Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D - Strona 51 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2010-02-08, 12:16   #1501
'Estelle'
The Pink Power Mołderajtor

Dot.: Włosomaniaczki:) Część V - Nareszcie:D

Cytat:
Napisane przez Heroldin Pokaż wiadomość
Metodą prób i błędów !!! Ile to ja już podkładów przerobiłam ... Raz w życiu odwiedziłam wizażystkę - kolorystkę. Nie powiedziała mi nic innego, niż to do czego sama doszłam. A jakich kolorach ubraniowych jest Ci "do twarzy" ?!
Wydaje mi się, że dobrze mi w pastelowym różu, brzoskwini, łagodnym błękicie, w bieli.
Lubię czerwienie i imho wyglądam w nich dobrze, choć TŻ upiera się, że mi "świeci" na twarz i wyglądam jak żul na kacu , do tego czarny i fiolet też lubię i wydaje mi się, że wyglądam w nim dobrze - ale jak to już z tymi kolorami jest, to nie wiem, bo ja je lubię i nie jestem obiektywna.

Na pewno źle mi w zieleniach; brąz, żółty, pomarańcz, szaroście to też nie są moje kolory

Cytat:
Do modelowania twarzy {boki} używam różu. Jak dla mnie najlepszymi na świecie są te z Bourjois.
Chociaż - wiem to z własnego doświadczenia - nie ma zasad, które można byłoby stosować "jak leci" . Wszystko jest rzeczą indywidualną. Np. mam wieeelkie oczy i powinnam je raczej chować. A ja wyglądam makabrycznie w ciemnych cieniach. Specjaliści mówią, że : w pewnym wieku należy zupełnie odejść od np. perłowych {świecących} cieni do powiek. W moim przypadku {granica dwudziestu pięciu lat już poza mną} - sprawdzają się wyłącznie cienie perłowe. W matach wyglądam jak część składowa The Addams Family.
Ot, to tyle na temat tzw. kanonów.
Łoj tam, kanony... ja tam lubię perłowe i nie mam zamiaru z nich zrezygnować Matowych to chyba wcale nie mam I bardzo lubię takie "błyskotliwe".

Idę się naolejować, póki Pazuryr śpi

'Estelle' jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 16:24   #1502
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Z ciepłych - to tylko {tak na oko} : Medium Beige Summer i - ale to już mniej : Sandy Medium.
Z beżu - to Medium Beige Neutral.
Wszystkie inne jakieś takie "trupie".

Te od MK właśnie tak na odległość kupiłam i odcienie były wyjątkowo nietrafione.
To tak jak z podkładami {też ta firma}. Przez dłuższy okres czasu mieszałam : "300" z "400" i było o.k. Ostatnio ta mieszanka okazała się już zbyt jasna. Teraz używam samego odcienia "400". Myślę, że odcień cery też zmiennym jest.

Metodą prób i błędów !!! Ile to ja już podkładów przerobiłam ... Raz w życiu odwiedziłam wizażystkę - kolorystkę. Nie powiedziała mi nic innego, niż to do czego sama doszłam. A jakich kolorach ubraniowych jest Ci "do twarzy" ?!
Inny też odcień potrzebny "na dzień", inny "na wieczór" {sztuczne oświetlenie}. Ale o tym to wiecie.

Do modelowania twarzy {boki} używam różu. Jak dla mnie najlepszymi na świecie są te z Bourjois.
Chociaż - wiem to z własnego doświadczenia - nie ma zasad, które można byłoby stosować "jak leci" . Wszystko jest rzeczą indywidualną. Np. mam wieeelkie oczy i powinnam je raczej chować. A ja wyglądam makabrycznie w ciemnych cieniach. Specjaliści mówią, że : w pewnym wieku należy zupełnie odejść od np. perłowych {świecących} cieni do powiek. W moim przypadku {granica dwudziestu pięciu lat już poza mną} - sprawdzają się wyłącznie cienie perłowe. W matach wyglądam jak część składowa The Addams Family.
Ot, to tyle na temat tzw. kanonów.

'Estelle" - no to hardkorową , że tzw. : slangu miejskiego użyję, imprezę miałaś... Nic to - jeszcze trochę i razem w klubach będziecie szaleć !

