przodu. Mi sie bardzo podobaja wlasnie dluzsze z przodu, a z tylu do karku
|
|
|
|
#1855 |
|
Zakorzenienie
|
ja tez sama robie zdjecia wloskom, bojakby ktos zobaczył z rodzinki ze je robie o uznałby że zwiariowałam i psycholog by mi sie przydał
|
|
|
|
#1856 | |
|
Zakorzenienie
|
może i tak
ale bardzo podobasz mi sie w tym bobie no i zobaczyłam znowu Twoje rzęsiska i znowu skręca mnie z zazdrości![]() Cytat:
a kasuje cały czas
|
|
|
|
|
#1857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Śliczne i jakie zdrowe
|
|
|
|
|
#1858 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1859 |
|
Zakorzenienie
|
a dziewczyny zjadłyście obowiązkowego dzisiaj pączka
, ja jeszcze pare mam w domu, ale jeszcze ani jednego nie pożarłam
|
|
|
|
#1860 |
|
Zakorzenienie
|
Bejjka na pewno pomecze sie troche jeszcze z tym bobem, bo widzicie, ze jeszcze z ok 7 cm do obciecia, zeby pozbyc sie stopniowania
Wiec za 4 miesiace jeszcze raz ciacham. Miki dziekuje Ale az takie zdrowe nie sa, przynajmniej koncowki jeszcze mocno suche A widzialas moja myszke MIKI ?? |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:45.

a ten filtr zapowiada się całkiem dobrze, nie ma alkoholu i mogę nałożyć na niego puder z miką lub talkiem.

naczelnik mi stał nad głową i coś tam gadał , więc moje ruchy były ograniczone... 
Scielam sobie dzisiaj wlosy, jak aparat zadziala jutro zobaczysz efekt
Wygladasz slicznie, nie wiem tylko dlaczego chowasz swoja sliczna buziuchne za jakimis czarnymi plamami
, to twierdzi, że za to mnie kocha 

Scielam ok 15 cm wlosow

wyjaśnieniem, powiedział "dobra, już nie chcę wiedzieć"

15.04.2013
)

, ja jeszcze pare mam w domu, ale jeszcze ani jednego nie pożarłam