Miłośniczki Zary - część II - Strona 52 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-11, 11:07   #1531
Gonia
Zakorzenienie

Dot.: Miłośniczki Zary - część II

a ja sie zakochałam w takim cieniutkim, granatowym trenczu.... i chyba go sobie kupie

Gonia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 11:46   #1532
la dra
Raczkowanie

Na zara.com widziałam taką krótką kurteczkę czarną z bufkami za 199 zł, może ktoś ją widział już w sklepie? Trzeba już pomyśleć o wiośnie, chociaż z drugiej strony już zapomniałam jak to jest, jak nie ma śniegu Przerażające.

gabi1234, pięknie wyglądają na nodze , kolor cu - do - wny.

Zastanawiam się, czy widziałyście może jakieś spodnie a'la dresowe? Jakiś czas temu widziałam coś jak dżinsy tylko, że właśnie z dresu - jednak koszmarnie leżały czy teraz pojawiło się coś nowego w tym stylu?

Edytowane przez la dra
Czas edycji: 2010-02-11 o 11:48
la dra jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 12:31   #1533
pralinkax
Zadomowienie

Na allegro pojawiła się poszukiwana torebka Ktoś szukał
http://moda.allegro.pl/item920035673...na_gwiazd.html
pralinkax jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 12:42   #1534
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez la dra Pokaż wiadomość
Na zara.com widziałam taką krótką kurteczkę czarną z bufkami za 199 zł, może ktoś ją widział już w sklepie? Trzeba już pomyśleć o wiośnie, chociaż z drugiej strony już zapomniałam jak to jest, jak nie ma śniegu Przerażające.

Zastanawiam się, czy widziałyście może jakieś spodnie a'la dresowe? Jakiś czas temu widziałam coś jak dżinsy tylko, że właśnie z dresu - jednak koszmarnie leżały czy teraz pojawiło się coś nowego w tym stylu?
było pełno dresowych .... kolor ten sam co dresowe marynarki....
nie mierzyłam, bo to nie mój styl

Stary 2010-02-11, 12:44   #1535
Mysiaczek
Rozeznanie

Cytat:

kurteczka z bufkami wisi już od jakiegoś czasu, a spodnie takie jak w załączniku widziałam w nowej kolekcji (wydaje mi się, że te z starej kolekcji są niemal identyczne)
Mysiaczek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 12:50   #1536
endorfina123
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Mirell Pokaż wiadomość

A co do tej chanelki ze Stradivariusa - nadal nie mogę się zdecydować czy zostawic czy oddać, nie chcę by leżała w szafie po jednym użyciu. W dodatku kusi mnie jeszcze opcja wymiany na tą różową:/ No nie wiem co mam zrobić
co do koloru, to przemyśl jakich rzeczy masz więcej, z czym fajnie będzie wyglądać.
w kwestii samej torebki, nie była droga, chociaż ostatnio staram się być bardziej racjonalna (tak, staram się narazie ) i stwierdzam, że tu 50 zł, tam i jest 100, a zaraz 200 i można kupić coś, czego naprawdę się szuka. masz miesiąc na zastanowienie się nad torebeczką, jeśli zostawisz, a nadal nie będziesz przekonana, to wystawisz po prostu na all, myślę, że powinna się sprzedać

endorfina123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 12:53   #1537
olivcia
Rozeznanie

Przepraszam że nie na temat ale dziś wyszłam z domku po długim czasie leżenia lekarz mi pozwolił na troszkę i tak się cieszyłam jak dziecko .Może nawet w poniedziałek w końcu skoczę do Zary i teraz ja będe mogła wam zdać relację
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..."
olivcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 12:55   #1538
Fixi_Pixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noisekitten Pokaż wiadomość
ta torebka jest w sklepach??
potwierdzam, że była na wyprzedażach

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość
z opisu wynika, że to jednak nie jest torba z zary.. "Z dwóch stron wygląda tak samo, starannie wykonana jak ZARA!!" sama już nie wiem..