To do miłego .
to Ty masz taka ciemnawą karnacje?
Podkład Mary-Kay który mi wyslałas był jasniutki a puder troszke ciemniejszy.. one były dla Ciebie za jasne? jak tak to możliwe, ale jak były dobre to za ciemne te odcienie wybrałas

źle ci w matowych cieniach?

bo ten silver gray, którego wrzuciłam zdjęcia to matowy jest, z perłowych moze bym z 3 próbki Ci wynalazła...

Cytat:
Napisane przez 'Estelle' Pokaż wiadomość
Jejuuuuu ja to chyba ślepa jestem.
Mam cztery jasne próbki z różnych gam kolorystycznych i nie widzę różnicy we wszystkich wyglądam tak samo
Jestem jakimś hardcorem
Chyba jutro namaluję sobie 4 plamy z tych pudrów na facjacie i będę badać, który lepsiejszy

O, mam właśnie ivory'a i cool - fair i wydaje mi się, że dobrze dopasowane, ale teraz to już nie wiem sama

Ooooo, dzięki
Fajnie wyjaśnione będę kombinować

Mogę zamówić, nie ma problema
a tam z serii buff próbowałam od 1 do 5 odcienai i tez różnicy nie widziałam

ja do ivory mam jakis taki sentyment mimo, ze mi nie pasuje tak cięzko mi się z nim rozstać

super

---------- Dopisano o 16:24 ---------- Poprzedni post napisano o 16:23 ----------

Cytat:
Wydaje mi się, że dobrze mi w pastelowym różu, brzoskwini, łagodnym błękicie, w bieli.
Lubię czerwienie i imho wyglądam w nich dobrze, choć TŻ upiera się, że mi "świeci" na twarz i wyglądam jak żul na kacu , do tego czarny i fiolet też lubię i wydaje mi się, że wyglądam w nim dobrze - ale jak to już z tymi kolorami jest, to nie wiem, bo ja je lubię i nie jestem obiektywna.

Na pewno źle mi w zieleniach; brąz, żółty, pomarańcz, szaroście to też nie są moje kolory

Łoj tam, kanony... ja tam lubię perłowe i nie mam zamiaru z nich zrezygnować Matowych to chyba wcale nie mam I bardzo lubię takie "błyskotliwe".

Idę się naolejować, póki Pazuryr śpi
mi w brązach, zieleniach, zółciach, pomarańczach tez brzydko

wole fiolety, róże, niebieskie, srebrne odcienie i
Mirelkaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 21:42   #1503
tigresska
Zakorzenienie

Witajcie maniaczki kochane!
Nie mam czasu na nic ale musiałam w koncu zajżeć na wizaż bo strasznie się za Wami stęskniłam!

Pozdrawiam wszystkie serdecznie!
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-08, 22:02   #1504
'Estelle'

Cytat:
Napisane przez Mirelkaaa Pokaż wiadomość
a tam z serii buff próbowałam od 1 do 5 odcienai i tez różnicy nie widziałam

ja do ivory mam jakis taki sentyment mimo, ze mi nie pasuje tak cięzko mi się z nim rozstać
Kurde, zapomniałam dzisiaj pstryknąć tą fotę z 4 odcieniami.
Może w środę, bo jutro idę na szczepienie [biedny Pazuryrek]

Cytat:
Napisane przez tigresska Pokaż wiadomość
Nie mam czasu na nic ale musiałam w koncu zajżeć na wizaż bo strasznie się za Wami stęskniłam!

Noooo witaj Maniaczko-Tigressko marnotrawna
Pewnie zajęta jesteś bieganiem
Zaglądaj częściej i to koniecznie!!!

Stary 2010-02-09, 05:26   #1505
Heroldin
Zakorzenienie

Cześć Dziewczyny !

Witaj tigresska !

[QUOTE=Mirelkaaa;17049209] to Ty masz taka ciemnawą karnacje?
Podkład Mary-Kay który mi wyslałas był jasniutki a puder troszke ciemniejszy.. one były dla Ciebie za jasne? jak tak to możliwe, ale jak były dobre to za ciemne te odcienie wybrałas [QUOTE]

