|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4441 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - cz. 9
Składam dziś zamówienie z 3 i trafia mnie, jak zwykle z reszta że wchodzę do strefy a tam dalej 2 !!!! powinni to o 12 w nocy zmieniac albo jakos chociaż wcześnie rano bo zwariować można!!!
|
|
|
|
#4442 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4443 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#4444 |
|
Raczkowanie
|
Dziś wystawili mi fakturę...karteczki memo nadal w brakach
|
|
|
|
#4445 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4446 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4447 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
nie jesteście same u mnie też nici z prezentów na następne terminy też pewnie nie będzie szału z tymi szminkami u mnie
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#4448 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
brak słów...A co do zamówienia to miałam zieloną kropkę przy torebce DAISY-MAY |
|
|
|
|
#4449 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny ta seria zimowa jest dobra??? nie uzywałam jej nigdy i nie wiem czy warto kupic<mysli>
|
|
|
|
#4450 |
|
Raczkowanie
|
nie wiecie czy ten zestaw na zime można zamówić jeden czy ile się chce??
|
|
|
|
#4451 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#4452 |
|
Wtajemniczenie
|
nigdzie nie ma notki że do wyczerpania zapasów więc w najgorszym wypadku będzie produkcja opóźniona
Ja mam kryzys permanentny. Jestem typem depresyjnym, trudno jest mi się cieszyć z czegokolwiek, widzę świat w ciemnych barwach. Jest fajnie, bo pijemy herbatę, gadamy, jest ładna pogoda, ale mam w sobie czarną dziurę, która cały czas promieniuje. R. Więckiewicz |
|
|
|
#4453 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EDIT: Już wiem o co chodzi Myślałam, że to gdzieś w papierowych info ![]() Kusi mnie ten zestaw- muszę dać cynk bratowej ![]() Btw. Wczoraj dostałam cienie Sandy Beaches z ALL i są przepiękne Cieszę się, że udało mi się je dostać- szkoda, że tak późno ![]() Mam tylko jedno 'ale'- wyprodukowane zostały w Chinach
Edytowane przez tuRmaNIA Czas edycji: 2010-02-11 o 12:38 |
|
|
|
|
#4454 |
|
Zadomowienie
|
No nie mów! Daaalej
"Gdybyś mógł zajrzeć w głębie mojej duszy, znalazłbyś bezcenne skarby. Gdybyś mógł spojrzeć na mnie raz jeszcze, ujrzałbyś wyjątkowość. Gdybyś mógł posłuchać mojego umysłu, usłyszałbyś bicie serca. Gdybyś tylko zechciał, mogłbyś mieć taką moc, gdybyś tylko chciał, mógłbyś ..." |
|
|
|
#4455 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
a u mnie tylko strona główna jest zmieniona a jak wejdę w strefę nadal 2 ![]() ---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:40 ---------- nie bijcie ale ja nie wiem co to są te karteczki memo???
Lubisz kosmetyki AVON? Zamawiasz? A chciałabyś zamawiać taniej? Skontaktuj się ze mną a założę Ci konto w Avon i dołączę do swojego zespołu. Przekonaj się sama już teraz. https://start.avonpolska.pl/storage/...banner-1-1.png |
|
|
|
|
#4456 |
|
Rozeznanie
|
Wysłałam zamówienie.Z rzeczami dla mnie wyszło 431,25zł
ZIELONE światełko przy: -płynie do kąpieli czarna jagoda (z netto) -dezodorancie w kulce FOR MEN( z netto)
|
#4457 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4458 |
|
Wtajemniczenie
|
rano wchodziłam na stronkę avonu to była jeszcze z kat 2... jak przeczytałam o tym zestawie zimowym to weszłam raz jeszcze i już 3 była i ten zestaw
zdążyłam go domówić zanim pobrali moje zamówienie z kat 3 do realizacji wg mnie się opłacatylko ciekawe czy będzie na niego wypracowany opust - już mi pobrali zamówienie do realizacji to pewnie niedługo się dowiem ![]() dzięki że wspomniałyście o tym zestawie ![]() PS. ja zamawiałam: Gabrielke musztardową - zielone światełko Błyszczyk brylantowy Gleaming berry - zielone światełko Oczyszczający żel pod prysznic z marokańską różą - zielone światełko
|
|
|
|
#4459 |
|
Rozeznanie
|
---------- Dopisano o 13:24 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- a ja mam takie inne pytanie: jest tu ktoś z mojej okolicy?
