|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1741 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
Cytat:
![]() jubiler powinien Ci skrócić bez problemu. mi zrobiono za długie kolczyki (tzn.nie doczytałam,że długość jest bez bigla)-odesłałam do Pani i skróciła-wogóle wszystkie długości robiła na zamówienie-naszyjnik, kolczyki, bransoletka. POKAŻ
|
|
|
|
|
#1742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Pani właśnie która mi robiła czyli dodomi miała napisane ile centymetrów ale kurde poprostu jakoś nie zmierzyłam u siebie no ale cóż bywa i teraz kryształek mam między piersiami .
|
|
|
|
|
#1743 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() sorki-taki głupi mi się humor włączył
|
|
|
|
|
#1744 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Informacji też wyciągnąć żadnych nie mogę, bo na pytanie jak było słyszę zawsze odpowiedź: "Fajnie" Ja natomiast jak gdzieś wybywam, to od razu zdaję mu relację ze wszystkiego, kto, gdzie, z kim, kogo widziałam, nawet co piłam ![]() Kiedyś się wkurzyłam i powiedziałam, że jak dalej będzie mi serwował takie lakoniczne wypowiedzi, to będę robiła tak samo Teraz mówi znacznie więcej, ale i tak przekazuje mi tylko te jego zdaniem najważniejsze informacje ![]() Cytat:
Zresztą powinni się na tym znać ![]() Do mnie wczoraj doszła płytka z nauką tańca Jeszcze nie wiem, czy działa, dopiero będę sprawdzać, bo wczoraj był taki miły dzień ![]() Mieliśmy jechać po wino, ale niestety tak padał śnieg, że droga do Poznania była cała zasypana Kupił mi piękny bukiet tulipanków i poszliśmy na kolację Potem wróciliśmy do mnie na ciacho, bo z okazji tłustego czwartku kupiłam kawałek tortu truflowego od Sowy, który to uwielbiam po prostu Naprawdę spędziliśmy fajny wieczorek ![]() Troszkę mnie martwi, że nie kupiliśmy tego wina, ale trudno. Poszliśmy zapytać o zakup takiej większej ilości alkoholu do sklepu koło mojego domu i facet chciał nam sprzedać butelkę Carlo Rossi po promocji za 20 zł, Wyborową 0,5 za 19,90 zł, a 07 za 29,00 zł, więc podziękowaliśmy i powiedzieliśmy, że znaleźliśmy lepszą ofertę
|
|
#1745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A cena alkoholu u tego pana śmieszna chyba z byka spadł. Tygrysek mam duże piersi więc wpadł jak śliwka w kompot buahaha. Edytowane przez fistaszek24 Czas edycji: 2010-02-12 o 10:11 |
|
|
|
|
#1746 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
trzymam kciuki,żeby podpisała! my w sobotę idziemy się pobawić,a w niedzielę, jako że walentynki... może na jakiś dobry obiadek pójdziemy,a wieczorem w domku filmik przy winku
|
|
|
|
|
#1747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brakowało mi takiego wieczoru W sobotę znowu czeka nas taki fajny wieczorek, ale tym razem w domu, bo w knajpach pewnie będzie wszystko pozajmowane, bo przecież Walentyny się zbliżają Więc zrobimy cosik smacznego w domku i do tego winko Trzymamy kciuki, żeby dyrektorka podpisała kurs!!!Też by mi się podwyżka przydała, bo ostatnio kasa mi przelatuje między palcami ![]() Też mi się wydaje, że facet przesadził z ceną, a najlepsze, że wmawiał nam, że taniej to nie znajdziemy Grzecznie mu podziękowaliśmy i wyszliśmy ze sklepu ![]() Sprawdziłam płytkę z nauką tańca i działa ) wiedzieć już mniej więcej co i jak
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak na serio lubie i już i możecie teraz mnie zlinczować bo nie umiem ściągać. A facetowi mogłaś powiedzieć, że jak da spróbować to się zastanowisz Tygrysek Wy obchodzicie walentynki??? My jutro na urodziny do znajomego więc znowu mój będzie wszystkich zapraszał bo tak ma po pijaku .
|
|
|
|
|
#1749 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
taniej nie znajdziecie-jaaaaaasne-myslał może,że Wam się szukać nie chce. Mi się na myśl o kursie robi miło uwielbiam tańczyć z moim narzeczonym :pmy pewnie dostaniemy płytkę z utworem po konsultacjach z instruktorką-żeby sobie móc w domku układ poćwiczyć. przeraża mnie tylko z lekka konieczność tańczenia ze wszystkimi na weselu-byle tylko nikt mnie,ani ja nikogo nie podeptała (szczególnie,że mam tendencję do prowadzenia tak jak chcę ja
|
|
|
|
|
#1750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a wtedy będą zbierać zamiast na wózek to na pralnie ---------- Dopisano o 10:46 ---------- Poprzedni post napisano o 10:44 ---------- Próbiuje sprzedać laser siostry na allegro a wszyscy myślą, że to aukcja charytatywna i piszą e mail ile pani za niego chce no przecież napisałam w aukcji to nie wiem o co im chodzi. |
|
|
|
|
#1751 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pewne jest, że do ślubu musimy(!!!) zaliczyć jakiś kursik żeby poczuć się jeszcze pewniej A tak między nami to troszkę mnie stresuje myśl, że prawdopodobnie z każdym będę musiala zatańczyć ![]() Fistaszek, to z Ciebie taki nasz mały forumowy kujonek jest ![]() ![]() Tylko się nie obraź bo to oczywiście joke Ja się lubię uczyć jeśli cosik mnie interesuje Ech, ja osobiście walentynek nie znoszę. Nagle w lokalach mnoży się liczba par, zupełnie nie ma gdzie usiąść, bo wszyscy sobie przypominają, że w ten dzień należy gdzieś wyjść i powiedzieć sobie, że się kocha
|
|
#1752 |
|
Zakorzenienie
|
Zgodnie z obietnicą wrzucam Wam fotki obrączek
Myślałam, że fotki wyjdą lepsze, ale cóż, innych zrobić nie potrafię ![]() Starałam się sfotografować grawer, ale dupa, nie wyszło W każdym razie są przepiękne
|
#1753 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1754 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Grawer wyraźny-całego nie widać,bo musiałabyś rozłożyć obrączkę |
|
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1756 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() my wychodzimy w walentynki,ale normalnie też,więc nie jest to tak,że akurat w tym dniu nam się przypomina.to tylko taki miły gest,żeby TYM BARDZIEJ miło spędzić czas we dwoje |
|
|
|
|
#1757 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
obrączki bardzo ładne, choć nie gustuję w brylancikach-wolę w pierścionku,ale co tam moje zdanie. ŁADNE
|
|
|
|
|
#1759 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Nosz kurde te same :szok: . Każdy lubi co innego .
|
|
|
|
|
#1760 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ja będę miała inne i bez brylancika. Ale najważniejsze,że WASZE i już są
|
|
|
|
|
#1761 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Znając nas to pewnie jak zawsze pogadamy, posiedzimy, może pobuszujemy po necie w poszukiwaniu jakieś pierdołek na ślub, a potem padniemy ze zmęczenia Chciałabym w jakiś dzień obejrzeć sobie Vicky, Christina, Barcelona, ale Piotrek mi mówi, że on takich film.ow nie lubi, bo to niby bardzo babski jest. Ciekawe skąd wie, skoro nie widział Piotrek ma dzisiaj za zadanie jechać do Selgrosu podpytać o wódkę ![]() Cytat:
Mi się walentyny kojarzą z kiczowatymi serduszkami i przepełnionymi lokalami Oboje wolimy iść do restauracji na kolację w każdy inny dzień byle nie we walentyny Prezentow sobie nie robimy, dla nas to taki sam dzień, jak każdy inny Cytat:
![]() ![]() Są identyczne, gdyby nie ten brylancik ![]() Cytat:
![]() Ale, ze mamy takie same...
|
|
#1762 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A widziałaś cene w APARCIE ??? My daliśmy jedą trzecią tego. Edytowane przez fistaszek24 Czas edycji: 2010-02-12 o 11:55 |
|
|
|
|
#1763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz normalnie szok Nasz obrączki różnią się jedynie brylancikiem Od samego początku te nam się podobały, w grę wchodziły jeszcze takie z grawerem, jednak podczas zamawiania ostatecznie z nich zrezygnowaliśmy Obrączki jak na razie są u mnie i bardzo się z tego cieszę, bo wstyd się przyznać, ale co jakiś czas je otwieram i patrzę sobie na nie Są takie piękne W Aparcie w ogóle takich nie widziałam Ostatecznie pojechaliśmy do jubilera w naszym mieście i tam zamowiliśmy Wyszły nas tanio, przynajmniej tak się nam wydaje bo płaciliśmy 1283 zł, więc chyba nie źle Spodziewaliśmy sie nieco wyższej ceny, a tu taka niespodzianka
"Dopóki nie skorzystałem z Internetu, nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów." S. Lem Edytowane przez Forget_me Czas edycji: 2010-02-12 o 11:59 |
|
|
|
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1765 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja się już dogadałam z krawcową i moja sukienka do czerwca będzie sobie wisiała u niej U mnie było by to zbyt niebezpieczne, bo jeszcze bym ją chciała ciągle przymierzać
|
|
#1766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo jestem taka, że kupie coś a później już mówię, eee starejuż i się nie podba a jak coś zobacze i nie mam tego to wtedy truje jakie to piękne |
|
|
|
|
#1767 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Hehe mam podobnie Czasami cosik raz założę i już mi się nudzi A niektóre rzeczy mam takie, których nie miałam na sobie ani razu, a już mi się nie podobają Nie wiem, po co kupuję takie ciuchyWłaściwie to muszę powoli się zabrać za porządki w szafach, bo jak na razie to nie ma gdzie włożyć Piotrka ciuchów
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1768 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
-a on-zmieszczę się już ze swoimi rzeczami-a ja uuppss.Za kilka dni zrobiłam znowu porządki-tym razem bluzeczki, sweterki i niestety musiałam mu powiedzieć,że i tym razem to się chyba do naszej szafy nie zmieszczą jego ubrania (braliśmy szafy ode mnie,więc wiedziałam co mówię)DRAMAT jest!nie mieszczę się ze wszystkim tak, jakbym chciała-ale na wiosnę znów zrobię porządki ![]() czasem tylko żal...to mi się podoba,ale za małe...to ma śliczny kolor, choć fason już nie taki modny. A najlepsze,ze R. się złości-po co Ci tyle spódnic, jak wcale w nich nie chodzisz?a i tak jak jestem w sklepie,to ogladam spódniczki... mania jakaś czy co? Robię teraz oficjalną obietnicę-na wiosnę (marzec/kwiecień) robię wiosenno-przedślubne porządki i pozbywam się rzeczy, które: a-są za małe, za krótkie, za wąskie, za duże? (nie no za dużych raczej nie mam ![]() b-nie podobam się sobie w nich c-nie założyłam nigdy,albo założyłam "z raz" ! o ! |
|
|
|
|
#1769 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
się uśmiałam.
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:27.

. Napisałam do Pani co mam zrobić żeby go samodzielnie skrócić ale teraz wpadłam na pomysł, żeby iść z nim do jubilera jak będe odbierać obrączki

. Pani właśnie która mi robiła czyli dodomi miała napisane ile centymetrów ale kurde poprostu jakoś nie zmierzyłam u siebie no ale cóż bywa i teraz kryształek mam między piersiami
siałam,siałam aż zasiałam na amen!
Informacji też wyciągnąć żadnych nie mogę, bo na pytanie jak było słyszę zawsze odpowiedź: "Fajnie" 

.