|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1771 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: O pierscionkach z automatu, wiezy Eiffel'a i innych sprawach...
|
|
|
|
#1772 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja porządki co jakiś czas robię, ale też niektórych rzeczy mi szkoda wyrzucić Niektóre są naprawdę takie piękne, choć już niemodne ![]() Powiem Wam, że w moich porządkach najlepsza jest moja mama Ja wywalam z szafy rzeczy, których nie założę i odkladam je na kupę, a moja mama się wtedy zbiera i robi selekcję wtórną i z tych wywalonych rzeczy wybiera te, które upycha gdzieś po swoich szafach Nie powiem, czasami jest to fajne, bo czegoś szukam, a moja mama mówi, że to wywaliłam podczas ostatnich porządków, wtedy sie zaczynam wkurzać, a ona wyciąga to z szafy i mowi, że jej się to podobało, więc to odłozyła
|
|
#1773 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
dopiero teraz wchodze bo sie wczoraj tak zasiedzielismy, ze zostalismy na noc u tesciow jak tam paczki ile zjadlyscie? bo ja skromniutko 2 jakos nie mialam wogole ochoty mimo, ze domowej roboty dziewczyny slyszalyscie moze to nagranie? tak sie na nim usmialam http://www.youtube.com/watch?v=Q_pkb...eature=re lated
|
#1774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ty to ale masz dobrze z tymi teściami Ja sie pochwalę, że wczoraj zjadłam dwa i pół pączka i kawałek tortu truflowego I sałatkę z krewetek ale była taka sobie ![]() Dzisiaj też zjadłam dwa pączki, bo nakupowałam na wieczór dla Piotrka, a on chciał tylko tort A szkoda, żeby się zmarnowały ![]() Słyszałam to Na komórce mam jeszcze co dzieci sądzą o dobrym wychowaniu I rozwala mnie, że kotlet daje porządność, a surówka jest zdrowa na oczy Dobre wychowanie w ogóle się przydaje jak się idzie na randkę Rozwalają mnie te maluchy
|
|
#1775 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sa bardzo fajni wogole jakos jak tam jestem to czuje sie jak u siebie w domu tzn tak swobodnie pewnie tez dlatego ze juz tak dlugo jestesmy razem z Lukaszem no ale ogolem mam spoko relacje z nimijeszcze nigdy nie jadlam takiego tortu ale brzmi smakowicie czyli tez nie poszalalas z paczkami 2,5 to tez skromniutko o tym dobrym wychowaniu to nie slyszalam musze poszukac, ale tamten mnie rozwala oni sa oczadziali z milosci, slub ostatnia szczesliwa chwila w zyciu, trzeba uzbierac na kucharki i ksiedza i on sie jej nie pozwoli zapuscic no i biedni ci nasi mezowie bo juz im nie bedziemy smazyc schabowych
|
|
#1776 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No chyba, że po ślubie teściowa naprawdę przezyje metamorfozę, ale nie liczę na cud Ale tak wlaśnie powinno być, żeby się czuć swobodnie u rodziny narzeczonego, a nie stresować sie na samą myśl Tort jest przepyszny Kupuję go tylko od Sowy, bo naprawdę robi te torty rewelacyjne!!! Z białą czekoladą i takim dziwnym spodem. Nie wiem, jak go określić, ale w smaku przypomina nutellę i są w nim takie drobinki jakby wafla czy czegoś tam innego Jakbym gdzieś dorwała przepis, to bym go od razu upiekła, jednak niestety Sowa strzeże swoich przepisów i nigdzie go nie znalazłam