"Porcelanowa" to ja tak za bardzo nie jestem . Na solarium też nie bywam. Sama widzisz jak to jest z doborem tych odcieni ... Wydawało mi się, że wybrałam średnie i takie, które w szarość lub różowość nie wpadają.
Prawdę powiedziawszy - zapomniałam już co Ci wysyłałam . Skleroza lub pamięć selektywna. Pamiętam jedynie, że był chyba podkład w kremie "300" i coś tam, coś tam - sypkiego, mineralnego. Tak jak już napisałam : "300" nawet w połączeniu z "400" jest już dla mnie zbyt jasny. Odcieni tych sypkich nie pamiętam. Pamiętam jedynie, że raz się maznęłam i efekt mi nie odpowiadał. Ale czy to chodziło o odcień, czy o konsystencję - niestety ...
Teraz jak napisałaś, że "minerałki" MK" nie są tak do końca "minerałkami" - nabrałam ochoty na ponowną próbę, ale już tych stuprocentowych. Dlatego chcę jedynie próbkę jakiegoś podkładu na test w temacie : jak jego konsystencja {puder} spodoba się mojej twarzy. Jeśli będzie o.k. - zacznę szukać odcieni.
Poczytałam trochę wypowiedzi w temacie : Biblioteka kolorystyczna - o doborze podkładu. Wgłębię się bardziej w zagadnienie.
I podobnież niejaka Cathy ma blog, na którym pisze mądre rzeczy. Muszę poszukać.
Baaaardzo źle wyglądam {czuję się} w matowych cieniach do powiek.

Miłego dnia !
Heroldin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 13:31   #1506
'Estelle'

Zgubiłam pilota od telewizora
ZONK

Edytowane przez 'Estelle'
Czas edycji: 2010-02-09 o 13:42
Stary 2010-02-09, 14:10   #1507
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Heroldin
ja Ci mogę wysłać jakąś próbke podkładu ale jasnego
w takim razie tego silver graya Ci nie wysyłam, bo on 100% matowy jest (mamie dam albo wymienie)
z cieni wyślę Ci:
z CS:
taki mocno zielono-drobinkowy
z EDM:
oliwkowy z drobinkami
brąz/pomarancz z drobinkami

tylko to takie małe odsypeczki będą, bo sama tyle mam

jak chcesz to mogę Ci to wysłać z primerem pod cienie/korektorem ale to dopiero jak nasze zamówienie dotrze

(bo u mnie niektóre cienie mineralne bez primera sie nie trzymają)

albo jak chcesz to mogę Ci wysłac odsypeczka zwykłego korektora ale to juz nie primer i wtedy mogę Ci to w przyszłym tygodniu wysłać

tylko to wszystko w strunach by było na testy...

no i na próbe moge wysłac róż

więc jak chcesz

tu masz bloga Cathy
http://mineralnekosmetyki.blogspot.com/
a tutaj notke jak zacząć z minerałami...
http://mineralnekosmetyki.blogspot.c...label/podstawy
radziłabym dokładnie przeczytac wtedy podforum mineralne powinno zrobic się bardziej przejzyste

a i zapomniała, napisac, ze ebz dobrego pędzla typu LHK/FT makijaż może się nie udac...

Asiu
gdzieś tego pilota zgubiła?

Witaj Tigressko
mmmrrrrraaauu

Edytowane przez Mirelkaaa
Czas edycji: 2010-02-09 o 14:50
Stary 2010-02-09, 16:40   #1508
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:

Cześć

Wszystkim innym mniej marnotrawnym Włosomaniaczkom również dzien dobry
niby nic jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-09, 17:14   #1509
Mirelkaaa
Zakorzenienie

hej

kiedys pytałas mnie o korektor aussie a ja powiedziałam, ze bezuzyteczny jest
oprócz tego ze nadaje się do rozświetlenia kącików oczu to jeszcze mozna go uzywac jak normalnego rozświetlacza

tak mi się przypomniało
Stary 2010-02-09, 19:36   #1510
'Estelle'

Cytat:

Asiu
gdzieś tego pilota zgubiła?
Łooooj z tym pilotem to bieda była.
Wczoraj po północy zaczaiłam, że nie ma, a jeszcze niedawno był
Szukam, szukam... nawet do łazienki poszłam sprawdzić. Nie ma. TŻ'ta obudziłam, szukamy... nie ma, trzeba było tv z panelu wyłączyć.

Rano wszystko przekopane, wysprzątane, a pilota nie ma
Okazało się, że utknął w macie edukacyjnej Małej. A że ona dziś długo spała [szczepienie] to dopiero późnym popołudniem go namierzyłam

Stary 2010-02-09, 20:15   #1511
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Łooooj z tym pilotem to bieda była.
Wczoraj po północy zaczaiłam, że nie ma, a jeszcze niedawno był
Szukam, szukam... nawet do łazienki poszłam sprawdzić. Nie ma. TŻ'ta obudziłam, szukamy... nie ma, trzeba było tv z panelu wyłączyć.

Rano wszystko przekopane, wysprzątane, a pilota nie ma
Okazało się, że utknął w macie edukacyjnej Małej. A że ona dziś długo spała [szczepienie] to dopiero późnym popołudniem go namierzyłam
to trzebabyło korzystac i tv oglądac 24/24
Stary 2010-02-10, 04:50   #1512
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
Zgubiłam pilota od telewizora .
Hi, hi ! Ha, ha ! Skąd ja to znam ?! Doczytałam właśnie, że znalazłaś . Mam na stanie chyba z pięć takich uniwersalnych - na wszelki przypadek. Miałam już parokrotnie taka przygodę.
Jak maluszek zniósł szczepienie ?!

Cytat:
ja Ci mogę wysłać
Mirelkaaa, już Ci pisałam : NIE SZALEJ !!! Jestem Ci niezmiernie wdzięczna za propozycję, ale chciałabym jedynie jakąś małą ilość na spróbowanie mineralnego kosmetyku. Wszystko jedno co - korektor, podkład, puder; ganz egal - jaki odcień. Chcę jedynie sprawdzić jak to będzie się na mojej buzi sprawdzało. Jeśli dobrze - będziemy czyniły wspólne zakupy. Zostaw sobie wszystkie nadwyżki - będziesz miała na wymianki. Ja się nie wymieniam . To co mi nie odpowiada - wyrzucam. Szkoda byłoby .
Czytałam, że sporo dziewczyn zamawia próbki na Allegro .
Stary 2010-02-10, 12:37   #1513
'Estelle'

Cytat:
Hi, hi ! Ha, ha ! Skąd ja to znam ?! Doczytałam właśnie, że znalazłaś . Mam na stanie chyba z pięć takich uniwersalnych - na wszelki przypadek. Miałam już parokrotnie taka przygodę.
Dała radę - dzielna kobitka
Więcej mi przy ubieraniu marudziła, jak po samym zastrzyku.

Ciekawe jak tam u Słodkiej Żelki [] - przed, w trakcie, a może już po ???

Stary 2010-02-10, 15:12   #1514
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:

Mirelkaaa, już Ci pisałam : NIE SZALEJ !!! Jestem Ci niezmiernie wdzięczna za propozycję, ale chciałabym jedynie jakąś małą ilość na spróbowanie mineralnego kosmetyku. Wszystko jedno co - korektor, podkład, puder; ganz egal - jaki odcień. Chcę jedynie sprawdzić jak to będzie się na mojej buzi sprawdzało. Jeśli dobrze - będziemy czyniły wspólne zakupy. Zostaw sobie wszystkie nadwyżki - będziesz miała na wymianki. Ja się nie wymieniam . To co mi nie odpowiada - wyrzucam. Szkoda byłoby .
Czytałam, że sporo dziewczyn zamawia próbki na Allegro .
to coś Ci tam wyśle w przyszłym tygodniu tylko jak Ci nie będzie pasowac to się nie zrażaj...
formuła podkładu moze byc dla Ciebie za ciężka, zły primer, lub brak primera pod cienie może powodowac, ze się nie będa trzymac

wyślij mi adres na PW
Stary 2010-02-10, 20:34   #1515
blonndee
Wtajemniczenie

hejjj

ale nadrabiania...
Stary 2010-02-10, 20:40   #1516
'Estelle'

Cytat:
Napisane przez blonndee Pokaż wiadomość
hejjj

ale nadrabiania...
Jak się nie czyta na bieżąco, to potem się nadrabia

Opowiadaj, co tam u Ciebie

Stary 2010-02-10, 20:49   #1517
blonndee
Wtajemniczenie

hehe, dopiero powoli ogarniam widze, ze cos masowo zamawiacie, i z tego co widze to to nic do moherow

a u mnie w koncu spokoj, TZ prace dostal, ja zdalam sesje bez zadnych poprawek, baa, same 4 i 4,5 i chwilowo sie bycze, koncze jazdy (egzamin jakos za 2 tygodnie), mysle nad nowa kolekcja butow, mam za to mase pism i ksiazek branzowych do nadrobienia wiec... bycze sie nielegalnie

ciekawam co tam u was, jakies wyjatkowo wazne wydarzenia mnie ominely, ciaze, przeprowadzki, zmiany pracy, ciecia wlosow, nowe zwierzaki?
Stary 2010-02-10, 21:38   #1518
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:
hejjj

ale nadrabiania...
No troszki
Cześć

Cytat:
hehe, dopiero powoli ogarniam widze, ze cos masowo zamawiacie, i z tego co widze to to nic do moherow

a u mnie w koncu spokoj, TZ prace dostal, ja zdalam sesje bez zadnych poprawek, baa, same 4 i 4,5 i chwilowo sie bycze, koncze jazdy (egzamin jakos za 2 tygodnie), mysle nad nowa kolekcja butow, mam za to mase pism i ksiazek branzowych do nadrobienia wiec... bycze sie nielegalnie

ciekawam co tam u was, jakies wyjatkowo wazne wydarzenia mnie ominely, ciaze, przeprowadzki, zmiany pracy, ciecia wlosow, nowe zwierzaki?
To gratuluje sesji
U mnie nic ciekawego sie nie dzieje
Stary 2010-02-10, 22:27   #1519
'Estelle'

Cytat:
Bo my som wszechstronne i się rozwijajom
A do włosów to ja i tak mam zapas na następne 5 miesięcy
Cytat:
Gratulacje w takim razie
A z bucikami to nie powinnaś mieć problemu, przecież to coś, co kobitki lubią najbardziej

Cytat:
No trochę ominęło, więc nadrabiaj, nadrabiaj

Stary 2010-02-11, 04:49   #1520
Heroldin
Zakorzenienie

Cytat:
brak primera pod cienie może powodowac, ze się nie będa trzymac
To pod te cienie trzeba jeszcze jakiś pudrowy podkład nakładać ?!
Ale jestem zacofana ! Dzięki - spróbuję . Nie śpiesz się z wysyłką. Przy okazji .

Cytat:
a u mnie w koncu spokoj, TZ prace dostal, ja zdalam sesje bez zadnych poprawek, baa, same 4 i 4,5
Witaj i gratuluję "wyprostowania ścieżek" ! Tak trzymaj !

Dzisiaj u mnie polowanie na śmieciarzy . Dwa tygodnie temu nie przyjechali, bo pod "moją" górkę nie mogli podjechać. Zobaczymy co będzie dzisiaj, bo od wczoraj śnieg pada.

Mrelkaaa - smażysz już pączki i faworki ?!
Stary 2010-02-11, 10:17   #1521
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Witaj Iza
a no widzisz, bo my teraz już nie Włosomaniaczki ale Zmineralizowane Wlosomaniaczki

Heroldin
nie trzeba uzywac, ale lepiej uzywac
pod oczy jest zupełnie inny primer niz do twarzy
dziewczyny polecają lumene

nic nie piekę
mama przyniosła całe pudełko pączków do domu

Czas edycji: 2010-02-11 o 11:38
Stary 2010-02-11, 12:58   #1522
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Asiu mogłabyś mi jeszcze powiedzieć ile u Ciebie kosztuje 1 $?
Stary 2010-02-11, 13:47   #1523
tigresska
Zakorzenienie

tigresska wróciła stęskniona i pełna wyrzutów sumienia

Z zaganieniami na temat kosmetyków minetralnych nie jestem na bieżąco, nie bardzo się orientuję. Kosmetyków do makijażu nie używam, a do pielęgnacji wykańczam swoje zapasy Ale moze się zainteresuję, bo jak zapasy sie skończą...

Wróciłam ale znowu mnie nie bedzie przez weekend - zjazd... Z jednej strony nie chce mi się jechać, ale z drugiej trochę sobie odpocznę od pracy, a szczególnie panującej w niej atmosfery... Moje kolezanki mają kompleksy, przeszkadzaja im moje studia. Co trochę słyszę teksty w stylu: no tak, bo Ty sie teraz taka uczona zrobłaś! Wystarczy, ze w czymś sie z nimi nie zgodzę lub mam swoje zdanie na jakiś temat. Ogólnie jest uroczo...

A tak poza tym to u mnie wszystko dobrze, biegam sobie inetnsywnie, jestem teraz w swojej najlepszej formnie odkąd zaczęłam biegać I figura troche lepsza Co też przeszkadza koleżankom

Zmykam do nauki - jutro egzamin...
tigresska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2010-02-11, 13:53   #1524
niby nic
Zakorzenienie

Cytat:

Z zaganieniami na temat kosmetyków minetralnych nie jestem na bieżąco, nie bardzo się orientuję. Kosmetyków do makijażu nie używam, a do pielęgnacji wykańczam swoje zapasy Ale moze się zainteresuję, bo jak zapasy sie skończą...

Wróciłam ale znowu mnie nie bedzie przez weekend - zjazd... Z jednej strony nie chce mi się jechać, ale z drugiej trochę sobie odpocznę od pracy, a szczególnie panującej w niej atmosfery... Moje kolezanki mają kompleksy, przeszkadzaja im moje studia. Co trochę słyszę teksty w stylu: no tak, bo Ty sie teraz taka uczona zrobłaś! Wystarczy, ze w czymś sie z nimi nie zgodzę lub mam swoje zdanie na jakiś temat. Ogólnie jest uroczo...

A tak poza tym to u mnie wszystko dobrze, biegam sobie inetnsywnie, jestem teraz w swojej najlepszej formnie odkąd zaczęłam biegać I figura troche lepsza Co też przeszkadza koleżankom

Najlepiej to starać się od tego odciąć i być ponad ich komentarze, bo szkoda nerwów na takich ludzi

Dzień dobry
Stary 2010-02-11, 15:01   #1525
'Estelle'

Cytat:
Asiu mogłabyś mi jeszcze powiedzieć ile u Ciebie kosztuje 1 $?
Oj, to się zmienia 2 razy dziennie, Paypal przelicza po swoim kursie, trochę wyższym niż ustalony.
Więc może zrobimy tak, że ja zamówię i podam Ci ile wyszło i dopiero wtedy zrobisz przelew

Tigressko, olej te wredne, niezadowolone raszple , szkoda nerwów.
Noś głowę wysoko i bądź dumna z Siebie

Stary 2010-02-11, 15:26   #1526
niby nic
Zakorzenienie

Wiecie może gdzie moge kupić taką folie jak do bukietów, ale mi chodzi o to, żeby zapakować w to prezent tak jak np. pakowane są w nią takie duże kosze ze słodyczami Myślicie, ze w jakimś papierniczym czy w kwiaciarni dostane coś takiego
Stary 2010-02-11, 16:24   #1527
'Estelle'

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
Wiecie może gdzie moge kupić taką folie jak do bukietów, ale mi chodzi o to, żeby zapakować w to prezent tak jak np. pakowane są w nią takie duże kosze ze słodyczami Myślicie, ze w jakimś papierniczym czy w kwiaciarni dostane coś takiego
W kwiaciarni powinnaś dostać bez problemu

Stary 2010-02-11, 16:28   #1528
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niby nic Pokaż wiadomość
nie mam pojęcia gdzie coś takiego możan kupic

Cytat:
Oj, to się zmienia 2 razy dziennie, Paypal przelicza po swoim kursie, trochę wyższym niż ustalony.
Więc może zrobimy tak, że ja zamówię i podam Ci ile wyszło i dopiero wtedy zrobisz przelew

Tigressko, olej te wredne, niezadowolone raszple , szkoda nerwów.
Noś głowę wysoko i bądź dumna z Siebie
ale w okolicach 3 zł tak?
ok bardzo dziękuję

Cytat:

te koleżanki musi strasznie zazdrosć zżerac
Stary 2010-02-11, 16:55   #1529
'Estelle'

Cytat:
ale w okolicach 3 zł tak?
ok bardzo dziękuję
Mniej więcej, tak +/- 10 groszy.
Daj znać, kiedy mam złożyć zamówienie

Stary 2010-02-11, 17:08   #1530
Mirelkaaa
Zakorzenienie

Cytat:
no to ok
to ja Ci zaraz napiszę co chce a Ty możesz składac

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ----------

Cytat:
tutaj są próbki
http://www.lumierecosmetics.com/prod...ie-360-43.html

i chcę

Fairly light Golden w formule
-Veena Velvet
-Flawless Face -
-Luminesse -
Light Golden w formule
-Cashmere -
-Veena Velvet

i najtansza wysyłka
wysłac Ci mój adres na PW?

Czas edycji: 2010-02-11 o 17:10
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości