Lady Gaga - o co chodzi z tą kobietą?:> - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2010-02-12, 18:39   #61
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Dot.: Lady Gaga - o co chodzi z tą kobietą?:>

A ja nie uważam że jest taka zła. Napewno nie jest beztalenciem - tym którzy tak twierdzą polecam np. piosenkę Speechless live . Stroje - cóż, każdy widzi jakie są, ale to jest element jej wizerunku, starannie zaplanowanego zresztą.
Nie jest pustakiem, oglądałam jak gościła u Ellen Degeneres i naprawdę wypowiadała się z sensem, zmieniłam o niej zdanie jak zobaczyłam że naprawdę ma dużo do powiedzenia na różne tematy i wypowiada się bardzo dojrzale jak na swój wiek.
KawaMarcepanowa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-12, 18:44   #62
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez eyo Pokaż wiadomość
2) gaga jest niezrozumiała tak samo dla ciebie teraz jak 20 lat temu madonna nie była zrozumiała dla twoich rodziców
dziwi cię to naprawdę ?!

20 lat temu ludziom się w głowach nie mieściła paradująca z gołym biustem po scenie madonna, używając krzyża za ozodbę tego i owego..
kiedys ludzie nie czuli muzyki madonny teraz ty nie czujesz gagi
teraz się tobie nie mieści w glowie to co przyszło po madonnie - taka kolej losu, nie wiem czego chcesz się w tym doszukać
Ja tam jej nie łapię nie dlatego, że "szokuje" i mi się nie mieści w głowie , tylko dlatego, że w niej nie ma niczego szczególnie ciekawego.
Ubiera się w jakieś idiotyzmy - cóż, ja tam na nią nie patrzę, więc wszystko mi jedno co nosi. Parę piosenek słyszałam, wszystkie były nijakie, a jeśli dziewczyna ma ładny głos, to skutecznie to ukrywa śpiewając chłam.
Może wersje akustyczne by mnie przekonały, bo zwykle trafiają do mnie lepiej

Dobrze, że nie słucham radia, to unikam tej jej łupanki Nasłuchałam się w samochodzie i wystarczy
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-12, 18:46   #63
Diva1
Zadomowienie

Uważam, że ma świetny głos, bo na żywojej głos brzmi równie dobrze jak na płycie i nie ma czegoś takiego,że jak gra koncert to się zastanawiasz czy to naprawdę ona bo głos jakiś nie tego. Jeżeli chodzi o modę to ma może kilka rzeczy które mi się podobają jednak nie wzoruje się na niej:P Ona po prostu się wyróżnia i to mi się podoba. Chociaż tak naprawdę najbardziej lubię muzykę elektroniczną:P

Edytowane przez Diva1
Czas edycji: 2010-02-12 o 20:17
Diva1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-12, 19:57   #64
xxSHINeexx
Wtajemniczenie

Nie lubie jej. Ani nie jest ciekawa, talentu tez nie ma za grosz. Wydaje mi sie, ze ludzie ja lubia za te skandale i inny styl. W koncu logicznym jest, ze kobieta chodzaca w majtkach po ulicy szybciej przyciagnie wzrok niz zwykla kobieta. Jej muzyki wrecz nienawidze. Kiedy tylko to uslysze biegne zmienic kanal. Mysle, ze szybko przeminie. Tak jak kiedys slynne bylo Maroon 5 czy Tokio Hotel. Nie wiem czy dalej nagrywaja, ale jesli tak - ja o nich nic nie wiem i szczerze mowiac nic mnie to nie obchodzi.

---------- Dopisano o 20:57 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
Ja szukam w muzyce muzyki - nagranej na prawdziwych instrumentach, a nie jakiejs lupanki. Dla mnie robienie show jaki robi Madonna ma po prostu niewiele zwiazanego z muzyka.

Sorry za protekcjonalny ton, ale - dziecko drogie, pograzasz sie coraz bardziej. Metallica pisze od zera swoje teksty i muzyke, tyle, ze nagrala w swoim czasie szereg coverow roznych zespolow, ktore sie ostatecznie znalazly na dwuplytowym albumie Garage Inc, wsrod nich So WhatAnti-Nowhere League. Koniec koncow - zanim bedziesz jakiekolwiek mity obalac, to sie zapoznaj z podstawowymi informacjami na ten temat, bo sie osmieszylas takim argumentem, wiesz ?

Aha, mi zwisa i powiewa, czy Gaga sobie sama teksty/muzyke pisze - ona to sygnuje swoim nazwiskiem jako jej piosenki, skoro akceptuje takie aranzacje i teksty to wiesz...
Amen.
xxSHINeexx jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-12, 20:21   #65
ghana
Zakorzenienie

GG do ghana Send a message via Skype™ to ghana

Cytat:
Napisane przez rapifen Pokaż wiadomość
A ja czuję jej muzykę :p Kobieta się wyróżnia, bardzo podoba mi się to co robi. Ten kicz. Karykatura. Nie jest przeciętną pięknością, a nawet zaryzykowałabym stwierdzeniem że jest brzydka. Ale ona świetnie to wszystko sprzedaje. Z każdej wady robi zaletę. Tak, lubię ją. Nawet Maryla Rodowicz ją naśladuje - strojami. Na samym początku poker facet czy just dance brzmiało dla mnie jak kolejna piosenka kolejnej gwiazdeczki typu JoJo alboe Stacy Orrico które zginą po chwili. Ale potem zaczęła się pokazywać "na salonach" i zdałam sobie sprawę że to nie jest kolejna naiwna dziewczynka, tylko babka która coś potrafi :p Obiektywnie powiem że jej muzyka jest po prostu dobra.
podpisuję się pod tym
a Gag ę bardzo lubię, stylizacje, piosenki są wg mnie okay urodą nie grzeszy i troszkę już powoli zaczyna mnie denerwować, ze znajomi, obcy, rpzypadkowo napotkani ludzie, uzytkownicy nk i skype'a ciagle powtarzaja mi, ze wyglądam jak jej siostra blizniaczka.
ghana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-12, 20:28   #66
Neciak89
Zakorzenienie

Przede wszystkim, jak można porównywać Lady Gage do Metallici!!

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-12, 20:36   #67
TOMORROW
Zakorzenienie

słucham zupełnie innej muzyki, ale Gaga mnie nie odstrasza
jak dla mnie całkiem dobrze się jej słucha
TOMORROW jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2010-02-12, 21:33   #68
mila17
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
Przede wszystkim, jak można porównywać Lady Gage do Metallici!!
o, i to jest dopiero zagadka!

Dla mnie ta cała Gaga to jakis kolejny wyrób szoł biznesu, nie słucham takiej muzyki więc ogolnie tumiwisizm
mila17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-12, 21:59   #69
choochoo1
Raczkowanie

Cytat:
A ty myślisz że Gaga też swoje teksty pisze?
pisze wszystkie sama.

Cytat:
Napisane przez xxSHINeexx
talentu tez nie ma za grosz.
hahaha dedykuję ci to:
http://www.youtube.com/watch?v=vPfFrMBOYFE

uwielbiam ją. jest moim zdaniem fenomenem.
choochoo1 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-12, 22:34   #70
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Klarissa Pokaż wiadomość
Jak dla mnie to nie dosyć, że jest brzydka, ma tragiczne stroje (chyba na zasadzie im głupsze tym lepiej?) i jeszcze w dodatku śpiewa gatunek muzyczny, który ja uważam za hmmm... no może nie będę pisać, ale nie mój klimat... w każdym razie Lady Gaga nie jest żadnym fenomenem wg mnie - taka sama artystka jak Mandaryna, no może więcej zarabia i mniej fałszuje...

Co do tego brzydka to proszę, zdjęcia gagi z młodości
Myślę, że ona celowo chce robić z siebie 'stracha na wróble', aby zwrócić na siebie uwagę.
No, ale chyba w tym szaleństwie jest metoda skoro teraz wszyscy o niej mówią. Swój cel osiągnęła
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-12, 22:36   #71
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Moim zdaniem gdyby miała aż tak fenomenalny wokal, to nie musiałaby wspomagać swojej popularności tymi śmiesznymi strojami, brzydkimi fryzurami i ganieniem w majtkach po ulicy

---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ----------

Cytat:
Napisane przez theoneandonly Pokaż wiadomość
Co do tego brzydka to proszę, zdjęcia gagi z młodości
Myślę, że ona celowo chce robić z siebie 'stracha na wróble', aby zwrócić na siebie uwagę.
Właśnie sama nie wiem. Bo w teledyskach czy w gazetach to jest tak zrobiona, poprawiona programami itp, że wygląda ładnie. Ale jak się trafi nieretuszowana fota, to łomójboże
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-12, 22:46   #72
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Hmm, dużo traci na tym że makijaż zasłania jej pół gęby jak nie więcej, i praktycznie nie widać jej spod tej maski. Jak widziałam ją w delikatnym makijażu to jej nie poznałam brzydka nie jest sama w sobie, ale niestety nie pokazuje swojej urody.
Stary 2010-02-12, 22:50   #73
theoneandonly
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Moim zdaniem gdyby miała aż tak fenomenalny wokal, to nie musiałaby wspomagać swojej popularności tymi śmiesznymi strojami, brzydkimi fryzurami i ganieniem w majtkach po ulicy

Właśnie sama nie wiem. Bo w teledyskach czy w gazetach to jest tak zrobiona, poprawiona programami itp, że wygląda ładnie. Ale jak się trafi nieretuszowana fota, to łomójboże
Co do głosu to kiedyś słyszałam jak śpiewa swoje piosenki akustycznie przy fortepianie. Sama się zdziwiłam, bo w tych jej piosenkach nie słychać tego, że jednak potrafi śpiewać a w tamtej wersji śpiewała jak zupełnie nie ona. Myślę więc, że na pokazywaniu tego, że umie śpiewać też jej nie zależy. Ważne, że cokolwiek piszą.
Co do tych wyretuszowanych zdjęć to myślę, że wiele osób jak widzi zdjęcia 'no make up&photoshop' ludzi ze świecznika to są wielce zdziwieni, że jak można tak wyglądać. Po prostu ludzie są przyzwyczajeni do perfekcji rodem z czerwonych dywanów, więc gaga też nie jest wyjątkiem
theoneandonly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-12, 23:42   #74
Rena
Zakorzenienie

Mi sie podoba jej "Bad romance".

Nic nie slyszalam o plotkach ani o tym, ze nastepuje madonne - ale ja mam zaleglosci w czytaniu tabloidow, wiec prosze o wybaczenie.
Rena jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-12, 23:54   #75
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

he lady gaga..przyznam ze jej muzyka nie jest w moim guscie..natomiast obejrzalam jej kilka wystepow life i musze przyznac ze ma ciekawy pomysl na siebie...szokuje? moze...

na GMA wystapila z Eltonem John"em co mowi poniekad samo za siebie...elton z byle kim nie wystepuje w duecie

jej wystepy life badz tylko przy autorskim akompaniamencie pianina robia wrazenie...

Nawet wielka Beyonce prosila sie o nagranie z nia utworu...

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-12, 23:58   #76
Neciak89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aniko 23 Pokaż wiadomość
he lady gaga..przyznam ze jej muzyka nie jest w moim guscie..natomiast obejrzalam jej kilka wystepow life i musze przyznac ze ma ciekawy pomysl na siebie...szokuje? moze...

na GMA wystapila z Eltonem John"em co mowi poniekad samo za siebie...elton z byle kim nie wystepuje w duecie

jej wystepy life badz tylko przy autorskim akompaniamencie pianina robia wrazenie...

Nawet wielka Beyonce prosila sie o nagranie z nia utworu...
A mój facet stwierdził, że nie ma sensu oglądać live show gagi na żywo, bo choreografia dokładnie taka jak w teledyskach, nic na koncerty nie wnosi.

Kosmetycznie

Cytat:
Z kobietami nigdy nic nie wiadomo, bo są jak fizyka kwantowa. Znając położenie kobiety nie jesteś w stanie stwierdzić co ona myśli a znając jej myśli nie jesteś w stanie stwierdzić gdzie ona jest.
(...)Kobieta jest dla siebie taką samą zagadką jak dla świata zewnętrznego.
Neciak89 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-13, 09:22   #77
aniko 23
Zakorzenienie

GG do aniko 23

Cytat:
Napisane przez Neciak89 Pokaż wiadomość
A mój facet stwierdził, że nie ma sensu oglądać live show gagi na żywo, bo choreografia dokładnie taka jak w teledyskach, nic na koncerty nie wnosi.
a moj Tz nie wiem co o niej mysli

...noszę twe serce z sobą (noszę je w moim sercu).

aniko 23 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-13, 09:30   #78
margitta
Zakorzenienie

Ja uważam, że ma świetny głos, dobrze śpiewa, a jej piosenki są nie tylko wpadające w ucho, ale też maksymalnie dopracowane. I cieszyłabym się jakby było więcej takich piosenkarek. Z przyjemnością jej słucham. Mam więcej niż 18 lat

Jej image jest masakryczny, ale podoba mi się to, że nie robi z siebie kolejnej cukierkowej blondynki.

Co jak co, ale na pewno nie jest mdło!

A co do urody to faktycznie nie jest ładna
Stary 2010-02-13, 09:34   #79
Seona
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam jej nie łapię nie dlatego, że "szokuje" i mi się nie mieści w głowie , tylko dlatego, że w niej nie ma niczego szczególnie ciekawego.
Ubiera się w jakieś idiotyzmy - cóż, ja tam na nią nie patrzę, więc wszystko mi jedno co nosi. Parę piosenek słyszałam, wszystkie były nijakie, a jeśli dziewczyna ma ładny głos, to skutecznie to ukrywa śpiewając chłam.
Może wersje akustyczne by mnie przekonały, bo zwykle trafiają do mnie lepiej
Zgadzam się w całej rozciągłości, nic dodać nic ująć

Cytat:

Ktoś tam pisał, że Freddy Mercury też się dziwacznie ubierał, ale na scenie Latał z gołym torsem, w pelerynie królewskiej, w jakichś legginsach i koronie na głowie, ale było to przebranie sceniczne Tak samo Madonna, w tych kapeluszach na scenie, w majtkach, Cher w dziurawych trykotach i z łańcuchów i wiele innych gwiazd.

Natomiast na różne gale ubierają się w miarę normalnie, a Lady Gaga nie

Ślub
Pati
Lili
Seona jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2010-02-13, 11:15   #80
ulinkaaa
Zakorzenienie

Piosenki ma rzeczywiscie genialnie dopracowane, ale nie roznia sie poza tym specjalnie od innego chlamu puszczanego w komercyjnych stacjach radiowych. Ma swietnych specow od PR i reklamy i szokuje zachowaniem/strojem, dlatego jest o niej glosno.
w nicości za oknem, gdy budzą się mgły...
ulinkaaa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-13, 11:27   #81
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Nie sądzę żeby jej stroje były odwróceniem uwagi od kiepskiego wokalu Po prostu taki ma styl, wielokrotnie podkreślała że ubierała się dziwnie już w liceum, czuła się odmieńcem bo nikt nie wyglądał tak jak ona. Więc teraz sobie odbija
Stary 2010-02-13, 11:38   #82
Maniwa
Wtajemniczenie

A kto to jest?
Maniwa jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-13, 12:09   #83
Ejli
Zadomowienie

ja często słyszę gdzieś jej pseudonim, kojarzę ją z dziwnym wyglądem, ale kim jest to nie mam pojęcia:P. Nie potrafię jej przypasować do żadnej piosenki. Aż mnie to zainteresowało

I'm going slightly mad
Ejli jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2010-02-13, 12:14   #84
La Cannelle
BAN stały

Cytat:
Obiektywnie powiem że jej muzyka jest po prostu dobra.
Twoja opinia może być co najwyżej subiektywna.

Cytat:
Napisane przez choochoo1 Pokaż wiadomość
hahaha dedykuję ci to:
http://www.youtube.com/watch?v=vPfFrMBOYFE

uwielbiam ją. jest moim zdaniem fenomenem.
Rzecz również w tym, co się śpiewa, a nie tylko jak się to robi.
Dla mnie Gaga żadnym objawieniem nie jest. Ot, kolejna gwiazdeczka, która - dajmy jej czas - pobłyszczy i zgaśnie. Ma swoje pięć minut i korzysta z nich najlepiej jak potrafi.
Ile już było takich 'wschodzących legend muzyki'?

Gaga następczynią Madonny? No proszę Was. Cały jej 'pomysł' na siebie opiera się na szokowaniu niecodziennym strojem. Aż chce się powiedzieć 'ale to już było'...

Edytowane przez La Cannelle
Czas edycji: 2010-03-07 o 14:34
La Cannelle jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-13, 12:16   #85
Askatasuna
Rozeznanie

Nie jestem fanką jej muzyki, bo to nie moje klimaty, chociaż myślę, że do poszalenia w klubie czy na dyskotece nadają się dobrze.

Ale muszę przyznać, że moje uznanie wzbudza to, że ma swój własny charakterystyczny, wymyślony i wykreowany od początku do końca styl. Stworzyła swoje kreacje, sposób bycia, drogę artystyczną. Czytałam wywiad z nią- to nie jest tak,że na ulicy czy scenie ona szokuje,a w domu biega w dresie- ona stworzyła Lady Gagę i stała się nią "na stałe". Jej kreacje są kosmiczne i czasami koszmarne, ale z drugiej strony projektuje je zupełnie sama, tworzą spójny, kontrowersyjny,ale wizjonerski styl- przed nią nikt nie nosił np. sukienek ala origami,a teraz inspirują się nią wielcy kreatorzy mody i wiele gwiazd.

Może nie jest wspaniałym muzykiem,czy genialnym śpiewakiem,ale artystką jest jak najbardziej.
Askatasuna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-13, 12:54   #86
mmm87
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez La Cannelle Pokaż wiadomość
Rzecz również w tym, co się śpiewa, a nie tylko jak się to robi.
Dla mnie Gaga żadnym objawieniem nie jest. Ot, kolejna gwiazdeczka, która - dajmy jej czas - pobłyszczy i zgaśnie. Ma swoje pięć minut i korzysta z nich najlepiej jak potrafi.
Ile już było takich 'wschodzących legend muzyki'?

Gaga następczynią Madonny? No proszę Was. Cały jej 'pomysł' na siebie opiera się na szokowaniu niecodziennym strojem. Aż chce się powiedzieć 'ale to już było'...
Spoko, jej muzyka może się niektórym nie podobać, ale nie mówcie, że jest beztalenciem. Bo akurat przy określaniu, czy ktoś ma talent muzyczny bierze się pod uwagę raczej właśnie to, jak się śpiewa, a nie co. Talent to pewien potencjał, który można wykorzystać na różne sposoby i w zależności od tego jak się go wykorzysta, trafić do określonej grupy odbiorców. Ja np. nie trawię jazzu, ale nie twierdzę, że muzycy jazzowi nie mają za grosz talentu.
mmm87 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-13, 13:38   #87
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margitta Pokaż wiadomość
Ja uważam, że ma świetny głos, dobrze śpiewa, a jej piosenki są nie tylko wpadające w ucho, ale też maksymalnie dopracowane. I cieszyłabym się jakby było więcej takich piosenkarek. Z przyjemnością jej słucham. Mam więcej niż 18 lat

Jej image jest masakryczny, ale podoba mi się to, że nie robi z siebie kolejnej cukierkowej blondynki.

Co jak co, ale na pewno nie jest mdło!

A co do urody to faktycznie nie jest ładna
No faktycznie: umcyk umcyk poke-her-face po po po po umcyk umcyk

W ogole piosenki to sie gra na instrumentach, a nie jakis ustrojstach wydajacych popierdujace dzwieki

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-13, 13:40   #88
KawaMarcepanowa
Zakorzenienie

Nooo teraz niestety ciężko usłyszeć gdzieś tylko instrumenty
Stary 2010-02-13, 14:03   #89
uUuAsissuUu
Zakorzenienie

"Jak dla mnie to nie dosyć, że jest brzydka, ma tragiczne stroje (chyba na zasadzie im głupsze tym lepiej?) i jeszcze w dodatku śpiewa gatunek muzyczny, który ja uważam za hmmm... no może nie będę pisać, ale nie mój klimat... w każdym razie Lady Gaga nie jest żadnym fenomenem wg mnie - taka sama artystka jak Mandaryna, no może więcej zarabia i mniej fałszuje... "
...i bardziej szokuje. A oto właśnie chodzi

Edytowane przez uUuAsissuUu
Czas edycji: 2010-02-13 o 14:12
uUuAsissuUu jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2010-02-13, 14:23   #90
WhiteCherry
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Reijel Pokaż wiadomość
Ja pierdziu, od kiedy wszyscy szukają w muzyce artyzmu, historii, głębokiego przekazu? To już nie można zakręcić nóżką do fajnej, energicznej piosenki, żeby nie zostać uznanym za emocjonalnego bankruta?

Mam swoje zespoły i artystów, którzy poruszają mnie tekstami, aczkolwiek nie słucham ich non stop. Gdy idę na imprezę ze znajomymi albo prowadzę samochód lepiej podśpiewuje mi się Gagę niż Bon Iver. Mainstream/pop też ma swoje miejsce w świecie muzyki i na tym polu ona sprawdza się rewelacyjnie.

BTW, można być jednocześnie fanem Gagi i Metallici?
można tzn. ja nie jestem fanką Gagi, nie znoszę jej piosenki Poker Face, ogółem na jej twórczości za bardzo się nie znam, lubię jedynie paparazzi ;]
Metallicę lubię.
tylko że ja jestem lekko dziwnym osobnikiem, bo w każdym gatunku muzyki mam paru ulubieńców, nie ograniczam się

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości