|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVI
- Ty kradzieju!
- ja kradziej?! niby co Ci ukradłam.. ? - serce, misia, serce. - mhm.. w takim razie Ty też jesteś kradziejem, Skarbie. (wczorajsza rozmowa z chłopakiem. <3) "Ty zawsze będziesz moim księciem, prowadzącym mnie za rękę." ;* "nieważny cały świat, gdy bez Ciebie żyć tu mam.." "na nowo będę kraść Twych oczu jasny blask." <3 "jestem idiotką, która tęskni nocami..."
|
|
#3032 |
|
Raczkowanie
|
Borowiczanka - oo dziękuję
kupię sobie karmelowego misia i odgryzę mu łeb, ale najpierw nazwę go Twoim imieniem. a nie myślałam, że szczęście spotkam właśnie tu. kiedy było mi tak zimno , dałeś mi rękawiczki i przytuliłeś tak czule, to był właśnie ten moment. czułam, że siedząc koło Ciebie usiłujesz mnie złapać za rękę tłumacząc się zgubioną rękawiczką.
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
|
|
#3033 |
|
BAN stały
|
limitowanaa &
nomoredrama & powiedzcos . dziękuje.dziękuje.dziękuj e ![]() . . . jeszcze kiedyś za mną zatęsknisz . weźmiesz od ręki nasze wspólne zdjęcia i zatęsknisz tak po prostu zatęsknisz za tamtymi chwilami . i będziesz chciał do mnie wrócić . a ja tak poprostu Cię oleje w taki sam sposób jak Ty to robiłeś . bo przecież uczymy się od lepszych . nie ? nie jesteśmy już ze sobą od dość dawna . a moje kumpele nadal zdają mi dokładne relacje z tego gdzie i z kim Cię widziały . ale nie . przecież mi już na Tobie nie zależy . a te informacje o Tobie wcale mi nie są potrzebne . wcale . stłumione obietnice jego . poszarpane serce jej . nam to już nawet żdana maszyna miłości nie pomoże . nie rozumiesz ? to koniec. wydawało jej się . że to właśnie on jest jej księciem . że jest jej spełnieniem marzeń . i wiecie co ? miała racje . bo to tylko jej się wydawało. bo Ty i ja to takie mistrzowskie dopasowanie nie pasujących do siebie elementów . czasami chciałabym żeby zamkneli mnie w pomieszczeniu bez klamek i ubrali w bialy kaftan . wtedy przynajmniej nie widziałabym jak siedzicie razem na naszej ławce i jesteście prze szczęśliwi . . |
|
|
|
#3034 |
|
Rozeznanie
|
ostatnio dziwnie reaguję na Ciebie.
chyba za bardzo Cię wyidealizowałam. -czego najbardziej żałujesz? -złudzeń.. jestem jak połowa a drugą połową ty. bo gdy na Ciebie patrze kochanie to myślę czy to nie tylko piękny sen z którego zaraz się zbudzę, a Ciebie już nie będzie. Tobą pachnę, Tobą oddycham, cała jestem Tobą przez Ciebie zgubiłam swoje własne ja.