|
|
|
#4460 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Może jeszcze coś będę domawiać,... Ciekawe czy to w Coku jest też aktualne...?
|
|
#4461 |
|
Raczkowanie
|
Raczej w COKu nie będzie się dało, skoro pisze: "Tylko w Internecie"
|
#4462 |
|
Raczkowanie
|
Mam zamówienie na dwa komplety pierścionków i teraz pytanie jaki wybrać pierścionek jeśli przykładam swój do kółka z numerem 8 i pierścionek ciutke wystaje a któraś z Was napisała że numeracja jest zawyżona. Wogole to chyba nie odróżniam pojęcie zawyżony - zaniżony :P
|
|
|
|
#4463 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
weź mniejszy niż wychodzi z tych kółek po przyłożeniu... numeracja jest baaardzo zawyżona.... ale ja mam rozmiar b18 i pasuje 8, wiec mozna by sie pokusic o stwierdzenie ze dla 16 -6 a dla 20 - 10 |
|
|
|
|
#4464 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się mogę pochwalić, bo mam zamówienie (razem z moim) na 529,20zł ![]() A swoją drogą, szkoda, że nie ma żadnego programu motywacyjnego typu "zamów za ... zł, a dostaniesz w prezecnie ... " Edytowane przez Nusia7 Czas edycji: 2010-02-11 o 14:01 |
|
|
|
|
#4465 |
|
Zakorzenienie
|
To samo miałam właśnie napisać
![]() Chyba się skuszę na ten zestaw ![]() Myślicie, ze mozna zamówić kilka zestawów? Nie ma zmianki o limicie.Dalej toczę batalię w sprawie maseczki "na zimę" i wiecie co? Najpierw pan mi wciskał, ze ta maseczka i maseczka z witaminami w słoiczku 100 ml to są różne produkty i mają różne składy, a gdy odpisałam, że mam obie te maseczki i zeby nie robil ze mnie kretynki bo czytac umiem, dostałam odp. z innego działu w którym wprost się przyznają, że zauwazyli, że klientki chetniej kupuja tą maseczkę jeśli jest opisana jako "na zime" , że się im lepiej sprzedaje Jeszcze chwila, a lakiery i szminki bedą podpisywac jako "na zimę" żeby podnieść ich sprzedaż ![]() Nie podoba mi się taka taktyka marketingowa
|
#4466 |
|
Raczkowanie
|
czyli jak ktoś przykłądajac do kołeczka ma rozmiar 8 powinein wziąść rozmiar 6 dobrze zrozumialam ?:P
|
|
|
|
#4467 |
|
Raczkowanie
|
U mnie też cisza jeśli chodzi o sprzedaż szminek - mimo, że z demo zamówiłam wszystkie 8 kolorów.
Jak znam życie to klientki obudzą się w następnym katalogu
|
#4468 |
|
Konto usunięte
|
PYTANIE DO LIDEREK;
dziewczyny, czy ten program na torebke batycki to tylko kampania 3-4/2010 czy może przedłużą? chcę polecić osobę ale dopiero w marcu się zamyka jej rok nieaktywności, co jest podstawą do podpisania nowej umowy KK. czy ktoś wie? ![]() |
|
|
|
#4469 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
aktualnie mam zamówienie na całą jedna nowa szminkę
|
|
#4470 |
|
Rozeznanie
|
ja też zamawiam ale w strefie jak uzupełniam zamówienie jest przy nich cena 0,00 zł why??
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:32.

u mnie też nici z prezentów 

Myślałam, że to gdzieś w papierowych info