|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3961 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
A gdzie Karolina? Cyberka mi się chce.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
#3962 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Uważam, że słuchawki to dobry pomysł. Przydadzą mu się. ![]() Starą. To było jakieś 9-10 lat temu. ![]() Pogrubione - ![]() Kiedyś moja nauczycielka od angielskiego mówiła jak zdawała maturę z historii. Założyła spódniczę i egzaminator gapił się na jej nogi. Zadał najprostsze pytania. I miała 5. ![]() Tak sie kiedyś maturę zdawało. xD Chyba jednak będę musiała się przejść, bo moja choroa trwa piąty dzień i nie zanosi się na poprawę. Głowa mnie strasznie boli i chyba gorączka mnie bierze.
|
|
|
#3963 |
|
Raczkowanie
|
BeaS a co zdajesz na maturze?
|
#3964 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tak myślałam, że starą, bo na nową raczej nikt się nie waży iść ze ściągami. ;> ja przynajmniej bym nie ryzykowała, bo gdyby przeze mnie mieli unieważnić maturę całej sali.. Ale bym się czuła pod tych ostrzałem wrogich spojrzeń!Moja babcia mówiła, że jej nauczyciel od fizyki ją lubił i praktycznie za nic na maturze dostała 5. Ale wtedy moim zdaniem było niesprawiedliwie, teraz jest lepiej. No to koniecznie leć! ;** tatę w samochód i niech Cię zabierze smarkaczu. ;*---------- Dopisano o 11:08 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- A tak btw, przyszła mi wczoraj maska mleczna z Kallosa.. o Jeżu. )
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
W pierwszym poście jest napisane.
pol, mat, ang P bio, chem R. ![]() Cytat:
![]() Weź, u mnie chcieli próbną unieważnić, bo komuś telefon zawibrował. ![]() a to będzie trudne.
|
|
|
#3966 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dodam, że moja koleżanka, ta sama właśnie, nie dostała się do Warszawy na Architekturę więc pomyśl jaki poziom w Warszawce ;Pa to, czy będziesz mogła się przenieść zależy tylko i wyłącznie od widzimisię dziekana ![]() a Ty ciągle o jednym ! Karolina pewnie się na wyjazd szykuje Cytat:
Zabobon, ta od religii, mówiła, że na maturze z matmy nauczycielka od matmy przyniosła jej kanapkę ze ściągami. ale oczywiście ze stresu, że nie umie zrobić żadnego zadania, nie miała ochoty jeść.. i nauczycielka ciągle do niej podchodziła i mówiła żeby zjadła kanapkę. i mówi :"zjedz, naprawdę Ci mówię, zjedz" ![]() i otworzyła kanapkę, a tam ściągi ;P a mój tato mówił, że mieli w klasie takiego wybitnego chłopaka z matmy, fizy, że zrobił swoją maturę, zdążył podać ściągi z rozwiązaniami .. i jeszcze go wyprosili przed czasem ;P (btw, facet studiował fizykę kwantową w Moskwie.. i zmarł 5 lat temu, miesiąc przed swoim ślubem. Nikt nie wie dlaczego. Stąd wniosek : nauka nie wychodzi na dobre ;P) do lekarza Zasmarkańcu ! Cytat:
i ![]() włosy zaczęły mi się elektryzować ale dzisiaj zrobię maskę Stapiza, może coś poradzi na to ![]() u mnie na próbnej to sobie jaja robili i mi strasznie przeszkadzali ale nauczycielki tylko się śmiały, zamiast zareagować. Ja bym dawno ich upomniała, jakby nie pomogło, wyprosiłabym ich z sali.Ja rozumiem, że ktoś może być chory i kaszleć (co też przeszkadza), ale tam jeden chłopak był chory, kaszlał, dusił się.. a inni z jego klasy go przedrzeźniali. I on zakaszlał.. i cały rząd po kolei.. i się śmieją ![]() do jednego gościa przyszedł sms. nokia 3310, a on na całą salę mówi, że opłata za internet. nic nauczycielki nie zrobiły
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A nie zabrali Wam przy wejściu? Dlaczego ;>?
|
|
|
|
#3968 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zachowanie typowe dla niedojrzałych chłopców. ![]() Stwierdzili, że na próbnej nie będą takiej 'szopki' odstawiać. Każdy miał wejść bez telefonu. Jak widać, niektórzy nie zrozumieli tego polecenia. Całe szczęście, że wyprosili z sali tylko tę osobę, a nie wszystkich.Bo z nim nie miaszkam. ![]() edit: nie miaszkam.
Edytowane przez BeaS Czas edycji: 2010-02-13 o 11:38 |
|
|
|
|
#3969 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
bo też mam z tym problem.Cytat:
![]() Cytat:
dzień dobry ;* w sumie też musiałabym pomyślec nad awaryjnym kierunkiem .przeraża mnie to.eh.a gdzie jest Justyna i Riddim ??
|
|||
|
|
|
#3970 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie wiedziałam, przepraszam za nietakt. ;* Cytat:
Za 3zł? Bardzo tanio. Ja kupowałam za 6zł - 5ml. Ale wydajny, na długo starczył. Dawał efekty, ale tylko do mycia, a ja potrzebuję odżywienia włosów. Stapiza? Nie słyszałam jeszcze. Dobre to to?
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2010-02-13 o 11:44 |
||
|
|
|
#3971 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry
Co, tak rano i Ci się już chce ? ![]() A no jeszcze nie. Dziś zaliczam jeszcze imprezę ostatkową u mnie. I Beata, do lekarza idź i się lecz ! |
|
|
|
#3972 |
|
Zakorzenienie
|
Przybywam
wykończona. Nie wiem, jak u innych te studniówki, ale u mnie środa czwartek, to było przyjście o 20-21 do domu, walnięcie się spać tylko po to, żeby rano wstać o 6, umyć się i jechać do szkoły, a tam znowu biegać po parapetach, drabinach, zszywać materiały itp moja klasa miała sufit sali. Ine sobie odbębniły po ścianie i do klas, a my całą środę i część czwartku ten sufit. Trochę czwartek i wczoraj cały dzień klasa. Mieliśmy za ciężkie materiały (ale tanie chociaż sufit podwieszany, też pełno roboty. A z racji tego, że wszystkie klasy miały normalnie "studniówka 2010 i klasa", to my, żeby było inaczej: i ołka na całą ścianę pokazać Wam zdjęcia? ![]() I teraz zamiast tryskać energią w dzień swojej 100, to jestem padnięte i stopy mi odpadają ![]() Idę Was nadrabiać |
|
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie szkodzi. [nie mieszkam z nim już od 16 lat, więc] ![]() Pójdę wieczorem, obiecuję. Boję się.
|
|
|
#3974 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiedziałam, że na hasło cyberek od razu się tu zjawisz. Cytat:
Miłej zabawy! ;*
||
|
|
|
#3975 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3976 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jakoś tak weszłam, a tu mnie na cyberek wołają, no to aż szkoda się nie odezwać. I Justyna, pokazuj. |
|
|
|
|
#3977 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Połowy mi nie zacytowało
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Mam mam ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17144192]jutro ma :d pamietam [/QUOTE]Żbiczku, przykro mi z tym egzaminem ![]() Bez przesady po ang ![]() Zdrowiej Cytat:
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17160068]a gdzie jest Justyna i Riddim ?? [/QUOTE]Jestem, jestem już ![]() Cytat:
efekt np w porównaniu do maseczek Nivei zerowy ![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3978 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;17160068]
dzień dobry ;* w sumie też musiałabym pomyślec nad awaryjnym kierunkiem .przeraża mnie to.eh.a gdzie jest Justyna i Riddim ?? [/QUOTE]ja właśnie sprawdziłam co by mnie interesowało jeszcze zmieniłam zdanie jednak jak zobaczyłam jakie były progi (niskie) na geografię, geologię i oceanografię po 40pkt ![]() to ja nie wiem co Ci ludzie na maturze zdawali ![]() zaraz poprzeglądam jeszcze rozkład godzin na tych kierunkach co powybierałam sobie. ![]() Skandynawistyka, Psychologia, Filologia Rosyjska, Slawistyka, Międzynarodowe Stosunki Gospodarcze, MSG International Business, Geodezja na PG i Bezpieczeństwo Narodowe na Morskiej. Nie wiem już sama a Riddim to nas olała ![]() pewnie się dziecko do matury uczy Cytat:
![]() ale tylko raz uzywałam. idę zaraz baniak myć ;P oooo taka => klikliklikliklik Cytat:
Cytat:
pewnie podświadomość Ci kazała
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie to miałam na celu.
|
|
|
|
#3980 |
|
Zakorzenienie
|
Lekarza? A chcesz w tyłek?
![]() Mam tylko takie, ktoś cyknął moim aparatem wczoraj. Ten dół pod napisem był później poprawiony Ołka trochę rozmazało, dzisiaj będę godzinę wcześniej, to porobię zdjęcia
|
|
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale jak dają, to się bierze, no nie ? No i się udało. Obiad robię
|
|
|
|
|
#3982 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kupiłam litr od razu, wkurzę się, jak nie zadziała i będzie takie pudło leżeć. Na razie włosy mi schną, więc jeszcze nic nie mogę powiedzieć. Cytat:
||
|
|
|
#3983 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A dlaczego Ty w ferie masz studniówkę ? ---------- Dopisano o 12:35 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Cytat:
A z przesyłką to nie wiem, bo we trzy zamawiałyśmy, chyba z 10 kg nam wyszło tego. Bo i Kallosa jeszcze i coś tam jeszcze, a to waży. Mój tata twierdzi, że ona śmierdzi. |
||
|
|
|
#3984 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
wg kolegi: "był ołk na każdej wigilii, to musi być na studniówce też". Miał mieć browara, ale mówię im" piwo na 100? weźcie mu wódkę zróbcie lepiej" bo tam nie widać, ale jest etykietka Bolsa. Bo te całe ołki, to jeden kolega wszędzie rysuje, gdzie dorwie kawałek kartki i przy okazji to kilku kolegów "autorki prodżekt": musieli narysować to na tekturze, wyciąć, oblepić taśmą dwustronną, później oblec materiałem i na koniec wbijać szpilkami (to już nie wiem, jak zrobili, żeby szpilki wbić w tekturę...)U mnie w szkole jest zawsze przed feriami, ostatni weekend
|
||
|
|
|
#3985 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj jadę z nimi do weta. dobra nie mam dzisiaj czasu, muszę posprzątać, bo dzisiaj dużo ludu będzie w domu. nie chce mi się nic.
|
|
#3986 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny, znowu napaliłam się na tą geodezję
|
#3987 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, Martyna
Jadę do fryzjera bez choćby najmniejszej wizji fryzury trzymać kciuki
|
|
|
|
#3988 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
dlatego pozostanę na pizzy ![]() jakim trzeba być geniuszem, żeby być chociaż w pierwszej dziesiątce Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3989 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i tu i tu potrzebuję tych samych przedmiotów. polski, angol i geografia ![]() a może wtedy od drugiego roku tą skandynawistykę wziąć? już sobie znowu namieszałam.. bo oczywiście MUSIAŁAM poczytać co nieco o geodezji.. i wszyscy sobie chwalą studia na PG.. że fizyka wcale nie powalająca na kolana, że matmę idzie zrozumieć (zresztą, macierze już miałam, więc pierwszy egzamin bym może zaliczyła )ale jest też Informatyka ![]() idę pogadać z rodzicami , może oni mi coś dobrego doradzą ![]() a za fryzurę trzymam kciuki, potem się obowiązkowo pokaż ! Cytat:
ale mieli do dyspozycji takie całe książki tablic, nie tak jak my te 20 stron ;P
|
|
#3990 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
ciekawe jak wyglądały te zadania. Muszę sobie poszukać w necie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:36.

Wszyscy studiujący go, których znam są zadowoleni
) i był zadowolony.

Głowa mnie strasznie boli i chyba gorączka mnie bierze.

Ale bym się czuła pod tych ostrzałem wrogich spojrzeń!
;** tatę w samochód i niech Cię zabierze smarkaczu. ;*
więc pomyśl jaki poziom w Warszawce ;P

ale dobrze że będzie z nim wszystko ok

wykończona. Nie wiem, jak u innych te studniówki, ale u mnie środa czwartek, to było przyjście o 20-21 do domu, walnięcie się spać tylko po to, żeby rano wstać o 6, umyć się i jechać do szkoły, a tam znowu biegać po parapetach, drabinach, zszywać materiały itp 

ale upiekę mu ciacho i ładnie ozdobię.