|
#3035 |
|
Zadomowienie
|
,, On, ona i te inne.. Nie próbuj zrozumieć. odejdź. A potem buty będą rozmawiały o uczuciach lodowatych serc.. Wiesz kochanie... milczysz najpiękniej na świecie. ,,
Edytowane przez Issuee Czas edycji: 2010-02-12 o 22:01 |
|
|
|
#3036 |
|
Raczkowanie
|
dziękuje za pochwały bo coś tam mignęło
![]() _mandarynka Właśnie wstał nowy dzień, słońce jakby do mnie uśmiechnięte. Bo w każdym z nas jest Chaos i Ład, Dobro i Zło. Ale nad tym można i trzeba zapanować. Trzeba się tego nauczyć. Jak zwykle to ja wykręce numer Twój. I powiem Ci o Tobie pisze znów. Kochać ? Jak to łatwo powiedzieć
nie jestem pewna. nie wiem czy jestem, czy mnie nie ma. może stoję obok Ciebie... [caroline060 Edytowane przez CookieCrisp Czas edycji: 2010-02-12 o 22:05 |
|
|
|
#3037 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Dziękuje kwiatuszku Missi_16- kochanie ty moje _____________
jakie to kur.wa żałosne ! jedna osoba może sprowadzić cię do tak cholernej depresji że będziesz godzinami gapić się w sufit, płakać i ściskać w ręku telefon - nie wiedząc jak przeżyć następne dni - ale mieszkamy od siebie strasznie daleko! - mi to nie robi różnicy . - a jeśli zatęsknie to będziesz na każdy mój znak u mnie ? - jasne! dla Ciebie wszystko <3 - o kurva! naprawde Ci zależy ! odłożyłam na zakurzoną półkę simsy , nie moge w nie grać. nie potrafię! zabijałam nimi czas.. ale ... odkąd moja simowa postać się zakochała już nie mogę na to patrzeć! Mają dziecko , wspaniały dom , to tylko piękna iluzja ale.. chciałabym być bohaterką tej gry. chciałabym czuć to co ona ... jej.. co ja robie! zachowuje sie niedorzecznie! co z tego że miłość mojego życia ma mnie gdzieś! a przyjaciele zapomnieli że istnieje - co z tego skoro mimo tylu bólu jakiemu musiałam poddać się przez te 15 lat swojego życia nadal tu jestem ! przetrwam ! wiem że tak będzie ! Poległam na arenie miłości. Walka, którą stoczyłam przyniosła wiele ran. Pozostawiła wyryte w pamięci filmy, które co noc włączają się z kliknięciem "play". Miliony wypowiedzianych słów, walczących o każdy centymetr myśli, jak zapisane tuszem kartki w pamiętniku- dają znać, że wciąż pulsuje w nich tętno. Wibrujące powietrze przesiąkło Twoim zapachem, który wciąż unosi się wokół. Echo głosu, który powraca jak za sprawą czarodziejskiej różdżki. Tysiące miejsc, przynoszących rumieńce na twarzy. Kilka drobiazgów, które zostawiłeś w mieszkaniu. I Twoje zdjęcie. Uchwycony kadr przedstawiający Twą twarz. Rozczochrane włosy, które wiatr spychał w każdą stronę. Lekko zmarszczone brwi, jakby pytające dlaczego robię Ci to zdjęcie. Oczy. Ich zieleń, w których tąpię się za każdym razem, gdy w nie spoglądam. Radosne, wesołe. Twoje. I ten delikatny uśmiech... W tle widać fale, jakie odbijają się od brzegu. Słońce zabarwiło taflę wody...- Moje myśli zostały brutalnie przerwane przez gwizdek czajnika. Herbata z miodem i cytryną na ponure popołudnia wraz z dźwiękiem pianina, jakie wydobywały się z odtwarzacza, wpuściły do mych szarości lśnienie promyka zachodzącego słońca. Każdy łyk ciepłej mieszanki goryczy, łez, tych dobrych i złych wspomnień rzucał cień rozwiązania tego równania. Przecież... Nie mogę wciąż roztrząsać przeszłości. Rozbitej szklanki nie da się perfekcyjnie posklejać. Nie wymarzę minionych dni. Mogę się z nimi tylko pogodzić. Podpisać rozejm i zawiesić broń. Wyciągnąć wnioski z lekcji, którą dało mi życie... ..tonę w dźwiękach muzyki. Pierwsze sekundy niczym strumień lodowatej wody oblewają moje ciało. Zamknięte oczy pod powiekami rejestrują obrazy. Po plecach przebiega dreszcz emocji. Przez kilka minut unoszę się ponad taflę codzienności. Muzyka- bez niej żyć nie potrafię.
Myślę że cała magia w słowach "Obiecaj mi" jest w tym że masz je do kogo wypowiadać, masz kogo o coś prosić, wiedzącże usłyszysz "obiecuje" i to jest taka wiedza, jakby ktoś czekał za najciemniejszym zakrętem ... <3 |
|
|
|
|
#3038 |
|
Zadomowienie
|
dzięki, dzięki za jakieś tam miłe słowa, co mi mignęły przed oczami
;*________
zaakceptować moje humory i zachcianki, tak .. to jest ciężkie, ale wykonalne pragnę wyłącznie Twojej obecności i słów moje cały czas zimne ręce .. nigdy nie ma ich kto ogrzać burzliwa więź między nami jest jak pasjonujący dramat moje serce płacze nad własną cholerną naiwnością tak bardzo Cie nienawidzę, a jednak w każdej chwili jestem gotowa oddać Ci swoje serce. Wytłumaczysz mi to ? w naszym związku wszystko było za krótkie, dosłownie WSZYSTKO : ) będę sycić się Tobą każdym wieczorem skoro boję się, że moje głupie serce całkiem oszaleje dla takiego jak Ty, to znaczy, że rozum jeszcze dobrze pracuje. Może jednak nie jest ze mną tak źle
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2010-02-13 o 11:20 |
|
|
|
#3039 |
|
Raczkowanie
|
Missi_16 - aż musiałam napisaać ;P ;**
' Deep inside S H E cry, cry, cry ! ' - Kochanie, gdzie jest ta Twoja miłość ? - Przecież tak często mówie Ci, że Cię kocham .. - Nie czuje jej. Słyszę tylko jakieś słowa, ale nic mi po pustych słowach. - Kocham Cię. - Grozisz mi?!
|
|
#3040 |
|
Wtajemniczenie
|
Czasami sobie myślę, że szkoda mi samej siebie,
akurat padło na Ciebie.
|
|
#3041 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
______________________ ` Nie ma dymu bez ognia . ` ` Żyć , żeby przetrwać ' Iść do przodu , nie zostać z niczym i do przeszłości nie mieć litości . To ten styl pełen bólu i złości , środkowy palec zawsze w gotowości . ` Nie raz topiłam smutki w wódce . ` ` Mam swoich ludzi , których cenię to tu mogę się minąć z przeznaczeniem . ` Zamykasz oczy , bo nie chcesz widzieć . Mam ideały w które ciągle wierzę . Skończyło się, choć właściwie nigdy nie zaczęło. Teraz nie będę już patrzeć i nie będę myśleć. Po prostu zapomnę... czas zacząć od nowa. uda mi się? Czuję się jak jakiś pieprzony feniks. Ciągle odradzam się z popiołów tylko po to, by znów umrzeć przez jakiegoś kretyna. Wiele razy o tym marzyła. O miłości, o prawdziwych pocałunkach, zazdrosnych koleżankach, nocnych spacerach przy akompaniamencie świerszczy, o ciepłych dłoniach, nieśmiałych uśmiechach, spełnianiu pragnień i czerpaniu garściami z drzewa szaleństw. Marzyła o przymknięciu kotary ciężkich powiek pod naciskiem czyjś miękkich warg, o głośnym, przyjemnym śmiechu matki, którego nigdy nie słyszała, a który miał podkreślić jedynie to, jak bardzo się zakochała i w końcu o tym jednym jedynym uczuciu spełnienia, jakie mógłby dać jej ktoś, dla kogo chciałaby budzić się każdego ranka. Przepadło. Tak jak jasne światło otulające pokój, gdy wyłączymy z prądu lampkę. Gdzieś na drodze między umysłem a sercem zapanowała ciemność. Wiele rzeczy chciała zaplanować, jednak teraz wiedziała, że za późno zabrała się za notowanie wszystkich wschodów i zachodów słońca. Wiedziała, że będąc tak słabą, igrać z losem nie można - wszystko przepadło, nawet wiara w miłość. Zaskoczona z zaskoczenia - zauroczona bez opamiętania.
|
|
#3042 |
|
BAN stały
|
marikab w takim razie będę dalej urządzać moje polowanka na Wasze cudeńka
![]() I’m your World!
'Wiem, że nigdy się nie dowiesz, że zabijasz mnie każdego dnia' Widzieć, że widzisz, Słyszeć, że słyszysz Czuć, że czujesz Kochać i kochaną być Cały mój świat oczami się wylewa Miała racje, mówiąc, że jest w lepszej sytuacji- to z nią zasypiałeś, ze mną „tylko byłeś” 'Starczyłam ci na miesiąc- to chyba był twój rekord' |
|
|
|
#3043 |
|
Wtajemniczenie
|
ow ludziach denerwuje mnie tandeta emocjonalna ...
oBo głowy nie można kłaść na sercu byle komu... ojestem Jeźdźcem Apokalipsy oopowieści na dobranoc. oKłam, jeżeli prawda miałaby mnie zaboleć. |
|
|
|
#3044 |
|
Przyczajenie
|
hmm... jestem tu pierwszy raz... troche nie wiem co i jak...
![]() hieh ![]() coś z nudów:P ----
esy..floresy... fantasmagorie..
niewiele tu po mnie ... |
|
|
|
#3045 |
|
Przyczajenie
|
bo szczęście to nic innego jak drugi człowiek.
a Ty ile masek chowasz w swojej szafie? czasami słowo jest ostrzejsze niż świeżo naostrzony nóż. jak się złamie nogę, to wkrótce się zrośnie. z sercem jest inaczej... emocji nie da się uleczyć, można je zaledwie przygasić, jednak blizny zawsze pozostają. |
|
|
|
#3046 |
|
Raczkowanie
|
Dla Ciebie zjem całego grejpfruta...
Opowiedz mi bajkę na dobranoc.Taką z happyend'em.Tej nocy nie chce się bać. Zaciskam do bólu pięści czując jak mi się wymykasz. Wsłuchaj się w bicie mego serca.Słyszysz?Wystukuje Twoje imię. Bo 'istnieć' to nie to samo co 'żyć'.Istniejąc możesz chodzić,oddychać,jeść a nawet myśleć,nie możesz jednak kochać.Żyjąc tak. Zamknęła jego zapach na kłódkę zapisując w pamięci,że może go powąchać dopiero przed śmiercią. Na 'dobranoc' pocaluję Cię w ekranowy policzek.Będzie znów jak dawniej. Nie mów mi,że już Cię nie kocham.Jestem łatwowierna. ~~ Nigdy o nic nie prosiłam ale teraz uff nie mam wyjścia. Zerwałam z chłopakiem przez głupie nieporozumienie,myślałam, że mnie nie kocha jednak nadal coś do mnie czuł.Przez to wszystko wyjechał do Niemiec z dnia na dzień.Nie wyobrażam sobie życia bez niego,wszystko straciło sens.Poszukuję opisów o wybaczeniu,szansie,tęskno cie coś w tym stylu.Mogą być długie. Bardzo proszę o pomoc ![]() ![]()
|
|
|
|
#3047 |
|
Zadomowienie
|
Czy coś zawsze musi być kosztem czegoś? Myśli to tylko chwilowa hybryda czasu, w której na niczym się nie skupiasz. |
|
|
|
#3048 |
|
Zakorzenienie
|
mendacity x3 - bardzo mi miło, ze sie przydają
![]() snowball - Ty wiesz <3 daciaaaaaa - słonko! <3 --- irracjonalnie. Nie przywiązuje się wagi do przeszłości, gdy wszystko, co istotne wydaje się przyszłością. `Ważne są tylko te dni, których jeszcze nie znamy. ` "Każdy powinien mieć kogoś, z kim mógłby szczerze pomówić, bo choćby człowiek był nie wiadomo jak dzielny, czasami czuje się bardzo samotny." "Zarozumiałością oraz bezczelnością człowieka jest mówienie, że zwierzęta są nieme, tylko dlatego że są nieme dla jego tępej percepcji." opowiem Ci... przegrajmy wszystko i przestańmy istnieć lubię gdy patrzysz na mnie |
|
|
|
#3049 |
|
Raczkowanie
|
kochane na zawsze .
**IhateU , kamisha , Mrs Unfabulous , revel , nieproszona , ruda wiewiora , m4dziar4 , _ZaagubiOna_ , CookieCrisp , Issuee , sanderson93. czujcie sie zawsze okradane. ; DD cokolwiek po prostu bądź przy mnie. czuję się jak ptak bez skrzydeł. sprawdzam gdzie byłam i co robiłam. nauczę się brac to co dobre. ciche wspomnienia. skrzydła prowadzą. opowiadam historię, której jeszcze nikt nie zna. cokolwiek będzie nauczyłam się brac Ciebie. < 33
|
#3050 |
|
Zadomowienie
|
Miłości kończą się z różnych powodów..
ale jedno je łączy, Przypominają spadające gwiazdy, płoną przez jedną chwilę dając przedsmak wieczności a potem znikają.. w moim śnie jesteś mój.W moim życiu jesteś snem czasami realne chwile niszczymy marzeniami... już nie przeszkadzam w tworzeniu nowych Wspomnień I uśmiecha się na dwa tysiące trzysta czterdzieści pięć barw
|
#3051 |
|
Raczkowanie
|
> młot smutku miażdży moje serce...
> szukam komnaty sprawiedliwosci o kolorze zieleni. >Chcę rozpłynąĆ się w mrokuu... >Perfidnie mowię ze to koniec! juz Cie nie kocham! ;] |
|
|
|
#3052 |
|
Raczkowanie
|
nomoredrama - na zdrówko kradziejku
jako kobieta mam pewne prawa, mogę palić papierosy , pić nadmierne ilości alkoholu i używać okropnych wulgaryzmów. mogę być pewna siebie ponad norme a gdy chce nie założyć stanika , nie założyć kurtki w zimę , nosić skąpą spódnice i pokazać całemu światu moje majtki w misie . jeśli tylko będę chciała mogę robić co chcę. on był tam ze mną a razem z Nim jego nieprzeciętne oczy i zadziorny nosek. szczęście to taka legenda, każdy o niej słyszał. ale nikt tak na prawdę jej nie zaznał. zachowuję się jak narkoman , czekam co dziennie aż napisze a przecież wiem, że tego nie zrobi .
- powiedz jeszcze, że jakbyś dostała bukiet stokrotek z trawnika nie wyśmiałabyś go? - a nawet więcej zaczęłabym się zastanawiać dlaczego tak późno pojawia się w moim życiu ktoś tak wyjątkowy. / Paralogiczna ![]() W ♥ 22.08.2011r. |
|
|
|
#3053 |
|
Zadomowienie
|
kurczee jak sie ciesze ze mnie pamiętacie <3
bioree sie za siebie i wracam na dobre na to forum ![]() ____________ Wprost proporcjonalnie rośnie moje zagubienie do braku ciszy. Mam muzyczny chaos na podłodze i słoik z petami między kolanami. Zbieram pod powiekę odgłosy zmokniętych ptaków, drzew i późnego popołudnia. szum słowa bezgłośnie wypowiadanego przez ludzi na przystanku. Szukam siebie w poniedziałku. W liczbach małego nieporządku i systemie siódmym, zainspirowanym. Będe się resetować zalogowana pod kołdrą, rozdłubując wspomnienia ostatnich dni. |
|
|
|
#3054 |
|
Rozeznanie
|
<33333
Primadonna, nydee, Kamma1507 - wracać mi tu! <3
Frizzelicious, ciiri, kamisha, dontgivemenames, chocapic, Drift, ruda wiewiora, caroline060, xxgroszek07xx, KaMa2704, latin, One for all, grise, Kinderka13, daciaaaaaa - bądźcie moimi walentynkami. ![]() dziękuję dziewczyny <3 ____________________ uwielbiam sposób, w jaki twoje oczy błyszczą, to nie pozwala mi odejść.
moja ręka w twojej, twoje oczy na moich c z u j ę s i ę k o c h a n a . budzę się. kolejne walentynki, a ja znowu sama. znów bez ciebie powiedziałeś mi to wszystko, co chciałam usłyszeć w pewnym sensie, musisz czuć to samo.. jedno proste pytanie. a może to zbyt oczywiste, by o to pytać?
|
#3055 |
|
Raczkowanie
|
Między nami nic nie jest nigdy dopowiedziane.
Pospolita dziwka.
|
#3056 |
|
Raczkowanie
|
Nie mogę spać. Kolejny raz. Kolorami przykrywam wszystko, co złe. Boję się tego co jest, tego co będzie... boję się też samotności. Czuję się jak paranoik. Czuję, że popadam w paranoję... ale tu nie ma żadnego spisku. Teoretycznie przecież wszystko jest w porządku, w jak najlepszym porządku. Niestety, jak to bywa, podchodzenie do spraw teoretycznie jakoś nigdy nie przynosi zadowalających efektów. przeszłość ewidentnie smuci, teraźniejszość cholernie przytłacza, natomiast przyszłość kurewsko mnie przeraża. Okłamuje mnie czy nie? Mam psychosomatyczne objawy paranoi.
|
|
|
|
#3057 |
|
Zadomowienie
|
i potrzebuję Cię, tak jak serce potrzebuje bić
ale to nic nowego .. miłość jest , kiedy jedno spada w dół, drugie ciągnie je ku górze. =* pamiętam ruszały się firanki i wszystko wokół w zasadzie nieruchomo stały tylko okna i drzwi.. ty i ja i zawsze jeszcze ktoś .. Słucham, co mówisz, ale nie mogę nawet wydobyć z siebie dźwięku . <.3 |
|
|
|
#3058 |
|
Zakorzenienie
|
Judi1991 - a kradnij słońce
___ przytulił ją tak mocno, że nie potrafiła sama oddychać. niedobór Ciebie grozi tęsknotą. Przy Tobie tak strasznie chce mi sie życ. w powietrzu jak narkotyk unosi się zapach jego perfum <3.
Edytowane przez limitowanaa Czas edycji: 2010-02-13 o 11:12 |
|
|
|
#3059 |
|
Rozeznanie
|
Otojest- z przyjemnością zostanę Twoją walentynką
![]() __ Śnieg po kolana, śnieg po oczy, śnieg po kres nadziei i domysłu. do panowania nad życiem trzeba nam tylko trochę cierpliwości. nic więcej. nie mów, że 'zaraz', bo 'zaraz' to wracają tylko jaskółki. coraz rzadziej zdarza mi się używać tego słowa na Ka, co kończy się na m. Brawo. i do dzisiaj nie sądziłam, że samotność może być aż tak głęboka. Na tęsknotę się ponoć nie choruje. A ja 3 dzień nie wychodzę z łóżka. zajęta wpatrywaniem się w ekran telefonu. cisza. kilkadziesiąt minut spędzonych na czekaniu. Kocham cię ściano za twoją cierpliwość z jaką słuchasz mojego płaczu.
|
#3060 |
|
Zakorzenienie
|
`wyrwę Ci płuca przez gardło.
`kto nie ma odwagi starać się o własne szczęście, tym samym udowadnia, że tego szczęścia nie jest wart. `- a gdyby świat leżał u Twych stóp? - wtedy mógłbym go niechcąco nadepnąć. `miłość to jest to, co pozostaje, gdy zabrane zostało już wszystko. nawet nadzieja. `mężczyźni zakochują się, patrząc na kobiety. kobiety, kiedy słuchają mężczyzn. `wie, że ktoś ją zbeształ - rozmazany tusz na rzęsach. strasznie wymięta kiecka, przydałaby się chusteczka.
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:27.

.

;*
po prostu okradamagatka944- proszę Cię bardzo, myszka 23101-