|
|
#1777 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie to chyba nie ma takiej cukierni tzn nawet nie wiem ale brzmi pysznie nutelle strasznie lubie wiec pewnie by mi smakowal ale mi zrobilas smaka a obraczki bardzo ladne wczoraj tez dalismy zaproszenia tesciom i strasznie sie im podobaly tesciunio powiedzial ze tyle lat zyje i juz troche zaproszen dostal w swoim zyciu ale takie widzi pierwszy raz fajnie jak sie tak wszystkim podobaja i tak zachwalaja az sie tak milo robi
|
|
#1778 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tam wiem, że lepiej już nie będzie ![]() Nutellę też uwielbiam, ale nie na chlebie, tylko uwielbiam ją wyjadać łyżeczką ![]() Z tymi obrączkami to naprawdę niezły numer Już rozdaliście kolejne zaproszenia? Naprawdę idziecie jak burza Na forum czerwcowych PM czytałam, że jedna z dziewczyn będzie rozdawać dopiero w kwietniu. Wydaje mi się to nieco zbyt późno.My rodzicom pewnie też damy jakoś niedługo, potem świadkowie, i reszta rodziny W ogóle mamy fajnie, bo moja siostra mieszka w Poznaniu i Piotrka brat też i najlepsze jest to, że mimo, że Poznań jest taki wielki, to mieszkają bardzo blisko siebie Z okien mojej siostry widać Piotrka mieszkanie w Poznaniu Dzieli ich tylko ulica, wiec za bardzo nie będzie trzeba objeżdżać z tymi zaproszeniami ![]() Super, że teściom się podobaly ![]() Dziewczyny, ja uciekam, będę wieczorkiem Muszę jechać jeszcze zobaczyć za tą wódką ![]() Do wieczorka
|
|
#1779 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jakos tak zawsze przy okazji wychodzi skor juz tam bylismy i sami bo zawsze jak jestemy w niedziele na obiadku to jest tez siostra Lukasza wiec wolelismy dac im sam na sam a do siostry innym razem bedzie okazja zeby sie wprosic na piwko no tez czytalam mysle, ze kwiecien to bardzo pozno jesli ma sie w czerwcu tak jak my 5-egono milo sie tak robi jak ktos doceni to milego popoludnia do wieczorka
|
|
#1780 | |
|
Zadomowienie
|
nudzę się w pracy jak mops...
prześlę Wam coś-za te skarpetki, to bym ![]() http://www.youtube.com/watch?v=0n7iJUInYP8&NR=1 ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- Cytat:
"oczadziali tą miłoscią" ![]() Pan mówi: ja Cię nigdy nie zapuszczę, bo jestes piękna! to jest symbol dziedzictwa, że ona jest juz nie do tykania??!! ja nie mogę ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- [QUOTE=Esti10;17141978]kto wie wszystko mozliwe moze sie zmieni jak juz bedzie po slubie może oczadzieje z miłości-do Ciebie? Edytowane przez Tygrysek_aa Czas edycji: 2010-02-12 o 14:45 |
|
|
|
|
#1781 | |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=Tygrysek_aa;1714301 6]nudzę się w pracy jak mops...
prześlę Wam coś-za te skarpetki, to bym ![]() http://www.youtube.com/watch?v=0n7iJUInYP8&NR=1 ---------- Dopisano o 14:43 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ---------- "oczadziali tą miłoscią" ![]() Pan mówi: ja Cię nigdy nie zapuszczę, bo jestes piękna! to jest symbol dziedzictwa, że ona jest juz nie do tykania??!! ja nie mogę ---------- Dopisano o 14:47 ---------- Poprzedni post napisano o 14:43 ---------- Cytat:
Edytowane przez fistaszek24 Czas edycji: 2010-02-12 o 14:50 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#1782 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
tak ustaliliśmy,że wystarczy ---------- Dopisano o 14:55 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- a tak wogóle,to miłego weekendu dziewczynki ![]() wybawić się (bo ostatki), odpocząć
|
|
|
|
|
#1783 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1784 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Damy im zaproszenia, ale przy okazji też będzie okazja do świętowania Z Piotrka bratem to niestety tak się nie da, bo on jest jakiś dziwny Zupełnie jak jego mamusia Byłam dzisiaj w Biedronie zobaczyć za winem i wcale nie jest takie tańsze niż w Tesco. Wręcz przeciwnie, jest nawet o 5 gr droższe Piotrek dzisiaj jechał do Selgrosu sprawdzić jeszcze raz co i jak z wódką Może w niedzielę pojedziemy po alkohol Chociaż znając nas, to znowu odłożymy to w czasie ![]() Cytat:
Ale na szczęście weekend można uznać za rozpoczęty Skarpetki są czaderskie Stylowy wzorek mają Wiecie co mnie ciekawi? Dlaczego ta para młoda nie usunęła tego z tego teledysku? Przecież kamerzysta zawsze daje płytę do akceptacji parze młodej. Jak można zostawić na płycie motyw z takimi wzorzystymi skarpetami ![]() Cytat:
My postanowiliśmy ruszyć z zaproszeniami z końcówką lutego, bo znając nas jeździć będziemy tylko w weekendy, a troszkę ludzi do objechania jest. Każdy będzie chciał zapewne, żebyśmy na chwilkę weszli cosik wypili, wiec w ciągu jednego wieczorku objedziemy dwie maksymalnie trzy rodziny A nie chcemy też, żeby to rozwożenie wyglądało tak, że nie mamy czasu dla siebie tylko codziennie jeździmy ze zaproszeniami ![]() Zapomniałam zupełnie, że to ostatni ostatkowy wieczór i zamiast się zgadać ze znajomymi to ja kolację zaplanowałam taką we dwoje Jak na razie jestem na wyszukiwaniu jakiś smacznych potraw, ale Piotrek okazuje się mało wymagający bo ma ochotę na zwykłe spaghetti ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:45 ---------- Dziewczyny tak na rozweselenie popatrzcie sobie na te filmiki http://www.youtube.com/watch?v=uirpH...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=qu3mY...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=HXh_C...eature=related http://www.youtube.com/watch?v=kqZx2ZtFYJA http://www.youtube.com/watch?v=XAY_dVRlv8Q ---------- Dopisano o 20:14 ---------- Poprzedni post napisano o 20:07 ---------- Tutaj niezły tancerz http://www.youtube.com/watch?v=irLYD...eature=related Albo to: http://www.youtube.com/watch?v=cYGTl...eature=related Za to bym oddała ![]() http://www.youtube.com/watch?v=4n0Sq...eature=related
|
|
#1785 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale juz tak do cioc i wujkow to gozej jeszcze jak ze swojej rodziny to spoko ale jak od tzta i jak sie nie zna to tak dziwnie a wiadomo ze trzeba wejsc i troche posiedziec co do alkoholi to my jeszcze nie szukamy ale to wiesz, wiem ze w biedronce jest strasznie tania tequila co do winka to my pewnie tez carlo rossi chyba wiekszosc to winko kupujete filmiki super ale sie usmialam
Jesteśmy razem od 01.06.2001 Zaręczyny były 06.06.2007 Nasz Ślub odbył się 05.06.2010 Edytowane przez Esti10 Czas edycji: 2010-02-12 o 22:24 |
|
|
|
|
#1786 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tylko na chwilkę bo chcę spisać przepis na lasagne i czekam na Piotrka Właśnie z kąpieli wyszłam i staram się ujarzmić włosy Byłam dzisiaj na zakupach i wróciłam taka wymarznięta, że szkoda gadać!!! Do tego buty mi przemokły Co do zaproszeń to masz rację, do swojej rodziny to zawsze jakoś inaczej Ja niby znam Piotrka całą rodzinę więc zaskoczenia podczas rozdawania zaproszeń nie powinno być, ale jednak za jedną ciotką się nie przepadam i na samą myśl, że mamy do niej iść dostaję gęsiej skórki Ale coż, trzeba i to odbębnić ![]() Za tequilą się nie rozglądałam Też bym robie wypiła jakiegoś drinka Piotrek ma dzisiaj kupić jakieć winko, więc kto wie, czy nie usnę ![]() Ostatnio rozmawialiśmy z Piotrkiem na temat ilości wina na weselu i wiecie, że stwierdził, że 40 butelek to za dużo??? Mi się wydaje, że to tak w sam raz, tym bardziej, że kobiety pewnie będa wolały wipić winko niż czystą. Przynajmniej te z mojej rodziny, bo od Piotrka to bez wódki nie wyobrażają sobie imprezy ![]() Udanej sogboty Wam życzę Uciekam spisywać przepis i będę czekać na Piotrka, bo ma mi dzisiaj pomóc w gotowaniu Będę jutro
|
|
#1787 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mowisz lasagne mniam mniam dawno juz nie jadlam ale z mieskiem oczywiscie? bo ja to innej nie jadam , ja dzisiaj robilam risotto co do tej tequili to ja tak z innej beczki nie szukam na slub tylko napisalam gdybys kiedys miala zamair sobie kupic to pamietaj ze tam jest tania, tesciowa kiedys dostala w prezencie razem z grenadina i robilysmy wlasnie te driny tequila sie skonczyla wiec trzeba bylo dokupic no i kupila w Auchanie ponad 50zl a kiedy przy okazji zobaczylam ze w biedronce taka tania dzieki za info w sprawie winka dobrze wiedziec ja rowniez zycze milego wieczorku
|
|
#1788 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dzisiaj potwornie mi się nic nie chce robić!!! W ogóle jestem niewyspana jakaś ![]() Wczoraj pojechaliśmy za winkiem się rozejrzeć po Poznaniu i jest fajna promocja w Tesco. Dwa wina El Sol za 30 zł W sobotę piliśmy to wino i muszę Wam powiedzieć, że jest pyszne!!! Byśmy już je wczoraj kupili, ale przez te walentyny nie było już za dużego wyboru. Jeszcze w przyszłym tygodniu chcemy skoczyć i się rozejrzeć, bo ta promocja trwa do 24 lutego więc mamy jeszcze troszkę czasu ![]() W ogóle w Poznaniu przez te walentyny wszędzie takie korki, ze szkoda gadać!!! Wszyscy sobie nagle przypomnieli, że należy się w ten dzień przejechać do kina Dzisiaj idziemy na przedostatnie nauki, jeszcze jutro i koniec A my już chcieliśmy sobie zrobić taki super romantyczny weekend w Poznaniu ![]() ![]() ![]() Dziewczyny nie wiem, czy się chwaliłam, ale zaczęłam ćwiczć brzuszki i jak na razie ćwiczyłam tylko trzy dni, ale jestem już padnięta A niby 42 dni cwiczeń ma być i są podobno potem super efekty. Nie wiem, czy dam radę, bo jak na razie to mam serdecznie dość Ćwiczenia są męczące, cały czas robi się to samo, a do tego zakwasy mi się porobiły Tą tequillę musimy sobie kupić, tym bardziej, że w sobotę pokończyły się nam alkohole. Został ostatni Jim Beam, a ja za bardzo się za whisky nie przepadam A lasagne obowiązkowo z mięskiem
|
|
