|
|
#1531 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Miłośniczki Zary - część II
a ja sie zakochałam w takim cieniutkim, granatowym trenczu.... i chyba go sobie kupie
|
#1532 |
|
Raczkowanie
|
Na zara.com widziałam taką krótką kurteczkę czarną z bufkami za 199 zł, może ktoś ją widział już w sklepie?
Trzeba już pomyśleć o wiośnie, chociaż z drugiej strony już zapomniałam jak to jest, jak nie ma śniegu ![]() gabi1234, pięknie wyglądają na nodze , kolor cu - do - wny. ![]() Zastanawiam się, czy widziałyście może jakieś spodnie a'la dresowe? Jakiś czas temu widziałam coś jak dżinsy tylko, że właśnie z dresu - jednak koszmarnie leżały czy teraz pojawiło się coś nowego w tym stylu?
*tu znajduje się mądry cytat podnoszący świat na duchu* Edytowane przez la dra Czas edycji: 2010-02-11 o 11:48 |
|
|
|
#1533 |
|
Zadomowienie
|
Na allegro pojawiła się poszukiwana torebka
Ktoś szukał ![]() http://moda.allegro.pl/item920035673...na_gwiazd.html |
|
|
|
#1534 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie mierzyłam, bo to nie mój styl
|
|
#1535 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
, a spodnie takie jak w załączniku widziałam w nowej kolekcji (wydaje mi się, że te z starej kolekcji są niemal identyczne )
|
|
|
|
|
#1536 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
w kwestii samej torebki, nie była droga, chociaż ostatnio staram się być bardziej racjonalna (tak, staram się narazie ) i stwierdzam, że tu 50 zł, tam i jest 100, a zaraz 200 i można kupić coś, czego naprawdę się szuka. masz miesiąc na zastanowienie się nad torebeczką, jeśli zostawisz, a nadal nie będziesz przekonana, to wystawisz po prostu na all, myślę, że powinna się sprzedać
|
|
#1537 |
|
Rozeznanie
|
Przepraszam że nie na temat ale dziś wyszłam z domku po długim czasie leżenia
"...Ludzie z twojej planety - powiedział Mały Książę- hodują pięć tysięcy róż w jednym ogrodzie... i nie znajdują w nich tego, czego szukają.A tymczasem to, czego szukają, może być ukryte w jednej róży lub w odrobinie wody. Lecz oczy są ślepe. Szukać należy sercem..." |
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1538 | |
|
Zakorzenienie
|
potwierdzam, że była na wyprzedażach
Cytat:
Gabi nie oddawaj, śliczne są te buciki!
|
|
|
#1539 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moim zdaniem jednak trochę dziwnie układa się w ramionach.. ramiona jak dla mnie są za szerokie.. powinny odstawać tylko bufki, a ja mam wrażenie, że po prostu całe ramiona odstają ... ![]() Cytat:
![]() może chodziło o staranność wykonania, że jak to zara.. no nie wiem zdjęcia zarowe ![]() Cytat:
Edytowane przez pronunciation Czas edycji: 2010-02-11 o 13:10 |
|||||
|
|
|
#1540 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za cynk ; ) |
|
|
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
udanych zakupów zatem ps. napisz jak sukienka dojdzie |
|
|
|
|
#1542 |
|
Zakorzenienie
|
Gabi super jest ta spodnica i buty. U mnie spodnice byly juz tylko Lki
Bezowe koturny mialam z tych wczesniejszych, zamszowych. Potwierdzam, nie dalo sie w nich chodzic. Testowalam je po domu przez kilka dni i za bardzo bolaly mnie stopy = oddalam ![]() Portek dresowych tez poszukuje od jakiegos czasu. Na razie spodobaly mi sie z Asosa, ale nie przepadam za jakoscia ich rzeczy i ciagle sie zastanawiam nad zakupem. Pomimo tego, ze kolekcja ogolnie mi sie podoba, ostatnio nic nie kupilam. Zly dzien? Albo to dlatego, ze mialam przeznaczone pieniadze na zakupy. Jak mam, nic nie moge wybrac. Jak nie mam, kupilabym wszystko. Ech... A teraz to sie raczej bede skupiala na szafkach niz sukienkach. ![]() Czuje juz taka wiooooosne. W sklepach kolorowiej, za oknem slonce, ptaki cwierkaja. Wiosna, wiosna
|
#1543 | |
|
Zakorzenienie
|
Gabi- świetnie buty, bardzo pasują do Twoich nóżek. Trzymam kciuki aby były dobrze wyważone
![]() Cytat:
hehePudrowa sakiewka od funciaka : http://cgi.ebay.co.uk/Stunning-Zara-...item335a12f6fe
|
|
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłam niedawno z Zary
Udało mi się kupić tańszą marynarkę (za 59 zł ) i oddać droższą, na to konto wzięłam jeszcze spódnicę, tą co chciałam, z falbankami w zebrę za.. uwaga, uwaga.. 35 zł Na sam koniec wyprzedaży udało mi się w końcu trafić na M-kę ![]() Mierzyłam tą plisowaną sukienkę z długim rękawem, były dwie M-ki, ale jedna była niestety popruta przy suwaku, a druga zaliczała się do tych M-ek miniaturowych po założeniu ani nie dopinała mi się biuście (nawet nie próbowałam, bo nawet jeśli to po dopięciu czułabym się jak obandażowana ![]() W ogóle jestem mile zaskoczona Zarą na Targówku Jest bardzo duża, ogromny wybór rzeczy w pełnej rozmiarówce (których nie widziałam ani w Arkadii ani na Marszałkowskiej ), a do tego cisza i spokój, brak kolejek do kasy, przymierzalni (fakt, faktem że byłam około 11-12, ale o tej porze w Arkadii już robi się spory ruch )Jest jeszcze troszkę przecenionych rzeczy, na pewno więcej niż w Centrum. Spódnice i swetry po 35 zł, sukienki po 45 zł, marynarki po 59-129 zł (wspomniana w wątku szara cała w ćwiekach). Nie zwróciłam uwagi na koszulki, ale pewnie po 14-19 zł, jakieś pojedyncze pary butów (z ciekawszych widziałam balerinki z włosia w panterkę). Jeśli komuś zależy jeszcze na % to polecam jeździć to tych Zarach troszkę bardziej na uboczu - jest na pewno większa szansa, że więcej rzeczy się tam jeszcze uchowało ![]() Iza, raz jeszcze dziękuję ślicznie za cynk o marynarkach, gdyby nie Ty, to bym tam dzisiaj nie pojechała ![]() Z nowej kolekcji widziałam kilka ciekawych rzeczy. Na pewno następnym moim zakupem będzie biała sukienka w czarne paski z zabudowaną na czarno górą i krótkim rękawkiem (są jeszcze takie same i w innych wersjach kolorystycznych bez rękawów ), śliczne są też sweterki w jasnych, pastelowych kolorach - kremowym, beżowym, pudrowym W prawdzie nie jest to rzecz mojej pierwszej potrzeby, ale z czasem na jakiś na pewno się skuszę
|
#1545 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiem czy to ten sam..... ten na stronie wygląda na grubszy.... A ten , co oglądałam w Zarze jest bardzo cieniutki, taki wiosenno - letni ma piękny granatowy kolor.....
|
|
#1546 |
|
Raczkowanie
|
dziewczyny byłam dzisiaj w Zarze w Silesii i na dziale TRF widziałam szare baleriny na pięcie z kokardką niestety nie było ich już w moim rozmiarze (zostały tylko 38 i 40) czy będąc w Waszych Zarach mogłybyście spojrzeć czy są w rozmiarze 36?
|
|
|
|
#1547 |
|
Raczkowanie
|
hej
![]() Dziewczyny moze bedziecie kojazyc.. chodzi mi o sukienke, sukienko -tunike.. nie wiem w jakim jest dziale niestety;/ Wydaje mi sie ze to jest cos w tym stylu: http://j.luxlux.pl/l809/b6ade6db0023...93c/183508.jpg Widzialam tylko na wieszaku z daleka i nie jestem pewna dokonca jak wyglada i ile kosztuje;/ Byly rozne kolory Moze wiecie w jakiej sa cenie? A moze ktoras z Was ma? pozdrawiam
|
|
|
|
#1548 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny, może któraś skusi się na botki 'zarowe' w zbiorowym zamówieniu rzmiar 37?
![]() https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...9&d=1265878085
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ehhhh ty to masz szczęście zazdraszczam dziewczyny...powiedzcie, że te "moje" buty nie są ortopedyczne i w ogóle nie wyglądają jak kopyta
|
|
|
|
|
#1550 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy taka odpowiedz Cie satysfakcjonuje?
|
|
#1551 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zresztą juz wczesniej dziwiłam się, że niektórym dziewczynom podobały się te czarne...ale tu żadna dziewczyna na krytykę na szczeście się nie obraża, wiadomo, każda ma swój gust ![]() acha i dodam, że czasem Wam zazdroszczę odwagi w noszeniu niektórych rzeczy..... naprawdę , ja mam z tym problem.... dlatego wolę bardziej klasycznie ciuchy.... bo są bardziej ,,bezpieczne" dla mnie ...
