|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4441 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Brzuchy nisko-to już blisko - Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz.V
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4442 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() A koleżanka, która @ miała podobne po porodzie powiedziała, że jest podobnie. I tym się pocieszam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4443 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry mamuski
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#4444 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#4445 |
Zakorzenienie
|
Dzięki kochane
![]() Malinko ...ale księzniczka w fioletowej sukni ![]() youyou za wszybki powrot do domku i za spadek bilurubiny ![]() Trzymajcie się ![]() ___________ A u mnie ciszaaaaaaaaaaaaa ![]() Mąż przyjedzie zerwie sięz pracy i pojedzie ze mną ...ale czuję że na darmoooooo ![]() Ehhhhhhhh ![]()
#4446 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4447 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Trzymam kciuki za syneczka, aby szybko wyzdrowiał, no i a Ciebie, aby biustu Ci nie rozwaliło ![]() Ale jakiego będziesz miała mulata po tym solarium ![]() Buziaki! Cytat:
![]() Wczoraj to chyba najbardziej wkurzyłam się pod wieczór, jak zaczęłam z katalogu wybirać meble, bo nie mogłam się zdecydować ![]() ![]() ![]() Jak narazie to drugi dzień chce mi się tylko spać... Zdąrzę wstać, zjem i ponownie mogłabym się kłaść ![]() ![]() ![]() Szczerze, to chyba wszystko po koleji, meble, zbliżająca się wielkimi krokami godzina 0, no i to oc się dzieje za oknem też... ech, byle do wiosny ![]() No i zdjęcia super! ![]() Cytat:
Jak tak opisujesz sytuację Twojej siostry, no i swoją - bo jesteś po jej stronie - to szczerze nie zazdroszczę Wam tej sytuacji ![]() Mam nadzieję, że jednak za jakiś czas relacje między rodzicami, a nastawieniem do tego związku zmienią się... Bo niestety taka niezdrowa sytuacja odbija się na Was wszystkich ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4448 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
o to już chyba blisko KRAA KRAAA ! co do czopa to odchodził mi też, ale dopiero na porodówce odszedł taki kawał, że pół miseczki było tego. Wtedy akcja się rozpoczęła laski chyba zjem pączka ![]() w szpitalu po porodzie jadłam i nic małej nic było w ciąży się nimi zajadałam a dziś tłusty czwartek edit: zjadłam jednego, ale bez nadzienia, nadzienie oddałam mężusiowi za to wypiłam z kopru herbatkę
Edytowane przez strippi Czas edycji: 2010-02-11 o 13:30 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4449 |
Zadomowienie
|
Kocurzab
Nawet się zdziwiłam że lekarz tak szybko odpuścił. Powiedziałam mu że sprawa tego badania nie daje mi spokoju i wiem że on jest jemu przeciwny, ale dla mojego spokoju wolałabym wykonać te badania. Bez zbędnego gadania umówił się ze mną na jutro na pobranie materiału do badań. Co do naszego stanu to ja też jakoś mam już dość, najchętniej gdzieś bym się wyrwała. Niestety niedawno zaczełam jeździć samochodem, a w zimie to wogóle nie pojeździłam, więc troszkę się boje teraz ćwiczyć. Jeśli jesteś doświadczonym kierowcą i zima Ci nie przeszkadza to wyrwij się z domciu póki możesz ![]() Pysiamn weź się w końcu do tego porodu bo tu jakiś zastuj u nas na liście ![]() Kraaa kraaa kraaa
#4450 |
Zakorzenienie
|
Ano zastuj ....chyba faktycznie nie ma co czekac do 14go trzeba rodzić ....
![]() hihi ![]() Byle by to odemnie zależało ![]()
#4451 | ||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Panikara jestem ![]() -------------- Wczoraj poszłam spać o 22:10 i spałam jak zabita do 5:50. Wstałam siku i pospałam do 8:30 ![]() ![]() ![]() A dzisiaj tłusty czwartek ![]() Z mamą zrobiłyśmy UWAGA! 81pączków ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
Amelia ![]() ![]() Edytowane przez Zaslona Czas edycji: 2010-02-11 o 13:39 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4452 |
Zadomowienie
|
Piszę z małym na kolanach
![]() kasiorekzeta ![]() castilia to już naprawdę niedługo, chociaż sama pamiętam jakie to czekanie jest upier... zebra to Piotruś rzeczywiście cwaniak ![]() I ![]() pysia ![]() malinka mam taką samą matę ![]() youyou szkoda, że dziś nie wychodzicie, ale dla dobra małego lepiej zostać w szpitalu kocurazab to dobry pomysł z tym wyjściem na kawkę ![]() No oczywiście wszystkim niecierpliwie czekającym na przywitanie swoich maluchów po drugiej stronie brzuszka KRA KRA |
![]() ![]() |
![]() |
#4453 |
Zakorzenienie
|
ja tylko powiem, ze jestem
nie mam nastroju do niczego ehhh |
![]() ![]() |
![]() |
#4454 |
Zakorzenienie
|
mnie też pogoda dołuje i dzisiaj jestem do niczego
![]() |
#4455 |
Zadomowienie
|
zasłona dawaj paczka!!!jak ja ci zazdroszcze,najedz sie porządnie.ja chyba sie jednak nie skusze nawet na jednego,ja już nie wiem co moge a co nie,poczekam jeszcze z 2tyg i zaczne jeśc wiecej
kamyku paulinka spała tyle godzin?moja przez dwie noce w sumie tyle nie spi,ale noce i tak nie sa złe.sypia po 3i 2godz,ale stałych godzin to nie ma Ada dzis marudna jak cholera,spałyśmy do 10 z przerwami a potem juz spania nie było,zasneła dopiero na werandowaniu i spi. ja nie wiem od czego ale mi jakies bąble swedzące wyszły,kilka ale swedza ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4456 |
Zadomowienie
|
mi nic nie wyszło, ale za to mały ma na buzi jakieś chrosteczki - małe i czerwone jak potówki, nie wiem od czego to??? nic nowego nie jadłam ani nowych kosmetyków też mu nie wprowadzałam... może to jakaś opóźniona reakcja alergiczna?
|
![]() ![]() |
![]() |
#4457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A udało mi się dzisiaj w końcu sfotografować jak mały podnosi główkę ![]() ![]() Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2010-02-11 o 15:19 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4458 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4459 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() To KRA KRA też mi się przyda, bo bardzo chce aby coś ruszyło ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4460 |
Zakorzenienie
|
I my braciszka pozdrawiamy
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4461 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
to normalne
![]() ![]() |
![]() |
#4462 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ja tez musze leciec na nakladkach bo maly nie moze albo nie umie chwycic mojej brodawki, mam bardzo krotkie a Krzys to taki zarloczek i jak nie mogl chwycic to sie strasznie denerwowal. Probowalam tak przez 2,5dnia i wtedy mi tak poranil brodawki. ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:02 ---------- Lila a ty jak kupilas te nakladki rozmiar L to zmenilas je na wieksze czy mniejsze?? bo ja mam teraz firmy Avent ale one chyba nie maja rozmiaru a nie wiem jak sie rozmiar wybiera. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4463 |
Raczkowanie
|
cześć dziewczyny
![]() aldii, addicted - dzięki wielkie Dziewczyny za info w sprawie grudek w kupie ![]() pysiamm - juz coraz bliżej. trzymam kciuczki ![]() youyou - trzymam kciuczki za jak najszybszy powrót do domciu Dzisiaj Malutka Justynka wykręciłą nam niezły numer. Wczoraj byłam już tak padnięta, że uciełąm sobie całkiem długą drzemkę po południu kiedy Malutka spała. Odpoczęłąm sobie i stwierdziałam, że jestem dobrze przygotowana na budzenia w nocy. A Justynka dziś w nocy przespałą raz jednym ciągiem 5 godzin !Ja za to nie mogłam spać w nocy bo wyspałam się w dzień i tylko nasłuchiwałąm aż Mała da sygnał, że chce jeść. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4464 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4465 |
Zakorzenienie
|
dzien doberek. Bylam dzis na wynikach krwi. Moje plytki jak zwykle (hematolog by stwierdzil, ze super! W szpitalu - powiedza, ze masakra
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4466 |
Zakorzenienie
|
Jestem po kolejnej wizycie w szpitalu....
![]() ![]() Ot...... Zapis KTG lepszy niż rano ...Ciśnienie jak u 18stki ![]() No i lekarz powiedział że jutro 5 dni po terminie więc mam przyjechać rano ....i dopiero zobaczymyyyyyyyy ![]() SZOKUJĄCe ![]() ![]() Jutro rano pewnie będzie znowu inny lekarz który zdecyduje jeszcze co innego ![]() _________________________ Zebciu za śliczną główkę Piotrusia w chmurach ![]() Kancia ....buziak dla polepszenia nastroju ![]() ![]() Celka ...mhhhhh z tymi badaniami to ![]() Wariacki kraj ![]()
#4467 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4468 |
Raczkowanie
|
Dziękuję za porady ze smoczkiem. Na razie dalej
![]() Malinka ja właśnie mam 2 z nuka i z aventu też silikonowy i nic. Dzięki YouYou współczuję, ja też kiblowałam w szpitalu. Ratowała mnie myśl, że lepiej na noworodkach niż potem w razie czego tak jak Zebra na krześle na dziecięcym i żeby dziecko było już zdrowe. Dziewczyny oczekujące życzę jak najszybszego rozpakowania, te które chcą. Ciężko tak czekać, ale to już połowa lutego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4469 |
Zakorzenienie
|
Gooha to jak nawet tesciowa jest za tym, zebys ich zaprosila, to ja bym sie nawet nie zastanawiala
![]() ![]() Lila ![]() Kasiorekzeta za 39tc ![]() Castillia biedactwo ![]() Zebciu ![]() ![]() Azzis dasz rade ![]() Malinka ![]() Youyou lepeij dla malego jak zostaniecie jeszcze w szpitalu.A kiedy Was wypisza? Zebciu tez czatowalam zeby zrobic taka fotke ![]() Celka ciekawe co powiedza w pon w szpitalu na te wyniki Pysiamn ale chyba lepiej tak jezdzic 100 razy do szpitala niz tam lezec i czekac Pytanie do mam karmiacych.Ile paczkow zjadlyscie ? Ja zjadlam 3... ![]() Bedac z mala na spacerku wpadlam na 5 min do znajomej kosmetyczki i chociaz henne sobie zrobilam ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4470 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:22 ---------- Poprzedni post napisano o 19:21 ---------- aha, ja zjadłam zero pączków..... zazdroszczę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.