![]() |
#2911 |
Raczkowanie
|
![]()
I am malami - dziękuję Słońce
![]() już myślałam, że wszystkie o mnie zapomniały ![]() Nie obiecam Ci że będę czekała zawsze. Pewnie nie będę. Znajdę sobie kogoś, chociażby na złość Tobie. Pewnie nie będzie miał aż tak brązowych oczu, ale może pomoże zapomnieć. Czasem po odłożeniu słuchawki czujesz się zraniona. Cierpisz i wiesz, że ten ból będzie narastał. Rozmowa była przykra, a jednak smutno Ci że się skończyła. To nie prawda, że jestem łamaczką serc.. Są chwile, których pamiętać nie warto - zakochałaś się . - nie! - chcesz widzieć go po przebudzeniu ? - tak . - chcesz go widzieć 10 minut po rozstaniu ? - tak . - chcesz mu pokazać swoje zdjęcia z przedszkola ? - nie ! no może z podstawówki ... - zakochałaś się ogarnij swój *******nik bo stracisz tych którzy są dla ciebie ważni. - Ty Go naprawdę kochasz ? - a jaka jest różnica pomiędzy kochać, a kochać naprawdę ? - Widzisz wiatr? - No i co? - Popatrz w okno. - No i co? - A wczoraj było słońce... - No i co? - Dlaczego Ty cały czas mówisz jedno i to samo? - Bo jestem automatyczną sekretarką... - Zamknij się! - Z kim rozmawiasz? - Z sercem. -Kiedy ostatni raz płakałaś ze szczęścia? -Kiedy kardiochirurg powiedział, że jednak mam serce. robienie tego , co trzeba dlatego ,że kogoś kochasz czasami jest do kitu . 'Nie wiem czy można nazwać miłością milion smsów, tysiące spojrzeń, setki uśmiechów i kilka spotkań - ja go chyba kocham..tylko mu nie mów.. - on to na pewno wie i się ucieszy - skąd wiesz? - bo stoi za Tobą i się uśmiecha ![]() I tylko Bóg widzi jak zasypiam mokra od łez.. z prośbą na ustach.. i coś walentynkowego: 14 lutego.? ja się w ten dzień chowam. ja w tym dniu nie istnieje. mnie w tym dniu, nie ma! dla nikogo, jasne.? przynajmniej uniknę, wszelakich upokorzeń.
#2912 |
BAN stały
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
kolejna część już ! ; ooo
przepraszam , za dłuugaśną nieobecność . zrozum w końcu że rozstania z Tobą są trudne , choć wiem że za godzinę znów do mnie wrócisz .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2913 |
Raczkowanie
|
minimum4znaki . <zakochany>
![]() ![]() ty wiesz ze boskie nie?! ![]() ![]() _________________________ _________________________ _________________________ ______________________ uwielbiałam twoje niebieściutkie jak niebo oczka, łobuzerski uśmiech i ten zapach... ajć ! -mówiłam ci już on cie nie chce! patrz co ci zrobił a ty nadal o nim mówisz... przestań ! - tak wiem, ale czy łatwo się odkochać w kimś takim jak on ? -sama nie wiem. ?! -a widzisz ! -czy mówiłam ci już, że jesteś dla mnie skarbem ? -taak wiele razy. za późno zrozumiała jaki skarb przy sobie miała.... -dlaczego.....! -co dlaczego. ?! -dlaczego masz nadal jego zdjęcie w telefonie. ?! -jakoś mam do niego sentyment... dlaczego to tak jest że jedni kochają, a inni ich olewają. ?!
E . <,33 Ty chcesz pójść dalej, ale ona błaga żebyś został . =* < 33 ♥ Edytowane przez ZjadamKwiatka Czas edycji: 2010-02-11 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#2914 |
Raczkowanie
|
Oto jest miłość. Dwoje ludzi spotyka się przypadkiem, a okazuje się, że czekali na siebie całe życie.