Gabi nie oddawaj, śliczne są te buciki!
Stary 2010-02-11, 13:01   #1539
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
ta kurteczka już jest dostępna..
moim zdaniem jednak trochę dziwnie układa się w ramionach..
ramiona jak dla mnie są za szerokie..
powinny odstawać tylko bufki, a ja mam wrażenie, że po prostu całe ramiona odstają ...

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość
z opisu wynika, że to jednak nie jest torba z zary.. "Z dwóch stron wygląda tak samo, starannie wykonana jak ZARA!!" sama już nie wiem..
mi się wydaje, że jednak to zara..
może chodziło o staranność wykonania, że jak to zara..
no nie wiem
zdjęcia zarowe

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
a ja sie zakochałam w takim cieniutkim, granatowym trenczu.... i chyba go sobie kupie
taki granatowy co to jest na stronie zary?

Edytowane przez pronunciation
Czas edycji: 2010-02-11 o 13:10
pronunciation jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 13:14   #1540
caat
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pralinkax Pokaż wiadomość

dzięki za cynk ; )
caat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 13:26   #1541
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez olivcia Pokaż wiadomość
Przepraszam że nie na temat ale dziś wyszłam z domku po długim czasie leżenia lekarz mi pozwolił na troszkę i tak się cieszyłam jak dziecko .Może nawet w poniedziałek w końcu skoczę do Zary i teraz ja będe mogła wam zdać relację
cieszę się że już możesz wyjśc udanych zakupów zatem
ps. napisz jak sukienka dojdzie
gabi1234 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 13:38   #1542
Eggnogg
Zakorzenienie

Gabi super jest ta spodnica i buty. U mnie spodnice byly juz tylko Lki Bezowe koturny mialam z tych wczesniejszych, zamszowych. Potwierdzam, nie dalo sie w nich chodzic. Testowalam je po domu przez kilka dni i za bardzo bolaly mnie stopy = oddalam

Portek dresowych tez poszukuje od jakiegos czasu. Na razie spodobaly mi sie z Asosa, ale nie przepadam za jakoscia ich rzeczy i ciagle sie zastanawiam nad zakupem.

Pomimo tego, ze kolekcja ogolnie mi sie podoba, ostatnio nic nie kupilam. Zly dzien? Albo to dlatego, ze mialam przeznaczone pieniadze na zakupy. Jak mam, nic nie moge wybrac. Jak nie mam, kupilabym wszystko. Ech... A teraz to sie raczej bede skupiala na szafkach niz sukienkach.

Czuje juz taka wiooooosne. W sklepach kolorowiej, za oknem slonce, ptaki cwierkaja. Wiosna, wiosna (ok, wczoraj troche snieg popadal przez 5 minut, ale udam, ze tego nie widzialam).

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 14:42   #1543
praline
Zakorzenienie

Gabi- świetnie buty, bardzo pasują do Twoich nóżek. Trzymam kciuki aby były dobrze wyważone

Cytat:
Napisane przez Fixi_Pixi Pokaż wiadomość
potwierdzam, że była na wyprzedażach

Gabi nie oddawaj, śliczne są te buciki!
zgadam się z pro, że zapewne tej osobie chodziło o :starannie wykonana jak na Zarę przystało hehe

Pudrowa sakiewka od funciaka :
http://cgi.ebay.co.uk/Stunning-Zara-...item335a12f6fe

praline jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 14:50   #1544
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Wróciłam niedawno z Zary Udało mi się kupić tańszą marynarkę (za 59 zł ) i oddać droższą, na to konto wzięłam jeszcze spódnicę, tą co chciałam, z falbankami w zebrę za.. uwaga, uwaga.. 35 zł Na sam koniec wyprzedaży udało mi się w końcu trafić na M-kę
Mierzyłam tą plisowaną sukienkę z długim rękawem, były dwie M-ki, ale jedna była niestety popruta przy suwaku, a druga zaliczała się do tych M-ek miniaturowych po założeniu ani nie dopinała mi się biuście (nawet nie próbowałam, bo nawet jeśli to po dopięciu czułabym się jak obandażowana ) ani nie zakrywała pośladków