21 lat z WIZAŻEM ![]() Edytowane przez Gonia Czas edycji: 2010-02-11 o 18:02 |
|
|
|
|
#1552 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny,czy któraś kupuje na ebayu i może mi pomóc?Wylicytowałam bluzkę(z zary
)a teraz nie wiem czemu jak probuję zapłacić to mi odrzucają kartę...![]() edit:juz się udało,przepraszam za zamieszanie
Edytowane przez paradiso Czas edycji: 2010-02-11 o 18:42 |
|
|
|
#1553 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny, chyba jednak zostawię tę chanelkę, właśnie przyda mi się taka mniejsza idealnie na lato do bluzeczek, szczególnie że czekają mnie na studiach praktyki (a właściwie obowiązkowa wycieczka) do Rumunii i Mołdawii w maju/czerwcu, będzie idealna na wszystkie pierdółki by mieć przy sobie
I zostawie szarą, bedzie lepiej do wszystkiego pasowała ![]() Cytat:
He he, żart, tak? ![]() Dziś jechaliśmy do teściów po sesji wreszcie na weekend, po drodze zaczęła sie taka śnieżyca, która trwa do teraz i ma trwać do jutra, śniegu pełno, mróz mocny ![]() A Ty kobieto wiosnę widzisz? ![]() A i muszę przyznać, że jak tak jestem w tej pogodzie na zewnątrz i pomyślę sobie jakie to już zwiewne sukieneczki, sandałki, spodeneczki w Zarze (czy H&M) mają, to mnie ciarki przechodzą na samą myśl by zacząć to nosić ![]()
|
|
#1554 |
|
Organizatorka
|
Również niedawno byłam w Zarze i też spodobały mi się "ortopedziaki" ale jakoś nie przymierzyłam
![]() (Teraz mnie kusi) Ogólnie mają śliczny kolor Paski ku radości większości tutaj zgromadzonych przystopowane przez natarcie beżów i pudrowych różów z resztą same wiecie ![]() Zszokowała mnie pewna rzecz, a mianowicie buty w cenie 699zł - koturny z frędzlami na przodzie. W ogóle odnoszę wrażenie, że Zara strasznie podniosła ceny butów (jest tez kilka modeli w cenie 499zł albo 529zł ) przy czym jakość wiadomo ... Co do zimy to jak oglądam gazety, sklepowe witryny i pokazy w internecie to w sercu mam wiosnę Jak patrze za okno to wiadomo No ale zima jest to i śnieg powinien być Swoją drogą mieliśmy solidne lato, piękną jesień a teraz prawdziwą zimę
Edytowane przez foxxxy Czas edycji: 2010-02-11 o 18:57 |
|
|
|
#1555 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1556 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
dobrze że jeszcze mogę je oddać jakby co....
|
||
|
|
|
#1557 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1558 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do butów, to tak jak pisałam wcześniej, mnie one osobiście nie podobają się, siebie bym w takich nie widziała, ale nie znaczy to, że nie umiem docenić ich oryginalności i przyznać, że mają w sobie to coś ![]() Może i mają coś z ortopedycznych butów, chociaż mnie mimo wszystko ten fason bardziej przypomina kopytka ![]() Kwestia gustu - wiadomo Sęk w tym czy Tobie się podobają, czy będziesz w nich chodzić..?
|
|
#1559 | |
|
Organizatorka
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1560 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a na moich nogach to chyba już niekoniecznie aż tak bardzo ![]() może dlatego też, że mieszkam w małym mieście, gdzie naprawdę część mojego obuwia stanowi dla otoczenia ekstrawagancję nie do przyjęcia ![]() może to przez tę zimę straciłam pewność siebie |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Moda
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:32.

Trzeba już pomyśleć o wiośnie, chociaż z drugiej strony już zapomniałam jak to jest, jak nie ma śniegu 
czy teraz pojawiło się coś nowego w tym stylu?

)
) i stwierdzam, że tu 50 zł, tam i jest 100, a zaraz 200 i można kupić coś, czego naprawdę się szuka. masz miesiąc na zastanowienie się nad torebeczką, jeśli zostawisz, a nadal nie będziesz przekonana, to wystawisz po prostu na all, myślę, że powinna się sprzedać 

Zly dzien? Albo to dlatego, ze mialam przeznaczone pieniadze na zakupy. Jak mam, nic nie moge wybrac. Jak nie mam, kupilabym wszystko.
Ech... A teraz to sie raczej bede skupiala na szafkach niz sukienkach. 
W prawdzie nie jest to rzecz mojej pierwszej potrzeby, ale z czasem na jakiś na pewno się skuszę 
zazdraszczam