"Miłość nie pyta o nic, bo kiedy zaczynamy się nad nią zastanawiać, ogarnia nas przerażenie, niewypowiedziany lęk, którego nie sposób nazwać słowami. Może jest to obawa bycia wzgardzonym, odrzuconym, obawa, że pryśnie czar? Może wydaje się to śmieszne, ale właśnie tak się dzieje. Dlatego nie należy stawiać pytań, lecz działać. Trzeba wystawiać się na ryzyko."
#2915 |
Wtajemniczenie
|
znajdź pozytywy, znajdź pozytywy, przecież one też muszą istnieć!
czy chociaż raz świat mógłby mi podarować pomocną dłoń?odizolowanie od cholernej rzeczywistości doświadczenia nauczyły mnie jednego: nie widzieć świata poza.. samym sobążycie, ty też przeciwko mnie? Margaretta_1 - naczytać się nie mogę, pięknie piszesz!: ) Edytowane przez ouu Czas edycji: 2010-02-11 o 19:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#2916 |
Zakorzenienie
|
W zasadzie tylko w Twoich oczach widzę mój uśmiech
Chcę być szeptem Twoich ust. ON - mojego świata korona. ;* jesteś moją definicją szczęścia. Chciałabym się zapomnieć z Tobą. ___ + minimum4znaki , ouu , uwielbiaj , CookieCrisp , ruda wiewióra , CaMa , IhateU . uwielbiam <3 ![]() Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-02-11 o 19:55 |
![]() ![]() |
![]() |
#2917 |
BAN stały
|
1. 'No i jeszcze to "kocham cię". Zawsze tak jakoś kulawo wypowiedziane. Zawsze z błędem ortograficznym. Tego w ogóle nie powinno się mówić. Słowo - wypełniacz pustki. Kocham, które ma załatwić wszystko.
wszystkie s****ienia na boku (...) Łzy - kap, kap. Pokazowy płacz. Chwila na oddech. -No już dobrze, nie płacz. Przepraszam. -Nie, to ja przepraszam. -Przecież wiesz, że cię kocham. Zaklęcie. Sprane. Zwiotczałe. Wyblakłe. Jakby nie wiedzieli, że nie wolno nadużywać zaklęć. Może właśnie dlatego ostatnio prawie w ogóle się nie odzywam.' (M.Dzido - Ślad po mamie.) 2. 'Serce jeśli chce tylko mięśniem jest...' 3. 'Kilka prawdziwych slow na zyciowa droge...' 4. 'Obiecuję Ci, że ja mimo wad, jestem tu dla Ciebie.' 5. "Mieli po kilkanaście lat, trochę naiwności, dużo ciekawości i wielką szansę. Szansę na wszystko. I właśnie tej szansy zazdrościłam im najbardziej." 6. 'Jeśli coś pozostało po przeszłości, to tylko pamięć...' 7. 'Niezależność, radość życia, brak obsesji.' 8. 'Czuje Twój smak,słysze jak Ci bije serce' 9. I mój ulubiony: 'Wiem, że muszę trzymać pion. Jeszcze uda mi się znaleźć dobrą pracę, kogoś poznać, mieć normalnego mężczyznę i dziecko z nim, mieć zapłacone światło, gaz i telefon. Będę się godzić na wszystko, na nieporuszanie drażliwych tematów przy obiedzie, na czekanie do późna, na sobotę i niedzielę z teściami na działce. Będę zawsze wilgotna i zawsze gotowa, pozwolę się przywiązać kablem do łóżka, nie będą zazdrosna o romans na boku, wszystko wybaczę, będę wierna, piękna i uległa. Będę wszystkim nadskakiwać. Będę skakać jak kangur. Moja kupa będzie pachnąca i różowa jak domek dla barbi.Wyspowiadam się ze wszystkich przed i pozamałżeńskich stosunków, zalegalizuję swój związek w urzędzie, zalegalizuję siebie, zarejestruję ilość i intensywność przeżywanych orgazmów w roku, odprowadzę podatek i rozliczę się z nieczystych myśli, zareklamuję swoje chore sny, oddam do naprawy głowę, w której lęgnie się pragnienie ucieczki. Będę znać na pamięć swój pesel, nip i regon, nauczę się lepić pierożki, kupię żelazko i wyprasuję wszystko.Wyprasuję sobie nawet uprzejmy wyraz twarzy, a później złożę go w kostkę i ułożę na półeczce. Podłoga będzie lśnić i moje włosy też, a mój oddech będzie świeży jak poranna bryza. Później ładnie się uśmiechnę i powiem grzecznie do widzenia.' :P |
![]() ![]() |
![]() |
#2918 |
BAN stały
|
absurdalnie <33 i ten dłuższy sobie podkradam
![]() . . .
zgwałciłeś ją . nie fizycznie lecz duchowo . mówisz kocham a na następny dzień kiedy spotykamy się przypadkowo udajesz . że nie znasz. pamiętasz jak pytałam o każdą dziewczynę . która zamieniła z Tobą zdanie ? nawet głupie 'cześć' z uśmieszkiem do innej było powodem do zazdrości . pamiętasz jeszcze jak przekonywałeś mnie godzinami . że to tylko zwykłe koleżanki i że tylko ja się licze . pamiętasz to jeszcze ? czy zapomniałeś tak jak o tym . że obiecałeś kochać mnie o jeden dzień dłużej niż ja Ciebie ? powiedział . że będzie z nią pomimo wszystko do końca świata i o 1 dzień dłużej . następnego dnia otrzymała od niego wiadomość 'mój świat się właśnie dzisiaj kończy . więc jutro już ze sobą nie będziemy . to koniec .' Tą małą wiadomością w jednej chwili zrujnował jej całe życie . pieprzony idiota. . Edytowane przez IhateU Czas edycji: 2010-02-11 o 20:05 |
![]() ![]() |
![]() |
#2919 |
Raczkowanie
|
limitowanaa , dziękuję ;* błagam , proszę , przestań grać w swoje gierki / I'm begging , please , stop playing games. I czasami mam ochotę nie troszczyć się o świat../And sometimes I do feel like I don't care the world ... Chłopcze , myślę że zakochałam się w Tobie / boy i think that i'm in love with u
fuck you , i don't want you back. Edytowane przez uwielbiaj Czas edycji: 2010-02-11 o 20:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#2920 |
Rozeznanie
|
blondii69, bajsza, dresowa dziękuję za docenienie ;*
absurdalnie <3 _______________ Jestem trochę jak Alicja w krainie czarów i trochę chyba jak terminator.
Miłość wylewa się z mych oczu. Jestem eksperymentem, który wymknął się spod kontroli. Wymiecione miłości i drżenie ich głosu. Wymiecione na zawsze. Moja Zaje.bistość jest bezwzględna, totalna i nie do pojęcia dla przeciętnego człowieka.
#2921 |
Przyczajenie
|
Mrs Unfabulous- Różyczka i ukłon dla pierwszej złodziejki.
![]() Myślisz, że jesteś na tyle ważny by..? Dobrze myślisz. Kooochanie! Po co czekać? Nie nabiorę wartości z czasem, ja nie wino! Namiętność? Gdy ona szału dostaje, a jemu staje? Bym powiedziała, że mam Cię głęboko i szeroko, ale Twoje odwiedziny tam już się skończyły. Powiedz, że jesteś tylko takim kłamczuszkiem i to jedna wielka ściema, że odchodzisz i że nie wrócisz. Przyznaj się, bo ja nie lubię jak kłamiesz. Bo kłamiesz, prawda?
![]() |
#2922 |
Raczkowanie
|
Turlaj bele ; D
bo każdy człowiek ma dwa oblicza! Oczy widzą, uszy - słyszą, a serce - i tak swoje wie ![]() Nie biegnij za szybko przez życie, bo najlepsze rzeczy zdarzają się wtedy, gdy najmniej się ich spodziewamy ![]() W końcu wszystkie uczucia i wszystkie myśli prowadzą do złudzeń. Przez wątpienie do poznania . Uśmiech jest najprawdziwszym, kiedy jednocześnie uśmiechają się oczy. a ukradniesz dla mnie niebo ? bo śnieg. ___ ; D Księżniczkowe_Piankowe_lo vee. EJ ! beybe , beybe . ♥ Papierowe słońce, naklejone chmury i udawane szczęście.. ` ejj. przytul mnie ! x3 . Wpadłeś mi w oko ♥ i jeszcze się ziemia troche przekręci i znów zaświeci słońce . kochaj mnie, no! niby nic,a jednak coś... niby nikt,a jednak ktoś. bo wszystko wiruje,gdy Ty na mnie patrzysz ; ] Nie wierz nigdy, kiedy mówię, że nie chcę' z neta : DEKALOG JARACZA Jam jest nabita haszem butla twoja, która wywiodła cię z domu zamuły:P..... 1. Nie będziesz brał środków odurzających cudzego pochodzenia 2. Nie wymawiaj imienia dealera swego nadaremno 3. Pamiętaj aby palenie zawsze skręcić 4 .Czcij zioma swego i zioło jego 5. Zawsze butle nabijaj 6. Nie rozsypuj 7. Nie wpadnij 8. Zawsze wciskaj fałszywe nazwisko dzielnicowemu swemu 9. Nie pożądaj bucha bliźniego swego 10. Ani żadnej lufy która jego jest Edytowane przez Love Changes Every x3 Czas edycji: 2010-02-11 o 20:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#2923 |
Raczkowanie
|
'Nie była piękna ale oszałamiająca w sposób trudny do opisania.'
'Inteligentny i bezsprzecznie wspaniały, a cała ta pewność siebie była niesamowicie seksowna.' 'Ludzie nie zawsze mówią prawdę o swoich uczuciach. A prawda jest taka, że być może nie czują tego samego co Ty.'
![]() |
#2924 |
Raczkowanie
|
Z listy:
- Coś nas rozłączyło, coś nas poróżniło, ale tak na prawdę dalej liczysz się tylko Ty... - I'm a general - salut me soldier! Pozostałe: - Nie masz pojęcia, że czasem mówiąc jedno słowo nieświadomie niszczysz cudze marzenia... - Dla Ciebie przestałam być grzeczną dziewczynką... jak widać nie było warto... - Ona - romantyczka o anielskiej urodzie, on - twardo stąpający po ziemi miłośnik THC. Ona go pokochała, on się nią bawił...Czym ona zasłużyła sobie na takie traktowanie? Czym on zasłużył sobie na takiego Anioła?? - Mnie się albo kocha, albo nienawidzi, więc przestań opowiadać bajeczki, bo skoro nie możesz tego pierwszego, to nie masz wyjścia... Pośredniego stanu nie zniosę! - a jednak istnieją więksi egoiści niż moja skromna osoba... - Nauczyłam się przy Tobie jednego - mieć wyje.bane... Mieć wyje.bane na takich skur.wieli jak Ty!! - Żyłam w bajce... ale los księżniczki widocznie nie jest moim przeznaczeniem... Edytowane przez Bajumi Czas edycji: 2010-02-11 o 20:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#2925 |
Raczkowanie
|
"Potwierdzono naukowo, że gdy obie osoby podtrzymują pierwotną fascynację partnerem to owo zakochanie może trwać przez lata."
"Uwielbiam to uczucie, kiedy mimowolnie się uśmiecham. Całkowicie się zgadzam, że to jest najlepszy objaw zakochania." każdy mój uśmiech wart jest Ciebie i dla Ciebie pojawia się na mej twarzy. jeśli odchodzisz o krok, mój uśmiech, jak pies na smyczy, odchodzi razem z Tobą. opisz kształt moich marzeń, a powiem Ci jak dużo o mnie wiesz. jeśli choć raz zwątpisz w szczerość uczuć, to znak, że to skutek przywyczajenia, albo kłamstwa, którym karmiłeś kogoś co dzień. "Could you be the one for me? Could you be the one I need?" /czy możesz być tym jedynym dla mnie? czy możesz być tym jedynym, którego potrzebuję?
Szukamy pocieszenia wszędzie gdzie się da. I mamy nadzieję, wbrew całej logice, wbrew całemu doświadczeniu. Jak dzieci – nigdy nie tracimy nadziei. Zawsze, gdy telefon nie dzwoni, wiem, że to Ty... ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2926 |
Zadomowienie
|
absurdalnie, blondi69 <3
_________________ gdyby tęsknił to by powiedział. gdyby chciał to by napisał. gdyby kochał to by się umówił. bez ale. kropka. a teraz to zapamiętaj. A gdzie jest, kur_wa, sens życia, że tak filozoficznie zapytam ? mistrzu, dobitniej się nie da! pomyśl wkońcu trochę.. Nie umiem oddychać na myśl że brudzi moje marzenia kurevsko czerwoną szminką, spija z Twoich ust krople majowych uczuć. Rozmiękczył mnie. I spierd_olił. 'Ludzie tęsknią za całkowitą odmianą, a jednocześnie pragną, by wszystko pozostało takie jak dawniej
#2927 |
Zakorzenienie
|
trochę mnie nie było, brak weny. kłótnie również nie motywowały.. Czysta euforia, to ona przenika teraz moje komórki. Będę tak trwała póki bliższy sercu nie stanie się ktoś inny. Chcę czuć to ciepło Jego spojrzenia, którym mnie otulał. Chwile szczęścia zamknięte pod ciężkimi powiekami - już nawet tego jest coraz mniej. dzisiaj tylko tyle. ![]()
#2928 |
Zadomowienie
|
I połknij wiatr, byś wykrzyczeć mógł. Miłości, nadziei napakuj w kieszenie. minimum4znaki zapomnieć o Tobie? Nie da się, Rybka! <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#2929 |
Raczkowanie
|
limitowanaa
Zjadam Kwiatka Mrs Unfabulous <33 następna szansa?
to tak, jakby odpalić kolejny raz tą samą zapałkę !
#2930 |
BAN stały
|
Missi_16, blondi69, mandragona, marikab, agatka944,
Mrs Unfabulous- dziś na Was urządziłam polowanie ![]() ![]() 'Wierze w moje sny, przyjdzie taki dzien… wszystko czego pragnę spełni się'
Tak mogłabym umierać codziennie… porażana twym wzrokiem, zabijana uśmiechem Nie umiał się nawet porządnie pożegnać, powiedział tylko to swoje: „cześć mała…” Nie chcę Cię kochać! Nie chcę myśleć o Tobie dniami i nocami! Nie chcę wciąż czekać i wciąż wierzyć! Nie chcę… ale nie umiem „nie chcieć” Przybija mnie cholerny głód tęsknoty Zanurzam się w puchu myśli mych- nie przeszkadzać! |
![]() ![]() |
![]() |
#2931 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje skarbie za wyrużnienie jeszcze w takim gronie Cytat:
słoneczko ty wiesz że cie kocham Cytat:
Dziękuje ale popieram dziewczynki nie możesz odejść! Nie przejmuj się tym co mówią! ________________
Mówią na nią ironiczna, - nie wiedzą, że za ironią chowa uczucia. Mówią na nią nieczuła, - nie wiedzą, że boi się zranienia. Mówią, że nigdy nie płacze, - nie wiedzą, że płacze nocą. Mówią, że jest głośna, - nie wiedzą, że odwraca tym uwagę od prawdziwych uczuć. Mówią, że zawsze ma własne zdanie, - nie wiedzą, że boi się podjęcia decyzji. Mówią, że ma klasę - nie wiedzą, że wybiera ubrania aby zwrócić jego uwagę. Mówią, że na niego nie patrzy, - nie wiedzą, że nie chce widzieć jeśli on nie spojrzy na nią. Mówią, że ma dobry dzień gdy z nim rozmawia, - i mają rację. Ci co ją znają mówią, że świata poza nim nie widzi - strzał w dziesiątkę. najwięcej jest miłości na mojej liście gg . co druga osoba kogoś kocha , ciekawe czy oni chociaż o tym wiedzą ! jakoś nie śpieszy mi się żeby dołączyć do `stowarzyszenia zranionych księżniczek ` Nowy rozdział w moim życiu . Wyrzucam różowego misia w kąt , w szafie robię renament , wszystkie dziecinne rzeczy idą w zapomnienie . na gg ustawiam opis 'przybywa nowa su.ka!' w szkole zdziwienie . zamiast idealnej dziewczynki kretyni widzą idealną zdzire . czarne włosy, usta , oczy i ubranie , nie poznają mnie . Nie odzywam się do nikogo nie zrozumieją . Mślą że oszalałam, a ja poprostu ... zarzucam na życie zasłone po próbie miłości. Przez moje żyły przepływa atrament. Co dzień kaleczę się, by móc zapisać swoje myśli. Uwalniam się od nich, rejestrując je na kartce. Z ostatnią postawioną kropką latam, jak Muminki na obłokach chmur. Moje życie jest jak skarpetka. Wiele w nim dziur, a po scerowaniu i tak nie nadaje się do użytku. tak naprawdę jestem dzieckiem, które szuka szczęścia .
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#2932 |
Rozeznanie
|
Opisos:
Anima libera \ wolna dusza 'KochaĆ samego siebie- to początek romansu na całe życie" Oscar Wilde Ta Twoja seksowna gadka W połączeniu z namiętnym głosem... ![]() „Gdy nic nie jest pewne, wszystko jest możliwe.” „Śmiech to bardzo ekonomiczny sposób na poprawę swojego wyglądu.” „To, co najlepsze dopiero nadejdzie.” Julian Tuwim: Żyj tak, aby twoim znajomym zrobiło się nudno, kiedy umrzesz. Moje Ludzie podchodzą do życia, do świata zbyt poważnie Albo, w co gorsza po chamsku Tęsknota przenosi miłośĆ na wyższy level, wiesz? Kto z was wierzy? A kto wie czym jest wiara ? Po utracie Ciebię żyję jak robot, który ma serce, pozbawione miłości i nadzieji Zastanawiając się, czym jest miłości, gubimy jej sens. Jest piękna, trwała i silna w swojej prostocie Moje krytyczne, cyniczne oraz sceptyczne podejście do życia uświadamiało mi, że może być tylko gorzej.. A więc zrezygnowana, zdruzgotana i dobita życiem poddałam się. Mam jakiś taki stan hibernacji,bo nie czuję, że żyję
#2933 |
Raczkowanie
|
minimum4znaki, Bajumi - cudowne
![]() On Cię nie słucha bierze znowu kolejnego bucha! Tęsknię, wiesz? Tęsknie za starym Tobą. Chlopakiem, którego pokochałam!! Czas się zmienia, lecz czy my musimy zmieniać się razem z nim?! WALENTYNKOWE Dla zakochanych: W dniu walentynki mnóstwo życzen od Twojej dziewczynki! Z okazji Dnia Świętego Walentego masz ode mnie buziaka dużego! Dla samotnych: Walentynki... czas miłosnych wyznań, okazywania uczuć. Czas, w którym żałuje najbardziej, że pozwoliłam Ci odejść! Dzisiejszy dzień mnie dobija! Wasza miłość mnie zabija! '' Była godzina 20.30 usłyszała szybkie kroki pod oknem. -To on pomyślała-właśnie na niego czekała! Nie myliła się, wszedł do jej mieszkania cały zmoczony. Bała sie tej wizyty, a zarazem czekała na nią. Chciała go zobaczyć, chciała żeby wybaczył jej błąd który popełniła.-Proszę masz ręcznik osusz się -powiedziała drżącym głosem. Wytarł się.Wtedy popatrzył głęboko w jej oczy i wyszeptał: Kocham Cię... ona: ale ja wiesz co zrobiłam..! On: Proszę Cię nie wchodź mi w słowo chciałem, żeby to była nasza ostatnia rozmowa na ten temat. A więc pozwól mi mówić... Wiesz, że strasznie mnie zraniłas. Powiedziałem Ci kilka przykrych słow, ale też zrozumiałem wiele. Kochanie jestes dla mnie wszystkim a wszystko bez Ciebie to nic. Wiem też, że nie byłaś sobą. Rozumiem to. I jestem w stanie Ci wybaczyć, jestem w stanie wybaczyc Ci dla naszej miłości. Wierzę w miłość prawdziwa, a Ty nią jestes!Ona oniemiała łzy stanęły jej w oczach po chwili powiedziała: Ale ja nie potrafię wybaczyć sobie, nie mogę być z Tobą po tym co zrobiłam, nie potrafie sie zmienić. Wybacz.''
![]() |
#2934 |
Zadomowienie
|
o kurczee ponad 3 częsci temu bylam ostatnio ; o. mam nadzieję że ktoś tu jeszcze mnie pamieta ;* ___________ tylko wzrok masz zmieniony, przyklejony jeszcze do kałuż i słońc urojonych miast . co tym razem przywiozłeś z tej podróży wgłąb siebie? mogłabym tak spokojnie, godzinami patrzeć, jak znikamy, po kostki, po kolana, po pas w bulgoczącej, zastygającej mazi. Bełkot szaleńca wypływa z wszystkich otworów mojego gnijącego w waniliowym aromacie ciała. Mój mózg jest pusty i chłonny, możesz napełnić go czym chcesz. Mam dziwno-dziwne dni. Nadużywam milczenia siedząc na podmokłym materacu w pozycji kwiatu lotosu . Owijam wokół palca wskazującego kosmyk waniliowych włosów. Wstaję o czwartej rano. Wstaję na spacer ze samą sobą . |
![]() ![]() |
![]() |
#2935 |
Raczkowanie
|
- Boże! - wykrzyknęłam.
- Co? - Oh... Nic. Wszystko. - Co dokładnie? - spytał spięty. - Ty mnie kochasz!
![]() |
#2936 |
Raczkowanie
|
defacto , _ZaagubiOna_ , chocapic , minimum4znaki , uwielbiaj , ouu , IhateU . <33
wspaniałe. ![]() gdzie będzie nam tak bezpiecznie jak tam? wiatr z miejsca na miejsce przeganiał piach. niezakochiwalne zakochanie. a na wiosnę i letnie dni radosne pędziliśmy co świt na sad. rosa łaskotała nas po stopach. pestki to była nasza broń. nie mów nic, tylko bądź. zawsze dla mnie, nigdy dla niej. kolorowymi flamastrami maluję sobie paznokcie. długopisem na ławce Twoje imię. - co się stało? - spytał z troską w oczach. - wszystko się wali. - odpowiedziała smutna. - co się wali? - ciągle pytał - miłość mi się wali.. - łza spłynęła jej po policzku. - o mnie chodzi.. - stwierdził smutny.
pełne zakochanie.. [glamour]628526[/glamour] Edytowane przez nomoredrama Czas edycji: 2010-02-11 o 22:22 |
![]() ![]() |
![]() |
#2937 |
Raczkowanie
|
Borowiczanka czuję się zaszczycona
![]() ![]() myCh, ciiri , IhateU, Kinderka13, inauiring i na szczególnym miejscu limitowanaa . ![]() ![]() Niewyobrażalnie szczęśliwa . A gdy mnie pocałowałeś, nagle przestałam drżeć z zimna . ![]() Niektórych chwil po prostu nie da się zapomnieć, mimo szczerych chęci . Teraz wszystkich porównuję z Tobą . Spróbuję nadal bawić się w życie . Nawet bez Ciebie . przepraszam, kompletny brak weny
![]()
#2938 |
Przyczajenie
|
. życie jak rollercoaster nie jest proste, ale kocham ten rozpęd.
`.marzę o cofnięciu czasu. chciałabym wrócić na pewne rozstaje dróg w swoim życiu, jeszcze raz przeczytać uważnie napisy na drogowskazach i pójść w innym kierunku.` "W głębi duszy wiedziała, że taki stan jest normalny i wcale nie uważała, że traci rozum. Wiedziała, że pewnego dnia będzie znowu szczęśliwa, a to, co teraz czuje stanie się jedynie odległym wspomnieniem. Tylko tak trudno było uporać się ze wszystkim..""Nie cierpiała uczucia, że nie ma powodu, by rano się budzić; nienawidziła uczuć, jakie ogarniały ją, kiedy się budziła. Nie mogła już znieść myśli, że nie ma na co w życiu czekać. Tęskniła za świadomością, że jest kochana, za jego dotykiem, wsparciem, słowami miłości.." "Nie potrafię ruszyć do przodu tak jak wy wszyscy i udawać, że nic się nie stało." "Wiedziała tylko, że znowu jej coś odebrano. Tym razem bezpowrotnie." "Kochała Go, a On po prostu ją zostawił. Samą bezradną. Myślała co mu powiedzieć, gdy Go zobaczy. Przeprosić, podziękować czy po prostu płakać... Wiedziała, że nigdy jej nie kochał. Chciałaby żeby było inaczej. Lecz co mogła zrobić? Nic. Marzyła by się obudzić i żeby było tak jak kiedyś. Kiedy byli razem. Beztrosko darzyli się uczuciem. Pokochała Go jak nikogo innego. Lecz On nie odwzajemnił uczucia. Kochał ją. Ale nie tak jak Ona. Nie do końca życia..." "Rozchodzą się. Koniec. Kropka. Może spróbują mądrze żyć, może nie, diabli ich wiedzą. Ale w tym miejscu trzeba już kończyć, dosyć tej zabawy. Więc rozchodzą się. Pogoń za szczęściem się kończy. Zawsze bezcelowa, ale dla której warto poświęcić życie." "Miłość jest to jakieś nie wiadomo co, przychodzące nie wiadomo skąd i nie wiadomo jak, i sprawiające ból nie wiadomo dlaczego." "To wszystko jest do chrzanu. Kiedy ktoś Cię opuści, poza tym, że za nim tęsknisz, poza tym, że rozpada się ten cały mały świat, który razem stworzyliście, i że wszystko co widzisz albo robisz, przypomina Ci o tej osobie, najgorsza jest myśl, że była to próba jakości i teraz wszystkie części, z których się składasz, noszą stempel ODRZUT przystawiony przez kogoś, kogo kochasz. Czy to dziwne, że masz pewność siebie zleżałej kanapki z dworcowego bufetu?" "Pragnę usłyszeć, że chybiony romans oparty na zranionych uczuciach zakończył się fiaskiem." To by było na tyle. jak na razie.! xD. ; * |
![]() ![]() |
![]() |
#2939 |
Zakorzenienie
|
Nie wiem gdzie jesteś, ale czekam na kogoś kto mnie podniesie.
Gdziekolwiek jesteś Twój kciuk jest większy od księżyca. W trzecim barze wieszasz moją kurtkę, a ja odpalam peta i patrząc Ci w oczy zastanawiam się ile byłbyś w stanie mi poświęcić. Hę? Ile jestem dla Ciebie warta? Po każdej kłótni staram się załagodzić konflikt, a Ty rozplątujesz kolejny. Co jest kur_wa z Tobą?! Już nie panuję nad emocjami. Następnym razem rzucę Ci się na szyję,ale nie będziesz chciał wzywać karetki. Poszłabym do budki i zadzwoniła do Ciebie. Powiedziała jak bardzo Cię potrzebuję, bo kocham. Ta... gdyby jutro świata miało nie być, tak właśnie bym zrobiła.
#2940 |
Przyczajenie
|
Siemanko *.*
Warto na chwilę zatrzymać czas, powstrzymać cały ten bezsensowny pęd. Ale życie to ustawiona gra, słowo daję.!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:00.