W ogóle jestem mile zaskoczona Zarą na Targówku Jest bardzo duża, ogromny wybór rzeczy w pełnej rozmiarówce (których nie widziałam ani w Arkadii ani na Marszałkowskiej ), a do tego cisza i spokój, brak kolejek do kasy, przymierzalni (fakt, faktem że byłam około 11-12, ale o tej porze w Arkadii już robi się spory ruch )

Jest jeszcze troszkę przecenionych rzeczy, na pewno więcej niż w Centrum. Spódnice i swetry po 35 zł, sukienki po 45 zł, marynarki po 59-129 zł (wspomniana w wątku szara cała w ćwiekach). Nie zwróciłam uwagi na koszulki, ale pewnie po 14-19 zł, jakieś pojedyncze pary butów (z ciekawszych widziałam balerinki z włosia w panterkę).
Jeśli komuś zależy jeszcze na % to polecam jeździć to tych Zarach troszkę bardziej na uboczu - jest na pewno większa szansa, że więcej rzeczy się tam jeszcze uchowało

Iza
, raz jeszcze dziękuję ślicznie za cynk o marynarkach, gdyby nie Ty, to bym tam dzisiaj nie pojechała

Z nowej kolekcji widziałam kilka ciekawych rzeczy. Na pewno następnym moim zakupem będzie biała sukienka w czarne paski z zabudowaną na czarno górą i krótkim rękawkiem (są jeszcze takie same i w innych wersjach kolorystycznych bez rękawów ), śliczne są też sweterki w jasnych, pastelowych kolorach - kremowym, beżowym, pudrowym W prawdzie nie jest to rzecz mojej pierwszej potrzeby, ale z czasem na jakiś na pewno się skuszę

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 15:01   #1545
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pronunciation Pokaż wiadomość
ta kurteczka już jest dostępna..
moim zdaniem jednak trochę dziwnie układa się w ramionach..
ramiona jak dla mnie są za szerokie..
powinny odstawać tylko bufki, a ja mam wrażenie, że po prostu całe ramiona odstają ...

mi się wydaje, że jednak to zara..
może chodziło o staranność wykonania, że jak to zara..
no nie wiem
zdjęcia zarowe

taki granatowy co to jest na stronie zary? :>

Nie wiem czy to ten sam..... ten na stronie wygląda na grubszy....

A ten , co oglądałam w Zarze jest bardzo cieniutki, taki wiosenno - letni
ma piękny granatowy kolor.....

Stary 2010-02-11, 15:37   #1546
madziabw
Raczkowanie

GG do madziabw Send a message via Skype™ to madziabw

dziewczyny byłam dzisiaj w Zarze w Silesii i na dziale TRF widziałam szare baleriny na pięcie z kokardką niestety nie było ich już w moim rozmiarze (zostały tylko 38 i 40) czy będąc w Waszych Zarach mogłybyście spojrzeć czy są w rozmiarze 36?
madziabw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 16:09   #1547
marikamabzika
Raczkowanie

hej
Dziewczyny moze bedziecie kojazyc.. chodzi mi o sukienke, sukienko -tunike.. nie wiem w jakim jest dziale niestety;/ Wydaje mi sie ze to jest cos w tym stylu:
http://j.luxlux.pl/l809/b6ade6db0023...93c/183508.jpg
Widzialam tylko na wieszaku z daleka i nie jestem pewna dokonca jak wyglada i ile kosztuje;/ Byly rozne kolory Moze wiecie w jakiej sa cenie? A moze ktoras z Was ma? pozdrawiam
marikamabzika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 17:11   #1548
MilciaAa
Zadomowienie

dziewczyny, może któraś skusi się na botki 'zarowe' w zbiorowym zamówieniu rzmiar 37?
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1265878085

23.11.2015 - L.P. okrąglaski Sebbin 435cc, 11,7 cm, projekcja 6,0
MilciaAa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 17:40   #1549
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle jeanne Pokaż wiadomość
Wróciłam niedawno z Zary Udało mi się kupić tańszą marynarkę (za 59 zł ) i oddać droższą, na to konto wzięłam jeszcze spódnicę, tą co chciałam, z falbankami w zebrę za.. uwaga, uwaga.. 35 zł Na sam koniec wyprzedaży udało mi się w końcu trafić na M-kę
Mierzyłam tą plisowaną sukienkę z długim rękawem, były dwie M-ki, ale jedna była niestety popruta przy suwaku, a druga zaliczała się do tych M-ek miniaturowych po założeniu ani nie dopinała mi się biuście (nawet nie próbowałam, bo nawet jeśli to po dopięciu czułabym się jak obandażowana ) ani nie zakrywała pośladków

W ogóle jestem mile zaskoczona Zarą na Targówku Jest bardzo duża, ogromny wybór rzeczy w pełnej rozmiarówce (których nie widziałam ani w Arkadii ani na Marszałkowskiej ), a do tego cisza i spokój, brak kolejek do kasy, przymierzalni (fakt, faktem że byłam około 11-12, ale o tej porze w Arkadii już robi się spory ruch )

Jest jeszcze troszkę przecenionych rzeczy, na pewno więcej niż w Centrum. Spódnice i swetry po 35 zł, sukienki po 45 zł, marynarki po 59-129 zł (wspomniana w wątku szara cała w ćwiekach). Nie zwróciłam uwagi na koszulki, ale pewnie po 14-19 zł, jakieś pojedyncze pary butów (z ciekawszych widziałam balerinki z włosia w panterkę).
Jeśli komuś zależy jeszcze na % to polecam jeździć to tych Zarach troszkę bardziej na uboczu - jest na pewno większa szansa, że więcej rzeczy się tam jeszcze uchowało

Iza, raz jeszcze dziękuję ślicznie za cynk o marynarkach, gdyby nie Ty, to bym tam dzisiaj nie pojechała

Z nowej kolekcji widziałam kilka ciekawych rzeczy. Na pewno następnym moim zakupem będzie biała sukienka w czarne paski z zabudowaną na czarno górą i krótkim rękawkiem (są jeszcze takie same i w innych wersjach kolorystycznych bez rękawów ), śliczne są też sweterki w jasnych, pastelowych kolorach - kremowym, beżowym, pudrowym W prawdzie nie jest to rzecz mojej pierwszej potrzeby, ale z czasem na jakiś na pewno się skuszę

ehhhh ty to masz szczęście zazdraszczam

dziewczyny...powiedzcie, że te "moje" buty nie są ortopedyczne i w ogóle nie wyglądają jak kopyta cały dzień łazi za mną właśnie to określenie
Stary 2010-02-11, 17:49   #1550
Eggnogg
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabi1234 Pokaż wiadomość

dziewczyny...powiedzcie, że te "moje" buty nie są ortopedyczne i w ogóle nie wyglądają jak kopyta cały dzień łazi za mną właśnie to określenie
Hmmm no coz, dla mnie wygladaja wlasnie jak ortopedyczne Niemniej podobaja mi sie bardzo (bardziej niz poprzednie zamszaki). Ja lubie sprzataczkowe i inne dziwne fasony. Mierzylam tez topshopowe, przynajmniej byly wygodne. A te Chloe to nie sa ortopedyczne?

Czy taka odpowiedz Cie satysfakcjonuje?

"People, what a bunch of bastards!"
by Roy

- - -
... beneath the stains of time
the feelings disappear ...

