|
|
#4171 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Na kolana! Czyli zazdrośnic część XII :)
Niby nie jakieś drogie bo kosztują ok 90 zł. Tyle, że to był prezent od rodziców, więc mi szkoda.
|
|
|
|
#4172 |
|
Raczkowanie
|
mam na 8
zresztą jak codziennie niby wiem co tam mają, ale jakieś głębsze przygotowanie by się przydało![]() a że dam sobie radę to chyba wiem, bo uparta jestem, a jakąś "poważniejsza" praktyka zawsze się przyda zwłaszcza że od września chcę zacząć pracę
|
|
|
|
#4173 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:08 ---------- Tak się majorka wpatruję w Twój avek i ciągle nie wiem co na nim jest ?
|
|
|
|
|
#4174 |
|
Rozeznanie
|
majorka88 kobieto będzie dobrze
zacznij od burzy mózgów a reszta się sama poprowadzi wiem coś o tym w praktyce tylko trzeba uwierzyć w siebie ja tez nie tknęłam się pączków ..przez to wojna w domu z babcia która wierzy ze to szczęście przynosi .... niby do kościoła chodzi ale w zabobony wierzy ...eh ..i sie teraz do mnie nie odzywa :/ jakby chociaż sama je robiła to rozumie a nie kupne :/
|
|
#4175 | |
|
Wtajemniczenie
|
Raczej brzmi jak Górniakowa
Strasznie staro wyglądała. Cytat:
![]() A mi idzie w brzuch i w twarz.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#4176 |
|
Zakorzenienie
|
Przyszłam się z Wami pożegnać na jakiś czas....
Proszę o usunięcie mnie z listy oczekujących, bo my ostatecznie się rozstaliśmy. Wzięłam urlop w pracy, spakowałam się i jutro jadę sobie odpocząć, może spotkam swojego księcia z bajki? Mam nadzieję, że za jakiś czas powrócę do wątku... Trzymajcie się i szczęścia życzę
|
#4177 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() A dla tych co myślały, że dziś można się bezkarnie opychać pączkami - http://demotywatory.pl/940419/Nie
|
|
#4178 | |
|
Zakorzenienie
|
hej
Cytat:
![]() dziś miałam leniwy piękny dzień ![]() Kosmetyczka a potem mnóstwo (dokładnie niezliczona ilość) faworków i oponek pieczonych przez mamę ![]() Raz w roku można, a co! Dalej wcinam majorka poradzisz sobie na pewno!
|
|
#4179 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wracaj do nas szybko.... i trzymaj się!---------- Dopisano o 21:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:57 ---------- a co do pączków to ja dzisiaj zjadłam uwaga.................... .. cały jeden i to też tylko dlatego że jedna dziewczyna na paznokciach powiedziała że trzeba bo wtedy jest się szczęśliwym i ma się powodzenie.... czy jakoś tak w każdym bądź razie tradycję jedzenie pączków w tłusty czwartek utrzymałam i nie zamierzam już zjeść ani jednego... a dlaczego?bo generalnie nie przepadam za pączkami ![]() jutro kolejny dzień jeżdżenia z mamą po urzędach itp...:/ już mi się nie chce poza tym szukam ciekawych anegdot, sentekcji, cytatów, przysłowia....do takich słów jak: CIAŁO DUSZA OCZY JEDZENIE DUPERELE/DROBIAZGI/PIERDOŁY DAWAĆ/COŚ OD SIEBIE/DZIELIĆ SIĘ pomożecie?? liczę na Waszą inwencję twórczą
|
|
|
|
|
#4180 |
|
Zakorzenienie
|
zapraszam wiecie gdzie
|
|
#4181 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Czemu wojna? Ja tylko zacytowałam powiedzenie
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
|
|
|
|
#4182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ojjj luffka co sie stalo?
|
|
|
#4183 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
![]() Jakoś nie mam weny dzisiaj, żeby coś pisać...zresztą widzę, że słabo z produkcją ogólnie ![]() Zjadłam dzisiaj tylko 3 pączki...ale na kolację jakieś pół kilo frytek hie hie miałam mega ochotę na coś niezdrowego![]() Zostały mi jeszcze 3 dni ferii!!! Ech, Tż wraca zaraz z karate, to będę się ewakuować. Czytam sobie "Ojca Chrzestnego" teraz, fajny jest
|
#4184 |
|
Zakorzenienie
|
frezyjka piekna fotka
sliczna dziewuszka z ciebie ![]() ja tez do dokumentow zawsze robie czarno-biale fotki ![]() ---------- Dopisano o 20:22 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ---------- aaa co do paczkow to zjadlam az 3 , i duzo faworkow bo tato skads tam przynios a ze mama nie lubi to ja zjadlam wszystko...... teraz mi za slodko i niedobrze - mam za swoje obzarstwo.... i gruba bede ...
|
|
#4185 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zajrzę do Was jak wrócę z wyjazdu....
|
|
#4186 |
|
Zakorzenienie
|
koniecznie.... bo jak nie to znajdziemy i sila przyprowadzimy
udanego wyjazdu
|
|
#4187 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:49 ---------- Poprzedni post napisano o 21:45 ---------- Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ---------- Idę dalej oglądać film "Anna Karenina", bo coś tu cicho. Tak w ogóle to polecam ten film
|||
|
|
|
#4188 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() zazdroszczę!![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Schodziliście się już wiele razy i tyle też pisałaś,że definitywnie macie wybuchowe temperamenty i być może się pogodzicie czego Ci życzę wyjedź,odpocznij,przemyśl wszystko My czekamyCytat:
![]() ![]() ![]() frezyjko śliczne zdjęcie
|
|
|
#4189 | |||||
|
Zakorzenienie
|
jako jak by na to nie patrzeć główna zainteresowana postanowiłam się odnieść do pewnych fragmentów
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
i na pewno nie będzie to nasz pierwszy taniec ![]() Cytat:
ja sobie z nikogo jaj nie robię a reklamę uwielbiam tego blondaska lubię i lubię jeszcze tą małą dziewczynkę co mówi "ale ja jem takiego łososia nie z wody" Cytat:
![]() coraz mnie mi się podoba bo po raz kolejny powtarza się scenariusz TŻ'towego urlopu a ja nie mam czasu na jego "fochy" i teraz już wiem jak to jest przebywać w towarzystwie brajdzili jak wyszłam dziś z domu po 9 tak wróciłam przed 8
I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive! ![]() Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2010-02-11 o 22:04 |
|||||
|
|
|
#4190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() co z resztą - dziewczyny??????????????? ???? ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:04 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#4191 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4192 |
|
Zakorzenienie
|
Remedios
frezyjko fotka pierwsza klasa
|
|
|
|
#4193 |
|
Zakorzenienie
|
Grape, no ja jestem chętna, ale co z tego
pewnie w sosnowcu będę... albo będę jechac do sosnowca... Albo nie wiem, w każdym razie w Krakowie nie mam jak się zatrzymać, bo ferie.. ![]() Frezyjko, chcesz te cytaty i aforyzmy? Mogę poszukać Tzn. mam jedną albo 2 książki z takimi rzeczami, to mogłabym obfocić interesujące strony...Luffciu Wróć do nas dobrze?
|
|
#4194 |
|
Zakorzenienie
|
wtorek powiadacie? Ja oczywiście będę w pracy do 17:00, ale potem jestem free
|
|
|
|
#4195 |
|
Zakorzenienie
|
Zazdraszczam Wam spotkania
|
|
|
|
#4196 | ||
|
Zakorzenienie
|
carmi
![]() ![]() dziękuję kochana, wiesz za co ![]() ---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- dziękujęCytat:
![]() tak tak tak błagam kochana jesteś ![]() Cytat:
szkoda że nie da się wszystkich zazdrośnic w jednym miejscu spiknąć...
|
||
|
|
|
#4197 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
|
#4198 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A od pazdziernika jestem znow w Jeleniej bo chcemy tu biuro otworzyc wiec poki co mieszkam z rodzicami bo bezsensu zebym majac gdzie mieszkac placila ful kasy za pokoj
|
|
|
#4199 |
|
Zakorzenienie
|
halo halo Pączusie
jak wieczór
Panna Żelazny Zad ![]() wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną ![]() |
|
|
|
#4200 |
|
Zadomowienie
|
Frezyjko super zdjęcie. A, że śliczna z Ciebie dziewczyna to już nie muszę dodawać
![]() Dałam sobie spokuj z przepisywaniem dokumentów. przepisałam 40 str i zostało mi jeszcze 103str I później przepisać na komputrze, tylko na sensowną tabele nie mam jeszcze pomysłu, ale ulżyło mi, że mam już z czego tą pracę pisać. Majorka a co do praktyk to w sumie dobrze, że samą Cię zostawią. Ja pamiętam jak kiedyś byłam wydygana jak sotawili mnie samą w przychodni, żebym "interesu pilnowała", ale przyeżyłam i czegoś też się nauczyłam, więc to jest na plus. |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:33.

zresztą jak codziennie

wiem coś o tym w praktyce 

to jeszcze nie tak najgorzej 

liczę na Waszą inwencję twórczą 

macie wybuchowe temperamenty
ja sobie z nikogo jaj nie robię
I później przepisać na komputrze, tylko na sensowną tabele nie mam jeszcze pomysłu, ale ulżyło mi, że mam już z czego tą pracę pisać.