|
|
#1501 | ||
|
The Pink Power Mołderajtor
|
Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D
Cytat:
Lubię czerwienie i imho wyglądam w nich dobrze, choć TŻ upiera się, że mi "świeci" na twarz i wyglądam jak żul na kacu Na pewno źle mi w zieleniach; brąz, żółty, pomarańcz, szaroście to też nie są moje kolory Cytat:
Matowych to chyba wcale nie mam I bardzo lubię takie "błyskotliwe".Idę się naolejować, póki Pazuryr śpi
|
|
|
#1502 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Podkład Mary-Kay który mi wyslałas był jasniutki a puder troszke ciemniejszy.. one były dla Ciebie za jasne? jak tak to możliwe, ale jak były dobre to za ciemne te odcienie wybrałas ![]() źle ci w matowych cieniach? bo ten silver gray, którego wrzuciłam zdjęcia to matowy jest, z perłowych moze bym z 3 próbki Ci wynalazła... Cytat:
![]() ja do ivory mam jakis taki sentyment mimo, ze mi nie pasuje tak cięzko mi się z nim rozstać![]() super ---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ---------- Cytat:
![]() wole fiolety, róże, niebieskie, srebrne odcienie i
|
|||
|
|
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie maniaczki kochane!
Nie mam czasu na nic ale musiałam w koncu zajżeć na wizaż bo strasznie się za Wami stęskniłam! Pozdrawiam wszystkie serdecznie! ![]() ![]()
|
|
|
|
#1504 | ||
|
|
Cytat:
Może w środę, bo jutro idę na szczepienie Cytat:
![]() Pewnie zajęta jesteś bieganiem ![]() Zaglądaj częściej i to koniecznie!!!
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć Dziewczyny !
Witaj tigresska ! [QUOTE=Mirelkaaa;17049209] to Ty masz taka ciemnawą karnacje? Podkład Mary-Kay który mi wyslałas był jasniutki a puder troszke ciemniejszy.. one były dla Ciebie za jasne? jak tak to możliwe, ale jak były dobre to za ciemne te odcienie wybrałas [QUOTE] "Porcelanowa" to ja tak za bardzo nie jestem . Na solarium też nie bywam. Sama widzisz jak to jest z doborem tych odcieni ... Wydawało mi się, że wybrałam średnie i takie, które w szarość lub różowość nie wpadają. Prawdę powiedziawszy - zapomniałam już co Ci wysyłałam . Skleroza lub pamięć selektywna. Pamiętam jedynie, że był chyba podkład w kremie "300" i coś tam, coś tam - sypkiego, mineralnego. Tak jak już napisałam : "300" nawet w połączeniu z "400" jest już dla mnie zbyt jasny. Odcieni tych sypkich nie pamiętam. Pamiętam jedynie, że raz się maznęłam i efekt mi nie odpowiadał. Ale czy to chodziło o odcień, czy o konsystencję - niestety ... Teraz jak napisałaś, że "minerałki" MK" nie są tak do końca "minerałkami" - nabrałam ochoty na ponowną próbę, ale już tych stuprocentowych. Dlatego chcę jedynie próbkę jakiegoś podkładu na test w temacie : jak jego konsystencja {puder} spodoba się mojej twarzy. Jeśli będzie o.k. - zacznę szukać odcieni. Poczytałam trochę wypowiedzi w temacie : Biblioteka kolorystyczna - o doborze podkładu. Wgłębię się bardziej w zagadnienie. I podobnież niejaka Cathy ma blog, na którym pisze mądre rzeczy. Muszę poszukać. Baaaardzo źle wyglądam {czuję się} w matowych cieniach do powiek. Miłego dnia ! |
|
|
|
#1506 |
|
|
Zgubiłam pilota od telewizora
![]() ZONK
Edytowane przez 'Estelle' Czas edycji: 2010-02-09 o 13:42 |
|
|
|
#1507 |
|
Zakorzenienie
|
Heroldin
ja Ci mogę wysłać jakąś próbke podkładu ale jasnego w takim razie tego silver graya Ci nie wysyłam, bo on 100% matowy jest (mamie dam albo wymienie )z cieni wyślę Ci: z CS: taki mocno zielono-drobinkowy z EDM: oliwkowy z drobinkami brąz/pomarancz z drobinkami tylko to takie małe odsypeczki będą, bo sama tyle mam jak chcesz to mogę Ci to wysłać z primerem pod cienie/korektorem ale to dopiero jak nasze zamówienie dotrze (bo u mnie niektóre cienie mineralne bez primera sie nie trzymają) albo jak chcesz to mogę Ci wysłac odsypeczka zwykłego korektora ale to juz nie primer i wtedy mogę Ci to w przyszłym tygodniu wysłać tylko to wszystko w strunach by było na testy... no i na próbe moge wysłac róż więc jak chcesz tu masz bloga Cathy http://mineralnekosmetyki.blogspot.com/ a tutaj notke jak zacząć z minerałami... http://mineralnekosmetyki.blogspot.c...label/podstawy radziłabym dokładnie przeczytac wtedy podforum mineralne powinno zrobic się bardziej przejzystea i zapomniała, napisac, ze ebz dobrego pędzla typu LHK/FT makijaż może się nie udac... Asiu gdzieś tego pilota zgubiła? Witaj Tigressko mmmrrrrraaauu Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-02-09 o 14:50 |
|
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1509 |
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() kiedys pytałas mnie o korektor aussie a ja powiedziałam, ze bezuzyteczny jest ![]() oprócz tego ze nadaje się do rozświetlenia kącików oczu to jeszcze mozna go uzywac jak normalnego rozświetlacza ![]() tak mi się przypomniało
|
|
|
|
#1510 |
|
|
Łooooj z tym pilotem to bieda była.
Wczoraj po północy zaczaiłam, że nie ma, a jeszcze niedawno był Szukam, szukam... nawet do łazienki poszłam sprawdzić. Nie ma. TŻ'ta obudziłam, szukamy... nie ma, trzeba było tv z panelu wyłączyć. Rano wszystko przekopane, wysprzątane, a pilota nie ma Okazało się, że utknął w macie edukacyjnej Małej. A że ona dziś długo spała [szczepienie] to dopiero późnym popołudniem go namierzyłam
|
|
#1511 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1512 |
|
Zakorzenienie
|
Hi, hi ! Ha, ha ! Skąd ja to znam ?! Doczytałam właśnie, że znalazłaś . Mam na stanie chyba z pięć takich uniwersalnych - na wszelki przypadek. Miałam już parokrotnie taka przygodę.
Jak maluszek zniósł szczepienie ?! Mirelkaaa, już Ci pisałam : NIE SZALEJ !!! Jestem Ci niezmiernie wdzięczna za propozycję, ale chciałabym jedynie jakąś małą ilość na spróbowanie mineralnego kosmetyku. Wszystko jedno co - korektor, podkład, puder; ganz egal - jaki odcień. Chcę jedynie sprawdzić jak to będzie się na mojej buzi sprawdzało. Jeśli dobrze - będziemy czyniły wspólne zakupy. Zostaw sobie wszystkie nadwyżki - będziesz miała na wymianki. Ja się nie wymieniam . To co mi nie odpowiada - wyrzucam. Szkoda byłoby . Czytałam, że sporo dziewczyn zamawia próbki na Allegro . |
|
|
|
#1513 | |
|
|
Cytat:
![]() Więcej mi przy ubieraniu marudziła, jak po samym zastrzyku. Ciekawe jak tam u Słodkiej Żelki [ ] - przed, w trakcie, a może już po ???
|
|
|
#1514 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
formuła podkładu moze byc dla Ciebie za ciężka, zły primer, lub brak primera pod cienie może powodowac, ze się nie będa trzymac ![]() wyślij mi adres na PW
|
|
|
|
|
#1515 |
|
Wtajemniczenie
|
hejjj
![]() ale nadrabiania...
|
|
#1516 |
|
|
Jak się nie czyta na bieżąco, to potem się nadrabia
Opowiadaj, co tam u Ciebie
|
|
#1517 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe, dopiero powoli ogarniam
widze, ze cos masowo zamawiacie, i z tego co widze to to nic do moherow![]() a u mnie w koncu spokoj, TZ prace dostal, ja zdalam sesje bez zadnych poprawek, baa, same 4 i 4,5 i chwilowo sie bycze, koncze jazdy (egzamin jakos za 2 tygodnie ), mysle nad nowa kolekcja butow, mam za to mase pism i ksiazek branzowych do nadrobienia wiec... bycze sie nielegalnie![]() ciekawam co tam u was, jakies wyjatkowo wazne wydarzenia mnie ominely, ciaze, przeprowadzki, zmiany pracy, ciecia wlosow, nowe zwierzaki?
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
No troszki
![]() Cześć Cytat:
![]() U mnie nic ciekawego sie nie dzieje
|
|
|
|
|
#1519 | |||
|
|
Cytat:
A do włosów to ja i tak mam zapas na następne 5 miesięcy ![]() Cytat:
A z bucikami to nie powinnaś mieć problemu, przecież to coś, co kobitki lubią najbardziej Cytat:
|
|
|
#1520 | |
|
Zakorzenienie
|
To pod te cienie trzeba jeszcze jakiś pudrowy podkład nakładać ?!
Ale jestem zacofana ! Dzięki - spróbuję . Nie śpiesz się z wysyłką. Przy okazji . Cytat:
Dzisiaj u mnie polowanie na śmieciarzy . Dwa tygodnie temu nie przyjechali, bo pod "moją" górkę nie mogli podjechać. Zobaczymy co będzie dzisiaj, bo od wczoraj śnieg pada. Mrelkaaa - smażysz już pączki i faworki ?! |
|
|
|
|
#1521 |
|
Zakorzenienie
|
Witaj Iza
a no widzisz, bo my teraz już nie Włosomaniaczki ale Zmineralizowane Wlosomaniaczki Heroldin nie trzeba uzywac, ale lepiej uzywac ![]() pod oczy jest zupełnie inny primer niz do twarzy dziewczyny polecają lumene nic nie piekę ![]() mama przyniosła całe pudełko pączków do domu
Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-02-11 o 11:38 |
|
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Asiu mogłabyś mi jeszcze powiedzieć ile u Ciebie kosztuje 1 $?
|
|
|
|
#1523 |
|
Zakorzenienie
|
tigresska wróciła stęskniona i pełna wyrzutów sumienia
![]() Z zaganieniami na temat kosmetyków minetralnych nie jestem na bieżąco, nie bardzo się orientuję. Kosmetyków do makijażu nie używam, a do pielęgnacji wykańczam swoje zapasy Ale moze się zainteresuję, bo jak zapasy sie skończą... ![]() Wróciłam ale znowu mnie nie bedzie przez weekend - zjazd... Z jednej strony nie chce mi się jechać, ale z drugiej trochę sobie odpocznę od pracy, a szczególnie panującej w niej atmosfery... Moje kolezanki mają kompleksy, przeszkadzaja im moje studia. Co trochę słyszę teksty w stylu: no tak, bo Ty sie teraz taka uczona zrobłaś! Wystarczy, ze w czymś sie z nimi nie zgodzę lub mam swoje zdanie na jakiś temat. Ogólnie jest uroczo...A tak poza tym to u mnie wszystko dobrze, biegam sobie inetnsywnie, jestem teraz w swojej najlepszej formnie odkąd zaczęłam biegać I figura troche lepsza Co też przeszkadza koleżankom ![]() Zmykam do nauki - jutro egzamin...
|
|
|
|
#1524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzień dobry
|
|
|
|
|
#1525 |
|
|
Oj, to się zmienia 2 razy dziennie, Paypal przelicza po swoim kursie, trochę wyższym niż ustalony.
Więc może zrobimy tak, że ja zamówię i podam Ci ile wyszło i dopiero wtedy zrobisz przelew ![]() Tigressko, olej te wredne, niezadowolone raszple Noś głowę wysoko i bądź dumna z Siebie
|
|
#1526 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie może gdzie moge kupić taką folie jak do bukietów, ale mi chodzi o to, żeby zapakować w to prezent tak jak np. pakowane są w nią takie duże kosze ze słodyczami
Myślicie, ze w jakimś papierniczym czy w kwiaciarni dostane coś takiego
|
|
|
|
#1527 | |
|
|
Cytat:
|
|
|
#1528 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ok bardzo dziękuję ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#1529 |
|
|
Mniej więcej, tak +/- 10 groszy.
Daj znać, kiedy mam złożyć zamówienie
|
|
#1530 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to ja Ci zaraz napiszę co chce a Ty możesz składac ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Cytat:
http://www.lumierecosmetics.com/prod...ie-360-43.html i chcę Fairly light Golden w formule -Veena Velvet -Flawless Face - -Luminesse - Light Golden w formule -Cashmere - -Veena Velvet i najtansza wysyłka wysłac Ci mój adres na PW? Edytowane przez Mirelkaaa Czas edycji: 2010-02-11 o 17:10 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:11.

Matowych to chyba wcale nie mam
I bardzo lubię takie "błyskotliwe".
we wszystkich wyglądam tak samo