It just sucks... *sniff sniff*

Eggnogg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 17:53   #1551
Gonia
Zakorzenienie

Cytat:

ja takich butów bym nie kupiła.... ale na Twoich nóżkach wyglądają super zresztą juz wczesniej dziwiłam się, że niektórym dziewczynom podobały się te czarne...
ale tu żadna dziewczyna na krytykę na szczeście się nie obraża, wiadomo, każda ma swój gust

acha i dodam, że czasem Wam zazdroszczę odwagi w noszeniu niektórych rzeczy..... naprawdę , ja mam z tym problem.... dlatego wolę bardziej klasycznie ciuchy.... bo są bardziej ,,bezpieczne" dla mnie ...

Edytowane przez Gonia
Czas edycji: 2010-02-11 o 18:02
Stary 2010-02-11, 18:34   #1552
paradiso
Zadomowienie

Dziewczyny,czy któraś kupuje na ebayu i może mi pomóc?Wylicytowałam bluzkę(z zary)a teraz nie wiem czemu jak probuję zapłacić to mi odrzucają kartę...

edit:juz się udało,przepraszam za zamieszanie

Edytowane przez paradiso
Czas edycji: 2010-02-11 o 18:42
paradiso jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 18:47   #1553
Mirell
Zakorzenienie

Dzięki dziewczyny, chyba jednak zostawię tę chanelkę, właśnie przyda mi się taka mniejsza idealnie na lato do bluzeczek, szczególnie że czekają mnie na studiach praktyki (a właściwie obowiązkowa wycieczka) do Rumunii i Mołdawii w maju/czerwcu, będzie idealna na wszystkie pierdółki by mieć przy sobie I zostawie szarą, bedzie lepiej do wszystkiego pasowała

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Czuje juz taka wiooooosne. W sklepach kolorowiej, za oknem slonce, ptaki cwierkaja. Wiosna, wiosna (ok, wczoraj troche snieg popadal przez 5 minut, ale udam, ze tego nie widzialam).

He he, żart, tak?
Dziś jechaliśmy do teściów po sesji wreszcie na weekend, po drodze zaczęła sie taka śnieżyca, która trwa do teraz i ma trwać do jutra, śniegu pełno, mróz mocny
A Ty kobieto wiosnę widzisz?

A i muszę przyznać, że jak tak jestem w tej pogodzie na zewnątrz i pomyślę sobie jakie to już zwiewne sukieneczki, sandałki, spodeneczki w Zarze (czy H&M) mają, to mnie ciarki przechodzą na samą myśl by zacząć to nosić
Mirell jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 18:56   #1554
foxxxy
Organizatorka

GG do foxxxy

Również niedawno byłam w Zarze i też spodobały mi się "ortopedziaki" ale jakoś nie przymierzyłam (Teraz mnie kusi) Ogólnie mają śliczny kolor

Paski ku radości większości tutaj zgromadzonych przystopowane przez natarcie beżów i pudrowych różów z resztą same wiecie

Zszokowała mnie pewna rzecz, a mianowicie buty w cenie 699zł - koturny z frędzlami na przodzie. W ogóle odnoszę wrażenie, że Zara strasznie podniosła ceny butów (jest tez kilka modeli w cenie 499zł albo 529zł ) przy czym jakość wiadomo ...

Co do zimy to jak oglądam gazety, sklepowe witryny i pokazy w internecie to w sercu mam wiosnę Jak patrze za okno to wiadomo No ale zima jest to i śnieg powinien być Swoją drogą mieliśmy solidne lato, piękną jesień a teraz prawdziwą zimę

Edytowane przez foxxxy
Czas edycji: 2010-02-11 o 18:57
foxxxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 19:06   #1555
izabellini
Zakorzenienie

Cytat:
Iza, raz jeszcze dziękuję ślicznie za cynk o marynarkach, gdyby nie Ty, to bym tam dzisiaj nie pojechała
cieszę się, że mogłaś choć troszkę zaoszczędzić
izabellini jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 19:07   #1556
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Eggnogg Pokaż wiadomość
Hmmm no coz, dla mnie wygladaja wlasnie jak ortopedyczne Niemniej podobaja mi sie bardzo (bardziej niz poprzednie zamszaki). Ja lubie sprzataczkowe i inne dziwne fasony. Mierzylam tez topshopowe, przynajmniej byly wygodne. A te Chloe to nie sa ortopedyczne?

Czy taka odpowiedz Cie satysfakcjonuje?
no właśnie dla mnie są ortopedyczne w 100% tak jak i tamte czarne, których nawet nie mierzyłam, a które przyciągnęły moją uwagę

Cytat:
Napisane przez Gonia Pokaż wiadomość
ja takich butów bym nie kupiła.... ale na Twoich nóżkach wyglądają super zresztą juz wczesniej dziwiłam się, że niektórym dziewczynom podobały się te czarne...
ale tu żadna dziewczyna na krytykę na szczeście się nie obraża, wiadomo, każda ma swój gust

acha i dodam, że czasem Wam zazdroszczę odwagi w noszeniu niektórych rzeczy..... naprawdę , ja mam z tym problem.... dlatego wolę bardziej klasycznie ciuchy.... bo są bardziej ,,bezpieczne" dla mnie ...
no ja właśnie nie wiem, czy mam jeszcze tyyyle odwagi, by publicznie wystąpić w takich kapciach dobrze że jeszcze mogę je oddać jakby co....
Stary 2010-02-11, 19:13   #1557
pronunciation
Zakorzenienie

Cytat:
no ja właśnie nie wiem, czy mam jeszcze tyyyle odwagi, by publicznie wystąpić w takich kapciach dobrze że jeszcze mogę je oddać jakby co....
masz całe 30 dni na zastanowienie się
Stary 2010-02-11, 19:17   #1558
mademoiselle jeanne
Zakorzenienie

Cytat:

Więcej szczęścia jak rozumu chciało by się powiedzieć patrząc na to, co ostatnio dzieje się wokół mnie

Co do butów, to tak jak pisałam wcześniej, mnie one osobiście nie podobają się, siebie bym w takich nie widziała, ale nie znaczy to, że nie umiem docenić ich oryginalności i przyznać, że mają w sobie to coś
Może i mają coś z ortopedycznych butów, chociaż mnie mimo wszystko ten fason bardziej przypomina kopytka
Kwestia gustu - wiadomo
Sęk w tym czy Tobie się podobają, czy będziesz w nich chodzić..?

Każdy szuka swojego miejsca na świecie,
gdzie czułby się tak dobrze, jak u Tiffany'ego

mademoiselle jeanne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 19:19   #1559
foxxxy
Organizatorka

GG do foxxxy

Cytat:
no właśnie dla mnie są ortopedyczne w 100% tak jak i tamte czarne, których nawet nie mierzyłam, a które przyciągnęły moją uwagę

Wyglądają świetnie - jak dla mnie nie ma się czego wstydzić
foxxxy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 19:36   #1560
gabi1234
Zakorzenienie

Cytat:
Więcej szczęścia jak rozumu chciało by się powiedzieć patrząc na to, co ostatnio dzieje się wokół mnie

Co do butów, to tak jak pisałam wcześniej, mnie one osobiście nie podobają się, siebie bym w takich nie widziała, ale nie znaczy to, że nie umiem docenić ich oryginalności i przyznać, że mają w sobie to coś
Może i mają coś z ortopedycznych butów, chociaż mnie mimo wszystko ten fason bardziej przypomina kopytka
Kwestia gustu - wiadomo
Sęk w tym czy Tobie się podobają, czy będziesz w nich chodzić..?
podobają i to baaardzo!! jak stoją a na moich nogach to chyba już niekoniecznie aż tak bardzo
może dlatego też, że mieszkam w małym mieście, gdzie naprawdę część mojego obuwia stanowi dla otoczenia ekstrawagancję nie do przyjęcia
może to przez tę zimę straciłam pewność siebie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości