![]() |
#61 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lady Gaga - o co chodzi z tą kobietą?:>
A ja nie uważam że jest taka zła. Napewno nie jest beztalenciem - tym którzy tak twierdzą polecam np. piosenkę Speechless live
![]() Nie jest pustakiem, oglądałam jak gościła u Ellen Degeneres i naprawdę wypowiadała się z sensem, zmieniłam o niej zdanie jak zobaczyłam że naprawdę ma dużo do powiedzenia na różne tematy i wypowiada się bardzo dojrzale jak na swój wiek. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#62 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Cytat:
![]() Ubiera się w jakieś idiotyzmy - cóż, ja tam na nią nie patrzę, więc wszystko mi jedno co nosi. Parę piosenek słyszałam, wszystkie były nijakie, a jeśli dziewczyna ma ładny głos, to skutecznie to ukrywa śpiewając chłam. Może wersje akustyczne by mnie przekonały, bo zwykle trafiają do mnie lepiej ![]() Dobrze, że nie słucham radia, to unikam tej jej łupanki ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#63 |
Zadomowienie
|
Uważam, że ma świetny głos, bo na żywojej głos brzmi równie dobrze jak na płycie i nie ma czegoś takiego,że jak gra koncert to się zastanawiasz czy to naprawdę ona bo głos jakiś nie tego. Jeżeli chodzi o modę to ma może kilka rzeczy które mi się podobają jednak nie wzoruje się na niej:P Ona po prostu się wyróżnia i to mi się podoba.
![]() Edytowane przez Diva1 Czas edycji: 2010-02-12 o 20:17 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#64 | |
Wtajemniczenie
|
Nie lubie jej. Ani nie jest ciekawa, talentu tez nie ma za grosz. Wydaje mi sie, ze ludzie ja lubia za te skandale i inny styl. W koncu logicznym jest, ze kobieta chodzaca w majtkach po ulicy szybciej przyciagnie wzrok niz zwykla kobieta. Jej muzyki wrecz nienawidze. Kiedy tylko to uslysze biegne zmienic kanal. Mysle, ze szybko przeminie. Tak jak kiedys slynne bylo Maroon 5 czy Tokio Hotel. Nie wiem czy dalej nagrywaja, ale jesli tak - ja o nich nic nie wiem i szczerze mowiac nic mnie to nie obchodzi.
![]() ---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#65 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a Gag ę bardzo lubię, stylizacje, piosenki są wg mnie okay ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#66 | |
Zakorzenienie
|
Przede wszystkim, jak można porównywać Lady Gage do Metallici!!
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#67 |
Zakorzenienie
|
słucham zupełnie innej muzyki, ale Gaga mnie nie odstrasza
jak dla mnie całkiem dobrze się jej słucha |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#68 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#69 | |
Raczkowanie
|
pisze wszystkie sama.
![]() Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=vPfFrMBOYFE uwielbiam ją. jest moim zdaniem fenomenem. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#70 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do tego brzydka to proszę, zdjęcia gagi z młodości Myślę, że ona celowo chce robić z siebie 'stracha na wróble', aby zwrócić na siebie uwagę. No, ale chyba w tym szaleństwie jest metoda skoro teraz wszyscy o niej mówią. Swój cel osiągnęła ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#71 | |
Przyjaciel wizaz.pl
|
Moim zdaniem gdyby miała aż tak fenomenalny wokal, to nie musiałaby wspomagać swojej popularności tymi śmiesznymi strojami, brzydkimi fryzurami i ganieniem w majtkach po ulicy
![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#72 |
Zakorzenienie
|
Hmm, dużo traci na tym że makijaż zasłania jej pół gęby jak nie więcej, i praktycznie nie widać jej spod tej maski. Jak widziałam ją w delikatnym makijażu to jej nie poznałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#73 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Co do tych wyretuszowanych zdjęć to myślę, że wiele osób jak widzi zdjęcia 'no make up&photoshop' ludzi ze świecznika to są wielce zdziwieni, że jak można tak wyglądać. Po prostu ludzie są przyzwyczajeni do perfekcji rodem z czerwonych dywanów, więc gaga też nie jest wyjątkiem ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#74 |
Zakorzenienie
|
Mi sie podoba jej "Bad romance".
Nic nie slyszalam o plotkach ani o tym, ze nastepuje madonne - ale ja mam zaleglosci w czytaniu tabloidow, wiec prosze o wybaczenie. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#75 |
Zakorzenienie
|
he lady gaga..przyznam ze jej muzyka nie jest w moim guscie..natomiast obejrzalam jej kilka wystepow life i musze przyznac ze ma ciekawy pomysl na siebie...szokuje? moze...
na GMA wystapila z Eltonem John"em co mowi poniekad samo za siebie...elton z byle kim nie wystepuje w duecie ![]() jej wystepy life badz tylko przy autorskim akompaniamencie pianina robia wrazenie... Nawet wielka Beyonce ![]()
![]() |
#76 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#77 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
![]() |
#78 |
Zakorzenienie
|
Ja uważam, że ma świetny głos, dobrze śpiewa, a jej piosenki są nie tylko wpadające w ucho, ale też maksymalnie dopracowane. I cieszyłabym się jakby było więcej takich piosenkarek. Z przyjemnością jej słucham. Mam więcej niż 18 lat
![]() Jej image jest masakryczny, ale podoba mi się to, że nie robi z siebie kolejnej cukierkowej blondynki. Co jak co, ale na pewno nie jest mdło! A co do urody to faktycznie nie jest ładna ![]()
![]() |
#79 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ktoś tam pisał, że Freddy Mercury też się dziwacznie ubierał, ale na scenie ![]() ![]() Natomiast na różne gale ubierają się w miarę normalnie, a Lady Gaga nie ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#80 |
Zakorzenienie
|
Piosenki ma rzeczywiscie genialnie dopracowane, ale nie roznia sie poza tym specjalnie od innego chlamu puszczanego w komercyjnych stacjach radiowych. Ma swietnych specow od PR i reklamy i szokuje zachowaniem/strojem, dlatego jest o niej glosno.
![]() |
![]() |
#81 |
Zakorzenienie
|
Nie sądzę żeby jej stroje były odwróceniem uwagi od kiepskiego wokalu
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#82 |
Wtajemniczenie
|
A kto to jest?
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#83 |
Zadomowienie
|
ja często słyszę gdzieś jej pseudonim, kojarzę ją z dziwnym wyglądem, ale kim jest to nie mam pojęcia:P. Nie potrafię jej przypasować do żadnej piosenki. Aż mnie to zainteresowało
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#84 | |
BAN stały
|
Twoja opinia może być co najwyżej subiektywna.
Cytat:
Dla mnie Gaga żadnym objawieniem nie jest. Ot, kolejna gwiazdeczka, która - dajmy jej czas - pobłyszczy i zgaśnie. Ma swoje pięć minut i korzysta z nich najlepiej jak potrafi. Ile już było takich 'wschodzących legend muzyki'? Gaga następczynią Madonny? No proszę Was. ![]() Edytowane przez La Cannelle Czas edycji: 2010-03-07 o 14:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#85 |
Rozeznanie
|
Nie jestem fanką jej muzyki, bo to nie moje klimaty, chociaż myślę, że do poszalenia w klubie czy na dyskotece nadają się dobrze.
![]() Ale muszę przyznać, że moje uznanie wzbudza to, że ma swój własny charakterystyczny, wymyślony i wykreowany od początku do końca styl. Stworzyła swoje kreacje, sposób bycia, drogę artystyczną. Czytałam wywiad z nią- to nie jest tak,że na ulicy czy scenie ona szokuje,a w domu biega w dresie- ona stworzyła Lady Gagę i stała się nią "na stałe". Jej kreacje są kosmiczne i czasami koszmarne, ale z drugiej strony projektuje je zupełnie sama, tworzą spójny, kontrowersyjny,ale wizjonerski styl- przed nią nikt nie nosił np. sukienek ala origami,a teraz inspirują się nią wielcy kreatorzy mody i wiele gwiazd. Może nie jest wspaniałym muzykiem,czy genialnym śpiewakiem,ale artystką jest jak najbardziej. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#86 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#87 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W ogole piosenki to sie gra na instrumentach, a nie jakis ustrojstach wydajacych popierdujace dzwieki ![]() ![]()
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#88 |
Zakorzenienie
|
Nooo teraz niestety ciężko usłyszeć gdzieś tylko instrumenty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#89 |
Zakorzenienie
|
"Jak dla mnie to nie dosyć, że jest brzydka, ma tragiczne stroje (chyba na zasadzie im głupsze tym lepiej?) i jeszcze w dodatku śpiewa gatunek muzyczny, który ja uważam za hmmm... no może nie będę pisać, ale nie mój klimat... w każdym razie Lady Gaga nie jest żadnym fenomenem wg mnie - taka sama artystka jak Mandaryna, no może więcej zarabia i mniej fałszuje...
![]() ...i bardziej szokuje. A oto właśnie chodzi ![]() Edytowane przez uUuAsissuUu Czas edycji: 2010-02-13 o 14:12 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
#90 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Metallicę lubię. tylko że ja jestem lekko dziwnym osobnikiem, bo w każdym gatunku muzyki mam paru ulubieńców, nie ograniczam się ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:21.