#1789 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jak ksiądz i panna młoda wpadli do basenu-to nie wiedziałbym czy śmiać się czy płakać...pewnie ze śmiechy nie mogłabym z tego basenu wyjść ![]() a ksiądz, który upuścił komunię za dekolt?? masakra ogólnie te filmiki my będziemy zawozić najbliższej rodzinie (w naszym mieście),a nie wiem czy damy radę np.do mojej chrzestnej. Do chrzestnego wyślę,bo we Wrocławiu mieszkają... nie myślałam jeszcze o tym, jak to logistycznie rozplanować,ale wcześniej niż w marcu zaproszać nie będziemy. |
|
|
|
|
#1790 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie sie to ogląda, ale jakby mnie osobiście takie cosik spotkało, to normalnie nie wiem, co bym zrobiła ![]() Wczoraj rozmawialiśmy na temat rozwożenia zaproszeń i jak na razie nie jedziemy nigdzie, bo nie mamy kiedy Pewnie już tak ostatecznie ruszymy w ostatni weekend lutego, ale wtedy to tak skromnie rodzice i świadkowie Resztę zostawimy sobie na później, czy na początek marca Im bliżej ślubu, tym jestem gorzej zorganizowana
|
|
#1791 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#1792 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mnie w sobotę wkurzyła kumpela, bo oznajmiła mi, że jeśli na słub nie pójdzie z Piotrka kolegą ze studiów to na wesele nie przyjdzie ![]() Właśnie czytam relacje dziewczyn, które są już po ślubie i jak tak czytam, to aż sie doczekać nie mogę
|
|
#1793 |
|
Zakorzenienie
|
czesc dziewczyny
widze, ze duzo nie popisalyscie ale to dobrze bo wczesniej nie moglam do was zajzec. Myslalam ze czeka nas klucie scian w mieszkaniu
|
#1794 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj wyszłam z pracy wcześniej i pojechałam do PZU zobaczyć co i jak z ubezpieczeniem Wyszło, że teraz po9winnam zapłacić 1308 zł Rozmawiałam z mamą, co robić, czy zostawać w PZU czy szukać czegoś innego i mi poradziła, żebym nic nie szukała. Chyba rzeczywiście zostanę w PZU, bo w razie jakiś kłopotów to przynajmniej wiem, gdzie ich szukać Poza tym wczoraj byliśmy na przedostatnich naukach i powiem Wam, ze jak na razie były to najlepsze i najciekawsze nauki, na jakich byliśmy Cały czas czytała jakieś opinie psychologów i pedagogów, co niestety było dośc nudne. Potem mieliśmy spotkanie z księdzem i ten tak rozruszał towarzystwo, że szkoda gadać Opowiadał dowcipy i jakieś historie, które mogą nas spotkać w małżeństwie, ale w sposób taki, że się go chciało słuchać Siedzieliśmy w tym kosciele 1,5 godziny, ale było tak ciekawie, że nawet nie wiem kiedy minął ten czas Dzisiaj mamy ostatnie spotkanie, a potem tylko odbiór zaświadczeń Na mszę mamy zabrać rodziców i teściów, ale my stwierdziliśmy, że podarujemy sobie targanie naszych rodziców, tym bardziej, że po tej mszy chcemy się wybrać na weekend do Poznania ![]() Jutro w pracy mam wolne, a raczej zamiast do pracy mam jechać do Poznania złożyć dokumenty w sądzie. Szefowa powiedziała mi, że już nie muszę wracać, więc od razu namówiłam mamę, żeby wzięła sobie dzień wolny i jedziemy razem Przy okazji połazimy za butami ślubnymi, bo czasu na kupienie mam już coraz mniej. Mam nadzieję, że będę się Wam mogła pochwalić w czwartek zakupem ![]() Ale Cię Esti spotkała przygoda!!! Dobrze, że macie w rodzinie elektryka Na trzy miesiące przed ślubem jakbyście musieli rozwalać ściany, to byłaby masakra!!! Dobrze, że wszystko sie dobrze skończyło
|
|
#1795 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Strasznie się ciesze, że ludzie nie mając zaproszeń potwierdzają przyjazd .
|
|
|
|
|
#1796 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiedziałam, że Cię wyślą na ten kurs Przed ślubem każdy dodatkowy grosz się przyda Normalnie nie wierzę, że przeżyliśmy te nauki i co najważniejsze, ze nie odpuściliśmy sobie ani jednych Dzisiaj powiedzą nam jak będzie wyglądało wydawanie zaświadczeń i ile to będzie kosztowało? Bo pewnie będzie trzeba za to zapłacić. Pewnie w przyszłym tygodniu zaczniemy się rozglądać za poradnią, żeby już załatwić to wszystko i mieć z głowy. Ta poradnia jakoś napawa mnie strachem ![]() Super, że Wam już potwierdzają przybycie!!! Mniej więcej już wiecie, ilu osób sie możcie spodziewać na 100%. Ciekawi mnie, jak to będzie u nas wyglądało. Czy goście sami będą potwierdzać przybycie, czy też niestety my będziemy musieli obdzwonić pół rodziny i posprawdzać, czy przyjadą na ślub. Jak na razie tylko kumpela mi powiedziała, że nie przyjdzie jeśli na ślub nie pójdzie z Piotrka kolegą ze studiów
|
|
#1797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Powiedziałam sobie, że na kolanach prosić nie będe .
|
|
|
|
|
#1798 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wkurzyła mnie tym na maxa!!! Jak się dowiedziała, że zostanie zaproszona na ślub, to się ucieszyła i stwierdziła, że musi się zabrać za szukanie faceta. Nawet dwóch moich kumpli jej przedstawiłam, ale jeden w ogóle jakiś desperata, bo na siłę chciał się z nią spotykać, a drugi, dodam, że mój najlepszy kumpel stwierdził, że jednak ona nie jest w jego typie i laska się tak wkurzyła, że szok!!! Powiedziała mi, że moi znajomi są dla niej zyt słabi psychicznie, w ogóle są nienormalni i tak ich obrażała, że szok!!! Najlepsze, że o tego mojego najlepszego kumpla się wiecznie wypytuje, czy kogoś ma i w ogóle. Jak jej kiedyś powiedziałam, że nie rozumiem, po co chce wiedzieć czy kogoś ma, skoro niby on się jej i tak nie podoba, to mi odpowiedziała, że chce wiedzieć, czy dalej desperacko szuka dziewczyny Teraz jest zakochana w Piotrka koledze ze studiów choć go nie zna, a widziała go tylko na zdjęciu Ciągle do mnie wydzwania i pyta, czy wiem cosik nowego o tym kolesiu ![]() W sobotę mi powiedziała, że ona już nikogo na nasz ślub nie szuka, jeśli nie pójdzie z tym kolegą to nie przyjdzie wcale, bo samej to tak głupio. Powiedziałam to Piotrkowi i stwierdził, że w takim razie mamy dwa miejsca wolne na ślubie ![]() :brzyda l:Chciałam, żeby była na naszym ślubie, ale teraz, jak widzę, co wyprawia i jakienam warunki stawia, to zaczyna mnie wkurzać!!! Tak jakbyśmy mieli mało swoich spraw do załatwienia, jeszcze trzeba jej faceta naślub szukać
|
|
#1799 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() dobrze mieć wujka elektryka... ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:50 ---------- Cytat:
mieszkam w mieście turytyczno-uzdrowiskowym, a w sezonie może byc problem.tz. facet zarezerwował z moich wstępnych obliczeń ilość pokoi,ale do końca maja muszę dać znać na 100% ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ---------- Cytat:
śmieszne |
|||
|
|
|
#1800 |
|
Zakorzenienie
|
Więc oficjalnie ide na kurs a moją współpracownice szlak trafia bo nie wie na jaki i chodzi po pokojach i pyta hehe. W przyszłą sobote będe się kształcić
.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:54.

się uśmiałam.
-a on-zmieszczę się już ze swoimi rzeczami-a ja uuppss.
Niektóre są naprawdę takie piękne, choć już niemodne
I sałatkę z krewetek ale była taka sobie 

Zupełnie jak jego mamusia
Stylowy wzorek mają 

A my już chcieliśmy sobie zrobić taki super romantyczny weekend w Poznaniu 
Wiedziałam, że Cię wyślą na ten kurs