|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Serwery się przeciążają, PM 2011 tyle gadają! :)
Ale macie fajnie z tymi mieszkaniami, tez chcialabym isc na swoje! Wlasciwie to ja juz jestem na swoim tylko ze z pokazna rodzinka, przed moja 18-stka dostalam darwizne (mieszkanie) od dziadkow, no ale wszyscy ze mna mieszkaja, a wlasciwie ja z nimi bo najmniej mam do powiedzienie! Ale mieszkanie jest juz moje, juz od dawna. No i jest nas 6, bez M, rodzice zajmuja pokoj goscinny, dziadkowie maja swoj pokoj, no i ja i brat tez po swoim, z tego ja mam najmniejszy
No i jak tu jeszcze M dojdzie to masakra! Niby mama cos mowi o dobudowie. Ja mieszkam w domu wlasciwie jednorodzinnym, ale gora jest odzielna od dolu i u gory mieszka moja ponad 80 letnia (dobrze trzymajaca sie) ciocia (siostra dziadka) no i ona ma w testamencie zapisane ze gore maja dostac moi rodzice, no ale nikt nikomu nie zyczy smierci, a u nas to ponad 100 lat w rodzinie zyja! Takze nasze wspolne poczatki beda bardzo ciasne, bo watpie zeby byl jakas dobudowana czesc, troche to sie nie oplaca bo jak juz starszego pokolenia nie bedzie to dom bedzie za duzy wiec po co dobudowywac No ale M chcialby byc na swoim, ja tez ale bede musiala utrzymywac i to mieszkanie, bo rodzice 2 nie sa wstanie utrzymac, no a my chyba tez nie! Narazie staram sie o tym nie myslec, ale wlasciwie to ja nawet nie mam gdzie ciuchow M wlozyc, a co dopiero jakby bylo dziecko A co do kupowania roznych rzeczy do domu to my nic nie kupujemy bo tutaj juz wszystko jest. Wogole M zyje dniem dzisiejszym, a jak ja cos o przyszlosci mowie to nie jest skory do rozmowy. On wszystkie rzeczy zwiazane ze slubem najchetniej tydzien przed by zalatwil, a najgorsze ze on mysli ze to jest mozliwe
|
|
|
|
#3452 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
możliwe - już mi przechodzi no co Ty ![]() pochodziłam i poszłam sie napic i przechodzi powoli |
||
|
|
|
#3453 |
|
Zakorzenienie
|
T'ai - rozumiem
ale są rzeczy, których nie zniosę - jakoś mi disco polo nie pasuje do eleganckiej sali, eleganckich gości. Mam nadzieję, że będzie to wszystko elegancko wyglądało.Ja wolę postawić na stary dobry rock'n'roll - na Presleya, Beatlesów i te klimaty. Przy tym chyba też nikt nie usiedzi - mam nadzieję Tym bardziej, że młodzi i tak bawić się będą, a dla starszych będą to echa ich wczesnej młodości a teraz mykam, Dziewczyny życzę miłego wieczoru |
|
|
|
#3454 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mi tam pasuje nawet do eleganckiej sali jeśli goście dobrze będą się bawić |
|
|
|
|
#3455 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie wlasnie jest ten problem,ze ja nie znosze disco polo,ale rodzina M. owszem...
i teraz ogladalam te wesele i masakra.ja chce ten zespol aaaaaaa...........M. mnie zabije!no nic musze sie wyzalic ale oni i rock and rolla graja, i jakies po wlosku piosenki i kawiarenki i jestes szalona...czyli wszystko i dla kazdego cos milego![]() i wszystkie babcie tancowaly przy aserehe czy jak to tam;p |
|
|
|
#3456 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mnie sie zdarzalo to pare razy, wlasciwie to nie wiem czemu mi sie tak robilo, tylko ze mi dretwiala cala lewa strona wlacznie z lewa czescia jezyka, no i kiepsko widzialam, konczylo sie na silnym bolu glowy, teraz sie tego strasznie boje ze to powroci, aaa bo ja wszystkiego sie boje!!! Gdzies nawet wyczytalam ze to jest jakis ucisk kregoslupa w odcinku szyjnym na nerw.
|
|
|
|
|
#3457 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pogadaj z M...jeśli marzy ci się taki zespół to może nawet warto już odkładać? ja uważam że orkiestra jest mega ważna, ważniejsza od sali |
|
|
|
|
#3458 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja chcę abbe ![]() Cytat:
dziwneeeeeco do bólu głowy - ja mam chroniczny, już dużo słabszy niż kiedyś. Zrób sobie moze prześwietlenie - ja nawet w szpitalu wylądowałam z powodu bólu głowy. Porobili mi milion tomografii, prześwietleń i rezonansów po czym okazało się ze mam wadę wrodzoną i nic a tym zrobic nie mogą - tzn mogą operację zrobic ale jest ryzykowna i rozwiąże tylko jeden z problemów ... Edytowane przez dottta Czas edycji: 2010-02-13 o 16:41 |
||
|
|
|
#3459 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi wszyscy mowia ze to od stresu, ale czasami strasznie sie denerwuje a takie cos sie nie dzieje, dziwne to!!!!
|
|
|
|
|
#3460 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3461 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też
|
|
|
|
|
#3462 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A mozna wiedziec co u Ciebie stwierdzili? Jak nie chcesz nie musisz odp
|
|
|
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3465 |
|
Zakorzenienie
|
ja się ogólnie śmieję że jestem jakaś zdefektowana ale co tam
|
|
|
|
#3466 |
|
Zakorzenienie
|
dottta nikt nie jest doskonały
![]() ja się zbieram, musimy jeszcze dużo miłego wieczoru |
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
G chce dzisiaj jechać do takiej siostry ciotecznej, dość że za nią nie przepadam to jeszcze się okropnie czuję po wczorajszym balecie, pełno syfów i w ogóle....myślałam że sprawiedliwie będzie jak jutro pojedziemy.. Co myślicie?
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3469 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3470 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
Obejrzalam do konca
potem to nawet rodzioce z emna i az tata stwierdzil,ze to fajna pamiatka;p a ogladajac oczepiny,ze prowadzenie takiej "imprezy" jest mega wazneT'ai pogadam...jak dostaniemy nagranie z tym "jego"zespolem i bedzie ok to super.a jak nie... to ten chce masz racje...to b.wazne.ale czemu takie drogie![]() ale tak mysle,ze moze jednak fajny ten jego zaespol...bo maja perksuje i elektr.gitare...tylko M. mowi,ze glos ma ten koles "disco-polowy" ![]() rodzice sie zbieraja,zaraz ja ide sie pieknic
|
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
no, no czyli dziś nie mamy co liczyć na Twoje towarzystwo
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
A w ogóle to sorki że się wepchałam w trakcie rozmowy ale myślałam że będę musiała w tempie expresowym opuścić kompa
ale jednak nie....Chyba wolę jutro...dzisiaj to nawet mi się malować nie chce... spać!!
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
a my już zjedliśmy drugie danie pyszne było
a teraz idziemy na jakieś ciacho
|
#3476 |
|
Zakorzenienie
|
wpadlam jeszcze-ogladalam majke...nie moj styl ale mam nadzieje,ze rosati dostanie po nosie-nie lubie tej "aktoreczki"
![]() i mam problem w co sie ubrac...pozyczylam tunike od sis,ale ona dosc krotka wiec chyba wloze krotkie spodenki...przydaloby sie cos kupic,ale kasy brak |
|
|
|
#3477 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a te jej zrośnięte brwi
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
A ja sobie z nudow kolaze na wygaszacz na kompa robie
|
|
|
|
#3479 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
taka ciotka dała naszej kuzynce 300 zł, spała potem w osobnym pokoju, wygody miala, swieza posciel, obok lazienka, siedziala tam tydzien, a potem ich obgadala, ze dala im 300zl a oni ją potraktowali jak bezdomną i jak śmiecia jakby co najmniej w stodole spała. Nikt nie wie o co jej chodziło. Ja jej nie chce zapraszac ![]() [1=e49b640a255e4f36f4ca038 9c216c83b5b764891_6122d6f 2c8cf5;17165265]Ja też spadam będę piekła ciasto czekoladowe w kształcie serca dla K na jutrzejsze walentynki i ciasto wiewiórkę dla brata [/QUOTE]ja uwielbiam wiewiorke Cytat:
![]() ![]() tez chce takie ![]() Cytat:
![]() była u nas rodzinka myślalam, że oszaleje, w mieszakniu bylismy my, nasz brzdac, tesciowie, kuzynka z mezem i 1.5 roczna corka, jej matka, i ta wspaniala ciotka dusigrosz z wnuczką 4 letnia Tż stwierdzil, że ma dosc dzieci, że nasz to aniolek przy nich a ta 1.5 roczna jest niegrzeczna, ale jest taka piekna i ma wspaniały głosik ja zawsze chciałam miec taki ![]() a ciotka dusigrosz zadowolona, bo wodki jej polali, ciuchy jakieś dostała od tamtej innej ciotki (bo to siostry sa), od nas dostala mleko (bo my mamy z kopalni), pojadla a jeszcze mi powiedziała ze źle wychowuję dziecko, bo "on ma za cicho w domu, dziecko się musi w LARMIE wychowywac"
|
|||
|
|
|
#3480 |
|
Zakorzenienie
|
uciekam,cycki mam na wierzchu o matko.ale sis mowi,ze walentynki wiec ok;p
sweeties larmie buziam |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:24.

No i jak tu jeszcze M dojdzie to masakra! Niby mama cos mowi o dobudowie. Ja mieszkam w domu wlasciwie jednorodzinnym, ale gora jest odzielna od dolu i u gory mieszka moja ponad 80 letnia (dobrze trzymajaca sie) ciocia (siostra dziadka) no i ona ma w testamencie zapisane ze gore maja dostac moi rodzice, no ale nikt nikomu nie zyczy smierci, a u nas to ponad 100 lat w rodzinie zyja! Takze nasze wspolne poczatki beda bardzo ciasne, bo watpie zeby byl jakas dobudowana czesc, troche to sie nie oplaca bo jak juz starszego pokolenia nie bedzie to dom bedzie za duzy wiec po co dobudowywac
No ale M chcialby byc na swoim, ja tez ale bede musiala utrzymywac i to mieszkanie, bo rodzice 2 nie sa wstanie utrzymac, no a my chyba tez nie! Narazie staram sie o tym nie myslec, ale wlasciwie to ja nawet nie mam gdzie ciuchow M wlozyc, a co dopiero jakby bylo dziecko

nikt nie siedział a to tylko 25 osób było

ale są rzeczy, których nie zniosę - jakoś mi disco polo nie pasuje do eleganckiej sali, eleganckich gości. Mam nadzieję, że będzie to wszystko elegancko wyglądało.

Mi wszyscy mowia ze to od stresu, ale czasami strasznie sie denerwuje a takie cos sie nie dzieje, dziwne to!!!!

a te jej zrośnięte brwi
Jak ma mi kupić zastawę z przeceny w tesco to ja już wolę aby mi nic nie kupowała a dała mi to 50zł do koperty 

ja zawsze chciałam miec taki